CCIG Group

Okiem pracownika

Nasi klienci

Tu jesteśmy!

3. Opinie o pracodawcach Polska
  5. Opinie o CCIG Group Sp. z o.o.

Opinie o CCIG Group Polska

WebsiteIconCCIG Group Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o CCIG Group Sp. z o.o.!

nicki

16.09.2022 12:47

za dużo wymagają w stosunku do tego co oferują, a po nowym roku gdy rząd oskładkuje wszystkie umowy zlecenie wątpię aby ktokolwiek chciałby tam zostać
    super

25.07.2022 12:18

Miałem przyjemność pracować na oddziale orange w lodzi. Polecam, poznałem wiele fantastycznych rozgadanych ludzi. Manager też jest w porządku, cały system pracy jest bardzo dobry. Odszedłem z powodu innego zatrudnienia, ale chętnie tam wrócę.

07.09.2022 18:13

Czy mogłabym prosić o kontakt? Rozważam rozpoczęcie pracy w tym miejscu i chciałam dopytać o szczegóły:)
    nick

14.09.2022 15:43

lepiej nie rozważaj no chyba że wolisz nadmiar obowiązków za minimalną krajową bez możliwości awansu ????????????

31.08.2022 14:29

Kto pracował w CCIG w Gdańsku ten sie w cyrku nie śmieje. Początki były w porządku, dopóki nie zaczęły wychodzić krzywe akcje typu obcinanie godzin, niezależne od nas wieczne problemy techniczne przez ktore to pracownicy tracili godziny pracy, wymaganie niewykonalych wyników i wyścig szczurów. Zwolniłam się niedługo po tym jak managerka zaczęła "motywować" nas do pracy obrażając osoby na forum pozostałych pracowników i takie publiczne kompromitacje stały się normą. Mobbing na pełnej... Myślałam, że ciężko o gorsze warunki, ale z tego co słyszałam to teraz managerstwo to taka patologia, że szok, że jeszcze nikt tego do PIPu nie zgłosił.

06.09.2022 10:05

Tauron????

06.09.2022 10:06

*Tauron bez pytajnikow xd
    Gdansk

31.08.2022 10:41

Nie polecam managerów w Gdańsku XD ogólnie lokalizacji bo da się wynieść tylko problemy psychiczne
    Kandydatka

29.08.2022 13:36

Rozmowa banalnie prosta, typowa HR-ówka, dlaczego oni, o dotychczasowym doświadczeniu itd. Minus ogromny za brak UoP, tylko UZ albo B2B. Mi tam B2B nawet pasowało, tylko chcieli mi dać śmieszne pieniądze (coś koło 4-4k na czysto w kontekście języka obcego innego niż angielski), więc się nie zgodziłam i poprosiłam o więcej. Miała ponegocjować w firmie i wrócić z informacją zwrotną - oczywiście ślad po niej zaginął. XD Na tej pracy mi akurat nie zależało wcale, ale po co mówić, że będziesz się kontaktować jeszcze z informacją zwrotną, skoro nie masz takiego zamiaru?
    Y

01.08.2022 11:58

Po prostu porażka! Pracowalem na Orange B2B, Menadżerowie wyżej srają niż (usunięte przez administratora) mają, ograniczanie przerw do całkowitego minimum (5min przerwy na 6h), wymagania takie jakby mialo tam być 25/h a jest (usunięte przez administratora) a premia?... 2,50zl!!!
    Agnes

26.08.2022 10:15

Ja kiedyś na Orange dostała. 1.70zl..porazka
    Aleksandra Cz.

15.10.2020 11:25

poszukuję osób, które podobnie jak ja myślą o pozwaniu tej firmy do sądu
    Lil

01.03.2022 20:40

Nadal chcesz ich zgłosić do sądu?
    Agnes

26.08.2022 10:12

Mnie zwolnili tylko z powodu wieku. Mialam 28 lat. Jak chciałam przejść po 3 latach na inny projekt to przez 3 miesiące nie mogli mi dać passow więc złożyłam wypowiedzenie .Wtedy a babka pracowała na Orange to miała 59.....
    Lola

28.07.2022 14:44

Mimo negatywnych opinii na temat firmy jestem pozytywnie zaskoczony. Zgrany i mocno zaangażowany zespół. Zarobki na wysokim poziomie.
    patryk

11.08.2022 10:38

jakim? czyli minimalnym?
    Teresa (tym razem nie Kris)

22.08.2022 07:43

Stąd, że tysiące ludzi przemieliło się przez tą firmę i od zawsze była tam najniższa krajowa??? Poza tym jesteś na tyle (usunięte przez administratora) że w nicku piszesz Lola, a w treści używasz zaimków sugerujących na to że jesteś facetem xd lecz się Krzysiek
    Mateusz

15.08.2022 17:56

Oddział w Sosnowcu regularnie nie wypłaca całości lub części wynagrodzeń
    Hah

17.08.2022 14:41

Można coś więcej na ten temat? Właśnie planuję na oddział w Sosnowcu wysłać cv

28.07.2022 13:53

Kompletna żenada, najlepsze zostawię na koniec. Pracowałam na dwóch projektach w tej firmie, mediamarkt to kompletna katastrofa, obiecywane premie były w rzeczywistości nie do wykonania, zatrudniono ludzi podczas czarnego piątku bo byli potrzebni na gwałt, po czym po zwolnieniu ruchu zostało nam przydzielane po 4 godziny TYGODNIOWO, do tego ciągłe ucinanie godzin chwile przed rozpoczęciem zmiany albo wcześniejsze wypuszczanie do domu. Nie zostało mi nawet zapłacone za szkolenie za które miałam dostać pieniądze po przepracowaniu 180 godzin w ciągu 3 miesięcy co również okazało się niewykonalne. Projekt PGNiG jest równie żałosny, na początku szkolenie było przeprowadzane przez trenerów którzy od początku wiedzieli o PGNiG tyle co ja czyli nic, premie były przyznawane na podstawie ilości, długości i jakości rozmów, które w 3/4 nie zależały kompletnie od nas więc premie dostawały losowe osoby albo pracujące tam jak roboty, ale sama wypłata również była ucinana jeżeli manager sobie stwierdził że za mało (usunięte przez administratora) siedząc na (usunięte przez administratora) przy słuchawce. Ale najlepsze zostawiłam na koniec. Po przejściu na pracę zdalną, kiedy byłam podczas wyprowadzki do innego miasta, dostałam telefon z wypowiedzeniem ponieważ firma PGNiG zakończyła współpracę z CCiG, przy czym garstka osób została z powrotem przeniesiona na projekt mediamarkt a reszta bez żadnego uprzedzenia zwolniona. Z dnia na dzień zostałam bez pracy zmuszona żeby jeszcze wrócić do biura aby oddać cały sprzęt będąc już w innym województwie, po grożeniu mi konsekwencjami prawnymi jeżeli nie oddam im wtedy, kiedy oni sobie życzą. Firmę można opisać jako wysoce nieprofesjonalną, wykorzystująca pracowników jak tylko się da, zero szacunku. Jedynym plusem jest przyjemna i luźna atmosfera w biurze, ale zachowanie firmy wobec pracowników jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Omijać szerokim łukiem;)))

28.07.2022 14:02

mówię o lokalizacji w Gdańsku
    żenada

28.04.2021 14:31

Chciałbym odnieść się do sytuacji, która miała miejsce w CCIG w Gdańsku. Ogólna praca na projekcie bardzo przyjemna, szczególnie jeśli dostaje się sprzęt (sprawny, bo jeśli coś nie gra, to albo jeździsz co chwilę na lokalizację, aby naprawili błąd, który i tak się powtarza, albo ucinają ci godziny) i pracuje się z domu. JEDNAKŻE, to co wydarzyło się ostatnio przerosło moje wyobrażenia na temat normalnej atmosfery. Zacznijmy od początku, projekt NFZ, z początkami było ciężko, jednak wiele osób szybko ogarnęło co i jak, klienci kompletnie różni, więc nie ma się co dziwić, jeśli wyzywają i masz zły dzień w pracy, szczególnie, że potrafisz 8h bez przerwy odbierać telefony i rozmawiać. Kontakt z menagerami? Porażka. Z dwóch głównych, którzy zajmowali się projektem, tylko jeden czasem odpisywał, a drugi... brak słów, miła osoba, przyjemna, ale kontakt totalnie ograniczony. Zamknięcie projektu skutkowało przeniesieniem na inny projekt, co było nam obiecywane "nikt nie zostanie bez pracy!". Taa... W jednym tygodniu przenieśli osoby na różne projekty, totalnie losowo, tłumacząc się, że "rozmowy były słuchane bla bla", a TRZY DNI przed końcem miesiąca, gdy osoby bez żadnej informacji prosiły o cokolwiek ze strony TM, w sprawie ich dalszej współpracy, dostały WYPOWIEDZENIE. Jakie było uzasadnienie? Dla każdego kompletnie inne, a bo tu nie ma miejsc, a bo tu nie potrzebują itd. Żenada jak można tak traktować pracownika, jesteśmy studentami, upominamy się o informację, czy zostaniemy zwolnieni czy nie, a otrzymujemy informację "MUSISZ CZEKAĆ". I tak półtorej tygodnia czekałem na informację, że dają mi wypowiedzenie i bardzo im przykro. Nie zostawia się ludzi w takiej sytuacji samych sobie, szczególnie w dobie koronawirusa. Sama atmosfera w Gdańsku w porządku, nie ma ciśnienia jak w Gdyni. Z chęcią zostałbym w pracy dłużej, gdyby nie to wypowiedzenie, jednak to jak została przeprowadzona sytuacja związana ze zwolnieniem takiej ilości osób, bez informacji i bez jakichkolwiek wyjaśnień to szczyt wszystkiego. Próba kontaktu przez tydzień w sprawie załóżmy problemów z internetem z TM to rzecz niemożliwa, ale jeśli chodzi o wypowiedzenie to jak najbardziej dzwonią.... Praca w porządku, organizacja to nieśmieszny żart. Poza tym to jak to jest wszystko zorganizowane na tych projektach to śmiech na sali.
    ŻENADA 2.0

26.04.2022 21:50

W Zielonej Górze to samo.. do ostatniego dnia trzymali w niepewności i nagle zostawiają człowieka na lodzie z wypowiedzeniem mimo wcześniejszych zapowiedzi o pewnym przedłużeniu umowy.

28.07.2022 12:37

mialam identyczna sytuacje, zalosne
    Solana

04.06.2022 18:48

Jak ktokolwiek kto tam pracował może się wypowiedzieć pozytywnie? Pracowałam na infolinii w Gdańsku na projekcie Media Marktu. Obiecywano mi kokosy, premie, zapłatę za szkolenie.... Zamiast tego dostałam ciągły opiernicz, mobbing od strony firmy, wyzwiska od klientów (swoją drogą ludzie, zastanówcie się do kogo dzwonicie bo nikt nie siedzi w garniaku po magistrze odbierając telefony, tylko często w pidżamie w domu studenckim a atmosfera w pracy jest tak dziadowska, że teksty typu "Pani reprezentuje firmę" są po prostu żałosne.) Nie wspominając o faworyzowaniu ludzi, których lubią team managerowie. Dziewczyna Ewelina zatrudniona dość niedawno tak bardzo wkupiła się w łaski managerów że awansowała na "opiekunkę" zespołu, a po trzech miesiącach jest już team managerem, przy czym udzie pracujący po 3 lata dalej odbierają telefony od wykastrowanych klientów. Ciężko wyżyć za 60h miesięcznie po 19,70zł - tyle managerowie dawali. Mam nadzieję, że ta firma utonie w swoich kłamstwach i przekrętach. Zero profesjonalizmu.
    wika

24.06.2022 13:29

Dają zlecenie prawie każdemu.
    A.

