Ever Grupa Sp.z o.o.
3 327 6 1

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracownik

Do Ever przyjmują ludzi tylko z orzeczeniem żeby nie musieli za duzo kasy na ludzi placic, tylko żeby oni jeszcze dostali za ludzi z orzeczeniem, jak widziałem w huhtamaki Gliwice jacy ochroniarze pilnują tego zakładu to powiem śmiech na sali, same dziadki co sami potrzebują pomocy, kiedyś tam pracował taki starszy facet o lasce, utykal że głowa boli, jakby tak przyszło co do czego to on sam by najpierw potrzebował pomocy, potem pamiętam dziadka alkocholika jak się weszlo na ochronę to jak do gorzelni, a kierowniczka pani Edyta P. nic z tym nie robiła byle miała ludzi do pracy z grupą, taka tania siła robocza, a jak nie byłeś z grupą to tylko umowa zlecenie, o umowie o prace można tam zapomnieć, pani Edyta dużo gadała, obiecywała i na tym był koniec, a premie pracownicy z Ever dostali tylko wybrani a potem słyszysz że ona traktuje wszystkich na równo, dobre sobie, tylko patrzyła swojego interesu i żeby jak najwięcej obiektów otworzyć bo z tego miała kasę, taka cwaniara ze Sosnowca,

Marta
@Pracownik 30.12.2018 14:42

W swojej wypowiedzi wspomniałeś, że w Ever Grupa istniała możliwość otrzymania premii. Chciałabym, żebyś wyjaśnił użytkownikom, jakie wymagania należało spełnić, aby ją otrzymać? Czy na święta wszyscy pracownicy firmy mogli liczyć na otrzymanie premii?

Była pracownica
@Marta 12.01.2019 00:53

W firmie Ever premie dostali tylko pracownicy zatrudnieni z grupą, a reszta o premi mogli zapomnieć, tylko ciekawe dlaczego ludzie z tej samej firmy i robią ta sama robotę i tylko ludzie z grupą dostali premie, widocznie tam są ludzie gorsi i lepsi, a jak się upomnisz o podwyżkę to usłyszycie że narazie nie ma z czego, ale kierowniczka z Ever Gliwice Edyta Patynska już nie jeździ oklejonym autem slyzbowym tylko takim na poziomie, a jak się ją spytałem czy nowe służbowe, to powiedziała że ona na to pracuje i nie lezy i jej się należy, a ja co leżę na socjalu, pachne a kobiety loda mi robią i samo się sprząta, śmieszna odpowiec kierowniczki i jej podejście do pracowników, pnie się do góry po trupach i po cichu, tylko z kierownikami kontrakty podpisuje żeby kasy wiecej zgarnąć, a o pracownikach nie pomyśli. Więc się zwolnilem, a wy jak chcecie zebrać to do Ever Gliwice zapraszam.

Marta
@Była pracownica 13.01.2019 16:00

Czy atmosfera panująca w firmie pomiędzy pracownikami była pozytywnym aspektem zatrudnienia w niej? Jak wspominasz kontakty interpersonalne z pozostałymi współpracownikami? Podziel się swoimi wrażeniami z innymi, a ułatwisz zainteresowanym podjęcie decyzji o zatrudnieniu w Ever Grupa.

Radek

Czy ta firma zatrudnia tylko osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności?

Była pracownica
@Radek 07.01.2019 11:03

Raczej tak, bo za to mają dodatkowa kase

Była pracownica

Pracowałam w tej firmie 3 lata i tylko kasa była na czas, a poza tym to masakra pracowałam na dużym obiekcie i obowiązków miałam zadane tyle co w innym zakładzie robiły by to dwie osoby i ciągle mi dokładala roboty, premi, podwyżki o tym można zapomnieć, umowa tylko zlecenie, o innej umowie zapomnijcie, a i nie chorujcie, bo ja poszłam na L4 i w trakcie choroby zadzwoniła kierowniczka i powiedziała że mam już nie przychodzić do pracy i moje pytanie brzmi, czy tak mogła postąpić zwalniają mnie a L4?

Krzywy
@Była pracownica 28.12.2018 00:06

Powinna Pani oddać sprawę do inspektora pracy , ewentualnie odwołać się do sądu pracy

Alicja

@Joanna Przede wszystkim, nie podawaj proszę żadnych danych osobowych pracowników firmy Ever. Jest to niezgodne z regulaminem. Mogę spytać, co dokładnie zostało przez Ciebie zgłoszone, oraz co konkretnie otrzymałaś w odpowiedzi? Niestety, ale nie napisałaś żadnych konkretów. @Leszek Czy jesteś pewny, że znasz definicję mobbingu? Jeżeli tak, to napisz, proszę, czym on się w Twoim przypadku objawiał oraz jak konkretnie go uświadczyłeś w firmie Ever. Jest to bardzo poważny zarzut, który nie może zostać zarzucony bez żadnych konkretów. Dlatego żeby uwiarygodnić Twoją opinię, proszę Cię o konkrety.

Joanna
@Alicja 01.07.2018 12:01

Wyjaśnijmy sobie jedno podanie imienia i nazwiska to jeszcze nie dane osobowe.co innego gdybym podała dat,e urodzenia stan cywilny wtedy naruszyłabym prawo.Co do zgłoszenia zgłosiłam sposób w jaki byłam traktowana zresztą za dużo by tu pisać a odpowiedz i Państwowej INSPEKCJI PRACY była zupełnie nie na temat.

Joanna
@Alicja 01.07.2018 12:01

Droga A licjowyjaśnijmy sobie pewną kwestię podanie imienia i nazwiska to jeszcze nie złamanie prawa.Każdy ma prawo wiedzieć kogo się wystrzegać .Zgłosiłam skargę na zachowanie brygadzistek zarówno ukrainki jak i polki że nie mogłam scodzić na przerwę bo patrzyłam jak inni jedzą żę jak nie zdejmę pierścionków to będę miała palce obcięte brzeszczotem.Ukrainka była chamska i opryskliwa co zgłaszałam kierownikowi ale ten nic z tym nie zrobił.W odpowiedzi otrzymałam litanię przebiegu mojego zatrudnienia jakie otrzymałam uposażenie/ubiór służbowy/ i żadnych konkretów dotyczących skargi/Efekt był taki że musiałam odejść czego nie żałuję.Mam dobrą pracę super kierowniczkę umowę o pracę już przedłużoną .Nie wiem na co ci konkrety ale chcesz to podałam.

joanna
@Alicja 01.07.2018 12:01

Witaj Alicjo na wstępie wyjaśnijmy sobie jedno podanie imienia i nazwiska to nie złamanie prawa.W skardze opisałam zachowanie brygadzistki Jolanty w stosunku do mojej osoby,Nie mogłam zejśc na przerwę bo przyszłam patrzeć jak inni jedzą nie mogłam zdjąć pierścionka obetnie się palec brzeszczotem oskarżono mnie o kradzież/niesłusznie/ policja odrzuciła podejrzenia brygadzistka Jola nie zareagowała.W odpowiedzi z PiP otrzymałam litanię z wyciągiem formy zatrudnienia warunkami oraz umundorowania nic co dotyczyło skargi.Nie wiem poco ci te konkrety mam dobrą pracę super kierowniczkę i umowę o pracę przedłużoną na rok

Joanna
@Alicja 01.07.2018 12:01

Witaj Alicjo na wstępie coś sobie wyjaśnijmy podanie imienia i nazwiska to nie dane osobowe i żadne złamanie prawa.Każdy ma prawo wiedzieć kogo ma się wystrzegać.Skarga dotyczyła akurat zachowania polki jak wypomniała mi że przychodzę na przerwę patrzeć jak inni jedzą. Nie zdejmę piuerścionka to mi się obetnie razem z palcem.Wypomniała paczkę na Boże Narodzenie bo nie miałam 10złotych.Ukrainka zabroniła zagotować wody bo nie dołożyłam się do czajnika,była chamska opryskliwa a kierownik na to nie reagował choć zgłaszałam.w odpowiedzi z PIP otrzymałam wykaz formy zatrudnienia warunki i wyposażenie służbowe nic co dotyczyło tematu.Nie wiem po co ci te informacje mam teraz dobrą pracę z umową o pracę i super kierowniczkę.

Joanna
@Alicja 01.07.2018 12:01

Witaj Alicjo na wstępie coś sobie wyjaśnijmy:Samo podanie imienia i nazwiska to jeszcze nie dane osobowe.Każdy ma prawo wiedzieć na kogo uważąćSkarga dotyczyła akurat polki.Nie mogląm zejść na przerwę bo patrzyłam jak inni jedzą zdjąć pierścionka to mi się ovetnie brzeszczotem razem z palcem wypomniała paczkę świąteczną bo nie miałam 10 zł aby się złożyć na kierownika.ukrainka zabroniła korzystać z czajnika bo nie dołożyłam się do jego zakupu,ze strony kierownika zero reakcji.W rezultacie odeszłam W odpowiedzi z PiP otrzymałąm litanię dotyczącą zatrudnienia jakie warunki w co zostałam wyposażona /strój/ z czego skorzystałam a ni jednego słowa dotyczącego sprawy.Nie wiem do czego ci to potrzebne gdyż mam teraz dobrą pracę i super kierowniczkę umowę o pracę ,

Grzesiek
@Joanna 02.07.2018 23:30

Ten kierownik co udawał że nic nie widzi i bał się brygadzistka to ten co teraz odszedł i został menagerem ?

Joanna
@Grzesiek 14.07.2018 16:10

Nie wiem o kim mówisz jest to kierownik z Reduty p. Konrad i jest tu dalej tobie zapewne chodziło o Ankę Roman i ona rzeczywiście została menagerem ale ona była na Złotych Tarasach

Zoli
@Joanna 14.07.2018 21:34

Ten menadżer z Reduty to kompromitacja, fałszywy i do tego kłamie jak z nut, swojego dyrektora Pana Józefa boi się jak ognia i robi wszystko pod jego dyktando. A Pan Józef? No cóż! Zgadzam się z poprzednimi opiniami na jego temat, (usunięte przez administratora) jakich mało i niczego nie przyjmuje do siebie on ma tylko rację i nie liczy się z ludźmi, chory na władze i wyniki nawet po trupach.

Gość
@Zoli 06.09.2018 13:25

Zgadzam się w 100% to co napisałeś Zoli o panu Józefie. On ma ludzi za nic, choć mówi, że on każdego szanuje. Guzik prawda, tak jaki on potrafi się odezwać po chamsku, to drugiego długo by szukać. Prostak i tyle. On potrafi tylko lizać (usunięte przez administratora) prezesowi i ludziom postawionym wyżej od niego. Tam pewnie jest malutki, ogonek podwinie pod siebie, a potem jak wyjeżdża z biura to musi pokazać swoją władzę. Dlatego takiego lizusa trzymają w tej firmie - żal.

Zoli
@Gość 07.09.2018 09:11

Tak, masz rację. Szkoda że nie widzi jakie z siebie robi posmiewisko, ludzie to widzą, śmieją się z niego i wszyscy mają go za nic, za jego podłość i lekceważenie ludzi. Żeby być dyrektorem to jeszcze trzeba mieć kulturę, wiedzę i szacunek

Gregor
@Joanna 14.07.2018 21:34

Łał, to tak jak myślałem, Ania menadżerem, a Marta pewnie jeszcze wyżej poszła, ha ha ha ,przez te parę lat sporo się zmieniło. Pozdrawiam stary skład ze Złotych ,jak jeszcze Anka była kierownikiem

Monika

Ktoś wie jak się pracuje w ever w promenadzie ? Jaka atmosfera ?

Ewa
@Monika 07.08.2018 09:00

Prosze unikać tego miejsca jak ognia

Polk
@Ewa 09.08.2018 09:48

Pani Moniko to nie prawda atmosfera jest bardzo dobra Pani Ewa została zwolniona za kradzież

Krzysiek
@Polk 09.08.2018 19:20

Ktura Ewa ?

Pracownik
@Polk 09.08.2018 19:20

O tuż to, która (usunięte przez administratora)? Nie przypominam sobie takiej a jeśli już była ta o której myślę to aktualnie wciąż przebywa na chorobowym.

