Automotive Lighting

Adres: Gen. Zaruskiego 11, 41-200 Sosnowiec

NIP: 6442941205 KRS: 0000099824

Automotive Lighting
3 454 2112 5 1

Opinie o Automotive Lighting

Filtruj opinie po kryteriach:

Kozak
 Opinia

Jakie zewnętrzne Związki Zawodowe. Co Wy gadacie. Będą kolejne czyli czwarte na zakładzie. A wogóle kiedy wybory przewodniczącego, zarządu. Rozkręcić powoli, a po przerwie urlopowej zrobić zarząd. Wybrać przewodniczącego,zgłosić kandydatów. Niech ludzie się wypowiedzą.Niech to wreszcie będzie zrobione z jajem.

Pomocna?
TakNie
Heniek
 Opinia

Nie podoba mi sie fakt, ze nie jest podana jasna informacja nt nowych związków... ludzie na hali c nie wiedza oficjalnie nic. Kiedy będzie jakies ogloszenie w tej sprawie? Z tego co slychac sa chetni do zapisu do ZEWNĘTRZNEGO zz, jest tez spora grupa chetnych do przepisania sie ale brakuje zgrania i informacji

Pomocna?
Tak2Nie
Nowy....
 Opinia

Brawo nowe zwiazki:) a jednak można ! Ilosc czlonkow rosnie każdego dnia.

Pomocna?
Tak7Nie3
Pracownik
 Opinia
@Nowy.... 13.06.2019 04:50

Gdzie można się zapisać?

Pomocna?
Tak1Nie2
Mlody
 Opinia
@Pracownik 13.06.2019 08:32

Info hala A. Asia Karbowniczek

Pomocna?
Tak3Nie
Szara rzeczywistosc
 Opinia
@Nowy.... 13.06.2019 04:50

Jeszcze nic nie zrobili, a juz ich wychwalaja . Ciekawe

Pomocna?
Tak2Nie2
Zaintwresowany
 Opinia
@Szara rzeczywistosc 18.06.2019 02:52

Nowe związki? Ale chyba dla wybranych? Dlaczego nikt nie mówi o tym głośno na C? Co to za związki, jaki mają plan, kiedy spotkanie z przedstawicielami, jakie mają osiągnięcia?

Pomocna?
Tak2Nie
Mlody
 Opinia
@Zaintwresowany 20.06.2019 00:16

Nowe zwiazki sa dla wszystkich.co do planów to poprawa tego czego obecne nie chcialy zrobic.dajmy im szanse.skoro chca i maja zapał.lepsze to niz zero działalności obecnych zw.

Pomocna?
Tak1Nie
kandydat
 Opinia

witam, który dział bardziej polecacie do pracy - wtryskarki czy montaż? chciałbym zaaplikować, ale nie znalazłem nigdzie opinii na temat plusów i minusów, z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie
tak jest
 Opinia
@kandydat 18.06.2019 23:35

idz na montaz, na wtrysku ludzie traktowani sa jak afrykanscy beduini i pomiatani jak niewolnicy

Pomocna?
Tak1Nie
.
 Opinia
@tak jest 19.06.2019 20:47

jak jest na montażu? jakieś opinie?

Pomocna?
TakNie
NN
 Opinia

Kiedy Japończycy przejmą kontrolę nad ALPL ?

Pomocna?
Tak3Nie
Syndyk
 Opinia
@NN 14.06.2019 18:04

A co cie to obchodzi? Zaimi sie robotom a jak masz za duzo wolnego czasu to powiedz na kturej maszynie pracujesz to zajrze i sprawdze czy sie da cos z tym zrobic

Pomocna?
TakNie
Kopernik
 Opinia
@Syndyk 17.06.2019 15:58

Na każdej maszynie tak piszę i nikogo to nie razi,ale kreska, kropka, plamka owszem.

Pomocna?
Tak1Nie
anonymous
 Opinia
@Syndyk 17.06.2019 15:58

Kłania się szkoła podstawowa byk na byku weterynarz by się przydał nieuku.

