4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

@Pracownik

06.10.2023 17:48

Podjęłam decyzję, w przyszłym tygodniu zgłaszam do Inspekcji Pracy firmę Ever. Pracuje od kilku miesięcy na umowę zlecenie, chociaż jest stosunek pracy. Czy ktoś w tej sprawie działał? Myślę, że jak będzie trzeba sprawę nagłośnie. Pozdrawiam!
    ZLECENIOBIORCA

10.10.2023 12:41

Jeśli zlecenie, ma stosunek pracy to zajmuje się tym inspekcja, albo sąd. Poczytaj o różnicy między umową zlecenie a umową o pracę.
    Krzysiek

05.10.2023 16:57

Pracuję w tej firmie w Kielcach. Dochodzi dwa tygodnie,a nadal nie mam umowy. Podpisałem.ale nie mogę się doczekać na otrzymanie tej umowy do ręki. Koordynator wziął te papiery i miał mi je szybko dostarczyć. Nie odpowiada na telefon ani na smsy. Napisałem żeby mi dostarczył na emaila i nadal nic. Jest to umowa zlecenie którą muszę dostarczyć do Urzędu Pracy i to bez zbędnej zwłoki.Czy ktoś z władz tej firmy tym się zajmie? Obiekt GEODIS KIELCE.

06.10.2023 09:36

Dziękujemy za przesłanie nam informacji dotyczących problemu, z jakim się spotkałeś. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogą wynikać z opóźnienia w dostarczeniu umowy. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej rozwiązać ten problem. Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi klienta pod numerem [numer telefonu] lub na adres e-mailowy [email protected]. Nasz zespół służy pomocą i odpowie na wszystkie Twoje pytania. Dziękujemy za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość w tej sprawie. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki, aby naprawić ten błąd i zapewnić Ci odpowiednią umowę. EVER GRUPA
    Ewa

07.10.2023 15:20

Ten człowiek wcale nie jest cierpliwy, ani wyrozumiały. I ma absolutnie rację. Jeśli już piszecie to napiszcie, że prosicie o cierpliwość i wyrozumiałość. Tak było zawsze z umowami. ludzie czekali miesiącami.(usunięte przez administratora) Prostych spraw nie potrafią przypilnować. Żenada.
    Jula

23.09.2023 16:32

Może mi ktoś powiedzieć na jaki okres zawierają zazwyczaj umowy? Czy jako pokojówka dostałabym po jakimś czasie umowę na stałe czy raczej szukają na sezon, na kilka miesięcy i tyle? Na stronce napisali "zakres obowiązków różni się w zależności od obiektu", co to dokładnie może oznaczać, te różnice mogą być duże? I ostatecznie to ile za godzinę płacą? Podwyżki wchodzą w grę poza tymi rządowymi?
    Detu

03.10.2023 18:33

Pierwsza umowa okres próbny na miesiąc, kolejna na rok lub na czas ważności orzeczenia. Jak się sprawdzisz, nie będzie skarg na Ciebie, to zostaniesz. Są tacy, co w rok to i 7 obiektów nowych obrobią, bo nigdzie ich nie chcą i firma ich przerzuca po obiektach. Różnice w obiektach czyli robisz albo części wspólne albo biura. Najlepiej przerobić każdy rodzaj aby mieć doświadczenie. Za godzinę na zleceniu wychodzi 21zł netto, a na rękę na umowie to 2730zł chyba. Nie ma tutaj podwyżek i premii.
    Michał

21.09.2023 22:20

Firma totalne zero. Miałem przyjemność pracować z miła menadżerką która zapewniała wszystko. Sama firma żenada płaca mniej niż w ogłoszeniu. Zmiany po 24h bez dodatków. Ludzie z Ukrainy maja wyższa pensje na wejściu. Zapewniali 5500 netto na rękę za 5 dni w tygodniu, pracowałem po 24h z weekendami pensja niecałe 3000. Przestroga dla innych my widzimy się w sądzie

