EVER GRUPA

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

jan

17.04.2015 12:19

Moze ktos wie jak tam sie dostac na ten plac uni
    dorota

17.04.2015 12:13

Slyszalam o tym placu uni ze ten darek sam spi i pozwala ludziom spac taki brygadzista to skarb pozdrawiam
    pd

17.04.2015 11:27

Polecam wszystkim prace na placu uni na noce jest tam brygadzista darek ktory pozwala na spanie
    błyskotek

14.04.2015 12:07

na bonarce pracownicy z everu robią co chcą i sprzątają jak chcą , brygadzisci to są sami alkocholicy piją razem ze swoimi pracownikami i dlatego przymykają oczy na ich pijaństwo pozwalają wychodzić im wczasie pracy na sklepy a szczególnie na sklep auchen na alejke z alkocholami i są tacy którzy wchodzą trzeżwi i są tacy którzy się zataczają wchodząć na sklep auchen na dział z alkocholami w stroju służbowym !!!!!!!!! To jest skandal W mojej pracy by to nie przeszło ! !!!!!!!!!!!!!!!!Przynajmniej moja praca jest porządna!!!!!1
    Barbara

14.04.2015 11:52

jak tak mozna traktowac pracownikow to jest skandal dobrych ludzi nie pijących wy walic na zbity ryj , a alkocholikow zostawiająć którzy chleja ile wlezie brygadzisci dostaja w łape i przymykają na to oko co robią ich pracownicy oj wstyd w mojej pracy by to nie przeszło skandal jak tak mozna traktowac skandal !
    zana

13.04.2015 15:10

Zle traktowanie pracownikuw na wfc wyzysk 1 pani sprzata za 3 panie skad ta nowa kierowniczka pani izabela byla swietna bo ta lidka to tragedia wiecej miesza nisz usprawnia tylko zwalnia panie prezesie ever grupy pomocy
    slawko

13.04.2015 15:05

o ludzie teraz na wfc jest tragiczna kierowniczka nie ma pojecia o pracy widac ze po znajomsci ja przyjeli mala i wredna nie polecam obiekt na rondzie onz wfc
    anka

03.04.2015 08:58

(usunięte przez administratora) !!!!
    kk

01.04.2015 13:45

7 zł. Lol niedlugo stawka mini. Na każdej umowie będzie 11 zł na rękę , kiedy ustawa przejedzie, niewychylajcie się z takimi stawkami
    w szoku

09.06.2015 13:56

powiem tak,to jest skandal w obecnej chwili na obiekcie rondo onz ,ludzie pracujacy na tych samych stanowiskach ,ktorzy nie maja umowy tylko umowe zlecenie (praca w nocy] zarabiaja prawie o 400 zl mniej.To jest prawdziwa dyskryminacja ze osoba zatrudnina na umowe zlecenie zarabia prawie 400zl mniej od tych z umowa nie mowiac o zusie ,urlopach i zwolnienich,tak moze byc tylko w polsce w firmi ever
    MM

01.04.2015 12:12

Mam pytanie, czy ktoś wie jakie hotele obsługuje ta firma ?
    szukamzdoswiadczeniemKraków

16.03.2015 20:03

masz doświadczenie? masz dość oszukiwania na godzinach? masz dość , że nie posiadasz pełnego ubezpieczenia? mamy pracę w Krakowie dla Ciebie, stawka na rękę 7 zł + pełne ubezpieczenie na umowę zlecenie, praca od poniedziałku do piątku - wyślij nam swoje CV na adres: [email protected]

14.03.2015 20:04

Odradzam wszystkim pracy na rondzie onz jest tam gorzej niż na złotych brygadzistka nie ma pojęcia o zarzadzaniu a kierowniczka potrafi się tylko wydzierać nic po za tym
    anka

26.04.2015 11:47

czy na rondzie kierowniczkom jest nadal agnieszka,a jej matka marzena na noce.Czy juz poszła na szczaw.Bo za moich czasów jedna rządziła rankiem druga nocką.Czy zatrudnili nowe wypłochy.
    Krysia

12.03.2015 15:52

A czy na tem emajl można pisać o tym, że piją na Bonarce? A jak się szefowa dowi, to o wtedy. Niewyśledzicie mnie jak napisze
    lenorek

11.03.2015 21:58

W Krakowie na bonarce pracują sami alkocholicy zwłaszcza parkingowi i rampowi, gdy wybija 15:00 hulaj dusza piekła nie ma , piją ile wlezie a zwłaszcza weekendy i chowają się po kątach jak nie ma kierownictwa brygadzisci na to przymykają oko . Weście się za nich, bo to jest normalnie paranoja i łamanie zasad pracowniczych !!!!!!!!!!
    anka PWC

01.04.2015 19:36

Pozdrawiam Kasie Turek, brygadzistkę,super
    Marti

04.05.2015 18:46

Zainteresujcie sie obiektem WFC zrubcie porzadek nowy przydupas kierowniczki to alkocholik ten z rampy to opierdalacz
    EVER Grupa

11.03.2015 11:58

Szanowni Państwo, W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: [email protected] Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić. Zapraszamy do korzystania, EVER Grupa
    nareszcie nie w ever

21.04.2015 18:53

jak zawsze w tej firmie głupa rżną nic nie widzą i nic nie słysza od zawsze wiecie co sie dzieje tylko przymykacie oczy bo taka jest metoda tej firmy a jakis mail alert czy inny chu...j nic nie zmieni to przykrywka na to ze ludzie tu prawde piszom firme to gó...o obchodzi tylko zeby kesz sie krencił
    dorota

10.03.2015 15:33

Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) Ja przepracowałam w tej firmie dosłownie tydzień w październiku a do tej pory w ZUS-ie widnieje jako zarejestrowana bez składek zdrowotnych.Przez to nie mogę być ubezpieczona .Żeby tego było mało jak pojechałam do siedziby po zaświadczenie o przepracowanym tygodniu to okazało się że rzekomo zakończyłam prace 31 stycznia a umowy nie dostałam i zaświadczenia też nie chcą mi wydać bo są stwierdzenia że nie mają takiego obowiązku. To nie jest firma tylko (usunięte przez administratora) a pracownicy to święte krowy (nie obrażając zwierząt).ZŁODZIEJE!!!!!!!!
    basia

27.02.2015 07:37

A ja uważam że jak ktoś chce pracować to nie szuka wymówek, praca należy się każdemu nie ważne czy pełnosprawny czy nie. Pracowałam na Bonarce niestety zrezygnowałam z powodów osobistych i uważam że negatywne opinie potrafią wygłaszać największe nieroby :) każdy podpisując umowę wie za jaką kwotę pracuje...
    lenor

26.02.2015 11:20

z bonarka sie zgodze bo mialo byc lepiej mieli placic 8 zl, na godz a jest 6,5 zl, zatrudniaja ludzi chorych z grupami i fakt faktem trzeba zapierniczac za tych ktorzy maja grupy ! zatrudniaja alkocholikow za ktorych trzeba (usunięte przez administratora) bo ci wola pic a inni pracuja za tamtych , ci ktorzy pracuja za innych sa dobrymi pracownikami to ich wysylaja z kwitkiem !!!!!, obiecywali kokosy ktorych teraz nie umieja spełnic !!!!!!!!Gdzie tu jest sprawiedliwosc !!!!!!!11
    niki

25.02.2015 19:30

czytajoc te opinie mozna sie przerazic jest w warszwie super firma Adg continetal polecam jak i dla zdrowych i chorych .
    bonarka

31.01.2015 23:26

miałobyć lepiej a jest gorzej, mamy po 6,5 na godzinę, terror, ludzie z grupą za których trzeba tyrać, nie polecam, szukam gdzie indziej
    jaro

25.02.2015 12:38

Ty (usunięte przez administratora) to my za was musimy tyrac odjebaj sie od ludzi z grupa bo sie spotkamy na Bonarce

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

anka pwc wawa

28.01.2015 08:32

Bardzo miła brygadzistka Kasia T i dwie dziewczyny ,Gosia i nie pamiętam imienia Ukrainka. Ludzie spoko, ale harówa straszna.
    lenor

