ZWC „Millano”

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 133 ocen.

Opinie o ZWC „Millano”

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”

Love

A To założę się ze pisał ten co do połowy firmy wypisuje i każda go olewa. Haha

P

Hej hyba cos ci się pomyliło.Niestety nam za rozmowy nie placa .tylko za prace którą wykonujemy.A ty lepiej weź się do pracy a nie za psychologa się bawisz.Jak mamy pracować jak niemasz czasu nam kartonów i etykiet zamówić.I przestań już się osmieszac.

!!!!

Przestań przeżywać. Weź się do roboty!!!!!!!!!! Było minęło.

gosc

Jezeli chodzi o mechanikow, praca w porzadku zarobki bardzo dobre a nowi mechanicy bardzo mile widziani!

E

Kolego,jak pewnie wiesz za takie obelgi grozi kara( podstawa prawna KK art.216§ paragraf drugi) ja z tej możliwości skorzystałam ( zgłoszone do odpowiednich organów)

P
@E 23.10.2015, 18:17
Kolego,jak pewnie wiesz za takie obelgi grozi kara( podstawa prawna KK art.216§ paragraf drugi) ja z tej możliwości skorzystała...

Pan Michał niech nie pisze takich głupot na innych i niech nie obraża .To ty weź sie do pracy.a nie obwiniasz niewinna osobę. Zastanów się człowieku co piszesz wstyd.

Zmiana K.K

Nie życzymy sobie zeby ktoś opisywał pracowników z naszej zmiany! Czy wy kobiety nie macie co robić? Nie macie swoich problemów?! To jest forum o firmie, zarobkach itd a wy tu sprawy prywatne wtracacie?! Co tu ma do szukania opinia a wagowych,brygadzistkach, mechanikach i ich rodzinach?! Proponujemy zabrać się za pracę zająć się rodzina i dziećmi jeżeli ich nie macie to usiądzcie i zastanówcie się same nad swoim zachowaniem a nie oceniajcie innych. Pozdrawiamy zmiana Pani Kasi. Która wcale nie pluje żółcia jak to któraś inteligentna napisała.

anonim

(usunięte przez administratora)

ewa

Chyba się wam pomieszało żeby tutaj takim błotem się obrzucać jak macie cos do niej to w oczy powiedz każdy jest dorosły i wie co robi a to jest forum na temat płacy i pracy a nie kto z kim łazi prawda romanse sa wszędzie w każdym zakładzie się cos wydarzy bo to skupisko ludzkie kobiety z facetami pracują to jest nie uniknione ale do cholery nie opisujcie się na forum ja osobiście ciesze się ze w takim milano nie pracuje bo mało zarabiacie .

gosc
@ewa 21.10.2015, 19:17
Chyba się wam pomieszało żeby tutaj takim błotem się obrzucać jak macie cos do niej to w oczy powiedz każdy jest dorosły i wie...

Skoro nie prscujesz to co sie wypowiadasz?! Chcemy spokojnej pracy,rownego traktowania.Ile mozna patrzrc jak tosc jest bezkarny .Ty musisz za****a ktos inny sie podpiera o stol i patrzy w oczy 8 godzin

ania

Sadzac po opiniach widać ze baron czy milano to nie ciekawe zarobki sa ja akurat pracuje w kimballu i pare osob przyszło stamtąd do nas to opowiadali ile zarabiali tak normalnie masakra na takie rabanie trzy zmiany wstyd żeby ludziom tak płacic.

szef

Niemiecki firmy zaczynaja miec problemy(patrz oficjalne dane z niemiec), a krafta wygryzam z rynku juz maja coraz mniej zamowien i w takim okresie szczytowym jak teraz nie maja pelnego tygodnia produkcji.Pozatym nadchodzi PIS kapital zagraniczny moze miec pid gorke.

ala
@szef 18.10.2015, 14:28
Niemiecki firmy zaczynaja miec problemy(patrz oficjalne dane z niemiec), a krafta wygryzam z rynku juz maja coraz mniej zamowie...

Tak jasne tylko ze czekolada z krafta jest lepsza i nie tylko to tam produkują i maja dwa razy większe zarobki od milano a to ze maja przestój to może być inna przyczyna a wy na pewno tez czasem macie tzn mniej pracy ja się ciesze ze w tak syfnej firmie nie pracuje wolałam zakłady takie które dobrze płaca a ludzie jak wszędzie sa fajni i tez nie zresztą mój zakład się rozwija.

ala

Nigdy nie będzie lepiej w milano bo to polska firma a Nivea sa to firma zagraniczna i zawsze będziemy mieć dobre zarobki tak jak unilever rpc bebo kimball czy Wrigley bo to sa zagraniczne firmy i zawsze w tych firmach będą lepsze zarobki ja się dziwie ze dużo osob nie przeniosło się do krafta bo sa lepsze zarobki i tez miedzy innymi czekolada także zycze wszystkim żeby babki miały 2 przed wypłatą na reke bez sb i ndz i bogaty socjal ze co 3 msce premia kwartalna w wysokości połowe wypłaty czyli 3 razy w roku bo ja takie cos mam.

szef

Weekendy z rodziną - "bezcenne", a za kilka miesięcy Alu będzie lepiej niż w nivea

w&w

Propozycja firmy !! Smiech na sali, parodie robia

ala

To jak mało płaca to czemu ludzie nie szukają gdzie indziej pracy w lepszej firmie to podziwiam bo ktoś mi mówił ze w tej firmie zarabia się 1300zł na reke bez sb i ndz kobieta na 3 zmiany jabym nie mogła tak zarabiać bo utrzymuje się sama mam rachunki jedzenie kupuje sama itp to w biedronce lidlu lepiej płaca i bez nocek.

Do W4 i W5

Prosimy o przekazanie ww informacji kolega i kolezanka w pracy aby wszyscy sie mogli dowiedziec o akcji protestacyjnej.

Do W4 I W5

Drodzy koledzy i kolezanki w zwiazku z brakiem wzrostu wynagrodzen od kilku lat podejmujemy akcje protestacyjna polegajaca w pierwszej kolejnosci na nie przychodzeniu do pracy w weekendy poczawszy od najblizszego weekendu czyli od 17.10.2015 az do odwolania. Jezeli to nie poskutkuje planujemy kolejne akcje protestacyjne. Pozdrawiam

ala

Kiedys chciałam w milano pracować byłam na rozmowie ale jak się dowiedziałam o zarobkach jakie sa to masakra niskie nawet z nadgodzinami to mało nie podjęłam tutaj pracy w zagranicznej firmie podjęłam prace i tez na 3 zmiany tylko ze w nivei sa i 10 lat tam prauje i na reke mam 2500zł z sb więcej mam jak czasem sa i ludzie się tak nie obgadują jak u was i błotem się obrzucają wiadomo w każdym zakładzie się cos dzieje ale to jest forum o pracy i płacy bo to jest ważne a nie kto z kim spi itp wstyd tylko ze ludzie dorośli a tak się błotem obrzucają a inni to czytają.

****
@ala 10.10.2015, 19:23
Kiedys chciałam w milano pracować byłam na rozmowie ale jak się dowiedziałam o zarobkach jakie sa to masakra niskie nawet z nad...

Dokładnie tak jak piszesz... Tylko pierdołami się zajmują to jest ich zycie:) i weź pracuj z takimi ludzmi.Ale to się nie zmieni co prawda są wyjątki tam i normalni ludzie.. ale to małe ilości.. A co do placy to wstyd ze takie grosze człowiek dostaję... i weż tu utrzymaj się skandal.. ludzie już dawno powinni protestować, a jak nic nie będą robic t tak będą mieć caly czas bo nic się nie zmieni... ale z drugiej strony pierdusą to bym po prmi od razu brała może by przestali ruszać dobrych ludzi.. co za zazdrość tam jest... ochyda normalnie

ala
@**** 13.10.2015, 11:51
Dokładnie tak jak piszesz... Tylko pierdołami się zajmują to jest ich zycie:) i weź pracuj z takimi ludzmi.Ale to się nie zmien...

Ciesze się ze z takimi ludzmi nie pracuje choć idealny nikt nie jest i ciesze się ze w takiej syfnej firmie nie pracuje gdzie tak mało płaca bo ja na trzy zm bez sb i ndz zarabiam 2500zł na reke i bogaty socjal mam bo premie na swieta wczasowe itp a wcześniej pisałam gdzie pracuje ze w nivei sa i tez niektórzy ludzie narzekają bo nikomu się nie dogodzi.

Pracownik

Brawo Natala!!! Nie przejmujcie sie jakos wywloka.. chyba zal jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze nie spojrzy na ta wlasnie osobe.. co za patologia tam pracuje ojaaaa.. chyba za malo roboty maja i trzeba im podkrecic tepo to kuwaaa nie bedzie czasu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pierdusnice smierdzace.wrrrr

Pracownik

Brawo Natala!!! Nie przejmujcie sie jakos wywloka.. chyba zal jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze nie spojrzy na ta wlasnie osobe.. co za patologia tam pracuje ojaaaa.. chyba za malo roboty maja i trzeba im podkrecic tepo to kuwaaa nie bedzie czasu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pierdusnice smierdzace.wrrrr

Natalia

Chciałabym napisać do Ciebie Ty śmieszny człowieczku,że nie uda się Tobie namieszać nam w życiu. I odwal się od mojego męża!!!Jak jesteś taka/i odważny to się przedstaw Ty podły kłamco. Życzę Tobie żeby te paluchy Ci uschły a jęzor zgnił.Pozdrawiam gorąco. Żona Tobiasza najwspanialszego męża i ojca

zza biurka

Dla części osób wracają stare premie

*****

Widzę komuś się nudzi... i nie ma swojego zycia i ma je tak nudne ze zajmuje się kogoś.Jaka fajna historia no proszę.. Zwykle ścierwo to napisało które boi sie pokazać mordę i powiedzieć wprost.. i coś tą osobę boli.. ha ha.. Żałosne to jest.. kij ma dwa końce...

viola

witam zaczynam prace w Milano na Wysogotowskiej ,szukam osób ,grupy pracowników z milano które za opłatą drobną się podwozą bo dojazd jest masakryczny

yyyy

Ja pozdrawiam wszystkie pracownice co pracowały w terrawicie w większy syf trafiły niż miały ja pozdrawiam szczególnie Ade co pracowała w terrawicie .

Zuza

Witam. Czy mógłby ktoś zdradzić jakie są warunki dla PH dla rynku tradycyjnego ? Chodzi mi głównie o to ile można realnie miesięcznie zarobić. Zdaję sobie sprawę że jest to produkt w pewnym sensie sezonowy i pewnie są duże wahania w tej kwestii - ale ile tak przeciętnie można na rękę zabrać.

buziaczek

Tak tak na pewno ... Opinie w millano już dawno ma zepsutą więc każdy czeka aż sama się zwolni !!!!

lalala

była*

lalala

jeśli ci chodzi o tamten weekend gdy miala nocki to bylam bo dwa dni autem jechala bo zabierala mnie i ten weekend tez byla. Zajmijcie sie swoja praca i nie zwracajcie na kogos uwagi! To jej sprawa czy ja zwolnia! Zal mi was jak to czytam !

buziaczek

jest młoda i ma prawo na co? na branie kasy z zakładu za siedzenie w domu?! Jak każdy wie weekend się zbliża a pani Roksanki oczywiście w pracy nie ma . Takich leni śmierdzących nie potrzebują do millano !! Przegrana u brygadzistki jest w 100%

lalala

a ty patrz na siebie a nie na nia. Nie wiesz na jej temat nic i o jej problemach! Zajmi sie swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i twoja L!,.. Jest młoda ma prawo! I na ch... sie interesujesz co ona robi na pniewach! Źal mi was!

buziaczek

Tak nie może być pracownica z W-4 olewa prace ciągle bierze L4 po to by bujać się po Pniewach i na imprezach. Lepiej jak zarudniliby pracowitą osobę na jej miejsce. Pani Roksanko może czas wziąć się za robotę albo ustąpić miejsce innej pracowitej osobie

Miki

Gdy czytam to forum to widzę, że w Millano nic się nie zmieniło... Ludzie czy nie widzicie, że Wy sami sobie taką atmosferę w pracy tworzycie? Nawet tu się obgadujecie wzajemnie. Zastanówcie się, gdyby każdy zajął się swoimi obowiązkami i swoim życiem prywatnym, czy nie żyło by się każdemu lepiej? Ale widzę, że tu wylewa się żółć taka, jak z brygadzistki Katarzyny

Gucio

Napisze ktoś konkretnie jakie są pensje pracowników? Setki płacone W święta? Jak wygląda z sobota? Premie są? nadgodziny jak liczone?

nicki_minaj_from_Pniewycity

Podwyzka podwyzka, ale wyplata i setki zenada! Lepiej na chorobowe isc niz pracowac i sie przemeczac...

obcy2

Masz rację :obcy: w tej firmie gdzie gro obsady .mówiąc delikatnie miasto widzi od święta co One mają robić jak tylko obserwować sąsiadów i im d..... rąbać i to im pozostaje robić w pracy. Tym żyją . To jest ich żywioł. Tym żyje firma pierdoły i głupota.

obcy

Faktycznie nic nowego w Milano nikomu nic nie można przypiąć żadnych ciekawostek z życia co się dzieje ,kto z kim gdzie? Porażka! To czym Wy żyjecie jak nie sensacjami?

w4

To nie były podwyżki.Będzie mniejsza premia i summa summarum wypłaty będą takie same jak były.

w5

Ile procent podwyżki dostaliście? u mnie wyszło 15 %

w4
@w5 21.03.2015, 23:12
Ile procent podwyżki dostaliście? u mnie wyszło 15 %

więcej, u mnie ok 20%

giboooomi

witam a jak sporty lozkowe na magazynie?wagowa jest spoko nie hahahhaa

sssssjjjjas

co tu taka nuda na tym forum

pinki

Podczas nieobecności brygadzistki Doroty. M. zwykła pracownica przejęła władze i trochę w główce jej się poprzewracało bo myśli ze jest kimś lepszym od nas a jest tylko wagową.P. Alicja. Z. rozdawała nam kartki od wypłaty a powinien to zrobić kierownik lub brygadzistka z dołu jeśli nie ma brygadzistki. Rządzi ludźmi, rozkazuje prześladuje w biurze z kierownikiem co to ma być. My HR i wszyscy mamy już jej dosyć. Jest to niepojęte że widziała nasze pensje a nie ma prawa bo nie ma uprawniona do tego. Pani Alicjo nie masz,, zielonego czepka" i nie będziesz miała my mamy już brygadzistke. Na brygadxistke trzeba mieć wygląd!!!!

nikitaaa
@gość 20.02.2015, 01:12
Pinki... Ty nie masz wyglądu, wiedzy, a nawet wystarczającej znajomości ortografii, aby zastąpić p. Dorotę. Zastąpić możesz jed...

Widzę ,że bronisz koleżanki pasujesz razem z nią :) hahahahahahaha ŚMIECH NA SALI !!!!!!

nina91
@nikitaaa 19.03.2015, 20:01
Widzę ,że bronisz koleżanki pasujesz razem z nią :) hahahahahahaha ŚMIECH NA SALI !!!!!!

Jakie sporty łóżkowe ,że niby wagowa ? Czego my się dowiadujemy ? Masakra !!! Że niby z kim !!!! :D hahahhahahahah

stw

witam zna ktos pania kasie w z szamotol nadal lubi sporty lozkowe?

z boku

I po co tu pisać prawdę skoro ważne i prawdziwe rzeczy czujny admin za słuszną kasę i tak usunie z opinii a zostawi to co wygodne i ""słuszne"".A Wy do roboty bo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Pa

z boku

I po co tu pisać prawdę skoro ważne i prawdziwe rzeczy czujny admin za słuszną kasę i tak usunie z opinii a zostawi to co wygodne i ""słuszne"".A Wy do roboty bo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Pa

NdNf

A wy sobie piszcie może komuś będzie lepiej ale i tak niczego nie zmienicie. Jak było tak będzie bo czego Wy oczekujecie?Od cudów jest Bóg a nie nasze wasze pisanie z prośbą sugestią o zmianę tego co w firmie jest od zawsze. Zrozumcie w końcu gdzie jest Wasze miejsce w tym szeregu ! Zawsze na końcu i nie podnosić za bardzo głowy " szczurek jestem"

kasia

jak długo trwa szkolenie BHP? to ważna dla mnie informacja bo studiuje i chciałabym zdazyc na kolokwium

luna

Pniewski autobus bez zmian nadal stoi ponad 20 osób tylko stałe osoby siedzą ( Panie na tyłach powinny się wstydzić w stosunku do innych po co narzekają jak zawsze siedzą )a nikt z tym nic nie robi szefostwo poprawiło tylko Szamotułom co jeszcze ten trzeci autobus jest niewykorzystany bo prawie pusty jeździ . My się pytamy co to za sprawiedliwość . Za co my płacimy te pieniądze . W Amazonie nie płacą i jakimi autokarami jeżdżą. A my Pniewy mamy podmiejski mały na tylu ludzi powinien być taki duży jak na Szamotuły !!!!!!!!!! Szefie zrób coś z tym czy ty nie widzisz ,że ludzie Ci uciekają dosyć ,że mała płaca to jeszcze rzygać się chce tym dojazdem .Moim zdaniem trzeba inwestować w firmę bo widać maszyny nowe ale nie można zapominać o pracownikach gdzie nasze socjalne .!!!!!!!!!!!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

fryzjer

Nie polecam,1900 brutto+premia .

john

Może tak podwyżkę by dać pracownikom którzy zapier............ją 30 dni w miesiącu i są w pracy na każde pstryknięcie palca, 12-stki nie 12-stki.... Tego nikt nie widzi. Na szczęście otwiera się coraz więcej dużych firm w pobliżu które mają znacznie większe oferty wynagrodzenia niż "Millano". Niedługo zostanie w tej firmie sam HR i Renciści..............

wp

jak wygląda praca na stanowisku PH? jaka kasa, auto? Czy to się w ogóle sprzedaje? slyszalem, ze PH maja robic po 25 wizyt dziennie a ich teren to 2 wojewodztwa?!! Chyba po 15 h się tu pracuje! Warto zaczynac? dzięki za info, pozdr.

bafi

Witam a jak z kariera w taj firmie sa awanse? Jak kierownictwo prosze o jakies konkrety jak sie tam pracuje Z gory dziekuje

Zostaw opinię o ZWC „Millano” - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”