Stary Pracownik11.05.2013 12:31
Witam,
Firma wzięłą ponad 3 mln zaliczek na zrobienie ponad 40 cystern, wszystkie zaliczki zostały utopione w długi i prodkucja stoi, miesięcznie wyjedzie maksymalnie jedna cysterna (!) Firma ma także kilka milionów długów od swoich dostawców, ale nie wspomnę o długach u klientów o których napisałem wcześniej...
Inna sprawa to, że prezes [usunięte przez administratora]nie wypłaca pensji, a Ci pracownicy którzy znaleźli inna pracę zwolnili się i to w trybie natychmiastowym z powodu łamania przez pracodawcę podstawowego obowiązku jakim jest wypłacanie wynagrodzenia.
Inna sprawa to otworzenie nowej firmy WAM Technlogy i próba przetransferowania majątku do tej firmy, cóż życzę powodzenia panie Pawłowski, tylko żeby za takie coś nie skończył pan w kryminale.
Podsumowując, firma kiedyś stała dobrze, ale prezes Pawłowski doprowadził ją do upadku złymi konstrukcjami( np. pękające beczki które jeżdzą do dzisiaj po kraju i na wschodzie, np. słynna seria 20 cystern z wahliwymi wręgami która pojechała na Litwę) brakiem innowacji, brakiem chęci jakichkolwiek zmian.