Pomocna?
Tak1Nie
Witold
 Opinia
@anonymous 18.06.2019 12:41

To prawda ortografia jest ważna, ale najważniejsze są opinie o pracodawcy, więc może mógłbyś dodać kilka informacji z Twojego punktu widzenia. Można podwyższyć pensje nadgodzinami lub premiami, a szkolenia obejmują wszystkich pracowników? Pojawiły się dwa nowe ogłoszenia rekrutacyjne na stanowisko: ustawiacz wtryskarek i stażysta w dziale BHP. Możesz polecić te posady innym użytkownikom forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szara rzeczywistosc
 Opinia
@Witold 19.06.2019 13:52

Ustawiacza wtryskarek w tym zakladzie nie polecam ,ma tak samo liche warunki pracy jak pracownik produkcyjny, jednym slowem żenada

Pomocna?
TakNie
Koko
 Opinia

Co wy gadacie jakie brawo związki miało być dwie przerwy a tu ani jednej nie ma chyba że się podmienisz to jest jakiś żart jeszcze góra powiedziała że nie jest gorąco to k.rwa stań na maszynie i pracuj zapomniałeś jak się pracuje na maszynie.

Pomocna?
Tak8Nie
CHWDMMALP
 Opinia

To jest zwykły kołchoz w którym do zarządzania ludźmi ustanawia się ślepo posłusznych parobków i to na każdej hali. Najlepszym rozwiązaniem jest zrobić wypad z tego (usunięte przez administratora) szkoda życia i zdrowia. A Ukraińcy tu nie będą pracować boby już tak było przy ich kłopotach z obsadą. Tu nie ma pracowników, są niewolnicy. Pozdrawia Szczęśliwy były niewolnik.

Pomocna?
Tak9Nie1
Nowy
 Opinia

Czym zajmuje sie na codzien ta kobita co chodzi z aparatem i zdjęcia robi? Poświęcenie 120%, bo nawet jak sie dopchac nie może to ręce do góry wyciaga nad grupę ludzi. O co chodzi?

Pomocna?
Tak5Nie
Roksana
 Opinia
@Nowy 30.05.2019 15:40

O robienie zdjec i przekazywanie ich szefowi. Nie pamięta wół jak cielęciem był. Wtedy to dopiero byl brdel na jej obszarze i dezorganizacja moim zdaniem. Tylko tak zwana gwiazda miala lepiej, dwie kolezaneczki... bo ryza nigdy nie przeciazala jej praca, a inni mieli czasem pracy za dwóch. Oby jak najmniej takich ludzi bo sie odechciewa. Zdjęcia jakiegos papierka gdzies w msc którego normalnie nie widac, ale liścia oczywiście kuca, mierzy i pyk fotka jest... kilka ziarenek, DOSŁOWNIE kilka ziarenek tworzywa i juz sie przepycha zeby cyknąc. Moje pytanie brzmi- dlaczego wytyka porzadek ktos, kto moim zdaniem sam nie potrafil go upilnowac za swoich rządów

Pomocna?
Tak7Nie
Wiesław K
 Opinia

Stawka 17 + premia jest już wszędzie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Karolina
 Opinia
@Wiesław K 27.05.2019 07:29

Bardzo wiele osób, które wypowiadają się na niniejszym wątku narzeka na poziom zarobków w Automotive Lighting. Widzę, że należysz do nich i Ty. Warto byłoby jednak i przy okazji powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tej firmie. Ciekawiłaby nas na przykład kwestia dodatków pozapłacowych. Macie do jakichś dostęp? Zachęcam Cię do dalszej dyskusji!

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gi Group
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzień dobry, ruszyła rekrutacja do Magneti Marelli; praca na podstawie umowy o pracę tymczasową z Gi Group, Stawka: 17.28 plus 21% premii. Zainteresowanych prosimy o kontakt: 724-203-205

Pomocna?
TakNie7
Adolf
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:08

Dziękuję bardzo za informację i możliwość poszerzenia perspektyw. Na pewno się zgłoszę. Aczkolwiek prosiłbym o zachowanie powściągliwości, gdyż stwarzacie sobie sami konkurencje. To tak jakby zdradzić was z samym sobą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof Jarzyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:08

Brak rzeki spływających CV. Trzeba się prosić gdzie się da.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:08

Dobre. Jak to wzpaniałość Magnetti z hukiem upadła, a o CV dba się prosić. Chcesz zobaczyć jak wygląda współczesne niewolnictwo, serdecznie zapraszamy.

Pomocna?
Tak5Nie1
Jessica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:08

Tak, ruszyła!!! Wczoraj nikt nie przyszedł????

Pomocna?
Tak6Nie
Miami Bitch
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:08

Może w czerwcu... Wakacje w Magnetti to jest dobra myśl o niczym innym nie marze:D

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adolf 13.03.2019 20:18

Gdzie są wasze ambicje najgorszy zakład bida z nędza

Pomocna?
TakNie
Ewa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Otwieram ranking najgorszego Lidera na hali C którego waszym zdaniem powinni zastąpić .Pisać śmiało.

Pomocna?
Tak5Nie1
Jessica
 Opinia
@Ewa 22.05.2019 17:37

Najgorszy lider i (usunięte przez administratora)właśnie została mistrzem (może na razie PO), lansowana przez spaślaka kierownika z debilną fryzurą. Najlepsze jest to, że nie ma chętnego na jej miejsce, nikt nie chce z nią pracować. Bo to ani wiedzy, ani doświadczenia nie posaida, a zajechać człowieka to pierwsza. Kariera tylko dla konfidentów.

Pomocna?
Tak1Nie
Barti
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy w magneti lidera jest Magda K?

Pomocna?
TakNie
Alkanoind
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Barti 05.05.2019 16:52

Ta (usunięte przez administratora)się szerzy, a to że człowieka w krzyżu łupie to nie dociera. (usunięte przez administratora) na plac zabaw, bo mnie to nie bawi.

Pomocna?
TakNie
Hoody
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Słyszeliście coś, że pisiory chcą nam zaś pieniądze zabrać z wypłaty?! Jakoś od lipca wchodzą te całe cholerne PPK czy jakoś tak? Podobno można się wypisać z tego? Jaka jest Wasza opinia, wypisujecie się czy zostajecie? Będą jakieś pieniądze z tego na emeryturze (jak ktoś dożyje) czy rozkradno wszystko jak OFE? Był ktoś w FCA pytać o to? Tu coś więcej o planach tych złodziei! Tu niby jedną ręką dają 500zł podwyżki, a tu drugą ręką nas okradają! Lato idzie i jak tu dzieciaka zabrać na jakieś wakacje?! :( Tu link do jakiegoś artykułu: https://www.fakt.pl/pieniadze/finanse/ppk-pracownicze-plany-kapitalowe-warto-czy-nie/zzrkez6

Pomocna?
Tak4Nie2
Jo
 Opinia
@Hoody 15.04.2019 09:30

Ten fundusz jest całkowicie dobrowolny chcesz to się wypisz choć nie będzie ci sie to opłacać dotego oddają kase z ofe którą zabrała nam platforma mało tego platforma znów chce podnieść wiek emerytalny

Pomocna?
Tak8Nie2
Prostak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hoody 15.04.2019 09:30

Dobrowolne to będzie i z zyskiem dla chętnych bo jak sie zdecydujesz to drugie tyle doplacac ma pracodawca. W kazdej chwili będziesz migl sie wypisac. A co do OFE to pretensje raczej do poprzednich rzadzacych

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hoody 15.04.2019 09:30

Ja praca taka płaca jaki zakład tacy pracownicy(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Misio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Szukam osob ktore wysylaja syna w wieku od 8 do 11 lat na 2 turnus kolonii Łazy.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
th
 Opinia
@Misio 06.04.2019 09:34

a co ludzie premia 1285zl kazdy dostal inna ?tak nas w chyja robia po prawej kwota 1285 az prawej 600 do 1100

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
th
 Opinia
@th 12.04.2019 01:05

z lewej inne kwoty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co tu taka cisza?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Zadowolony 01.04.2019 19:18

Radio sobie puść.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hala C
 Opinia

Wszystkim złodziejom wolframu dziękujemy ! To przez was i wasze lepkie ręce montują kamery przy każdej maszynie! Nie powinno być dla was litości !

Pomocna?
Tak18Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
See you
 Opinia
@Hala C 17.03.2019 22:22

Z tymi kamerami to jak w (usunięte przez administratora) u Murzyna. Jednakże jakby ktoś wiedział jak pozbyć się starego ubeka,który uważa swoje pokolenie za kultowe uwłaczajac tym jakże genialnych ludzi czarobyla byłabym wdzięczna,bo ja z wehikuł czasu nie pochodzę,a radio wolna Europa świadczy o niedorozwoju! To obrzydliwe bleeee

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ważniak
 Opinia
@See you 18.03.2019 18:55

Pan (usunięte przez administratora)jak się przyczepi to już się nie odczepi. Przecież on nic nie robi tylko na jadalni siedzi. Co byś nie powiedział to i tak swoje doda,a już najlepsze jest jak ci zwróci uwagę, że tu są kamery. Szkoda że jego nikt nie widzi... Brak zajęcia działa na mózg. Ale jak się to mówi bliżej dołka jak kółka,a tnący brzytwy się chyta. Żałosna postać tego zakładu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wiepri
 Opinia
@See you 18.03.2019 18:55

nie rób mu loda to upadnie. nie okazuj szacunku to cie znienawidzi. nie lituj się a odejdzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia
@wiepri 20.03.2019 17:46

Spodobało się (usunięte przez administratora). Chyba o to mu chodziło...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia
@Hala C 17.03.2019 22:22

Przecież to Kwapień już dawno miał ten pomysł w głowie ... Ogląda Was 24/7 a Wy tkwicie w tym bagnie ... Italian Job Camp .... Pozdro nieśmiały niewolniku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ptak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hala C 17.03.2019 22:22

Dzięki wszystkim hodowcą gołębi za to że są!!!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były ustawiacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja tam was nie rozumiem, rynek pracy jest teraz zajevisty, w tych pieniadzach znajdziesz pracę na prawie każdej produkcji, zamiast pier.. Dolic że wam źle to się zwolnij ie.. Jako ustawiacz miałem stawkę 17,20 brutto chyba z premia jakoś 21.. Nie pasowało mi to więc zmieniłem zakład i teraz mam 33.6 +10% premii.. Dla chcącego nic trudnego,

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były ustawiacz 26.03.2019 02:27

A gdzie im będzie lepiej nic nie robią (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Ola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego z tyg na tydz coraz wiekszy wysyp l4?

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
78
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ktoś się orientuje ile w naszym zakładzie należy się urlopu okolicznościowego w przypadku śmierci?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@78 20.03.2019 18:13

2 dni przyjacielu na rodziców i jeden dzień daje zakład od siebie więc masz 3 dni wolnego na dziadków bodajże 1 dzień plus jeden dzień od zakładu.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie
Wielebny
 Opinia

Większość pracowników z firmy AAS zwalnia się i przechodzi do DHL w Sosnowcu. Umowa o pracę , wszystkie świadczenia jest gwarantem pozyskania jak najwięcej pracowników. Koordynatorzy z firmy AAS już wszędzie robili rekrutację jeszcze im tylko został ostatni punkt,mianowicie Domy Działkowca w Sosnowcu gdzie odbywają się bale.W końcu mamy karnawał.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oh
 Opinia
@Wielebny 24.02.2019 08:24

As robi dobrą robotę ale obawiam się że nie wszyscy dostrzegają

Pomocna?
TakNie
A tak
 Opinia
@Wielebny 24.02.2019 08:24

Te agencje pracy to rak i żerowisko na ludzkiej biedzie. Powinni je zamknąć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sortuj G.N.O.JUU POJEMNIKI
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@A tak 15.03.2019 13:17

Dokładnie. A co było jak SGP wyrzucili? CRS a później jak ludzie mieli 18 msc umowy zlecenie i powinni dostać wedle przepisów umowy o pracę to nagle cała załoga poszła do AAS. To jest dopiero draństwo i szacunek do drugiego człowieka gdzie mają cie za nic..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hala C..
 Opinia

Witam, jak liczone jest L4? czy jest to liczone 80 % z 17.28 czy 17.28 + 21% premii ?..Ciekaw jestem ile wychodzi L4 za cały miesiąc. Pozdro

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@Hala C.. 14.03.2019 14:33

80% bez premia 21

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ktoś coś na temat premi za 4 lata ???

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lodek
 Opinia

Niedziela tylko do odbioru ? Jezeli tak to za ile dni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inż b
 Opinia
@Lodek 10.03.2019 16:02

Jak to prawda to kto będzie w tygodniu na liniach pracować?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
róży kwiat
 Opinia

W niedziele do pracy.Pracodawca będzie wyznaczał osobę i to pracodawca za niedziele będzie oddawał jeden dzień w tygodniu.Koniec dyskusji.A komu sie to nie podoba to von za brame.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borówa
 Opinia

Tyle gadania o blokadzie nadgd a jakoś w niedzielę kilka linii będzię pracować :) a już była histeria że jak coś to tylko sobota do odbioru jak już coś , no ale nie z nami takie numery! Hue, hue, hue !!!! xD I tak to działać powinno, bo hajs zgadzać się musi. A jak chcą dawać odbiórki to niech se ci na c przyjdą w sobotę żeby cieplusie detale na niedziele były :) w niedzielę pracować nie muszą, taki dobry jestem, hue, hue, hue..

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
elektroda ujemna
 Opinia

To pracownik decyduje w jakim terminie czasowym jest postój. Jeżeli jest dużo osób na palarniach to oznacza,że wtedy jest właśnie postój.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
auu
 Opinia

Siema, powiem mi ktoś w jakim terminie jest postój w zakładzie ?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kiki
 Opinia

Przestrzegam osoby które planują pracę przez firmę zewnętrzną niestety umowa zlecenie i nic po za tym za dwa tyg pracy nic nie zapłacili przestrzegam wniosek do Pip poszedł

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
auu
 Opinia
@Kiki 02.03.2019 21:49

Jaką np ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B
 Opinia

Witam, czy nadgodziny w weekend liczone są 100%/150 % od samej stawki czy od stawki z 21% premii ? I premia kwartalna ile mniej więcej wychodzi? Pozdro

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia

Słyszałem że dla tych co się wypisali ze związków Premii nie ma ..... Prawda to???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieeeeeeeeee
 Opinia
@Sebastian 28.02.2019 16:33

L-ka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Sebastian 28.02.2019 16:33

A ja nigdy nie bylam i co tez nie dostane???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia
@Sebastian 28.02.2019 16:33

A ile tej premii podsumowującej okres 4 letni ma być w ogóle? Wiadomo coś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@Robol 01.03.2019 12:11

1.700 a 2.700 zależy od grupy zaszeregowania Dostają tylko ci co w związkach Taki żarcik:-D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@Robol 01.03.2019 12:11

Jakie 4 lata . Co roku jest za zyski!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia
@Sebastian 01.03.2019 13:08

Tak ale teraz ta premia miała być podsumowaniem celów jakie zakład osiągnął przez okres 3 lat. Zapowiedzi były duże A jak zwykle wyszło...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
78
 Opinia
@Sebastian 01.03.2019 13:06

A jak wyglądają te grupy zaszeregowania? Pierwszy obszar zawodowy to B1 a drugi to B2? Czy jak to jest?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia
@78 04.03.2019 19:58

Obszar zawodowy I - A2-C2 , AII1- AII3 II - C1-E2 , AII4-AII6,AI4-AI9,BI1 III- umysłowo B1B2 to I obszar Pozdro

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Automotive Lighting - Sosnowiec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej