MM Cars Group

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o MM Cars Group

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Cars Group

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Ja@Jarek !???????????????? możecie powiedzieć coś więcej o obecnej sytuacji w firmie? Czy dobrze rozumiem, że zaszły w niej ostatnio jakieś zmiany?

Jaaaaarek
@Weronika 5 dni temu
@Ja@Jarek !???????????????? możecie powiedzieć coś więcej o obecnej sytuacji w firmie? Czy dobrze rozumiem, że zaszły w niej os...

Widzę że moderacja działa :) zmiany będą zauważalne na marce premium od nowego roku...mylę się? To niestety nie pomaga tym bardziej że od kilku lat opinie o tej firmie pikują sukcesywnie i żaden marketing tego już nie zatrzyma. Pracują tam osoby które "położyły" już na Śląsku salon teraz chyba czas na MM dziwne Tylko że Pan Piotr którego cenie na to wszystko pozwala...

Ja

Proszę jak czas wszystkich weryfikuje widocznie "ryby płyną pod prąd" kto pracował w tej firmie wie o co chodzi

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@flotowiec rzeczywiście, udzielenie informacji zwrotnej jest również bardzo ważną częścią procesu rekrutacyjnego i wpływa na to jak firma jest później postrzegana przez kandydata. A czy coś podczas tej rozmowy Cię zaskoczyło? Mógłbyś doradzić innym na co trzeba być przygotowanym? Ktoś z Was miał podobne doświadczenie podczas starania się o pozycję w MM Cars Group?

flotowiec

Nie wiem jak pracuje się w tej firmie ale mogę podzielić się opinią jak wyglądała rozmowa na sprzedawcę flotowego w Warszawie. Ogólnie pierwsze wrażenia po pojawieniu się w firmie nawet ok, całkiem fajny salon i biuro. Zjawia się chyba kierownik (nie przedstawił swojej funkcji). Zaczynamy rozmowę i tutaj pojawia się cały zestaw wcześniej przygotowanych pytań. Rozmawiamy, dyskutujemy, śmiejemy się itd, całkiem przyjemna atmosfera. Pan "rekruter" tak prowadzi spotkanie że po 30 min masz wrażenie że aplikujesz na kluczowe stanowisko w najlepszej marce premium branży samochodowej (prawie jak BMW). Pod koniec rozmowy która trwała 1,5h pada kluczowe pytanie na temat oczekiwań finansowych (uważam że ta informacja powinna być weryfikowana na wstępie). pod koniec spotkania oczywiście zapewnienie o informacji zwrotnej której dwa miesiące po spotkaniu oczywiście nie doczekałem się. Wrażenia więc całkiem średnie. Dziwi mnie że ktoś potrzebuje 1,5 godziny żeby zdecydować się że to nie ten kandydat:) ja bym to wiedział po 10 minutach

anonim

(usunięte przez administratora)

Justyna

Panie Marku, Chyba jakiś zazdrosny złośliwiec z Pana.. Doradca, którego Pan tu oczernia jest zaangażowanym handlowcem, dbajacym o wysoką jakość obsługi.. Ja już dwa nowe autka u tego sprzedawcy kupiłam i poleciłam przyjaciołom z czystym sumieniem - też byli bardzo zadowoleni.. Pisanie na takich forach jest zbyt anonimowe, by traktować to poważnie, ale można celowo komuś zepsuć dobrą opinię... Pozdrawiam Panie Marku i proszę pamiętać, że karma wraca.. :-)

Weronika
użytkownik zarejestrowany

Proszę o dodawanie merytorycznych komentarzy. Podzielcie się informacją na temat pracy w firmie/ rekrutacji itp. :)

gizela

Kupiłam w tej firmie 3 samochody i wystarczy, kolejnego nie kupię. Marka Opel zmarniała. Pierwsze auto Agila kupiona w 2000 roku, to było b. dobre auto. Następnie Lacetti - drobna usterka - usunięta -OK. Obecnie mam Merivę B kupiona 2015, więc nie ma 2 lat - tragedia - wymienione wspomaganie, pompa, a obecnie rozruch. Dziękuję, to jest ostatnie auto, które kupiłam w MM cars.

lobaso
@gizela 15.11.2016, 17:03
Kupiłam w tej firmie 3 samochody i wystarczy, kolejnego nie kupię. Marka Opel zmarniała. Pierwsze auto Agila kupiona w 2000 ro...

Trochę nieodpowiednie miejsce na tego typu opinie, to nie forum motoryzacyjjne.

efrewwe
użytkownik zarejestrowany

hej a gdzie mozna jakas informacje na ten temat znaalezc? bo ja pamietam ze ostatnia oferta pracy od nich to byla jakos w kwietnia stad moje zdziwienie ze na ten temat piszecie ;p dzieki za odpoweidz :)

Darek

Jako były pracownik tej firmy stanowczo odradzam tego pracodawcę. Umowa jaką mi zaproponowano i jaką niestety przez własną głupotę podpisałem wyglądała jakby była napisana na kolanie. Nawet stawki nie były jasno określone. Gdy przyszło do rozliczenia miesiąca pracy to byłem oskarżany o zawyżanie sobie godzin pracy i fałszowanie podpisów kierowników. Nie dość, że swoich klientów okradają i okłamują to jeszcze własnych pracowników mieszają z błotem. Trzymajcie się od tej firmy z daleka.

Murzyn

"wiec chyba też są jakieś premie" chyba serwis premium, a algorytm przeliczania przerobu, sprzedanych godzin serwisowych, "premi" i na koniec wynagrodzenia to by Eistein nie zrozumiał. Już nie wspominając o elementarnym braku wiedzy niektórych kierowniczków i użerania się z nimi.

pinky

Wlali 8 l do silnika subaru diesel o poj 5,2 po 100zł za litr.Mam fakturę.

BB

Kupiłam właśnie drugi już samochód w MM Cars w Dziale Samochodów Używanych. Serdeczne podziękowania za miłą i profesjonalną obsługę. Nie mam zastrzeżeń również do pracy serwisu.

gość

w 100% zgadzam się z murzynem, w tej firmie dyrektor to nie problem a porażka pracowników traktuje jak murzynów, sam siedzi i h..a robi, tak samo jak jego kapusie kierownik kanapka i kierownik grucha. Jak ktoś chce się zatrudnić w tej firmie to myślę że może zarobi jakieś 1800zł jak mu jeszcze za coś nie u.......ą z wpłaty.

olo

Odradzam tu naprawę samochodu.

murzyn

Cytat "firma jak każda polska, lepiej zatrudnić emerytowanego strażaka niż dać świetnemu ekspertowi 200zł więcej, ot co :) " Niestety w tej wypowiedzi jest 100% prawdy. Fachowcy którzy tam pracują po 10 lat zarabiają po około 2200zł ???????? Podwyżka? Po co jak można FACHOWCA zwolnić i młodego przyjąć za 1800zł. Obecny dyrektor jest najwiekszym problemem dla niego mechanik nawet FACHOWIEC to z założenia śmieć liczy się tylko kasa. NIE POLECAM TEGO SERWISU POD ŻADNYM WZGLĘDEM (nawet kawa jest C H U J O W A).

Franciszek
użytkownik zarejestrowany

Ja niestety nie pomoge w informacjach o MM Carsie jako pracodawcy. Moge jedynie polecić ich jako klient. Serwis w moim przypadku się sprawdził bez zarzutu. Na szczęście nie mam takich doświadczeń jak osoby wyżej.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kosowo

ja tam pracuje i nie narzekam jak dobrze pracujesz to można zarobić jak w każdej firmie jest ciężki no i się zmieniło stawiamy na jakość dział mechaniczny i sprzet na poziomie

gość

Tiote, serwis ma bardzo dobrą opinie.W tej firmie od momentu poczynionych zmian pracuje się bardzo dobrze a osoba która tym kręci jest jest odpowiednia na tym stanowisku.

admin

Nie polecam tego serwisu. Chcesz się przekonać zostaw u nich samochód do naprawy. Absolutna porażka, brak doświadczenia. Szczerze odradzam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

marek_3535

a co dziwnego?Land Rover to totalna wiocha.

Grzesioo

wcisneli mi jakieś bite auto. (usunięte przez administratora)

lalala
@Grzesioo 11.03.2014, 20:00
wcisneli mi jakieś bite auto. (usunięte przez administratora)

z pewnością grozili Ci pobiciem żebyś je wziął tak ci je wciskali zastanów się co piszesz a poza tym to jest serwis zbierający opinie o pracodawcy i warunkach pracy w danym zakładzie a nie o jakości obsługi

hen9584

Jak kupowaliśmy Suzuki alto to byli grzeczni,podzcas gwarancji i przeglądu technicznego niegrzeczny i bezczelnie wyrywający mi fakturę pracownik obsługi klienta.Myślałem nad kupnem SX4 ALE MOJA NOGA ICH PROGU NIE PRZEKROCZY !!!UWAŻAJCIE I ZDECYDOWANIE ODRADZAM 1!!

suzuki

widze ze nadal ktos kasuje moją opinie o tym salonie... to potwierdza tylko moje zdanie o tych(usunięte przez administratora) :) pozdrawiam i obiecuje ze nadal bede "reklamował" ten salon na wszystkich mozliwych stronach motoryzacyjnych !!

znacie mnie :)

firma jak każda polska, lepiej zatrudnić emerytowanego strażaka niż dać świetnemu ekspertowi 200zł więcej, ot co :)

marcel

Chcialem kupic nowe auto wyslalem trzy meile z zapytaniem o konkretne auto i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi mmcars to banda pedalow i olewaczy nawet za komuny bylo wieksze zainteresowanie klientem niz teraz tam.

silent
@marcel 19.09.2013, 14:29
Chcialem kupic nowe auto wyslalem trzy meile z zapytaniem o konkretne auto i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi mmcars to banda p...

trzeba było ruszyć dupsko i samemu się przejechać.

tescik

Oczywiście, że tak.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

dla yeti

Tak zajmują się leasingiem samochodów, wejdź na stronę znajdziesz wszystkie potrzebne dane. Moi znajomi są zadowolenia ze świadczonej przez nich usługi.

tescik

anonim - 2013-07-08 22:44:07 czy może ktos wie ,czy jest taka szansa ,zeby dostac sie na staz/praktyki do MMCars?Wydaje sie firma godna zaufania a to wazne przy zdobyciu doswiadczeniaZadzwoń, zapytaj :) inaczej się nie dowiesz.

eryś

jestem zadowolonym klijentem tego serwisu bardzo profesjonalna obs łóga land rovera oraz subaru posiadam te dwa pojazdy serwisuje je od roku w tym serwisie i polecam ich usługi

gość
@eryś 08.07.2013, 14:38
jestem zadowolonym klijentem tego serwisu bardzo profesjonalna obs łóga land rovera oraz subaru posiadam te dwa pojazdy serwi...

Jak to możliwe, że ktoś jeżdżący Land Roverem czy Subaru może pisać "obsłóga" ?? Czy nie ukradłeś może tych samochodów?

tescik

anonim - 2013-06-28 22:55:22 Ktoś podzieli się świeżą opinią o nich? Nie wiem, czy wybierać się czy nie? Zależy mi na fachowości obsługi ... mogę na nią liczyć?Wal śmiało jak w ogień.

Robert

Pracownik - 2012-11-07 22:57:04 Ludzie . Co sie z Wami dzieje ? skupcie sie w pracy na pracy a po na swoim życiu zamiast wypisywać takie bzdury. Życie jest krótkie i zamiast spędzać fajnie czas , zamiast robić coś sensownego i na poziomie zajmujecie sie czymś co nigdy w życiu Wam nic dobrego nie przyniesie! Plotkowaniem! Pracuje w tej firmie dosyć długo zeby moc poświadczyc ze to co wypisują niektórzy to pomówienia. Ci którzy pracują z zaangażowaniem , są fair wobec pracodawcy nie mogą mieć powodów do takich ocen. Ludzie to jest poważna korporacja i aby utrzymać ja i zapewnić jej rozwój trzeba naprawdę mieć przysłowiowy łeb na karku! Zdobyte tytuły sa wynikiem ciężkiejj pracy całego zespołu i właściwego zarządzania! Gdyby było tak fatalnie jak niektórzy piszą to nie byłoby szans na takie sukcesy które w rożnych kategoriach są zdobywanie co rok. Ciekawe kto z Was ( wypisujacy negatywne posty ) potrafiły poprowadzić taka firmę chociaż przez dzień czy tydzień. Z sukcesem ? Życzę wszystkim owocnych przemyśleń A tym którzy maja zbyt dużo wolnego czasu i zajmują sie pisaniem nieprawdy zeby znaleźli swój cel w życiu I na tym sie skupili. Na wstępie zapraszam do zapoznania się z definicją \"korporacji\" gdyż Wasza na pewno nią nie jest. Ja oczekując bycia fair od moich pracowników muszę być również dla nich fair, a jak sami mówicie w wolnej rozmowie nie do końca to działa w obie strony, W tym całym zdobywaniu kolejnych komercyjnych niewiele wartych wyróżnień zatraciliście się w pełnieniu swojej podstawowej misji ASO - naprawie coraz to bardziej skomplikowanych samochodów. Jeśli przyjeżdżam swoim w zasadzie nienajtańszym samochodem i nie mam żadnej informacji o etapach naprawy(marka i model nie ma tu znaczenia, nawet gdyby to był \"tylko\" Spark a nie Jaguar), ba przyjeżdżam na ustalony odbiór i okazuje się iż auto jest niegotowe to co dla mnie jako Waszego klienta są warte kartki papieru wiszące na ścianach ? Jaki to ma wpływ na PODSTAWOWĄ funkcję Waszej firmy ? Ze sprzedażą samochodu jeszcze sobie jako tako radzicie, wiadomo podstawowym kryterium jest cena - a tą zrobiliście dobrą, bo przecież musicie wyrobić plan :) dla mnie to jest plus... Problem zaczyna się gdy muszę skorzystać z usług serwisu który znajduje się na końcu firmy wciśnięty pod schodami. Podsumowując jeśli macie aspiracje nazywać się korporacją to zajmijcie się jej fundamentami - członkami. Tymczasem ja dołączam do grona klientów nie korzystających już z usług serwisowych co nie znaczy, że nie przyjadę po kolejny samochód. Życzę dalszych sukcesów jednak przede wszystkim zgodnych z misją ASO.

Pracownik

Ludzie . Co sie z Wami dzieje ? skupcie sie w pracy na pracy a po na swoim życiu zamiast wypisywać takie bzdury. Życie jest krótkie i zamiast spędzać fajnie czas , zamiast robić coś sensownego i na poziomie zajmujecie sie czymś co nigdy w życiu Wam nic dobrego nie przyniesie! Plotkowaniem! Pracuje w tej firmie dosyć długo zeby moc poświadczyc ze to co wypisują niektórzy to pomówienia. Ci którzy pracują z zaangażowaniem , są fair wobec pracodawcy nie mogą mieć powodów do takich ocen. Ludzie to jest poważna korporacja i aby utrzymać ja i zapewnić jej rozwój trzeba naprawdę mieć przysłowiowy łeb na karku! Zdobyte tytuły sa wynikiem ciężkiejj pracy całego zespołu i właściwego zarządzania! Gdyby było tak fatalnie jak niektórzy piszą to nie byłoby szans na takie sukcesy które w rożnych kategoriach są zdobywanie co rok. Ciekawe kto z Was ( wypisujacy negatywne posty ) potrafiły poprowadzić taka firmę chociaż przez dzień czy tydzień. Z sukcesem ? Życzę wszystkim owocnych przemyśleń A tym którzy maja zbyt dużo wolnego czasu i zajmują sie pisaniem nieprawdy zeby znaleźli swój cel w życiu I na tym sie skupili.

klient

to jakas nowosc, ja omijam szerokim łukiem MM Cars... nie potrafią nic naprawić bez 2 poprawek, zero dokumentów odnosnie usterki a pozniej się okazuje, że to jednak coś innego...

maniek

pozdrawiam wszystkich pracujących bardzo sympatyczni i mili ludzie, jeżeli chodzi o ekipę to nie mam nic do zarzucenia ale jeżeli chodzi o to współczuję właścicielowi gdyż nie działa on w dobrym interesie firmy. Firma ma potencjał ale niestety jest on przez niego blokowany a nowy Dyrektor niestety sam nic nie poradzi. Szkoda mi go bo będzie miał ciężko. Jeszcze raz pozdrawiam wspaniałą ekipę zainteresowani będą wiedzieli kto to napisał :) dzisiaj był mój ostatni dzień może nie rozstałem się z wami jak należy ale kto wie co tu przeżyłem ten mi wybaczy. Celujący dla pracowników którzy muszą walczyć z arbuzem*. * arbuz - raczej wszyscy wiedzą kto to ps. Jak już nie będzie arbuza dajcie znać wtedy chętnie wrócę ;)

----

Serwis MM Cars , zaczyna nabierać nowego odde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i idzie do przodu. Owszem są nowe osoby, które są mega zorientowane na cel i sukces. Kluczem każdej firmy/przedsiębiortswa są ludzie, a w tej firmie stawia się na pracowników , którzy są nastawieni na sukces i realizację zawodową....

nowy
@---- 04.07.2012, 12:45
Serwis MM Cars , zaczyna nabierać nowego odde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i idzie do przodu. Owszem są nowe o...

Odradzam serwis samochodu w tej firmie Nigdy więcej nie oddam tam samochodu do naprawy.Chcesz się przekonac i sam ocenic ich pracę zostaw tam samochód :(

anonim

Co daje zwalnianie ludzi w takiej ilosci jak teraz? Nowy dyrektor chyba nie rozumi ze sam nie poradzi. Niedlugo nie bedze nikogo do roboty

Maniak Opla

Nie zgadzam się z Twoją opinią o MM Carsie. Serwis Opla - na wysokim poziomie. Obsługa Opla - bardzo mili i uprzejmi Naprawy - zawsze skutecznie pomagają Polecam ! Maniak Opla

klient

serwis SUBARU - (usunięte przez administratora) ludzie przyjmujący do serwisu - dramat same naprawy - porażka ...wielomarkowość tego salonu niestety na niekorzyść SUBARU nie polecam tego serwisu !!!!

VIP

Super Serwis. Miła atmosfera!Polecam!

Pracownik

Ogólnie jak w każdej firmie jak się starasz tak masz. Nie jest źle, ale i nie jest kolorowo. Pracuje już sporo czasu w tej firmie i powiem, że wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Ogólnie jestem zadowolony i wiadomo jak każy chciałbym zarabiać zawsze i wszędzie więcej.

była pracownica

Pracowałam z MM 8 lat, i czasami zastanawiam się czy moja decyzja o odejściu była słusza...może taraz zrobiłabym inaczej:) powiem tylko, że w trudnych chwilach mogłam liczyć na pomoc i bardzo to doceniam. odeszłam bez żalu ,pretensji i obwiniania. cieszę sie ,że własnie tam mogłam się rozwijać, szkolić ,zdobywać nowe doświadczenia. do dzisiaj wspominam je z usmiechem. firma nieustannie się rozwija, właściciel nie szczędzi jej inwestycji ,bo przecież jest przede wszystkim jego pasją a nie tylko zyskiem jakie przynosi i jak wydaje się innym. cieszę się że mogłam tam pracować. pozdrawiam wszytskich,życzę dalszych sukcesów:)

Pięciolatek

Pracuję w firmie tylko 6 lat, ale nie zauważyłem żeby odeszli fachowcy. Raczej odeszli przeciętniacy i kombinatorzy. Co do prezesa i dyrektora, to mając tylu pracownikow muszą być wymagający. Na jedego i drugiego w sprawach prywatnych zawsze można liczyć, a dynamiczny rozwój firmy mówi sam za siebie. Jestem ciekawy, kto wypisuje takie bzdury a ten portal niestety na to pozwala. To podważa moją osobę i sens pracy przez 5 lat skoro tu jest tak źle i podobno firma jest rozłożona ! W ostatnim czasie przyszło kilku najlepszych pracownikow od okolicznych dilerów co ewidentnie przeczy słowom pracownika, który sie wpisał. Pewnie to frustracja po braku wyników !

Były Pracownik

Pracowałem w tej firmie ponad 10 lat!! Ogólnie uważam że w firmie pracowało się bardzo dobrze dopuki szef nie zatrudnił nowego dyrektora, któremu tak naprawdę dał całkowicie wolną ręke. W wyniku tego poprostu wszyscy liczący się fachowcy sami odeszli z tej firmy. Niektórzy tu piszą że jak ktos się nie nadaje to musi zostać zwolniony. Te słowa to bzdury, tam ludzie poprostu sami odchodzą. Dla klientów oczywiście firma jest zawsze przyjazna, ale w tej chwili gdy brak fachowców, jak można naprawiać poprawnie samochody!! Sam szef jest spoko, ale żal mi go bo obecny dyrektor już mu firme położył na łopatki.

anonim

A dla mnie traktowanie klienta to polmozbyt z lat 70. ( usunięte przez administratora )

Gumiś

Bałaganu, rotacji personelu i złej atmosfery jako stały bywalec nie zauważyłem. Oceniam tą firmę i ludzi, których znam od kilku lat bardzo pozytywnie. Wielokrotnie mi pomogli. Skoro nadal pracują, to musi być ok. Dyrektorzy i kierownicy jak jeden chętnie podchodzą do klientów aby porozmawiać i jeśli jest problem, to szybko go rozwiązują !

anonim

Wobec powyższej opinii, to nie mogę się z nią zgodzić jako wieloletni klient. Zarówno sprzedawcy jak i obsługa serwisu oraz działu części od kilku lat jest ta sama. Zauważyłem tylko, że pracowników przybyło, jest przyjemniej i przestronniej wewnątrz, w restauracji na piętrze można wypić dobrą kawę i przy okazji zjeść smaczny obiad. Krytyczne uwagi są mało sensowne w obliczu moich podkreślam wieloletnich doświadczeń. Moja firma też wielokrotnie była oczerniana w internecie przez konkurencję i zwolnionych za różnorakie przewinienia kolegów, także nie jestem zdziwiony takimi wpisami.

anonim

Po natknoęciu się w przeglądarce na powyższe oczerniające mm Cars komentarze, postanowiłem jako pracownik firmy z 6-letnim stażem dodać swój. Dodam, że jestem szeregowym pracownikiem i nikt z tzw góry nie wspominał o tych wpisach, nie mówiąc już o oczekiwaniu pozytywnego wpisu. Nie rozumiem jak ktoś może pisać, że m.in. W firmie nie ma wody skoro w jadalni stoi dystrybutor ustronianki. Czy można źle mówić o firmie, w której całą wypłatę dostajemy na konto z opłaconym na czas zusem ? Zarząd cyklicznie organizuje dla wszystkich 120 pracowników atrakcyjne i kosztowne wyjazdy integracyjne, mamy stałe spotkania na których możemy przedstawić problemy, na święta i dzień dziecka dostajemy pokaźne paczki dla naszych rodzin. Wynagrodzenia są w większości prowizyjne i kto ma wyniki to raczej nie narzeka. Byłem świadkiem wielu zwolnień kolegów ale uważam w większości przypadków, że była to ich wina. Niestety w internecie można pisać wszystko. Moim zdaniem prezes, dyrektor generalny jak i dyrektor handlowy czyli nasz zarząd, to profesjonaliści i ludzie otwarci i całkiem normalni. Jak słucham opowieści innych kolegów z branży to jestem pewny ze praca w mm carsie jest przyjemna i rozwojowa. Nie kierujcie się wiec zdaniem anonimowych oszustów, którzy mają oczywisty cel oczerniając. Nie oczekuje komentarza tego wpisu, chciałem wyrazić swoje zdanie.

Henryk z Katowic

Byłem ostatnio w tym serwisie. Zaskoczyła mnie profesjonalna i fachowa obsługa. Usterka szybko usunięto a do tego koszty na normalnym poziomie, takim jak mi powiedział mechanik w warsztacie nieautoryzowanym. Ekipa uśmiechnięta co zaprzecza opiniom jakie przeczytałem. Po paru dniach dzwoniła miła Pani zapytać czy wszystko w porządku i czy jestem zadowolony. Naprawdę polecam czytelnikom i oczywiście moim znajomym.

gremlin

Pracuję w tej firmie już ładnych parę lat i uważam, że wszystkie bzdury negatywne wypisują zwolnieni nieudacznicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyłapani przez szefostwo. Praca jest dla zaangażowanych stabilna i dobrze wynagradzana. Dla dobrego pracownika atmosfera jest ok. firma jest rozwojowa i wiele osób przez te lata awansowało. Szefostwo jest wymagające ale ludzkie ! Wszystkim życzę takiej pracy !

Zostaw opinię o MM Cars Group - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Cars Group