time work group Sp. z o.o. Sp. k.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 137 ocen.

Opinie o time work group Sp. z o.o. Sp. k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie time work group Sp. z o.o. Sp. k.

marlo

w jakiej firmie obecnie jestescie zatrududnieni? bede wiedzial zeby omijac!

Mir
@Michał 17.11.2017 14:10
Ja już mam :)

Ja też

Kld
@Magier 16.11.2017 21:34
A to ciekawe, najważniejsze żeby płacili. W innej agencji może być tak samo. zobaczymy czy w poniedziałek będą te zaliczki o kt...

jakoś inne agencje nie mają takich problemów finansowych - to często nie zależy od firm, z którym i pracują, no chyba że te firmy nie płacą agencji

Ads

Ponoć wszystko ma być zapłacone.

Marlo
@Ads 12.11.2017 17:42
Ponoć wszystko ma być zapłacone.

A gdzie pracujesz?

Kld
@kumaty 13.11.2017 15:23
Zaliczki mają być wypłacane wyłącznie pracownikom którzy nie zrezygnują z pracy do końca miesiąca.

a co z pracownikami, którzy już się zwolnili, bo nie chcą ryzykować dalej a nie mają jeszcze zapłacone za październik np? Czy oni nie dostaną zaliczek? Kiedy dostaną zaległe wypłaty oraz kasę za kilka dni listopada????

Marlo

W jakich firmach zatrudniaja w timework?bede wiedzial zeby omijac te zaklady

pracownik
@Nnp 13.11.2017 19:02
Ale firma jaka?

siropol

Michał
@pracownik 13.11.2017 19:20
siropol

To jak pracujesz w siropolu, to przed wyplata juz dostaniesz zaliczke, czyli 17, potem 20 wynagrodzenie za pazdziernik i 24 zaliczke za kolejny czas przepracowany w listopadzie

andre

co z umowami do końca miesiąca czy opłaca sie na nich pracować?

Weronika
@andre 12.11.2017 08:14
co z umowami do końca miesiąca czy opłaca sie na nich pracować?

Sądze, że nie. Nie ma co z nimi dłużej współpracować skoro tak oszukują człowieka na pieniądze..

Aras
@Weronika 12.11.2017 10:59
Sądze, że nie. Nie ma co z nimi dłużej współpracować skoro tak oszukują człowieka na pieniądze..

Te umowy które teraz mamy to normalnie zapłacą nam chyba

benka

Zlodzieje wlasnie oglosili upadlosc i czekaj teraz na swoje pieniadze za pazdziernik ktore moze beda w grudniu! Nie placa skladek do zus oszusci

Ola
@Pablito 11.11.2017 19:52
Normalnie masakra, kolejny mój pracodawca ogłaszający upadłość....... za pierwszym razem kasę wypłacili z FGŚP, mam nadzieję że...

Byłam w piątek rozmawiałam z syndykiem. Od przyszłego tygodnia będą wypłacać zaliczki aby nie czekać miesiąc na kasę z funduszu którą i tak dostaniemy. Z tego co mówił upadłość to najlepsze rozwiązanie. Wiec firma zachowała sie utrzciwie bo upadłość to nie teka prosta sprawa. Pracownicy tez udzielają informacji jak to dalej będzie. Co zrobić...

Wer
@Załamana 11.11.2017 19:57
ja jestem tylko ciekawa, kto jest właścicielem tego bajzlu......

Właścicieli można sprawdzić w internecie.

Dura

Pracuje od 2 lat przy akcjach dorywczych i jestem bardzo zadowolona. Jak są jakieś akcje dorywcze to dostaje esemesa i ustalam termin spotkania w celu podpisania umowy. Wynagrodzenia są wypłacane różnie, czasami trzeba poczekać tydzień a czasami i 2 tygodnie licząc od dnia inwentaryzacji czy akcji dodatkowej , ale wszystko w terminie i jak w umowie.

mama wykorzystanej
@Dura 21.09.2017 16:18
Pracuje od 2 lat przy akcjach dorywczych i jestem bardzo zadowolona. Jak są jakieś akcje dorywcze to dostaje esemesa i ustalam...

Ludzie, moja córka także została oszukana!!!! Zrobili z Was "BIAŁYCH MURZYNÓW"!!!! W poniedziałek córka idzie do Inspekcji Pracy. Zróbcie to samo. Wiem,że córce obiecano pracę "dla kobiet", a pracowała jak "facet",niestety w Polsce takie sytuacje mają często miejsce.

B
@mama wykorzystanej 11.11.2017 14:33
Ludzie, moja córka także została oszukana!!!! Zrobili z Was "BIAŁYCH MURZYNÓW"!!!! W poniedziałek córka idzie do Insp...

A w czym inspekcja pracy może tu pomóc?

Adik

Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again.

MydełkoFa
@Adik 17.06.2015 12:59
Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Agai...

zgadzam sie z Tobą

elwis
@Adik 17.06.2015 12:59
Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Again. Never Agai...

why ? :)

damian

Pracowałem za pośrednictwem tej agencji w Neupack przez 3 miesiące, teraz już jestem pracownikiem u nich. Bez większych problemów przetrwałem te 3 miesiące, nie działo się nic przez co byłem niezadowolony. Nie trzeba latać co chwila po umowę bo sa na 3 miechy, a po tym czasie juz jest umowa o prace bezpośrednio. Przelewy na czas i w odpowiedniej wielkości, wiec na poczatek polecam ale wiadomo najlepiej jednak szukac od razu w firmach ale niestety nie zawsze można.

Bolo
@damian 11.10.2017 07:12
Pracowałem za pośrednictwem tej agencji w Neupack przez 3 miesiące, teraz już jestem pracownikiem u nich. Bez większych problem...

Ty człowieku chyba jesteś z tej Firmy, bo piszesz bzdury, jakie przelewy na czas?????? Wstydź się, że kryjesz ludzi, którzy bogacą się na czyimś nieszczęściu, jak tak można?? Dostałeś za to dodatkową kasę żeby tak pisać???

pracownik

dodzwonić się do nich graniczy z cudem .....

Byly pracownik

Powiem w skrocie. Zlodzieje. Nie wypłacili mi za caly tydzien pieniedzy a praca u nich to koszmar ludzie robia nadgodziny dziennie po 10-12 godzin to jest standard w soboty nawet 10 godzin a za nadgodziny nic na kato nie przychodzi. masakra. Nie straszcie tutaj sądami bo ja mam wszystkie dokumenty i sami bedziecie mieć problemy za oszustwa. Nie pozdrawiam. a Ludziom radze nie dać sie oszukać.

ja
@Byly pracownik 21.06.2017 10:27
Powiem w skrocie. Zlodzieje. Nie wypłacili mi za caly tydzien pieniedzy a praca u nich to koszmar ludzie robia nadgodziny dzie...

Czy jest gdzieś dostępna Umowa tej firmy z warunkami do wglądu ?

TZGRZSEK

OCHRONA TIME TEŻ NIE LEPRZA MOŻE I PŁACA W TERMINIE ALE DOPROSIC SIE O COKOLWIEK JEST SKANDAL

wea

a za co ci nie zaplacili/ jak masz umowe to powinnas miec wszystko napisane do kiedy masz wyplaty, moze maja jakas obsuwke w wyplacie to sie zdarza czasem

Żądło

Jak u was wygląda z terminem wypłaty wynagrodzenia? W teorii do 20 dni roboczych. A w praktyce?

Bella

Firma może ok ale sam dyrektor do (usunięte przez administratora) , ma nie poukładane życie osobiste a co za tym idzie odgrywa sie na pracownikach .

fred

Ja też uważam że to głupoty, pracuje u nich od dawna i nigdy nie spóźnił się z wypłatą. Bardzo miła i uczciwa obsługa jest w Szczecinie. Takie wpisy to zwyczajne świństwo.

lol

Oj Ty z konkurencji jesteś czy co? Głupoty piszesz aż żal...

timework

Proszę o uzasadnienie tej opinii. W Szczecinie nie ma ani jednego przypadku opóźnienia płatności. Wszystkie wypłaty są regulowane na bieżąco. Taki wpis jest zwyczajnym oszczerstwem. W związku z tym podejmiemy odpowiednie kroki w celu wyeliminowania kłamliwych opinii.

rocko

Najlepsza z tych ancymonów jest( usunięte przez administratora ) Wielka pomyłka,nie polecam współpracy z nimi wypłaty są z dużymi opóźnieniami jest tragedia w Szczecinie.

Bydgoszcz

Pracuję od 2 lat w wakacje ( od czerwca do końca września ) przy kontroli/pakowaniu detali przez timework i wszystko jest zgodne z warunkami przedstawionymi w umowie. W roku akademickim pracuję na inwentaryzacjach i w weekendy i również nie narzekam. Szczerze polecam.

michal

wszystko ok, polecam

NC

Aby zauważyć wspomniany wcześniej fałsz i dwulicowość, należy spędzić w firmie trochę czasu. W biurze, przykładowo kilka tygodni. Wiele osób stamtąd odchodzi do innych firm.

marta

uczęszczam systematycznie na inwentaryzacje do różnych marketów. fajna atmosfera, ciepły posiłek w nocy/ coś słodkiego zawsze zapewnione, polecam. co do poprzedniej wypowiedzi i atmosfery panującej w biurze chyba mówimy o dwóch innych biurach, Panie są ok i zawsze idzie się dogadać, nie zauważyłam fałszu i dwulicowości

nati

ja pracowalam przez kilka miesiecy przez timework na bydgoskim parku przemyslowym, teraz zostalam zatrudniona przez firme , polecam wszystko ok, przelewy na czas, kontakt z biurem tez super

Mirindaa

Nie polecam tej złodziejskiej i beznadziejnej agencji pracy. Pracowałam pare dni na produkcji tworzywa sztucznego, praca nie była trudna ale hałas w niej po kilku godzinach rozwalał bębenki w uszach. Praca 8h dziennie w systemie 3-zmianowym po 7,50 BRUTTO, pracownicy w ogóle się nie interesowali nowymi pracownikami totalnie olewanie zero profeski ale nie ma się co dziwić bo pewnie co chwile tam się przewijają pracownicy TIMEWORK jak skarpetki codziennie odchodzili i byli nowi. Miała być to praca od pon-pt a kazali przychodzić w weekendy chyba ze uczysz się zaocznie w weekendy i akurat masz zjazd szkolny. Na wypłate czekasz ok. 2 miesiące bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie sobie wlewają środki na lokate. Wczoraj powinnam mieć pieniądze na koncie a nadal ich nie ma, cwaniaki pewnie wyślą albo nie w ostatnium dniu miesiąca. Jeśli mi nie wyślą sprawa idzie do sądu. NIE POLECAM NIKOMU!!

Ledd

Od tej formy należy trzymać się z daleka. Pracownicy, a w szczególności pani B., A. i ich przełożona to falszywe damy, którym wcale nie zależy na wyszukaniu pracy ludziom. Siedzą i udają, że pracują. Sama atmosfera w biurze pozostawia wiele do życzenia. O taki fałsz i dwulicowość wśród pracowników trudno w innym miejscu. Potrzeba trochę czasu, aby to zaobserwować. I uwaga: zawsze przed zakończeniem roku kalendarzowego panny nie wyrabiają się z robotą i zapraszają 'wolontariuszy', którzy wykonają za nie czarną robotę w zamian za 'doświadczenie' w branży HR. Żal.

anonim

(usunięte przez administratora)

Time Work

Witam, proszę o opisanie Państwa Pani sytuacji na szczecin@timework.pl

Ola

Pracowałam w markecie poprzez firmę TimeWork do dnia dzisiejszego nie zobaczyłam wypłaty na oczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pfor@interia.pl

Witam bylam zatrudniona przez time work i niestety uwazam ze jest to firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dosc ze mi nie zaplacili to jeszcze teraz nie moge doprosic sie jednego waznego dokumentu

MONIA

Broncie sie od firmy time work. Będziecie robić za darmo nie zobaczycie wypłaty!!

Przemek

Nigdy więcej nie pójdę na inwenturę z tej firmy!!! 7 zł brutto na godzinę przyjechać podpisać umowę oddać raport na bilety wydałem 24 zł aby dopiąć formalności z nimi plus 9 zł na dojazd do marketu a otrzymałem na rękę 54 zł co po odliczeniu biletów wyszło 21 zł co daje 2,1 zł na godzinę. Nigdy więcej nie dam się wrobić w taki biznes!!!!!!!!!!!!!

MARIANO

SZKODA ZE NIE MOWIA ZE 2 UMOWY TO PO TO ABYSMY NIE MIELI ZUS-u PLACONEGO ALE O TAKIM MALYM SZCZEGOLE TO ZAPOMNIELI

jjajaj

nie polecam, nie mogę doczekać się pieniędzy, praca wykonana w grudniu, inwestują w krótkoterminowe inwestycje lub lokaty nasze pieniądze, zysk na zysku, od pracy i od lokaty, nie polecam, piękne mówicie ale pieniędzy nie ma

zbyszek

Time Work w Szczecinie podają telefon kontaktowy a nic nie można się dowiedzieć jak pytam o umowę to mi wymieniają tak albo tak o co tu chodzi chyba jakaś ściema

Kobieta

Jeszcze nie spotkałam się z tak nie symapatycznymi pracownikami, jak w Bydgoszczy przy ulicy Dworcowej. Wielką łaskę robią, żeby uzuskać jakiekolwiek informacje.

ona

witam przestrzegam osoby ktore chca wyjechac do pracy z agencji koncepcja polanczonej z Time Work !!!!!!( usunięte przez administratora )

figofago

płacą na czas i mają dużo ofert...

997

Szkoda czasu na taką firmę ( usunięte przez administratora )

tajemniczy nie znajomy

Nie wiecie Państwo co zrobić jak wam nie płacą. Żaden problem wystarczy zawiadomić Inspekcję Pracy a jak to nie pomoże to Sąd Pracy.

POK

Witam, Drodzy Państwo, pragnę tylko przypomnieć, że przed podjęciem pracy czytacie i podpisujecie umowy, w których są zawarte wszystkie informacje. Wszyscy jesteście pełnoletni, wiec nie zrzucajcie winy na innych za swoje błędne decyzje - troszeczkę odpowiedzialności za własne czyny. PS. czekam na maile, szkoda, że nie macie odwagi napisać bezpośrednio POK

ev

I jak szanowna Pani? Otrzymaliście wynagrodzenie? Czy nadal jesteście ( usunięte przez administratora ) z TW? Brak słów na to, jak łatwo Wam przychodzi pisanie tych wszystkich obelg....

uuu

policja - 2012-10-10 22:09:11 zadowolony pracownik - 2012-09-27 14:10:45 lola - 2012-09-15 22:34:22 workuś - 2012-05-16 19:52:41 yyhhyhyhy idż sam się przekonać i napisz co sądzisz o time work, najlepiej idź pracować na umowe o dzieło do minda schrenk ..workus pracowalem tam przez TIME WORK no i czekam na kase juz dwa miechy co tam sie dzieje szok olac ich ( usunięte przez administratora )...ale jesteście beznadziejni, wystarczy przeczytać umowę!!!! jak tego nie potraficie to jak możecie być dobrymi pracownikami-tylko potraficie narzekać. Ja zaczynałem od marketu a teraz mam stałe zlecenie w innej firmie (i lepiej płatne), też przez ich firmę! dlatego, że dobrze pracuje i są ze mnie zadowoleni. Przez takich jak Wy firmy nie zatrudniają na umowy o pracę.Ty zadowolony pracownik ( usunięte przez administratora )hej a co robisz?( usunięte przez administratora )

beti

Nie jestem pracownikim a żoną jednego z nich wiec prosze swoje ego wsadzić gdzies, rzeczywistość jest inna niż to o co stara się pan dzielnie bronić. mąż pensji jak dotąd nie otrzymał i powiem szczerze że złudne nadzieje wciąż tylko inne terminy a my żyć musimy. Proszę się nie dziwić innym ludziom ,że tak ostro jadą bo mnie też krew zalewa że mąz w jedną strone jedzie 30 km a jego praca jest niewynagradzana.taka prawda( usunięte przez administratora )i tyle na ludzkiej krzywdzie sie dorabiacie bo wy napewno swoje otrzymujecie a my nawet jak dotad tylko obietnice.

bu bu

Witam:) czy ktoś juz dostał wypłate za listopad??

kazik

Barry - 2012-12-11 11:47:40 Jak ktoś chce pracować na produkcji za 980zł to prosze bardzo tylko dodam że za wypłatą czeka sie koniec miesiąca + plus 37 dni o bajerach że was zatrudni firma w której pracujecie to z góry zapomnijcienie polecam odradzam same straty na meile nie odpisują

Barry

Jak ktoś chce pracować na produkcji za 980zł to prosze bardzo tylko dodam że za wypłatą czeka sie koniec miesiąca + plus 37 dni o bajerach że was zatrudni firma w której pracujecie to z góry zapomnijcie

POK

Witam, Drogi pracowniku (mafia, lola, policja), przecież to jedna i ta sama osoba. Czekam na prawdziwe informacje od Ciebie na pok@timework.pl, ale Ty nie masz co napisać, ponieważ to są wymyślone informacje. Oszczędź czasu, który przeznaczasz na wpisy na pracę, a myślę że wtedy będziesz zadowolony z życia i pozytywnie nastawiony do ludzi. POK

policja

zadowolony pracownik - 2012-09-27 14:10:45 lola - 2012-09-15 22:34:22 workuś - 2012-05-16 19:52:41 yyhhyhyhy idż sam się przekonać i napisz co sądzisz o time work, najlepiej idź pracować na umowe o dzieło do minda schrenk ..workus pracowalem tam przez TIME WORK no i czekam na kase juz dwa miechy co tam sie dzieje szok olac ich ( usunięte przez administratora )..ale jesteście beznadziejni, wystarczy przeczytać umowę!!!! jak tego nie potraficie to jak możecie być dobrymi pracownikami-tylko potraficie narzekać. Ja zaczynałem od marketu a teraz mam stałe zlecenie w innej firmie (i lepiej płatne), też przez ich firmę! dlatego, że dobrze pracuje i są ze mnie zadowoleni. Przez takich jak Wy firmy nie zatrudniają na umowy o pracę.Ty zadowolony pracownik ( usunięte przez administratora )

Marlo
@policja 10.10.2012 22:09
zadowolony pracownik - 2012-09-27 14:10:45 lola - 2012-09-15 22:34:22 workuś - 2012-05-16 19:52:41 yyhhyhyhy idż sam się prz...

W jakirj firmie pracujesz?

zadowolony pracownik

lola - 2012-09-15 22:34:22 workuś - 2012-05-16 19:52:41 yyhhyhyhy idż sam się przekonać i napisz co sądzisz o time work, najlepiej idź pracować na umowe o dzieło do minda schrenk ..workus pracowalem tam przez TIME WORK no i czekam na kase juz dwa miechy co tam sie dzieje szok olac ich ( usunięte przez administratora ).ale jesteście beznadziejni, wystarczy przeczytać umowę!!!! jak tego nie potraficie to jak możecie być dobrymi pracownikami-tylko potraficie narzekać. Ja zaczynałem od marketu a teraz mam stałe zlecenie w innej firmie (i lepiej płatne), też przez ich firmę! dlatego, że dobrze pracuje i są ze mnie zadowoleni. Przez takich jak Wy firmy nie zatrudniają na umowy o pracę.

lola

workuś - 2012-05-16 19:52:41 yyhhyhyhy idż sam się przekonać i napisz co sądzisz o time work, najlepiej idź pracować na umowe o dzieło do minda schrenk ..workus pracowalem tam przez TIME WORK no i czekam na kase juz dwa miechy co tam sie dzieje szok olac ich( usunięte przez administratora )

POK

Time Work sp. z o.o. mając na uwadze jak najlepszą współpracę z naszymi Zleceniobiorcami stworzył specjalny adres mailowy: pok@timework.pl. Jeśli masz problem z otrzymaniem wynagrodzenia lub zostałeś źle obsłużony, masz wątpliwości co do spełnienia z naszej strony wszystkich warunków umowy, bądź też spotkałeś się z jakimiś niezgodnościami, proszę napisz na w/w adres mailowy, a zrobimy wszystko co w naszej mocy, by wspólnie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i problemy. W mailu proszę o podanie imienia, nazwiska, numeru kontaktowego oraz opisanie dokładnie spawy. Zwracam jednak uwagę, że jeśli zamieszczone informacje nie odpowiadają prawdzie, w szczególności są złośliwymi, nie mającymi związku z rzeczywistością próbami szkalowania Time Work sp. z o.o., nasza Spółka będzie bronić się przed takimi praktykami, również na drodze postępowania sądowego, w celu obrony swojego dobrego imienia. Pozdrawiam Dział Profesjonalnej Obsługi Klienta

Zostaw opinię o time work group Sp. z o.o. Sp. k. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie time work group Sp. z o.o. Sp. k.