Niepełnosprawny
@Ewa 09.08.2018 09:48

Cześć Ewo Dziś uciekłem tak szybko jak tam trafiłem ,byłem na Woronicza blok F TVP warunki w szatni okropne nie ma tam szacunku i warunków dla niepełnosprawnych Nie polecę nikomu Nie chcę mieć doczynienia z tą firma Dostałem takiego nerwu ze uciekłem

Łukasz
@Pracownik 28.09.2018 17:14

Wpisy dotyczące w jakiś sposób osób pracujących w Ever Grupa są nie na miejscu i łamią też regulamin forum. Jest on ogólnodostępny na forum. Mimo wszystko zachęcam Ciebie, jak i również innych obecnych na wątku, o udzielanie merytorycznych wypowiedzi dotyczących pracy w firmie. Podzielcie się z użytkownikami informacją dotyczącą warunków zatrudnienia, a także atmosfery w Ever Grupa panującej.

Ja i ty
@Łukasz 20.11.2018 21:00

Człowieku idź na Gsr to zobaczysz co wyprawia tam Pan RJ banda kretynow.

Ja i ty
@Monika 07.08.2018 09:00

Pracuje się jak na wszystkich obiektach tej firmy. Czyli wymogi a kasy minimum no i ludzie jakich zatrudniają masakra leśne dziadki po udarach ale cóż liczy się grupa i kasa dla firmy i tyle sztuka jest sztuką.

Zainteresowany

A jak wygląda praca w tej firmie w nowo powstałej galerii ' Nowa Stacja " w Pruszkowie?

sodyn

Omijajcie tą firmę z daleka ... serdecznie odradzam ....

Robinson

Dno, dno i jeszcze raz dno Moje sugestie dla Ever Grupa Sp.z o.o.: Dno, dno i jeszcze raz dno Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymienić przynajmniej dwóch dyrektorów

Robinson

Takiego wrednego i obrzydliwego typa jak dyrektor pan Józef to chyba drugiego nie ma w tej firmie. Nie szanuje pracowników, drze się na nas, ludzie sie skarżą, że obgaduje niepełnosprawnych, ale jak juz są świadkowie to udaje jaki to on jest miły i kulturalny, zresztą do innych tak samo sie zachowuje. Ludzi ma za nic, a sam sie wielkie g... zna na robocie. Tak samo traktuje naszego kierownika, co on mysli że ludzie nie widzą i nie słyszą? dlatego odchodzą z tej firmy

robik64
@Robinson 02.08.2018 12:19

Nie podzielam tej opinii. Jest moim dyrektorem od prawie 5 lat ale jeszcze nie słyszałem aby na obiekcie na którym pracuję na kogoś się wydzierał. Jedynie co to zwracał uwagę na coś co robiło się źle ale nigdy nie w chamskiej formie.

Ernest
@robik64 28.08.2018 18:13

Z tym Panem miałem styczność raz. Z pełną świadomością mogę powiedzieć, że zachowywał się arogancko, chamsko i wulgarnie. Spotkał mnie pierwszy raz w życiu i nie był miły ... śmiało mogę powiedzieć, że zostałem położony , więc domyślam się jak może zachowywać się wobec osób które zna dłużej. (usunięte przez administratora) prostak i cwaniak !!!

Gość
@Ernest 05.09.2018 22:50

Tego faceta nie da się znieść. Jest chamski, arogancki, wszystko wie najlepiej. To podły i wredny człowiek. Za grosz nie wolno mu ufać. Jego kierownicy go nie lubią, ale udają przed nim co innego, bo się boją o swoją pracę. Zresztą nawet w firmie mają go za obrzydliwego faceta. Nikt go nie lubi. Taki był 10 lat temu i taki jest do dziś

Zoli
@Robinson 02.08.2018 12:19

Firma Ever się kompromituje mając na stanowisku dyrektorskim takiego obrzydliwego człowieka jak Pan Józef, nie potrafi rozmawiać z ludźmi, brak kultury a o jego inteligencji to nawet nie wspomnę.

Gość
@robik64 28.08.2018 18:13

Przestań wypisywać głupoty. Wszyscy wiedzą jaki on jest. Jak masz głupio bronić, to lepiej nic nie pisz. Masę ludzi przez niego odeszło z firmy począwszy od zwykłych pracowników po kierowników. Ktoś może pomyśleć, że jacyś pracownicy się na niego żalą (bo z pewnością pijaki, nieroby itd), ale nawet inni dyrektorzy nie znoszą pana Józefa. Nie jest on lubiany, na samo wymienienie jego imienia ludziom robi się niedobrze.

Beti
@robik64 28.08.2018 18:13

Hahahahaha, to chyba sam Pan (usunięte przez administratora)siebie broni, bo żadnej jego kierownik nie stanie za nim w obronie

Gość

Ever Rondo Onz1 Warszawa To jakaś masakra! NIE POLECAM TEJ PRACY!!! Wszystko trzeba robić,a płacą grosze. Kuchenkowe 14p DNO!!!

Gość

Ever, firma jak firma było wszystko dobrze dopóki nie zmienił się menadżer na jednym z prestiżowych budynków (Rondo ONZ 1) Warszawa. Teraz w tym monencie jest jakaś masakra, wprowadza swoich ludzi którym brak kompetencji i dostają pieniądze za nic. Idzie tam gruba kasa pod stołem i nikt tego nie widzi albo nie chcę wiedzieć. Pani Justyna która chyba nie ma lustra w domu żądna władzy jak mało kto ma jakiś dziwny układ z Panem menadżerem Dariuszem R i po prostu dostaję pieniądze za nic bo na pewno nie za swoje godziny przepracowane. Jest to jakiś dziwny układ między menedżerem a brygadzistą o którym nikt nie mówi bo się boi. Nie polecam tego obiektu bo trwa tam wojna o stołki i władzę

Alicja

@Joanna Oczywiście, że jest to podanie danych osobowych. Zapoznaj się z regulaminem serwisu - tam wszystko jest opisane. Konkrety potrzebne są dlatego, że jako moderator forum GoWork.pl staram się uzyskać dla innych użytkowników jak najwięcej szczegółowych informacji. Niemniej jednak, skoro otrzymałaś odpowiedź, która - jak twierdzisz - nie była na temat, to czy próbowałaś znowu pisać w sprawie sytuacji, która spotkała Cię w firmie Ever Grupa?

Joanna
@Alicja 07.07.2018 16:05

Witam cię Alicjo nie nie pisałam wyżej i nie ma to już dla mnie żadnego znaczenia.Mam dobrą pracę ,super kierowniczkę obiekt też w porządku i to mi wystarczy.Pozatym nie rozumem jednego na mnie fukasz żę udostępniam dane osobowe a ztego co czytam wypowiedzi innych również padają nazwiska i tego nie korygujesz więc określ się jasno albo nie udostępniają wszyscy albo jawnie ujawniamy personalia.Bądz obiektywna dla wszystkich sskoro odsyłasz mnie do regulaminu to odeślij wszystkich.Przepraszam za ten ostry wywód ale nie nawidzę fałszu i obłudy.Nazwałabym to inaczej ale jednak jeszcze mam trochę taktu i kultury

Rafałek
@Alicja 07.07.2018 16:05

Alicja nie usuwaj postów innych użytkowników którzy opisują patologie w ever gdańsk

Mateusz

Ochrona w stoczni remontowej przez ever to dramat .kierowniczej ochrony rafałek Jóźwiak zakompleksiony mały człowieczek .prawko stracił za chlanie.czepia się ludzi bo życie mu nie wyszło.wyzysk zastraszanie zrobisz 300 godzin to 1 zł ci dadzą stawka 11zł śmiech ludzi brak ubrań brak

Andzia Lodz

Pracowalam w tej firmie 8 lat co z tego.,ze wyplacalni na umowe 2 gr Lodz gdzie nie ma poszanowania dla dobrego dlugoletniego pracownika .Zmieniaja nazwe firmy.Zeby pracownik z tak dlugim stazem nie mial umowy na stale wstyd bo ciagle zmiana nazwy o.urlop trzeba sie prosic bo inna osoba ciagle bierze wolne a ja nie bo ona pstryk i wolne ciagle ja zastepowalam moja umowa konczy sie w lipcu i nie przedluzam z ta firma umowy bo mam dosc nie sprawiedliwosci a zapieprzalam nie jedno krornie po 8 godzin na Sukcesij porazka jak zdrowa osoba nawet dziekuje nie uslyszalam a kierownictwo i brygadzistki z Sukcesji komedia pomylek siedzialy z (usunięte przez administratora) i kawke pily gdzie nie bylo ludzia ja na serwisie zapieprzalam dwa pietra na raz z grupa bo panie (usunięte przez administratora) nie podniosly moje gratulacje wcale sie nie dziwe ze ludzie odchodza ,ze nie macie ludzi do pracy zastanowcie sie nad soba i zacznicie szanowac ludzi tych ktorzy nie nawalali zapieprzali z 2 gr inwalidzka bo nie boja sie pracowa c 8 lat jestescie nie sprawiedliwi i dlatego nie przedluzam z wami umowy a tak na marginesie taki dlugoletni pracownik powinien miec umowe na stale

Andzia Lodz
@Andzia Lodz 26.07.2018 11:35

PS Najlepsze obiekty gdzie mi sie dobrze pracowalo to Enel Med 4 lata same nocki ciezko ale to nic sanepidy i audyty ale dalam rade Asco i Medicower tez nocki najgorszy obiekt to Sukcesja szkoda mi tylu lat z kim mi sie dobrze pracowalo brygadzista z Sukcesij Janusz i.kierowniczka J.K..ktora mnie przyjmowala w 2010 r byla super byla bo bardzo sie zmienila na nie korzysc ostatnio a szkoda bo bym nie odeszla bo 8 lat ale chce by w koncu byla sprawiedliwosc moze moje odejscie cos zmieni Slyszalam ze E .G. ma miec od Wrzesnia umowe zlecenie i tak powinno byc bo gdy miala umowe o prace na Medicowerze to ciagle wolne brala co troche ja ja zastepowalam a ona nie ma grupy i nie powinna miec umowy dobrze przynajmniej teraz nie bedzie co troche wolnego brala moze w koncu cos sie zmieni Andzka Lodz

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata podsuniecie?

Alicja

Czy coś się zmieniło w pracy w firmie Ever Grupa? Jeśli tak, to zmiany były na lepsze, czy gorsze? Ostatnio niewiele piszecie na ten temat, więc zachęcam każdego do wypowiedzi na temat pracy w tej firmie. Możecie tym samym pomóc wielu osobom.

JOANNA

Witam z tej strony Joanna pracowałam w firmie mEVER i byłam dosyć zadowolona do czasu aż podjęłam pracę w Reducie Aleje Jerozolimskie 148 na Warszawskiej Ochocie.Ktoś zapytał o tę Nadi więc podaję nazwisko Nadia Anostyna.Łatwo ją rozpoznać bo ma wygląd mężczyzny i chodzi cały czas na czarno.Uznaje tylko swoich rodaków a nas polaków gnoi jak psa.przez nią musiałam odejść uwaga też na panią Jolę-polkę która też nie jest wiele lepsza jeżeli masz coś na palcach-pierścionki każe ściągać jak nie dasz rady to grozi obcięciem palcy brzeszczotem sama to przerabiałam.za to w porządku jest pan konrad kierownik zresztą jak się dowiedziałam zastraszony przez Nadię

M
@JOANNA 20.05.2018 13:51

Jak kierownik może być zastraszony przez brygadzistke ???

Joanna
@M 07.06.2018 19:00

Przyjmij się do pracy na Redutę to sam się przekonasz pracowałam tam to wiem jak to wyglada

Młody
@Joanna 20.06.2018 18:41

I centrala firmy nic z tym nie robi ?

Joanna
@Młody 23.06.2018 12:22

Witaj młody niestety nikt nic z tym nie robi zgłosiłam sprawę do inspekcji pracy ale odpowiedz jaką otrzymałam była wogóle nie na temat,centrala taka sama

Alicja

@Leszek, w swoim wpisie użyłeś bardzo poważnego określenia jakim niewątpliwie jest mobbing. Czy mógłbyś wyjaśnić, jakie Twoim zdaniem działania w Ever Grupa mogą świadczyć, że to zjawisko zaczęło występować? Bardzo Cię proszę o wypowiedź w tej bardzo poważnej kwestii.

Janusz

Ever w Remontowej dramat .Jóźwiak pełen kompleksów , ludziki jak roboty .Wyzysk i ściema pełną gębą.

Nowy
@Janusz 14.06.2018 16:37

A ten Jóźwiak, kim jest na stoczni kierownikiem, dowódcą zmiany???

Leszek

U was też jest mobbing i zastraszanie ludzi jak Lesznie czy w Ostrowie

Ja346

Pracowałem w centrali, jakiś czas temu. Firma naprawde porzadna, atmosfera ok, fajni ludzie, miło wesolo. Normalnie, robotę swoją trzeba bylo zrobic, ale nauczyc sie tez mozna bylo duzo. Biuro fajne, nowe. Są szkolenia, są wyjazdy, są benefity. Bardzo dobrze wspominam chociaż o podwyżkę było troche ciężko.

Alicja

@Rafałek, proszę Cię o nieskupianie się w swoich postach na osobach zatrudnionych w Ever Grupa, ponieważ oni nie są przedmiotem tego forum. Dlatego dobrze by było gdybyś rozwinął ten fragment swojego wpisu, który bezpośrednio porusza Twoje spostrzeżenia o tej firmie, ale jako pracodawcy. Czy pracujesz nadal w tym miejscu?

bozena

przeczytalam kilka opini wyzej i jestem w szoku. przyjedzcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. tu nikt zlego slowa nie powie na ta firme. pieniadze na czas . podobno tym co pracuja na umowe o prace w listopadzie wyplacili kilka dni wczesniej zeby mieli na zakupy przed wszystkich swietych tak mowil kierownik . ja przyszlam do pracy jak juz byl ever ale kolezanki mowia ze wczesniej byla taka kierowniczka w tej poprzedniej firmie ze wyzywala ich od brudasow i nierobow i miala swoje wybrane pracowniczki z ktorymiu pila kawe a reszta robila za nie i byly tylko ploty i nic nie robienie . teraz jest dobrze. ja sama jestem w szoku ze mozna pracowac w takiej fajnej atmosferze. szkoda ze w niedziele tez trzeba pracowac ale i tak kazdy idzie na reke. W Lublinie kazdy mowi po obiektach ze w felicity pracuje sie najlepiej . nikt nikogo nie oszukuje, kazdy wie co ma robic , pieniadze na czas a my murem staniemy za kierownikiem bo on szanuje ludzi i kazdego zrozumie i kazdemu poda reke nie to co w innych obiektach. przyjezdzajcie do lublina i zobaczcie jak sie pracuje. Swoje zrobic trzeba i orobić sie ale kazdy z usmiechem wychodzi i przychodzi do pracy bo kierownik mi powiedzial jak mnie przyjmowal ze nie pozwoli zeby jeden drugiego gnebil a kazdy jest czlowiekiem czyims ojcem, matka i nie mozna nikim poniewierac bo gramy w jednej druzynie i te slowa zapamietam do konca zycia. on tak mowi wszystkim nowym ale to sie sprawdza w zyciu i codziennie . zapraszamy do lublina . zobaczcie jak sie pracuje i dajcie sobie spokoj z wymyslaniem .

dorota
@bozena 28.11.2016 21:31

Ja też jestem w szoku !! jestem w tej firmie od niedawna -raptem parę miesięcy i pracuję w rzeszowie i powiem wszystkim malkontentom że firma jest ok!!!!!bo pracowac trzeba wszendzie !! kasa na obiecany dzień nie to co inne firmy szefostwo też jest dobre kierownik nie przypierdala się do gupot ale trzyma poziom musi byc czysto to jego zdanie co dzien to chodzi ciongle i sprawdza czy jest czzysto w wc i wogóle ale jak znajdzie to nie drze sie tylko prosi żeby to wyczyścic i sie robi Tak ze nie ma co psioczyc na firme tylko robic co do nas nalezy

pracownica
@dorota 19.12.2016 17:18

najważniejsze ze nikt nie musi sie prosic o nic. pieniadze na czas , srodkow nie brakuje. w amluksie na felicity w lublinie poprzednia kierowniczka podobno kazala dziewczynom uzywac rekawiczki jednorazowe przez tydzien bo oszczednosci. amlux zawsze mial problemy z platnosciami - pracowalo 35 osob na felicity i 30 z nich zawsze albo mialo za malo pieniedzy albo brakowalo im po 100 albo 300 zloty. raz nawet dyrektor z galeri komus pozyczal pieniadze bo amlux polowy pensji nie zaplacil . szkoda ze na swieta nic nie dawali ale to w kazdej firmie tak jest ze nie daja.