22.09.2023 10:09

Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag dotyczących naszej firmy. Jesteśmy głęboko zaniepokojeni sytuacją, którą opisałeś, i chcielibyśmy podjąć odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia i rozwiązania tych problemów. Jako firma Grupa Ever zawsze staramy się zapewnić naszym pracownikom uczciwe warunki pracy i wynagrodzenia, które są zgodne z naszymi obietnicami w ogłoszeniach. Jest to dla nas priorytetem, dlatego też twoje uwagi są dla nas bardzo ważne. Prosimy Cię o kontakt z nami za pośrednictwem maila [email protected], abyśmy mogli dokładnie zrozumieć, co się stało i podjąć odpowiednie działania. Jesteśmy gotowi do wysłuchania Twoich uwag i podejmiemy wszelkie kroki, które mogą być konieczne, aby rozwiązać tę sytuację. Wierzymy, że otwarta i konstruktywna rozmowa jest najlepszym sposobem na rozwiązanie problemów, dlatego zachęcamy Cię do skontaktowania się z nami jak najszybciej. Naszym celem jest zapewnienie uczciwych warunków pracy dla wszystkich naszych pracowników. Raz jeszcze dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, i czekamy na kontakt od Ciebie, abyśmy mogli wspólnie rozwiązać tę sytuację. Grupa Ever

29.08.2023 09:24

paskudna firma, NIE WYBIERAJCIE EVER NIGDY !!! nie szanuje pracowników wykorzystywanie w każdy sposób firma jeszcze się zatrzymała na latach 1999- 2000 gdzie pracownik był traktowany w sposób masz prace to się ciesz i buzia na kłódkę, zwalniają bez podania przyczyny .... NIE WYPŁACAJĄ NA CZAS PIENIEDZY, ta firma powinna się zamknąć jak najszybciej !!! ZA URLOP jak maja zapłacić cisza grobowa trzeba się o własne pieniądze domagać....

18.09.2023 15:23

W którym mieście, zgłaszane było do centrali?

19.09.2023 09:24

Dzień dobry. Jest nam niezmiernie przykro wiedząc, że taka sytuacja mogła mieć miejsce. Byśmy mogli podjąć działanie w tej sprawie, bardzo prosimy o szczegółowy opis sytuacji, w odniesieniu do miejsca (lokalizacji obiektu) i czasu sprawy. Taką wiadomość prosimy o przesłanie na maila- [email protected], zgłoszeniem zajmą się osoby odpowiedzialne. GRUPA EVER
    Polak

09.07.2023 20:58

Firma dla ukraińców,Jest to zakład pracy chronionej przyjmują osoby z niepełnosprawnością i to tyle.Owszem dłuższy urlop,godzina mniej pracy i tyle,trzeba robić to co inni,ciężka praca fizyczna i nie ma zmiłuj.Nie polecam
    Arczi

29.08.2023 12:56

Oczywiste chyba, że sprzątanie nie jest łatwym zajęciem, to nie jest praca biurowa. Trzeba się nachodzić, nadźwigać, naschylać, nie mieć lęku wysokości aby umyć okna itp. Dlatego też nie jest to praca dla każdego, nawet zdrowego, a co dopiero niepełnosprawnego. W każdym zakładzie pracy trzeba robić co do ciebie należy.
    @Pracownik

29.05.2023 18:40

Czy ktoś działał już PIP by zmienić zleceniowke na umowę o pracę? U Nas nosi znamiona umowy o pracę, a jest zlecenie. Czyli wygląda to na etat. Ktoś coś?
    B.r

28.08.2023 18:34

Pracownicy się boją , część w ogóle nie ma o tym pojęcia. Wszystkie osoby na zlecenie już dawno powinny mieć UoPvo pracują parę lat
    Arczi

29.08.2023 12:49

Zasada jest taka, że UoP mają tylko osoby z grupą. Zdrowe osoby mają zlecenie.
    Br

28.08.2023 18:40

Czy ktoś się orientuje którego dostaje się wypłatę będąc na L4 (umowa zlecenie)?

