Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 318 ocen.

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Brygadzistka Ukrainka, Polacy traktowani jak psy, wstyd.

bata

W Lublinie podobno wszyscy chcą pracować u nas w Felicity. Przychodzą ludzie z innych galeri , z Ikei , z marketów i chcą pracować w everze. Dobrze że mamy dobrego kierownika i każdy dostaje pieniądze na czas. W innych obiektach pracownicy są poniżani i wyzyskiwani a u nas aż chce się przychodzić do pracy. Dużo z nas pracowało w różnych firmach ui kazdy mówi że tak dobrej firmy jak ever to nie ma. Pań kierownik każdego uszanuje, z każdym porozmawia i wysłucha i każdemu pomoże ten człowiek jest bardzo dobry . Ever to bardzo dobra firma.

BYŁA PRACOWNICA

JEDEN WIELKI SYF NA OBIEKCIE W WARSZAWIE PRZY DW GDAŃSKI. PIJAŃSTWO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A W ROLI GŁOWNEJ BRYGADZISTKA PANI MONIKA .

Aaaaa

Traktują ludzi jak murzynów do pracy za nędzne grosze a sami się na tym dorabiają

Rambo

Brygadzista Jacek to wspaniały człowiek. Horizon rządzi:)

Alicja

@mlody możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Jakie są warunki pracy w Ever Grupa Sp.z o.o.? @Agg Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Czy zostałaś przyjęta? Jakie trzeba mieć doświadczenie, aby się dostać?

Jolanta

Powiem tak że jesteśmy szczęśliwi że Piotr Sz.........wicz został odnas z w-wy z okęcia zwolniony. Był to nie zgodny człowiek pod każdym względem. Jak można wyzwać kierowniczkie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ka... De... . Jakaś hierarchia i kultura obowiązuje przecież w firmie a nie zachowanie podwórkowe ludzi psychicznych chociaż co niektórzy mają większą kulturę od normalnych ludzi! Spółczujemy firmie która go zatrudni do siebie. To człowiek bez skrupułów i szacunku dla kobiet i ludzi.

Agg

Witam. Mam miec rozmowe w sprawie pracy jakp recepcjonostka w ich siedzibie w warszawie. Rozmowe mam miec z pania Sadowska. Jakoes opinie o pracy ich siedzibie?

mlody
@Agg 04.07.2017 15:18
Witam. Mam miec rozmowe w sprawie pracy jakp recepcjonostka w ich siedzibie w warszawie. Rozmowe mam miec z pania Sadowska....

Jest fajna atmosfera

Lesek

Przepraszam Cię Emilio i Krzysztofie za to ze się pod was podpisywalem. Stanowski Leszek

zwolniona

Obiekt MARS w Sochaczewie .Fatalna kierowniczka nic nie wie a kasy to wcale nie umie policzyć !!!! Pusta lala !!!! Usta napompowane przypominające glonojada .....tragedia. Ludzi ma za nic!!!! Słucha tylko jednej kwoki która wchodzi po palcu w.......... . Jak z nią zadrzesz to wrobi wszystko żebyś nie pracowała. Obiecuje umowę o prace po 3 miesiącach a ja pracuję już 7 mieś i jeszcze nie mam .Ponoć ma kolejkę chętnych do pracy a fakt jest taki ,że niedługo będzie sama zapierda.... ć.

Emila

Macie też problem takie jak kto ma kupic czajnik elektryczny do wody? -Firma -Czy Pracownicy?

Krzysztof brygadzista

A gdzie nasze socjalne gdzie one znika?

Alicja

Sprawdź, co media napisały o Ever Grupa Sp.z o.o. ! http://www.grupaever.com.pl/ever-w-mediach Co Was zaciekawiło?

mars

Na Ing na puławskiei plac Uni pracownicy robiom co chcą brygadzistka na wszystko pozwala ma swojego pupila pana Adama i tylko z nim spędza całą noc może to kochankowie kiedyś tak nie było

lublin

w lublinie na felicity dali aneksy do umowy i mamy nową stawkę, w innych firmach podobno dają umowy o dzieło i płacą jak im się podoba. teraz wszyscy co pracuja w innych firmach sprzatajacych walą drzwiami i oknami do felicity bo tu jest normalnie. najgorsze jest ze kierownik z felicity odchodzi , co teraz będzie ?

krak
@lublin 22.01.2017 21:42
w lublinie na felicity dali aneksy do umowy i mamy nową stawkę, w innych firmach podobno dają umowy o dzieło i płacą jak im się...

Przyjdzie następny. Nie mam ludzi niezastąpionych.

