Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 315 ocen.

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

EWA

Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.

OBIEKT BONARKA KRAKÓW

Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD

BlackAngel

Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam... Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać... Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..

taka chuda

Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam

Pracownik

Pracuje w ever grupa w Krakowie obiekt Bonarka to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie od czego by tu zacząć to może od nowej kierowniczki Beaty wkręciła się na stanowisko i pomiata pracownikami każe robić coraz więcej i więcej nie umie zarzadzac krzyczy na ludzi pokazuje że ona tu rządzi a do tego zwalnia osoby które pracują normalnie a zatrudnia z powrotem osoby które były zwolnione za picie alkoholu w pracy bo nikt inny normalny nie chce tu pracować a Warszawa wie o wszystkim i widocznie jest im to chyba na rękę.Teraz kierownik Rafał i jego Kobieta Ula brygadzistka to dopiero są elementy piją wodke tak jak pili wcześniej zbliża się godzina 19sta oni zaczynają popijawe u Kobiet na szatni centralnie flaszka na stół i bania i ktoś powie że oni są sprawdzani alkomatem hahahaha bardzo śmieszne a z pracy wychodzą napruci że masakra kilka dni temu ula przyjechała do pracy o 9wiątej rano a miała być na szustą oczywiście waliło od niej alkoholem jaszcze się zataczała ludzie czekali na płyny i inne przedmioty potrzebne do pracy a jej nie ma i nie ma ochrona dzwoniła za nią kilka razy na telefon służbowy który leżał na stole a jej dalej nie ma a w południe przyjechał Rafał siedział na szatni u kobiet tak pijany że głowa boli i tylko do ludzi potrafi z ryjem skakać robić robić bo nie ma czasu a sam ledwo siedzi alkoholik a przy okazji mają taką swoją panią Kościółk..ą która pracuje na biurach zajmuje jej to maks dwie godziny a potem siedzi na szatni razem z brygadzistką Ulą piją sobie kawke palą papierochy i tak do 14stej a dlatego bo są to koleżanki a kierowniczka często to widzi i nic a często się zdarza że Kościółko.a wychodzi sobie o 10tej do domu a ma pisane osiem godzin co jest do udowodnienia widać to na kamerach i tak stworzyli sobie brzydko mówiąc ciepły kurwidoł.k piją i pracują dalej !!!!!!!!!!!! Kierowniczka ma swoją firmę i chodzą plotki że chce wygryść ever z bonarki i przejąć obiekt a wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy oj można by tak pisać i pisać co się tam dzieje a i na wypłatach też oszukują i proszę nie pisać że to nie prawdaco tu jest opisane bo będzie to żenujące..

Tomek

Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

obserwator

potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego

obserwator

Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich

Krzysztof

Prośba

anonim

(usunięte przez administratora)

Dno

"TOM PANIĄ " " wymagane jest Orzeczenie o Stopniu Niepełnosprawności w Stopniu Niepełnosprawności Umiarkowany i lub znanych stopniu Niepełnosprawności pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto o 1 Stycznia 2016 rok 1850 zł. brutto Miejsce pracy w Łódzi."- cudowna polszczyzna,a zarazem wizytówka firmy.Nic ująć nic dodać "pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto" podstawę prawną tego poproszę,co to w ogóle ma znaczyć..

x

czy to prawda ze od nowego roku ever ma sprzatac wszystkie galerie atrium w Polsce??? bo slyszałam ze amluxa wygryźli ...

anonim

Byłam w Wawie na rozmowie do działu HR .Panie sympatyczne i konkretne nie mydliły oczu.

Gosc

Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie .Smiem nawet twierdzic , ze napisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania !Pani Barbara to rzetelna ,kompetentna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem . Jakie wyludzanie pieniedzy !?ludzie nie wierzcie w to !to czyste pomowienia ktore sa karalne a jesli ktos przytacza jeszcze nazwiska to juz niedopuszczalne ! Wiec nastepnym razem osoba ktora pisze klamliwe opinie i szkaluje innych niech sie zastanowi nad tym co robi !

lif
@Gosc 09.11.2015, 18:12
Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zem...

nie znam Barbary K ale widać ze to szkalujacy tą kobiete wpis mądrzy ludzie o tym wiedzią a idiotami nie ma co sie przejmować

tik tik

jak wygląda praca w dziale hr

xxxx

witam ja byłam na rozmowie we wrocławi bardzo miła pani Marta obiecała że się odezwie i do dziś cisza czy ktoś mi powiedzieć coś na temat tej firmy i kieroniczki pani Marty.

anonim

Witam Dopiero trafiłam na te opinie ale wcześniej umówiłam się na spotkanie do działu rekrutacji w Warszawie , czytające te opnie jestem przerażona może ktoś posiada jakieś informacje odnośnie warunków prazy w hr ... Dziękuje

anonim

(usunięte przez administratora)

EVER GRUPA

Szanowni Państwo, W związku z faktem, iż niniejszym wpisem został naruszony Regulamin korzystania z portalu GoWork,a także doszło do naruszenia Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. sprawa została zgłoszona do Administratora portalu. Ponadto podjęliśmy odpowiednie kroki celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie ww. komentarzy. Z poważaniem, Ever Grupa Sp. z o. o.

arnold

Zalezy w jakiej formie, ale miedzy 5000 - 7000 zl.

stefan

Ile zarabia kierownik obiektu? ktoś się orientuje?

mruk

jakie pomówienia jaki czarny pr to ze ever traktuje ludzi jak smieci to prawda to że kasa sie nezgadza tez prawda wystarczy poczytać nawet co tu ludzie od lat pisza a cała góra everu gucha i ślepa udaje ze nic nie wie co dzieje sie na obiektach teraz obużenie i grożby kodeksem karnym bo jakas anonimka napisała to co pracownicy glośno mówia ile ludzi na kase przez lata na kase oszukanych sami sobie opinie psujecie wsród klijentów i pracowników i jeszcze udajecie swietszych od papierza

EVER GRUPA

Oświadczenie Szanowni Państwo, w obliczu informacji, które pojawiły się na portalu GoWork w postaci komentarza z profilu Malutka (kom. z dn. 12.10.2015 r. godz. 13:56:30) oraz Anonim (kom. z dn. 13.10.2015 r. godz. 11:23:38), przedstawiamy co następuje. Powyższe komentarze to POMÓWIENIA. Informacje są nieprawdziwe, bezpodstawnie oskarżają spółkę Ever Grupa, a okoliczności, które autorzy opisują, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, co możemy udowodnić. Poprzez takie pomówienia i czarny PR, Spółka Ever Grupa została narażona na utratę zaufania, które jest niezbędne dla prowadzonej przez Nas działalności, nie tylko w oczach naszego Personelu, ale także Klientów. Tym samym, pragniemy poinformować, iż sprawy tej nie pozostawimy bez rozwiązania. Podjęliśmy już odpowiednie kroki prawne, celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie komentarzy niezgodnych z prawdą, celem pociągnięcia ich do odpowiedzialności. Pomówienie bowiem, zgodnie z art. 212 k.k., to przestępstwo podlegające odpowiedzialności karnej. Z poważaniem, Ever Grupa Sp. z o. o.

piotrek
@EVER GRUPA 15.10.2015, 10:51
Oświadczenie Szanowni Państwo, w obliczu informacji, które pojawiły się na portalu GoWork w postaci komentarza z profilu Mal...

Co ty pier.wyplata co druga się nie zgadza.wieczne zlecenie i stado baranów zamiast kierowników .

anonim

Po 2 latach pracy dla firmy ever o tym ze juz dla nich nie pracuje dowiedzialam sie od osob trzecich przez telefon poniewaz moj kierownik nie mial odwagi spojrzec mi w oczy i powiadomic mnie o tym osobiscie.Zostalam zwolniona bez zadnych podstaw,poprostu wyrzucili mnie jak zwyklego smiecia.Do pracy chodzilam nawet jak bylam chora,nigdy nie nawalilam i nigdy nie miano do mnie zadnych zastrzezen.Stawka moja godz.wynosila7zl na reke ale pomimo tego ja i tak dawalam z siebie wszystko zeby zawsze bylo ok na obiekcie w ktorym pracowalam.Firmie zawdzieczam tylko to ze poznalam tam naprawde fajnych ludzi a w szczegulnosci zyskalam przyjaciolke z ktora zaczelam prace od samego poczatku na moim obiekcie, na ktorej zawsze moglam polegac i nawet teraz mamy ze soba kontakt pomimo ze juz razem nie pracujemy.Niech kazdy ktory przyjmuje sie do tej firmy zastanowi sie 2x bo szczerze nie polecam pracy w tej firmie,tym bardziej ze sa to zlodzieje bo wyplaty tez nigdy sie nie zgadzaja pomimo list w ktorych sa wyszczegulnione godz.pracy a potem pomimo malych zarobkow trzeba wrecz wyklucac sie o to czego nie doliczyli do pensji.

Malutka

Sluchajcie ludziska,u nas w łodzi to zatrudnili 30 osób na sukcesji i nikomu pensji nie wypłacili!!! Ever sie teraz podobno zasłania podwykonawcami,a ludzie odeszli z kwitkiem ,bo pracowali cały miesiąc za free,Pozdrowienia dla Kierownictwa Ever z Łodzi

ewa
@Malutka 12.10.2015, 13:56
Sluchajcie ludziska,u nas w łodzi to zatrudnili 30 osób na sukcesji i nikomu pensji nie wypłacili!!! Ever sie teraz podobno zas...

Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmiie ever ewa

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xyz

Firma fatalna. Wyzysk ludzi. 7zł netto/1h pracy? - wstyd! Bogacą się na biednych ludziach którzy zasuwają za te marne grosze a pozniej jeszcze nie dostaja wyplaty na czas. I te biedne dziewczyny w dziale rekrutacji, którym wydaję się, że to normalne rekrutować 500 osób miesięcznie w 3 osoby gdzie normalnie taką pracę powinno wykonywać minimum 10 osób! Omijajcie agencje rekrutacyjne szerokim łukiem to jest jedna wielka ściema. Lepiej i bezpieczniej zatrudniać się bezpośrednio u pracodawcy!

Ever Grupa

Szanowni Państwo, W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: alert@grupaever.com.pl Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić. Zapraszamy do korzystania, EVER Grupa

alvaro

Ludzie,jak was czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera,błąd ortograficzny na błędzie,pomijając już stylistykę i składnie.Nie dziwię się że do sprzątania idą tylko nieuki,matoły i osoby o niskim poziomie intelektualnym (pomijając nieliczną grupę inteligentnych ale niezaradnych życiowo) I te jeszcze oczernianie,obrażanie (w większości zapewne z zazdrości i zawiści) Ech,obraz typowego zakompleksionego Polaka...

maryśka sprzątaczka
@alvaro 02.09.2015, 12:01
Ludzie,jak was czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera,błąd ortograficzny na błędzie,pomijając już stylistykę i składnie.Nie dz...

Alvaro jestem pełna podziwu dla twojej inteligencji i zaradności życiowej ,tylko zastanawiam się co ty robisz w takiej firmie jak Ever i dochodzę do wniosku że jak spoglądasz w lustro to widzisz wtedy matola z przerostem ego

Krzysiek

A ja już w Ever 10 lat. Tylko kierownikuw zmieniam. Raz u don wafla, raz u takiej rozdartej i u jednego głupiego troche. Ale ogulnie jest gitowo. W amluxie to mnie na pensji rombali, a taka brzydka stara prostytutka w inwemerze to tylko wyzyskiwała. Pozdro dla ekipy z tarasów...

ul

Pan piotr juz wogule nie pracuje w ever zwolnil sie widocznie mial dosc juz tego bagna

byly

To pan piotr juz ni jest kierownikiem na ing tylko jakas babka bardzo fajny byl z niego czlowiek ale na canal plus jest nadal?

gj

Widze ze nie tylko jest tan jak na wlc tu jest to samo

anonim

Witam ja tak samo pracowalam na tym placu nawed mam nagrane na dyktafonie przebiekt prowadzonego przez niego zebrania jak sie drze na ludzi i powiem szczeze wybieram sie do pipu z tym nagraniem tylko nie wiem czy nagranie jest dowodem na to co on tam wyprawia teraz pracuje na innym obiekcie tak samo w ever i jest calkiem inaczej

iwona

Masz racje na tym placu uni tak jest z tym piotrem wszystko szantarzem zalatwia nie mam pojencia kto go wsadzil na te stanowisko pewnie tak samo nie majaca osoba albo po rodzinie bo zrobili kierownikiem bo tak jest w tej firmie ze na stanowiskach kierowniczych jes tylko rodzina chociaz nie ktorzy nawet nie maja pojencia o sprzataniu

pt

Panie prezesie proszę żeby się pan zaja placem uni lubelskiej jest tam kierownik pan Piotr który nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzimi potrafi tylko krzyczeć na ludzi i pod presja krzyku wymusza na ludziach żeby pracowali nie wiadomo po ile godzin a pensje i tak się nie zgadzają bo nawet dobrze nie potrafi policzyć godzin a na ing pracuje jego zona tak samo jako kierownik proszę żeby pan się przyjzal temu obiektowi chociaż ja juz tam nie pracuje ale naprawde jak co kolejek cos znacza dla pana ludzie którzy tam pracują to się pan przyjzy temu obiektowi

Ja

Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie....... Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.

Ja

Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie....... Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.

Ja

Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie....... Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.

pracownik wfc

Witam panstwa prosilabym przyjzec sie kierowniczce z obiektu wfc emili plater 53 przychodzi kiedy chce robi co chce a na garazach brudno chyba nikt tam nie sprzata

Ever Grupa Sp.z o. o.

Szanowni Państwo, Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami, pod adresem: alert@grupaever.com.pl Pod podanym e-mailem czekamy na Państwa opinie na temat zatrudnienia czy niepożądanych sytuacji w pracy.Zapraszamy do korzystania. EVER GRUPA

nico

Szanowni Państwo wyobrazcie sobie ze na biurach mamy zatrudnioną Pania która pracuje w firmie Ever przez którą została zatrudniona ta Pani nie umie kompletnie sprzatać , wyręcza się innymi osobami , natomiast jest nie usłychana, ordyrnarna , hamska , wulgarna do osob pracujacych w biurze i w innej firmie , cuchnie od niej alkocholem , kłamie na nonstopie , wygląd ma bardzo nie przyjemny i bardzo brzydko sie ubiera potrafi chodzic z rozporkiem otwartym przy ludziach . Bardzo proszę o interwencje w sprawie Pani Małgorzaty Szewczyk Kraków B4B . Bo taka osoba nie powinna pracowac wsród ludzi !

Ever Grupa Sp.z o. o.
@nico 27.07.2015, 11:40
Szanowni Państwo wyobrazcie sobie ze na biurach mamy zatrudnioną Pania która pracuje w firmie Ever przez którą została zatrudni...

Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: alert@grupaever.com.pl Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań. Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.

Karola

do Karoliny, bzdury ty opowiadasz bo moge sie zalozyc z toba ze zostalas przekupiona by opowiadac o everze jak najlepsze relakcje i ever wychwalac nad niebiosami !!!! Ile ci zapłacili za takie chwalenie ?

Jolka

Placówka gastronomiczna firmy Ever - Sochaczew Mars Polska. Super kierownictwo, Pani Danka - super babka. Wszystkiego nauczy, we wszystkim pomoże. Bardzo dobre zarobki i zawsze na czas - kucharze mają ponad 3000 zł, można najeść się do syta wiec jak ktoś jest głodomorem to super sprawa! Dbają o pracownika jak w żadnej innej firmie. Z PAnią Danką idzie się zawsze dogadać jeżeli chodzi o grafik pracy. kuchnia nowoczesna, dobrze wyposarzona, Jedzenie robione ze swierzego mięsa i innych produktóww. Pracowałam i pracuję. Kuchnie chwalą sobie pracownicy MARS. smacznie, dużo i nie drogo. Z Everem po drodze wszsytkim :-)

EVEROWIEC

Zabawni jesteście. Był i amluxie i w implu, ale tylko tu mogę pracować i w końcu nikt mnie nie kantuje na kasie. PZDR dla dziewczyn z R1 i WFC

marcin

hehe wyrabia sie tu troche dobze ze odeszlem z tej Firmy!!! Slyszalem, że Aga z ronda odeszła- dobrze zrobila tak jak ta jak ta byla kierowniczka z wfc widzialem jaw blu city moze tam lepiej placa. ever schodzi na psy a 4 lata temu bylo calkiem calkiem

Wfc

Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury bo napewno nikt kto tu pracuje.ale są osoby które pracowały jeszcze niedawno i może jest im Źal.A jeśli chodzi o kierowniczkę to życzę każdemu takiej kierowniczkę,super zapadną dziewczyna która świetnie sobie radzi.a osoba pisząca takieglupoty mogłaby mieć więcej honoru i odwagi żeby podpisac się własnym imieniem. Ja nie będę się podpisywać bo ten kto to pisał będzie wiedział kto mu odpisał.pozdrawiam grupę z WFC.

niezadowolona
@Wfc 02.07.2015, 20:32
Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury bo napewno nikt kto tu pracuje.ale są osoby które pracowały jeszcze niedawno i może jes...

Po pierwsze ja tam pracuje kolezanko .Po drugie nie pisz ze jest wspaniale bo sama sie oszukujesz.Po trzecie tez nie powiem jak sie nazywam bo mnie zwolnia wole sama sie zwolnic ale juz,nie dlugo .

Wfc

Nikt nikomu nie musi polecać tego obiektu.narazić mamy pełny skład. Nasza nowa pani kierowniczka dba o to.

Marti

Na WFC Emili Plater 53 nie polecam nikomu tego obiektu kierowniczka z panem Slawkiem obrabia wszystkim d.......e

Gosc
@anonim 10.08.2015, 23:12
witam wszystkich ja pracuje na tym placu uni i jest to wogule nie prawda o piotrze ze potrafi tylko krzyczec widocznie cie stam...

Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !

Gosc
@widz 10.08.2015, 13:04
Witam chciałbym po informować o Pani która jest zatrudniona w firmie sprzatajacej o nazwie Ever Grupa ta Pani kompletnie nie um...

Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !

krypto

zdecydowanie lepsza firma od Amlux nie mówiąc Impel. nigdy mnie nie oszukano choćby na 1zl wiec co Wy ludzie piszecie?!! Pozdrowienia dla Zlotnych Tarasów i wszystkich w Ever

kasia

Mój mąż pracowal na placu uni lubelskiej i tam tak jest a teraz się przeniusl na inny obiekt i czegos takiego nie ma i sobie chwali brygadzista potrafi prace rozplanować a nie tak jak na placu nie polecam tam pracy na noce pozdrawiam kasia

anonim

To na ktorym obiekcie tak jest ze kierownictwo nie reaguje na takie cos

kasia

Ever to jest dobra firma ludzie kiedy chca to przychodzi pija tydzień i wracają jak gdyby nic i pracują dalej to jest śmieszne ale to chyba tylko w warszawie takie rzeczy się dzieją a normalny człowiek jak się zle czuje i zadzwoni ze go nie będzie to odrazu ze może wcale nie przychodzić to jest chore

anem
@kasia 25.06.2015, 16:57
Ever to jest dobra firma ludzie kiedy chca to przychodzi pija tydzień i wracają jak gdyby nic i pracują dalej to jest śmieszne...

Jak płacą 7 zł na godz. zatrudniają na umowę zlecenie to nikt normalny nie przychodzi pracować do takiej firmy.

Zostaw opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.