4.1/5

Usługi

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

06.11.2024 13:38

Poszukujesz nowych możliwości zawodowych?
    A może rozważasz zmianę miejsca pracy?

Przyłącz się do naszego zespołu i rozwijaj się w dynamicznym środowisku pracy!

Napisz pod adres: [email protected] lub zadzwoń: 22 329 25 00
    News image

13.01.2026 14:09

EVER Security dzialajace na teranie G. Slaska, a konkretnie w Tychach to niepowazni ludzie. Zupelnie nieprofesjonalni, ktorzy sa dobrzy w robieniu tylko pierwszego dobrego wrazenia. Sa mroczni i nieprzejrzysci. Po prostu, arogancie cwaniaki. Mialem z nimi nieprzyjemnosc, a konkretnie z menadzerem, oraz z koordynatorem, mlody cwaniak, ktory lubi sie tytulowac jako 'kierownik'. Moja opinia dotyczy tylko dzialu 'EVER Security' w ich dzialanosci na terenie Tychow.
    #Portier

13.01.2026 14:25

Dziwi mnie tyle 'pozytywnych opini o tej grupie EVER. Musza byc sztuczne generowne, bo w rzeczywistosci, postawa ich agentow jest tego przeciwienstwem.
    #Portier
    Ciuciala

17.12.2019 15:56

Kierownikiem będzie wspanialy kierownik oraz kadra też jest wspaniała pracuję z nimi już parę lat
    Kkkk

28.04.2025 07:17

Sama ich zgłosiłam do PIP nie wypłacili mi zasiłku chorobowego mimo że mi przysługuje. Ludzie uważajcie na tą firmę

13.01.2026 14:14

Bo co? Mlody, dobrze wyglada, i przystojny bajerant?
    Sprzątaczka.2..

12.01.2025 09:15

Przyszłam do pracy w firmie Ever w Bydgoszczy z innej firmy sprzątającej Jestem mile zaskoczona wszystko jest chemia scieteczki ubrania przedewszystkim kompetentna! kierowniczka obiektu wymagająca, ktora ciegle jest z pracownikami w innych firmach tego nie zaznalam nauczylam sie w ciagu tygodnia wiecej od niej niz pracujac 7 lat w innych firmach sprzątających, wymaga i uczy pokazuje a ze wymaga to słusznie bo nie którzy olewają prace ! Kierowniczka jest wszędzie wszystko zauważy i pracuje razem z ludźmi ..Jak bedzie tak jak jest teraz to chce tam zostać bo wiem co mam robić dobra organizacja pracy daje mi spokój w robocie a nie łażenie bez celu .Zobaczymy co z wypłatami bedzie ale to dopiero w lutym Na tą chwilę jest super .
    Pracownik sklepu

12.03.2025 07:21

Pewnie nie jestem pierwszą ani ostatnia co słyszała co tam się działo????
    Wiktor

12.03.2025 14:07

Co masz na myśli?
    Pracownica Poznań

10.07.2019 12:39

Każdy ma prawo do własnego zdania wiec i ja się wypowiem. Pracuje z p. Agnieszka od wielu lat w wielu firmach. Jest wymagająca zwraca uwagę na szczegoly. Zawsze wysłucha każdej strony. Uczciwa. Jak powie tak będzie. Tu jest bardzo dobrze. Fajny zespół kierownictwa. Zawsze jest wesoło. Nigdy problemow z pieniędzmi. Wszystko na czas. Nie brakuje środków. Umowa o prace. Pomogą przy kontakcie z komornikiem. Zawsze dobre słowo i wsparcie nawet prywatnie. Kiedyś jedna z dziewczyn zaszła w ciąże zorganizowali wszystko od pieluch po łóżeczko. Jak mówią z każdej sytuacji jest wyjście.
    T.i

26.02.2025 10:32

Przestancie plakac w komentarzach ze usuwaja komentarze tylko zapoznajcie sie pierw z regulaminem krory wyraznie mowi ze nie mozna wstawiac linkow ani podawc danych osob ani uzywac wulgaryzmow… tak ciezkko
    Michu

28.02.2025 19:38

Usuwane są komentarze które nie zawierają danych, co najwyżej imię, lub nazwę obiektu i nie ma w nich wulgaryzmów. Proszę się nie ośmieszać. pracownicy nie są (usunięte przez administratora)za których firma ever ich ma i proszę sobie wyobrazić, przeczytali regulamin.

