ZWC „Millano”

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o ZWC „Millano”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”

wp

jak wygląda praca na stanowisku PH? jaka kasa, auto? Czy to się w ogóle sprzedaje? slyszalem, ze PH maja robic po 25 wizyt dziennie a ich teren to 2 wojewodztwa?!! Chyba po 15 h się tu pracuje! Warto zaczynac? dzięki za info, pozdr.

bafi

Witam a jak z kariera w taj firmie sa awanse? Jak kierownictwo prosze o jakies konkrety jak sie tam pracuje Z gory dziekuje

oo000

NAROBIE SIE ALE WIEM ZA CO I ZE SPOKOJEM MI STARCZA NA JEDZENIE OPŁATY ITP A TO JEST WAZNE I CO NAJWAZNIEJSZE 10 MINUT AUTOBUSEM MAM OD SIEBIE DO DOMU TAKZE DZIWIE SIE MŁODYM LUDZIOM ZE NIE SZUKAJA SOBIE CZEGOS LEPSZEGO .

oooooo

Milano czy terrawita to syfne firmy mało płaca 8 lat temu byłam w milano czy w baronie na jedno wychodzi na rozmowie i mi powiedzieli ile się zarabia to wogole nie było mowy zebym pracowała za taka smieszna kase wystarczyło mi ze pracowałam w terrawicie ale odeszłam od 8 lat teraz pracuje w firmie niemieckiej za bardzo przywoite piniezki bo za 2700zł na reke tylko w 4 brygadowce i to bez nadgodzin zadnych w tym bogaty socjal mam nie powiem narobię się ale wiem za

golio

a jakie to pierosnice na cmiki chodza

jjjaa

witam a jak pani kasia w

Lu

Śmiech. Tchórze. Prosto w oczy boją się powiedzieć co jest grane, ale za plecami to spokojnie mamroczą jaki to ktoś jest. Albo nie mają własnego życia albo nie mają nic ponad to do powiedzenia, chcą się dowartościować albo zwyczajnie im się nudzi.W ten sposób podwyższają swoje ego. Tchórze.

pilot
@Lu 22.06.2014 19:33
Śmiech. Tchórze. Prosto w oczy boją się powiedzieć co jest grane, ale za plecami to spokojnie mamroczą jaki to ktoś jest. A...

Co tam jest Az tak pierdusnice?

TONA

NARESZCIE KTOŚ ODWAŻYŁ SIĘ NAPISAĆ PRAWDE NA NASZEJ zmianie to jedne pierdoły i nic więcej syf chiła i mogiła a najgorsze pierduśniice to te co na papierochy nom stop latają

anonim

(usunięte przez administratora)

wiki

Widze że cały czas piszecie o tej co największe pierdoły robi Ma-da.D ze swoją rudą kumpelą

vffds

co tu tak cicho

Marta

Pracowałam w zeszłym roku i w tym też mogłam wrócić i pracuje, nie narzekam jako studentka mam się za co utrzymać, a naprawdę sporo mogę zarobić

abEL

To jest bardzo dziwny zakład idący po trupach na zysk.Pracownik jest tylko po to aby generował zysk jak najmniejszym nakładem finansowym ze strony KK to i tak admin wykreśli.Powiązania rodzinne ,pierdoły a mówi się o HACCAP -ach czystości itd. Śmiech .Totalne lekceważenie tego ;konia; ,który ciągnie i jest jeszcze wykorzystywany mówiąc delikatnie robiony w trąbe(usunięte przez administratora) Jest OK.(usunięte przez administratora)

zara

masakra co wy wypisujecie.

piwonia

na każdej zmianie trzeba uważać co się mówi i do kogo ... niestety w tej firmie jeden pod drugim dołki kopie ... więc najlepiej się wcale nie odzywać i mieć spokój

bartek19780508@o2
@piwonia 27.04.2014 07:45
na każdej zmianie trzeba uważać co się mówi i do kogo ... niestety w tej firmie jeden pod drugim dołki kopie ... więc najlepiej...

mysle ze mowimy o tej samej osobie

fryco

witam co sadzicie o pewnej katarzynie ,w z szamotul

fryco

witam mozesz mi cos wiecej powiedziec?jesli mowimy o tej samej osobie

14789632
@fryco 25.04.2014 15:39
witam mozesz mi cos wiecej powiedziec?jesli mowimy o tej samej osobie

Ja myślałem o osobie która kiedyś pracowała przez HR Consulting ale tam nie pracuje bo się zwolniła wcześniej niż ja. A nic więcej ci nie powiem bo to też tylko słyszałem z plotek a już tam nie pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

lala
@tulipan 28.04.2014 16:49
Ale na innej zmianie napewno tak nijest jak u nas,brygadzistka -Wi-cha cały czas przebywa u nas na W5 zamiast zainteresować się...

Prawdziwe oblicze Millano ! Drodzy czytelnicy tego forum mam wam do za apelowania ważne sprawy które nie mogą pozostać bez dyskusji . Pierwszą sprawą która jest świeża to temat palenia na terenie zakładu . Apeluję do kierownictwa aby zrobili tu palarnie ponieważ przewaga pracowników Millano pali papierosy i są wieloletnimi nałogowcami i powinniście to zrozumieć bo też jesteście ludźmi takimi jak my i też macie nałogi . Sąsiednie firmy mają palarnie tylko dlaczego my nie możemy mieć ? Drugi temat to autobus trasa Pniewy - Przeźmierowo . To już temat bez dna . Wiele razy już były rozmowy na ten temat a nikt z tym nic nie robi . Jest to autobus dla rencistów ale też dla nas pakowaczek bo piszecie w ogłoszeniach o pracę że zapewniacie dojazd ale czemu nie napiszecie jaka jest prawda niech każdy wie ,że brak nawet już miejsc dla rencistów a etatowe po 8 godzinach pracy muszą stać i chwytać się bo padają ze zmęczenia , to produkcja i każdy jest zmęczony i każdy by chciał godnie dojeżdżać do pracy . Nasz autobus jest wypełniony po brzegi jest nazywany świniobusem !!!!!! Apeluję niech ktoś z kierownictwa przejedzie się raz z nami oczywiście stojąc w tłoku i zobaczymy czy to jest tak przyjemnie stać ściśniętym dzień w dzień . Ludzie to są ważne sprawy do poruszenie a nie jakieś spory między pracownikami . Ja na pracę nie narzekam bo jest do wytrzymania ale te tematy wyżej wymienione są prawdą . Pracodawca powinien mieć szacunek dla nas a widocznie nie ma jeżeli tych wyżej wymienionych spraw nie widzi chyba że udaje że nie widzi lub nie chce .

niepaląca
@lala 03.10.2014 20:23
Prawdziwe oblicze Millano ! Drodzy czytelnicy tego forum mam wam do za apelowania ważne sprawy które nie mogą pozostać bez dys...

Jeśli chodzi o palarnie papierosów to absurd! Palacze chodzą na papierosa przez 8h pracy ok 8-10 razy po średnio 5-10 min. co daje conajmniej 1h! A ja niepalę i pracuję cały czas z przerwą na śniadanie! A te śmieszne czujniki dymu, zainstalowane na hali, które cicho pikają jak ktoś pali nie spełniaja swoich funkcji, bo jest hałas i nic nie słychać! A pracownicy jak palili tak palą! Może kierownictwo weźmie to pod uwagę i zacznie premiować pracowników niepalących! Bo czują się w firmie dyskryminowani!

piwonia

Generalnie po opiniach myślałam ,że w Millano to będzie tragedia , ale stwierdzam ,że nie jest najgorzej , jeśli komuś zależy by zarabiać i mieć prace to będzie pracować bez zadnego "ale" . Jak dla mnie tylko przeginką totalną jest jedna z brygadzistek na w5 .. (usunięte przez administratora) Traktowanie pracowników jak jakieś bydło to porażka.... Nie wiem skąd ta Pani się tam wzięła ale troche szacunku dla innych nie zaszkodzi z jej strony ... Chyba bardzo mało osób się znajdzie co lubi , toleruje itp... (usunięte przez administratora) Do cholery każdy jest człowiekiem i może mieć gorszy dzień... a tak ogolnie oprocz tego małego szczegolu to ok.. zalezy tez gdzie sie trafi bo praca fizyczna ... ale na prace nie narzekam

TERECHA

Zgadzam się z tą wypowiedzią jak brygadzistka W powiedziała że dalszej umowy nie dostane bo jej moja osobowość się niespodobała.Itak latała do następnej i umowy dalszej nie dostałam.Normalne to nie jest a ciekawe czy córunia dostanie napewnmo tak bo mamuska jest brygadzistką i córusia jest nie tykalna.

ŻDZICHA

Dziś ostatnia nocka już dosyć patrzenia jak pani W cały czas przebywa na w 5 u następnej brygadzistki i ją przeciwstawia zamiast pilnować swojej zmiany a nie cały czas na nocce przebywa do góry kpina co ta kobieta wyprawia.

RENA

Moje panie tez pracuje w Firmie MILLANO I przeczytałam ostatni wpis, jestem zaskoczona, że potraficie oczerniać etatowe. Pracowałam z nimi na żurawiu i są sw porządku, były również od nas z HR to dopiero (usunięte przez administratora)byłam zła że te panie dźwigają takie ciężary a żadna się nie ruszyła żeby im pomóc wstyd mi za was ,brak wam kultury taktu i godności osobistej.

odpowiedz

zwolniony a Ty kto?;p chyba nie zalujesz pracy tam? prace jako magazynier znajdziesz wszedzie, a jakby nie bylo zwoniena byly znowu raptem pare dni temu i jaki sens w tym? gdzie zwalniaja paroletnie etatowe by zastapic je mlodszymi, ktore wiadomo ze przyjda na chwile lub na przeczekanie by znalezc cos lepszego. Praca masakryczna, praclowalam fizycznie o wiele ciezej za wieksze pieniadze i na jednej zmianie.(usunięte przez administratora)

Wanda

Ta co byla na 4 teraz jest na 5ma nadal pupili. I.....jest nie zbyt uprzejma z tego co się slyszy.A wy co sadzicie? be

lola

zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość czasu spędza u drógiej brygadzistki na W5i sprawdza jak traktuje jej pupileczki.

jaaaaa
@lola 08.02.2014 20:07
zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość c...

siemka kasienka

ZGADNIJ
@lola 08.02.2014 20:07
zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość c...

CZEŚĆ POLKOWA

Elka

Ogólnie praca nie jest zła. ..kasa w miarę dobra. Niektóre brygadziatki mogly by byc lepsze. Na jednej ze zmian jest nowe kierownictwo...(usunięte przez administratora)

Wanda
@POLA 02.02.2014 15:39
Tak jest nowa brygadzistka ale co z tego jak jedna zeszła na dół i przekazała drugiej swoje żale oraz pałeczke do ręki,żeby jej...

Nie wiem czy przekazuje pałeczkę. Jest nowa brygadzistka i już zaczyna też mieć swoich pupili.Najlepsi są ci co się przylizują.A ona takich docenia każdy wie o co chodzi.

zocha
@POLA 02.02.2014 15:39
Tak jest nowa brygadzistka ale co z tego jak jedna zeszła na dół i przekazała drugiej swoje żale oraz pałeczke do ręki,żeby jej...

Masz racje,a ta z dołu brygadzistka W-cha zamiast pilnować etatowe na dole to większość czasu spędza na W5 do góry.I znowu zaczyna się to samo co było Tz.dowiaduje się nowych pierdół.

zwolniony

Praca ogólnie w porządku, po przeniesieniu z magazynu na produkcję trochę gorzej mi się pracowało, ale to szczegół. W poniedziałek zostałem zwolniony z dnia na dzień, dowiadując się o tym dzień przed. Powodem były rzekome słabe oceny pracy, mimo, że na arkuszu rozliczeniowym zawsze miałem ocenę "dobrą". Kierownictwo widzi tylko, gdy na chwile się usiądzie odpocząć, a gdy np. odstawia się palety bo magazynierom ciężko ruszyć cztery litery to tego już nie widzi nikt, liczy się tylko to, że się usiądzie.

Jodła

Zdolne te etatowe!!!Inteligentne???Jak śpi to się połóż koło niego.A co tam lata,lata się nie liczą.Roman fajny facet,Jędrzej zresztą też!Panowie głowa do góry!Trudno wszystkim dogodzić.Głupota ludzka nie zna granic.Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.

Słoneczko

Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi.Zmień swoje zachowanie to może też będą się do Ciebie uśmiechać.Mechanicy są ok jest na czym oko zawiesić,przystojni,inteligentni, po prostu super!!! No niestety nie z każdym można się śmiać i żartować,czy głeboko spojrzeć sobie w oczy.Cieszę się,że ktoś nam tego właśnie zazdrości!

pracownik
@Słoneczko 14.12.2013 08:46
Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi...

SŁONECZKO to ty jesteś jedną z tych co przynoszą placuszki mechanikom?każdy jest odpowiedzialny ZA PRACE NA STANOWISKU NA JAKIE SIĘ PRZYJĄŁ MECHANIK ZA UTRZYMANIE MASZYNY BY BYŁA SPRAWNA MAGAZYNIER ZA ZAOPATRZENIA I ODBIÓR GOTOWEGO PRODUKTU ITD. WIĘC NIE BROŃ MECHANIKÓW BO TO NAJWIĘKSZE (usunięte przez administratora)MAGAZYNIERZY TEŻ I NIE PISZ BZDUR JAK NIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ZAPRASZAM NA MG2 MILLANO TO JEDEN WIELKI KOŁCHOZ PRZEZ TAKIE JAK TY TĄ ATMOSFERĘ PRACY PSUJĄ.

pati

STO procent zgadzam się z wypowiedzią Bartka nieraz widziałam jak etatowe płaczą przez m-ika R oraz niechcą iść same po nich tylko nas wysyłają HR.Najlepiej mają te co noszą im placuszki lub kiełbaski albo zęby szczeżą i głaskają ich po plecach.A zaś za prace którą oni mają naprawiać to etatowe za nich naprawiają,a zaś rozbijają się nowymi autami.

BARTEK

Każdy wszystko opisuje a nikt nie pisze jak teraz na nockach zachowują się mechanicy.Jak zawsze nigdy nie mają czasu na naprawe maszyn bo każą nam je naprawiać.A GDY SIĘ IDZIE po mechanika R-NA tylko słyszymy albo towar żle wyjechany,albo maszyna żle umyta,albo ile tu pracujemy,że nie umiemy naprawiać maszyn.A mechanik R nic nie robi tylko siedzi nad laptopem i filmiki ogląda.A najgorsze jest to,że gdy idziemy po nich to oni jak zawsze na nockach śpią,a jak ich obudzimy to już są bardzo żli.Ostatnio do jego grona dołączył mechanik J-EJ

amanda 18

Na jakiej ulicy jest hala w5?

jack daniels

Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia. Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora) Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam. Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.

aga

No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM

Wiola

W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami

PracownicaHR
@Wiola 22.11.2013 16:33
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnow...

A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;) Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;) Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.

kieras
@Wiola 22.11.2013 16:33
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnow...

weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.

Tomek

A najgorsze jest to,że pani (usunięte przez administratora) ZAMIAST WYKONYWAĆ SWOJĄ PRACE na W4 gdzie są przedzieleni to większość czasu spędzają na W5.NIE interesują się swoją zmianą tylko chodzą i panoszą się oczerniają innych pracowników przed nowym kierownictwem.A tak miało być lepiej, pani W już szybko zapomniała jak traktowała pracowników,to znowu przychodzi i zajmuje się życiem prywatnym.Jak tak dalej będzie to z tym pójdziemy wyżej,bo tak nie może być.

Michał

Nie rozumiem tych wpisów, jak dla mnie jest naprawdę ok, sporą kasę wyciągam, bo cały miesiąc mam stałe zlecenia, jak się chce to można

ZIOMEK 11

CZYTAM TE FORUM I NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU. LUDZIE TYLKO POTRAFIĄ NARZEKAĆ JAK MAJĄ TROCHĘ POPRACOWAĆ. TO NIESTETY NIE WAKACJE W TUNEZJI TO TYLKO PRACA KTÓRĄ KAŻDY WYKONUJE JAK SIĘ NALEŻY I WYPEŁNIA SWOJE OBOWIĄZKI. TO JEST ŚMIESZNE, KTOŚ PISZE NA PANIĄ BRYGADZISTKĘ W. BO CO? ZNALAZŁA PRZY TOBIE TELEFON KTÓREGO NIE MOŻESZ POSIADAĆ? BYŁAŚ ZA BARDZO WYMALOWANA? MOŻE ŻUŁEŚ GUME A ONA ZWRÓCIŁA CI UWAGĘ? ALE PEWNIE SPAŁEŚ NA PALECIE. CZŁOWIEKU ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ O CO TOBIE CHODZI. JEŻELI NIE ODPOWIADA CI PRACA TO DO WIDZENIA NIKT CIE NIE ZMUSZA PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM JAKO OSOBA ANONIMOWA? WYJDŹ NA HALE I POWIEDZ TO WPROST - NARKA

ZIOMEK 11

CO MNIE BARDZO DENERWUJE, TO TO, ŻE LUDZIE Z AGENCJI PACY TYMCZASOWEJ NIE MOGĄ SIĘ ŹLE POCZUĆ, ZWOLNIĆ, ZACHOROWAĆ NA KILKA DNI, BO OD RAZU SĄ SKREŚLENI Z GRAFIKU NA 2 LUB 3 TYGODNIE A PRZECIEŻ TO NIE ICH WINA, CHODZĄ ZAZIĘBIENI DO PRACY, ZARAŻAJĄ INNYCH, STRACH IM NIE POZWALA WYSTĄPIĆ O DZIEŃ WOLNEGO BO TO WIELKA STRATA FINANSOWA. W NAJCZĘSTSZYCH PRZYPADKACH SĄ TO BARDZO DYSPOZYCYJNI I KREATYWNI PRACOWNICY, KTÓRYCH NAM POTRZEBA.

olo

Cześć,zalezy mi na pracy stałej, czy faktycznie nie ma w Millano problemu ze zleceniami, tygodniowych przestojów itd ? Zależy mi na stałej pracy, no i kasie - nie ukrywam. Dzięki za odpowiedź!

p ,w

przestańcie już narzekać pozdrawiam ,

wikuś

chodzi o p.k

miłostka

OJ I PRZYDAŁOBY SIĘ TAKŻE ZMIENIĆ (usunięte przez administratora) BO JEST TO NIEPOROZUMIENIE ŻE JEST BRYGADZISTKĄ,

wera

Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke.wreście odpoczniemy psychicznie od pani.W mamy nadzieje,że nowa brygadzistka będzie traktowała wszystkich równo nie będzie zajmowała się pierdołami i słuchała o życiu prywatnym jak dotychczas robiła to pani W,

róża
@wera 31.10.2013 13:39
Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke....

Mi się wydaje,że wy zazdrościcie po prostu tego że nie macie dobrego kontaktu z brygadzistkami. A z tego co wiem to pracownicy sami zajmują się pierdołami. ja nie mogę narzekać na żadną z brygadzistek a w szczególności na panią W.

zauważone już dawno

pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.

xgoscx

Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe. O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.

?

Skoro wszystko jest super to co robi to pismo z kadr?

Anka

Tak sobie czytam i oczywiście masa osób potrafi tylko narzekać. Dla mnie praca jest ok, pracowałam już w kilku agencjach i tutaj mam najwyższe wynagrodzenie, atmosfera też jest ok.

marcin

marta powiedz mi a ile zarabiasz jako pakowczka ? A tak wogoóle ile tam zarabia zasypowy czy warto iść na zasypowego? Ile zarabia operator maszyny formującej?

Marta

Wszyscy potrafią tylko narzekać, a praca jest naprawdę fajna, w miarę stała i dobrze płacą, jak się komuś chce pracować to na pewno będzie zadowolony.

mysza

Fakt, na Olszynowej bywa różnie. Babki potrafią o byle co do brygadzistki lecieć, dlatego jestem na Wysogotowskiej - mniej ludzi, kierownicy naprawdę fajni i mniejszy rygor, za to lepsza organizacja pracy

?

Sadzę że ten STARSZY PAN dostaje w kieszeń więcej niż ze 3 a może 4 kobiety uwijające się przy produkcji a on jest prawie panem K.

Zostaw opinię o ZWC „Millano” - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”