4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

Biki285

09.02.2023 19:27

Umowa zlecenie kiedy można spodziewać się wynagrodzenia ?

10.02.2023 23:48

Tak

10.02.2023 23:49

Tak

31.01.2023 16:33

ewentualny pracownik

03.02.2023 07:53

O a ja czytałem inne opinie na temat tej Pani. Możesz coś więcej napisać?
    Daria

18.01.2023 15:28

Co wy piszecie ta firma jest najlepsza bardzo polecam ja Pracuję prawie 4 lata i nie narzekam i umowa tez jest ok .
    PL

22.01.2023 22:34

Weź tej firmy nie oceniaj ze polecasz bo to klamstwo a sprzedawczykiem jestes bo komentujesz ze polecasz to ciekawe skoro wiekszosc ludzi tutaj ma negatywyną opinie na temat tej firmy a ty wprost klamiesz ? A ty kim jestes ? Bo ja mam ambicje a ty ich nie posiadasz skoro polecasz pewnie duzo sie tam nie napracujesz i w dodatku wchodzisz kierownictwu w tylek, ludzie musza ciezko pracowac w odróżnieniu od ciebie tylko sie nie poplacz ze ktos nazwal cie sprzedawczykiem.

23.01.2023 12:02

To już są pomówienia z Twojej Strony.Nie możesz tak nazywać osoby sprzedawczykiem której nawet nie znasz.Po prostu ta osoba tylko wyraża Swoje opinie.Ty możesz mieć akurat złe wspomnienia z tej firmy i masz prawo miec jeżeli naprawde Ciebie cos niemiłego i przykrego doświadczyłes w tej firmie i masz prawo wyrażać negatywne opinie ale nie obrażaj innych osób bo to nie na tym polega.Każdy ma prawo do wyrażania Swoich Opini i trzeba to uszanować.Pozdrawiam.

16.01.2023 18:32

Enei

17.01.2023 08:32

Żale o zamiatanie bez dmuchawy składaj do Warszawskiego ratusza ekologia zakaz używania spalinowych

27.12.2022 14:25

Witam Serdecznie Po Świętach.Ja w Ever Grupa pracuje już ponad trzy lata od 18 czerwca 2019 roku i jestem z pracy bardzo zadowolony.Pensja zawsze na czas są dodatki za nadgodziny i weekendy jesli się trafią.Zwracają zawsze za leki wizyty lekarskie.A że zarobki nie są rewelacyjne to wiadomo zależy od stanowiska jakie się zajmuje.Trudno by Personel Sewrwisu Sprzątającego zarabiał takie pieniądze jak np dyrektor czy Menadzer .Każda wysokość zarobków jest adwekandna do zajmowanego stanowiska i wykonywanych powierzonych obowiązków.Wiadomo że jak ktos jest sumienny Bardzo dobrze się stara nie spóznia się notorycznie nie chodzi na zwolnienia czy nie ma nawałek to potrafią docenić .Jak to się mówi trzeba się cieszyć tym co się ma bo są tacy co nawet i tego nie mają.Takie jest Moje zdanie na ten temat.Życze Wszystkim Szczęsliwego Nowego Roku.Pozdrawiam Serdecznie i przedewszystkim dużo zdrowia w Nowym Roku.

14.01.2023 19:51

Zwracają za leki i wizyty lekarskie?? Na jakich zasadach można wiedzieć
    Nik1974

15.01.2023 13:36

Tak zwracają jak najbardziej.Jak masz wizyte musisz poprostu poprosic lekarza o wystawienie faktury a odnosnie leków to tez fakture i skan recepty a następnie musisz się zgłosic do kierownika by Ci dał wniosek do wypełnienia o zwrot .Do tego wniosku załączasz fakture i następnie dajesz kierownikowi by to zawiózł do Biura albo możesz wysłać pocztą.Pamiętaj by zawsze dostarczyc wniosek najlepiej do 10 dnia miesiąca to wtedy pod koniec miesiąca dostaniesz zwrot za leczenie.Ja zawsze z tego korzystam.Zwracali mi za wizyty lekarskie za leki za wizyty u dentysty.Pozdrawiam Serdecznie.

