Active Life Andrzej Kuźnicki

Adres: Marsz. Józefa Piłsudskiego 21 lok. 7, 70-462 Szczecin

NIP: 8521811076 REGON: 811672565

Active Life Andrzej Kuźnicki
3 246 6 1

Opinie o Active Life Andrzej Kuźnicki

Klientka

czy to forum o Active Siłownia Szczecin Jana Killinskiego ? Moje sugestie dla Active Life Andrzej Kuźnicki: . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: .

Tomek
@Klientka 11.01.2019 23:45

i co to niby ma nam powiedzieć? same kropki!!!

Paulina

Fajnie się tu pracuję.

Kamil
@Paulina 10.01.2019 09:56

Pracujesz obecnie w firmie Active Life Andrzej Kuźnicki? Mogłabyś napisać, czy od nowego roku wprowadzono jakieś istotne zmiany dla pracowników, którzy są zatrudnieni w tym miejscu pracy? Chciałbym również, abyś bardziej szczegółowo wyraziła swoją opinię o tym miejscu pracy. Zachęcam.

Jacek

Nie polecam miejsca. Szefostwo oszukuje. Nie dba o swoich pracownikow. Nie przestrzegają zasad, minimalna stawka godzinowa wedlug prawa to 12 zl, niestety w Active jest 11 zl bez mozliwosci zwiekszenia o 1 zl mimo np. dluzszej wspolrpacy. Silownia jest bardzo zaniedbana, polowa sprzetu jest zepsuta w serwisie, bieznie nie dzialaja od pol roku. Oszczedzaja na wszystkim. Omijajcie te miejsce, naprawde szkoda czasu. Szafki w szatniach damskich i meskich moga byc otwierane poprzez inne kluczyki z innych szafek szatni. Czesty brak cieplej wody, muzyka na sali od silowni jest bardzo monotonna kazdego dnia taka sama, bardzo czesto czuc nieprzyjemny zapach, miejsce jest bardzo zaniedbane, toalety zawsze brudne, jeden wielki (usunięte przez administratora) Lepiej juz doplacic te 20 zl do innego karnetu gdzie o wiele lepsze sa warunki na silowni w Szczecinie. Moje sugestie dla Active: Dbajcie o pracownikow i klientów. chociaz predzej czy pozniej to i tak upadnie.

Kamil
@Jacek 28.12.2018 02:23

Jakiego stanowiska w firmie Active dotyczyły warunki, które przedstawiłeś w swoim komentarzu? Czy są to warunki recepcjonisty, managera, czy może instruktora ćwiczeń na tej siłowni? Mógłbyś dodać, na podstawie jakiej umowy zatrudnia pracodawca? Proszę o więcej szczegółów związanych z warunkami pracy w tym miejscu.

Była pracowniczka
@Kamil 28.12.2018 12:55

instruktor :) tak samo jak ja :)

Kamil
@Była pracowniczka 28.12.2018 16:46

Wiesz może, czy firma Active Life Andrzej Kuźnicki weryfikuje wiedzę i umiejętności instruktorów, którzy biorą udział w procesie rekrutacji do pracy w tej siłowni? Czy może w trakcie procesu kwalifikacyjnego analizowane są tylko dokumenty złożone przez potencjalnego kandydata? Opisz proszę, co wiesz na ten temat.

