Widzę ludzie z firmy juz nie wytrzymują i w końcu przedstawiają swoje opinie. Ciesze się,że mam już inną pracę bo tam ,,gora,, to banda zakłamanych oszołomów. Czepiają się osób, które maja swoje zdanie,a czemu... Bo są niewygodni. Masz zasuwac, a nie myśleć. Ciągle sa jakieś błędy, braki, totalna dezorganizacja. Najlepiej jak donosisz na swoich, wtedy przez chwilę jesteś cacy, a później i ciebie ,,kabla,, dojadą. Kto mądry,juz tam nie pracuje albo marzy o innej robocie.
SAM TEGO DOŚWIADCZYŁEM. NIEKTÓRZY Z WSPÓŁPRACOWNIKÓW NIE POTRAFILI ZAAKCEPTOWAĆ TEGO ŻE DETALE WYTOCZENE PRZEZE MNIE NIE MUSIAŁY BYĆ SPRAWDZANE POD WZGLĘDEM WYMIAROWYM NA NASTĘPNYCH STANOWISKACH, PONIEWAŻ CI WSZYSCY PRZEKONALI SIĘ ŻE TOCZĘ ZGODNIE Z RYSUNKIEM I WYMAGANYMI TOLERANCJAMI. BYŁ KTOŚ TAKI KTÓRY PRZESTAWIAŁ MI SKALĘ NA POKRĘTŁACH SUPORTÓW GDY MATERIAŁ ZOSTAŁ W MASZYNIE DO NASTĘPNEGO DNIA. WIEM TO OD INNEGO KOLEGI KTÓRY BYŁ I NA PEWNO JES UCZCIWY.
Forma rezygnuje z osób które mają inne zdanie niz kierownik ,lub nie wyleczą się do końca ,bo choruje się tylko raz
Wystarczy żeby nie było tyle cio…t w tej firmie to już dawno by było tak jak chcą ludzie albo by musieli zwijać żagle i do Pakistanu A Gulo na budowę już nie dupcie lizać tylko pręty ciągnąć
Stale gatka ze nikt nikogo nie goni, ale każda czynność wyliczona co do sekundy, hipokryzja 200 procent...
Kierownictwo od roku stwarza atmosferę jakby firma miała za miesiąc upaść...nie wiem jak to nazwać ale na pewno nie pasuje mi określenie mobilizacja
Ludzie odchodza ze wzgledu na niskie zarobki są też zwalniani gdy za dużo ich nie ma w pracy itd ogolnie jak tam pracowałem takie sytuacje sie zdarzaly
Widać po tobie na produkcji zawsze masz coś na nosie albo na brodzie brązowego wiadomo od czego
Mam pytanie bo ciągle pojawia się ogłoszenie operator/operatorka maszyn, czy ludzie odchodzą czy tak bardzo firma się rozwija że potrzebuje nowych ludzi? Jak atmosfera na tych stanowiskach? Dobrze się pracuje?
Faktycznie ja już jestem wolny ...... " Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji." Więc merytorycznie, czyli na temat... Jestem wolny od korpo bo sam odszedłem i na pewno nie pisałem opinii pod pływem złych emocji ...
Obiecanki cacanki może w maju a nie w kwietniu dobra w lipcu, chodzi o podwyżki dobra i tak będą robić za najniższą krajową
Jak żeście sobie dali tak macie jakim trzeba być słabym żeby dać sobie narzucać akord na godzinę płacić hahah śmieją się z takich ludzi wciąż narzekają a (usunięte przez administratora) się trzęsą zęby tylko w tym (usunięte przez administratora) robić tyry tyry
Czy z perspektywy każdego stanowiska można na dzień dzisiejszy napisać, że atmosfera nie jest zbyt mobilizująca? Jeszcze jakiś czas temu ktoś w ten sposób ocenił warunki. jedna pani na forum nawiązywała do benefitów ale nie podano żadnych konkretów. Każdemu mimo wszystko to samo przysługuje?
Czy kazdemu przysluguje to samo? Biura mają swoj express do kawy, a plebs z produkcji najtańszą kawe i stare czajniki, to chyba mówi wszystko
Wiadomo że jest więcej osób na produkcji, ale sytuacja zmienia się dynamicznie. Sporo osób z produkcji zwolniono albo sami odeszli. Nie zdziwię się gdy za jakiś czas będzie przypadał jeden kierownik na pracownika. Na produkcji możesz dostać opierdziel, czego biurowa kasta nie uświadczy.
Ciesz się że to chociaż chołocie sypną wielką mama mówi że jesteśmy rodziną przecież ???? już niedługo będziemy dostawać fusy ich ekspresu bo przecież jeszcze raz można zaparzyć Gulo już suszy dla nas oszczędności przecież wszytko do góry poszło a mało robimy i jest coraz gorzej zawsze bedziemy mało robić dla niech taka polityka psychologiczna niech ktoś gulowi kwasa podrzuci to wyjdzie z siebie wreszcie i będzie ich dwóch po zakładzie latać jeden cały czas w dupce a drugi będzie czekał w kolejce
No w końcu, jeszcze tylko Gulo i kilku przodup..ów Reni i będzie normalnie w firmie ????
Renia też poleci ze swoją rodziną wszyscy u Rydzyka będę płakać Gulo to aż ma nutelle na nosie od wchodzenia w du***. W cyrku tylko małpy przeżyją???? a oni powoli są poza obiegiem wypadają z gry niedługo zostaną wyciągnięte karty do gry nazbierało się pre asów nawet wielka Pani R się wykolei pięknie będzie to oglądać ???????? teraz gulo zrobi zebranie i będzie kocoboly gadał i patrzył komu oko mru ginie żeby podejrzenia wkręcić hahahah Gdzie Michalina Krysińska wiadomo dlaczego go nie ma bo zamiast lizać zaczął jeść i oburzeni byli z dołu latawce królowej że oni się nie najadają
Kobiety na produkcji robią to co mężczyźni. Są operatorkami frezarek, tokarek lub pracują na ślusarni. Praca zależnie od stanowiska może być stojąca lub siedząca. Powiedziałbym, że siedząca na ślusarni, przy innych maszynach raczej stojąca. Zarobki indywidualna kwestia, tego co się wynegocjuje, ale widziałem w ogłoszeniu, że nie są obecnie zbyt hojni. Atmosfera myślę, że na plus, szczególnie na produkcji. Praca na dwie zmiany. Witam mam pytanie, co robią kobiety w firmie jakie zajmują stanowiska na produkcji? Czy praca jest stojąca czy można usiąść? Jak jest z zarobkami? Fajna atmosfera? Praca na 2 zmiany tak jak napisane w ogłoszeniu?
Witam chciałabym wysłać swoje CV czy ktoś ma mail do kadr a może firma odpisze i zostawi kontakt. Dziękuję
Wypominanie aspektów wyglądu na które nie mamy wplywu, jest meeega słabe i świadczy o twoim niskim poziomie. Brak profesjonalizmu, wiedzy itd to co innego ale na miłość boską ludzie...opamiętajcie się
Czy jakieś zmiany na lepsze zaszły w firmie czy ciągle tylko opowiadają jak walcza o każde zlecenie?
Czyli nadal się nic nie zmieniło ciagłe zebrania i narzucanie presji psychologicznej ze walczą o zlecenia i nie chcą zwolnień śmiech na sali z ta firma
Wszyscy są zadowoleni oprócz Ciebie, zarobki są bardzo duże spokojnie 4000 netto, czasy sa jakie są, zawsze mozesz szukać innej firmy, nic na siłę
Ile jest zmian w MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.?
Jest taka możliwość, firma jest elastyczna. Kiedyś byly 3 zmiany, teraz sa dwie
Nie wiwm czy każdemu zainteresowanemu się udaje, na pewno trzebq podać jakiś powód. Na pewno z waznego powodu np dziecko firma sie zgodzi na prace na 1 zmianie. Nie wiem dlaczego sa 2 zamiast 3 zmian, na pewno nie ma ludzi do obsadzenia 3 zmian, ledwo 2 sa obłożone
Czy to prawda ze szefostwo narzuca urlop z góry i po prostu zamyka firmę na czas urlopu? I pracownicy chcący urlop w innym czasie nie maja wyjścia? Z tego co wiem jest to niezgodne z prawem.
2 tygodniowy Urlop jest narzucony z góry cała firma, plus kilka luźnych dni postojowych np dlugie weekendy, te dni sa uatalone z poczatkiem kazdego roku wiec jest czas na zaplanowanie wakacji/wyjazdu
To gdzie na urlop za wczasy pod grusza ?
Wypadki zdarzaja sie dosyc czesto tylko nie karzemy ich zglaszac poniewaz mamy pozniej nieprzyjemnosci sa przypadki ze czasem nawet musimy sie dogadac z pokrzywdzonym poniewaz chce zglosic wypadek w pracy
Rana cięta, nic Ci nie jest, twardym trzeba być, bo się pożegnamy, te słowa padały od kierownika produkcji.
Nie polecam tej firmy nikomu wyzysk człowieka i tyranię za swoich nie polecam Długim łukiem z tego zakładu chodźcie ludzie .
Czy MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Wielkie Państwo dyrekcja musiała dziś posilić się posiłkiem wysoko energetycznym ponieważ bardzo się napracowali tym co my robimy na codzien ,żenada
Niezdrowych i Niespokojnych Świąt życzy Reni rzesza osób zwolnionych przez (usunięte przez administratora). Darek kiedy się ogarniesz, kasa to nie wszystko!!!
Zwalniają się młode osoby zauważyły że firma nie ma żadnej przyszłości starzy odejdą i nie będzie komu robić jeśli firma nie potrafi przytrzymać młodych .
Ogólnie w Megadyne jest dużo zwolnień z ręki „góry” a najgorsze w tym wszystkim jest to ze Renata motywuje pracowników mówieniem o małej ilości zleceń co wiąże się ze zwolnieniami i ciągła gadka o ciężkich czasach
Na olx piszą o dobrej przyjaznej atmosferze ale czytając komentarze wyglada to inaczej. Proszę o prawdziwa opinie ponieważ chciałbym złożyć cv.
Pomiędzy pracownikami produkcji atmosfera jest miła i przyjazna. Inaczej natomiast wygląda kwestia atmosfera na linii produkcja-biura.
Jak wyglada u was sytuacja ze stresem? I czy jest duży nacisk na ilość jak to bywa na produkcjach?
Kierownik uczy się angielskiego od 10 lat za firmowe pieniądze i umie się już przedstawić to chyba świadczy o jego umiejętności przyswajania wiedzy.
Ha ha to obrazuje ze jego pagórki wiedzy na głowie zaczynają wysysac zbobyta wiedzę z mózgu dlatego potrzebuje tyle czasu
Jakoś komentarzy utrzymuje mnie w przekonaniu że pracownicy komentujący( naśmiewający się z ludzi pracujących w firmie) są po prostu dnem życiowym. I taka rada albo może prośba Jeżeli nie podoba wam się Kierownik ,Majster ,Dyrektor ,Płaca to po jaką cholere siedziecie dalej w tym zakładzie? (usunięte przez administratora)
Czy H. z BHP wciąż pracuje w MEGADYNE?
Narzekaliście na Katarzynę, to teraz macie wściekłą panią, co powie że jest otwarta na rozmowy, ale tylko ona ma rację, z pracownikami którzy myślą inaczej od razu rozmowa toczy się z podniesionym krzykliwym tonem, bardzo nieładnie jest również wymieniać dane personalne pracowników na zebraniu z załogą bez obecności tej osoby i mówić że czegoś tam nie zrobiła, pracuje tu niezbyt długo, ale ten pokaz siły w wykonaniu tej pani wręcz odstrasza i człowiek traci chęć do pracy.
Czemu kasujecie komentarze które mówią cala prawdę jaka jest w tym bałaganie. To pewnie ta nowa zabolały ja słowa prawdy
@H.ania Już się rozpędzam, żeby iść do biura. Unikam tamtych rejonów na tyle, na ile mogę. Prawie same zakłamane osoby tam pracują, z kilkoma wyjątkami. Bardzo musiało Ci się nudzić w tamten piątek, kiedy pisałaś opinie. Wypiłaś sobie pewnie trochę %, zrobiłaś się odważna i wylewałaś tu swoje żale, frustratko.
Zawsze tak robią. Jak im coś nie pasuje to usuwają treść. Całe szczęście że nie mają pozwolenia na broń.

Jak się pracuje w MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.?
+Zobacz opinie na temat firmy MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 41.
Jakie są opinie pracowników o pracy w MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 33, z czego 1 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 12 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.?
+Kandydaci do pracy w MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.