13.02.2022 14:35

Sprawa istotnej wagi. W chwilach emocji piszemy różne teksty o innych i na temat innych. Szanując siebie nie traćmy szacunku do innych W obliczu krzywdzących opini i hejtu na LIDERA KOORDYNATORA NA AWF -WARSZAWA ZGLASZAM PROFESJONALIZM.STYL.KLASA KULTURA OSOBISTA EMPATIA.WRAZLIWOSC NA LOSY POODPIECZNEGO TRUDY DUZEGO KALIBRU UMIEJĘTNOŚĆ PRACY Z LUDŹMI NIEPELNOSPRAWNYMI P.BEATO SZACUN.TAK TRZYMAC
    Izabela

05.12.2022 13:13

Dokładnie tak kiedyś to dbali o pracowników i były pieniądze na święta ,a teraz udają biedna firmę ,zresztą o czym mówić jak brakuje środków czystości a maszyny są w opłakanym stanie bo na wszystkim oszczędzają.Zero docenienia długoletnich pracowników i jakiejś motywacji.Naprawde firma 10 lat temu a teraz to niebo a ziemia.
    HB

13.01.2023 15:32

Ta psedokierowniczka Karolina juz straciła dwa obiekty w Toruniu, ale przecież nie ma ludzi niezastąpionych. Karma wraca, tylu dobrych ludzi pracowało, oby góra wkońcu sie tym zajęła i zobaczyła jak ona ludzi traktuje, Nie polecam pracy w Ever!
    Kasia

21.12.2022 15:45

Pracuję w firmie Ever i mam złe zdanie o naszej kierownice Ilonie z azot traktuje ludzi bardzo źle. Są skargi na P. Tamare z saleczaku bo nie sprzata gdy zwróciłam uwagę zostałam zwolniona za prawde p. Ilona nic z tym nie robi. Kto tam idzie na zastepstwo musi szorowac łaźnie bo P. Tamar zamiast sprzatac czyta ksiażki a na budynku jest (usunięte przez administratora) wszedzie

02.01.2023 09:33

Dzień dobry, Pani Kasiu, nasz dział audytu otrzymał informację. Pozdrawiamy.
    Mariusz

11.01.2023 08:58

Jeżeli ktokolwiek chciałby się dowiedzieć się na temat negatywnych aspektów pracy w tej firmie chętnie udzielę wszelkich informacji 31.12.22 zakończyłem tam pracę i się głęboko zastanawiam nad poinformowaniem pip o nieprawidłościach w tej firmie i nad wystąpieniem na drogę prawną z powództwa cywilnego. Kontakt [email protected]
    Dorota

04.01.2023 10:26

Trochę ogólnie piszecie w wątku o tym wynagrodzeniu. Jest mi w stanie ktoś konkretnie powiedzieć ile jestem w stanie zarobić jako osoba sprzątająca? Rejestrują na umowę o pracę?
    kicia

08.01.2023 14:38

NAJNIŻSZA KRAJOWA ,przy umowie o prace przy zleceniu ok 14 zł na godz
    Mariusz

11.01.2023 08:50

Najniższa krajowa
    Beata

28.12.2022 13:06

Czy we Wrocławiu i nadał pracuje taka niekompetentna i kłamliwa menedżerka Beata? i czy nadal ploty są najcenniejsze dla taki firmy? najważniejsze żeby oszukać pracownika. Musicie zmienić podejście do zwykłych pracowników i bardziej przeszkolić kierownictwo!!!!!!
    Pracownica

23.12.2022 13:43

Chciałabym podziekowac Pani kierownik Marcie B. z Gdańska za zaangozowanie i wyrozumiałosc dla pracowników oraz zyczyc jej Wesołych Świat
    kasia