27.07.2022 11:43

Pracowałam z tą cudowną Eweliną odkąd przyszła do firmy i naprawdę uważam, że jest to najgorsza możliwa osoba do awansowania. Nie mówiąc już o tym jak bardzo była faworyzowana przez swojego managra. Ta dziewczyna nie wie co jest 5, jedyne co ma to staż pracy
    Zaba

01.07.2022 13:58

Pracowałam na projekcie Tauron, bardzo przyjemna praca oraz ludzie niesamowici szczególnie menadżerka projektu Oliwia, bardzo wyrozumiała i zawsze pomaga. Bardzi polecam projekt oraz firmę ????????
    X

11.07.2022 12:17

Oliwia nie pisz sobie sama opinii bo to wstyd xddd wszyscy wiemy jak jest
    sx

10.07.2022 01:20

Dalej ta śmieszna firma istnieje? Współczuję.

22.06.2022 17:52

CCIG w Gdyni to jest istna porażka. Pracowałam tam 6 miesięcy i nie polecam nikomu. Byłam przydzielona do projektu EON- obiecano kokosy. A koniec końców nigdy nawet nie otrzymałam najniższej krajowej miesięcznej. Stawka? Najniższa krajowa godzinowa. Możliwość pracy tylko na umowie zlecenie. Wieczne poniżanie pracownika na forum, przy wszystkich. TM- KB i PL bardzo w porządku, nie mogę nic zarzucić ale PG wiecznie problemy o wszystko. Siedzi księżniczka i nawet gdy przychodzisz z pytaniem to ma ważniejsze rzeczy teraz do roboty- odpisywanie koleżankom na WhatsAppie. Odsyła z kwitkiem- nie ważne, że klient czeka na linii. Wiecznie naburmuszona paniusia. Cały czas obcinane godziny (chciałam przepracować min 160h w miesiącu- miałam wypracowane po około 40-70h). Premia? Haha!!! 7zł premii!!! Masz robić milion rzeczy na raz a płaca tego nie wynagradza. Szkolenie początkowe z bardzo podstawowych rzeczy, które tylko wprowadzają w projekt. Reszty masz się domyślić sam. Pomagają doświadczeni konsultanci, ale nie od tego oni są tylko TM, ale tak jak pisałam wcześniej jest wielki problem. Nawet nie masz przeszkolenia z programów w których będziesz pracować- a wątpię, że każdy ma codziennie kontakt z SAPem czy CRMem. Jedyny plus tego wszystkiego to kuchnia dla pracowników w której można w automacie kupić kawę (bo na ekspresie kartka "Konsultantów prosimy o niekorzystanie z ekspresu") Radzę pomyśleć nad lepszym traktowaniem pracowników a nie będą co chwilę latać wypowiedzenia. PS: Nowi konsultanci nie chodźcie zbyt często do WC, bo za każdą minutę przedłużenia przerwy macie zabierane z wypłaty 5min).

02.06.2022 22:57

Pracuję w lokalizacji w Katowicach. Atmosfera jest świetna, ludzie naprawdę sympatyczni, a ja trafiłem na najlepszego menadżera na świecie. Minusem pracy są wymaganie dotyczące celu oraz związana z tym nieustająca presja na wyniki. Jak byłem na tzw. voice'ie to cel był na ilość zamówień, na telefony,ubezpieczenia do nich, akcesoria + musieliśmy jeszcze proponować kontakt z Orange Energia. Na to też był cel. A to wszystko na jednej kampanii! Za dużo rzeczy trzeba proponować.
    Edyta Sz.

31.05.2022 19:31

Wszystkie zamieszczone poniżej komentarze mają urzeczywistnienie w 101% w CCIG Gdańsk. „Firma” ta nie szanuje pracowników, ludzi również. Pracują w niej osoby młode, lub nieświadome prawa pracy. Praca na umowę zlecenie po najniższej stawce i najniższej linii szacunku nawet dla osób z 2-letnim stażem pracy. Oczywiście znajdują się tutaj też pozytywne komentarze, chociaż nie brałabym pod uwagę opinii osób pracujących dłuższy okres czasu na wyższym stanowisku bez doświadczenia z poziomu konsultanta. Jeśli zdecydujesz się na pracę w CCIG nie kuś się na 100h w miesiącu. Jest to Twoja minimalna dyspozycja, a zlecenie potrafi być bliższe 20h na (w większości) niestabilnych projektach, które potrafią zniknąć z dnia na dzień. Wtedy kadra z „bólem serca” przekaże Ci informacje „to kontrahent”. Wymagane od Ciebie jest 30 dni wypowiedzenia, natomiast sama firma może Cię zostawić z niczym z dnia na dzień. Tutaj nie ma równych warunków. Jeśli chodzi o kadrę zarządzającą, to jedyne słowa uznania należą się Shift Managerowi. Pozostała część osób jest tam raczej z przypadku aniżeli doświadczenia i zaangażowania. Bo inaczej chyba nie można określić dyrektora lokalizacji, który proponuje bon sodexo za wypracowane godziny zamiast normalnej pensji. Podsumowując, lepiej wybrać się do typowej sieciówki lub na stanowisko kasjera w zwykłym sklepie niż znaleźć się w CCIG w Gdańsku.
    Xd

30.04.2022 13:30

Moim drodzy jak rozważacie prace w tej firmie tooo już przestańcie !! Nie opłaca się marnować tutaj czasu na szkolenie, wdrażanie i prace !!! Miliony wymagań a stawka taka sama hahaha niby obiecuja Ci premie, ale co do niej jest również miliony wymagań i finalnie sie okazuje, ze nic nie dostajesz... Śmiesznie jest jak przyjeżdża kontrahent nagle przed jego wizytą :D nagle trzeba zacząć pracować tak jak się tego wcześniej nie robiło bo normalnie to każdy ma wylane na to jak działa ten projekt nawet managerowie xd
    Kuba

31.05.2022 18:33

Minimalna stawka godzinowa (19,7), premie coraz bardziej okrajane, można liczyć na premię od kilku złotych do max 200-300 (czasem na projekcie trafi się 1 czy 2 konsultantów, którzy mają większe premię rzędu kilkuset złotych).

31.05.2022 15:39

Bardzo nie polecam pracy w CCIG w Gdańsku. Mobbing, brak szacunku, presja psychiczna i zaniżanie faktycznego czasu pracownika to tylko niektóre z problemów w firmie. Managerowie całkowicie nie szanują konsultantów, niezależnie od projektu. Ci managerowie, którzy potrafili się komunikować, byli pomocni i na których można było liczyć dawno odeszli lub są w trakcie rezygnacji z pracy. Zostali Ci, którzy poczuli się wygodnie, albo ci, którzy do niczego innego się nie nadają. Podczas rekrutacji obiecują ci możliwość realizacji ponad 100 godzin pracy w miesiącu, ale nie ma się co łudzić, jeśli zrealizujecie 40 w miesiącu to będzie sukces. Trzeba się liczyć z wieczną presją, a wręcz wyzywaniem konsultantów (nie wymienię epitetów) by realizowali cele, które są ustalane przez osoby oderwane od rzeczywistości. Dział trenerski nie ustępuje managerom, również nie jest pomocny, brak praktycznej wiedzy o projektach. Ich głównym zadaniem jest picie kawy i plotkowanie. Jeszcze raz nie polecam pracy w tej firmie, lepszym wyjściem będzie praca w innym Call Center lub nawet w markecie/galerii.
    czestochowa

18.04.2022 18:34

czy przyjmowane są osoby poniżej 18 lat?
    Gość

28.05.2022 09:44

Tak

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CCIG Group?

Kontakt - CCIG Group Sp. z o.o.

Polska

CCIG Group Sp. z o.o.
    Gość

18.05.2022 14:43

Cześć:) Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna ? Za odpowiedź dziękuję :)
    ...

23.05.2022 19:31

Zależy od projektu
    Patka

24.03.2022 13:33

CCIG to totalna masakra, cały czas szukają kogoś do pracy a każdemu ucinają godziny. Zero możliwości jakiegokolwiek zarobku. ŻENADA

10.04.2022 23:21

bo excel się nie zgadza;)

28.04.2022 19:55

Bo nie chodzi o to co w czym jest liczone, tylko że "tabelka na zielono w tym miesiącu się nie świeciła w twoim przypadku" i w ten sposób wywierana jest na tobie presja za najniższą krajową :~D Pozdrawiam
    Pszczółkaa

14.04.2022 10:59

A jak oceniacie prace w Katowicach?
    Eraaaa

06.04.2022 08:59

Chciałbym się dowiedzieć jak wyglada praca w tej firmie na dzień dzisiejszy
    Panna Empatia

06.04.2022 10:00

Praca jest ok o ile na samym początku o wszystkim ci powiedzą tzn jakie są twoje obowiązki mi nie powiedziano i poczułam się (usunięte przez administratora).Często mówią tylko o tym co im jest na rękę.Reszty dowiadujesz się pierwszego dnia pracy
    Maica

08.04.2022 11:57

Nadal tak jak opisują to najgorsze komentarze :)
    Gdynia

30.07.2021 12:43

Opinia dotyczy CCIG w Gdyni. Totalny brak organizacji, menadżerowie chyba są wybierani na podstawie tego kto jest największym debilem w firmie. Ciągły brak kontaktu, dzwonisz lub piszesz w pilnej sprawie? Oczywiście nikt nie odbierze telefonu. Ciągle nie wywiązują się ze swoich obowiązków, wszechobecna niekompetencja i zasłanianie się odgórnymi założeniami, które nie funkcjonują na innych lokalizacjach. Cały czas firma dodaje ogłoszenia o pracę mimo tego, że PRACY NIE MA. Na rozmowie i w umowie ( oczywiście zlecenie, żeby bez konsekwencji oszukiwać pracowników) zapewniają conajmniej 25h tygodniowo z czego niektórych z nas nie ma w ogóle w tygodniowym grafiku lub dostajemy szaleńczą ilość godzin tzn: 2h w tygodniu. Chcesz dorobić i bierzesz 10h dziennie? Spokojnie, po godzinie pracy zadzwonią, że masz się wylogować bo mają za dużo ludzi a czasem nawet 5min przed rozpoczęciem pracy dają znać, że masz się nie logować w ogóle. Chyba w firmie, która nie jest na rynku od wczoraj wiadome jest ile pracowników jest potrzebne? Non stop ucinanie godzin, ustalono, że na każdą godzinę pracy przysługuje 5min przerwy ale nie możemy przekroczyć 15min na jedną- jeżeli przekroczysz 15min w ciągu całego dnia to ucinają czas pracy. Awaria systemu nie z twojej winy lub zmiana hasła? Spokojnie godziny również zostają obcięte. Jest to praca tylko dla osób, które są na utrzymaniu rodziców i chcą sobie dorobić po szkole. Zero rozwoju, brak stabilizacji, wolontariat, stres i brak szacunku do pracownika i jego czasu. Jedynym plusem pracy jest premia pod koniec miesiąca.
    patkaaaa

14.03.2022 19:42

jak duze mogą być te premie?
    Xyz

17.03.2022 21:23

W zależności od projektu około 1 - 1,20 za każdą przepracowaną godzinę
    Mateusz

16.01.2022 14:43

Praca to dramat. Menadżerzy sukcesorzy czy tam leaderzy ( bo każdy z nich to to samo) są strasznie niekompetentni. Nie potrafią ułożyć grafiku, dostajesz godziny według ich widzimisię. Jak jest dużo pracy to wciskają godziny na siłę ale gdy jest okres z mniejszą ilością pracy to potrafią przez miesiąc nie dać ani godziny bo tak. Godziny też są dawane dla tych którzy mniej podpadli. Pracując tam non stop trzeba się przygotować na ucinane godziny bo sobie za długo o minutę na przerwie posiedziałeś, albo wziąłeś przerwę w odbieraniu telefonów by uzupełnić dane. Non stop robienie jakiś bezsensownych testów. Szkolenia to jakiś dramat. Szkoleniowiec nie przepracował ani minuty na infolinii którą szkoli. Odradzam mocno, praca to dramat za śmieszne pieniądze.
    Bylypracownikgdynia

05.01.2022 22:24

Przez 13 miesięcy pracowałam w Gdyni na kilku (!) projektach żeby mieć większą wypłatę. Większość dnia spędzałam w biurze przemęczając się, słuchając bzdur które TM sobie wymyślili w przeciągu chwili, do łazienki możesz iść, ale jak nie ma dużo klientów i tylko dwie osoby mogą być na przerwie. Po ponad roku mordęgi i nie przyjmowania przez TM wypowiedzenia sami mnie zwolnili gdy nie byłam im już potrzebna
    Ciekawska

16.12.2021 02:19

Hej! Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda aktualnie praca w tej firmie w Częstochowie? Jaka jest atmosfera, rodzaj umowy, projekty. Pracuje w innym cc, ale szukam lepszego miejsca do którego warto uciekać :) Z góry dziękuję!

23.12.2021 21:32

Raczej nie masz czego tu szukać, ccig w Częstochowie to (usunięte przez administratora) - a w szczególności wszyscy powyżej konsultantów. Trzymaj się z daleka. To już lepiej iść na infolinie do konkurencji, zarobisz to samo a przynajmniej bez ciśnienia
    Były Pracownik CCIG Gdynia

15.10.2021 16:29

Ludzie, ta praca to jest jeden wielki śmietnik. Stwarzanie pozorów porządnej korporacji, zasad, szkolenia jakby nie wiadomo co mieliście robić. Każdy trochę kumaty 2/3 dzień szkolenia wie co się święci. Szkolenia są cały czas bo jak już ktoś skończy szkolenie to zaraz się zwalnia bo to jest żałosne. Premie to tez fikcja. Uciekajcie- serio stać wszystkich na coś więcej.
    bo

04.12.2021 17:30

tak
    penetrator

23.12.2021 12:15

Ta firma to jedna wielka pomyłka. Joz lepiej iść do biedronki pracować jak 1/2 jak tu siedzieć

03.10.2021 17:42

OPINIA O CCIG GDANSK Jeśli szukacie pracy w której na każdym kroku będziecie mobbingowani to polecam. Zacznijmy od tego, ze szkolenia są naciągane, bo żadnej wiedzy z nich nie wyniesiecie, a test zdajecie tak długo aż go zdacie (nawet jeśli nic nie potraficie xD). Każdy przychodzi do pracy wykonywać swoje obowiązki, aby zarobić, a tu ze zwykłej umowy zlecenie wymagają od ciebie przenoszenia gór i wykańczają psychicznie. Nie pracuje tu już od dłuższego czasu i dopiero teraz po wielu przemyśleniach zbieram się do napisania szczerej opinii. Managerowie niby pomagają, ale w większości musisz radzić sobie sam. Wszystko byłoby OK gdyby jakość szkoleń i atmosfera się polepszyły.
    Posłana Różami

02.08.2021 00:55

Opinia o CCIG w Gdyni! W Gdyni jest kilka projektow ciężko się na nie przenieść (jest to prawie niemożliwe). Kierownictwo jest zbudowane z młodych osob, które maja dużo energii i empatii. Nigdy nie miałam problemu, żeby porozumieć się ze swoim TM z NFZ, jest to projekt nie wymagający, BA! Jedynie trzeba umieć czytać ze zrozumiem. Fakt zgodze się, ze czasem ciężko się dodzwonić, ale naprawdę to rozumiem bo pracowałam na lokalizacji i widziałam ze maja pytania z sali, czy idą na spotkania, ale kiedy mogą to zawsze odbiorą i pomogą! Bardzo uprzejmi i kulturalni, minusem jest blokada systemowa, która nalicza system sam z siebie! Ale jest to ciekawa praca, połączona z elastycznym grafikiem.
    Michał

11.08.2021 16:32

Posłana różami. Ciekawy jestem od kiedy tam jest tak sielsko?
    Posłana Różami

12.08.2021 00:00

Pracuje od listopada i jak dla mnie jest super
    Niezadowolony

28.07.2021 21:16

Opinia na temat cc w gdansku. Szczerze nie polecam, brak szacunku do pracownika w kazdej postaci. Najwiekszy i w sumie jedyny minus
    Katarzyna

09.05.2021 21:22

Cześć :) Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna z rozmową symulowaną? Dziękuję za pomoc i Odpowiedź :)

28.07.2021 13:31

Cześć kiedyś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej to to wygląda tak. Najpierw opowiadasz o sobie potem masz jakieś zadania matematyczne a potem zadania z techniką sprzedaży połączone to. A tą druga to po tym szkoleniu test i rozmowa scenka. Ewentualnie mogli wprowadzić stymulację tak że słowa twoje czyta program podczas twojej rozmowy przez telefon. Albo twoja rozmowa nagrywana którą wielokrotnie odsłuchujesz i rozmawiasz dalej to samo jak byś co nagrywała. Tyle Pozdrawiam
    Żenada w Częstochowie

22.07.2021 23:21

Do szanownej Pani Dyrektor oraz dzika Kierownika CCIG w Częstochowie. Pracowałem u Was przez 5 lat, projekt oczywiście Orange - w zespole przeważnie top5 więc nie było na co narzekać. To co w ostatnim czasie zrobiliście z konsultantami, liderami, atmosferą i całą lokalizacją woła o pomstę i uważam że dawno ktoś "wyżej" powinien to właśnie Was z uśmiechem na twarzy wywalić z tej pracy. Te wasze śmieszne zebranka i groźby spotęgują tylko to co dzieje się ciągle - zwalniają się TM, Konsultanci bo nagle okazuje się że są lepsze miejsca do pracy. Żenada. Nie ma chyba osoby która się ze mną nie zgodzi. Nie polecam nikomu CCIG w Częstochowie. TFU
    nicki

23.07.2021 06:18

myślę że co tygodniowa rotacja dużo mówi o tej firmie ;)
    Śmiech na sali

16.05.2021 23:31

Opinia o CCIG Częstochowa Trochę już tutaj pracuję bo ponad 2 lata - bywały momenty lepsze czy gorsze ale przyznam szczerze że sytuacja w ostatnim czasie bardziej przypomina pracę w cyrku niż poważnym miejscu. Oczywiście brak baz, chore cele, brak premii, atmosfera dramat - to jedno. Ale po drugie - wszyscy widzimy co się dzieje - dużo osób odchodzi z pracy, zarówno konsultantów jak i menadżerów. I wcale mnie nie dziwi czemu. Dopiero jak się pali to wprowadzają jakieś dodatkowe premie, aż 1zl za umowę. Wiecie co? Teraz to możecie sobie je wsadzić. Nikomu nie polecam CCIG w Częstochowie szczególnie gdy nadal będzie tam mega fałszywa S. i wiecznie zły M. Omijać szerokim łukiem.

06.07.2021 00:00

Ta S to dyrektorka. Zgadzam się. A to drugie to wraz z włosami wylał się olej. Więc jest łysy i wali od deski deska.

03.07.2021 16:07

Może sobie zbudujecie to ccig na wsi patologii. Bo jest jeszcze nie patologia do tej wsi nic nie mam Bo pod moim domem gdzie mieszkam od urodzenia . Stoi to ccig Nie stać was? Nooo niedobrze , zwymiotuje Macie nie pokolej od ty sprzedaży. Bada czubów.

05.07.2021 23:57

Częstochowa

05.07.2021 23:56

Częstochowa

03.07.2021 16:47

Brak cywilizacji to się z tamtąnd zachowuje jak by pierwszy raz widziało a np tramwaj przystanek . Trzeba by go rozalić do tego to tam postawili. To nawet nie wieś to jakaś dzugla gdzie obca cywilizacja. Prawda Pani dyrektor Klient to zabawka Pani słowa.

03.07.2021 16:30

Bo całkiem tą Częstochowę zamieniie w wieś już nie dużo brakuje. PKS nie istnieje i tak powoli corazmniej istnieje.. I tyle potraficie ....

Zostaw merytoryczną opinię o CCIG Group Sp. z o.o.