26.08.2023 00:28

Nie polecam pracy w Koszalinie Nie szanują pracowników, wyzysk, (usunięte przez administratora), brygadzistka kawał (usunięte przez administratora) . Oszukują na wypłatach.
    Pracownik Bydgoszcz

08.07.2023 18:01

Dlaczego osoba zajmująca stanowisko Lidera obiektu, po zatrudnieniu nowego pracownika informuje innych pracownikow, że jest to osoba z grupą niepełnosprawności od lekarza psychiatry. Czemu to ma służyć, bo z tego co zauważylem to wywołało śmiech i głupie komentarze za plecami tego pracownika, który nie jest świadomy, że reszta wie na co choruje i gdzie się leczy. Sytuacja żenujaca, brak taktu i jawna dyskryminacja ze strony kadry kierowniczej na samym starcie pracy nowego pracownika.
    Gigu

04.08.2023 06:53

To z tymi ludźmi jest problem skoro się śmieją, a nie z przekazaniem informacji. Przykljmują niepełnosprawnych z przeróżnymi sxhorzeniami, specjalnymi również, więc nie co się dziwić, to normalna sprawa. Firma daje ludziom szanse na pracę, bo w innych zakładach by nie znaleźli. Zwracajcie uwagę tym pracownikom co się śmieją bo zero kultury i szaxunku do chorego jak widać.
    bolo

14.07.2023 15:10

Czy wreszcie ktoś się zajmie kierowniczką Jadwigo Najda która pracuje w firmie Ever w belsku dużym Ferrero stosuję (usunięte przez administratora)do wszystkich pracowników do wszystkich mówi po nazwisku zastrasza szantażuje że zwolni z pracy nikt się ty mnie zajmie Elka dyrektor która przyjeżdża do firmy Ever do Belska dużego to koleżanka z Jadwigą Najda kierowniczko Ręka rękę myje wszystko ukrywa Elka o wszystkim wie pracownicy jej donoszą a ona swojej koleżance Jadwidze Najda nawet nie zwrócił uwagi nie życzę żeby ktokolwiek przyszedł pracować do firmy Ever do Belska dużego pod kierownictwo Jadwiga Najda
    FORUM GDANSK

07.07.2023 08:57

Nie polecam tej firmy pracuja tam kordynatorki same ukrainki.Obywatelom Polskim zabiera sie godziny ,nam dawano po 130,150 godzin a ukraincom po 170.Polakow dyskryminuja ukraince nic nie robia a Polacy musza to wtedy nadrabiac.Nie polecam.

22.06.2023 12:13

22.06.2023 22:02

To dlaczego nikt tego nie zgłasza do Biura na Arkuszowej w Warszawie.Jest taki adres email gdzie się takie rzeczy zgłasza anonimowo tylko trzeba podać obiekt. [email protected]

23.06.2023 08:05

Dokładnie, dopóki sie tego gdzies nie zgłosi to nic się nie zadzieje
    Never Ever!!!!

31.05.2023 18:33

Wszystkim zainteresowanym pracą w tej firmie odradzam. Każda praca będzie lepsza niż w ever catering. Przyjmując do pracy obiecują wypłacać nadgodziny, potem te nadgodziny każą odbierać wychodząc wcześniej z pracy (przy okazji nie dając takiej możliwości, bo podobno nie ma ludzi do pracy), a na koniec twierdzą, że człowiek robił te nadgodziny bez ich zgody i że możesz zapomnieć o pieniądzach za swoją pracę, a nawet o tym, że Ci te godziny oddadzą w postaci dnia wolnego. Płacą najniższą krajową , a od jednej osoby wymagają pracy za trzech... wykorzystują ludzi jak tylko się da
    Zainteresowany

17.06.2023 22:48

Dziękuję za szczerą odpowiedź
    Shreku

12.12.2022 18:08

Firma do (usunięte przez administratora) ludzi nie mają zawsze Tychach N nexterze kierowniczki sobie rady nie ddawaja każą robić po 16 12 10 godzin nikt tam nie chce przyjsc do pracy maszyny są popsute części cza czekać firma jest do (usunięte przez administratora)
    Cadillac Cleaning

01.03.2023 16:41

Co do sprzętu, brygadzistki potwierdziły same, że tak że sprzętem jest. Aż dziw że firma Nexteer nie weźmie w leasing nowych maszyn zatrudni ludzi na umowę o pracę i problem z jedną firmą zewnętrzna i porządkiem rozwiązania.
    Luminati

11.06.2023 21:10

Jako, że u w tej pożal się firmie pracowałem mogę podtrzymać wszystko co zostało napisane. Aż dziw że te sieroty z arkuszowej jeszcze brylują na pokładzie tego brandu automotive. O ludziach nie wspominając. Zapewne to ten sam poziom intelektualny brandu automotive jak i cleaning powoduje, że jeszcze rozwodu biznesowego nie wzięli.
    @były pracownik

06.06.2023 13:58

Żałosna firma. Od lat tam się nic nie zmienia. Wykorzystywanie ludzi na lewo i prawo... (usunięte przez administratora)
    @były pracownik

04.06.2023 19:22

Kierowniczka p Ela z ever która zarządza na Leroy Merlin w Żorach ma gdzieś ludzi nie szanuje wogole pracowników kto to widział żeby pracownik sam musiał kabinowac środki czystości itd bo kierowniczka p Ela nie ma czasu zamówić i przywieźć olewa swoich pracowników nie interesuje się wogole co tam się dzieje może by mieli tam lepiej gdyby dostali innego kierownika ale najlepiej jak by sobie sami pracę zmienili szkoda tych pracowników że tak są traktowani przez p Ele swoją kierownik szanowna ja się cieszę że zwolnilem się z tamtego (usunięte przez administratora) już dawno

02.06.2023 07:07

Pracuje na magazynie biedronki w koszalinie juz od dluzszego czasu . Ciekawi mine tylko jedno za kazdym razem kto przyjdzie nowy to mowi take:o Jak fajnie za miesiac bedzie umowa o prace inni ze Po trzech miesiacach Dostana umowe o prace . Juz troche tam pracuje a umowy o prace jeszcze nie mam I podejrzewam ze nie bedzie. Tylko dlaczego na innych obiektach Maja umowy o prace ja nie mowie ze wszyscy Po rozmowach z osobami z innych obiektow Wiem ze tak jest. To prosze mi powiedziec czy te osoby ktore pracuje na biedronce koszalin sa gorsze od innych Bo ja czegos TU nie rozumiem!!!!!!!!!!!!

30.04.2023 11:15

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w EVER GRUPA na stanowisko pracownik serwisu sprzątającego?
    Elaaa

15.05.2023 12:44

Mnie tylko powiedzieli zebym zaczynala od poniedzialku bo ludzi brak i tyle, kazde ręce do pracy potrzebne bo mało komu się chce sprzątać i jeszcze za ninimalną więc się cieszą jak ktoś sie zgłosi jakich procesow rekrutacji wielkich niema
    Hans

01.06.2023 17:26

Nie ma żadnych badań ani szkoleń dzisiaj przychodzisz dadzą ci jakieś ciuchy i do roboty
    Robert

16.05.2023 14:42

Super obsługa floty oraz panów wydających auto dlamnie wszystko jasne i przejrzyste pomocni byłem zaskoczony polecam fajna firma pracuje i będę pracował jeśli tylko zdrowie pozwoli pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

24.04.2023 12:06

25.04.2023 08:41

Jeżeli dana osoba jest rekrutowana to chyba informacja o niepełnosprawności i uwarunkowaniu możliwości pracy na konkretnym stanowisku jest niezbędna do właściwej propozycji pracy, tak samo jak lokalizacja. Jeżeli masz z tym problem to nie podawaj żadnych danych. Nikt Cię na pewno do tego nie zmusza. Jak zwykle problematyczni ludzie szukają problemów tam gdzie ich nie ma. Telefonistki...
    Były pracownik.