Była pracowniczka

Siłownia bardzo na niskim poziomie, sprzet zepsuty, stary, nie jest naprawiany, aż 50 % biezni jest od ponad pól roku nieuzytkowanych, bo stoją wylaczone/ zepsute, w oczekiwaniu na seris za 10 lat aż sie rozpadną na czynniki pierwsze. Bardzo czesto czuc nieprzyjemny zapach na silownii, brak dobrej wentylacji pomieszczen. Szatnie zarowno damskie i meskie są w oplakanym stanie. Bardzo czesty brak cieplej wody, Toalety są brudne, w nie ktorych miejscach zagrzybione. Czeste usterki kanalizacji. Klucze od szatek zarowno damskich i mieskich moga byc otwierane poprzez inne numerki szafek, klucze uniwersalne, łatwosc kradziezy. Szefostwo zaniedbuje swoich pracownikow, mowa o instruktorach oraz o recepcji. Niskie stawki dla pracownikow, poniewaz 11 zl/h dla recepcji , a 17zl/h dla trenerow prowadzacych zajecia. Oszczednosc na kazdym kroku ,wyzysk. Nie przestrzegają zasady minimalnej stawki wedlug prawa o zatrudnieniu. Oszukują i z dnia na dzien moga zatrudniona osobe zwolnić jesli stwierdzą, że nie stac na pracownika, bo musza zaoszczedzic na swoje potrzeby. Bez przeprowadzania wczesniej jakichkolwiek rozmow. Kameralna atmosfera, bo bardzo malo osob chodzi w porownaniu do pozostalych klubow fitness. Zajecia sa prowadzone czesto przez osoby zastepcze z zewnatrz, ktore niespelniaja oczekiwan starych klientow. Klienci czesto są niezadowoleni z ogolu calego lokalu. Silownia utrzymuje sie z frekwencji dotyczacej wylacznie Seniorow. Mlodzi ludzie wolą doplacic pare dyszek wiecej i pojsc na silownie z leprzymi warunkami. Muzyka w Active jest bardzo monotonna, az zniecheca do tego aby tam chodzic. W godzianch porannnych do 15:00 na silowni przebywaja uczniowie szkoly ponadgimnazjalnej w ramach zajec WF-u, zniecheca to wielu klubowiczow. Nie polecam, zachecam do omijania tej silowni. Moje sugestie dla Active: Zastanowcie sie nad swoja pracą, karma wraca:) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko.

Była pracowniczka
@Była pracowniczka 28.12.2018 16:13

Pani Joasia ktora wyzej napisala, ma racje, rowniez to samo i mnie spotkalo... jest mi ogromnie przykro.

zła

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szkoda na nich czasu

Kamil
@zła 14.11.2018 18:05

Czemu tak twierdzisz? Masz jakieś złe doświadczenia związane z pracą w firmie Active? Chętnie poznałbym szczegóły Twojej wypowiedzi, ponieważ na chwilę obecną trudno mi domyślić się, co sprawiło, że tak oceniłeś to miejsce pracy. Uzupełnij swoją wypowiedź tak, aby była pomocna dla czytelników tego wątku, którzy możliwe, że w przyszłości skorzystają z Twojej merytorycznej opinii.

Kris

Czy ta siłownia będzie funkcjonowała jeszcze. Nic nie jest remontowane biezni nie dziala 70% wszystko uszkodzone. Wszystko zużyte w podłogach dziury klimatyzacja jak się nie poprosi to wyłączona i cuchnie. Telewizory nie są uruchamiane to po co są. Wszystko w opłakanym stanie. Chodzę tu z przerwami od 12 lat ale już się poważnie zastanawiam na kontynua.

Izabela
@Kris 15.10.2018 20:19

Czy były zgłaszane usterki, które wymieniłeś szefostwu firmy Active? Jak ocenisz poziom cen za karnety, jeżeli chodzi o lokalny rynek tego typu usług? Czy ceny w ostatnim czasie się zmieniały? Chętnie poznam, jak to obecnie wygląda.

Izabela

@Osiłek Czy firma Active poszukuje młodych osób do pracy? Na jakie stanowiska można do nich aplikować, czy żeby zostać trenerem należy mieć ukończone kursy lub spore doświadczenie? Na jakich warunkach przebiega taka współpraca, czy to jest umowa zlecenie czy o dzieło? Takie informacje są zawsze poszukiwane przez potencjalnych pracowników.

maric

dziwny ten klub, dziwni właściciele, raczej trudno wystawić jednoznacznie pozytywna opinię-jednak w obliczu tragedii, jaką jest nagła śmierć po prostu zachowam milczenie, dodam tylko, ze nie trawie hipokryzji i dulszczyzny

Osiłek
@maric 23.10.2016 14:11

Bywam regularnie i niczego dziwnego nie zauważyłem , poza tym że wreszcie ktoś zaczął remontować ten klub

Administrator

Co myślicie na temat pracy w Active? Czy od czasu dodania ostatniej opinii warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie uległy zmianie?

Osiłek
@Administrator 23.02.2018 14:40

Klub normalnie funkcjonuje , sprzęt nie najnowszy , ale solidny , można zrobić solidny trening , szkoda że z siłowni zniknął trener Piotr , pracownicy podobno mają placów wszystko na czas i bez kłopotów i.

Zainteresowany

Co słychać aktualnie w firmie? Czy przyjmują pracowników?