Jola

Mamy nowego dyrektora z nowym rokiem to zrobi porządek w końcu.

k

Właśnie zamiast pisać weż się za robote bo to tylko nygusy i flejtuchy wypisują takie bzdury jak ci się nie podoba to zwolnij się.

k

Właśnie pani kierownik w krotoszynie też nie umie liczyć godzin też ujmuje . Są nie ludzcy wymagają czystości a to jest zakład produkcyjny są osoby kture wypowiadają się dobrze o szefostwie bo to są lizusy nie lubie takich osób brzydze się takimi osobami

U nas w Ktoszynie też Pani Magda wymaga czystości

Pani Magda też psychicznie znęca się nad niektórymi pracownikami a Pan Marek to nie wiemy jaką funkcje pełnu chyba towżyską też bym tak chciał 8 godzin przesiedzieć i kase eziąść wymagają czystości a to jest zakład produkcyjny każdy ma do posprzątania ,2000 m kw

Krzysztof brygadzista
@Piotr 30.03.2017 22:12
Witam posiadam 2 grupe czy warto isc do pracy w firmie Ever na obiekt w Krotoszynie jak z placa na jaki czas daja umowe jaka je...

Witam dostaliscie może paczki na Wielkanoc?????

eee
@Krzysztof brygadzista 15.04.2017 20:40
Witam dostaliscie może paczki na Wielkanoc?????

Tak. Paczki o wartości około 600 zł plus talony do Auchan na 500 zł .

bozena

przeczytalam kilka opini wyzej i jestem w szoku. przyjedzcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. tu nikt zlego slowa nie powie na ta firme. pieniadze na czas . podobno tym co pracuja na umowe o prace w listopadzie wyplacili kilka dni wczesniej zeby mieli na zakupy przed wszystkich swietych tak mowil kierownik . ja przyszlam do pracy jak juz byl ever ale kolezanki mowia ze wczesniej byla taka kierowniczka w tej poprzedniej firmie ze wyzywala ich od brudasow i nierobow i miala swoje wybrane pracowniczki z ktorymiu pila kawe a reszta robila za nie i byly tylko ploty i nic nie robienie . teraz jest dobrze. ja sama jestem w szoku ze mozna pracowac w takiej fajnej atmosferze. szkoda ze w niedziele tez trzeba pracowac ale i tak kazdy idzie na reke. W Lublinie kazdy mowi po obiektach ze w felicity pracuje sie najlepiej . nikt nikogo nie oszukuje, kazdy wie co ma robic , pieniadze na czas a my murem staniemy za kierownikiem bo on szanuje ludzi i kazdego zrozumie i kazdemu poda reke nie to co w innych obiektach. przyjezdzajcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. Swoje zrobic trzeba i orobić sie ale kazdy z usmiechem wychodzi i przychodzi do pracy bo kierownik mi powiedzial jak mnie przyjmowal ze nie pozwoli zeby jeden drugiego gnebil a kazdy jest czlowiekiem czyims ojcem, matka i nie mozna nikim poniewierac bo gramy w jednej druzynie i te slowa zapamietam do konca zycia. on tak mowi wszystkim nowym ale to sie sprawdza w zyciu i codziennie . zapraszamy do lublina . zobaczcie jak sie pracuje i dajcie sobie spokoj z wymyslaniem .

dorota
@bozena 28.11.2016 21:31
przeczytalam kilka opini wyzej i jestem w szoku. przyjedzcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. tu nikt zlego slowa nie po...

Ja też jestem w szoku !! jestem w tej firmie od niedawna -raptem parę miesięcy i pracuję w rzeszowie i powiem wszystkim malkontentom że firma jest ok!!!!!bo pracowac trzeba wszendzie !! kasa na obiecany dzień nie to co inne firmy szefostwo też jest dobre kierownik nie przypierdala się do gupot ale trzyma poziom musi byc czysto to jego zdanie co dzien to chodzi ciongle i sprawdza czy jest czzysto w wc i wogóle ale jak znajdzie to nie drze sie tylko prosi żeby to wyczyścic i sie robi Tak ze nie ma co psioczyc na firme tylko robic co do nas nalezy

pracownica
@dorota 19.12.2016 17:18
Ja też jestem w szoku !! jestem w tej firmie od niedawna -raptem parę miesięcy i pracuję w rzeszowie i powiem wszystkim malkont...

najważniejsze ze nikt nie musi sie prosic o nic. pieniadze na czas , srodkow nie brakuje. w amluksie na felicity w lublinie poprzednia kierowniczka podobno kazala dziewczynom uzywac rekawiczki jednorazowe przez tydzien bo oszczednosci. amlux zawsze mial problemy z platnosciami - pracowalo 35 osob na felicity i 30 z nich zawsze albo mialo za malo pieniedzy albo brakowalo im po 100 albo 300 zloty. raz nawet dyrektor z galeri komus pozyczal pieniadze bo amlux polowy pensji nie zaplacil . szkoda ze na swieta nic nie dawali ale to w kazdej firmie tak jest ze nie daja.

Wasz Anioł

Porada dla pracowników firmy Ever z Krakowa Galerii bonarka Ktoś regularnie Cię upokarza w pracy, nieuczciwie traktuje? A może narzuca obowiązki pod groźbą zwolnienia? Jeśli tak, możesz być ofiarą zastraszania. Z mobbingiem mamy do czynienia wtedy, gdy ktoś zastrasza współpracownika, często na oczach pozostałych kolegów z pracy. Bardzo często dochodzi do zastraszania pracowników niższych rangą. Jest to podobne do praktyk znęcania się, które mają miejsce, gdy czyjeś zachowanie ma charakter obraźliwy - na przykład, wypowiadanie komentarzy o podłożu seksualnym, rasowym, religijnym lub jeśli chodzi o orientację seksualną. Nie jest możliwe oficjalne wniesienie skargi ze względu na bezpośrednio zastraszanie, ale można to uczynić w oparciu o prawo dotyczące dyskryminacji oraz znęcania się. Jeżeli zostałeś zmuszony do rezygnacji z pracy z uwagi na to, ze byłeś zastraszany, możesz wnosić o konstruktywne zwolnienie z pracy. Przykłady przejawów zastraszania Zastraszanie łączy w sobie znęcanie się na kimś, psychiczną lub słowną przemoc, upokarzanie oraz umniejszanie czyjeś pewności siebie. Prawdopodobnie padłeś ofiarą zastraszanie jeśli, na przykład: Stale ktoś ma do Ciebie pretensje Jesteś upokarzany na oczach swoich kolegów z pracy Jesteś regularnie traktowany w sposób nieuczciwy Doświadczasz psychicznego lub słownego znęcania się Jesteś obwiniany za problemy spowodowane przez innych Zawsze otrzymujesz zbyt dużo pracy tak, że regularnie masz zaległości w jej wykonaniu Regularnie otrzymujesz groźby zwolnienia z pracy Możecie napisać pismo do Dyrektora lub Prezesa waszej firmy jeśli to nie poskutkuje możecie zgłosić sprawę na Policję do prokuratury do Państwowej inspekcji pracy. Mam nadzieję że ta porada może trochę podpowie wam jak rozwiązywać właściwie takie problemy. Ciepło pozdrawiam pracowników Dorota .M

Jaskółka

Co do jednego mogę napisać jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników ma się z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk zapierdalanie na kilku rejonach poniżanie uczciwych ludzi dziwne układy pewnych pracowników z brygadzistami brak uczciwości wobec pracowników .gnębienie i prześladowanie ludzi wręcz okazywanie takiej postawy że jak się nie podoba możesz się sam zwolnić ,Brygadziści tworzą atmosferę pewnego nacisku już można to podciągnąć prawie pod Mobbing niektórzy ludzie nie wytrzymują takiej presji psychicznie tam jest szkalowanie ludzi praca tam grozi okaleczeniem psychicznym myślę że może ktoś wreszcie nie wytrzyma i całą tą sprawę zgłosi do Państwowej inspekcji pracy Jeśli chce ktoś podjąć prace w Krakowie w Galerii Bonarka niech dwa razy to przemyśli zanim podejmie tam pracę

Rambo I Krew
@Jaskółka 14.11.2016 00:31
Co do jednego mogę napisać jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników ma się z [usunięte przez admina...

Niestety w dzisiejszych czasach pracodawcy często wykorzystują umowę zlecenie, by ponosić mniejsze koszty za zatrudnienie pracownika. Wymagają od zleceniobiorcy by pracował dokładnie tak samo, jak osoba zatrudniona na „normalną umowę”, ale bez prawa do emerytury czy płatnego urlopu. Jeżeli z treści podpisanej umowy wynika, że będziemy wykonywać swoje obowiązki osobiście, odpłatnie, w warunkach nadzoru oraz w miejscu i o czasie wyznaczonym przez zleceniodawcę, to tak naprawę jest to typowa umowa o pracę i możemy uznać, że jesteśmy wykorzystywani. Nie dotyczy to przypadku, w którym z jakichkolwiek względów wolimy pracować na umowie cywilnoprawnej i sami podjęliśmy taką decyzję. Warto wiedzieć, że pracodawcy, którzy ewidentnie wykorzystują umowę zlecenie jak zamiennik umowy o pracę, mogą zostać ukarani grzywną w wysokości od 1000 do 30 000 zł na mocy art. 281 Kodeksu Pracy. Kara może być przyznana również na podstawie wniosku osoby zatrudnionej, czyli pokrzywdzonej. Wtedy na drodze postępowania sądowego można wnieść powództwo o ustalenie stosunku pracy. Podstawowe różnice pomiędzy umową zlecenie i o pracę Zleceniodawca nie może narzucić zleceniobiorcy miejsca i czasu, w którym musi wykonywać obowiązki

Adam

Mam pytanie jak tak naprawdę jest w firmie plusy i minusy czy umowa jest okey płacą na czas idę na rozmowę jako kier. piszcie prawdę ile można zarobić czy nie ma przekrętów jak pracują w Krakowie

ama

w sumie to nie interesują mnie już takie stanowiska pracy u was jako kasjerowa bufetowa, mżecie mi powiedzieć raczej jak zostać u was szefem kuchni?

pracownica

Atmosfera w pracy jest dobra. W Lublinie normalny kierownik i jak przyjadą z Warszawy to nikt niekrzyczy tylko kulturalnie są wobec ludzi nawet kierownik mówi żeby się nie bać .A to dużo daje bo w amluksie jak dyrektor przyjechał to wszyscy chowali się po kontach , bo nic mu nie pasowało zaraz krzyczał i wymyślał a tutaj każdy grzecznie i z uśmiechem . Pieniondze są na czas i atmosfera fajna. Każdy bal się odejść z amluksu do everu pod koniec roku ale dobrze zrobili smy bo niema porównania.

jaro
@Uśmiechnięta 17.11.2016 11:01
Pan mówi że nie ma mocnych moja koleżanka pracuje w Bonarce w sklepie odzieżowym i wpadłyśmy razem na pomysł żeby pokazać panu...

Pracowałem w ever na bonarce na nocki to wiem co się tam dzieje

pracownik
@Uśmiechnięta 17.11.2016 11:01
Pan mówi że nie ma mocnych moja koleżanka pracuje w Bonarce w sklepie odzieżowym i wpadłyśmy razem na pomysł żeby pokazać panu...

haha i myslisz ze interwencja zajmie sie twoimi wypocinami? hahahah a co ich obchodzi zasrana winda i to ze pewnie tam pracowalas i wywalili Cie za chlanie/ kradzież / ściemnianie albo inne kombinowanie. Dziewczyno 90 % osób takich jak Ty chce się zemścić na firmach sprzątających nie widząc swojej winy. weź się za robotę ... rozbawiłaś mnie ... interewncja do zarzyganej windy ... hahahahhahaa

obibok

Utrzymują firmę na ludzkich krzywdach tzn.temu co naprawdę zależy na pracy,szanuje ją,stara się jak może ,zasuwa jak wół.Nie potrafią tego docenić dać premię czy zapłacić rzetelnie dodatek nocny,ale o czym tu mowa.Najlepiej zatrudnić pijaka dać większą stawkę i czekać aż opieprzy coś cennego z obiektu.Bo on jest chory i ma orzeczenie.To jest bzdura żeby pracownik robił za pracownika i jeszcze za niego odpowiadał.

anonim

(usunięte przez administratora)

Olek

Z palcami to różnie chyba zależy na jakim obiekcie ,płacą na godziny ,ale zazwyczaj mało 8 zł ,oferty mają cały czas przyjmują na obiekty,najlepiej to zadzwonić do firmy i coś dadzą ja tak dostałem się na obiekt

ADAM

Mam prośbę do narzekających na tą firmę – idźcie i popracujcie w innych firmach sprzątających, zobaczycie różnicę!!! jak traktują servis sprzątający kierownicy i dyrektorzy. TJ brak terminowych wypłat, mobbing przez prezeskę dla kierowników, brak badań i szkoleń BHP dla pracowników świadczących usługi (zlecenie) Jesteśmy na samym dole drabiny społecznej, więc obrażanie się, że ktoś chce żeby praca była dobrze wykonana jest infantylne. My od tego jesteśmy, aby było czysto  Nie do końca wierzę, że na jakimkolwiek obiekcie chleją oficjalnie … tak na żywca i przełożony nic z tym nie robi, „BONARKA” jest w gestii chyba pana Jarka?? Tak myślę a on ma zasady i jest pryncypialny, więc nie wierzę, aby przymykał oko na takie tematy!!!!!

