No i co z tego że średnia podstawy jest 8000 zł ja pracownicy zarabiają poniżej 4000 zl i biednie jest ,ale zdkladzie dzisldd sad ja trzy związki zawodowe i nikt nie walczy o podwyżki . Związki z po anemik miały być przebojem i co i nic wielkie halo i koniec .opaty coraz droższe i pieniędzy mało a związki zawodowe śpią
W mieście Katowice można podjąć prację jako Elektromonter. Średnie zarobki na tym stanowisku to 440000 . Co sądzicie o pracy w firmie Katowickie Wodociągi S.A.?
To Zakład rodem z PRL. Poprzedni Prezes był na poziomie starał się Zakład zmienić, niestety pań Andrzej był zbyt porządny i musiał odejść. Atmosfera w pracy straszna, niekompetencja na każdym kroku. Niebezpieczeństwo wykonywania pracy, zero BHP jak w Indiach. Wynagrodzenie dla wybranych lepsze. Kolesiostwo, kapusiostwo to Wodociągi Katowickie. Odradzam pracy w nich stanowczo i z serca.
Witam, czy rozwinie Pan te wspomniane kwestie BHP? Jak może go dosłownie nie być? O jaki zakres chodzi? I jeśli faktycznie tak jest to czy doszło już do jakichś niepożądanych skutków? Które stanowisko jest odpowiedzialne za pilnowanie tego typu zasad?
Słabe zarobki ludzie się sami zwalniają brakuje ludzi płaca słaba jak nie będzie podwyżek kolejni myślą o zwolnieniu słabo bardzo słabo
A jak atmosfera w pracy pomiędzy pracownikami
Jeszcze parę lat temu ktoś tu o nepotyzmie wspominał. :/ To raczej nie wróży fajnej atmosfery w dodatku w tamtym roku ludzie odradzali. Czyli do teraz tak tutaj jest? Faktycznie pracują tu ludzie po znajomości?
Tak same rodziny i znajomi.(usunięte przez administratora)i zarobki nawet o 700 zł różnicy na tym samym stanowisku
700 pln na tym samym stanowisku? a co z wypełnianymi obowiązkami? zdarza się, że mimo wszystko ktoś więcej zrobi? o jakim stanowisku piszemy, przytoczysz przykład wraz z zakresem obowiązków dla jasności sytuacji?
filmy barei ,firma/hurtownia wody/ten sam poziom:persony obsad I osad, co z tym zrobić, są nie reformowalni.
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Katowickie Wodociągi S.A.?
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Za wielu prezesów za duży nepotyzm
W katowickich Wodociągach liczą się tylko wybrani reszta to tzw gleby w 90% zażądają ludzie bez szkoły i kwalifikacji wystarczy że dopchają się do jakiegokolwiek stanowiska jak sobie pozwolisz to wypiją ci krew a później zwolnią jak tylko będziesz mieć odmienne zdanie
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Katowickie Wodociągi S.A.?
Nowi użytkownicy forum sprawdzają opinie o pracodawcy przed podjęciem pracy. Pomóż im podjąć decyzję i napisz kilka słów o firmie Katowickie Wodociągi S.A..
Jak się pracuje w Katowickie Wodociągi S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Katowickie Wodociągi S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Katowickie Wodociągi S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!