EVER GRUPA

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

iwona

05.08.2015 20:34

Masz racje na tym placu uni tak jest z tym piotrem wszystko szantarzem zalatwia nie mam pojencia kto go wsadzil na te stanowisko pewnie tak samo nie majaca osoba albo po rodzinie bo zrobili kierownikiem bo tak jest w tej firmie ze na stanowiskach kierowniczych jes tylko rodzina chociaz nie ktorzy nawet nie maja pojencia o sprzataniu
    pt

05.08.2015 11:57

Panie prezesie proszę żeby się pan zaja placem uni lubelskiej jest tam kierownik pan Piotr który nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzimi potrafi tylko krzyczeć na ludzi i pod presja krzyku wymusza na ludziach żeby pracowali nie wiadomo po ile godzin a pensje i tak się nie zgadzają bo nawet dobrze nie potrafi policzyć godzin a na ing pracuje jego zona tak samo jako kierownik proszę żeby pan się przyjzal temu obiektowi chociaż ja juz tam nie pracuje ale naprawde jak co kolejek cos znacza dla pana ludzie którzy tam pracują to się pan przyjzy temu obiektowi

02.08.2015 18:59

Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie....... Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.

02.08.2015 18:44

02.08.2015 18:40

pracownik wfc

01.08.2015 07:38

Witam panstwa prosilabym przyjzec sie kierowniczce z obiektu wfc emili plater 53 przychodzi kiedy chce robi co chce a na garazach brudno chyba nikt tam nie sprzata
    Ever Grupa Sp.z o. o.

28.07.2015 10:20

Szanowni Państwo, Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami, pod adresem: [email protected] Pod podanym e-mailem czekamy na Państwa opinie na temat zatrudnienia czy niepożądanych sytuacji w pracy.Zapraszamy do korzystania. EVER GRUPA
    nico

27.07.2015 11:40

Szanowni Państwo wyobrazcie sobie ze na biurach mamy zatrudnioną Pania która pracuje w firmie Ever przez którą została zatrudniona ta Pani nie umie kompletnie sprzatać , wyręcza się innymi osobami , natomiast jest nie usłychana, ordyrnarna , hamska , wulgarna do osob pracujacych w biurze i w innej firmie , cuchnie od niej alkocholem , kłamie na nonstopie , wygląd ma bardzo nie przyjemny i bardzo brzydko sie ubiera potrafi chodzic z rozporkiem otwartym przy ludziach . Bardzo proszę o interwencje w sprawie Pani Małgorzaty Szewczyk Kraków B4B . Bo taka osoba nie powinna pracowac wsród ludzi !
    Ever Grupa Sp.z o. o.

28.07.2015 10:28

Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: [email protected] Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań. Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.
    Karola

22.07.2015 18:05

do Karoliny, bzdury ty opowiadasz bo moge sie zalozyc z toba ze zostalas przekupiona by opowiadac o everze jak najlepsze relakcje i ever wychwalac nad niebiosami !!!! Ile ci zapłacili za takie chwalenie ?
    Jolka

14.07.2015 16:48

Placówka gastronomiczna firmy Ever - Sochaczew Mars Polska. Super kierownictwo, Pani Danka - super babka. Wszystkiego nauczy, we wszystkim pomoże. Bardzo dobre zarobki i zawsze na czas - kucharze mają ponad 3000 zł, można najeść się do syta wiec jak ktoś jest głodomorem to super sprawa! Dbają o pracownika jak w żadnej innej firmie. Z PAnią Danką idzie się zawsze dogadać jeżeli chodzi o grafik pracy. kuchnia nowoczesna, dobrze wyposarzona, Jedzenie robione ze swierzego mięsa i innych produktóww. Pracowałam i pracuję. Kuchnie chwalą sobie pracownicy MARS. smacznie, dużo i nie drogo. Z Everem po drodze wszsytkim :-)
    EVEROWIEC

03.07.2015 15:19

Zabawni jesteście. Był i amluxie i w implu, ale tylko tu mogę pracować i w końcu nikt mnie nie kantuje na kasie. PZDR dla dziewczyn z R1 i WFC
    marcin

02.07.2015 23:21

hehe wyrabia sie tu troche dobze ze odeszlem z tej Firmy!!! Slyszalem, że Aga z ronda odeszła- dobrze zrobila tak jak ta jak ta byla kierowniczka z wfc widzialem jaw blu city moze tam lepiej placa. ever schodzi na psy a 4 lata temu bylo calkiem calkiem
    Wfc

02.07.2015 20:32

Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury bo napewno nikt kto tu pracuje.ale są osoby które pracowały jeszcze niedawno i może jest im Źal.A jeśli chodzi o kierowniczkę to życzę każdemu takiej kierowniczkę,super zapadną dziewczyna która świetnie sobie radzi.a osoba pisząca takieglupoty mogłaby mieć więcej honoru i odwagi żeby podpisac się własnym imieniem. Ja nie będę się podpisywać bo ten kto to pisał będzie wiedział kto mu odpisał.pozdrawiam grupę z WFC.
    niezadowolona

08.07.2015 11:08

Po pierwsze ja tam pracuje kolezanko .Po drugie nie pisz ze jest wspaniale bo sama sie oszukujesz.Po trzecie tez nie powiem jak sie nazywam bo mnie zwolnia wole sama sie zwolnic ale juz,nie dlugo .
    Wfc

02.07.2015 20:12

Nikt nikomu nie musi polecać tego obiektu.narazić mamy pełny skład. Nasza nowa pani kierowniczka dba o to.

02.07.2015 08:39

Na WFC Emili Plater 53 nie polecam nikomu tego obiektu kierowniczka z panem Slawkiem obrabia wszystkim d.......e
    Gosc

09.11.2015 17:46

Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !
    Gosc

09.11.2015 17:53

krypto

27.06.2015 17:58

zdecydowanie lepsza firma od Amlux nie mówiąc Impel. nigdy mnie nie oszukano choćby na 1zl wiec co Wy ludzie piszecie?!! Pozdrowienia dla Zlotnych Tarasów i wszystkich w Ever
    kasia

26.06.2015 12:07

Mój mąż pracowal na placu uni lubelskiej i tam tak jest a teraz się przeniusl na inny obiekt i czegos takiego nie ma i sobie chwali brygadzista potrafi prace rozplanować a nie tak jak na placu nie polecam tam pracy na noce pozdrawiam kasia

26.06.2015 11:58

To na ktorym obiekcie tak jest ze kierownictwo nie reaguje na takie cos
    kasia

25.06.2015 16:57

Ever to jest dobra firma ludzie kiedy chca to przychodzi pija tydzień i wracają jak gdyby nic i pracują dalej to jest śmieszne ale to chyba tylko w warszawie takie rzeczy się dzieją a normalny człowiek jak się zle czuje i zadzwoni ze go nie będzie to odrazu ze może wcale nie przychodzić to jest chore
    anem

03.08.2015 19:42

Jak płacą 7 zł na godz. zatrudniają na umowę zlecenie to nikt normalny nie przychodzi pracować do takiej firmy.

25.06.2015 10:50

I tu się z tobą zgodzę kontrola powinna być nie zapowiedziana to wtedy może by się cos zmienilo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

nk

25.06.2015 10:44

Ta banarka to jest wielka pomylka jak by byl dobry kierownik to bylo by inaczej albo czescze kontrole z warszawy

18.06.2015 19:11

Karolina a moze ktos ci zapłacił by wychwalac firme ever a oczerniać amlux !!!!!!!!

18.06.2015 19:08

Karolina bzdury to ty opowiadasz moze tak u ciebie jest ale na bonarce jest inaczej ....
    karolina

16.06.2015 11:45

Bzdury opowiadasz amlux to najgorsza firma ja pracuje w ever i nigdy nie brakowalo towaru i kase mam na czas a pracuje juz 4lata i nie zamierzam zmieniac

16.06.2015 11:37

ever to ogromna firma (usunięte przez administratora) udus, która na wszystkim zaoszczędza , na chemii, na workach, papierach,recznikach, itd, a najwazniejsze jest to ze na pensjach pracownikow zaoszczędzają nie wypłacja odpowiednia ilość przepracowanych godzin , obcinaja godziny no gdzie w normalnej firmie sprzatajacej tak jest zeby na pracownikach zarabiac grube pieniadze dramat , zamiast miec 8zł przynajmniej to sie ma 6 zł na godzine to jest chore , Amlux jaki był ale nie oszukiwał , nie zabierał kasy , nie oszczedzal na chemi zawsze był towar na czas nigdy nie brakowalo a tu to jest wielkie nie porozumienie !!!!!!!!!!!!!!!1111

15.06.2015 23:35

Na rondzie bylo duzo lepiej jak byla agnieszka czasem pokrzyczala ale bylo ok a teraz beznadzieja trzeba spadac z tad
    pt

15.06.2015 23:21

To poco pracujecie w ever skoro narzekacie
    Tomi

15.06.2015 21:18

Ja pracuje na Bonarce w krakowie, praca jak każda w tej branży jednak jest dużo lepiej niż przedtem w Amluxie. Kasa zawsze na czas. Dobrze zorganizowane zmiany można dorobić jak sie chce ( zastępstwa itp.). brygadziści cisną ale taka ich robota. W porównaiu do innych firm jest ok wiadomo kokosów sie nie zarobi ale nigdy nie brakowało mi choćby godziny w wypłacie.
    w szoku

09.06.2015 14:02

odradzam wszystkim prace e firmie ever,a jesli juz ktos musi to napewno nie na rondzie onz i w zlotych tarasach ...mozesz pracowac i 5 lat a umowy o prace i tak nie dostaniesz,skandal,
    Rocco

03.06.2015 15:22

A może ktoś coś powiedzieć o pracy w Marriotcie ?

03.06.2015 09:49

WFC I znow szaleje nasza piekna kierowniczka .I znowu kaze robic za dwie osoby a jej prawa reka ma lajcik.Imienia nie bede pisac nam nawet godzinki nie dopisze a jemu dopisuje .Gdzie tu sprawiedliwosc
    Rysiek

26.05.2015 15:45

A ja tam wolem EWER, bo w Amluxie to wogule nie płacili, a tu płacą i to szybko nawet.
    monik

24.05.2015 20:21

Evergrupa to kicha i dno male pensje
    w szoku

09.06.2015 14:05

pesje nie sa male,sa smieszne,w obecnej chwili w ever zarabia sie chyba najmniej za caly etat 1100 zl smieszne...
    EverGrupa

20.05.2015 13:58

Szanowni Państwo, W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: [email protected] Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić. Zapraszamy do korzystania, EVER Grupa

04.05.2015 18:43

Hej wszystkim jak chcecie z........c to zapraszam na WFC kierowniczka tyran atmosfera dno a jej przydupas tomek przyszly brygadzista to dwulicowce kazdy kazdemu (usunięte przez administratora) obrabia a ten co pracuje na rampie wiecznie sie szlaja i nic nie robi
    zadowolony

04.05.2015 18:38

Witam na rondzie fajnie sie pracuje Agnieszka spoko jest ciezko ale oki
    p

01.05.2015 17:30

Co wy chcecie od tej agnieszki z ronda ja tam pracowalem bardzo fajna babka
    nowy

30.04.2015 09:51

Tylko sgnieszka
    Basia

28.04.2015 19:08

Na Bonarce jest ok. Jak sie uczciwie pracuje to nie mozna mieć zastrzeżeń. Można wiećej godzin wypracować brygadziści idą na ręke. Przykro mówić ale odnoszę wrażenie że tylko źle tym którzy mają gdzieś pracę, obijają sie i tylko kombinują jak nic nie robic a potem zdziwieni i obrażeni że ich szef z roboty pogonił.
    łupina

17.04.2015 22:47

wiem że są chętni na miejsce pana darka z placu uni więc rozpowszechniają takie opinie

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA