4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

13.03.2016 17:41

W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
    akpracownik

15.03.2016 19:03

Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek. Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co????? Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!! Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.

16.03.2016 13:04

Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li

13.03.2016 13:35

Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
    kamil

12.03.2016 00:25

Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli

10.03.2016 15:00

kacap

24.08.2016 19:00

ciekawe od kiedy z tego co się orientuje to najniższa krajowa

09.03.2016 13:35

Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.

08.03.2016 20:02

He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
    monika

08.03.2016 19:56

Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
    piotr

08.03.2016 19:51

Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
    m

08.03.2016 10:27

Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
    EWA

07.03.2016 11:07

Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
    OBIEKT BONARKA KRAKÓW

06.03.2016 18:57

Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
    BlackAngel

05.03.2016 06:50

Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam... Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać... Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..
    taka chuda

05.03.2016 06:26

Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam

03.03.2016 20:52

Pracuje w ever grupa w Krakowie obiekt Bonarka to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie od czego by tu zacząć to może od nowej kierowniczki Beaty wkręciła się na stanowisko i pomiata pracownikami każe robić coraz więcej i więcej nie umie zarzadzac krzyczy na ludzi pokazuje że ona tu rządzi a do tego zwalnia osoby które pracują normalnie a zatrudnia z powrotem osoby które były zwolnione za picie alkoholu w pracy bo nikt inny normalny nie chce tu pracować a Warszawa wie o wszystkim i widocznie jest im to chyba na rękę.Teraz kierownik Rafał i jego Kobieta Ula brygadzistka to dopiero są elementy piją wodke tak jak pili wcześniej zbliża się godzina 19sta oni zaczynają popijawe u Kobiet na szatni centralnie flaszka na stół i bania i ktoś powie że oni są sprawdzani alkomatem hahahaha bardzo śmieszne a z pracy wychodzą napruci że masakra kilka dni temu ula przyjechała do pracy o 9wiątej rano a miała być na szustą oczywiście waliło od niej alkoholem jaszcze się zataczała ludzie czekali na płyny i inne przedmioty potrzebne do pracy a jej nie ma i nie ma ochrona dzwoniła za nią kilka razy na telefon służbowy który leżał na stole a jej dalej nie ma a w południe przyjechał Rafał siedział na szatni u kobiet tak pijany że głowa boli i tylko do ludzi potrafi z ryjem skakać robić robić bo nie ma czasu a sam ledwo siedzi alkoholik a przy okazji mają taką swoją panią Kościółk..ą która pracuje na biurach zajmuje jej to maks dwie godziny a potem siedzi na szatni razem z brygadzistką Ulą piją sobie kawke palą papierochy i tak do 14stej a dlatego bo są to koleżanki a kierowniczka często to widzi i nic a często się zdarza że Kościółko.a wychodzi sobie o 10tej do domu a ma pisane osiem godzin co jest do udowodnienia widać to na kamerach i tak stworzyli sobie brzydko mówiąc ciepły kurwidoł.k piją i pracują dalej !!!!!!!!!!!! Kierowniczka ma swoją firmę i chodzą plotki że chce wygryść ever z bonarki i przejąć obiekt a wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy oj można by tak pisać i pisać co się tam dzieje a i na wypłatach też oszukują i proszę nie pisać że to nie prawdaco tu jest opisane bo będzie to żenujące..
    Tomek

04.02.2016 12:03

Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.

20.01.2016 11:22

obserwator

25.01.2016 09:26

potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego
    obserwator

19.01.2016 14:55

Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich
    Krzysztof

23.11.2015 14:52

Prośba

13.11.2015 11:18

Dno

15.11.2015 12:44

"TOM PANIĄ " " wymagane jest Orzeczenie o Stopniu Niepełnosprawności w Stopniu Niepełnosprawności Umiarkowany i lub znanych stopniu Niepełnosprawności pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto o 1 Stycznia 2016 rok 1850 zł. brutto Miejsce pracy w Łódzi."- cudowna polszczyzna,a zarazem wizytówka firmy.Nic ująć nic dodać "pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto" podstawę prawną tego poproszę,co to w ogóle ma znaczyć..
    x

11.11.2015 21:03

czy to prawda ze od nowego roku ever ma sprzatac wszystkie galerie atrium w Polsce??? bo slyszałam ze amluxa wygryźli ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

10.11.2015 11:40

Byłam w Wawie na rozmowie do działu HR .Panie sympatyczne i konkretne nie mydliły oczu.
    Gosc

09.11.2015 18:12

Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie .Smiem nawet twierdzic , ze napisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania !Pani Barbara to rzetelna ,kompetentna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem . Jakie wyludzanie pieniedzy !?ludzie nie wierzcie w to !to czyste pomowienia ktore sa karalne a jesli ktos przytacza jeszcze nazwiska to juz niedopuszczalne ! Wiec nastepnym razem osoba ktora pisze klamliwe opinie i szkaluje innych niech sie zastanowi nad tym co robi !
    lif

09.11.2015 22:14

nie znam Barbary K ale widać ze to szkalujacy tą kobiete wpis mądrzy ludzie o tym wiedzią a idiotami nie ma co sie przejmować
    tik tik

09.11.2015 17:17

jak wygląda praca w dziale hr
    xxxx

09.11.2015 08:54

witam ja byłam na rozmowie we wrocławi bardzo miła pani Marta obiecała że się odezwie i do dziś cisza czy ktoś mi powiedzieć coś na temat tej firmy i kieroniczki pani Marty.

06.11.2015 13:04

Witam Dopiero trafiłam na te opinie ale wcześniej umówiłam się na spotkanie do działu rekrutacji w Warszawie , czytające te opnie jestem przerażona może ktoś posiada jakieś informacje odnośnie warunków prazy w hr ... Dziękuje

05.11.2015 20:09

25.11.2015 15:26

Szanowni Państwo, W związku z faktem, iż niniejszym wpisem został naruszony Regulamin korzystania z portalu GoWork,a także doszło do naruszenia Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. sprawa została zgłoszona do Administratora portalu. Ponadto podjęliśmy odpowiednie kroki celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie ww. komentarzy. Z poważaniem, Ever Grupa Sp. z o. o.
    arnold

01.11.2015 15:09

Zalezy w jakiej formie, ale miedzy 5000 - 7000 zl.
    stefan

29.10.2015 16:00

Ile zarabia kierownik obiektu? ktoś się orientuje?
    mruk

16.10.2015 19:52

jakie pomówienia jaki czarny pr to ze ever traktuje ludzi jak smieci to prawda to że kasa sie nezgadza tez prawda wystarczy poczytać nawet co tu ludzie od lat pisza a cała góra everu gucha i ślepa udaje ze nic nie wie co dzieje sie na obiektach teraz obużenie i grożby kodeksem karnym bo jakas anonimka napisała to co pracownicy glośno mówia ile ludzi na kase przez lata na kase oszukanych sami sobie opinie psujecie wsród klijentów i pracowników i jeszcze udajecie swietszych od papierza

15.10.2015 10:51

Oświadczenie Szanowni Państwo, w obliczu informacji, które pojawiły się na portalu GoWork w postaci komentarza z profilu Malutka (kom. z dn. 12.10.2015 r. godz. 13:56:30) oraz Anonim (kom. z dn. 13.10.2015 r. godz. 11:23:38), przedstawiamy co następuje. Powyższe komentarze to POMÓWIENIA. Informacje są nieprawdziwe, bezpodstawnie oskarżają spółkę Ever Grupa, a okoliczności, które autorzy opisują, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, co możemy udowodnić. Poprzez takie pomówienia i czarny PR, Spółka Ever Grupa została narażona na utratę zaufania, które jest niezbędne dla prowadzonej przez Nas działalności, nie tylko w oczach naszego Personelu, ale także Klientów. Tym samym, pragniemy poinformować, iż sprawy tej nie pozostawimy bez rozwiązania. Podjęliśmy już odpowiednie kroki prawne, celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie komentarzy niezgodnych z prawdą, celem pociągnięcia ich do odpowiedzialności. Pomówienie bowiem, zgodnie z art. 212 k.k., to przestępstwo podlegające odpowiedzialności karnej. Z poważaniem, Ever Grupa Sp. z o. o.
    piotrek

16.10.2015 15:08

Co ty pier.wyplata co druga się nie zgadza.wieczne zlecenie i stado baranów zamiast kierowników .

13.10.2015 11:23

Po 2 latach pracy dla firmy ever o tym ze juz dla nich nie pracuje dowiedzialam sie od osob trzecich przez telefon poniewaz moj kierownik nie mial odwagi spojrzec mi w oczy i powiadomic mnie o tym osobiscie.Zostalam zwolniona bez zadnych podstaw,poprostu wyrzucili mnie jak zwyklego smiecia.Do pracy chodzilam nawet jak bylam chora,nigdy nie nawalilam i nigdy nie miano do mnie zadnych zastrzezen.Stawka moja godz.wynosila7zl na reke ale pomimo tego ja i tak dawalam z siebie wszystko zeby zawsze bylo ok na obiekcie w ktorym pracowalam.Firmie zawdzieczam tylko to ze poznalam tam naprawde fajnych ludzi a w szczegulnosci zyskalam przyjaciolke z ktora zaczelam prace od samego poczatku na moim obiekcie, na ktorej zawsze moglam polegac i nawet teraz mamy ze soba kontakt pomimo ze juz razem nie pracujemy.Niech kazdy ktory przyjmuje sie do tej firmy zastanowi sie 2x bo szczerze nie polecam pracy w tej firmie,tym bardziej ze sa to zlodzieje bo wyplaty tez nigdy sie nie zgadzaja pomimo list w ktorych sa wyszczegulnione godz.pracy a potem pomimo malych zarobkow trzeba wrecz wyklucac sie o to czego nie doliczyli do pensji.
    Malutka

12.10.2015 13:56

Sluchajcie ludziska,u nas w łodzi to zatrudnili 30 osób na sukcesji i nikomu pensji nie wypłacili!!! Ever sie teraz podobno zasłania podwykonawcami,a ludzie odeszli z kwitkiem ,bo pracowali cały miesiąc za free,Pozdrowienia dla Kierownictwa Ever z Łodzi
    ewa

26.11.2015 19:47

Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmiie ever ewa

20.09.2015 14:20

xyz

17.12.2015 09:18

Firma fatalna. Wyzysk ludzi. 7zł netto/1h pracy? - wstyd! Bogacą się na biednych ludziach którzy zasuwają za te marne grosze a pozniej jeszcze nie dostaja wyplaty na czas. I te biedne dziewczyny w dziale rekrutacji, którym wydaję się, że to normalne rekrutować 500 osób miesięcznie w 3 osoby gdzie normalnie taką pracę powinno wykonywać minimum 10 osób! Omijajcie agencje rekrutacyjne szerokim łukiem to jest jedna wielka ściema. Lepiej i bezpieczniej zatrudniać się bezpośrednio u pracodawcy!
    Ever Grupa

08.09.2015 13:00

Szanowni Państwo, W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: [email protected] Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić. Zapraszamy do korzystania, EVER Grupa
    alvaro

02.09.2015 12:01

Ludzie,jak was czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera,błąd ortograficzny na błędzie,pomijając już stylistykę i składnie.Nie dziwię się że do sprzątania idą tylko nieuki,matoły i osoby o niskim poziomie intelektualnym (pomijając nieliczną grupę inteligentnych ale niezaradnych życiowo) I te jeszcze oczernianie,obrażanie (w większości zapewne z zazdrości i zawiści) Ech,obraz typowego zakompleksionego Polaka...
    maryśka sprzątaczka

09.10.2015 19:20

Alvaro jestem pełna podziwu dla twojej inteligencji i zaradności życiowej ,tylko zastanawiam się co ty robisz w takiej firmie jak Ever i dochodzę do wniosku że jak spoglądasz w lustro to widzisz wtedy matola z przerostem ego
    Krzysiek

25.08.2015 09:32

A ja już w Ever 10 lat. Tylko kierownikuw zmieniam. Raz u don wafla, raz u takiej rozdartej i u jednego głupiego troche. Ale ogulnie jest gitowo. W amluxie to mnie na pensji rombali, a taka brzydka stara prostytutka w inwemerze to tylko wyzyskiwała. Pozdro dla ekipy z tarasów...
    ul

05.08.2015 21:22

Pan piotr juz wogule nie pracuje w ever zwolnil sie widocznie mial dosc juz tego bagna
    byly

05.08.2015 21:18

To pan piotr juz ni jest kierownikiem na ing tylko jakas babka bardzo fajny byl z niego czlowiek ale na canal plus jest nadal?
    gj

05.08.2015 20:59

Widze ze nie tylko jest tan jak na wlc tu jest to samo

05.08.2015 20:48

Witam ja tak samo pracowalam na tym placu nawed mam nagrane na dyktafonie przebiekt prowadzonego przez niego zebrania jak sie drze na ludzi i powiem szczeze wybieram sie do pipu z tym nagraniem tylko nie wiem czy nagranie jest dowodem na to co on tam wyprawia teraz pracuje na innym obiekcie tak samo w ever i jest calkiem inaczej

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA