time work group Sp. z o.o. Sp. k.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 190 ocen.

time work group Sp. z o.o. Sp. k.
3 190

Opinie o time work group Sp. z o.o. Sp. k.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie time work group Sp. z o.o. Sp. k.

Barabasz

21 maja, a PIT'u nadal nie ma. Sprawa zgłoszona w US. Obecnie pracuje już gdzieś indziej już rok i okazuje się, ze wynikł problem BO NIE ROZLICZYŁEM się z inwentaryzacji (zarobek ok 60 zł xD) . Jeśli ktoś lubi być robiony w konia to serdecznie polecam.

   
Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w time work group Sp. z o.o. Sp. k.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

   
Marcin

Witam, mozecie napisać kiedy Time Work ogłosił upadłość?? Czy istnieją tam jeszcze inne firmy na Dworcowej 73 np. Porzadni, i agencja opiekunek czy Bińkowscy Transport firmy córki właścicieli. Czy może lokale są już opuszczone?

   
Hej
@Marcin 05.04.2018 19:03

Upadłość ogłosili 23.10.2017r. Wydaje mi się, że spółki córki jeszcze tam są

   
zzz

szkoda

   
Dominika

Wysyłałam maila i oczywiscie żadnej odpowiedzi.

   
Michał
@pracownica 16.03.2018 23:18

Czyli na Jagiellonska 36?

   
Czujna

Grupa kolegów, ktorzy siedzieli w zarządzie, założyła kolejne spółki. Teraz kryja sie pod nazwa Professional: Professional HR i Professional Clean. Takze nieoplacaniem naleznosci zajeli sie profesjonalnie.

   
O co chodzi

Widzę, że Wy nie możecie się doczekać PITów, a ja jestem już rozliczone w sakrbówce, a nagle dostaje PIT z timework za 2017 mimo, że wtedy już nie pracowałam. ...

   
Ania

Ja dostałam pit , był wysłany 28 lutego a poniedziałek go odebrałam na poczcie .Najpierw pisałam e-mail do syndyka w sprawie pitu ,a on mnie poinformował że pity są wysłane.Trochę po czasie ,ale ważne że jest .

   
magda
@Syndyk 08.03.2018 13:50

I chyba pwn nie zrozumial! 15.03 to data nie godzina wiec widac,kto tu czyta ze zrozumieniem!

   
Artur

Ja dzisiaj dostałem pit nadany 2.03

   
Sławek

Dzisiaj jest 7.03 a ja nadal nie dostałem PIT-u. Wciąż czekam.

   
Weronika

Otrzymał już ktoś z państwa PIT ?? Od rana próbuje się dodzwonić, nikt nie odbiera. W biurze także nikogo nie zastałam. To jakaś kpina!!!

   
Pit11
@Weronika 06.03.2018 14:34

Ja dalej nie mam. Czekam do jutra i dzwonie do urzędu skarbowego.

   
Asia

I gdzie ten pit panie syndyk? Ani mailem ani poczta? Tak trudno go wysłać? Tylko ludzia problemy robić?

   
Żenada....
@Asia 06.03.2018 10:46

(usunięte przez administratora) i tyle. Czekać na pita po czaasie i myśleć przyjdzie czy nie...

   
Student

Próbowałem dodzwonić się do syndyka z numeru niżej podanego - albo linia zajęta czyli inni też próbują się dowiedzieć, albo pocałuj mnie w d*** i poczta. I co teraz -. -

   
Robert
@Mam 05.03.2018 14:48

Dobre stwierdzenie 05.03 "JUŻ" hehe syndyk to pała zarobiny bidulka po uszy dlatego nie wyrobil sie jak zwykle!

   
Wkurzony

Syndyk się nie odzywa . Czy wie ktoś jaki jest numer do niego?

   
kasia
@Adam 02.03.2018 07:03

taa, wysłane listem poleconym no ciekawe gdzie ... tak jak pisma o upadłości time work do dzisiaj nie dostałam... syndyk robi sobie z nas jaja a zapewniał mnie , że wyśle mailem a potem jak zwykle zero kontaktu bo przecież po co ... to syndyk i mu wszystko wolno a my będziemy mieć przez to problemy ze skarbówką.. eh żałuje każdej minuty przepracowanej dla tej firmy szkoda pieniędzy na bilety miesięczne tylko i szkoda nerwów

   
Paweł

Witam , czy ktoś był w Urzędzie może i dowiedział się co robić w takiej sprawie ?

   
Skarbówki
@Syndyk 01.03.2018 21:06

Dojda pity z timeworka czy samo work selection ktore sie nie zgadza i jest zanizone o ~~8 miesiecy :)

   
Student

Witam pracowałem w sierpniu w Szczecinie, ktoś coś wie na temat PIT-u? Dzisiaj jest już pierwszy marca, przed chwilą dowiedziałem się o ich upadłości i zastanawiam się co teraz zrobić.

   
Ewcia

PIT Syndyku!!

   
Karol

Hej dostał ktoś już Pit-11 ???

   
benka
@Ara 27.02.2018 23:01

zastrzegałam w umowie ze PIT-11 ma byc dostarczony mailowo wiec ....nie imputuj mi tu,to raz a dwa tez to zgłaszam do US ze syndyk nie raczył go wysłac

   
Ania

Pit-11 jednak nie dotarł, syndyk sobie kpiny urządził że do końca lutego będą dostarczone . Więc idę w piątek do urzędu skarbowego zgłosić ten fakt , bo z niego trzeba się rozliczyć.

   
Artur

Już prawie koniec lutego a tu ani widu ani słychu pitu 11 jak długo czekać

   
Beti
@Artur 23.02.2018 22:19

No zgadza co tak ciezko wyslac pity? Niektorzy zastrzegali nawet ze chca pita na adres mailowy i wiem ze takich osob sporo a tu syndyk kase co mial podzielil i znowu cisza,niech sie ta farsa z ta firma od 7 bolesci juz zakonczy bo zal...

   
damian

Pracowałem za pośrednictwem tej agencji w Neupack przez 3 miesiące, teraz już jestem pracownikiem u nich. Bez większych problemów przetrwałem te 3 miesiące, nie działo się nic przez co byłem niezadowolony. Nie trzeba latać co chwila po umowę bo sa na 3 miechy, a po tym czasie juz jest umowa o prace bezpośrednio. Przelewy na czas i w odpowiedniej wielkości, wiec na poczatek polecam ale wiadomo najlepiej jednak szukac od razu w firmach ale niestety nie zawsze można.

   
Kasia
@Anka 22.02.2018 09:21

Też pracowałam półtorej miesiąca przez ta agencję ( sierpien i wrzesień 2017 ) i też wypłata nie była na czas. A PiTu nadal nie dostałam. Do firmy nie idzie się dodzwonić pod żaden numer.

   
anonymous

Witam . Pracowałam w firmie Time Work od września do października 2017r i nie dostałam jeszcze świadectwa pracy .Nie mogę się z nikim skontaktować .Proszę o pomoc

   
Anka
@anonymous 20.02.2018 17:27

Ja pracowałam w wakacje 2017 i również nie dostałam PITu jeszcze

   
Ania

Na początku roku , czyli od stycznia do kwietnia 2017 pracowałam przez agencję time work w Bydgoszczy.Nie dostałam PITu -11 a agencja nie odpowiada, z kim mam się skontaktować w tej sprawie .Z wpisów wynika że agencja ogłosiła upadłość.Prosze o kontakt w tej sprawie.

   
Syndyk
@Ania 16.02.2018 19:23

Szanowna Pani, otrzyma Pani PIT pocztą do końca lutego.

   
Oburzony

Dlaczego pracownicy ze statusem studenta nie dostali wynagrodzeń???

   
Syndyk
@Oburzony 14.02.2018 15:39

Pracownicy-studenci nie są objęci FGŚP, ponieważ ich wynagrodzenia z umów zlecenia nie były objęte składkami na ubezpieczenia społeczne. Ustawa nie przewiduje ochrony roszczeń z takich umów.

   
Michal

Mimo zapewnien syndyka ze pieniadze dostane do dn 12.02 brak jakiegokolwiek przelewu, syndyk telefonu nie odbiera ....

   
Syndyk
@Michal 13.02.2018 19:00

Szanowny Panie, Na liście osób nie objętych przez kadry wykazem przesłanym do Funduszu nie ma osoby o imieniu Michał.

   
Paula

Witam w zeszłym roku pracowałam na zleceniu przez firmę Time Work, pieniądze dostałam terminowo lecz mam pytanie odnośnie PITu. Nie wiem czy go dostane czy nie. Próbowałam dzwonić i pisać do nich i nic.. Może wie ktoś z was coś więcej? Z góry dziękuję za odpowiedź

   
Syndyk
@Paula 13.02.2018 13:04

formularze PIT11 zostaną wysłane do końca lutego.

   
Szczęśliwy student

Rzucę taka luźna informacje ze Ci co pracowali na stawce studenckiej wynagrodzenia nie otrzymają ;) Chętnie podejmę się współpracy z ludźmi którzy na takiej składce pracowali w celu znalezienia rozwiązania.

   
Szczęśliwy student
@M 12.02.2018 15:08

Zostawię swój tel 690879496 jeżeli komuś zależy a mam taka nadzieje to fajnie by było gdybyśmy się zebrali na np. Grupie fb i złożyli pozew zbiorowy do sądu, koszta tez się wtedy rozkładają i razem więcej zdziałamy ;)

   
Poszkodowany

Mi są winni za pażdziernik 1500 zl i do tej pory nie ma.

   
M
@Syndyk 11.02.2018 22:06

Można w takim razie prosić o numer kontaktowy?

   
Am

Otrzymałem calutkie pieniądze dziś o 15.00. Pracuje dla firmy opakmet

   
anonymous

Pieniadze dostalem co do grosza

   

Zostaw opinię o time work group Sp. z o.o. Sp. k. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie time work group Sp. z o.o. Sp. k.