22.12.2022 10:02

Jestem byłym pracownikiem Ever ,w Azotach (Kędzierzyn - Koźle). Pracowałam na umowę zlecenie,ponad półtora roku.Nigdy nie było na mnie skarg, uwag,ani od kierowniczki p.Ilony,ani pracowników sprzątanych budynków. Dwa tygodnie temu pracowałam w zastępstwie na budynku p.Tamary,gdzie jak powszechnie wiadomo, jest wszechobecny brud i zaniedbanie,co było wielokrotnie zgłaszane p.Ilonie (przez wielu pracowników).Śmiałam wyrazić głośno swoją opinię na temat sprzątania p.Tamary w obecności pań laborantek.Usłyszała to p.Ilona,otrzymałam za to burę,a za chwilę telefon.P.Ilona kazała zabrać mi swoje rzeczy i nie przychodzić do pracy.Zostałam zwolniona! P.Ilona jest osobą despotyczną, nie znosi sprzeciwów,wszyscy muszą się jej podporządkować, jest przekonana tylko o swojej racji,apodyktyczna. Nie polecam pracy pod kierunkiem tej pani.

13.02.2023 10:56

Tak się zwalnia Tylko w Firmie Ewer. ..Ukrainki są Nietykalne a Polki z dnia na dzień zwalniane... Ale zapominają że Polki są u siebie w Polsce i tak się skluca ludzi..Czy takie zachowanie pracodawcy może być tolerowane. .....
    Polka

16.04.2023 16:54

To prawda Ukrainki traktowane są dużo lepiej od Polek.Czuję się jak bym pracowała w ukraińskiej firmie. Owszem pracują 12 godz ,a z tego pracy może 6 godzina pracy ,godzina przerwy.Wypłata łatwo policzyć 16.70 na godz.grubo ponad 4500tys co godzina przerwa
    Aldona

10.03.2023 19:22

Czy są opóźnienia w wypłacie dla pracowników zlecenia? 10.03 godzina 20 a przelewów dalej nie ma...
    Nik1974

12.03.2023 14:19

To trzeba zgłosic to do Biura.Gdzieś musi tkwić przyczyna.Albo Kierownik Obiektu za póżno dostarczył do Biura liste z godzinami albo mógł wogule nie dostarczyC bo poprostu zapomniała.
    Hh

14.04.2023 05:32

Pieniądze są zawsze na czas Umowa zlecenie do 10-tego Umowa o pracę do końca miesiąca Też miałem przypadek że nie miałem Ale to była wina banku A w zasadzie zamiast w necie firmę oskarżać weź się za pracę zegnam
    Bajka

16.03.2023 05:21

Ma ktoś adres e-mail do siedziby firmy? Ile jest na umowę zlecenie za godzinę pracy?
    Artek

28.03.2023 14:18

Premii brak. Możesz być najlepsza i chwalona przez wszystkich ale na koniec i tak weźmiesz marną najniższą krajową tak jak ten, co cały dzień nic nie robi siedzi na papierosie albo robi byle jak byle by było. Szara rzeczywistość
    Hh

14.04.2023 05:29

Tutaj się mylisz zarobki. Na umowę zlecenie zawsze są wyższe Niż na umowę o pracę Tu najniższą krajowa A w przypadku zlecenia trochę wiecej
    Pracownicy

01.03.2023 23:27

Firma była przez miesiąc na Szpitalu w Tarnowskich Górach, pracownicy bardzo zadowoleni, Pani Kierownik z prawdziwego zdarzenia, wyrozumiała, ludzka. Środki czystosci na wysokim poziomie. Niestety z przyczyn niezależnych wrocila stara firma i stary system pracy nie do zaakceptowania przez pracowników.
    Procownik

16.03.2023 09:18

I tu się mylisz. Wszyscy byli zadowolenie. niestety poprzednia firma nie potrafiła odejść bez nieczystej gry.
    Misiek

31.03.2023 13:54

To prawda Szkoda tylko że niema w każdym szpitalu firmy every A o tej firmie poprzedniej wiem coś niestety miałem doczynienia z tą firmą (Impel) nie polecam
    Waleria

05.03.2023 08:57

mam pytanie dotyczące odzieży roboczej czy na start firma Ever daje pracownikom wyposażenie ? tz obuwie ,spodnie koszulki ? czy dla pań też są spodnie i przede wszystkim co ile miesięcy należy się podkoszulek bo w jednym przez rok chodzić to koszulka jak onuca wygląda..
    Jola

28.03.2023 14:24

Kochana dostajesz 1 maks 2 podkoszulki na obiekt i łazisz w nich aż firma lub ty nie odejdziecie z obiektu. Chciałaby dusza do raju po kilka ubrań zmieniac hhaha. Ja dostałam 1 podkoszulek i tyle do widzenia. W zimnych obiektach masz dodatkowo tzw polary i tyle. Buty spodnie sama ogarniaj
    akamod

27.03.2023 09:29

Przeglądam wasze opinie i nie rozumiem pewnej kwestii narzekacie że firma nie wypłaca w terminie wypłat a jednocześnie chwalicie i tęsknicie. O co tu chodzi ? Jeśli opisujecie państwo pod wpływam emocji to weżcie pod uwagę fakt że inna osoba opiera się na tych opiniach chcąc zacząć zatrudnienie u tego pracodawcy.
    Sabina

24.03.2023 22:17

Najgorsza firma z jaką miałam styczność. (usunięte przez administratora). Ta pseudo kierowniczka Ilona to pożal się Boże. Przecież ona nie ma pojęcia do zarządzania ludźmi. TOKSYK

25.03.2023 15:21

A zgłaszał to ktos do Biura.Takie rzeczy trzeba zgłaszać a nie siedziec cicho jak mysz pod miotłą.Czesto ludzie sami dają przyzwolenie na takie zachowanie ze strony pseudokierowników bo nie ma reakcji z ich Strony na takie zachowanie chociazby zgłoszenie do Biura.
    Mala

19.03.2023 17:05

Witam czy pracownicy pracujący w tej firmie powyżej 30rż mają drugie nieopodatkowane przelewy?pierw najniższą krajowa później reszta powyżej 140godzin

15.03.2023 14:57

16.03.2023 09:19

Gdzie ?
    Doris

08.03.2023 11:20

Nie polecam pracy w tej firmie. W ogłoszeniach o pracę zamiast "odporność na stres" powinna być informacja " odporność na głupotę przełożonych". Wtedy ludzie wiedzieliby na co się piszą.

09.03.2023 08:43

Czyli Doris nie wiedziałaś na co się piszesz ? Czego nie wiedziałaś?

15.03.2023 09:34

Czytam ze zrozumieniem, a w zasadzie próbuję zrozumieć. Dajesz negatywną opinie ale nie argumentujesz tego w żaden sposób. Nie masz nic konkretnego?

10.03.2023 15:16

Kołobrzeg Patryk

11.03.2023 18:24

Ja też nie mam a cała resztą ekipy dostała na konto i też nie wiem co robić.

10.03.2023 12:34

10.03.2023 23:20

Na zleceniówce są wypłaty zawsze10 dnia miesiąca.
    Zorro

10.03.2023 19:18

Rekrutacja dwuetapowa.Najpierw przesłuchanie z udziałem jakiejś Ukrainki oraz kobiety z HR.Pytań rekrutacyjnych cała masa.Jedna zadaje pytania i notuje odpowiedzi a druga w tym samym czasie robi swoje notatki.Spotkanie miałem na 13 ale musiałem czekać dodatkowe 37 minut aż skończą z kandydatem przede mną.Wynagrodzenie tajne,praca w zupełnie innym miejscu niż rozmowa,na początku śmieciówka.Na odpowiedź czekać trzeba dwa tygodnie .W przypadku pozytywnego rozpatrzenia czeka Cię rozmowa ze starą którą jest Pani Prezes i tutaj dalsza seria pytań .Według mnie firma nie warta uwagi
    Pytam

08.03.2023 22:46

Wszyscy za wami tęsknimy chcemy byście wrócili do nas bo wiemy że będziecie się odwoływać najlepiej jakbyście zrobili to do miesiąca czasu niechcemy u siebie tamtej firmy która teraz jest wy macie wszystko lepsze mopy środki czystości wózki kierownictwo dyrektorke super mam nadzieję że wrócicie wszyscy czekamy bo teraz jest chaos zamęt nikt ich niechce nawet oddziałowe mówią że wasza firma.lepsza !!!
    Pytam

08.03.2023 22:43

Nie wiecie czy firma kochana Ever wróci na szpital 3 Tarnowskie Góry chcemy ją spowrotem ❤️❤️❤️❤️❤️
    Patryk30

05.03.2023 07:26

Czy jest możliwość dostania wypłaty szybciej na umowe zlecenie z góry dziękuję.
    Patryka30

07.03.2023 18:13

Aha i brak podpowiedzi z góry dziękuję a chciałem się zapytać o umowę bo pracuję miesiąc 2 teraz i nic nie wiadomo a w czwartek jest inspekcji z sanepidu i to samo cała reszta pracowników z góry dziękuję.
    XDXD

23.01.2023 15:30

(usunięte przez administratora)nie pracuję już w tej firmie od ponad miesiąca a ta durna kierowniczka wraz z pseudo pośrednictwem nie zamknęli zlecenia po mimo że grubo nie pracuje ponad miesiąc czacie bazę dramat dramat dramat i jeszcze raz dramat wręcz porażka ever jak i sama pani kierownik Ilona tragedia jeszcze łaskę robią że zamkną zlecenie to jest ich psim obowiązkiem Dobrze że z tej pracy na Franowo galeria zrezygnowałam bo nie wytrzymała bym z tą jedzą kierowniczką Ilona i jej obstawą xD nic tylko powstaje się śmiać macie szczęście że nie musiałam się fatygować na Franowo i zlecenie jakimś cudem w końcu zamknięte sama pani kierownik powinna się brać do pracy pani Ilona bo do pracy to ma dwie lewe tylko rozkazywać umie żmija podła ludzie nie zatrudniające się na Franowo galeria Poznań nie polecam
    Edi

05.03.2023 08:52

pracujesz ponad miesiąc a grubo ponad miesiąc nie pracujesz ..czaisz bazę o co co chodzi bo ja nie czaje zastanów się o co Ci chodzi ..
    Arczik

02.03.2023 15:53

Lecą hejty po Everze A ja powiem Wam tu szczerze Mam opinie całkiem inną Nie tak jak Wy chłodną zimną. Ever to jest super miejsce Dla tej pracy moje serce. Wszystkie panie kierowniczki Ja pozdrawiam i sie kłaniam Brygadzistkom zaś dziękuję Bo zarządzają z rozumem. Gdy popsuła się maszyna To mail poszedł, to nie kpina Za dwa dni Warszawa Nową przysyła. Gdy brakuje mydła i ręczników Albo worków do śmietników Brygadzista raz w trymiga To załatwia. Wszystko śmiga. Płace może niskie mamy Ale nie narzekamy. 2700zł mam na rękę Piszę wierszyk ten w podziękę. Kasa na czas wypłacona. Zadowolona córka, żona. My się biedy nie boimy Bo w Everze robimy Gdy ktoś spyta co ja robię Powiem Ever chwalę sobie. Z pozdrowieniami i podziękowaniami dla całej Ekipy Ever Grupa od wiernego pracownika.
    CamoClining

01.03.2023 16:18

Ściema na obiekcie Nexteer Tychy. Brygadzistki, młode siksy w kwestii prowadzenia biznesu, nie mające wogóle pojęcia o ekonomii i generowaniu zysku, mamią przez tel oferta pracy na warunkach nazwijmy nienajgorszych, (umowa o pracę itp.) po czym na miejscu zmieniają zdanie 360 stopni i mówią że tak naprawdę nie ma żadnej oferty, śmiejąc się głupkowato i szyderczo przy tym.. Jedyne co są w stanie zapewnić że, "spytają" kierowniczki regionu p.Jowit czy coś jest. Przy czym sama owa kierowniczka kierowała Mnie do tych niby brygadzistki twierdząc że praca jest. Także ta firma to jeden wielki cyrk cleaning na wariackich papierach co potrzebują pracownika co jest nieświadomy, że partycypuje przy kosztach zatrudnienia odpowiednio 2100 i 3100pln. Reasumując, firma która miejscami zarządzana jest przez jednostki z iloczynem inteligencji.

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA