Pro-wam spółka z o.o.

Koszalin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 100 ocen.

Opinie o Pro-wam spółka z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-wam spółka z o.o.

Lidia

Pro-wam na swojej stronie internetowej opublikowało listę pracowników, którzy są poszukiwani. Są to głównie stanowiska techniczne - ślusarze, monterzy itp. Na samym końcu listy widnieje również informacje o tym, że poszukiwane osoby powinny mieć orzeczenie o niepełnosprawności. Czy w takim razie tylko takie osoby mają szanse na zatrudnienie u tego pracodawcy?

Lidia

Rzeczywiście @pracownik spawacze wymieniani są na pierwszym miejscu w rekrutacji ale oprócz nich poszukują wiele innych pracowników, np. ślusarzy. Dlaczego oni mieliby mieć gorsze warunki?

pracownik

W Pro-wam liczy się tylko spawacz nikt więcej robią sobie co sobie chcą a kierownictwo i brygadziści tego nie widza.

Az

A ja nie wiem kto to, nie można wiedzieć wszystkiego przecież

anonim

(usunięte przez administratora)

Kruze Swayze

Marek władca kibli i umywalek. Jak można nie wiedzieć kto to Marek? Wracając do tematu słyszałem, że PRO-WAM przegrał z kretesem w sądzie ostatnio i będzie niewypłacalny. Martwić się tym?

edzio

marek to glopek,bo wielu rzeczy nie widzi

edzio

marek niewiedzial nigdy co dzieje sie wjego firmie,i nie wie do dzisiaj

Edek

Marek kupuje konkurencyjna firme z sianowa,a nie stac go na platnosci codzienne

anonim

(usunięte przez administratora)

Kazik

Szału nie ma. A to brutto czy netto?

Piotrek

Rzetelna, solidna firma.

Władek

Dobra firma. Ma dużo roboty, rozwija się.

Robert

Pro-Wam to dobra firma. Można tam dobrze zarobić.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolo

Racja! praca w PRO - WAM jest stabilna!, ale w WAM Technology zaraz jej wcale nie będzie!!!

dyl

Jak zauważyłem to pracownicy zaprzyjaźnionej firmy wpisy dokonują tylko w godzinach pracy! Czy mają za to jakąś premię?

Darek
@dyl 10.02.2016 18:45
Jak zauważyłem to pracownicy zaprzyjaźnionej firmy wpisy dokonują tylko w godzinach pracy! Czy mają za to jakąś premię?...

Jeżeli tak piszesz to może pracownicy WAM Technology mają premię za wpisy!

anonim

(usunięte przez administratora)

xxxx
@Amarant 11.02.2016 11:46
Ja sobie ze spokojem odpisuję na wasze desperackie i nerwowe próby oczerniania konkurencji. Nie ja wysyłam po kilka postów z je...

Amarant widzę ze jesteś zwykłym plackiem dużo gadasz ale wszystko anonimowo

Amarant
@xxxx 09.12.2016 14:58
Amarant widzę ze jesteś zwykłym plackiem dużo gadasz ale wszystko anonimowo

Tak, zupełnie anonimowo...tak jak cała reszta osób tu się wypowiadających z tobą włącznie :)

Kot

Że niby kto wypisuje.? No chciałbym być prezesem. Ale póki co to cieszę się że pracuję w PRO-WAM na produkcji. Można nieżle zarobić jak się jest dobrym fachowcem

Antoine
@Kot 10.02.2016 12:22
Że niby kto wypisuje.? No chciałbym być prezesem. Ale póki co to cieszę się że pracuję w PRO-WAM na produkcji. Można nieżle zar...

No wasz "szanowny" prezes wypisuje po nocy SMSy. Nie pochwalił się?

anonim

(usunięte przez administratora)

Amarant

Aż tak sami nie wierzycie w to co wam każe prezes pisać, że musicie po kilka razy wpisywać?

Robi

Widzę że pracownicy Wam Technology są już załamani, zdesperowani i głupoty wypisują. Wszyscy wiedzą natomiast, że firma Pro- wam to prężnie rozwijająca się firma z perspektywami.

Robi

Ale po co te nerwy. Pracownicy PRO-WAM są spokojni o swoją przyszłość, bo firma się rozwija, a pracownicy Wam Technology Sianów zaraz usiądą bo nie będą mieli nic do roboty i będą płakać, że uwierzyli (usunięte przez administratora)

Misiek

To zobaczymy jacy pracownicy będą zadowoleni 10 jak nie dostaną wypłat.

Amarant

W nerwach to siedzicie w PRO-WAM i wypisujecie głupoty w necie :)

Darek
@Amarant 09.02.2016 14:18
No nie dostaną 10tego bo już dostali 8mego :D A wy kiedy? Na raty od października?

To na pewno była wasza ostatnia wypłata.

Arnold

A jak tam sprawa Kazelu? ML idzie na ugodę czy za kratki?

Robi
@Amarant 09.02.2016 11:45
To bardzo ciekawe co piszesz bo wypłaty już dostalismy w tym miesiącu. A jak w PRO-WAM? (usunięte przez administratora)...

W PRO-WAM zawsze są wypłaty na czas.To solidna firma

Oktaw
@Robi 09.02.2016 14:16
W PRO-WAM zawsze są wypłaty na czas.To solidna firma

Weź nie pisz bajek, czasem się zdarzają.

nn

LM to ma rozmach, wywalić tyle kasy za stare mury, ale pewnie dostawcy to sfinansowali, gość jest miłośnikiem staroci

nn

mały lasek przyjeżdża z ochroną do Sianowa bo ma pietra, niezła polewka z gościa, ostatnio latał po zakładzie i prawie płakał krzycząc że to moje, to moje, ciekawe jak tam u Banana? długi w ZUSie tylko mają, komornicy na karku, ale klawo jest

Niezaradka

W ogłoszeniach o pracę PRo-WAM powinien zawrzeć informację, że w kiblach są czytniki wejścia i wyjścia i pracownicy są wzywani do wyjaśnienia co robili w toalecie jeżeli przekroczyli limit 2 minut i 35 sekund.

Amarant

Czy pan ML już się pochwalił załodze, że w piątek składał wyjaśnienia na policji przez 7 godzin i będzie miał postawione zarzuty karne? Czy poinformował pracowników, że będą pociągnięci do odpowiedzialności karnej za swoje działania?

Antoine

Firma WAM Technology przenosi się do Koszalina, reklamy już są paręset metrów od wyjazdu z PRO-WAM, do nowo wybudowanej hali. PRO-WAM przenosi się do starej zniszczonej hali do Sianowa za którą wyłożył 1,5 miliona. Pytanie, kto idzie w lepszym kierunku?

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolo

Właśnie firma Pro-Wam się rozrasta i szuka pracowników, wystarczy wejść na ich stronę internetową w zakładkę kariera.

ogień

Proszę kupcie Prezesowi węgiel, bo biedny takiego rozwolnienia dostał, że toalety w Sianowie wszystkie zajął :)

Bolo

Super firma, polecam. Źle wypowiadają się o niej tylko Ci, którzy boją się, że na ich miejsca przyjdą inni. Pracuję w niej i twierdzę, że kto dobrze pracuje jest w niej doceniony.

Troll
@Bolo 22.01.2016 23:48
Super firma, polecam. Źle wypowiadają się o niej tylko Ci, którzy boją się, że na ich miejsca przyjdą inni. Pracuję w niej i tw...

Widzę bolo niezłą zmianę nastawienia twoich postów w porównaniu do zeszłych lat. Chyba lizanie tyłka się opłaca i jakiś awansik się trafił.

Bolo
@Troll 09.02.2016 07:59
Widzę bolo niezłą zmianę nastawienia twoich postów w porównaniu do zeszłych lat. Chyba lizanie tyłka się opłaca i jakiś awansik...

Bo jak ktoś dobrze w PRO-WAM pracuje to awansuje i jest doceniony finansowo, dlatego doceniam to i cieszę się, że mam operacyjnych, doświadczonych i mądrych prezesów, a nie jakiegoś listonosza czy nauczyciela wuefu, paranoja

Bea

Nie pracowałam ale współpracowałam , kicha totalna maja milion telefonow z czego czasem tylko sekretariat odbiera cos załatwic ustalić, dogadac, totalna porazka

rekor

@migdał to ogłoszenie wisi na stronie od kilku lat...

anonim

(usunięte przez administratora)

rumun

Ofert nie ma i raczej się nie zapowiada że będą

Spawacz

Panowie w firmie ostatnio coś słychać o tym, że Bialoruś nam nie zapłaciła dużych pieniędzy. Prawda to? Ktoś wie coś więcej? Bo nie wiem czy zacząć szukać nowej roboty?!

awe

O panie Las,wyrolowal pana Hans

Yz

UWAGA przyjme do pracy w PROWAMie piekarzy ciastkarzy i brukarzy bo tylko na takich mnie stac oddam fachowcow za darmo-LAS

Bolo

Drzyjcie nieroby to dopiero poczatek kryzysu lasa niech zstapi duch wasz i rozwali ta szopke bo sami okradliscie medrce lasa a on wam zaufal jeszcze trzech romkow a pojdziecie do posredniaka albo kaczan was przejmie

waldek i zbyszek

prezes to ostatnio zarobic nie da bo tylko kaza do 17 robic

benek 123
@waldek i zbyszek 07.02.2015 21:42
prezes to ostatnio zarobic nie da bo tylko kaza do 17 robic

Trzeba pracować normalnie a nie do 15 sie obijać o potem naciągać firme na koszta.

anonim

(usunięte przez administratora)

bolo

wiec tak:za godzine 7,50zl brutto na start(wiec kiepski start)bo jak dojezdzasz to nie zarobiszz tym do 22 to przesada ale do tej 19 to prawda a i z rok na smieciowej umowie

anonim

(usunięte przez administratora)

123

widac ze to pisali wiesniaki z niemicy i lejkowa buradla je... i to w godzinach pracy jak zwykle nic nie robia buradla pegierusy je... Uzdrowiciel mial zrobic CUD w firmie a zrobil "RS CUT"

bolo

kto tam sie wykruszy,brygadzisci?nigdy,nawet jakby ich publicznie smarowac to i tak sie beda trzymac bo tam maja zajefajnie brac z 5 tysi za nic kazdy by tak chcial ale coz szara rzesza musi na nich robic.jest powiedzenie:KTO MA SZKOLE TEN... ale nie tutaj.tu jest kto ma dluzszego palca to ma lzej.

BOLO

Podobno teraz w wyborach wystartuje (usunięte przez administratora)bedzie startowal na szlifierza spawow bo jak bedzie chodzil tak w tych bialych spodniach to mu do emerytury nie wytrwaja a tak to zalozy ciuchy robocze.WIEC WSZYSCY NA WYBORY NA WIESKA

robol

Panowie, nie narzekajmy. Czas się uśmiechnąć. Przecież jest jeszcze kojot. Jego życiorys jest prosty: urodził się... no i jest. Po kilkunastu latach morderczej nauki uzyskał tytuł absolwenta szkoły podstawowej. Na jego twarzy rasowała się bezkresna tęsknota za rozumem i głupkowaty uśmiech. Podobno zapowiadał się na normalnego człowieka,ale coś poszło nie tak i porzucił dalszą edukację. Jego pasją stała się fotografia i donoszenie. Połączył zamiłowanie z pracą i zatrudnił się w pro-wamie. Przepowiednia mówi, że kiedy aparat się zepsuje i braknie tematów, będzie donosił na samego siebie.

123

(usunięte przez administratora)oddaj posade kierownika bo i tak nic nie robisz a kase bierzesz.uzdrowiciel mial pomoc firmie a doi z niej jak z krowy

valeo

To jest prawda jak sie za nich nie wezma to firma pojdzie z torbami.ludziom na powyzke zaluja 1pln,a przyjmuja innych

xyz

Tu to klawo maja brygadzisci z nadg. Biora po2000 a w sobote sa do 10 a pisza do 13 a romek ma to w d... Bida z nedza po rurke jada rowerami we dwoch inny w soboty opal wyrabia a marek za to placi a ma podwyzki 1pln nie ma.jest jeszcze jeden gigus co podpierdziela ale co tam owineli romka w kolo palca ina gore nic nie wyjdzie

Rafozo

pracowalem tam 2 lata potwierdzam negatywne opinie SYF niesamowity.Zwykly pracownik z mlekosza staje sie tam brygadzista to jak mozna tu mowic o fachowej kadrze,z reszta skowronek dostal za swoje.ten ze srebrnymi zebami to przy mnie go wywalili z pro i poszedl do sianowa.Duszenie to jego specjalnosc i nawet prezes mial te przyjemnosc.Nadgodziny na lewo aby nie placic podatkow.jak dasz sie zeszmacic i upodlic to masz tam robote a jak nie tak jak ja to cie zwalniaja.ODRADZAM jesli masz odrobine godnosci i honoru.

bolo

Panie prezesie otworz oczy na brygadzistow w soboty nic nie robia taka dobra rada

Gość niedzielny.
@bolo 12.08.2014 22:59
Panie prezesie otworz oczy na brygadzistow w soboty nic nie robia taka dobra rada

Pracowałem tam przez 1,5 roku miałem z 6 umów odzieło zanim dostałem tom na czas określony.Ale zrezygnowałem bo wyjechałem za granice i do dziś jestem.Najgorszy jest tam Wacek i Nieradka alkocholicy,Odzieło miałem na czysto 1,800zł z nadgodzinami przymusowymi.A na umowe czas określony 1,300 z gr,i zależało od brygadzisty czy da mi 20% premi. (usunięte przez administratora)

bolo

Panie prezesie otworz oczy na brygadzistow w soboty nic nie robia taka dobra rada

obserwator

Nie wyrabia to rzecz normalna, duża odporność na stres się przyda, ile byś nie zrobił będzie mało no chyba że jesteś robotem, no ale idzie się przyzwyczaić firma się rozwija :) ps. 9h gratis :) na rozwój firmy od wielu lat, byle do przodu :)

Former

Jeżeli chcesz pracować w biurze to przygotuj się na 9 godzinny dzienny tryb pracy (godzina gratis dla firmy) i traktowanie człowieka jak gąbki i szmaty w jednym przez zarząd... Co do produkcji.. to Tobie nie powiem ale z opinii pracujących tam osób.. normalnie też nie jest.

Zostaw opinię o Pro-wam spółka z o.o. - Koszalin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-wam spółka z o.o.