18.01.2020 21:31

Wszystko ok .kierownik normalny człowiek , ubrania dostaliśmy , wszystko jest - płyny i papier, maszyny nowe . W piątek była dyrektor z Warszawy , bardzo miła Pani widać że jest ludzka i taka swoja normalna kobieta , firma podobno lepsza niż ta co była poprzednia tak mówią ci co pracowali wcześniej na uniwersytecie medycznym bo ja pracuję od 2 stycznia . Na razie atmosfera super , nawet jak coś jest źle to pan Michał grzecznie zwraca uwagę . Bardzo przyjemny miły człowiek .

12.08.2026 18:52

Czy kto może się wypowiedzieć o Pani Menago z Poznania Sylwi Piechuła? Z tą kobitą nie da się pracować. Osoba totalnie wyzuta z uczuć jakichkolwiek, brak empati , oraz szacunku dla drugiego człowieka.Kto z Was miał okazję być jej pracownikiem proszę o wypowiedź ,dlaczego firma jeszcze jej nie zwolniła ? (usunięte przez administratora) sięga dna !

11.04.2026 19:41

Pan kierownik w łodzkim pan Paweł R stosuje mobbing wśród pracowników firma nic z tym nie robi traci obiekty 1 po 2 a trzymaja takie coś zycze by stracili wszystkie obiekty

09.05.2026 09:48

,,Na tego pana i jego menagerke ,,panią'' Katarzynę już niejednokrotnie biuro w Warszawie i ich przełożona dostawali niepokojące informację i co? i nic.'' Serio? potraficie czytać?

11.08.2026 16:28

Ja też Życzę Firmie żeby Straciła WSZYSTKIE Obiekty w Polsce do sprzątania tylko za to jak traktują ludzi !!! Ludzie pracują Bez Umowy i bez Wypłaty !!!!!!!! Co jakiś czas szukają pracowników - Coś nie tak z tą firmą !!!!!!!!

11.08.2026 09:44

Nie dostałem żadnej Umowy jestem ciekawy czy mi zapłacą za pracę LUBIN ! Nie ja pierwszy i nie ostatni co pracował BEZ Umowy !!! Coś nie tak z tą Firmą Nie polecam Tragedia !!!!! Jestem ciekawy czy mi zapłacą !!!!

27.06.2026 22:26

13.07.2026 14:02

Dzień dobry, Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Jest nam przykro, że okres współpracy z naszą firmą pozostawił u Pani takie odczucia. Każdy sygnał dotyczący sposobu zarządzania zespołem oraz relacji z przełożonymi traktujemy poważnie. Zależy nam na tym, aby wszyscy pracownicy byli traktowani z szacunkiem i oceniani w sposób obiektywny. Jeśli chodzi o kwestie związane z zakresem wykonywanych obowiązków oraz Pani orzeczeniem, wszelkie decyzje i oceny powinny opierać się na faktach oraz obowiązujących przepisach. W przypadku gdy uważa Pani, że doszło do nieprawidłowości lub niewłaściwego potraktowania, zachęcamy do zgłoszenia sprawy na adres: [email protected]. Sprawa zostanie rzetelnie zweryfikowana zgodnie z obowiązującymi procedurami. Dziękujemy za dwa lata pracy na rzecz naszej firmy i zapewniamy, że każda zgłoszona uwaga jest dla nas ważna. Pozdrawiamy, Zespół EVER

Lora

08.08.2026 19:05

No tak zawsze jest w tych firmach sprzatajacych, jak zasuwasz ta jestesz cicha, wszystko masz ok, jak coś przestanie Ci pasować, masz zarzuty codziennie, glowny to-brudno sprzatasz. Zaprzestalam testować warunki na miotle.....

06.08.2026 18:01

Sprzątałem obiekt w Lubinie bez żadnej Umowy - Nie dostałem umowy żadnej !!! W urzędzie pracy poinformowano mnie że nie zaczynasz pracy bez umowy muszą ci dać jaką kolwiek umowę ja nie dostałem żadnej !!!!!!! Coś nie tak z tą firmą !!!!!!!! Jestem ciekawy czy mi zapłacą z pracę !
    Mały 75

16.07.2026 11:39

po 10 latach pracy podziękowali mi za pracę,tylko dlatego że poważnie zachorowałam,w trakcie świadczenia rehabilitacyjnego,firma za nic ma swoich pracowników,wszystkim radzę Sąd pracy i prokurator i walczyć o swoje nie poddawać się!!!
    Daria

04.08.2026 15:16

Nie wiem jakie były przyczyny twojego zwolnienia ale jakieś musiały być
    Daria

04.08.2026 15:17

Ja też mam na stałe i 7 lat pracuje
    Wojtek

08.07.2026 06:41

Dzień dobry!Czy pracował ktoś na kuchni w szpitalu Udsk w Białymstoku,non stop ogłoszenia.
    Białystok

14.06.2026 15:11

(usunięte przez administratora) Ucina godziny , o umowie o pracę można tam tylko pomarzyć. Omijać to miejsce szerokim łukiem . Jeżeli brakuje osób do gotowania to biorą ludzi którzy sprzątają w tej samej firmie . Omijajcie tą firmę a raczej szpital w którym pracuje Pani (usunięte przez administratora)bo nabawicie się tylko nerwicy . Nigdy więcej(usunięte przez administratora)
    Wojtek

08.07.2026 06:28

Witam! Non stop ogłoszenia na zmywak ,pomoc kuchenna ,kucharze co tam się dzieje?
    Lion

24.06.2026 00:43

Którego dnia miesiąca są wypłaty?

01.12.2025 16:25

20.01.2026 19:01

A jakże mogło byc inaczej, przecież kruk krukowi oka nie wykole,co?

16.06.2026 13:23

Oni są od tego szkoleni żeby tak traktować ludzi. W kuj pom tragedia.nie można się z niczym dogadac. Pani po objęciu stanowiska kierownika to żenada. Powinna się uczyć jak się rozmawia z pracownikiem. Wchodzisz do szatni to już stoi i patrzy jak się przebierasz albo podsłuchuje pod drzwiami.
    Pracownik firmy ever

11.06.2026 20:54

Może ktoś z wyższego kierownictwa zajmie się obiektem Mondi w Szczecinie osoba która dostała stanowisko brygadzisty nie posiada żadnych kwalifikacji i wiedzy zajmuje się tym co nie trzeba faworyzuje osoby swojej narodowości jest nie obiektywna może czas na zmiany obiecują umowy o pracę to jest kłamstwo i tu się kłania pip

12.06.2026 11:58

Dzień dobry, dziękujemy za zwrócenie uwagi na sytuację w obiekcie Mondi w Szczecinie. W opinii pojawiają się poważne zarzuty dotyczące zarządzania zespołem, traktowania pracowników oraz informacji przekazywanych w sprawie formy zatrudnienia. Nie powinny one pozostać bez sprawdzenia. Prosimy o przesłanie szczegółów na adres: [email protected]. Zgłoszenie będzie anonimowe, a sprawa zostanie zweryfikowana. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Pani T

19.05.2026 09:47

Nie polecam tej firmy. Lepiej naprawdę poszukać czegoś innego. Stosowany jest (usunięte przez administratora) zmiany w grafikach. Tam można nabawić się ciężkiej nerwicy za bardzo małe pieniądze.

12.06.2026 11:56

Dzień dobry, zmiany w grafikach, wynagrodzenie oraz atmosfera w miejscu pracy to kwestie, które mają bezpośredni wpływ na codzienny komfort pracowników. Chcemy wyjaśniać takie sygnały, dlatego prosimy o przesłanie szczegółów na adres: [email protected]. Zgłoszenie będzie anonimowe. Pozdrawiamy, Zespół Ever

27.05.2026 18:47

Galeria Mozaika 27 maj 2026 pijana sprzątaczka Maszyną wyjechała po za Galerie Mozaika Orkana Lublin Okropny bród i smród w łazienkach Nie polecam korzystania z tych łazienek

12.06.2026 11:54

Dzień dobry, prosimy o przesłanie zgłoszenia z większą ilością szczegółów na adres: [email protected]. Sprawę niezwłocznie zweryfikujemy. Zgłoszenie będzie anonimowe. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    zafascynowany

18.05.2026 02:21

Nie polecam firmy Ever, obiecują złote góry, a zwalniają po krótkim czasie, przyjmują nowych pracowników, później po jakimś czasie ich zwalniają, i tak w kółko, jeżeli chcecie mieć stabilną pracy to nie polecam tej firmy, zależało mi na stabilnej pracy, nie idźcie do nich..

12.06.2026 11:52

Dzień dobry, rozumiemy, że stabilność zatrudnienia jest ważnym elementem współpracy. Decyzje kadrowe są każdorazowo podejmowane w odniesieniu do konkretnych okoliczności, dlatego zachęcamy do przekazania szczegółów sprawy na adres: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    robol niższej klasy

14.05.2026 16:25

Pracodawcy wywalają pracowników z dnia na dzień jeśli pokażesz """guru""" albo """bogini""" że nie dasz się wciągnąc w robienie wszystkiego. O, dodatkowo warto zaznaczyć fakt że wywalają za rzekome bycie pod wpływem - a pracownik K jakoś dzień w dzień przychodzi pod wpływem alkohulo i nikt NAWET brygadzistka i kierownik od jakiś dwóch miesięcy wiedzą o tym i dają mu 1, 2, 3, 4........ szans I to jest ta równość pani (tak, pani z małej) brygadzistko. Dodatkowo kierownik nie odbiera telefonów i zjawia się łaskawie raz na tydzień jak dobrze pójdzie. Nie pozdrawiam i i tak wiem że nic a nic się nie zmieni. Powodzenia chlejusy. A nie Dajmy im 3 szansy to na pewno nie będą w pracy pić wódki (tym bardziej jak oprócz personelu nie ma nikogo nikogo nikogo więcej) byebye

12.06.2026 11:51

Dzień dobry, opinia zawiera poważne zarzuty dotyczące nierównego traktowania pracowników, reakcji przełożonych na zgłoszenia oraz możliwego naruszania zasad obowiązujących w miejscu pracy. Takie sytuacje nie powinny pozostawać bez wyjaśnienia, dlatego prosimy o przesłanie szczegółów na adres: [email protected]. Zgłoszenie będzie anonimowe. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Aska

09.05.2026 22:12

Wiram panstwa moja opinia jest negatywna nie polecam firmy jak i pani kierownik ze slaska ktora kiedys mi podziekowala za wspolprace. Ty zarabisz wiecej a ja jako brygadzistka siedzialam tam za 3 tysiace i wymogi nie z tej ziemi. Wsplczucia ludzie jak pracujecie w tej firmie jako brygadzisci i faceci i kobiety na kazdym kroku bedziecie zle traktowani i dupa bydzie obrabiana wspolczuciaaa

12.06.2026 11:49

Dzień dobry, opisane kwestie dotyczące warunków współpracy oraz relacji z przełożonymi wymagają indywidualnej weryfikacji, dlatego zachęcamy do kontaktu pod adresem: [email protected]. Zgłoszenie będzie anonimowe. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    LUBIN

10.08.2025 11:25

Jak długo się czeka na Umowę ? Jeronimo Biedronka . Lubin .
    LUBIN

12.08.2025 14:07

Spoko Rozumiem że niedługo dostanę Umowę Nikt nie lubi czekać ale trzeba .

31.05.2026 17:46

W końcu się pozwalnialiśmy Nie Było żadnej Umowy Coś nie tak z tą Firmą !!!!! EWER LUBIN Nie Polecam !!!!! Hurtownia Biedronka LUBIN - Obiekt do sprzątania !!!
    nik1974

12.04.2026 14:10

To przedewszystkim wina samych osób tam pracujących że pozwalają na takie coś.Powinni monitować do biura aż do skutku.Widocznie za słabo to robią i za mało.

07.05.2026 13:34

Dzień dobry, każdy pracownik ma możliwość zgłoszenia nieprawidłowości do przełożonego, działu kadr lub anonimowo na: [email protected] Każde zgłoszenie wymaga konkretnych informacji, aby mogło zostać rzetelnie sprawdzone. Pozdrawiamy, Zespół Ever

29.04.2026 20:19

Orientuje się ktoś czy przy umowie o pracę na czas określony firma informuje o przedłużeniu umowy o pracę?

07.05.2026 07:07

Absolutnie nie powiadamiają. Ściemniaja do ostatniego dnia, nie odbierają telefonów.

07.05.2026 13:32

Dzień dobry, kwestie przedłużenia umowy są ustalane indywidualnie z pracownikiem, najczęściej przed zakończeniem obecnej umowy. W razie wątpliwości najlepiej skontaktować się bezpośrednio z działem kadr lub przełożonym. Pozdrawiamy, Zespół Ever

26.04.2026 08:40

#TechnikSerwisu

07.05.2026 13:31

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że ma Pan/Pani takie odczucia. Każdy sygnał jest dla nas ważny i może pomóc w poprawie organizacji pracy. W razie chęci przekazania szczegółów prosimy o kontakt, również anonimowo, na: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Ever

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

223adam

26.04.2026 19:34

Bardzo fajna praca pracowalem w tej firmie byłem bardzo zadowolnony miła atmosfera mili ludzie i wogóle

07.05.2026 13:31

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dobrze wspomina Pan pracę w firmie Ever, atmosferę i współpracę z zespołem. Życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Krystyna

21.04.2026 18:10

Pracodawca Ever interesuje tylko dopłata z Pefron pracownik wogole nie interesuje przenoszą go na inny obiekt bez wyrażenia zgody beż żadnego pisma tylko Kieroniczce i Brygadziście Ukraince się nie podobasz się i cie przenoszą żadnej pomocy że strony Firmy Ever

07.05.2026 13:30

Dzień dobry, decyzje dotyczące miejsca pracy i organizacji obsady powinny być komunikowane zgodnie z obowiązującymi zasadami. Jeśli sytuacja wymaga wyjaśnienia, prosimy o przekazanie szczegółów do działu kadr lub anonimowo na: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Jatoono

16.04.2026 18:05

Firma żenada. W rzeczywistości firma nawet nie potrafi zapewnić rękawiczek do pracy a wymagania spore co do wynagrodzenia wypłaty nieadekwatne co do wymagań . W ogłoszeniu widnieje umowa o pracę, można pomarzyć. Nie polecam

07.05.2026 13:25

Dzień dobry, kwestie dotyczące warunków pracy, wyposażenia oraz formy zatrudnienia wymagają indywidualnego wyjaśnienia. Prosimy o przekazanie szczegółów do przełożonego lub anonimowo na: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Ever

13.04.2026 21:34

Ever Białystok. To, co się dzieje w tej firmie, przechodzi ludzkie pojęcie. Panuje totalna dezorganizacja pracy. Pani kierownik regularnie zwalnia pracowników, a następnie obarcza winą pozostałych za opóźnienia, które sama generuje. Brakuje jakichkolwiek szkoleń stanowiskowych oraz z zakresu BHP. Warunki pracy są skandaliczne – bałagan, brak podstawowych zasad higieny, pracownicy bez odzieży roboczej, w biżuterii i bez rękawiczek. Do tego dochodzi sposób rozliczania nadgodzin, który budzi poważne wątpliwości – wypłaty realizowane są poprzez umowę zlecenie na firmę, która faktycznie nie istnieje, co może być niezgodne z prawem. Patrząc na standardy pracy i higieny, trudno mieć zaufanie do jakości przygotowywanych posiłków.
    #PomocKuchenna

07.05.2026 10:37

Dzień dobry, opisane kwestie są poważne i wymagają weryfikacji. Prosimy o przekazanie szczegółów do odpowiednich osób w firmie lub anonimowo na: [email protected]. Każde zgłoszenie analizujemy z należytą starannością. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Mariolka

05.04.2026 21:47

SZCzerze nie polecam ! Mala kasa ! Wykorzystuja cie jak moga ! A i tak pretensije maja za nic

07.05.2026 10:07

Dzień dobry, przykro nam, że ma Pani takie odczucia. Każdy sygnał traktujemy poważnie, dlatego zachęcamy do przekazania konkretnych informacji do przełożonego lub anonimowo na: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Ever

08.03.2026 10:32

07.05.2026 10:07

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pani z nami od wielu lat i docenia współpracę z firmą Ever. Życzymy dalszej satysfakcji z pracy i wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy, Zespół Ever

06.03.2026 14:02

Witam. Czy ktoś orientuje się jakie są widełki w wynagrodzeniu na stanowisku dyrektor / kierownik regionu i jaka flota aut dysponuje firma na stanowiska w/w ? Dzięki za odpowiedź ☺️

07.05.2026 10:06

Dzień dobry, szczegóły dotyczące wynagrodzenia i narzędzi pracy są omawiane indywidualnie podczas procesu rekrutacji, w zależności od zakresu obowiązków i doświadczenia kandydata. Zachęcamy do aplikowania lub kontaktu z działem rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    były pracownik

04.03.2026 09:24

Bez prawie podbierają z wynagrodzenia 1,5% PPK przez 11 miesięcy. Pani z kadr prosiła o wypełnienie wniosku o rezygnacji z PPK oraz o zwrot wszystkich środków. Oczywiście wypełniłem wysłałem pocztą do firmy do Warszawy(bo przez maila takich dokumentów nie przyjmują) A na wypłatę tylko dostałem zwrot z jeden miesiąc. Ładne walki idą w tej firmie. Nie polecam

07.05.2026 10:05

Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie. Kwestie związane z PPK wymagają indywidualnej weryfikacji w dokumentach kadrowo-płacowych. Prosimy o kontakt z działem kadr, aby wyjaśnić sprawę i sprawdzić naliczenia. Pozdrawiamy, Zespół Ever
    Silver Seraph

19.02.2026 14:16

Oni zmieniają kucharzy jak rekawiczki w szpiatu w Białymstoku. Znowu w tym tygodniu jest ich ogłoszenie. To juz czware w tym roku, a mamy dopiero jeszcze luty.

07.05.2026 10:03

Dzień dobry, Rekrutacje mogą wynikać z różnych przyczyn organizacyjnych. Zależy nam na zapewnieniu ciągłości pracy i odpowiedniego standardu obsługi. W przypadku konkretnych uwag prosimy o kontakt, również anonimowo, pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Ever
    nik1974

30.04.2026 12:27

Powiadamiają,jak mają nie przedłuzyc na 10 dni przed zakończeniem umowy.
    Silver Seraph

28.01.2026 14:40

Kobieta tam pracująca, a rekrutująca do pracy w Szpitalu w Białymstoku, to niepoważna osoba. Wysyłam do niej CV - bez odzewu. Dzwonie i pytam czy poszukują do pracy w gastro ona że tak, mówię jej że przesłałem swoje CV i prosze podjąc decyzje. - Jutro zadzwonię - rzekła. I tak czekam już kilka dni. Wcześniej usługi cateringowe prowadzili tam: Iss późni9ej Rekeep teraz Ever. O co tu chodzi Czy robią jakis geszeft i co jakiś czas zmieniają nazwe czy też ci poprzednicy nadawali się do obsługi szpitala jak buda bez psa. Odradzam cwaniaków.

02.03.2026 12:18

Abyśmy mogli zweryfikować opisaną sytuację w rekrutacji do Szpitala w Białymstoku, prosimy o przesłanie zgłoszenia na [email protected].

09.04.2026 11:20

Od lutego szpital obsługuje firma Ever

22.02.2026 14:22

Nie dostałem Umowy co jest grane z tą firmą !!! Coś nie tak EVER LUBLIN !!!!!!!
    #PracownikGospodarczy

02.03.2026 12:17

Prosimy o kontakt z Działem Kadr: 22 329 25 00, zespół udzieli szczegółowych informacji, a także wskaże, kiedy Pana egzemplarz umowy będzie gotowy do odbioru.
    Grzegorz

10.02.2026 10:06

Cała ta evergrupa to jest nie profesjonalne zbiegowisko. Wysyłam CV do firmy na ogłoszenie o prace w białymstoku 20 stycznia. Jakas kobieta oddzwiania, ale jesli ja mam tam zadzwonić to odrzuca moje połączenia. Ponawiaja oferty 10 lutego próbuje sie dodzwonic i to samo. Nie mozna złozyć skargi bo są ta "zorganizowani" że przekierowuja ciebie na ogólnopolski numer zgłoszen o naruszeniu prawa. Co to za dziadostwo ??

02.03.2026 12:15

Dziękujemy za przekazaną informację. Prosimy o przesłanie zgłoszenia na [email protected] wraz ze szczegółami (stanowisko i lokalizacja, daty prób kontaktu oraz numer telefonu). Zweryfikujemy sprawę i wrócimy z informacją zwrotną.

03.02.2026 18:51

Nie dostałem Umowy do ręki a podpisałem dwie umowy jedną mam dostać do ręki a drugą wysyłają do kadr !!! Coś nie tak !!! A przecież muszę wiedzieć za co pracuję i na jakich warunkach !!!

02.03.2026 12:04

Zgodnie z informacją, którą Pan przekazał, potwierdza Pan, że podpisał Pan umowę, a więc zna Pan warunki w niej zawarte. Jeśli chciałby Pan ponownie zweryfikować zapisy lub ma Pan wątpliwości dotyczące egzemplarza umowy, prosimy o kontakt z Działem Kadr - zespół udzieli szczegółowych informacji, a także wskaże, kiedy Pana egzemplarz umowy będzie gotowy do odbioru.
    Śpiosia

26.01.2026 21:28

Poszukuję szczerej opinii na temat współpracowników jak i samej pracy na Sosnowieckich uniwersytetach
    Pracownik sprzątający

17.01.2026 15:27

Poszukuję

Przebieg rekrutacji Ogłoszenie dodane o poszukiwaniu pracowników Po mimo dzwonienia setki razy nikt nie raczy odebrać telefonu Jakaś porażka Szacunek i wychowanie Należy odebrać telefon lub oddzwonić Mozaika Lublin Pytania Po co to ogłoszenie W rezultat opis nie dostałem pracy Bo nikt nie raczy odebrać telefonu

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

23.01.2026 09:19

Prosimy spróbować zadzwonić pod numer 22 329 25 00 i wybrać 1 - to dział rekrutacji, który pokieruje do odpowiedniej osoby i pomoże wyjaśnić wszelkie niejasności. Jeśli w danym momencie nikt nie odbierze, oddzwaniają.
    [email protected]

16.01.2026 12:51

Krętacze naciągacze i zwalniają ludzi bez podstawy i mają sporo za uszami w Grodzisku mazowieckim na szpitalu prawdziwa parodia i oszustwo stanowczo nie polecam tej firmy bo oszukują
    #Salowa

23.01.2026 09:17

Wszystkie decyzje kadrowe podejmujemy zgodnie z przepisami i w oparciu o konkretne ustalenia. Jeśli ma Pani zastrzeżenia dotyczące sytuacji w Grodzisku Mazowieckim (szpital) lub podstaw zwolnienia, prosimy o przesłanie szczegółów na [email protected] - sprawę zweryfikujemy i wrócimy z odpowiedzią.

17.01.2026 15:58

Orkana 4 Lublin dodane ogłoszenie o pracy Zero odbioru telefonu Czy tak ciężko Pani odebrać telefon i udzielić informacji Żenada tak traktuje się ludzi Ale w drugą stronę się wymaga

23.01.2026 09:15

Prosimy o telefon pod numer 22 329 25 00 i wybranie 1 – to bezpośrednio dział rekrutacji. Jeśli w danym momencie nie odbiorą, oddzwaniają.
    MG

21.01.2026 08:53

Pracuję w Ever Lublin od lat i nie ma żadnych problemów.Wszystko jasne ,przejrzyste ,pobory na czas .Nie mam pojęcia skąd jakieś negatywne opinie.Super Dyrektor i reszta kierownictwa.Chciałabym pracować jak najdłużej .

23.01.2026 09:11

Dziękujemy za miłą opinię i wieloletnią współpracę w Ever Lublin. Życzymy dalszej dobrej współpracy.

19.01.2026 21:16

Nie Dostałem Umowy !!!! Podpisałem dwie Umowy takie same jedną muszę dostać od razu do ręki a drugą wysyłają do Kadr !!!! Jednak tak nie było Nie Dostałem Umowy a muszę wiedzieć za co robię ! Co jest grane !!!!!!! Coś nie tak z tą Firmą !!!!!!!!
    #PracownikGospodarczy

22.01.2026 20:47

Ja przeszłam z ever do innej firmy sprzątającej i od razu pierwszego dnia dostałam do ręki podpisana umowę. Zadne tam odsyłanie do biura i czekanie na święte nigdy na zwrot umowy. Z urlopami tak samo, wszystko jasne i przejrzyste, a nie, wypisywanie na lipę wniosków że się było na urlopie, byle tylko firma zeszła z urlopów. A potem nie można odzyskać tych dni co się wypisało. Oszustwo!!! Na szczęście są jeszcze porządne uczciwe firmy.

23.01.2026 09:09

Umowa została podpisana z Pani strony i obecnie oczekuje na podpis Prezesa. Jako duża organizacja proces ten może potrwać kilka dni. W sprawie terminu przekazania podpisanego egzemplarza prosimy o kontakt z działem kadr - 22 329 25 00 udzielą dokładnej informacji. Jeśli ma Pani pytania dotyczące obowiązków lub innych kwestii związanych z zatrudnieniem, prosimy o kontakt z kierownikiem na obiekcie.

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA