Budda powinna się zastanowić co mówi razem z lovly miały tak TRUDNE WARUNKI i powody do narzekania po 2 i 3 latach pracy ,że dzisiaj korzystają z kontaktów ,nabytej wiedzy i doświadczeń , wyuczone i przeszkolone w firmie i na jej koszt przeszły do dobrych firm :-) z wyrazami współczucia PP
Budda
23.07.2014 20:35
Forma przekazu treści przez P.Prezes - język, styl pisania mówi sam za siebie... zgadzam się z lovly - na umowie pół etatu, najniższa krajowa - reszta do ręki, max. 2000zł Zastanówcie się zanim pójdziecie i zszargacie sobie nerwy. Pozdrawiam pomimo wszystko
bezstronny
30.11.2016 20:07
Zdecydowanie szefowa jest jedynym specjalistą w tej firmie 17 lat przy obsłudze inwestycji i 27 lat w obsłudze detalicznej , mimo dobrej woli nie łatwo jej dorównać doświadczeniem ale są tu Asy których trzyma za wszelką cenę Asy którzy świetnie sobie radzą uczą się szybko i pracują mając w tym satysfakcję czują się potrzebni i starają się być dobrzy w tym co robią ta praca to poniekąd ich pasja za którą otrzymują wynagrodzenie . Niestety większość kandydatów a szczególnie w biurze to porażka , przychodzą bo muszą ale nie czują że chcą , albo nie umieją języka i korzystają z błędami nawet z tłumacza :) albo liczyć nie umieją i trzeba ich ciągle kontrolować albo piszą z błędami teksty i korespondencję i ośmieszają nie siebie lecz firmę albo nie potrafią rozmawiać z klientami bo muszą się wykazać wiedzą niestety której nie przyswajają zbyt szybko a wręcz opornie . To nie jest miejsce dla tych którzy oszukują samych siebie a tym bardziej szefa. Papier przyjmie wszystko ale w tej firmie trzeba mieć te umiejętności o których się pisze w CV , osoby dlatego są wybierane do podanych w ogłoszeniu wymagań bo piszą i mówią że potrafią , sprawdzenie ich to kwestia kilku dni lub tygodni i już wiadomo czy inwestować czas i pracę w kogoś kto ma potencjał i będzie dobry ? czy jest samodzielny na tyle by mu powierzyć obowiązki ? czy wytrzyma ciśnienie czy odda walkowerem i ucieknie ? jeżeli wkurzy zespół i szefa swoją niekompetencją to i tak leci . szanse mają wszyscy ale nie wszyscy z niej korzystają. Niektórzy potrafią wyjść z tego z twarzą i rozstają się godnie ale większość się wścieka bo poległo na własnych błędach , przykre ale prawdziwe .Pozdrawiam
olek
13.12.2013 23:45
tam już teraz byle kto nie wejdzie ,firma mocno stoi w przetargach i obiektach ma swoich nowych super ludzi ,firma ostro i zdecydowanie zdobywa zlecenia, działa w silnym zespole firm ,jest super,Pani Gosia jest otwarta i konkretna
MZ
05.05.2016 16:49
Jestem architektem i miałam bardzo wielką nieprzyjemność współpracować z Decora Collection. Przy zdobywaniu zlecenia Pani Małgorzata pojawiła się osobiście u mnie i była bardzo miła. Jak przyszło do rozliczenia, wyparowała, nie odbiera telefonów. Bardzo nieuczciwe zachowanie.
PANI PREZES
01.12.2016 17:22
INFORMACJA OGÓLNA
INFORMUJEMY, ŻE OD DNIA 01.12.2016 WSZYSKIE WPISY GODZĄCE W IMIĘ FIRMY DECORA COLLECTION NIE MAJĄCE ODZWIERCIEDLENIA W PRAWDZIE JAK RÓWNIEŻ NIE MAJĄCE ODZWIERCIEDLENIA W RZECZYWISTOŚCI BĘDZIEMY NA WNIOSEK FIRMY I OSÓB POKRZYWDZONYCH ZGŁASZAĆ NA PODSTAWIE ART. 212 KK LUB ART. 216 KK DO ORGANÓW ŚCIGANIA JAKO POMÓWIENIE ZNIESŁAWIENIE I UMYŚLNE SZKALOWANIE .
ZARZĄD DECORA COLLECTION SP Z OO
Hej, czy w Decora Collection nadal jest ta straszna Pani Prezes? Może ktoś napisać więcej historii? Może jednak zdarzyły się jakieś dobre, że dała premię, dzień wolny, czy poszła jakoś na rękę, gdy była nagła potrzeba?
Zostaw merytoryczną opinię o Decora Collection Sp. z o.o.