21.12.2022 18:55

Czy firma posiada wolne stanowiska prac administracynych dla osób niepełnosprawnych? Szukam takiej właśnie pracy. Będę wdzięczna za odpowiedz.
    Wojtek

20.12.2022 10:28

Czy można się spodziewać jakiejś paczki albo kasy na święta od firmy? Wigilii pracowniczej brak, atmosfery świąt brak człowiek tylko podłogę widzi od rana do nocy. Teraz przyślą podobno wypłatę przed świętami a potem dopiero 31 stycznia to za co żyć potem. Jakaś premia bu sie przYdala na świeta

20.12.2022 17:45

Paczki dostają Ci co mają dzieci.Jeszcze 12 lat temu ponos dawali na Swięta paczki talony tylko jak się Prezes 12 lat temu zmienił to przestali ze względu na oszczędnosci i paczki tylko dają tym co mają dzieci.Odnosnie dodatkowych pieniędzy na Swięta to jak Się trafią dodatkowe godziny albo praca w weekend która jest nieobowiązkowa.Za prace w weekendy i dodatkowe godziny płacą zawsze 10 dnia miesiąca nie razem z wypłatą.W zeszłym roku za dodatkowe godziny zapłacili 30 grudnia.
    Lulka

20.12.2022 20:41

Zgadza się , świąt jakby wogole nie było ,jedyne co dostaniesz paczke na mikołaja dla dzieci jak je masz, na święta nic choć by jakiś upominek dali, no ale cóż ,ważne że firma dostaje, zatrudniają osoby z orzeczeniem za które otrzymują pieniążki mogli by się choć trochę wysilić, serdeczne pozdrowienia dla firmy oraz wesołych świąt
    Ania

03.12.2022 22:09

Nie polecam współpracy z panią kierownik Ilona współpracowałam z tą panią przez ponad tydzień w galerii Franowo Poznań pani kierownik przede wszystkim brakuje jej kultury osobistej podejścia do współpracownika brak organizacji pracy z strony p.ilony 2 miesiące pod sobą mają obiekt galerii Franowo a taka tragedia że nie wiem czy temat nadawał by się to telewizji nie wspominając o tym jak traktują ludzi którzy pracują w branży sprzątającej na obiekcie traktują ludzi nie ludzko chamsko zarówno pani dyrektor jak i pani Ilona mnie pani Ilona zatamowała cieleśnie po przez szarpanie mną i grożenie bez braku konkretnego argumentu umowy wprowadzają do systemu tydzień po przepracowaniu pracy czyli to mówi samo za SB tak jakbyś pracował na czarno wymagania mają ogromne jako firma ever z branży sprzątającej za to traktowanie chamskie wręcz podłe przez ponad tydzień pracy na obiekcie zdążyłam się dowiedzieć jak to firma okropna nigdy więcej współpracy z tą firmą najgorszą firmą w której pracowałam się okazała niestety firma ever serdecznie nie dziękuję za współpracę na obiekcie galerii Franowo Poznań że wzajemnością nie pozdrawiam dodam tylko że firmie ever polecam zatrudniać ludzi zorganizowanych, kompletnych z kulturą osobistą oraz panowaniem nad nerwami bo według mnie kierownik p. Ilona jest nie zrównoważona emocjonalnie atakując pracownika chyba nie zdała sobie sprawy z tego co to jest bycia kierownikiem pierwszy raz doszłam ataku fizycznego z strony kierownik p.ilony i mam nadzieję że poraz ostatni boże gdybym wiedziała co to za firma nigdy by nie podjęła współpracy praca według mnie mało opłacalna 2400 marne pieniądze dwa razy tyle to ja prawie zarobię w firmie w której już pracowałam
    Enei

20.12.2022 09:08

Jest złą osobą bo pilnuję pracy? Bo sprawdza jej jakość ? Może czas chlewnie w Niemczech czyścić dają na 20 euro :)

20.12.2022 17:49

Widocznie jestes jej dupolizem skoro tak pozytywnie się wypowiadasz o tej Pani .
    Marysia

18.12.2022 18:00

P. Kierownik Ilona człowiek niezrównoważony psychicznie. Swoich pracowników traktuje jak (usunięte przez administratora) Drze morde na każdego. Nerwy są na porządku dziennym. Dopiero sama latała ze szmatką a teraz jak ją awansowali to jej odbiło. Brak szacunku. Wywyższa się. Tragedia
    Jolanda

13.12.2022 10:22

Pracuję w Ever 1.5 roku. byłam na 3 obiektach. Sprzątam, praca ciężka. Minimalna krajowa ale nie narzekam bo nie mam wykształcenia i doświadczenia w innych zawodach. Ciesze sie że ktoś chce mi w ogóle zapłacić za pracę. Zarabiam te 2300zł ale od nowego roku ma być podwyżka to super. Kierownictwo mam fajne, brygadzistę też. Ludzie z pracy bardzo fajni. Nie wiem czemu narzekacie na kasę. No gdybyśmy zainwestowali w siebie, porobili szkoły, kursy, to lepiej byśmy zarabiali wiadomo. A tak to sprzątanie zostało czyli robota którą może wykonywać każdy z ulicy. Po co płacić za taką robotę więcej niż minimum. Za mop i odkurzacz. Logiczne chyba. Ja się cieszę z tych pieniędzy i że mam umowę o pracę.
    Wiki

10.12.2022 06:51

W tej firmie to śmiech na sali.Robia z nas tanią siłę roboczą, a oni grubą kasę zarabiają. Koniec roku to limit , na środki czystości odcięty. Kasa na święta to znów śmiech na sali 80zl .Ale karma kiedyś do nich wróci.
    beti

10.12.2022 22:03

sprzątanie czy coś innego?
    Maciek

04.12.2022 21:56

A paczki dla pracowników na święta??? A dla dzieci pracowników??. Człowiek pracuje cały rok i nawet talonu na święta nie dostanie. W tych ciężkich czasach.
    Ludek

03.12.2022 15:19

Masakra!!!! Brakuje ludziom zarządzającym serca . Dobrze ,że karma wraca.
    MISIA

03.12.2022 15:17

Straszna firma dla osób niepelnosprawnych!!!! Pracuje tam mój bliski znajomy. Zamiast 7 h ,pracuje ponad 8 (za darmo!!!) A pensje jaka dostaje to 2100!!! Ludzie!!!! w tych czasach ,firma dostająca na pracownika niepełnosprawnego 2 tysiace dotacji. A pracownik dostaje za swoją pracę, jałmużna. Jest wiele niedociągnięć jeśli chodzi o umowy. I składki. Akevtym już będzie zajmował się ktoś inny. Jestem osobą empatyczna ,i naprawdę bardzo współczuję tym ludziom ,tam pracującym, bardzo. Ludzie zarządzający, wcale nie czują potrzeby pomocy ,nawet kierownik czy manager ma wszystko gdzis. Smutne. Przydała by się tam kontrola..... Byłam ich klientem, już nie jestem. Dzięki:)
    Były

02.12.2022 09:28

Dzień dobry. Moja opinia jest różna, ale polityka przejmowania budynków między kierownicki to poprostu dramat. Brak info.. Wszystko co było stare jest złe. A pracownicy są do wymiany.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

24.11.2022 16:32

25.11.2022 22:06

A zgłaszał ktos taką sytuacje.To przecież absolutnie niedopuszczalne.
    Mikot

28.11.2022 19:42

Pracowałem 6 lat więc wiem ,Po znajomości i rodzinie.
    bywalec

27.11.2022 19:03

miło było się dowiedzieć, że wrócili Państwo do biblioteki uniwersyteckiej przy ulicy dobrej, w warszawie,i że skutkiem tego przestały panoszyć się tam mobbujące pozostałych pracowników sprzątaczki konkurencji. pozdrowienia.
    Edyta

18.11.2022 15:12

Moja opinia jest taka jeżeli jesteście dobrymi pracownikami nie pokazujcie za dużo w zanadrzu. Jeżeli nie mają sprzętu. Nie kupujcie za swoję. Jeżeli pracujecie róbcie zdjęcia, i zbierajcie faktury w razie czego jak coś kupicie. Bo podziękowanie będzie takie że będziecie musieli odejść z ich winy. Chyba że ktoś będzie (usunięte przez administratora) i przestanie chodzić do pracy, i przestanie chodzić.
    Edyta

18.11.2022 15:42

Ukrywacie to że tylko głupki przestają chodzić do pracy, jak nie macie sprzętu. A nie zrobić wypowiedzenie umowy z waszej winy. Bo ja też byłam głupkiem że zostawałam wam nad godziny, jak ktoś do pracy nie przyszedł.
    D.D

15.09.2022 05:07

Ever Grupa to przede wszystkim wszyscy którzy pracują coś się stanie więc wszyscy odpowiadają za opinie firmy Ja osobiście mogę powiedzieć że Jakaś część jest potrzebna to nie kupują na początku kupowali a teraz nie I te stawki np najniższa stawka Mogli by zwiększyć i dodać coś od siebie No bo jeśli ktoś się stara po to by firma zarobiła Więc pracownik też chce zarobić Powiemy Umowa o pracę 2373 co to jest na dzisiejsze czasy Tylko na opłaty A gdzie jedzenie co na życie Ludzie sobie nie zdają z tego sprawy Powinni dodać coś od siebie Firma powinna jakoś zabezpieczyć pensje przed komornikiem żeby pracownik nie musiał się martwić I więcej sprzętu na większe obiekty A tak to wszystko oki
    Balbi Na

13.11.2022 22:14

śmiech na sali HA HA HA ,za błędy się płaci a nie wymaga od pracodawcy żeby ci wypłate przed komornikiem zabezpieczył

14.11.2022 08:54

Bambi Na najniższa krajowa jest chroniona, zlecenie czy o dzieło teoretycznie nie. Mi np. ściągnął raz całą wypłatę jak miałem zlecenie, gdyby to było jedne źródło dochodu to jest troszkę. Inaczej. Śmiać się z kogoś tylko dlatego że kirdyś załatwił sobie komornikiem życiorys to troszkę nie smaczne tak jak żądanie ochrony przed komornikiem wypłaty kiedy ustawa mówi co i jak też jest niestosowne bo naraża pracodawcę na karę. Więc z tym się zgodzę że powinno to być wyjaśnione przed podpisaniem umowy. Mi zabrał komornik cały miesiąc z umowy zlecenia. I potem dostałem umowę z najniższą krajową i problem znikł.

21.10.2022 14:48

Dalej się Nie szanuje Pracowników zwalnia się z dnia na dzień ..Czy Taka duża Firma Sprzątająca nie możemy Zatrudniać kompetentnych kierowników na obiektach... tylko takich co poniewierają pracownikami.... trochę szacunki dla Ludzi...to 21wiek ...
    Ela

22.10.2022 19:53

Żadnego szacunku do pracownika to prawda.Kierownicy też w większości niekompetentni.No cóż jaka firma taka kadra
    Trudny charakter

28.10.2022 11:07

tak samo zwolnionna zostala przez firme i na obiekcje gdzie pracowała 5 lat(Złe traktują łudzi.
    Peppa93

06.10.2022 22:08

Witam pracuje w tej firmie od roku. Chciałam się zapytać ile wynosi netto nadgodzina? I czy u was jak danej osoby nie ma i każą Wam zrobić jej teren w czasie swoich godzin pracy. Macie za to zapłacono? Z góry dziękuję za odpowiedź
    Była liderka

06.09.2022 10:49

Pracowałam w Koszalinie. Miałam świetny zespół, niezłą mamagerkę i sztywnego jak drewno dyrektora. Każde stanowisko kierownicze wymaga poświęceń. Jeśli ktoś, tego nie rozumie, nie powinien startować na kierownika. Szkoda czasu kandydata oraz Firmy, która bądź co bądź, inwestuje w każde stanowisko. Plusy mojej pracy: + stanowisko całkowicie samodzielne, + możliwość budowania relacji z klientem, + brak rutyny, + praca pełna wyzwań, + umowa o pracę, + wynagrodzenie na czas, Minusy mojej pracy: - długie oczekiwanie na zaświadczenia oraz zwrot umów z centrali, przez co musiałam się tłumaczyć zespołowi, - praca często po godzinach, - niewielkie wsparcie że strony osób z większym doświadczeniem, - praca z osobami wymagającymi ciągłego nadzoru, co często wpływało dezorganizacyjnie, - czasem długie oczekiwanie na towar, - niezgodności w wynagrodzeniu, Ogólnie pracę wspominam dobrze. Odeszłam z własnej inicjatywy. Nikt mnie nie zwolnił. Powody odejścia zachowam dla siebie. Powodzenia Grupo Ever.
    Sylwia

28.09.2022 17:12

Fajny konstruktywny komentarz, ale nie mogę zgodzi się z całością wypowiedzi. Jasne trochę poświęcić pracy się trzeba ale robić ogromne nadgodziny za darmoszke nie są ok.
    Była liderka

05.10.2022 07:24

Prawda, nadgodzin jest masa. Zwłaszcza gdy pracuje się bez wsparcia, brygadzistów czy zastępcy (tak było w moim przypadku). Ale ja mam taki charakter. Po prostu "muszę" sobie poradzić. I to wcale nie jest dobre ???? Praca na stanowisku tego typu to jest wybór każdego z nas. Ludzie uciekają często po miesiącu, bo chcą mieć normalne życie. Wydaje mi się, że wszystko zależy od ludzi nad nami. Ryba psuje się od głowy, jeśli wiesz co mam na myśli.
    Firma sprzątająca Ever w Czest

03.10.2022 10:42

Firma Ever może super ale W Częstochowie to raczej nie brygadziska wyróżnia ludzi nie lubi sprzeciwu kierownik nie jest kompetentny przyjmuje ludzi a potem z godz.na godzinę mówi że już nie pracujesz gdy kończy ci się umowa. Przyjmują ludzi z grupą a wymagają jak od zdrowych metry ponad wszystko pracownicy dwulicowi. Nie polecam w pracy nie miłej atmosfery.
    Annax

27.12.2021 17:52

Nie polecam pracy w tej firmie. Brak pakietu socjalnego, nie można się normalnie doliczyć pensji, dziwaczny system ,,rozliczania" miesiąca, lista około 20. dnia miesiąca znika, potem przychodzi kolejna od 21. i tak dalej. Pytanie - w jakim celu?
    Ciekawa

20.09.2022 07:50

Sądząc po Twojej wypowiedzi nie tylko masz kompleksy, ale jesteś sfrustrowany, pełen agresji i nie radzisz sobie z emocjami. Do psychiatry, powinieneś sam się zapisać. Nie znasz swojego zakresu obowiązków i pytasz się o to na forum gowork? Serio myślisz, że ktoś Ci udzieli takich informacji na publicznym forum? Tobie się już nawet rzeczywistości mieszają.

01.10.2022 18:18

W everze tak jak powiedziała Pani Ciekawa czy kierownik czy pracownik serwisu tak samo pracują nie ma wywyższania czy ktoś jest kierownikiem. Dostajesz zakres obowiązków w momencie zatrudnienia na danym obiekcie więc po co pytać się o to tutaj. Poza tym praca w Everze to praca całego zespołu.
    Ktoś

30.09.2022 13:44

To co piszą na szefostwo z Jastrowia (firma ever) to jest w ogóle nie prawda!! Pracowałam w tej firmie i wiem jak tam jest, pani Aneta S, jest na prawdę dobra szefowa i nie mam żadnych zastrzeżeń, nawet gdy miała chwilę to pomagała każdemu i nie mogę powiedzieć nic złego na jej temat????
    ...

30.09.2022 20:25

Skoro przekonałem się na własnej skórze, że ta Pani pomiata ludźmi, to znaczy, że tak jest. To że tobie akurat się poszczęściło i cię nie zmieszała z błotem to skutek jedynie szczęścia, więc nie podważaj czyjegoś zdania.
    Życzliwa

01.10.2022 11:24

Osoba kłamie
    zosia

24.09.2022 09:24

Pracowalam jako sprzataczka na zlecenie wlasnie zostalam zwolniona przez p.agnieszke bo nie zgodzilam sie pojsc na inny obiekt,zwolnila mnie w bardzo chamski i prostacki sposob nie mam dobrego zdania o niej.pod szefostwem p.Doroty bylo ok

29.09.2022 08:08

Pani Zosiu, prosimy o kontakt z centralą celem zgłoszenia nieprawidłowości.
    Zachodniopomorskie

22.09.2022 20:30

Nie polecam. Brak wszystkiego, a w szczególności szacunku do ludzi. Doprosić się nie można o umowę. Nie ma czym pracować. Ograniczenia wprowadzają na najpotrzebniejszych rzeczach. Nie ma worków na (usunięte przez administratora) nie ma chemii, nie ma ręczników i papieru toaletowego. Coraz mniej ludzi do pracy, a idzie zima i ciekawe kto będzie im odśnieżał. Dyrektor Regionalny zasłania się tym, że on się w kontrakcie nie mieści, dlatego musi oszczędzać na pracownikach. A kogo to obchodzi?! Nie stać Was na utrzymanie się na obiektach, to nie podpisujcie kontraktów. Zaczęli nas zastraszać, że jak nie będziemy siedzieć cicho i nie będziemy robić co oni każą, to nas wszystkich zwolnią. I kto będzie robił? Menadżerka z kolegą ze Szczecina przyjadą? Może jeszcze dyrcio ruszy się szanownie? Jasne. Już to widzę. Kerownictwo do wymiany. Beznadziejni ludzie. Na wszystko jedna odpowiedź, "bo oszczędności". Szczerze odradzam pracę w tej, śmiesznej firmie. Zapewne zaraz się admin odezwie, że można wszystko zgłaszać do centrali. Jasne. Mobbing już był zgłaszany, dawno temu. I co? I nic. Oczywiście, ręka rękę myje. Komu mamy zgłaszać? Waszym kolegom? Porazka
    N. N.

24.09.2022 08:59

Racja. Porażka totalna.
    Życzliwa

23.09.2022 19:14

Czy ktoś miał również niemiłe sytuacje z Szanowna Panią Kierownik Ever w magazynach dino w Jastrowiu? Oczywiście mowa o Pani Anecie S, jeśli komuś również się naraziła proszę się że mną skontaktować, osobiście chce zrobić wszystko aby ta Pani w końcu się nauczyła że ludzi należy traktować z należytym szacunkiem.
    Smolińska Barbara @gmail.com

20.09.2022 09:24

JA CHCIALAM W PIATEK W FIRMIE COS ZALATWIC TO BYLO ZAMKNIETE ZA OSOBY NIEPELNOSPRAWNE POJECHALI SOBIE NA INTEGRACJE A LUDZI GWIZDZA TYLKO MAJA ROZNE SPOLKI BY MUDZ FONKCJONOWAC

11.09.2022 18:42

Niedawno skończyła się rekrutacja na stanowisko Koordynator Pracowników prowadzona przez firmę EVER GRUPA. Ktoś wie, czy w najbliższym czasie będą ponownie potrzebować pracowników?
    Marcin

17.09.2022 08:16

Rekrutacja rekrutacją, ale po rozmowie na live pasowało by oddzwonić jak się obiecuje z info zwrotnym.Sami daliście o sobie świadectwo jak postępujecie .... Z ludźmi? Jak wiecie w ogóle co to ludzie. Nie pozdrawiam....
    M.M

16.09.2022 14:10

Jak z wypłatami w Grudniu ktoś wie
    AWF Warszawa

05.02.2022 16:19

Pani koordynator na uczelni AWF Warszawa przy ul. Marymonckiej powinna zostać usunięta ze stanowiska pracy w trybie natychmiastowym. Niedopuszczalne jest, aby na pracownika pokrzykiwać. Niedopuszczalne jest aby przy innych pracownikach gnoiła pracownika mówiąc do niego oschłym, aroganckim tonem, że jego praca jest tu nic nie warta, że chyba jest tu maskotką. Pani chyba zapomina, że nie jest jej rolą upokarzanie człowieka. Sama zaczynała pracę jako sprzątaczka na basenie. Proszę zdegradować tą panią do poprzedniego stanowiska lub wydalić z firmy a poprosimy o osobę kompetentną i empatyczną, uprzejmą bo to zakład pracy chronionej i pani nie zarządza tam bydłem tylko pracą ludzi. Jest arogancka.

05.09.2022 17:09

Beata Kisielinska jest bardzo dobrym człowiekiem. Wyrozumiałym dla pracownika. Nigdy nie podnosiła głosu, nigdy nie była zła osobą. Wiadomo pracę trzeba wykonać. I to dobrze za to płacą. Wiadomo jak się coś zawali bierze się to na klatę. Pani Beata Kisielinska zawsze była szczera i pozytywną osoba. Bardzo dobrze mi się pracowało pod kierownictwem Pani Beaty.
    Medium

09.09.2022 12:28

Pluskwy poważna sprawa, ale te pasożyty w sprzętach się ukrywają, to nie są szkodniki osobiste. Nawet Sanepid bywa bezradny. Trzeba tapczany zmieniać.

20.08.2022 12:25

Jak oceniacie rekrutację na stanowisko Kierownik Serwisu w firmie EVER GRUPA? Jak przebiegał proces rekrutacyjny?
    Kott

06.09.2022 10:00

Rekrutacja szybka. Pani Rekruterki dzwoni z kilkoma pytaniami. Potem dzwoni osoba, która umawia się już na rozmowę twarzą w twarz. Na rozmowie wszystko zależy. Jeśli masz doświadczenie w kierowaniu zespołem i predyspozycje, to sobie poradzisz. Jeśli nie masz doświadczenia, nie startuj. Szkoda Twojego czasu i czasu Firmy. Nie ma ciężkich pytań. Wszystko raczej w otwartej formie. Tylko ubiór osoby rekrutującej pozostawiał wiele do życzenia. Ty przychodzisz w marynarce jak kierownik, a osoba przed Tobą siedzi w czymś przypominającym dres. A poza tym ok.

19.08.2022 14:05

Pracujesz w firmie EVER GRUPA? Jaką masz umowę?

05.09.2022 17:10

(usunięte przez administratora) prawda
    Korpo

05.09.2022 20:13

Owszem zgodzę się z tym aczkolwiek również dotyczy to osób z grupami, tylko musi byc pewien warunek gdy osoba posiada stałą grupę dostanie umowę opracę na czas niekoreślony lecz gdy osoba nie posiada stałej grupy a jest osobą niepełnosprawną i ma grupę to nie ma takiej możliwości aby dostała ta osoba na czas nieokreślony ponieważ nie ma stałej grupy.
    Clear

24.08.2022 22:33

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA