4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Ciechanów
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

Gostków Ever

16.02.2025 11:58

A jak to się ma do osób z orzeczeniem umiarkowanym czas pracy 7 h dziennie 35 godz tygodniowo i przychodzą takie osoby jeszcze na weekendy i mają płacone jako nagroda o co tu chodzi.? A można sprawdzić bo te osoby muszą wejść na zakład gdzie trzeba się odbić kartą .Czy w takim razie są przestrzegane przepisy osób z orzeczeniem.
    gosia

10.02.2025 09:20

ja jestem zadowolona wypłata na czas kierowniczka w porzadku dobrze mi sie pracuje a pracuje juz dobre 5 lat! zero problemow. ci co narzekajom to chyba sie tylko obijaja i maja pretensje. ludzie wystarczy robic swoja prace! z czystym sumieniem polecam firme
    Robert.

10.02.2025 11:11

Powtarzasz się. A my z Łodzi i okolic nie polecamy. Pensja na czas to żaden wyczyn tylko ich psi obowiązek.
    gosia

10.02.2025 11:19

dlaczego nie polecacie? jak macie jakieś problemy to trzeba to naprawic pogadac jak człowiek z czlowiekiem. ja na poczatku tez nie moglam sie dogadac z kierowniczka ale wystarczylo powiedziec co lezy na sercu i dalo sie wyjasnic. nie mam jakis chorych pretensji ze firma kaze mi pracowac albo cos zrobic. a z wyplata to psi obowiazek owszem ale jest duzo firm ktore nie placa na czas zdarzalo sie ze nie placili i musialam czekac mialam zleceniowke i musialam sie prosic o swoje pieniadze. tu nie ma takiego problemu
    Pracownica

06.02.2025 17:50

Proszę o przyjrzenie się kierownictwu z Łodzi
    T.M.

08.02.2025 13:56

Nie licz na to. Nie raz było już im mówione że w rejonie łódzkim jest źle że powinni zmienić menagerke i kiero pana Pawła i nic się nie zadziało.

10.02.2025 11:16

Prosimy o napisanie więcej szczegółów na adres: [email protected] - żebyśmy mogli lepiej zapoznać się z problemem.

10.02.2025 09:20

Pracuję już 6lat w tej firmie, gdy człowiek się przykłada do swojej pracy to jest się docenionym, więc polecam wszystkim innym po prostu rzetelnie wykonywać swoją pracę a nie będziecie narzekać.

10.02.2025 09:33

6 lat to już imponujący staż, który sam w sobie świadczy o jakości współpracy. Cieszymy się, że docenia Pan nasze podejście i dziękujemy za zaangażowanie.
    Jolanta1298warsawa

10.02.2025 09:12

Wypłata na czas nigdy nie ma z tym problemu bardzo dobre kierownictwo kierowniczka zawsze sie stara żeby każdy był zadowolony mam umowe o prace i reh abilitacje za darmo od firmy super firma

10.02.2025 09:31

Dziękujemy za opinię. Zależy nam, aby nasi pracownicy mieli zapewnione stabilne warunki zatrudnienia i wsparcie, dlatego osobom z orzeczeniem oferujemy bezpłatną rehabilitację.
    jadwigawroclaw

10.02.2025 09:27

Pracuje juz kilka lat i nie rozumiem negatywnych komenatzry!! kobietpo narzekasz ze musisz sprzatac kible a na czy m polega twoja praca!! chyba sprzatac wersale by sie chcialo!!
    Były Pracownik T.H

06.02.2025 18:12

Bardzo dobra firma w której pracowałem wypłata na czas w porządku ludzie pracujący , wszystko zapewnione .Szefowa oraz brygadziści to cudowni ludzie wyrozumiali dbający o każdego pracownika .Sprzęt zapewniony do sprzątania oraz innych obowiązków .Bardzo polecam tą firmę .

10.02.2025 09:16

Dziękujemy! :)

06.02.2025 12:16

To co jest opisane to prawda .A właściwie to tylko namiastka tego co tam się dzieje. Aż dziwne że ever w sumie bardzo dobra firma zatrudnia tak długo takie toksyczne osoby . Z tego co mi wiadomo to również BSH nie ma o nich dobrej opinii

10.02.2025 09:13

Chcemy, aby standardy pracy na każdym obiekcie były zgodne z naszymi wartościami, dlatego przyjrzymy się bliżej tej sytuacji.
    Pracownica

06.02.2025 08:29

Nie polecam firmy ani obecnego kierownictwa w Łodzi

06.02.2025 08:35

Aby dokładnie zbadać zgłoszone przez Panią kwestie dotyczące kierownictwa w Łodzi, prosimy o przesłanie szczegółowych informacji na adres [email protected]. Zapewniamy, że wszelkie nieprawidłowości zostaną zweryfikowane, a odpowiednie kroki podjęte w celu poprawy sytuacji.

25.01.2025 22:59

Mam pytanie czy firma Ever posiada jakieś obiekty na terenie Inowrocławia ??

04.02.2025 16:33

Ja już u państwa jestem zatrudniona na umowie na stałe tylko chciałam zmienić obiekt

05.02.2025 12:23

Zalecamy skontaktowanie się bezpośrednio z Pani kierownikiem w celu omówienia możliwości zmiany obiektu. Jeśli napotka Pani trudności, prosimy o kontakt z naszym Działem Rekrutacji pod numerem 22 329 25 00 – postaramy się pomóc.
    Natalia

27.01.2025 15:24

Nigdy nikomu nie polecę pracy w miejscowości tarnowo podgorne ukraińcy mają stałe umowy a Polacy są na zleceniu dodatkowo brygadzistka ma guzik do gadania tam rządzi Ukraina nawet w kwestii przyjmowania nowych pracowników i to właśnie Ukraina ma więcej do gadania niż polak gdzie oni mają zażądać pracą Polaka do tego mieszają wydzwaniają po nocach lub w porach wczesno rannych do brygadzisty i wymyślają jakieś (usunięte przez administratora)do tego do pracy przychodzą jak chcą a Polak musi być na 6 rano a wypłatę dostają taka sama jak za 7 i plu godziny pracy brygadzista wogule sobie nie radzi w zażadzaniu ludźmi i dlatego stale poszukujecie pracowników w Tarnowie podgornym

03.02.2025 11:16

Kładziemy duży nacisk na równe traktowanie wszystkich pracowników, niezależnie od narodowości czy formy zatrudnienia. Jeśli dostrzegła Pani sytuacje, które budzą wątpliwości, zachęcamy do zgłoszenia ich na adres [email protected]. Każde zgłoszenie jest przez nas weryfikowane.
    Nowa

30.01.2025 22:04

Zatrudniacie ludzi bez orzeczenia?
    Nowa

31.01.2025 14:07

Jest to umowa o pracę czy raczej zlecenie?

03.02.2025 11:07

W Ever Grupa oferujemy różne formy zatrudnienia, w tym umowy o pracę oraz umowy zlecenia. Po okresie próbnym istnieje możliwość przejścia na umowę o pracę, w zależności od stanowiska i ustaleń z przełożonym.
    Pracownica Wrocław

03.02.2025 09:01

Nie mogę złego słowa powiedzieć. Fajny zespół i kierowniczka równa babka. Mam umowę o pracę.

03.02.2025 11:05

Dziękujemy za pozytywną opinie!

24.01.2025 18:32

Genialna firma dla osób z grupą.Kierownictwo wyrozumiałe.Wszystkie dodatki za leki, lekarza i urlop+10 dni.Oczywiscie umowa o pracę.Pracowalam kilka lat bardzo pozytywnie oceniam

27.01.2025 08:35

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!

10.01.2025 16:39

14.01.2025 08:45

Jeśli masz konkretne informacje, które wymagają naszej uwagi, prosimy o kontakt na [email protected]
    Robik64

14.01.2025 00:40

Pracuję przy sprzątaniu ponad 20 lat a w firmie Ever ok 15. Różnych miałem kierowników lepszych gorszych ale generalnie nie mogę narzekać na firmę. Wpisy pracowników o tym jak to jest im źle można włożyć między bajki. Niektórzy są ździwieni że trzeba pracować że trzeba przychodzić trzeźwym i że się pracuje w godzinach zawartych w umowie. Ja ze swojej strony zawsze polecę tę firmę.

14.01.2025 08:38

Dziękujemy za miłe słowa i lata pracy w Ever! Cieszymy się, że dobrze się u nas pracuje i docenia Pan nasz zespół. To dla nas bardzo ważne :)
    Ito

08.01.2025 12:54

Mam pytanie czemu na stronie pracowniczej nie ma pokazanej wypłaty i paska RMUA,tak jak zawsze to było.

08.01.2025 13:08

Brak widoczności informacji o wypłacie oraz paska RMUA na stronie pracowniczej wynika najprawdopodobniej ze zmiany roku w systemie. Prosimy o zmianę filtrowania na rok 2024 – powinno to rozwiązać problem i umożliwić dostęp do wymaganych danych.
    Gigo

11.12.2024 14:49

Mam takie pytanie dlaczego niektórzy pracownicy dostają karty podarunkowe na święta ,a inni pracownicy nie dostają nic . Wygląda na to że są lepsi i gorsi .
    Gigo

13.12.2024 17:10

No właśnie że mam grupę ,więc pytam jak to jest u jednego kierownika się dostaje a u innego na innym obiekcie już nie .
    Lena

30.12.2024 17:15

Ja mam orzeczenie i nie dostaję nic na święta jeśli to kogoś uspokoi.

23.12.2024 17:37

Daria 1098

29.12.2024 17:47

Co ty człowieku piszesz 4 umowa musi być na stale ja mam umowę na stałe od 2022 roku pracuje 6 lat to nie wiem jak cię potraktowali i mam 2 grupę
    Lena

30.12.2024 08:53

Ja też czwartą dostałam na stałe.Mam trzecią grupę.
    pa65rycja

02.12.2024 15:38

tak tez mam umowe o prace polecam niewiem co ci ludzie mowia dziwne rzeczy

19.12.2024 11:53

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

pampi

02.12.2024 15:39

super polecam pieniazki by mogly byc wieksze ale mama mowila sie uczyc to by pracowlo sie w biurze a tak to dobrze jest

19.12.2024 11:53

Cieszymy się, że dobrze oceniasz współpracę! A co do mamy – mądre słowa, ale każda praca ma swoją wartość. Życzymy wszystkiego dobrego!
    LENA

02.12.2024 16:39

Mam umowę na czas nie określony ...bez żadnych problemów dostałam...pozdrawia z Lublina

19.12.2024 11:52

Dziękujemy za pozytywną opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolona ze współpracy.

03.12.2024 18:47

1. Dlaczego nigdzie na stronie internetowej Grupy Ever nie jest napisane, że to nie Grupa Ever będzie zleceniodawcą, gdy zdecydujemy się podjąć pracę na zlecenie, jako robol? 2. Dlaczego nazwę firmy, która to będzie zleceniodawcą, poznajemy dopiero w momencie, w którym podsuwają nam umowę zlecenia do podpisu? 3. Dlaczego owa firemka (na literkę "R") nie ma strony internetowej, ani opinii w Internecie? 4. Dlaczego osoby zatrudnione w tejże firmie noszą łachy z logo Grupy Ever?

19.12.2024 11:28

Dziękujemy za pytania. Grupa Ever składa się z kilku spółek, co pozwala nam dostosować formy współpracy do specyfiki stanowisk. Osoby zatrudnione w ramach naszej grupy pracują pod wspólnym logotypem Ever, co odzwierciedla nasze wartości i standardy. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z działem kadr.

19.12.2024 11:51

Współpraca w ramach umowy zlecenia opiera się na indywidualnych ustaleniach, a czas pracy i forma zatrudnienia są zgodne z przepisami prawa. W sprawach dotyczących wynagrodzenia oraz stawki netto zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Płac, który wyjaśni wszelkie wątpliwości i kwestie związane z rozliczeniami.

01.12.2024 21:17

Nie prawda ja mam umowę na czas nie okreslony nie gadajcie bzdur pracowałam na obiekcie neuca 3 lata i tam dostałam umowę na stałe a teraz jestem na drugim obiekcie .
    Renia

21.11.2024 16:25

Jeśli ktoś narzeka to zawsze bedzie narzekał. Jesli ktos chce realnie pracowac to w Ever bedzie doceniony tylko trzeba chcieć. Są zwroty za leki, za dojazdy, znizki na rehabilitacje, prezenty swiateczne.
    Jusis

25.11.2024 12:11

Renia, tylko zapomniałaś wspomnieć że te wszystkie benefity są dla osób z orzeczeniem. Zdrowy pracownik nic od nich nie dostaje co najwyżej jeszcze więcej pracy.
    Zbyszek

30.11.2024 19:10

Dokładnie a prezenty i imprezy świąteczne ,wiadomo tylko dla kierowników a zwykły człowiek który na to wszystko robi nie dostanie nic bardzo to przykre ,że firma tak traktuje swoich długoletnich pracowników.
    karolw2

28.11.2024 09:08

Polecam super firma
    @Zleceniobiorca

04.11.2024 09:18

Niedawno rzuciłam zlecenie, to co się u Nas dzieje- tragedia jednym słowem! Dziś idę do inspekcji pracy. Niestety była to praca pod przykrywką zlecenia! Wypłaty zawsze u kogoś coś było nie tak. Czas coś z tym zrobić.
    Zleceniobiorca

21.11.2024 11:54

Tak, ale chyba wiecie czym różni się umowa o pracę, a umowa zlecenie? Tu ewidentnie jest stosunek pracy. Dodatkowo firma gdzie nikt nie umie powiedzieć ile jest netto za godzinę. Wielu osobom nie zgadzają się wypłaty.
    Luki

26.11.2024 21:08

Ale u was pracownik na UZ wykonuję tą samą pracę co pracownik na UP czyli, w tych samych godzinach i dniach, w takim samym wymiarze czasu pracy itp. itd... co na pracownik na UP. a to nosi znamiona pracy. (usunięte przez administratora)
    Ewa

08.11.2024 10:54

Nie bardzo rozumiem te negatywne opinie - firma nigdy nie robiła mi problemów jeśli chodzi o urlop, jakiś niezaplanowany dzień wolnego, zawsze idzie się porozumieć z kierownikiem. Pracuję tu od lat i kiedy ma się dobre argumenty, które potwierdzają naszą prace i zaangażowanie to docenią.

21.11.2024 16:20

Chcemy, aby dialog i wzajemny szacunek były fundamentem relacji w firmie, więc bardzo cieszy nas Pani opinia.
    halin1856

20.11.2024 12:23

Polecam firme ever pracuje już kilka lat wszystko na czas kierowniczka super zawsze wysłucha pomoże

21.11.2024 16:11

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię!

19.11.2024 16:30

Nowe dyrektorstwo i kierownictwo w Warszawie ma wieloletnich pracowników za nic, ludzie walczący o swoje są zwalniani i zastępowani osobami, którymi można pomiatać. Dostali wyższe stołki i mają się za niewiadomo kogo a robią przekręty na prawo i lewo. Pisma o tym jak traktuje się pracowników polecą wszędzie i oby jak najwięcej pracowników zaczęło zgłaszać ten cyrk.

20.11.2024 08:18

Zuza

20.11.2024 09:17

Witam czy jdk się ma 3 grupę to będzie umowa o pracę waszej firmie bo jestem zainteresowana
    Gość

23.07.2024 14:45

Brak szacunku do pracowników, ilość pracy nie znajduje żadnego odzwierciedlenia w wynagrodzeniach - dużo obowiązków za małe pieniądze, mimo wielokrotnych wymagań dodatkowych brak jakichkolwiek premii za robienie rzeczy, które właściwie nie powinny należeć do danego pracownika, w tak zwane "umowy" można wysmarkać sobie nos, propagandowe pisma zachęcające ludzi do kopania dołków pod sobą, co świadczy jedynie o wyrachowaniu osób pełniących funkcje na wyższych stanowiskach. Kompletny brak kręgosłupa moralnego, wyzysk i festiwal żenady.
    Greta

07.11.2024 16:47

Kierownik wie że jestem cenionym i sumiennym pracownikiem ,i jakiekolwiek rozmowy kończą się że nie ma pieniędzy i trzeba oszczędzać .Kiedyś naprawdę przyjemnie się pracowało ale ostatnio co się dzieje pozostawia wiele do życzenia .
    Mara

10.11.2024 23:26

??? o premii słyszałam z ust samej pani kierowniczki J.,która twierdziła ,że jest pula pieniązkow na premię Tylko co z tego jak nikt tych premi nie widział ...więc gdzie się podziały kto je zabierał??
    Bartek

26.06.2024 10:20

Witam czy oferta pracy jest aktualna firmie ever

06.11.2024 15:36

Z wszelkimi pytaniami odnośnie pracy zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji --> https://grupaever.com.pl/szukasz-pracy/
    Jojo

08.03.2024 19:52

Bzdura,jak dojdziesz do trzeciej umowy czyli tej na czas nieokreślony to jej nie otrzymasz.Zawsze wymyślą jakiś powód i szukasz pracy.

07.07.2024 16:22

Nie prawda ja jestem zatrudniona w Toruniu na obiekcie firmie ever i dostałam umowę na stałe po 3 latach pracy a teraz już robię 5 lat minęło w marcu.

06.11.2024 15:34

Rozumiemy, że kwestia umów na czas nieokreślony jest ważna dla wielu pracowników. Staramy się, aby proces przedłużania umów był przejrzysty i oparty na jasnych kryteriach. Każda sytuacja jest indywidualnie rozpatrywana, więc jeśli masz wątpliwości, zachęcamy do kontaktu na [email protected].
    Magdalena

10.07.2024 08:54

Praca była super lecz gwiazdy w kadrach, które pracują to porażka.... Człowiek dzwoni od tygodnia a Panie nie mają czasu odebrać telefonu. Natomiast pani z recepcji strzał w dziesiątkę miła i bardzo uczynna
    jaga

16.07.2024 10:25

Nie odbierają bo się boją odpowiadać o złe naliczanie wynagrodzeń. Żeby płace nie potrafiły poprawnie naliczyc wypłaty i ekwiwalentu za urlop? Naliczyły 24złote wychodzi za dzień 3zł za godzine hahaha.... Nie zostawie tego tak.

06.11.2024 15:32

Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz pracę oraz pomoc recepcji. Przepraszamy za trudności w kontakcie z Działem Kadr. Staramy się, aby każdy mógł szybko uzyskać potrzebne informacje, dlatego przekażemy Twoje uwagi zespołowi. Dziękujemy za opinię!
    Kerber

18.07.2024 15:00

Takiej ignorancji wobec człowieka dawno nie widziałem. Niby szukają do pracy ale w sumie nie szukają. Cały czas jakieś rozbieżne informacje. Przyjeżdżam na spotkanie, a tam nikogo nie ma. Każą czekać, czekam dwie godziny, telefon, odezwiemy się mailowo, 3 dni zero kontaktu, telefon wiecznie zajęty, aż dowiedziałem się, że już nieaktualne. Nie wiadomo czy umowa zlecenie czy o pracę, nic nie wiadomo. Ludzie nie traćcie czasu, lepiej zbierać złom.

06.11.2024 15:31

Przykro nam, że miał Pan/Pani takie doświadczenie. Naszym celem jest jasna komunikacja i sprawna organizacja procesu rekrutacyjnego, dlatego taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Jeśli masz dodatkowe uwagi lub sugestie, prosimy o kontakt na [email protected] – chcemy unikać takich sytuacji w przyszłości.
    USK

29.08.2024 10:34

Pracownicy mają dwa pytania 1.W jakim terminie zobowiązuje się się płacić,bo chwilowo nikt nic pewnego nie mówi. Odpowiedzią pracownic biura na pytanie,kiedy będzie wypłata jest zdanie MY NIC NIE WIEMY 2.Jak długo jeszcze mamy kupować własne środki czystości?????
    Greta

06.11.2024 15:11

Rozumiem do 10 ale nie można wyznaczyć jednego konkretnego dnia ,a nie mamy się zastanawiać którego dnia dostaniemy wypłate .Czemu pracodawca na pasku pracowniczym w pensji zasadniczej wpisuje np 3500,a resztę w dodatkach co to jest za polityka zasadnicza powinna być 4300

06.11.2024 15:25

O konkretnym dniu przelewu powinien poinformować Pana przełożony , dokładny dzień wypłaty jest zmienny w zależności od kalendarza w danym miesiącu. Jeśli chodzi o paski pracownicze najlepiej skontaktować się z Działem Płac - wszystko wyjaśnią.
    Monika

24.07.2024 16:19

Niestety mam złe, choć krótkie doświadczenia z tą firmą. Ustalenia finansowe na początku , przed podpisaniem umowy zmieniły się po dwóch tygodniach, szkoda tylko, że bez mojej wiedzy i zgody. Brak kontaktu z osobami decyzyjnymi, naliczanie z kapelusza, czy to świadczy o profesjonalizmie firmy?

06.11.2024 15:20

Zależy nam na przejrzystości ustaleń finansowych oraz dobrej komunikacji. Jeśli warunki współpracy różniły się od ustaleń, prosimy o kontakt na [email protected] – chcemy wyjaśnić sytuację.
    Ola

16.05.2024 08:54

Jaka jest szansa na umowę o pracę dla osoby bez orzeczenia?
    jastin

18.08.2024 22:32

chyba w zadnej firmie sprzatającej juz nie przyjmuja na umowe bez orzeczenia

06.11.2024 15:16

Szansa na umowę o pracę zależy od wielu czynników, w tym od specyfiki danego stanowiska oraz bieżących potrzeb kadrowych. W przypadku osób bez orzeczenia często stosujemy inne formy zatrudnienia, które pozwalają na elastyczną współpracę, jednak każda sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie.
    @galanonim

26.08.2024 13:08

Witam, nie polecam tej firmy z Trójmiasta. Amatorska firma, wyzyskiwacze i nie szanują prawa pracownika, zero odpoczynku. Błędy kadrowe i pomyłka w komunikacji. Zlecenie netto wynosi 22,6 pln. Dla osób posiadających orzeczenia o stopniu niepełnosprawnego (znaczny, umiarkowany) radzę unikać tej firmy. Nie polecam.

06.11.2024 15:12

Czy mógłby Pan/Pani rozwinąć temat poprzez zgłoszenie na [email protected]? Chcielibyśmy dowiedzieć się o jaki obiekt chodzi.
    Radosław hoppe były pracownik

28.08.2024 17:57

Piszę tą opinię dlatego żeby ustrzec inne osoby o stopniu niepełnosprawności z pierwszą grupą i drugą praca w firmie ever na obiekcie forum Gdańsk i to jest jawna z osób niepełnosprawnych pierwszy miesiąc pracują na umowę zlecenie przepracowałem o tym dostałem umowę na okres trzech miesięcy na okres próbny nie dostałem ani jednej nagany pisemnej ani nic po drugie mimo tego że pracowałem w nocy na na umowę zlecenie wystarczy rzucony na umowę na okres próbny na 3 miesiące na popołudniówki dwa miesiące przepracowałem na popołudniu tak pracowałem rzetelnie bo niektóre niektórzy z przełożonych byli zadowoleni poproszono mnie przez kierowniczkę forum na przejście na nocki bo potrzebowali ludzi bo dwóch poszło na urlopy i by potrzebowali a że pracowałem powiedziałem dobrze no pójdę no bo miałem nadzieję że będę miał umowę na rok we wrześniu co się okazało z dniem dzisiejszym dostałem powiedzenie że umowa nie zostanie przedłużona mimo tego że pracowałeś człowiek rzetelnie jako osoba niepełnosprawna i taka firma tylko wyłudza część pieniędzy dofinansowań potem nie przedłużają umów ale ludzi zostawiają na bruku bo nie dość że tracą pracę to ci to wynajmują mieszkania tracą tak nad głową odradzam tą naprawdę firmę nocny przełożony który jest aktualnie liderem robimy punkt praca osobą niepełnosprawnym a ty jeszcze ją postawisz to właśnie tracisz pracę bo ktoś ma koleżanka jako kierowniczkę tej firmy w tym obiekcie ja przepraszam jeśli jest tutaj ktoś z tego to czyta opinie dajcie uzasadnienie ludziom na umowę na okres próbny dlaczego nie przedłużacie na jakiej podstawie oddajcie wszelkie dokumenty dziękujemy do widzenia nie polecam najgorsza firma pracująca sprzątająca w tym obiekcie no przepraszam ale taka jest prawda

06.11.2024 14:43

Artykuł 16 ustawy dopuszcza zatrudnianie osoby niepełnosprawnej w porze nocnej w dwóch rodzajach sytuacji; -do pilnowania (zatrudnienie przy pilnowaniu obiektów bądź mienia), -po uzyskaniu zgody lekarza prowadzącego badania profilaktyczne bądź opiekującego się niepełnosprawnym. Osoby pracujące w porze nocnej posiadają zgodę lekarza.

06.11.2024 14:49

Prosimy o zgłoszenie Pana sytuacji na [email protected], postaramy się wyjaśnić zaistniałą sytuację po zapoznaniu się ze szczegółami.

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA