Rafał
25.03.2016 13:54
Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...
Rafał60
23.03.2016 13:30
witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .
Jaa
16.03.2016 10:47
Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?
15.03.2016 18:56
Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.
15.03.2016 14:32
Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!
13.03.2016 17:41
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
akpracownik
15.03.2016 19:03
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek.
Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co?????
Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!!
Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.
16.03.2016 13:04
Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li
13.03.2016 13:35
Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
kamil
12.03.2016 00:25
Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli
10.03.2016 15:00
kacap
24.08.2016 19:00
ciekawe od kiedy z tego co się orientuje to najniższa krajowa
09.03.2016 13:35
Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.
08.03.2016 20:02
He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
monika
08.03.2016 19:56
Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
piotr
08.03.2016 19:51
Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
m
08.03.2016 10:27
Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
EWA
07.03.2016 11:07
Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
OBIEKT BONARKA KRAKÓW
06.03.2016 18:57
Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
BlackAngel
05.03.2016 06:50
Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam...
Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać...
Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..
taka chuda
05.03.2016 06:26
Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam
03.03.2016 20:52
Pracuje w ever grupa w Krakowie obiekt Bonarka to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie od czego by tu zacząć to może od nowej kierowniczki Beaty wkręciła się na stanowisko i pomiata pracownikami każe robić coraz więcej i więcej nie umie zarzadzac krzyczy na ludzi pokazuje że ona tu rządzi a do tego zwalnia osoby które pracują normalnie a zatrudnia z powrotem osoby które były zwolnione za picie alkoholu w pracy bo nikt inny normalny nie chce tu pracować a Warszawa wie o wszystkim i widocznie jest im to chyba na rękę.Teraz kierownik Rafał i jego Kobieta Ula brygadzistka to dopiero są elementy piją wodke tak jak pili wcześniej zbliża się godzina 19sta oni zaczynają popijawe u Kobiet na szatni centralnie flaszka na stół i bania i ktoś powie że oni są sprawdzani alkomatem hahahaha bardzo śmieszne a z pracy wychodzą napruci że masakra kilka dni temu ula przyjechała do pracy o 9wiątej rano a miała być na szustą oczywiście waliło od niej alkoholem jaszcze się zataczała ludzie czekali na płyny i inne przedmioty potrzebne do pracy a jej nie ma i nie ma ochrona dzwoniła za nią kilka razy na telefon służbowy który leżał na stole a jej dalej nie ma a w południe przyjechał Rafał siedział na szatni u kobiet tak pijany że głowa boli i tylko do ludzi potrafi z ryjem skakać robić robić bo nie ma czasu a sam ledwo siedzi alkoholik a przy okazji mają taką swoją panią Kościółk..ą która pracuje na biurach zajmuje jej to maks dwie godziny a potem siedzi na szatni razem z brygadzistką Ulą piją sobie kawke palą papierochy i tak do 14stej a dlatego bo są to koleżanki a kierowniczka często to widzi i nic a często się zdarza że Kościółko.a wychodzi sobie o 10tej do domu a ma pisane osiem godzin co jest do udowodnienia widać to na kamerach i tak stworzyli sobie brzydko
mówiąc ciepły kurwidoł.k piją i pracują dalej !!!!!!!!!!!! Kierowniczka ma swoją firmę i chodzą plotki że chce wygryść ever z bonarki i przejąć obiekt a wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy oj można by tak pisać i pisać co się tam dzieje a i na wypłatach też oszukują i proszę nie pisać że to nie prawdaco tu jest opisane bo będzie to żenujące..
Tomek
04.02.2016 12:03
Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?
potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego
obserwator
19.01.2016 14:55
Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich
Wywiadu udzielił/aPrzemysław Osowiecki
11.12.2015 09:11
Ever jest grupą kapitałową składającą się z kilku spółek. Na czym dokładnie polega wasza działalność?
Nasze spółki zajmują się usługami wsparcia biznesu. Są to usługi z zakresu sprzątania, ochrony, żywienia zbiorowego, użyczania pracowników tymczasowych, obsługa recepcji, a także prace specjalistyczne typu renowacja posadzek, mycie elewacji. Krótko mówiąc, wszystko to, co wspiera tzw. tło funkcjonowania budynku.
Jesteście firmą o zasięgu ogólnokrajowym.
To prawda. Działamy od Sopotu po Zakopane i od Szczecina po Białystok. Powoli zaczynamy też rozwijać się i po za granicami kraju, ale to już temat na inną dyskusję. Obecnie, bez uwzględnienia naszych spółek zajmujących się pracą tymczasową, zatrudniamy około 5000 osób, co stawia nas prawdopodobnie w pierwszej 10 największych firm tego typu w kraju.
Na jakie stanowiska rekrutujecie najczęściej?
Personel sprzątający – jest to trwały, niekończący się proces. Niekończący, gdyż nie ma takiego miesiąca, w którym nie uruchamialibyśmy nowych, mniejszych lub większych kontraktów.
Załóżmy, że czyta nas osoba, która chciałaby dołączyć do waszego zespołu. Gdzie powinna szukać ofert pracy Grupy Ever?
Działamy na wielu frontach. Od bilbordów, plakatów, ekranów reklamowych w różnych częściach miast, poprzez ogłoszenia na portalach internetowych, na prasie lokalnej kończąc.
Nasz czytelnik otrzymał od was zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Proszę uchylić rąbka tajemnic, jaki będzie miała przebieg?
Jeżeli bierzemy pod uwagę serwis sprzątający, czyli stanowisko nie wymagające specjalistycznych umiejętności - przynajmniej na początku, to rozmowa dotyczy doboru lokalizacji, godzin pracy i innych udogodnień dla pracownika. Ponadto rozmawiamy też o poprzednich zajęciach kandydatów. Co do stanowisk specjalistycznych – proces przebiega w sposób tradycyjny - CV, rozmowa w biurze rekrutacji, a następnie rozmowa z przyszłym przełożonym i ewentualnie test umiejętności. Proces rekrutacji kończy decyzja o współpracy.
Czego oczekujecie od kandydatów chętnych do pracy w waszej firmie?
Jest to uzależnione od stanowiska, na które poszukujemy kandydata. W najpopularniejszym segmencie – serwis sprzątający – oczekujemy tylko chęci do pracy i zaangażowania. Pozostałe narzędzia dostaje od nas, poprzez proces szkoleń i treningów.
Jak wyglądają te szkolenia?
Są to szkolenia czysto technologiczne. Dotyczą między innymi użytkowania nowych systemów dozujących, nowych maszyn lub też treningi typowo specjalistyczne, np. szlif kamienia czy polimeryzacja posadzek.
Proszę przekonać mnie, że wasza firma stwarza swoim pracownikom możliwości rozwoju.
Posłużę się przykładem. Otóż, wszyscy nasi dyrektorzy regionalni to osoby, które związały się z nami kilkanaście lat temu i zaczynały od pracy w serwisie sprzątającym, kantynie lub ochronie. Teraz zarządzają i to bardzo skutecznie setkami pracowników.
Dlaczego warto łączyć swoją przyszłość zawodową z waszą grupą?
Trudne pytanie, zwłaszcza, że niczyim marzeniem nie jest praca w serwisie sprzątającym czy ochronie. W mojej opinii, na tle innych podobnych firm, jawimy się jako przewidywalny i stabilny pracodawca. Wynagrodzenia są u nas zawsze na czas, staramy się nagradzać wyróżniających się pracowników oraz zapewniać narzędzia do pracy i uczyć je wykorzystywać. Taka stabilność zawsze jest pozytywnie odbierana przez współpracowników.
Czy oferujecie swoim pracownikom jakieś świadczenia pozapłacowe?
Oczywiście. Naszym pracownikom gwarantujemy opiekę medyczną, prezenty dla dzieci oraz cały pakiet refundacyjny.
Jakimi wartościami kieruje się Grupa Ever w swojej działalności biznesowej?
Dwadzieścia lat temu zaczynaliśmy od sprzątania hoteli. To hotelarze nauczyli nas standardów czystości. Staramy się przenosić je na inne dziedziny naszej działalności. Największy nacisk kładziemy na jakość. Naszym wyróżnikiem zawsze była dbałość o szczegóły – tak charakterystyczna dla pracy w hotelach. Nie wiem czy można to nazwać wartością, raczej pewnym sposobem postępowania, ale dla nas zawsze najważniejszy jest efekt naszej pracy oraz to, że możemy bez wstydu powiedzieć: „to my za to odpowiadamy”. Takie działanie nie jest możliwe bez odpowiedniego doboru i wyszkolenia pracownika. Często nieodpowiedni efekt czystości nie jest winą pracownika, tylko jego złego przeszkolenia lub braku profesjonalnych narzędzi. My staramy się zapewnić te narzędzia, gdyż jest to klucz do naszego sukcesu.
Jakimi sukcesami możecie się pochwalić?
Nasze sukcesy? To że jesteśmy 20 lat na rynku i stale zwiększamy obroty i gamę oferowanych usług. Kadra managerska może pochwalić się kilkunastoletnim stażem w naszej firmie. Mi osobiście największą satysfakcję dała wypowiedź jednego z naszych kontrahentów – Ever to firma trzeciego wyboru. Najpierw kontrakt podpisuje najtańszy, później ten, który najwięcej obiecał, a w końcu, gdy już ma się dość – kontrakt oddaje się EVER, firmie, która zapewnia spokój i jakość.
W jakich kolorach rysuje się przyszłość waszej firmy?
Jesteśmy dużym, stale rozwijającym się dostawcą usług. Jeżeli w skali makro nie wydarzy się nic co będzie miało zasadniczy wpływ na rynek pracy w kraju, do przyszłości podchodzimy z dużym optymizmem.
Krzysztof
23.11.2015 14:52
Prośba
13.11.2015 11:18
Dno
15.11.2015 12:44
"TOM PANIĄ " " wymagane jest Orzeczenie o Stopniu Niepełnosprawności w Stopniu Niepełnosprawności Umiarkowany i lub znanych stopniu Niepełnosprawności pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto o 1 Stycznia 2016 rok 1850 zł. brutto Miejsce pracy w Łódzi."- cudowna polszczyzna,a zarazem wizytówka firmy.Nic ująć nic dodać
"pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto" podstawę prawną tego poproszę,co to w ogóle ma znaczyć..
x
11.11.2015 21:03
czy to prawda ze od nowego roku ever ma sprzatac wszystkie galerie atrium w Polsce??? bo slyszałam ze amluxa wygryźli ...
10.11.2015 11:40
Byłam w Wawie na rozmowie do działu HR .Panie sympatyczne i konkretne nie mydliły oczu.
Gosc
09.11.2015 18:12
Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie .Smiem nawet twierdzic , ze napisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania !Pani Barbara to rzetelna ,kompetentna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem . Jakie wyludzanie pieniedzy !?ludzie nie wierzcie w to !to czyste pomowienia ktore sa karalne a jesli ktos przytacza jeszcze nazwiska to juz niedopuszczalne ! Wiec nastepnym razem osoba ktora pisze klamliwe opinie i szkaluje innych niech sie zastanowi nad tym co robi !
lif
09.11.2015 22:14
nie znam Barbary K ale widać ze to szkalujacy tą kobiete wpis mądrzy ludzie o tym wiedzią a idiotami nie ma co sie przejmować
tik tik
09.11.2015 17:17
jak wygląda praca w dziale hr
xxxx
09.11.2015 08:54
witam ja byłam na rozmowie we wrocławi bardzo miła pani Marta obiecała że się odezwie i do dziś cisza czy ktoś mi powiedzieć coś na temat tej firmy i kieroniczki pani Marty.
06.11.2015 13:04
Witam
Dopiero trafiłam na te opinie ale wcześniej umówiłam się na spotkanie do działu rekrutacji w Warszawie , czytające te opnie jestem przerażona może ktoś posiada jakieś informacje odnośnie warunków prazy w hr ...
Dziękuje
05.11.2015 20:09
EVER GRUPA
25.11.2015 15:26
Szanowni Państwo,
W związku z faktem, iż niniejszym wpisem został naruszony Regulamin korzystania z portalu GoWork,a także doszło do naruszenia Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. sprawa została zgłoszona do Administratora portalu. Ponadto podjęliśmy odpowiednie kroki celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie ww. komentarzy.
Z poważaniem,
Ever Grupa Sp. z o. o.
arnold
01.11.2015 15:09
Zalezy w jakiej formie, ale miedzy 5000 - 7000 zl.
stefan
29.10.2015 16:00
Ile zarabia kierownik obiektu? ktoś się orientuje?
mruk
16.10.2015 19:52
jakie pomówienia jaki czarny pr to ze ever traktuje ludzi jak smieci to prawda to że kasa sie nezgadza tez prawda wystarczy poczytać nawet co tu ludzie od lat pisza a cała góra everu gucha i ślepa udaje ze nic nie wie co dzieje sie na obiektach teraz obużenie i grożby kodeksem karnym bo jakas anonimka napisała to co pracownicy glośno mówia ile ludzi na kase przez lata na kase oszukanych sami sobie opinie psujecie wsród klijentów i pracowników i jeszcze udajecie swietszych od papierza
EVER GRUPA
15.10.2015 10:51
Oświadczenie
Szanowni Państwo, w obliczu informacji, które pojawiły się na portalu GoWork w postaci komentarza z profilu Malutka (kom. z dn. 12.10.2015 r. godz. 13:56:30) oraz Anonim (kom. z dn. 13.10.2015 r. godz. 11:23:38), przedstawiamy co następuje.
Powyższe komentarze to POMÓWIENIA. Informacje są nieprawdziwe, bezpodstawnie oskarżają spółkę Ever Grupa, a okoliczności, które autorzy opisują, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, co możemy udowodnić.
Poprzez takie pomówienia i czarny PR, Spółka Ever Grupa została narażona na utratę zaufania, które jest niezbędne dla prowadzonej przez Nas działalności, nie tylko w oczach naszego Personelu, ale także Klientów.
Tym samym, pragniemy poinformować, iż sprawy tej nie pozostawimy bez rozwiązania. Podjęliśmy już odpowiednie kroki prawne, celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie komentarzy niezgodnych z prawdą, celem pociągnięcia ich do odpowiedzialności. Pomówienie bowiem, zgodnie z art. 212 k.k., to przestępstwo podlegające odpowiedzialności karnej.
Z poważaniem,
Ever Grupa Sp. z o. o.
piotrek
16.10.2015 15:08
Co ty pier.wyplata co druga się nie zgadza.wieczne zlecenie i stado baranów zamiast kierowników .
13.10.2015 11:23
Po 2 latach pracy dla firmy ever o tym ze juz dla nich nie pracuje dowiedzialam sie od osob trzecich przez telefon poniewaz moj kierownik nie mial odwagi spojrzec mi w oczy i powiadomic mnie o tym osobiscie.Zostalam zwolniona bez zadnych podstaw,poprostu wyrzucili mnie jak zwyklego smiecia.Do pracy chodzilam nawet jak bylam chora,nigdy nie nawalilam i nigdy nie miano do mnie zadnych zastrzezen.Stawka moja godz.wynosila7zl na reke ale pomimo tego ja i tak dawalam z siebie wszystko zeby zawsze bylo ok na obiekcie w ktorym pracowalam.Firmie zawdzieczam tylko to ze poznalam tam naprawde fajnych ludzi a w szczegulnosci zyskalam przyjaciolke z ktora zaczelam prace od samego poczatku na moim obiekcie, na ktorej zawsze moglam polegac i nawet teraz mamy ze soba kontakt pomimo ze juz razem nie pracujemy.Niech kazdy ktory przyjmuje sie do tej firmy zastanowi sie 2x bo szczerze nie polecam pracy w tej firmie,tym bardziej ze sa to zlodzieje bo wyplaty tez nigdy sie nie zgadzaja pomimo list w ktorych sa wyszczegulnione godz.pracy a potem pomimo malych zarobkow trzeba wrecz wyklucac sie o to czego nie doliczyli do pensji.
Malutka
12.10.2015 13:56
Sluchajcie ludziska,u nas w łodzi to zatrudnili 30 osób na sukcesji i nikomu pensji nie wypłacili!!! Ever sie teraz podobno zasłania podwykonawcami,a ludzie odeszli z kwitkiem ,bo pracowali cały miesiąc za free,Pozdrowienia dla Kierownictwa Ever z Łodzi
ewa
26.11.2015 19:47
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmiie ever ewa
20.09.2015 14:20
xyz
17.12.2015 09:18
Firma fatalna. Wyzysk ludzi. 7zł netto/1h pracy? - wstyd! Bogacą się na biednych ludziach którzy zasuwają za te marne grosze a pozniej jeszcze nie dostaja wyplaty na czas. I te biedne dziewczyny w dziale rekrutacji, którym wydaję się, że to normalne rekrutować 500 osób miesięcznie w 3 osoby gdzie normalnie taką pracę powinno wykonywać minimum 10 osób! Omijajcie agencje rekrutacyjne szerokim łukiem to jest jedna wielka ściema. Lepiej i bezpieczniej zatrudniać się bezpośrednio u pracodawcy!
Ever Grupa
08.09.2015 13:00
Szanowni Państwo,
W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: [email protected]
Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić.
Zapraszamy do korzystania,
EVER Grupa