Gabi

Ooo szok śmierc maila z wyprzedzeniem nie wysłała... zenua

rafpa

UWAGA UWAGA z dniem 17.10.2016 activ zakończył działalność oczywiście nikogo o tym fakcie wcześniej nie informując, kto teraz zwróci kase ludziom za wykupione karnety. Złodzieje!! Byłem w niedziele i nikt awet słowem nie wspomniał ze w poniedziałek juz bedzie nieczynne!!!

klijent
@rafpa 17.10.2016 21:24

Nagle zmarł właściciel.... przykre ale to sprawy nie rozwiązuje,karnety osób indywidualnych to jedno a co ze zobowiązaniami wobec firm...????

ryba

*wypłata w połowie marca,nie lutego

ryba

Jak napisano wyżej: o wypłaty trzeba się prosić, zwykle są wypłacane w ratach po 200zł. Dodatkowo: jeśli np. rozpoczeło się pracę w styczniu, to pieniądze za ten styczeń dostaniesz na koniec lutego (teoretycznie), a praktycznie gdzieś w połowie lutego. 2 tygodniowe opóźnienia z wypłatą to normalka. Do godziny 15:00 trzeba SAMEMU obsługiwać DWIE recepcje: główną oraz tą od solarium i robienia szejków/kawy itp. Wyobraźcie sobie, ile razy była sytuacja: kolejka na zajęcia aż po drzwi, plus druga kolejka na solarium i po szejki. I co tu jedna osoba ma zrobić? Ano rozdwoić się najlepiej. Wieczne wysłuchiwanie od klientów,czemu jest jedna osoba na recepcji, i dlaczego nie mogę się rozdwoić. Wykończenie nerwowe gwarantowane.

Eliss

W trakcie rozmowy rekrutacyjnej wszystko wyglądało super- na rękę 7 złotych- jak to wszystko fajnie i pięknie wygląda. Zresztą na pozór dla klientów praca wygląda fajnie jeśli chodzi o recepcję o innych się nie wypowiadam. Mimo że grafik elastyczny- pracuje się ile chce ( na rozmowie rekrutacyjnej)w rzeczywistości zmiana jest od rana 8-15 , od 15-22:30. Spędziłam tam niewiele czasu ale sporo się można dowiedzieć. W każdym razie jeśli chodzi o pracę to kontakt z klientem , warunki pracy są fajne ( lubie taki zakres obowiązków)- ale kiedy dowiedzialam się że za prace np. od połowy maja dostanę pieniądze dopiero na koniec czerwca to podziękowałam. Ach.. i to jeszcze nie na konto tylko w KOPERCIE w ratach z opóźnieniem o ile w będą w stanie wyjąć z kasy. Bo to z kasy się daje wynagrodzenie dla pracowników de facto studenci sami do 26 r życia bo mają za nich płacone a pieniądze pierwsze co to z półki wyżej sobie biorą a na samym końcu dają pracownikom, którzy na prawdę muszą ogarniać bo jest ruch i wykonują multum pracy na recepcji. Nie ma docenienia pracownika, że od ich pracy bardzo wiele zależy również. Jeśli chodzi o pracownice. Młode nieprofesionalne to raz, dwa obgadywanie klientów i klientek tak głośno że słychać to na siłowni.Jeśli ktoś chce się dać wykorzystywać i robić z siebie idiotę to praca dla niego. Ja osobiście nie pozwolę sobie na wykorzystywanie ludzi tym , że się im nie płaci odpowiednio za pracę. Umowa zlecenie- kodeks pracy Cię nie chroni wiec.. samo mówi za siebie:)

xyz

gratuluję podejścia. idąc do acive schowaj godność bardzo głęboko - przyda Ci się jak będziesz się 10 razy w miesiącu o wypłatę prosił a na stole będą leżały niezapłacone rachunki. jeśli na świecie jest jeszcze wiele takich ludzi to nie dziwię się, że ten klub nadal fukcjonuje. i uwaga dla klientów, którzy to czytają: DOBRY instruktor nie pójdzie do pracy za takie pieniądze - jeśli chcecie narażać swoje zdrowie - miłego activowania.

były pracownik

Szansa na pracę jest - nawet duża, przyjmą cię z otwartymi ramionami, ale kuba nie idź tam - ta firma nie da ci żadnych szans na rozwój, będziesz musiał pracować na wcześniej ostawionych wytycznych, kasa na początek to chyba 12zl/1h i to wybłagana 2 miesiące po czasie. W Szczecinie jest wiele innych klubów w których przynajmniej płącą na czas i nie trzeba się o nic prosić.

oszukana9

Ja również czekam kolejny miesiąc na swoją mini ratkę.Ta Firma to porażka.

Kasia

Chodzę na siłownie od miesiąca. Sprzęt jak najbardziej w porządku. Na fitness nie chodzę więc się nie wypowiadam. Czasami za tłoczno w tygodniu po 18. Zdziwiło mnie, że nie ma suszarki w szatni damskiej. Uważam, że to powinno być w obowiązkowym wyposażeniu obiektu. Ogólnie ocena 4.

oszukana

niesety tez zostalam oszukana przez ta firme pani menagerka obiecywala wyplate na czas przed podpisaniem umowy zlecenie niestety nie wywiazala sie z obietnicy i z tego co wiem to caly presolonel lacznie z paniami sprzatajacymi dostaje opoznione wyplaty na raty

odradzam

Praca w tym klubie to niezłe wyzwanie! W tej firmie pod słowem "współpraca" kryje się wyzysk, brak komunikacji, zakłamanie i wypłaty o które trzeba prosić, pytać i czekać, już nie mówiąc, że są w śmiesznych ratach... Szefowie dużo mówią ale mało robią, zwodzą młodych ludzi i zwalniają bez słów wyjaśnienia. Jedyny plus tej firmy to instruktorzy (choć nie wszyscy) młodzi, z pasją i zapałem, który i tak mija po kilku pierwszych miesiącach pracy i wyczekiwanych wypłatach. To w skrócie tyle, jeśli ktoś lubi takie wyzwania to ta firma jest chyba liderem na szczecińskim rynku.

carlos

Ale, że jak? czysto jest może dlatego, że robili roszady ze sprzętem to i przy okazji wypadało już użyć ścierki. Wcześniej pod maszynami zalegały płaty kurzu.

Roman

Masz rację Michał.Ja przeniasłem się na Kilińskiego też jest super siłka. Ja tam blisko pracuję i po pracy zajeżdżam.

Michał

Z firmą Active związany jestem prawie od trzech lat (ćwiczę tam).Ćwiczyłem w różnych klubach i siłowniach,mam porównanie. Active Ekko górował godzinami otwarcia,nowy zawsze sprawny sprzęt,wszędzie czyściutko i pachnąco,miła profesjonalna obsługa, no i cena karnetu przyzwoita. Sportfit 30% droższy.

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

Jaka odprawa!tam ciężko wyrwać wypłatę,wiem co mówię bo pracowałem tam kiedyś jako instruktor.Jak z pracownikami to nie wiem,po prostu mnie to nie interesuje ale poniżej masz nr.tel i adres meilowy do pani menager sportfitu budynek EKKO.Zadzwoń podpytaj,powodzenia i pozdrawiam. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

No jak ten sam?! czytaj ze zrozumieniem.Inna firma inni właściciele i pracownicy.

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

To jest likwidacja filii na 100%.Rozmawiałem z panią menager sportfitu miedzy innymi na temat informacji która byla udostępniona w recepcji activu że karnety zakupione w filii ECO bedą przedłużone o czas remontu do wykorzystania w nowym klubie,w mojej obecności przeczytała tą informację i.....konsternacja! o niczym nie wie!reasumując karnety do wykorzystania na kilińskiego lub w kupcu,mnie takie rozwiązanie nie interesuje kupiłem karnet w tym pseudo klubie tylko dlatego że mam blisko.Skandal i kpina z klientów nie odpuszczę tematu!zwykłe oszustwo!

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

Niestety to nie jest plotka filia jest nieczynna od 29.12.2013.Byłem osobiście,pomieszczenia przejął nowy najemca firma sportfit powstać ma tam po remoncie który trwać będzie do ok 22.01.2014 klub fitness.

anonim

(usunięte przez administratora)

klient

oj tam pracownicy, a co z klientami - nie bede jezdzic na drugą strone!!!

klient
@klient 29.12.2013 17:25

I z całym szacunkiem nie znajdziesz,to kolejny ( usunięte przez administratora )

Maciej

Active Ekko sie właśnie zamyka

Zostaw opinię o Active Life Andrzej Kuźnicki - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Active Life Andrzej Kuźnicki