Były pracownik
@ADAM 16.07.2016 05:57
Mam prośbę do narzekających na tą firmę – idźcie i popracujcie w innych firmach sprzątających, zobaczycie różnicę!!! jak traktu...

Jarek już dawno olewa Bonarke a wiedział o piciu bo i sam woził pijanego brygadziste Ludwika do domu

pracownik everu

tak tak brygadzista to ci awans a pani M brak slow

Była Klientka tego Obiektu

Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!

Jasiek

Jest spoko, a bedzie lepiej bo juz stawki podnoszą. Moja stara na pokojach to ostatnio prawie 2500 koła przyniosła

galerianka

Z Michałem dobrze sie pracuje jak sprzatalis my w leklerku w Lublinie i on byl tam kiero to spoko bylo normalny chlop. Jak miał opier... To tak zrobil, jak miał pochwalić to tez. Szkoda ze odszedł . Takich ludzi jest w dzisiejszych czasach bardzo malo.

lublin

tak, w lublinie w felicity jest dobrze, kierownik ma normalne podjescie , nie wydziera sie na ludzi, jak ma cos przekazac to grzecznie i z szacunkiem i zawsze podziekuje za prace, Pani dyrektor Ewa jak przyjezdza to tez jest mila i szanuje ludzi i kierownik zawsze mowi ze pani ewa jest fajna a jak on tak mowi to tak jest , dyrektor michal z atrium tez normalny gościu. kasa na czas, ludzi szanują. chcemy podwyzki, ale w innyh firmach sprzatajacyh w lublinie nie ma takiej atmosfery jak na felicity. wymagania sa duze, bo trzeba latac z odkurzaczem i odkurzac nawet rowki w windach i metalowe wejscia przed schodami ruchomymi ale kazdy z usmiechem przychodzi do pracy. kasa mala ale moze bedzie z nia lepiej

pracownik

Ty to się zdecyduj czy chcesz lizać im tyłki czy odchodzisz z firmy plociuchu

pracownik

W Lublinie jest dobrze. Wyplata na czas i to jest najważniejsze. Atmosfera tez jej dobra i każdy chetnie pracuje. Jak galerie sprzątal Amlux to tez bylo fajna atmosfera tylko Amlux nie placil na czas, czekaliśmy pare razy po miesiąc i dluzej na pieniadze i oazukiwali na godzinach.

aga

Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracowników z godzin.

Pracownik
@aga 16.05.2016 13:43
Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracownikó...

To tak samo jak na Bonarce w Krakowie kierownik Rafał nie dość że traktuje ludzi jak szmaty i dalej chleje wodke w pracy to jeszcze okrada pracowników z godzin i pewnie dlatego go trzymają wstyd to jest najgorsza firma jaką znam !!!!!!!!!!!!!!

Pracowniczka
@aga 16.05.2016 13:43
Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracownikó...

Na obiekcie Bonarka w Krakowie pija także dziewczyny na nocnej zmianie wiem o tym bo jak pracowałam z nimi jakiś czas na nocki to widziałam na własne oczy a razem z nimi kierownik Rafał pięknie tak dalej pozdrawiam was koleżanki macie racje za takie pieniądze to tylko pic w pracy i olac wszystko

m

Jak robiłaś bokami, ale sciemnialas to cie wywalili, a teraz swoje żale tu wylewasz

Xardas

Ta firma jest perfidnie obłudna. Pracowaliśmy tam z mojamatką i jej koleżanką parę miesiecy, nie było na nas żadnych skarg, a mimo to zwolniono nas z dnia na dzień. Powód? Prawnicza mafia rządzi tą branżą i tyle - kumoterstwo i oszczędzanie kosztem innych. Wolązatrudnić niepełnosprawnych (dostaja za nich dotacje) a nas wyrzucili, choć i tak zarabialiśmy poniżej jakichkolwiek norm państwa XXI wieku na pl. Bankowym w Warszawie. Chorzy ludzie, chora mafia i zatrudnianie obcokrajowców zamiast Polaków. Dno dna. Firma rządzona przez mafię, liczy sietylko hajs a ty biedny Kowalski - zdychaj.

Rafał

Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...

Rafał60

witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .

Jaa

Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?

pracownik

Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.

Pracownik

Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!

Pracownik

W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!

akpracownik
@Pracownik 13.03.2016 17:41
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do n...

Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek. Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co????? Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!! Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.

Pracownik
@akpracownik 15.03.2016 19:03
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek. Pracowałem na Bo...

Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li

pracownik

Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem

kamil

Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli

anonim

(usunięte przez administratora)

kacap

ciekawe od kiedy z tego co się orientuje to najniższa krajowa

Pracownik

Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.

anonim

He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer

monika

Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy

Zostaw opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.