STX Next

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 62 ocen.

Opinie o STX Next

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STX Next

były

Nie będę się wypowiadać o jakości projektów, bo z tym różnie bywa w różnych firmach - sa gorsze i lepsze, wiadomo. To jednak, co w tej firmie jest najgorsze to wszechogarniająca toksyczność i kopanie dołków pod sobą nawzajem. Największą patologią są jawne ankiety z ocenami od ludzi z teamu - idzie dwojako, albo natrafiasz na kogoś, kto boi się mówić wprost z czym ma problem, albo na kompletnie brutalnie szczerych ludzi, którzy wytkną ci z wielką uciechą każdy błąd. Jest to do tego stopnia zła sytuacja, że kanałami prywatnymi ludzie wolą się zgadywać razem i tam wytaczać żale, a ankiety właściwe zwyczajnie fałszować. Do tego wiele osób po prostu nie umie się ze sobą komunikować, a już najśmieszniejsza rzecz jest w tym, że ludzie, którzy powinni to umieć najbardziej (scrum masterzy) są w tym żałośnie nieefektywni. Efekt jest taki, że w zespołach rośnie napięcie i wzajemne niechęci. Jeśli chodzi o samych koderów - jakoś idzie, chociaż firmie po prostu nie zależy na jakości. Zatrudniają jak leci, ankiety to ściema, trzymają osoby, które dawno powinny zostać wyrzucone za brak wyników (i brak poprawy, mimo usilnych starań). Zespoły mają kompletną samowolkę jeśli chodzi o standardy, konfiguracje. Gdybym był klientem nigdy w życiu nie zatrudniłbym STX. Budżet szkoleniowy również nic niewarty, a nie daj bóg jakiś klient przyjedzie - za zabawianie go zapłacicie z własnej kieszeni :) Z zalet mogę wymienić integracje, niektórych fajnych ludzi, były okresy kiedy fajnie się pracowało. Nie mogę polecić pracowania tutaj - są dużo lepsze miejsca.

xyz
@były 07.12.2017 17:26
Nie będę się wypowiadać o jakości projektów, bo z tym różnie bywa w różnych firmach - sa gorsze i lepsze, wiadomo. To jednak, c...

@były albo pracujemy w innym oddziale, albo piszesz o zupełnie innej firmie, bo nie potrafię Twojej wypowiedzi przypiąć do miejsca, w którym pracuję O.o

Obecny zadowolony pracownik
@Były pracownik 08.12.2017 22:41
Mnie bardziej zastanawia co tym razem HR rozdaje za napisanie pozytywnych opinii o firmie :) chyba, że sami dodają, żeby zakryć...

Ostatnio najlepiej piszący opinię dostał nówkę BMW z salonu. W tym miesiącu jest to Porsche Cayene. Jak widzisz warto dobrze pisać o miejscu w którym się pracuje. Polecam to Wam wszystkim. A tak serio to jak się Wam nie podoba to naprawdę przymusu nie ma - idźcie gdzie indziej, załóżcie swoje firmy. Przecież u takich jak Wy to każdy będzie chciał pracować - idealni szefowie. Dajcie znać jak już będzie można składać podania OK?

również były

Miejsce TYLKO na pierwszą pracę, nabrać doświadczenia i zmykać w krzaki. Zarobki niskie, QA powinni to miejsce omijać nawet od początku bo spotkają się z brakiem szacunku ze strony programistów, programiści mają tu poczucie wyższości nad "gorszymi" stanowiskami jak qa, asystent, sm: raz zdarzyło się usłyszeć, że to oni zarabiają na całą resztę. ;))) Można usłyszeć na rozmowie kwalifikacyjnej, że jest się zbyt asertywnym i pocałować klamkę, nie polecam, nie warto.

obecny pracownik

W ostatnim czasie pojawiło się tu wiele negatywnych opinii. Część z nich budzi moje poważne wątpliwości, czy na pewno zostały napisane przez naszych pracowników, ponieważ przytaczane argumenty oraz prezentowany poziom wypowiedzi są co najmniej niepokojące. Zmotywowało mnie to jednocześnie do podzielenia się swoimi doświadczeniami. Poniżej lista rzeczy, które jako pierwsze przychodziły mi do głowy w dwóch kategoriach. 1) co doceniam - wypłata zawsze na czas - wsparcie managementu (mówię o swoim projekcie, nie wiem jak jest w innych) - duża otwartość na pracownicze inicjatywy - budżet integracyjny, bonusy za polecenia, własny komputer i inne - duży nacisk na zespołowość i autonomię zespołów - międzypracownicza chęć do dzielenia się wiedzą i wsparcie ze strony organizacji w tym zakresie - prezes zajmuje się zarządzaniem wysokopoziomowym - zaangażowanie działu księgowość, ekipy od zarządzania biurem oraz HR - liczbę miejsc i okazji, w których można podzielić się swoimi pomysłami, smutkami - ogólnie dobrą, przyjazną atmosferę, integrację ogólnofirmowe - zaangażowanie firmy w organizowanie szkoleń wewnętrznych po znacznie niższej cenie niż cena rynkowa - rozmowy półroczne (a nie roczne) - działania w zakresie employer branding dzięki którym nie muszę się wstydzić mówiąc gdzie pracuję 2) co mi się mniej podoba - przeludnione biuro - nadawanie wysokich parametrów na stałe / brak ich dalszej weryfikacji, przez co część osób osiada na laurach i nie widziałam, by ktoś coś z tym robił - łączenie roli dyrektora oddziału z byciem managerem w kilku zespołach (analogia: dyrektor szkoły prowadzący przedmiot w kilku klasach. Sprawy szkoły zawsze były się ważniejsze niż lekcje z uczniami) - zrzędzenie niektórych pracowników starszych stażem Poprzednicy sporo napisali o stawkach. Nic mi nie wiadomo o tym by na boku ktoś negocjował swoją pensję poza przyjętym salary formula. Uważam że jeśli komuś nie odpowiada otrzymywana pensja lub inne warunki współpracy, to rozwiązaniem jest wzięcie odpowiedzialności za swoje życie wzorem kolegi z poprzedniego komentarza, a nie anonimowe wylewanie żali w Internecie. Szanujmy ludzi, z którymi współpracujemy/współpracowaliśmy. Pozdrawiam, Ania Guzik

mirki
@obecny pracownik 06.12.2017 12:24
W ostatnim czasie pojawiło się tu wiele negatywnych opinii. Część z nich budzi moje poważne wątpliwości, czy na pewno zostały n...

opinia cuchnie poczuciem moralnej wyższości, jeśli pisała to osoba, o której myślę to pasuje ;)

Byly dev :)
@obecny pracownik 06.12.2017 12:24
W ostatnim czasie pojawiło się tu wiele negatywnych opinii. Część z nich budzi moje poważne wątpliwości, czy na pewno zostały n...

#0.15dosalaryformulyzawpis

STX Ex

Kilka lat temu praca w STX to było coś nawet "prestiżowego", była to najwieksza firma pythonowa w Poznaniu (jeśli nie w Polsce). Panowała super rodzinna atmosfera, a wypady integracyjne były zawsze świetne (i chyba jako jedyna rzecz pozostały takie!)... A potem nadeszła słodka konkurencja, za którą Maciej nadążyć nie może - nie ma co się dziwić gdy w dobie Managementu 3.0. i skupianiu się na ludziach on publikuje wideo, w którym mówi o tym, że najważniejsza jest sprzedaż, bo on może spać spokojnie. Albo artykuł jak to zatrudnienie testera manualnego niesamowicie podwyższyło jakość (i uwaga!) kosztowało go grosze (serio, kolejne pogardliwe podejście do testerów - wow przyniósł mi super zyski, a jeszcze robił jak za darmo). Mam wrażenie, że cały STXowy management powinno się wysłać na szkolenie z pracy z ludźmi. Kiedyś była to fajna firma, ale w czasach, gdy liczy się tylko hajs (przecież skądś na wędkowanie w Danii pieniądze być muszą!), a człowiek jest niczym, omijaj STX szerokim łukiem. Lepiej iść do Internetowego Kantoru, Egnyte czy Allegro i przynajmniej być docenianym. Już nie mówiąc o lekceważeniu nie-programistów, nie-seniorów ("na Twoje miejsce mam 10 takich osób w kolejce", "dla juniorów to tu nie ma miejsca") i osób niezbliżonych wiekiem do CEO. Może jak jesteś 35-letnim facetem to się tam odnajdziesz będąc przez pierwsze 2 miesiące pupilkiem szefa - za co inni nie będą mogli na Ciebie patrzeć, bo będą o Tobie słyszeć po 15 razy dziennie ;) Dla mnie osobiście w STX rozpoczęła się praca w IT. Na początku była to przygoda, jednak po odejściu z firmy potrzebne mi było kilka miesięcy bez pracy, żeby właśnie odpocząć psychicznie (ciężko przypuszczać, że ktoś tak może człowieka zniszczyć, co nie?). Dobrze, że oszczędności z nadgodzin siedziały na koncie. Poznanie super ludzi, z którymi do dziś się przyjaźnię było dla mnie najbardziej wartościowe z całej pracy w STX. Obecnie odradzam tę firmę każdemu, chyba że wynajdziesz wehikuł czasu i cofniesz się o parę lat wstecz, gdy nie było nawet 50 pracowników, wtedy śmiało idź na rozmowę!

STX Ex
@STX Ex 30.11.2017 22:26
Kilka lat temu praca w STX to było coś nawet "prestiżowego", była to najwieksza firma pythonowa w Poznaniu (jeśli nie...

pzdr kasia

Mi też STX przeszkadza

Współpracownicy ocenili mnie na poziom wyżej, kilku z nich stwierdziło że przez pół roku ze mną nauczyli się tyle co przez poprzednie 2 lata, nie dostałem awansu bo nie udzielałem się przy 2 projektach, sztuki klonowania jeszcze nie opanowałem ;) Najśmieszniejsze że manager cieńko piszczał jak rzuciłem papierami i podwyżka się znalazła od ręki, popatrzcie, jednak da się! Ale to nie na moje nerwy, znajdzcie sobie panowie pracę gdzie pracodawca będzie was w stanie docenić sam z siebie :)

nOtyP

Powiem coś od siebie. Może jest trochę inaczej niż było ale stanowczo trzeba powiedzieć, że nie jest źle. Mam fajną bezstresową pracę, fajnych ludzi obok siebie, kasę na koncie na czas. Czy naprawdę więcej człowiekowi do szczęścia potrzeba? A to że ktoś przychodzi i odchodzi? Taka specyfika tej pracy. Można zmieniać ją co pół roku można też pracować w jednej firmie dłużej. Można szanować swoich współpracowników a można ich olewać. Ja bardzo lubię swoją pracę - wiem że dobrze ją wykonuję i za to jestem dobrze opłacany. Na podwyżkę też bym nie narzekał ale i na to przyjdzie czas. Dobrych ludzi się opłaca ;) Z naszym CEO czasem się spotkam na korytarzu - z reguły odpowie Cześć. Chyba, że akurat ma coś co Go trapi. Ostatnio był trochę "inny" ale patrząc jak dobrze się bawił na imprezie dla dzieciaków myślę, że ten etap ma już za sobą. A to jak Maciej spędza swój wolny czas to naprawę mnie akurat nic a nic nie obchodzi. To chyba właśnie dlatego nazywa się "czas wolny" :). STX to naprawdę dobry pracodawca a te kilka opinii poniżej świadczy o tym, że komuś to bardzo przeszkadza. Albo ma kłopoty ze sobą a za wszystko obwinia firmę. Niestety życie uczy pokory. Czasem musi być gorzej, żeby człowiek nie spoczął na laurach. I żeby docenił to co od życia dostał. Krecik był fajny w czeskiej bajce - natomiast w żadnej firmie nie jest mile widziany. A więc głowa do góry. Ja uważam (a nie jest to zdanie odosobnione) że STX to firma, która najlepsze ma jeszcze przed sobą. Otwarty w tym roku oddział w Gdańsku i nowa lokalizacja w Pile to tylko początek. Chcesz się przekonać kto ma rację ?

Młody

Dzisiaj była SUPER impreza świąteczna dla naszych Milusińskich. Organizacja super. Moje dziecko zachwycone. Asiu i Przemku dziękujemy. P.S. Gwiazdor bombowy :)

Nigdy wiecej

Pracowalem tam pol roku temu, od tego czasu 70% osob z ktorymi pracowalem w 3 zespolach jest juz poza firma, w tym byli to pracownicy o naprawde dlugim stazu. Minusy: -Absurdalna salary formula - w wiekszosci przypadkow jest to zwykle ograniczenie by ludziom uciac dyskusje o zarobkach 'no bo z salary formuly wychodzi...', w tym sa ludzie ktorzy ja negocjuja, ale o tym sie glosno nie mowi. -Placa ponizej sredniej, swiezo po podwyzce 1100 zl w STX rozejrzalem sie za praca i konkurencja spokojnie zaplacila mi prawie 2500 zl wiecej niz STX po podwyzce, na dodatek z pocalowaniem reki i 28 dniami urlopu zamiast 20. -Biuro i 'swieze' owoce to najczesciej kilogramy poobijanych jablek -Organizacja biura, przez dlugi czas pracownicy odpowiadali za dokladanie srodkow higienicznych (!) do toalet. -Jedyna firma w ktorej mozesz byc 'za mlody' zeby zostac seniorem, a jednoczesnie wystarczajaco doswiadczony zeby prowadzic wewnetrzne szkolenia testerow i rekrutacje. -0, slownie 0 szkolen w czasie pracy bo caly czas ma byc wrzucany na klienta -Slabe mozliwosci rozwoju Plusy: -Bezstresowa praca -Jezeli nie ogarniasz B2B to ksiegowosc maja na naprawde wysokim poziomie

Anonim

Rotacja większa niz na kasie w biedronce. Programiści dzielą sie na tych „przed stxem” i „już po”. Niestety ale firma nie ma sie czym pochwalić, matketingowcy wysyłają w świat wiadomość ze jako outsourceing są TAŃSI niz zatrudnianie programisty lokalnie. Także nikt o zdrowych zmysłach nie zleci ambitnego, technologicznie wymagającego projektu, firmie która zamiast chwalić sie umiejętnościami, technologią, realizacjami, krzyczy „u nas zapłacisz mniej!!” Jak państwo wiemy, tania kiełbasa jest dla psa. Nie polecam, chyba ze na zdobycie doswiadczenia

byly i niedoceniony ktos

Zostalem wizjonerem. Kasy jak w Jeronimo co roku. Firma powinna zatrudnic stazystow na roczne bezplatne staze. I swoja siedzibe przeniesc do Radomia. Tam gdzie wsyscy Januse byznesu w koncu wylondujom. Nie musicie dziekowac. Na szczescie jestem poza. Wam tez polecam.

Wujek dobra rada

Czy tylko ja zauważyłem, że coraz więcej ludzi odchodzi a przychodzi niewielu? Dlaczego WIELKIE ŁAŁ sprzed kilku miesięcy albo lat, że pracujesz w STX już nie jest takie wielkie? Czy należy coś zmienić? Nie tylko należy ale to już powoli ostatni DZWONEK. Z jednej z najlepszych firm STX NEXT zrobił się przeciętną firmą dla pierwszej pracy. źle dobrani przełożeni nie wiadomo z jakiego klucza powodują, że specjaliści zaczynają omijać firmę - czy tego chcecie czy nie daleko tak nie pociągniecie. A szkoda. Mieliście szanse wybić się ponad przeciętność ale ostatnie Wasze ruchy powodują, że być może już nigdy tej przeciętności nie osiągnięcie. Zagraniczni Klienci - fajna sprawa. Szkoda, że NASI ludzie powoli przestają się liczyć . No ale nie mój cyrk nie moje małpy. Ja mam teraz pracę o jakiej w Waszej firmie nawet pomarzyć nie mogłem. Zawsze byłem za mały. Wiecie gdzie to? Na pewno nie w STX-ie ;)

Jarek

Na plus: - Bardzo fajny proces rekrutacyjny - Dbanie o to żeby była dobra atmosfera w firmie - Wypłata na czas - Parę integracji w ciągu roku m.in. comiesięczne zespołowe, ze 2-3 razy do roku firmowe - Budżet integracyjny Na minus: - Stawki poniżej konkurencji - Brak czasu na samorozwój, wszystkie godziny walimy na klienta i nie ma tych przysłowiowych 10% by porobić coś swojego, co nas interesuje, boku. W wielu innych firmach jest dużo lepiej pod tym względem, spotkałem się nawet do 20%. ( i to nie w Google!). - 'Przekąski' w kuchni to zazwyczaj jabłka, banany lub ciastka aka mąka z cukrem. W porównaniu do konkurencji to bardzo limitowana oferta zwłaszcza jakościowo i ilościowo(zazwyczaj kole 10 nie ma nic) - Brak wewnętrznych szkoleń, hackathonów - Bardzo zróżnicowany poziom między pracownikami (senior w jednym mieście, byłby co najwyżej juniorem-regularem w drugim, nie wiem z czego to wynika, zależy gdzie się trafi). - Wszędzie ci niepotrzebni scrummasterzy, którzy poza przedłużaniem spotkań udają że coś robią całymi dniami. Pracowałem w firmie gdzie na jednego scrummastera przypadało 70(!) devów i wszystko działało jak w zegarku, scrummaster to nie niańka. - Zdarza się, że projekty są ciągnięte przez osoby bez wystarczającego doświadczenia, przez co jakość kodu odbiega od solidnych standardów i wstyd to po czasie pokazać klientowi. Na każdy zespół powinien przypadać programista z jajami(dwoma) i doświadczeniem, który potrafi stworzyć standardy i je egzekwować. Z mojego 4 projektowego doświadczenia stwierdzam, że średnio przypada pół jaja na projekt. - Dodatkowa dopłata za medicover i multisport Generalnie pod względem osobistym - fajnie, zawodowym - słabo. STX Next nie ma bardzo dobrych programistów, bo płaci za mało, a jak już się jakiś zdarzy to jest raczej na 'dopaleniu' zawodowym niż na fazie wzrostowej. Polecam na pierwsze 6-10 miesięcy, potem lepiej się rozglądać za czymś innym.

STX Next
@Jarek 25.10.2017 23:02
Na plus: - Bardzo fajny proces rekrutacyjny - Dbanie o to żeby była dobra atmosfera w firmie - Wypłata na czas - Parę integracj...

Dziękujemy za opinię. Doceniamy informację zwrotną, bo chcemy ciągle się doskonalić. Dokładamy wszelkich starań, aby osoby współpracujące z firmą sprawdzały się nie tylko pod względem kompetencji twardych, ale i odpowiedniego dopasowania do pozostałej części zespołu. Mamy nadzieję, że nowe miejsce pracy spełni Twoje oczekiwania. Powodzenia i wszystkiego dobrego.

Ex Regular+ / fullstack dev

- fajna lokalizacja biura - kultura feedbacku przy rekrutacji - wynagrodzenie znaczaco ponizej rynkowego, salary formuła - jedno wielkie klamstwo, ludzie negocjuja swoje wyplaty niezaleznie od tego co wychodzi z salary formuly, ot sposob by moc ludziom zaplacic mniej - w wielu miejscach juz dawno placa wiecej i to bez b2b - praca zdalna do 2 dni w miesiacu, w wiekszosci firm idzie spokojnie dostac 20-40% dla seniora -brak premii/bonusow -brak socjalu, czesciowo pokryty medicover (50 zl z 120~) i podobnie z multisportem -duza rotacja pracownikow -0, slownie zero szkolen w czasie pracy, za to management oferuje mozliwosc wziecia udzialu w weekendowych 'warsztatach' kosztujacych po kilkaset zl za dzien, dlaczego firma ktora podobno zatrudnia 'ekspertow' w pythonie outsourcuje takie rzeczy i kaze swoim pracownikom placic za to gruba kase? -Niektorzy (nie wszyscy!) 'Seniorzy' i 'regularzy' w STXie w innych firmach mogliby byc co najwyzej graduate/juniorami, przoduja tutaj Pila i Lodz (srednio 1 prawdziwy senior wypada na 5 na papierze z tego co doswiadczylem), zaraz za nimi Poznan, we Wroclawiu az takiego ciagniecia za uszy nie ma Podsumowujac z perspektywy osoby co przeszla 2/3 drabinki kariery w STX - nie warto, zaplaca Wam duzo mniej niz konkurenci, szkolen nie uswiadczycie bo caly czas pracy trzeba zapisywac na klienta, a chocbyscie sobie flaki wypruwali to nie beda mieli sposobu zeby Was wynagrodzic bo bonusow nie ma. Podobno jest tutaj kultura wspierania ekspertow, ale szczerze mowiac nie wiem w ktorym miejscu, przez poltora roku nie zauwazylem.

STX Next
@Ex Regular+ / fullstack dev 30.10.2017 19:45
- fajna lokalizacja biura - kultura feedbacku przy rekrutacji - wynagrodzenie znaczaco ponizej rynkowego, salary formuła - jedn...

Dziękujemy za feedback - przykro nam, że dostrzegasz więcej rzeczy na minus niż na plus jednak dziękujemy za informację. Pochylamy się nad każdą opinią. Mamy nadzieję, że nowe miejsce pracy przyniesie Ci wiele satysfakcji. Wszystkiego dobrego.

naiada

Pracuję krótko, ale zdecydowanie polecam :) To co mogę bardzo docenić na tym etapie to - proces rekrutacyjny - niejedna rekrutacja już za mną więc z całą pewnością stwierdzam, że tu dzieje się to mega profesjonalnie a przy tym w bardzo dobrej atmosferze. Atmosfera w trakcie spotkań jest wyjątkowa, informacja zwrotna rzetelna a decyzja podejmowana bardzo szybko. Najlepsza rekrutacja na jakiej byłam. - atmosfera w zespole i know-how- to coś unikatowego, wszyscy chętnie dzielą się wiedzą i są skłonni pomóc, można się razem pośmiać a i pożalić jak coś uwiera. Żadnego wyścigu szczurów, genialna przestrzeń do kreatywności i zdobywania nowych doświadczeń i wiedzy. - rozwój - mam wsparcie nie tylko finansowe ale i merytoryczne, widzę, że jest to ważne nie tylko dla mnie. Nie ma miejsc idealnych - są tylko takie, które komuś pasują. Mi zdecydowanie to pasuje! Każdego dnia czuję się dobrze w swojej pracy, chce mi się tu być i idę do pracy uśmiechnięta. Co do warunków finansowych - ja jestem zadowolona ale to sprawa indywidualna i coś co dla jednego jest super dla drugiego nie będzie dlatego najlepiej przekonać się samemu co mają do zaoferowania:). Jestem wynagradzana zgodnie z kalkulatorem STXa i bardzo podoba mi się to narzędzie - wszystko czarno na białym, żadnych niejasności. Nie mam ani powodów ani ochoty rozglądać się za inną pracą.

Były pracownik

Bieda z nędzą, pracowałem prawie 2 lata: - W poznaniu ludzie nie mówią sobie nawet 'cześć' w kuchni, słaba atmosfera - W pile seniorów można o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbić, robią tam ludzi seniorami żeby był jeden senior na team - W łodzi poszli strasznie na ilość, klient zrezygnował z całego teamu 8 osób bo się do niczego(serio- niczego nie nadawali) Wrocław jest spoko. W Poznaniu zależy na kogo(czyj zespół) trafisz. Piła dobra na początek, Łódź to jakaś porażka, ale czego się spodziewać, gdy ktoś chce zatrudniać 30 osób rocznie. Poza tym: - Płaca dużo poniżej średniej (STX wyceniał moje umiejętności na 8400zł na rękę, u konkurencji dostałem prawie 1.5x tyle) - Brak pracy zdalnej, 2 dni w miesiącu. Poza jednym członkiem mojego zespołu który pracował zawsze zdalnie, ale z innego miasta. Wtedy już jest ok, hipokryzja. - Strasznie uparci w sprawie sprzętu. Mają dostępne konfiguracje i za nic w świecie nie chcieli dostawić kolejnego monitora, przecież to ja wiem jak będę pracował najwydajniej? - Brak szkoleń wewnętrznych - SALARY FORMULA TO ŚCIEMA! Ludzie negocjują dużo ponad widełki które z niej wychodzą. Z tego też powodu odchodzę, wszystkim równo niektórym równiej. Brzmi znajomo, z historii?

wrrrrr
@Były pracownik 11.08.2017 18:08
Bieda z nędzą, pracowałem prawie 2 lata: - W poznaniu ludzie nie mówią sobie nawet 'cześć' w kuchni, słaba atmosfera...

tak sobie mysle: jakbys za bardzo nie patrzyl na wszystkich innych to moze mialbys czas na prace? Ale jak Ty wszystkie oddzialy znales od podszewki i wszystko o nich wiedziales tzn. ze nie robiles tego co do Ciebie nalezalo. A skoro jestes taki super to dlaczego nie zalozysz wlasnej firmy, nie zatrudnisz ludzi i ...nie zostaniesz najbogatszym czlowiekiem w Polsce a może i w Europie? Powiem Tobie dlaczego nie- bo bardziej skupiasz sie na tym co robia inni i co inni posiadaja niz na swojej pracy. A wiec powodzenia w nowej firmie - juz wiesz wszystko o wszystkich czy dopiero poznajesz strukture? STX to bardzo dobra firma dla ludzi, którzy potrafia i chca pracowac.

STX Next
@Były pracownik 11.08.2017 18:08
Bieda z nędzą, pracowałem prawie 2 lata: - W poznaniu ludzie nie mówią sobie nawet 'cześć' w kuchni, słaba atmosfera...

Dziękujemy za podzielenie się uwagami. Każda informacja zwrotna to dobry moment, aby zastanowić się czy coś możemy zrobić lepiej. Przykro nam, że Twoje odczucia są tak negatywne bo staramy się być fair i budować fajne i przyjazne miejsce pracy. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.

zadowoleni my

Jestem w głębokim szoku. Takiego Szefa jak w ostatnich 2 -3 tygodniach nie widzieliśmy od dłuższego czasu. Czyżby nam Macieja podmienili? Czy wprowadzone przezeń zmiany tak na Niego wpłynęły? Ostatnie dni oceniam bardzo ale to bardzo pozytywnie. Praca stała się dużo przyjemniejsza . I nie jest to opinia odosobniona. Aż chce się zawołać: Brawo Ty :) Masz naprawdę świetnych ludzi - wykorzystaj to z korzyścią dla Siebie i dla Nich. Tak trzymaj. Powodzenia. Najlepsza firma to STX Next.

PYTON

Pracuję już kilka miesięcy. Ale niestety coś się dzieje z Prezesem. Chciałoby się rzec: weź Snickersa bo gwiazdorzysz. To jest świetna firma, świetni ludzie ale wszystko zależy od Ciebie! Dasz radę :)

Lemon

Parę miesięcy temu brałem udział w procesie rekrutacyjnym na stanowisko nietechniczne w Poznaniu. Po przeczytaniu masy pozytywnych opinii w tym miejscu byłem bardzo pozytywnie nastawiony. Niestety się rozczarowałem, bo kilka dni po rozmowie otrzymałem tylko zdawkowego maila "dzięki, ale zdecydowaliśmy się na kogoś innego". Najwyraźniej przekazywanie szczegółowej informacji zwrotnej dotyczy tylko developerów. Szkoda.

ABC

Pracuję od kilku tygodni w Poznaniu i powiem szczerze, że to kilka tygodni nieustannych "zaskoczeń", i każde z nich jest pozytywne. To najbardziej sprawnie zorganizowana i elastyczna firma, w jakiej pracowałam. Czas czekania na decyzje/informacje jest naprawdę minimalny. Od pierwszego dnia (a nawet jeszcze przed rozpoczęciem pracy) dostałam komplet informacji co/gdzie/z kim się załatwia poszczególne kwestie. Z drugiej strony wszystko jest bardzo profesjonalne. Absolutnie nie żałuję decyzji o zmianie pracy, mam nadzieję, że firma będzie trzymać tak wysoki poziom.

pracownica

Proces rekrutacyjny oceniam na 5+. Był w pełni profesjonalny, po 2-3 dniach roboczych otrzymywałam odpowiedź o kolejnych etapach. Podobało mi się też przejście od razu na 'ty', co od razu mocno rozluźniało atmosferę. Za pierwszym razem nie udało mi się tutaj dostać, ale otrzymałam w mailu pełen feedback i spis pozycji, po które warto sięgnąć, by się dalej rozwijać w pożądanym kierunku. MEGA plus za to! Co do samej pracy (już się dostałem ;) ), to największe wrażenie wywarło na mnie parcie na zespołowość oraz samorozwój pracowników, do czego zachęca budżet integracyjny na osobę na miesiąc oraz salary formula. Dzięki temu wiem, co muszę zrobić, by dostać określoną podwyżkę. Fajnosć projektu mocno zależy od klienta. Niektórzy mają naprawdę kiepsko w tym zakresie, u nas jest po prostu ok. Wiadomo, że nikt nie zagwarantuje ci, że twój klient będzie super. Fajnie, że mimo to nasz manager zawsze mocno broni zespołu, dzięki czemu nie boimy się walczyć o swoje :)

rpoame

Dobrze, że wypłata jest u nich w pełni terminowa, to dobry znak.

Tak_nick
@rpoame 09.10.2016 21:43
Dobrze, że wypłata jest u nich w pełni terminowa, to dobry znak.

To chyba norma w tej branży, a nie coś szczególnego.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pytający

Byłoby łatwiej jakbyś podał stanowisko...

Pracownik

Ja się o STX mogę wyrazić w sumie w większości w wielkich pozytywach. Najlepsze jest to, że potrafią zaoferować plusy większej już firmy, jak i plusy jakby byli software house: Większa firma: - Pensja + benefity - Niemały budżet szkoleniowy - Siłownia czy stół do tenisa w budynku - Comiesięczne sponsorowanie pracownikom wyjścia do kina oraz wyjścia integracyjnego dla zespołu (bez ingerowania na co zespół wydaje pieniądze) - Sporo specjalistów i w razie problemu możliwość wymiany wiedzy pomiędzy osobami z różnych teamów - Świetnie ogarnięte wewnętrzne narzędzia, salki na spotkania czy sprzęt do wideo konferencji (na sprzęt dla pracowników też nie można narzekać) - Możliwość wybierania tylko odpowiednich zleceń Software house: - teamy pracuja w oddzielnych pomieszczeniach, brak wielkiego, hałaśliwego open space - płaska struktura - transparentność wszystkiego, co dzieje się w firmie. - elastyczność w podejściu do pracownika, traktowanie go zdecydowanie jak człowieka a nie pozycji w tabeli - możliwość naprawdę szybkiego rozwoju (to oczywiście kwestia umiejętności i projektów) - zaufanie do pracownika i brak patrzenia na ręce we wszystkim - reagowanie na to, czego oczekują pracownicy. Zdecydowanie mogę polecić wszystkim - od osób początkujących, po te z większym doświadczeniem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Natalia (rekruterka)

Zgadza się, że nie proponujemy współpracy na umowę o pracę.Powodem współpracy w ramach B2B lub umowy zlecenia jest potrzeba rynku i naszych kandydatów, jak i pracowników. Jeśli macie jakieś pytania zachęcam do kontaktu pod adresem: natalia.konarkowska@stxnext.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek
@anon 10.12.2015 00:06
Prawdę mówiąc osoba z zerową wiedzą i doświadczeniem, za to mająca już działalność od ponad dwóch lat (wysoki zus) jest lekko n...

>>testerzy należą do grupy zawodów, którzy praktycznie nigdy nie są zatrudniani za minimalne widełki - nawet (zwłaszcza?) juniorzy. ...Ciekawy temat, nawiasem mówiąc. Ale można się domyślać w czym rzecz. Cześć, Mógłbyś rozwinąć myśl, bo to faktycznie ciekawe? Pozdrawiam

Natalia (rekruterka)

Zarobki są uzależnione od poziomu wiedzy i lat doświadczenia. Proponujemy umowę zlecenia bądź współpracę B2B. Zawsze wyrównujemy pensję kiedy pracownik przechodzi z ZUSu preferencyjnego na pełen. Dwa razy do roku odbywa się review umiejętności, dlatego podwyżka jest realna i odbywa się 2 razy w roku na podstawie oceny Klienta/ Zespołu i Software Development Managera.

Realista

Możliwosci rozwoju w firmie zapewne są, natomiast zarobki testerów są zdecydowanie za niskie. Oferta pracy z płacą 3100 - 5600zł + VAT na B2B, biorąc pod uwagę, że ktoś z podstawową wiedzą i bez doswiadczenia zacznie od najniższej stawki 3100zł, po odjęciu ZUSu 1100zł i dochodowego 18%, na rękę ma ok.1640zł. To już studenci na praktykach zarabiają więcej..

anonim

(usunięte przez administratora)

elyseum

Od kiedy STX zatrudnia na UoP? 99% struktury firmy (sami to mówią podczas rekrutacji) zatrudnionych jest na zasadach B2B (Faktura VAT). Tną koszty i tyle.

Łuki

Do STX Next zawitałem ponad rok temu jako Python Developer. Wcześniej pracowałem w różnych firmach, ale ta jest jedyną przyjazną dla pracownika. Wspaniała atmosfera, ciekawe projekty, dbałość o utrzymanie metodyki Agile, możliwość nieustannego rozwoju i realizacji własnych pomysłów, to tylko garstka powodów, dla których poleciłbym pracę w STX Next. Tutaj nawet rekrutacja nie była dla mnie stresująca.

Kris

Mi właśnie stuknęły 2 lata pracy w STX. Kodze głównie JavaScript i ogólnie rozumiany frontend. Zdecydowanie polecam na każdym poziomie zaawansowania. Osoby mniej doświadczone na pewno będą miały od kogo się poduczyć co nieco, a osoby doświadczone nie będą się nudziły, bo projekty są różnorodne i z fajnymi technologiami. Dodatkowo firma dba o rozwój indywidualny przez szkolenia, a także rozwój teamów poprzez ciekawe metodyki pracy oraz wspieranie integracji.

Adrian

W STX pracowałem przez ponad dwa lata. Firmę tą cenie sobie za nacisk na rozwój zawodowy, sporo ciekawych projektów oraz naprawdę dobrą atmosferę. Ludzie w firmie są pomocni, nikt nie jest anonimowy. Zdecydowanie polecam.

pracownik

Do pracy w STXie zachęciły mnie przede wszystkim duże możliwości rozwoju (budżet szkoleniowy) oraz panująca w firmie atmosfera (dowiedziałem się od znajomego). Naprawdę póki co ciężko jest mi znaleźć jakiekolwiek minusy. Polecam każdemu!

lucek

Hej Ula, piszesz, że była to twoja pierwsza praca. Mogłabyś opisać swoje umiejętności w momencie jej rozpoczęcia?

Ula

Gdy przyszłam na rozmowę rekrutacyjną do STX Next, nie byłam przygotowana na to co mnie czeka ponieważ była to moja pierwsza praca. Podczas rozmowy sprawdzona została wiedza techniczna jak i znajomość języka a przy okazji, porozmawialiśmy sobie o typie ludzi z którymi chcielibyśmy pracować a więc rewelacja! Przyjęłam tą ofertę ze względu na atmosferę oraz możliwość rozwoju swoich umiejętności jak i szansę na naukę nowych. Praca w STX bazuje na pracy w teamie, więc rozwój umiejętności interpersonalnych to duży plus. Teamy są na tyle liczebne, że każdy ma okazję poznać każdego oraz współpracować z nim indywidualnie jeśli zachodzi taka potrzeba. Pozytywem jest też praca zgodnie z Agile, dzięki czemu możemy kontrolować wyniki naszej pracy.

Bartek
@Ula 28.09.2015 09:36
Gdy przyszłam na rozmowę rekrutacyjną do STX Next, nie byłam przygotowana na to co mnie czeka ponieważ była to moja pierwsza pr...

a jak sprawdzają umiejętności językowe

Kazroś

Duży plus na wstępie, że w ofercie są widełki i jak się pracę dostaje to faktycznie to co proponują się w tych widełkach znajduje. Trzeba jednak się liczyć jednak z tym, że robią niemalże jedynie umowy B2B. Dla programistów pythona to jedno z najlepszych miejsc pracy jakie mamy w Polsce . Może nawet szerzej, bo nie tylko Polacy tu pracują.

Izabela

U mnie wszystko potoczyło się bardzo szybko: rozmowa rekrutacyjna o 12:30 i już o 16:00 dostałam propozycję współpracy - szaleństwo. Praca z anglojęzycznym klientem na co dzień, duże sprawstwo w działanie firmy, wizja przeprowadzenia transformacji firmy na Scrum, niezależność w postaci umowy B2B z benefitami umowy o pracę - na taką ofertę czekałam! Poleciłabym pracę w STX Next wszystkim Scrum Masterom, którzy chcą doświadczyć wymagającego środowiska. W STX Next nie ma miejsca dla Scrum Masterów, którzy tylko rezerwują salę, musisz być coachem, mentorem, wspierać organizację, zmieniać proces, udzielić odważnie informacji zwrotnej klientowi, tak by go nie stracić. Obszarem rozwojowym firmy jest umiejętność współpracy zespołowej na wszystkich szczeblach.

Pracownik

Mam już kilka lat doświadczenia przy tego typu projektach i to co najbardziej cenię sobie w STX to płaska struktura, która stanowi dla mnie zarówno podstawę do działania jak i rodzaj wyzwania. Jako "Agilowiec", czuję się jak ryba w wodzie :) Dużym plusem, jest to, że przed podjęciem decyzji o zmianie pracy, w ramach rekrutacji przedstawiono mi nie tylko bajkowy obraz ale też i wyzwania jakie tutaj na mnie czekają. Jest szczerze i otwarcie czyli tak jak powinno być. Do zmiany pracy ostatecznie przyczynił się sposób w jaki STX prowadzi projekty. Bezpośredni kontakt z biznesem, samodzielne zespoły projektowe i nastawienie na efektywność a nie procedury. Żeby nie było za kolorowo, dodam tylko jeszcze, że w mojej opinii socjal mógłby być trochę większy. Reasumując, git malina :)

Pracownik

Pracuję w STXNext od kilku miesięcy. Proces rekrutacyjny wspominam bardzo pozytywnie. Poza przyjazną atmosferą dostaje się informację zwrotną zamiast jednego zdania. Pracują tu głównie ludzie młodzi, swobodna atmosfera, nie ma dress codu. Są wyjścia integracyjne, ubezpieczenie w Medicover. Ruszają też karty MultiSport. Dla mnie najważniejsze jest to, że firma wdraża Agile, praca jest bardzo samodzielna, a projekty różnorodne i ciekawe. Doceniam też elastyczne godziny pracy. To, co podoba mi się mniej to brak umowy o pracę i tylko 20 dni urlopu.

jk

Chciałem się przyłączyć do opisu firmy STXNext. Nie mam dużego stażu pracy w STXNext. Jestem w miarę nowym pracownikiem, aczkolwiek jako programista w różnych językach mam już spore doświadczenie zawodowe. Co jest atutem STXNext'a, to bardzo dobra atmosfera. Oczywiście zawsze mogą się zdażyć sytuacje konfliktowe, różni ludzie, różne podejścia, jednakże nigdy nie miałem sytuacji jakiejkolwiek celowej złośliwości od strony współpracowników. Co do ilości projektów czy też technologii to faktycznie jest w czym wybierać, oczywiście aby w nich wziąć udział trzeba się wykazać stosowną wiedzą. Nie bez znaczenia jest także fakt pewnej stabilności pracy (jeśli można mówić w ogóle o stabilności jakiejkolwiek pracy) która wynika z posiadania przez STXNext całkiem sporej ilości klientów (w tym zagranicznych). Podsumowując, jeśli ktoś się zastanawia czy spróbować dostać się do STXNext, to szczerze polecam do podjęcia takiej próby. Chociaż pracy jest sporo, to wiele można się nauczyć w bardzo pozytywnej atmosferze.

uop

Wszystko spoko, gdyby dali umowę o pracę (nawet jako opcję za niższą kasę)

Roja

Rekrutacja przebiegła błyskawicznie. Polecam firmę to świetne miejsce na rozwój po studiach, praktyczną naukę procesów rozwoju oprogramowania. Głównym powodem dla którego się zatrudniłem była chęć nauki Pythona. Firma umożliwia przejście z PHP na Python, organizują warsztaty na których szkolą kandydatów na stanowisko Python delevoper.

b
@Roja 02.09.2015 10:23
Rekrutacja przebiegła błyskawicznie. Polecam firmę to świetne miejsce na rozwój po studiach, praktyczną naukę procesów rozwoju...

A jak wygląda kwestia zatrudnienia osoby początkującej bez studiów? Znam tylko podstawy Pythona, Flask i SQL.

Natalia
@b 02.09.2015 15:03
A jak wygląda kwestia zatrudnienia osoby początkującej bez studiów? Znam tylko podstawy Pythona, Flask i SQL....

Wszystko zależy od tego, jak Twoja podstawowa znajomość przekłada się na umiejętność pisania w tym języku. Czy posiadasz komercyjne doświadczenie czy na własne potrzeby piszesz w Pythonie? Ostanie już pytanie to, która lokalizacja Cię interesuje: Poznań, Wrocław czy Piła? W każdej z siedzib STX prowadzimy różne projekty, a to wpływa na poziom wymagań. Zachęcam Cię do przejrzenia naszych ogłoszeń:(usunięte przez administratora)i ewentualnego kontaktu z działem HR. Studia nie są u nas wymogiem liczą się umiejętności. Pozdrawiam

Jureq

STX to świetne miejsce do pracy. Niezwykle przyjazne i inspirujące. Bardzo miło wspominam proces rekrutacyjny, który zainspirował mnie do przeprowadzki do Poznania. Usłyszałem kiedyś opinię, że STX Next jest mekką programistów Pythona i z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że to jak najbardziej uzasadniona opinia.

Życzliwy

W STX poczułem niesamowitą atmosferę, poznałem profesjonalnych i do rany przyłóż ludzi (w tym przełożonych), zaawansowane technologie programistyczne, nowoczesne i racjonalne metody pracy oraz zobaczyłem, jak wygląda i powinien wyglądać sprawny, uczciwy i bogaty w feedback proces rekrutacyjny. Idealne miejsce do pracy na lata.

pracownik

Jeśli miałbym wskazać dwie najważniejsze zalety pracy w STX Next byłyby to: 1. Ogromne możliwości rozwoju związane zarówno z pracą w ciekawych, wymagających projektach, jak i z możliwością wyjazdów na konferencje, udziału w szkoleniach czy też korzystania z firmowej bibliteczki (bogatej w najnowsze pozycje). 2. Realny wpływ na to, jak rozwija się firma. W STX głos pracowników jest wysłuchiwany! Keep rocking STX! :-)

Piotr

Jeśli chcesz się rozwijać to jest najlepsze miejsce z jakim miałem doczynienia. W firmie panuje świetna atmosfera i wysoka kultura feedbacku. Tutaj nie będziesz tribikiem w maszynie tylko częścią społeczności, która się wspiera na wielu polach. Rekrutacja jest sprawna i nawet jak ktoś się nie dostanie to nie jest skreślany tylko informowany co musi zrobić żeby za jakiś czas móc do nas dołączyć. To jest wzorowa firma i mam tylko nadzieję że się to nie zmieni.

Artur

Witam, znalazłem ogłoszenie w poszukiwaniu Junior Python Developera w Pile. Czy w Poznaniu też by była szansa dostać się na juniora. Wymagania niby nie są duże: Poszukujemy entuzjastów programowania, którzy: - znają podstawy języka programowania Python - potrafią poruszać się w środowiskach linuksowych - chcą poznawać nowe frameworki i biblioteki Python - znają technologie: Git, testowanie aplikacji, programowanie obiektowe Co mam rozumieć przez podstawy języka Python? Nigdy wcześniej nie pracowałem jako programista, ale od pewnego czasu uczę się właśnie Pythona i wydaje mi się, że umiem już takie rzeczy jak pętle, instrukcje warunkowe, struktury danych, list i dict comprehension, tworzenie funkcji, funkcje lambda, obsługę błędów i wyjątków, generatory. Znam też trochę zasady programowania obiektowego. Właśnie rozpoczynam naukę frameworka Flask, narzędzi SQLAlchemy, jinja2. Poza tym znam podstawy HTML, MySQL. Czy powinienem także uczyć się JavaScriptu? Na co dzień używam Linuxa, więc jego obsługa nie jest mi obca. Nie bawiłem się jeszcze Gitem, ale zamierzam w najbliższym czasie. Czy z moją dotychczasową wiedzą jest szansa na dostanie się na stanowisko juniora, czy lepiej z tym poczekać i nadal pogłębiać swoje umiejętności? Prawda jest jednak taka, że człowiek dużo więcej nauczy się pracując w grupie z zawodowcami niż na własną rękę. Chęci do nauki są u mnie duże. Pozdrawiam.

Agata
@Artur 23.07.2015 10:33
Witam, znalazłem ogłoszenie w poszukiwaniu Junior Python Developera w Pile. Czy w Poznaniu też by była szansa dostać się na ju...

Artur, w Poznaniu i we Wrocławiu STX szuka w tej chwili programistów z praktycznym doświadczeniem projektowym. To znaczy, że jeśli dopiero uczysz się Pythona, Twoja wiedza będzie zbyt mała. Napisz na rekrutacja@stxnext.pl a dostaniesz wskazówki gdzie i jak najlepiej poszerzać swoją wiedzę w tym kierunku.

Natalia

W STX NEXT to firma, która daje mi przestrzeń do rozwoju. Tutaj stawia się na wymianę wiedzy, doświadczenie, usprawnianie tego, co jest - masz poczucie, że nigdy nie stajesz w miejscu bo to, co jest, zawsze można jeszcze ulepszyć. W firmie jest nas ponad 160 specjalistów, realizujemy szeroko pojęty webdevelopment, współpracujemy z zagranicznymi Klientami. Chce mi się przychodzić do pracy bo jest świetna atmosfera i ludzie.

pracownik

W STX są zarówno ciekawe projekty jak i super ludzie :-) Wspierają rozwój i pozwalają rozwinąć skrzydła. U mnie tak było ale widzę, ze nie jestem jedyny. Firma wciąż rośnie ale fajna atmosfera pozostała.

Agata

Wszystkie widełki podane na stronie: http://stxnext.pl/ Oddzielnie dla Python Developera i Senior Python Developera. Sprawdź. Co do rekrutacji, są dwa etapy: pierwszy, techniczny prowadzą programiści, to zadania z zakresu programowania. Drugi to rozmowa z kimś z HR i liderem.

Zostaw opinię o STX Next - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STX Next