Automotive Lighting
3 443 6 1

Opinie o Automotive Lighting

Mat

Co to za akcja na hali A z tym że szuwara jakiemuś kiero ponoć zrobili?

Karolina
@Mat 07.12.2018 12:05

Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale to forum nie jest odpowiednim miejscem na takie właśnie rozważania. Jest to bowiem miejsce, gdzie obecni albo byli pracownicy Automotive Lighting powinni skupiać się na szeroko pojętych warunkach zatrudnienia w tej firmie. Długi masz już tam staż pracy?

Jacek
@Karolina 08.12.2018 13:27

Znowu ona nie wierzę ????

Ja
@Karolina 08.12.2018 13:27

Karolina, slyszalem plotke, chce dopytać

ciekawski
Zweryfikowany użytkownik
@Karolina 08.12.2018 13:27

Karolina, Ty jesteś z HRu?

PrzyciskOdAlkomatu

Ja to się pytam co się stało z AL na przełomie kilku lat? Tyle się mowilo ze na tym zakladzie dobrze sie zarabia, ciezko sie tu dostac. A teraz? Dziadostwo pogania dziadostwem. W magneti pracowalem dwa razy. Pod SGP i jako pracownik produkcyjny na hali C. Podziękowałem. Przykro patrzeć. Taka dobra opinie mial ten zaklad...

Carter

Czy raczy ktoś nas poinformować jak przebiegło głosowanie ws płac, jakie są wyniki i co dalej? A przedewszystkim kiedy następne spotkanie z dyrekcją? Nie wiem czy w tym swoim baśniowym świecie wielka trójka zauważyła ale jest juz DZIESIĄTY!!! Czas ucieka a wy na co czekacie??? Głosowanie zakonczylo sie w piątek, gdzie są jakiekolwiek informacje?? Czy jest tak że liczcie na to że duża część załogi pójdzie na wolne żeby potem mieć argumenty typu- nie bylo was wielu, nie mielismy jak sie z wami rozmówić? Czym jesteście tak zajęci że nie macie czasu oglosić wyników??? Na wycieczki do kauflanda co niektórzy znajdują czas a dla nas? Jutro z samego rana proszę o wywieszone kartki z wszelkimi informacjami ważnymi dla załogi. Dziwicie się potem że ludzie psioczą, narzekają, wypisują... a ja w tym momencie pytam - jak mają nie psioczyć jak wiele wskazuje na to że nie traktujecie nas poważnie, bo jak nazwać to że nie mamy informacji ktorych chcą chyba wszyscy z zalogi?

Pracownik
@Carter 10.12.2018 17:54

Już dzisiaj wisiały kartki. Przyjdziesz do pracy do zajrzyj do gabloty

Lama
@Carter 10.12.2018 17:54

Kto łazi do kauflanda podczas roboty?

Zzzz
@Pracownik 10.12.2018 19:56

No dobrze, kartka wisi a na niej same statystyki, które nic nam nie mówią! Może jakieś konkretne informacje czy załoga się zmobilizowala i podpisy złożyło te 80% załogi czy też nie bo te liczby w gablocie niewiele wnoszą.

Wanda

Ewentualnego sporu lub strajku moim zdaniem nie ma co się bać bo po pierwsze kierownicy też chcą podwyżek, a po drugie wiedzą lepiej nawet niż my sami że jeżeli niskie płace będą się przekładać na podejście ludzi do pracy, to strikte uderzy też w ich wyniki. A jak się wytlumaczyć z tego, że ludzie nie mają ochoty się angażować lub starać? No jak?

Jajlo
@Wanda 06.12.2018 14:37

Argumenty są mocne, prawdziwe i podparte faktami: 1. Koniec umowy nt.zamrożenia podwyżek. 2. Obecnie pracy jest duzo- jest w czym wyvierać, rynek pracownika 3. Ludzie sie zwalniają 4. Wszyscy wiemy co sie dzieje na B, i co sie z tym wiąże - kolejne msc pracy, będzie brakowac ludzi?

Antek
@Jajlo 06.12.2018 15:05

Wygadaj się na forum i wyplacz a w pracy nawet słowem nie pisniesz

Kondor
@Antek 06.12.2018 16:16

Za to szeptam twojej starej na ucho jak ty jestes w pracy i zarabiasz na to zebyśmy za twój hajs do hotelu jeździli

Czarna z Golfa 370
@Wanda 06.12.2018 14:37

Cobwy gadacie? Kierownicy mają po kilka tysięcy PLN co miesiąc na koncie! Mające d.. Wszystkich bo im się kariera zgadza 10

vito
@Czarna z Golfa 370 06.12.2018 20:59

W tym zakładzie nie ma, a przynajmniej mi nie jest znany ani jeden koleś który jest kierownikiem który się do tego nadaje, karierowicze z przypadku co się nauczyli ładnie mówić albo ludzie którzy nie powinni zarządzać ludźmi. Wiadomo, ze przełożony jest od tego by pilnować wielu spraw ale też musi umieć bardzo dobrze współpracować z innymi nawet z tymi najniżej, rozmawiać i słuchać, a tu to według ich mniemania lepiej w du...e kopani, bo na stanowisku.

Koza
@Czarna z Golfa 370 06.12.2018 20:59

Co z tego ze maja kilka k.? Ludzie sa tacy ze zawsze chca wiecej. Jakbysmy mieli po 3k na produkcji to po pewnym czasie chcieli wiecej, z nimi jest to samo I

ZAWÓR KULKOWY

Wy nie liczcie na związki w tym zakładzie bo to są zwykłe pasożyty żerujące na ciężko pracujących pracowników.Nie płaczcie na forum tylko zwyczajnie wypiszcie się z tego ''koła''

Fiona

Proponuję by bylo sprawiedliwie, dac nam podwyzkę 650zl a w zanian za to czytniki na palarniach i odliczanie czasu tam spedzonego do odrobienia. Czysty deal, a firma duzo nie straci, moze nawet zyska..

Sikacz
@Fiona 23.11.2018 21:08

Palaczy juz dawno powinni rozliczać. Nie rozumiem dlaczego ktoś moze stac sobie co 40 min na fajeczce a ja odejsc do kibla nie mam kiedy

Obserwator
@Fiona 23.11.2018 21:08

Np kiero "dziennikarz motoryzacyjny" powinien miec swoj layout na palarni moim zdaniem

Asza
@Fiona 23.11.2018 21:08

A co z tymi co tylko na przerwie idę na palarnie też mają czas odliczać ? zgodze się z tym że niektórzy co chwilę są na palarni ale są też tacy co tylko w czasie przerwy tam idę

Dobrze
@Obserwator 24.11.2018 14:32

To niech czytniki zspisuja czas- jezeli ewz dziennie wyjdziesz na 10 do 15 min na palarnie nie będzie to odliczane. Rusz glową i pomyśl zanim zaczniesz narzekać

Palacz
@Sikacz 24.11.2018 09:21

Ale ktoś musi na mnie pracować prawda? Przykro mi że wypadło na ciebie

anonymous
@Fiona 23.11.2018 21:08

Ale ty jesteś głupi.

anonymous
@Sikacz 24.11.2018 09:21

Bo jesteś sierota i tyle w temacie lamo

anonymous
@Dobrze 25.11.2018 11:16

Kolejna sierota

WrednyZnatury
@Sikacz 24.11.2018 09:21

Co do palących. Wypowiem się tak. Nie palący pracuje wolniej. Bo wie że nie musi iść palić i nałóg go nie ciągnie. Wyjątek stanowią osoby które pracują na takich detalach na których nie mają się czasu po j... Podrapać ????. Są też takie osoby , które nie dosyć że mają łatwy detal i luz to i tak się nie wyrabiają. I na co by je nie dać będą zawsze narzekać. A takich nie brakuję ????. Bo jak wyjaśnić że na jednej maszynie z różnych smian pracują pracownicy palący i nie palący Ten sam detal i jeden wiecznie narzeka jaki to on nie jest zaj... Robotą a z drugiej zmiany jest palący pracownik i tak potrafi sobie pracę zorganizować że na te trzy minuty co godzinę jest w stanie na szybko wypalić papierosa? Nie mówię o tych nierobach , którzy noszą koszulki granatowe. Bo Ci akurat mają stałą miejscówkę na palarni ????. I siedzą tam z kawusia na spokojnie i nigdzie im się nie śpieszy.

Sikający inaczej
@WrednyZnatury 26.11.2018 14:55

Pierdu pierdu będzie wiosna... moim zdaniem taki palacz idzie na fajke a potem bezmyślnie na pelnej obrabia tasme zeby sie odkopac a potem jest placz ze sie czepiaja za przepuszczone i spakowane braki bo przecież "czasy sa tak poskracsne" moim zdaniem rowniez przez ta wlasnue sytuacje ktos kto jara stwarza wieksze prawdopodobieństwo przepuszczenia bubli na montaż. Co do de bili ktorzy pala w kiblu powinni was z roboty pozwalniac. Co mnie to ze jest wam zimno na palarniach? Kible sa od czego innego a nie do jarania!!!! Wgl zalosne jest to ze na faje nawet w krotkim rekawku idziecie i to wam nie przeszkadza... a jak ktorys ma isc na sel na a to zawsze jest odwlekanie ze zimno, ze musze bluze... Dlatego powinni was rozliczac z czasu na palarni, bez wzgledu na to czy jestescie kierownikami, mistrzami, operatorami itp... taki ustawiacz czy mechanik to juz wgl jestem przekonany moglby byc bardziej wydajny!!! Jak dla mnie to moga wprowadzic calkowity zakaz palenia

On z BMW
@Fiona 23.11.2018 21:08

Następna cicha karierowiczka ... Prawda jest taka ,że jak (usunięte przez administratora) to możesz być co 30 min fajce i wracasz na czysto ... A jak Ci się nie chce łapami przebierać to już Twój problem a nie przypierdalaj się do palaczy

Nikodem
@On z BMW 04.12.2018 08:53

Palacze powinni byc rozliczani koniec kropka

Ona z Bitrona

U nas w bitronie po sporze zbiorowym będzie 2 PLN brutto dla każdego pracownika! U was chcą dac ochlapy, nie bójcie się nie lekajcie się strajku było jest i będzie zawsze Zagłębie! 1.2 niech sobie w D...wsadza! Pozdrowienia dla Focusa. Przystojniak dobrze caluje

Koza z prawej dziury
@Ona z Bitrona 30.11.2018 18:05

A co mnie jakies 2zl obchodzi? Propozycja ze str zalogi już padla.. 2zl x 168 = 336 brutto czlowieku.. skoro dwie stówy z hakiem ci odpowiada to luz ale dla mnie to za malo

Za wami
@Koza z prawej dziury 30.11.2018 18:51

Wierzysz w to...? U was lepiej...wywalcza Ci grosze. W bitronie chociaż ma kto wywalczyć. Nie dużo ale jednak..W zeszłym roku były również podwyżki A u was....szkoda bo myślałem że magnetti to super firma i miałem się zatrudnić jeszcze jakiś czas temu.dobrze że nie popełniłem błędu...lipa i jeszcze raz lipa.. A Wy walczcie o swoje.. da się.. jesteśmy za wami A związki jak Są słabe to trzeba z nimi w ogień...po co tacy co nic nie robia dla Was.. nie ma związków jak nie ma współpracy z pracownikami co wiedzą najwięcej jak wygląda stanowisko w pracy(lato upały-mdlejemy,zima mrozy-nie czuje rąk ).pozdrawiam i w łogień..nie dajcie się.pracownik bitron;-)

Ona z bitrona
@Koza z prawej dziury 30.11.2018 18:51

Koza co Cię to obchodzi? Uzmyslawiam twoja pusta pałę że Cię chcą wyrucha...na kasę !

On z BMW
@Ona z Bitrona 30.11.2018 18:05

Następny szlauf haha podobno nie tylko dobrze całuje ale i dobrze obciąga

Alak

Jak wyszło referendum? Wiadomo coś? Co z premia na święta ?

Kat
@Alak 03.12.2018 17:18

(usunięte przez administratora) twarda ręka

On manager z C
@Alak 03.12.2018 17:18

2000 brutto dla każdego nie ważne czy chudy czy gruby ważne że AlPLowski . Tyle Wam damy

Bum bum
@On manager z C 03.12.2018 19:41

hehehehejehhhahahahahehehehehhahahahahehehe

Jan
@On manager z C 03.12.2018 19:41

Alp, gigropup, adecco

Z hali c?
@Alak 03.12.2018 17:18

Kiełbasa , browary i inne towary ja wam narodzie dama kochany..... Nic nie wiadomo.

Riki tiki
@Alak 03.12.2018 17:18

Nowy ty tam za bardzo nie wystawaj z tłumu hehehehe

lllll

chcecie opinie to ja macie.zaklad kiepski.warunki oblesne.brak przerw sniadaniowych.letnie upaly siegajace 40 stopni na hali.mierna wyplata.ciagle zmuszanie do pracy w weekend nie za pieniadze tylko dzien do odbiorki w tygodniu.niekompetentni przelozeni.ciagly mobbing.upodlenie czlowieka.terror i grozby.zabieranie pieniedzy z wyplaty za kilka brakow.brak stolowki.chamstwo kierownictwa.jednym slowem takich zakladow jak ten jest milion innych.rada - OMIJAC Z DALEKA

ŻanReno
@lllll 30.11.2018 10:32

Który kiero?

anonymous
@ŻanReno 30.11.2018 16:14

Kiero który do tego doprowadził jest tylko jeden KIELCE hala C i wszystko w temacie ,po trupach byle do celu to jego motto życiowe .

Karolina
@lllll 30.11.2018 10:32

Twój komentarz w bardzo negatywnym świetle przedstawia Automotive Lighting jako pracodawcę. Wszystkie kwestie, o których nadmieniasz, zdają się być dosyć niepokojące. Mobbing jest bowiem świadomym, uporczywym nękaniem psychicznym pracownika w sposób werbalny lub niewerbalny przez przełożonego lub współpracownika. Zgłosiłeś fakt, że w tej firmie mają miejsce takie zachowania jakimś wyżej postawionym instytucjom?

Oku

Co z premią w grudniu? kto wie? Ile? Kiedy?

Cichy Lokford

Masakra co wy zrobiliscie z tą firmą przez ostatnie parę lat... ? Stara dobra szkoła mowiaca o tym że pracownicy stanowia fundamenty kotre przekładają sie na ogół wogóle chcyba się przestala liczyć. Pamietam czasy gdy ludzie oknami walili do tej firmy..

WrednyZnatury
@Cichy Lokford 30.11.2018 14:32

Były takie czasy. Byli starzy zarządzający którzy tej zasady się trzymali. Teraz jest nowa zasada im bardziej zastraszany pracownik tym bardziej zapi

Ryszard
@Cichy Lokford 30.11.2018 14:32

Gościu, patrz na klawisze jak piszesz, albo nie pij już więcej.

ŻanReno
@WrednyZnatury 30.11.2018 15:44

To juz nie chodzi o zarzadzajacych tylko o wynagrodzenia.. ludzie ciezko pracowali kiedys i jeszcze ciezej pracuja dzis podczas gdy wynagrodzenie zatrzymalo sie 3 lata temu a teraz robia kpine zwana 1zl20gr.. Jezeli mysla ze skoro kiedys bylo wiecej to teraz powinno sie zrownac to moim zdaniem jest to snieszbe podejście do sprawy... Wogole to nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec ze pracownik dobrze oplacany lepiej nawet podświadomie sie stara albo nie rezygnuje po tygodniu pracy.. Czy ktos kto za to odpowiada kojarzy te fakty??? Czy rozumie ze ciagla rotacja wplywa na produkcje i wyniki??? I teraz najważniejsze pytanie- czy przełożeni tych osob wiedza jakie jest tu podejscie?

Antek

Przed świętami przyjedzie do nas Proboszcz z parafii sosnowieckiej w sprawie podwyżek.Paczki świąteczne kto będzie chciał może oddać na kościół dla najbardziej potrzebujących z wielodzietnych rodzin .

Pracownik

Mobilizujcie ludzi do wypełnienia ankiety w związkach ( nikt nie musi być zapisany żeby ją wypełnić, każdy pracownik może ja wypełnić). Nie piszę tu że związków tylko z mojej własnej inicjatywy. Sam po 11 latach pracy stawkę mam taką gdzie w innych zakładach biorą ludzi z ulicy. I jeśli się nie uda to " pospolite ruszenie ( tzn głosowanie w związkach za "strajkiem) wypisze się ze związków i napiszę cała historię kto ,co,jak ,z kim i dla czego. Plus opis pracy Focusa ???? mam nadzieję że nie zniechęcilem tylko pójdziecie i zagłosujecie. Pozdrawiam

Pracownik
@Pracownik 27.11.2018 20:36

Dla ludzi którzy chcą hejtowac ten post ,odpowiadam: sami się zwolnijcie ????

anonymous
@Pracownik 27.11.2018 20:36

Kto to jest Focus?

Knur z hali C
@Pracownik 27.11.2018 20:36

Będzie jakaś kasa na święta? Nikt nic nie mówi a 10.12 tuż tuż. Chciałbym rodzinie coś kupić na Mikołaja i co by ma święta trochę zostało. W 2017 roku było 2000 brutto. Ktoś coś wie?

Ksiąze
@Pracownik 27.11.2018 20:36

Ooo oooo oood focu focusa to ty sie oo ooo oodczep

Szakajew
@Ksiąze 28.11.2018 09:43

Książe ale ci żal du..e ściska haha aż żal na to patrzeć :D

Zzz

Czy wiadomo już coś na temat premii świątecznej?

Antek

Wystarczy kamery zamontować na jednej i drugiej palarni i wtedy wyjdzie na jaw kto najwięcej przebywa.Te osoby które notorycznie przesiadują na palarniach to powinni mieć dniówki zabierane.

Joa
@Antek 28.11.2018 15:20

Niektórzy kier z a hali nie mieliby przelewow 10tego

anonymous
@Antek 28.11.2018 15:20

Widać że miałeś ciężkie dzieciństwo LAMO.

zdegustowany

Troszkę z innej beczki ale temat ściśle dotyczący nas naszej pracy oraz naszego zdrowia. Ponownie w naszym kraju rozpoczął się okres zimowy a co z tym się wiąże to czas niskich temperatur. Poprzedniej zimy firma pokazała jak bardzo ma w czterech dobro i zdrowie pracowników, szczególnie na zmianach nocnych. Niestety odnośnie wysokich temperatur nie ma górnej granicy ale jest temperatura minimalna która musi być zachowana i jest to za...ny obowiązek. Zgodnie z treścią rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy w pomieszczeniach pracy należy zapewnić temperaturę odpowiednią do rodzaju wykonywanej pracy (metod pracy i wysiłku fizycznego niezbędnego do jej wykonania), nie niższą jednak niż 14°C, chyba że względy technologiczne na to nie pozwalają (np. praca w chłodniach). W pomieszczeniach pracy, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna, i w pomieszczeniach biurowych, temperatura nie może być niższa niż 18°C. Obowiązek zapewnienia temperatury co najmniej 14°C w miejscu pracy nie ma jednak charakteru bezwzględnego. Jeśli niska temperatura jest warunkiem koniecznym prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego (np. w chłodni), to wówczas pracownik nie może domagać się wyższej temperatury w pracy. Jest to wyjątek od ogólnej reguły. W służbowych szatniach, łazienkach i innych pomieszczeniach gospodarczych temperatura nie może spaść poniżej 24 °C. Pomieszczenia, w których przebywają pracownicy, powinny być zabezpieczone przed odpływem ciepła i napływem zimnego powietrza z zewnątrz. Jeśli np. w biurze nie działa grzejnik lub nie można zamknąć okna, a pracodawca nie usuwa awarii, możesz domagać się interwencji. W razie braku efektów masz prawo opuścić stanowisko pracy – nie poniesiesz wówczas konsekwencji. W tym czasie zachowujesz prawo do wynagrodzenia – zgodnie z art. 210 par. 3 Kodeksu pracy (http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU19740240141). Możesz przerwać pracę także wtedy, gdy chłodny strumień powietrza z klimatyzatora jest skierowany na Twoje stanowisko. Awaria nie usprawiedliwia braku odpowiednich warunków do pracy. Pracodawca powinien bezzwłocznie podjąć kroki zmierzające do jej usunięcia. Zanim opuścisz stanowisko, poinformuj przełożonego o swoim zamiarze. Masz prawo powiadomić Państwową Inspekcję Pracy, jeśli warunki nie ulegają poprawie lub pracodawca grozi Ci zwolnieniem dyscyplinarnym, ponieważ nie podporządkowujesz się jego decyzjom naruszającym prawo. Za łamanie przepisów BHP pracodawcy grozi kara grzywny. Jej maksymalna wysokość to 30 tys. zł. Korzystajmy z naszych praw bo ci ludzie kazali by wam pracować nawet gdybyście mieli paść trupem.

Xyz

Brak należytej podwyżki w połączeniu z brakami nalezytych przerw na C, przepustkami, traktowaniem pracownikow przez coniektorych sprawia że to wszystko wydaje się komedią z angielskim poczuciem humoru. Czy wiecie ze nawet na budowach przełożeni zastanawiaja sie teraz dwa razy zanim cos powiedzą pracownikom? Czasy sa inne niz 5 lat temu gdy orkierstą był przełożony lub wlasciciel firmy. Nie pozwalajmy zeby ktos plul nam w twarz. Nikogo oczywiście do niczego nie namawiam i kazdy zaglosuje wg siebie ws sporu ale tutaj nigdy strajku nie bylo i moim zdaniem nie traktowali nas powaznie bo zawsze sie wykruszalismy. Pomyslalam sobie w tym momencie ze gdyby do tego doszlo to ktos wyzej w jakiejs centrali musialby sie o tym dowiedziec i moze tam ktos by przeliczył ze lepiej (co nie znaczy z usmiechem) dac podwyzki niz narazac sie na spory lub nie daj Boże strajk który zawsze przynosi straty. Uslyszalam kiedys ze nikt mnie tu na sile nie trzyma, ok racja ale.. kto tu za mnie przyjdzie i bedzie tu na dluzsza mete pracować? Wszyscy widzimy co sie dzieje z nowymi i jak dlugo zostaja. Jezeli ja mialabym taka firme to stawialabym na doswiadczenie pracowników i ich staż tutaj bo uwazam ze jest to lepsza droga.

zdegustowany
@Xyz 24.11.2018 09:16

Niestety nie w tej firmie, a przynajmniej do czasu gdy zarządzaniem produkcją, czy to majster czy wyżej będą się zajmować ludzie z przypadku, którzy mają swoje stanowiska tylko dlatego, że są od kogoś albo dostrzeżono w nich dobry materiał na dozorców na miarę tych z plantacji bawełny z czasów secesyjnej Ameryki północnej. Pracownik liniowy na produkcji to największe zło dla nich z którym muszą się męczyć. Pracowników się nie docenia, nie szanuje a to często jest ważniejsze od kasy, choć wyższe wynagrodzenie nie dawane z łaski też jest oznaką szacunku. To co obserwujemy już nawet nie jest żałośnie śmieszne. I dziękować Bogu, że nas tu nie trzymają na siłę bo gdyby tak było to chyba lepiej powiesić się na pierwszej lepszej gałęzi niż żyć z perspektywą wiecznej pracy w tym na dzień dzisiejszy (usunięte przez administratora)

Antek

Zarobki w Alp są takie same jak w ochronie tylko że tamci nic nie robią. To się musi zmienić tak nie może być żeby pracownik wchodził na zakład a ochroniarz w pysk mu się śmiał.

Karolina
@Antek 23.11.2018 13:32

Rozumiem, że akurat Tobie zarobki proponowane przez Automotive Lighting mogą okazać się niewystarczające, ale pamiętaj, iż innym już z kolei tak. Zapewne pracujesz w tym przedsiębiorstwie już pewien czas. Powiedz zatem, czy zatrudniają w nim osoby z małym stopniem niepełnosprawności?

anonymous

Przypominam wszystkim że w poniedziałek 26.11.2018 trzeba zgłosić się do ZZ w celu złożenia podpisu w sprawie sporu zbiorowego nie bagatelizujmy tego w nas siła bez naszych podpisów nie będzie sporu a wszyscy chcemy godnie zarabiać.

Antek

Agentka Fiolka jest ze służb specjalnych '' komando - foki'' jej oddział brał udział w nocnym nalocie pingwinów na kraje afrykańskie.Proszę zachować środki ostrożności.

Kr

Uwaga na agentke Fiolke, znów liczy i kapuje

Krr
@Kr 21.11.2018 18:06

Kto ta agentka Fiolka i co liczy i jak kapuje. Wytłumacz bo to ciekawe co znowu w tym zakładzie się dzieje !!

Bjjjg
@Krr 21.11.2018 23:58

Nie uzywamy danych osobowych

Krrr
@Bjjjg 22.11.2018 05:11

Napisz gdzie robi i na jakiej lini...bedzie wszystko w temacie bez nazwisk ,;-)

Jola S
@Kr 21.11.2018 18:06

Ona ma już to we krwi ostatnio znowu jakaś nagonka pseudo kiero AK chodzi i braki liczy premia świąteczna się zbliża i muszą zyski wykazać bo w inny sposób nie potrafią ciągłe wysyłanie ludzi na przepustki zabieranie premi brak na zmiany na przerwę to norma tego zakładu jestem ciekawa czy sobie by zabrał premię na święta aż mnie to dziwi że można być takim tyranem sam pracował na maszynie a teraz takie rzeczy robi ciekawa jestem czy jego matka wie jakiego syna wychowała.

Solidarnie

Jak nie my to kto? Jak pozwolimy im dać podwyżke 0,5zł to tyle dadzą bo nikt się nie odezwał ,a te rozmowy to jedna wielka ściemana ściema, min 800 zł brutto a te 1,1 zł to jest obraza dla ludzi pracujących najciężej na produkcji. To jest karygodne. Kto dostał wytyczne od nowgo właściciela że nie można dawać podwyżki ,proszę przedstawić całej produkcji jak została przedstawiona prezentacji zarobków i inflacji w regionie. A także wszystkie dane na rynku ,konkurencja zarobkowa ryzyko migracji ,wpływ na firmę częstej rotacji pracowników. Do czego wy chcecie doprowadzić do jasnej cho.. Zabawa jak w przedszkolu i ciągłe rozmowy o co o 1,5 zamiast 1,1 ale robicie show !!! Trzeba walczyć wspólnie bo te rozmowy nic nie dadzą ! Moje sugestie dla Automotive Lighting: Dajcie ludzią podwyżki . Przedstawcie obecną sytuację na rynku wspólnie z specjalistą rynku i nowy właściciel nie będzie mial nic przeciwko podwyżka gwarantuje. Teraz powodujemy załamanie w firmie przez jednostkowe decyzje. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dać podwyżki i dodatki za lata pracy i nie mówie o wysłudze lat. Tak kadra zostanie przy was bo inaczej będziemy na coraz gorszym poziomie

Solidarnie

Moja propozycja jest udostępnienie dla wszystkich zarobków wszystkich pracowników w Alpl. Z dopiskiem o czasie zatrudnienia , kwalifikacjach , i wykształceniu które powinno być adekwatne do stanowisk zajmowanych w tym zakładzie. Nowy właściciel musi zrobić z tym porządek i pewnie to zrobi bo ludzie nie kompletni decydują o takich śmiesznych podwyżkach widocznie nie mając wiedzy o obecnej sytuacji na rynku. Takie postepowanie pogrąża firme i prowadzi do utraty doświadczonych pracowników Walczmy o tą firmę jeden dwa dni a może tydzień strajku do skutku(brak produkcji kary klientów ) spowoduje zmiany natychmiastowe i w zarządzie i w podwyższkach. Solidarnie ,bo tutaj nie można pozwolić na dalsze grabienie nas pracowników!!! Solidarność i związki powinny się przyłączyć jak nie to do wymiany ,natychmiast.

Dziki Joe

Liczba zatrudnionych w dużych przedsiębiorstwach wzrosła w czerwcu o 11,9 tysięcy – poinformował Główny Urząd Statystyczny. Przeciętne wynagrodzenie brutto wyniosło 4848,16 złotych, co oznaczało wzrost o 7,5% w ujęciu rocznym. Co nas obchodzi to że jestesmy w trakcie transakcji i ze nie chcecie wychodzic po za to co wstepnie ustaliliscie z nowym wlascicielem???? To nie jest argument, bo waszym odpowiedzialnym obowiazkiem było poinformować go - nowego przyszlego czy potencjalnego wlasciciela o zawartej umowie ze zwiazkami i przedewszystkim z ludzmi!!!! Czy tak wyglada i tyle znaczy wasze słowo? Zasada w zyciu jest taka zeby nie ufać komuś kto nie dotrzymuje slowa, jak wiec mamy tu dalej pracować? Dotrzymywanie obietnic = szacunek Brak szacunku = demotywacja, brak chęci, obojętność tyle w temacie

Piotr
@Dziki Joe 20.11.2018 16:41

Jutro spotkanie w siedzibie zwiazkow.godz.13.30.

Marnotrawny syn
@Piotr 20.11.2018 18:15

Kur...my mamy iść do nich A oni będą czekać w tych swoich klatkach ? Ja czekam jutro pod Kauflaudem tam jest większą przestrzeń na rozmowy. Sorry biorą kasę nie przyjdą do ludu

Społkens ziom
@Marnotrawny syn 20.11.2018 19:38

Wyluzuj ziomuś, pokażmy ze mamy wspólne zdanie i ze trzymamy sie razem jako załoga. Przedstawiciele ZZ to dodatek do nas, pośrednik i musimy im wszyscy razem powiedziec czego oczekujemy, a nie jest to 1zl bt/h

L

Jest napisane ze nue chcecie wychodzic nic po za to co uzgodnione z nowym wlascicielem i w domysle odbieramy dalsza czesc typu: i dlatego umiwa z przed 3 lat nie jest bardzo dla nas istotna. Czy jeżeli splacam pozyczke PKZP to mogę liczyc na anulowanie dlugu bo chce wziac kredyt mieszkaniowy i bank mi powiedzial ze ta pozyczka puki co sprawia ze nie mam zdolnosci??

TH

Proponuje aby Pani Dyrektor zrobiła Plan Meeting i powiedziała jaką ma dla swoich pracowników propozycje podwyżki. Ostatnie podwyżki były w 2015 roku, czyli 4 lata temu. Przez ten okres podrożało praktycznie wszystko. Ja na dojazdy do samej pracy wydaje ponad 100 zł więcej miesięcznie na paliwo aby dojechać do pracy. 1,10 zł to jest 185 brutto czyli ok 140 zł na rękę. Na paliwo wydaję lekko ponad 100 zł więcej i zostaje mi ok 30 zł. Co sobie za to kupię? Za 30 zł mam chleb, masło, mleko i dżem! Bo na tyle mnie stać z tej Waszej podwyżki. Ciekawe jak Pani spojrzy w oczy pracownikom, gdy za parę tygodni będzie składać życzenia świąteczne. Już dawno inne zakłady nas prześcignęły z zarobkami. Co chwile tylko słychać, że ktoś się zwalnia. Opamiętajcie się, bo nawet Ukraińcy nie będą pracować za takie pieniądze, a już na pewno nie z takim zaangażowaniem i jakością jak MY. Pamiętajcie, że to My jako zwykli pracownicy jesteśmy trzonem tej fabryki a bez nie ma Was!

Onet
@TH 20.11.2018 12:49

Ja proponuję pracownikom fizycznym podnieść o 3 zł a umysłowym o 1.10 zł. Koszty miesięcznie na wynagrodzenia bardzo zbliżone.

Antek

Ludzie święta idą zajmijcie się rodzinami.Podwyżki to temat śliski nie macie jeszcze takiej sytuacji żebyście nie mieli za co kupić kości na krupnik.Z tego co słyszałem to po nowym roku mają być ''cięcia'' a o podwyżkę owszem można się zapytać.

BrawoTy
@Antek 20.11.2018 08:26

Jesteś wzorowym pracownikiem bo wystarczy Ci zupa na kości i chleb posypany cukrem brawo. Muszą Cię chwalić przełożeni.

Przecież AL jest super...

Lepiej żebym pana majstra Mateuszka na ulicy nie spotkał a pana kierownika Piotrusia...

Cichy Lokford

Trzy lata dzień świra, a teraz propozycja jak z filmu Barei

Pewny.

Nie dajcie. Walczyc mi o podwtzki zwiazki. Wszystkie zaklady musza postraszyc strajkiem.

Magnetoman bielsko
@Pewny. 18.11.2018 12:51

Pewnie w magneti w Bielsku będzie podobnie. Niech zwiazki się dogadają wspólnie i działamy!! We wspólnej sprawie.

Jacek
@Magnetoman bielsko 18.11.2018 21:48

Tak dogadają się w obydwu zakładach nas wydymają jak zawsze

Magnetoman bielsko
@Jacek 19.11.2018 09:45

W Bielsku od 1ego prawdopodobnie wchodzimy w spór zbiorowy !!!

Związki
@Pewny. 18.11.2018 12:51

Ja uważam że propozycja podwyżek jest do przyjęcia chociaż uważam że w zakładzie jest dużo do zrobienia mimo że nasze pomieszczenie jest dobrze ogrzewane to wymaga remontu poza tym posiłki catering mogłyby być klasy premium i internet szybszy

Marnotrawny syn
@Pewny. 18.11.2018 12:51

Nie bójmy się walczyć o swoje! Oni niech się boją jak kitajcie wezmą się za władzę to ich poustawiaja po kątach! To prawda że Ukraińcy nie chcą pracować za ochlapy, za 18 PLN brutto mają robotę w ..nosie. A my po 3 latach bez podwyżek co mamy powiedzieć? Medal z wcm, audyty z pozytywnymi wynikami, zakład najlepszy w grupie, ludzie wysyłani na szkolenia --- A LUDZI MAJA W Dupi.....

Zostaw opinię o Automotive Lighting - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automotive Lighting