Co wiecie o firmie Stowarzyszenie Przedsiębiorczości i Rehabilitacji w miejscowości Gdańsk? Nadal oczekujemy na aktualne sprawozdania. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?
Hestia
12.11.2021 16:06
W Stowarzyszeniu Przedsiębiorczości i Rehabilitacji pracuję od 2 lat, i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w tym miejscu pracują nie tylko świetni fachowcy ale przede wszystkim pasjonaci, jest to miejsce które moim zdaniem, powinno wyznaczać standardy jeśli chodzi o troskę i szacunek z jakim traktowany jest drugi człowiek. W zespole panuje rodzinna atmosfera co przekłada się na zadowolenie podopiecznych. Ludzie z którymi mam przyjemność pracować stawiają na pierwszym miejscu dobrostan psychiczny i fizyczny podopiecznego. Nie ma rywalizacji, zamiast tego jest wsparcie w dążeniu do rozwoju, gdyż chcemy być coraz lepsi po to aby móc nieść pomoc, adekwatną do potrzeby, na najwyższym poziomie i z uśmiechem na twarzy. Osobiście pracując w stowarzyszeniu spełniam się zawodowo, i czuję że jestem we właściwym miejscu, o właściwym czasie i z właściwymi ludźmi.
Zostaw merytoryczną opinię o Stowarzyszenie Przedsiębiorczości i Rehabilitacji