mitras
@dorota 19.12.2016 17:18

jaki obiekt w Rzeszowie?

dorota
@mitras 14.02.2018 08:42

G2A ARENA

Obserwatorka
@bozena 28.11.2016 21:31

"Dawno, dawno temu..." Ludzie się zmieniają, szkoda, że na gorsze. Szkoda. Jedna z obecnych Pań brygadzistek ma bardzo duży wpływ na Pana kierownika, który przez to traci szacunek i autorytet wśród pracowników. Mam nadzieję, że to się zmieni bo przyszłość firmy w Felicity może być nieciekawa. Mimo wszystko życzę sukcesów i podwyżki pracownikom.

Obserwatorka
@Obserwatorka 07.06.2018 23:45

Nie martw się już wszystko będzie dobrze. Była taka jedna Pani - zrobiła swoją kanciapę w maszynowni , przesiadywała tam z ochroną i konserwatorami na kawach i herbatach no i kierownik zlikwidował to, a ona się obraziła i poszła na zwolnienie . Później wróciła do pracy i sciemniała - mówiła że lekarz zabronił jej pracować na drugich zmianach , skarżyła na innych, nawet gadała na swoje dwie najlepsze koleżanki . Leser i tyle , ale odkąd nie ma tej kombinatorki to jest lepsza atmosfera :) teraz dopiero normalnie się pracuje bez tego podpuszczania tej pani ... Myślała że stworzy swój własny folwark i będzie przesiadywała w kanciapie.

Alicja

@M, nie jestem tą osobą, o której wspomniałeś. Współpracuję natomiast z gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum, w związku z czym staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji prowadzonej przez użytkowników i m.in. dopytywać o te kwestie, które mogą okazać się niezbędne dla osób, które rozważają zatrudnienie w Ever Grupa.

Nowy

Dzień Dobry. Czy ktoś mógłby napisać opinię na temat pracy w Ever Security, w Gdańskiej Stoczni Remontowej, zastanawiam się nad podjęciem pracy. Pozdrawiam

Alicja

@Zbyniu, w swoim poście użyłeś bardzo poważnego określenia jakim jest mobbing, które Kodeks Pracy wyjaśnia jako działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy coś takiego miało miejsce w Twoim przypadku w Ever Grupa?

M
@Alicja 29.05.2018 16:55

Alicja , a Ty jesteś jakimś spoleczniakiem ? Każdy wie że takie opinie piszą pijaki i (usunięte przez administratora) których zwolnili z firmy.

Zbyniu

Dno i siedem kilometrow mulu porzaka zupelna praca w jakis dziwnych spoleczkach z kapitalem 5000 zl wyzysk jakich malo najlepiej jak bys za darmo robil mobing na pozadku dziennym a juz nie mowie o banderowcach bo to szkoda slow ogolnie slaba firma klamcy ale juz powoli padaja takze sie ciesze pracowalem tam 3 lata i dobr ze ze juz nie pracuje

Alicja

@Laura, widzę, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami dotyczącymi Ever Grupa. Czy w takim razie mogłabyś wyrazić własne zdanie o Twoim zatrudnieniu w tej firmie? Wszystkie Twoje spostrzeżenia, będą wzięte pod uwagę przez osoby, które poszukują informacji o tym pracodawcy przed ewentualnym aplikowaniem do niego.

Laura

Przesadzacie z tym narzekaniem. Chyba, że to konkurencja?

Witold

Ever Grupa to dobry pracodawca i pewnie dlatego jesteście zadowoleni z pracy?

Zostaw opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.