27.01.2015 20:04

witam wszystkich chcialam powiedziec ze firma ever zamiast nam pracownikom dac podwyżrzkę i dac ludziom z krakowa pracę to wolą po zwalniac i a po sciągać ludzi z warszawy zapłacić im 10 zł na godz. oraz opłacic im hotel rob. , a my za psie pieniądze robimy , i gdzie tu jest sprawiedliwość . Powiedzcie
    golcia

27.01.2015 18:23

Nie tylko pracowników fizycznych wyzyskuja firma ma coraz więcej obiektów więcej zarabia a ludziom żałują normalnego wynagrodzenia....

27.01.2015 12:20

Witam cię Benku ja jestem z Warszawy i sama pracuję w tej firmie.Słyszałam,że w Krakowie otworzyli obiekt.Jeżeli możesz to powiedz co to za obiekt bo jestem ciekawa.Ale obserwującwszystkie te opinie jesteś jedyny,który ma takie same zdanie na ten temat jak ija.Jasne że trzeba gdzieś pracować i przynajmniej ja póki nie wyjdę z długów będę się ich trzymać.Pózniej się za czymś rozejrzę.Osobiście radzę ci na nich uważać.Przedewszystkim uważaj na wypłaty bo mogą ci się nie zgadzać i godziny i pieniądze.U nas w Warszawie jest to sytuacja comiesięczna.Napisz czy długo już pracujesz w firmie i jaką stawkę zaproponowali
    benek

26.01.2015 17:15

Witam pochodzenia z Krakowa i w tutejszej galerii od stycznia weszla nowa firma ever i powiem państwu obuz pracy nawet nie można sprawdzić która godzina na tel bo zaraz mówią ze zamiast pracować człowiek bawi sie tel . jak by człowiek sie nie starał zawsze jest zle zrobione albo za malo . człowiek zastanawia sie czy na drugi dzień będzie pracował bo wiecznie SA groźby zwolnieniem . osobiście nie polecam tej firmy
    czeslaw

13.01.2015 04:24

jak zyje nie pracowalem w tak zlodziejskiej firmie jak ta to jest jakis matrix jak oni wykorzystuja ludzi ktorych zatrudniaja powinni ich pozamykac

12.01.2015 11:31

Witaj kamilu na twoim miejscu bym się bardzo zastanowiła czy chcesz do nas przyjść.W dziale rekrutacji nie mają ofert poza warszawianką-basenem.Byłam w czwartek więc mam świeżą orientację.Zdecydownie odradzam ci Złote Tarasy.Nie będę rozpisywać się w szcegóły ale szybciej stamtąd odejdziesz nim cię przyjmą.Nie podam ci więcej szcegółów gdyż co niektórzy mogą zle odebrać czego już nieraz doświadczyłam.Chcę poprostu ci oszczędzić rozczarowania.A zresztą przyjdz i porozmawiaj z serwisantkami i chłopakami pracującymi to ci dużo powiedzą.Pani kierownik jest fantastyczna przesympatyczna lecz nie o nią chodzi.Nic więcej nie powiem gdyż są osoby,które ostrzą sobie na mnie zęby i pazury.

21.12.2014 00:08

Odpowiadajac na pytanie hana:nie wiem czy chodzi ci o jakis konkretny obiekt?troche tych obiektow maja.Nie mam rozeznania jak jest w tej chwili na tarasach chociaz juz jakis czas tam pracuje.Byc moze ze beda potrzebowac gdyz duzo osob odchodzi ponadto zCmienila sie pani kierownik i nie wykluczone czy nie bedzie szukala ludzi ale oto to juz musialbys pytac sam przyjechac na tarasy.Nie chce wprowadzac w blad.cO do ksiazeczki i badan:Nie wymagaja sanepidu gdyz nie mamy stycznosci z zywnoscia ale jestesmy wysylani do lekarza zakladowego w celu przeprowadzenia badan i za to przy wyplacie mamy stracane 50zl.wiec wszystko jest okey.atmosfera bardzo sie poprawila i ogolnie wszystko zmienia sie o 180 stopni na korzysc.Zaczyna byc bardzo dobrze.
    krzych

20.12.2014 20:51

Dziwne zwyczaje panują w tej firmie jak np. nie wymagają książeczki zdrowia z aktualnymi wpisali.Chyba że prawo się zmieniło i pracownik odpowiada w razie kontroli.
    han

20.12.2014 19:38

Faktycznie na stronie Ever Grupa jest formularz rekrutacyjny, ale jak wygląda realna szansa dostania się tam do pracy? Bo formularze to jedno, ale wolne etaty to drugie. Czy aby nie jest tak, że zbierają sobie jakąś bazę CV, danych osobowych, a de facto dawno w firmie nie pojawiła się nowa osoba? Pozdrawiam!
    JACEK

12.01.2015 10:19

Aby pracować w tej firmie nie musisz przechodzić żadnych rekrutacji,oni dzień w dzień dają ogłoszenia na portalu gumtre,jest tam ogromna rotacja ponieważ ludzie przychodzą i odchodzą.Polecam zajrzeć na portal gumtre,(sprzątanie i pomoc domowa) mają tam mnóstwo ogłoszeń do sprzątania.
    [email protected]

04.12.2014 09:32

witam czy ktos moze mi cos powiedziec o pracy na kaweczynskiej to jest szkola wyzsza jakie sa zmiany pracy

26.11.2014 23:35

Droga wrozko Julio Bardzo mnie rozbawila twoja przepowiednia dotyczaca mojej pracy na Tarasach.Nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz i jakiego tarota postawilas a moze uzylas czarne magii i zaklecia?tylko cie zmartwie:ja sama umiem przepowiedziec swoj los i stawiam karty i niestety obraz jaki widze jest zupelny od twojego.Przemawia przez ciebie nieskrywana wrogosc do mojej osoby chociaz sie nie znamy.Ale trudno plakac nie bede zaloby nosic rowniez i powiem ci jedno,.Jezeli zyczyszmi zle obroci sie to przeciwko tobie.Wszystko zle jakie odczulam zostalo wyjasnione z pania ania i kasia doszlysmy do porozumienia,wszystko sobie wyjasnilysmy i atmosfera zostala oczyszczona.Na domiar wszystkiego pani ania nie dopuscila i nie zezwolila na zwolnienie mnie z pracy.Takze nastepnym razem zastanow sie zanim komus cos bedziesz chciala sprawic przykrosc bo mnie akurat tylko rozbawilas.Nie interesuje mnie jak odbierzesz ta odpowiedz wiedz jedno;Nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz.
    czytelnik

26.11.2014 15:45

Z uwagą przeczytałem wszystkie wpisy i sam od siebie mogę dodać,że ta firma,to istna utopia.Tak się składa,że nie mam ich zamiaru oczernić ale napisać prawdę. Pracę podjąłem w Salonie Meblowym "AGATA MEBLE " w Krakowie.Zdziwiło mnie,że wypełniając dokumenty nie kazano mi wpisywać daty ,co mnie zaskoczyło. To można jeszcze pominąć .W tym wypadku co opiszę ,to kierowniczka przeszła samą siebie.Oznajmiła mi ,że ma dla mnie umowę do podpisania ,tylko na umowie brak jest jakiejkolwiek pieczątki firmy a tym bardziej kierowniczki która reprezentuje firmę: EVER GRUPA.Najbardziej było to,że wciąż znajdywała wykręty na to, by mnie zwieść w celu otrzymania umowy o pracę.Któregoś dnia pokazałem jej wydruk z kodeksu pracy ,jaka jest procedura otrzymania umowy o pracę.Wychodzi ,że pracuję na czarno jako osoba niepełnosprawna- (przypaliła głupa). Nie wpisała daty w której rozpocząłem pracę ale w sposób wyrafinowany ukradła dwa dni.nie od 5 ale od 7.....Nie polecam tej firmy w Krakowie. Tylko żałuję,że nie zaniosłem zażalenia do PIP ,tak jak mi doradzała moja ... Wreszcie powiedziałem jej,że koniec tej farsy i się zwalniam w tym dniu.Dlatego wierzę wszystkim co piszą o tej firmie.Ostrzegam nie dajcie się zwieść obietnicami,że tamo ,że ....................................... ?????. Komuna jaka była,to była ale dbała o pracownika a obecni parweniusze tylko zerują na ludziach.
    julia

26.11.2014 14:07

droga Joanno zbliża sie koniec twojej pracy na złotych a ta wojne przegrasz
    kamil

26.11.2014 11:13

Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata i wiem co tam sie dzieje. Syf, bałagan, mnóstwo zaniedbań. Pracownicy przydzieleni do obiektów są traktowani jak tania siła robocza. Brakuje jakiegokolwiek zorganizowania w tej firmie. Większość terminów jest zawalana. Umowy zlecenia na 20zł. Znam przypadek w ktorym chlopak mial wypadek w pracy, połamał powaznie obie nogi. Dostaje teraz 20zł miesięcznie a firma sie na niego wypieła. Pan Gniado ktory wrecz kazał mu wykonac ta prace i zagroził wyrzuceniem z pracy, zeznał fałszywie oczywiscie na korzysc firmy. Mam nadzieje ze mnie nigdy nic takiego nie spotka.. ta praca jest dobra dla pijaków i meneli.. a nie dla szanujących się ludzi. Za osobę niepełnosprawną biorą 2800zł + kasa za wykonanie pracy, a wypłaty w tej firmie wachaja się miedzy 1000-1600zł. Mimo iż nie każdy kierownik w tej firmie jest zły, to niestety jestem zdania ze takie firmy powinny zostać likwidowane. MNIEJ NIŻ ZERO!!!!!!!
    max

02.12.2014 12:39

Jeżeli chodzi o umowy to wszędzie tak jest a.napewno w warszawie ,tutaj każdy dostaje umowę na 50. Zł do podpisania ,i też bez daty ......więc to norma. A najlepsze jest to że jak poprosimy o swoją od firmy to dostaliśmy z powrotem od firmy też bez pieczątki.na rondzie ONZ tak było,a jak zapytaliśmy dlaczego nie ma pieczątek,to kierowniczka nam odpowiedziała że teraz firma nie stawia pieczątek......i jak tu się z takich gamoni. w biurze nie śmiać ......

08.11.2014 00:01

Oowszem zatrudniaja z grupami ale z tego co wiem to na Tarasach jest komplet.Nie wiem gdzie slyszales/slyszalas dobrego o Ever Grupie zapewniam ze nie jest tak idealnie jak to wyglada.Co do stawki to jest to stawka 7.00 na godzine.Jezeli chodzi o Tarasy to system pracy jest 2/1tj. dwa dni pracy dzien wolny.Jest to system 12-to godzinny.Przy okazji zmienila sie pani kierownik obiektu a tamta poprzednia pani Ania awansowala.Teraz kierowniczka jest inna pani bardzo mila usmiechnieta i dostepna dla ludzi umie sluchac innych.
    Aga

23.10.2014 11:35

Witam czy ktoś miał do czynienia z firmą G&G to jest hurtownia oodzieży włoskiej na ul rudnickiego 1 w wawie.bo tam teraz potrzebują i ever serwis zatrudnia......interesuje mnie czy to pracą na dłużej czy kilka dni.bo oni normalne że mówią że na stale.
    ela

15.11.2014 12:58

Nie polecam całe 8godz stoisz ,hala nieklimatyzowana gorąco sa dwie przerwy po 5 minut.i jedną 15.....oczywiście stoisz wyciagasz ciuchy z koszy składasz i pakujesz do kartonu i to zawsze robią osoby które tam przychodzą .a dziewczyny które tam pracują na stałe skanuja. mają leciutka robotę. Pracą monotonna.atmosfera zła,dlatego tam non stop potrzebują....a najgorsze że dopiero tam informują cię że zatrudnia cię ever grupa.
    marta

16.11.2014 10:48

w tamtym miesiącu jakoś po 20 potrzebowali do tej hurtownia bo mieli dużą dostawę,ale pewnie nikt nie został z tamtej grupy dziewczyn które przyszły.Robota ciężka

20.10.2014 23:42

Mylisz sie,sadzac ,ze sie obrazam bo tak nie jest.Ale nie zycze sobie aby mnie wyzywano od frajerek itp.Malo wazne czy mam umowe o prace czy nie ale odpowiem ci:nie mam umowe zlecenie .Nie ma to jednak nic do rzeczy.Jestem osoba,ktora osiaga i dopina swego i nie jestem latwym przeciwnikiem.Moge przegrac runde lecz nie wojne.Przez moment odebralam wrazenie,ze twoje stwierdzenie o uczciwej pracy mialo znaczyc iz sie obijalam.Przykro mi ale jestes w bledzie.Jestem na kazde wezwanie nawet z wolnych dni caly wrzesien przepracowalam po 12 godzin bez wolnego/26 dni/.Jezeli chodzi o umowe o prace to daja tym co majaII i Igrupe a ci co maja III Tak jak ja zlecenie.Co do wyroznien i wyjazdow to wyroznia mnie tylko brygadzista.Mam prawo podzielic sie swoimi spostrzezeniami i nic na to nie poradze,ze ich nie akceptujesz rowniez twoje prawo.Zmienilabys zdanie gdybys osobiscie porozmawiala z serwisantkami albo przyjela sie do nas do pracy.Zapewniam cie ze szybko podzielilabys moje zdanie.
    Marcin

18.10.2014 12:01

Witam a ja sobie chwalę prace w tej firmie,pracowałem tam niedługo na rondzie ONZ na nocki,i był luzik,robotę sie robiło,i na papieroska się poszło ile razy miałeś ochotę,zjadło się,bez żadnego problemu.Brygadzistka jak też odpieprzyła swoje to też waliła w kimę,zamykała sie w kanciapie i szła w kimę było wiadomo bo chrapała,i był spokoj.I tak jak każdy swoje zrobił to miał wolne.....wypłaty też były na czas,tylko osoby które miały komorników to oni mieli jakieś tam problemy ale pozatym spoko.....tylko problemem było doproszenie sie srodków czystości ,sćierki to nawet po kilka miesiecy były,ale jechało sie brudną i też było spoko.

17.10.2014 21:52

Zgodze sie,ze kazdy moze robic wpisy rowniez i ty.Pomimo,ze ostro podeszlam do twojej opinii to nie dowod,ze musisz mnie obrazac.Nie interesuje mnie twoje zdanie na moj temat ale badz laskawa nie obrazac ani wyzywac.Jak wspomnialam mam swoje powody dla ktorych tu pracuje i nie musze nikomu sie spowiadac.Jednak dwa ci podam:staz pracy gdyz w styczniu bedzie rok,po drugie mam powazne zobowiazanie finansowe i nie musze sie obawiac zwolnienia a gdyby nawet to wiem gdzie uderzyc.Ponadto jestem bardzo lubiana przez wspolpracownikow i brygadzistow a w nowym miejscu jest znowu obawa czy przedluza umowe czy nie.Tu mam stala i dorabiam jezdzac na inne obiekty w delegacje.Dla mnie jest to wyroznienie,ze moge gdziekolwiek pojechac wiec nie wyzywaj mnie od frajerek.
    liliana

20.10.2014 21:45

To raczej ty się obrażasz. Piszesz takie złe rzeczy o miejscu w którym pracujesz a potem piszesz że jesteś wyróżniana to jak w końcu jest. A masz umowę o pracę że nie obawiasz się zwolnienia? chociaz z doświadczenia wiem że jak ktoś pracuje uczciwie i ok to nie ma co się obawiać utraty pracy nawet jak ma zlecenie tak jak ja, no z tym to trochę zle bo składki brawie wcale ale i tak do lekarza normalnie można iść, kasa zawsze na czas, czy na wszystkich obiektach daja tylko zlecenia?

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA