4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

28.04.2020 20:26

Czy udając się do krwiodawstwa ten dzień jest płatny? Umowa zlecenie

06.05.2020 13:29

Dzień dobry, dzień wolny (płatny) za honorowe krwiodawstwo przysługuje pracownikom zatrudnionym na umowę o pracę.
    Grupa Ever

19.04.2020 17:16

Pracowalam w grupie Ever nie polecam pracy w tej firmie ponieważ wymagania od pracownika są duże A wypłata nie jest na czas czasem pracuje się prawie za darmo ja otrzymałam pieniądze ale po wielu interwencjach w Warszawie w oddziale głównym podpisałam umowe o prace ale nie otrzymałam jej do ręki umowe otrzymałam z dużym opóźnieniem z datą późniejszą A co z przepracowanym czasem przed umowa nawet nie dali mi do podpisania umowy zlecenie i z łatwością za ten czas otrzymałam wynagrodzenie A chciałam iść do sądu pracy gdyby nie zostało wypłacone wynagrodzenie.Nie otrzymałam do ręki umowy o pracę ani umowy zlecenie A minęło już prawie 2 m-c.Twierdzili że pieniądze zostały przesłane A gdy pytałam o potwierdzenie przelewu nie otrzymałam go.Bank stwierdził że pieniądze nie dotarły dopiero po mojej interwencji pieniądze zapłacili A koleżanka która pracowała że mną do tej pory nie otrzymałam za marzec wynagrodzenia.I czy to jest sprawiedliwe dlatego nie polecam pracy w tej Firmie ponieważ nie szanuje się tu pracownikow.anonim

01.05.2020 11:08

A ja się nie zgadzam.Jestem w Everze od zeszłego roku ,mam umowę o pracę na 3 lata i dostałam ją do ręki a wynagrodzenie mqam zawsze w terminie i to jeszcze przed wszystkimi.a jeżęlii masz czy miałaś problem z pensją to musiało być coś na rzeczy.Do Sądu Pracy nie polecam gdyż ja to przerobiłam i po pierwsze nie doszło wogóle do terminu sprawy a po drugie kazali przesłać dane osób.których wiadomo że nikt nie poda a chodzi o adres zamieszkania .datę urodzenia pesel i wartośc sporu.Także odradzam
    Piote

14.04.2020 11:56

Pracuje w firmie tyle lat i zawsze mogę liczyć na pomoc w każdej sytuacji i tak jest teraz

16.03.2020 11:43

Rozumiem i będę czekać cierpliwie.Mam tylko prośbę aby moje dane nie wypłynęly na jaw gdyż jak wspomniałam nie chcę mieć kłopotów ze stronypani Justyny i kierownictwa
    JOANNA

01.03.2020 21:29

Nie tak dawno kontaktowałam się za pośrednictwem Anonimowego Przyjaciela i dalej to podtrzymuję.Bardzo mo zależy na tej pracy w BUW i błagam nie ujawniajcie moich danych.Bpli mnie że brygadzistka wyżywa się nqa osobach chorych,pozwala na chownie środków czystości po szafkach,jednej zmianie zakazuje dolewać mydła drugiej nic nie mówi.Znam przypadek że Pani Agnieszka nie miała pojęcia o nowym pracowniku/mowa o kierowniczce Śmigielskiej./W imieniu pracowników proszę o zmianę brygadzistki pani Justyny oraz pani kierownik.Na zakończenie dodam że bezpośrednio nie pracuję w BUW ale bardzo dobrze wiem co się tam dzieje,Znam r ównież panią Justynę i wiem że jest mściwa i złóśliwa więc nie chcę z jej strony zemsty

16.03.2020 09:14

Pani Joanno, podjęliśmy interwencyjne kroki w sprawie tego obiektu, niestety termin kontroli zbiegł się z ogłoszeniem epidemii oraz zamknięciem wszystkich szkół i uczelni w całej Polsce. Mamy ten obiekt na uwadze i jak tylko powstanie możliwość, to temat zostanie odświeżony (w obecnej sytuacji nie jest to możliwe). Pozostajemy w kontakcie, sprawę na pewno wyjaśnimy. Dużo zdrowia, EVER

12.03.2020 23:58

Nie polecam pracy z p. Kingą kierowniczką Marsa ignoruje pracowników nie odbiera tel. A nawet blokuję pracowników na tel. Oraz obgaduje pracowników do innego pracownika nie radzi se z wlasnymi obowiązkami

28.02.2020 22:50

Znajdźcie takiego drugiego normalnego kiero jak Pan michal w Lublinie to dam firmie Ever wszystko co mam . W żadnej firmie która sprząta w Lublinie nie ma i nie było tak normalnego kiero , dogaduje się z uniwersytetem medycznym i z ludźmi , i jest taki normalny nie jakiś oh ah , chociaż ubrany elegancko, dziewczyny mówią że nie widzialy wcześniej tak czystych butów jak u niego . Zawsze z klasą i z każdym pogada z szkoda że ma tak dużo na głowie bo chcemy go mieć u siebie na stałe .

02.03.2020 13:45

Dziękujemy za miłe słowa- przekażemy P. Michałowi :)

01.03.2020 13:12

Kierując się gwarancją dyskrecji o,którą proszę chcę poruszyć temat podejścia brygadzistki na obiekcie Biblioteki Uniwersyteckiej na Dobrej.Pani jest osobą bardzo nerwową często krzyczy na pracowników nie patrzy,że to są chore osoby.Jestem zaszokowana pytaniem do.którego wiadra dodać płynu.Bagatelizuje p4oblemy z jakimi się zwracamy.nie daje szans innym osobom na podjęcie pracy gdyż uważa że sobie nie poradzą,Jeślii ktoś nie wykonuje pracy tak jak by chciala grozi nie przydzieleniem dyżuru do odeslania do kierowniczki p.Agnieszki śmigielskiej na obiekt,Ztego co wiem Pani Agnieszka jest bardzo nieprzyjemną i bezwzględną osobą ktora bez zadnego ale zwalnia w trybie natychmiastowym.Zkolei Pani menager Beata Bryczyńska rowniez jest osobą mało sympatyczną nie mowi dziedobry tylko odrazu wychodzi z pretensjami.BARDZO CHCEMY ZMIANY KIEROWNICTWA I BRYGADZISTK p,Justyny Wyszomirskiej gdyż nie nadaje się ona na to stanowisko,Ponownie proszę o nie ujawnianie mojej osoby gdyż nie chcę być narażona na jakiekolwiek konswekwencje i zemstę ze strony tych pań a zwlaszcza pani justyny
    Janusz Bartosz uk

27.02.2020 13:34

Jak mogę się zalogować na swoje konto

28.02.2020 10:28

Witam, wystarczy wejść na stronę https://grupaever.com.pl/dla-pracownikow i kliknąć 'LINK', nastąpi przekierowanie na samoobsługową platformę pracowniczą. Pozdrawiamy, EVER

04.02.2020 19:59

Kiedy będą wysyłane PIT-y? Droga pocztową

12.02.2020 10:30

Dokumenty niepobrane do 19.02.2020 zostaną wysłane pocztą na adres domowy.

13.02.2020 11:29

Dziękuję
    radek

10.02.2020 20:24

Czy na dzień dzisiejszy nie potrzebujecie może do pracy na terenie Pruszkowa?

11.02.2020 09:40

Dzień dobry, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji, proszę pisać na adres- [email protected] lub dzwonić na nr. 798 063 836. Pozdrawiamy, EVER
    Pit Bull

09.02.2020 23:57

Pracowałem w Toruniu ale jest tak ze idni łazom a drudzy robia i dryguja bo wiadom ludzie na grupie 02p i nic nie robi czlowiek pracowal za 2 i wtedy zwolnili tak tam jest i cuz ludzie zdrowi. To idna sprawa na grupie to wiadom nie mozna zaliczac do zdrowch no i jak poszlo sie na l4 to zaraz zwolnili ale robilo sie za 2 choc jedno co to wyplata na czas zawsze ale po 3 miesioc zwolniaja jak na l4 ktos pujdzie

04.02.2020 20:01

Ile od państwa idzie list polecony na pomorze bo czekam już ponad tydzień i nic

06.02.2020 21:40

Myślę że tak. Pracuje w czystym efekcie dzwoniłem prosiłem o zaświadczenia tak jak moja dziewczyna dnia 23.01 i nic nie dostałem. Dzwonię do everu pytam czy wysłane tak panie Adamie a pytam na jaki adres a pani mówi że mieszka pierwszego 9a/8 ale jak to przecież nie 8 a 7. Niby tak było na pierwszej stronie umowy a dalej już poprawnie. Ale moja dziewczyna niby miała dobrze wpisany adres a już mija dwa tygodnie i nic nie ma. Może lepszym rozwiązaniem będzie jak sam z Pomorza pojadę do Warszawy żeby odebrać dokumenty?

07.02.2020 10:34

Panie Adamie, proszę odezwać się bezpośrednio na [email protected], sprawdzę kiedy wyszła od nas korespondencja.
    Ania

21.01.2020 20:29

Witam. Pracuje w firmie Ever od 02.01.2020 na umowie zlecenie. I zastanawia mnie dlaczego na takiej umowie nie ma list do podpisywania się z godzinami??

27.01.2020 08:51

Pani Aniu, proszę o nazwę obiektu. Zweryfikujemy to.
    Ania

27.01.2020 10:37

Chodzi o obiekt w Olkuszu na firmie 4F.
    Bca

26.01.2020 12:30

Wczoraj tj 25.01. 2020 napisałem błędnie o panu Marku i Wojtku z Brodnicy o liście wysłanym do prezesa nie chodzi o ta firmę to pomyłka nie chodzi o firmę ever tylko o inna firme i list przepraszam za klopot poprostu wszedlem.nie w te forum firma jest zupełnie inna

21.01.2020 21:52

Dlaczego na umowie zlecenie nie ma list do podpisywania ile jest sie godzin???

22.01.2020 08:54

Dzień dobry, proszę o informację o jaki obiekt chodzi. Pozdrawiamy, EVER

22.01.2020 11:51

Chodzi o obiekt w Olkuszu. Pozdrawiam
    Pracownik Łódź

11.09.2019 17:24

Kiedy zatrudnialam się w tej firmie myślałam że będzie fajnie ale z biegiem czasu zmieniłam zdanie. Kierownik p. Jacek jest bezczelnym człowiekiem w zupełności nie słucha tego co się do niego mówi myśli że dzięki stanowisku jest mądrzejszy od pracownika serwisu sprzatajacego???????????? Do tego wynagrodzenie nie jest wypłacane w ilości przepracowanych godzin zdarza się także że pracownik przepracował A nie dostał w ogóle wynagrodzenia. Nie polecam tej firmy bazują tylko na kontraktach.
    Członek grupy

30.10.2019 22:10

Niektórzy się muszą upominać o ciuchy albo naprawiać na własny koszt tak jest w jednym oddziale na Pomorzu
    Lodzkipracownik

18.01.2020 17:34

Pan Jacek zawsze wszystkim dużo obiecywał, ale niestety Warszawa ma zamknięte oczy na działania i prace tego człowieka. Radzę się przyjrzeć temu Panu bliżej i jego zaklamaniu wobec pracodawcy i wobec pracowników.
    Jula

08.01.2020 22:27

Witam a ja mam pytanie. Dlaczego nie można wejść na swoją prywatną stronę wypłat gdzie zostało mi nadane i hasło i login jednak przy logowaniu zawsze przekierowuje mnie do ponownego zalogowania się bo moja sesja wygasła próbowałam pisać maila na adres który jest tam podany oczywiście bezskutecznie a strona jak nie działa tak nie działa. Oczywiście problem zgłaszam kierowniczce , która poinformowała mnie że został zgłoszony, i pewnie znowu umrze śmiercią naturalną do momentu aż nie poruszę znowu tego problemu .tak na marginesie rozmawiałam ze swoimi współpracownikami które mają podobne problemy ze stroną swoich wpłat województwo lubuskie

09.01.2020 13:56

Pani Julo, aby rozwiązać ten problem potrzebuję od Pani danych osobowych oraz zrzutów ekranu z pojawiającym się błędem. Bardzo proszę przesłać je bezpośrednio na [email protected], od razu zweryfikuję Pani problem. Pozdrawiamy, EVER
    Anula

16.01.2020 16:30

Też tak mam ,poprostu trzeba kilka razy się logować nieraz dopiero po 10 razach wchodzę na swoje konto,trzeba cierpliwości niestety bo za każdym razem trzeba parę razy się logować i na pewno się uda .
    Agg

16.12.2019 13:54

Dzień dobry, czy są tutaj osoby, które pracują w Lublinie, np. na Uniwersytecie Medycznym? Jak opinie, jak atmosfera? Ciężko i dużo pracy? Teraz są w trakcie rekrutacji i się zastanawiam czy warto... ;)
    Sprz

13.01.2020 11:14

Ja pracuję , ale w Felicity. 3 lata. Atmosfera bardzo dobra , kierownik dobry chłop każdy się z nim dogadać , bardzo mily i kulturalny . Pieniądze na czas . Firma ok. Wszystko jest - papier , płyny . Nie trzeba o nic prosić jak w innych firmach .

06.11.2019 14:51

Czy w firmie są paczki świąteczne dla dzieci pracowników?
    @zainteresowany

03.01.2020 19:51

Dzień dobry, czy w firmie są pakiety medyczne dla pracowników? pytam, bo widziałem informację, cytuję "pozapłacowe benefity", więc proszę doprecyzować :)

07.01.2020 09:17

Dzień dobry, zgadza się, oferujemy pakiety medyczne swoim pracownikom. Jeżeli chciałby Pan otrzymać więcej informacji proszę o kontakt mailowy ([email protected]) Pozdrawiamy, EVER

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

Chuck Norris

21.12.2019 12:23

Czy są na forum ludzie z Gliwic?
    Stokrotka

20.11.2019 10:19

Pisze w takiej sprawie bo w Kędzierzynie na Azotach gdzie kierowniczka jest p.Ilona K to tak nas wykorzystuje nie dość że mamy swoje rejony do sprzątania to jeszcze trzeba sprzątać za dziewczyny które są na chorobowych A jak się pytamy dla czego tak jest to mówi nam że nie ma ludzi a przecież się skoczki tylko że jak to jest koleżanka naszej szefowej to ma rejon i nie musi za nikogo robić my jesteśmy ludźmi z grupami i naprawdę nie dajemy rady A wiadomo każdy chce pracować A jak się odmówi pracy i powie się że naprawdę nie mamy siły to straszy nas zwolnieniami i bardzo prosimy żeby ktoś się naprawdę zajął ta sprawa bo tak dłużej nie da się pracować pozdrawiają pracownice grupy EVER
    Stokrotka

25.11.2019 09:01

Co tu więcej pisać ?Proszę skontaktować się z naszą (usunięte przez administratora)i dowiedzieć się dla czego chce przyjmować ludzi tylko z drugą grupa bo jak nam tłumaczy to ma tak odgórnie powiedziane a z tego co wiemy to grupy na komisji zabierają i jak tak dalej będzie to ludzi nie będzie miała do pracy a już brakuje bo dużo osób w tym roku idzie na emeryturę więc o co tu chodzi???

26.11.2019 13:15

Stokrotko, dziękujemy za uwagi, lecz aby ustosunkować się do opisanego przez Panią problemu, musimy mieć punkt odniesienia (więcej informacji). Zachęcam do kontaktu.
    Dorcia

25.11.2019 17:23

Dlaczego firma Ever Grupa zatrudnia osoby niepełnosprawne na umowy ,na czas określony (najczęściej są to umowy na sześć miesięcy do roku). Po czym przenosi się pracownika do innych spółek, bez szans na umowę na czas nieokreślony.Mam kilkuletni staż pracy w tej firmie i żadnych szans na umowę na czas nieokreślony.
    Magda

26.11.2019 12:55

Czy Ever Grupa odpowie na twoje pytanie? Piszą ,że wspierają osoby niepełnosprawne co jest kompletną bzdurą.Pracuję kilka lat w tej firmie i również nie mam umowy na stałe,przenoszą mnie z jednej spółki do drugiej.Czekam również na odpowiedź firmy.

26.11.2019 13:12

Witam, kwestia umowy jest sprawą indywidualną. Zachęcam do kontaktu z przełożonym lub bezpośrednio z centralą (musimy poznać dane osobowe aby zweryfikować sprawę i ustosunkować się do zapytania), proszę dzwonić lub pisać na [email protected]

07.10.2019 12:56

Często osoby, których dotknęła nieprzyjemna sytuacja w pracy, boją się o tym mówić otwarcie. Obawiają się, że kierownictwo zbagatelizuje sprawę, a potem, ze względu na fakt dokonania zgłoszenia będą mieć nieprzyjemności. Dlatego EVER Grupa uruchomiła projekt Anonimowy Przyjaciel.

Aby skontaktować się z osobą, która może udzielić pomocy w sytuacji kryzysowej, wystarczy zadzwonić na numer 606 820 070. Telefon czynny jest we wtorki od 10:00 do 12:00 oraz w czwartki od 15:00 do 18:00. Nie jest to jednak jedyny sposób uzyskania wsparcia w trudnej sytuacji. Osoby, które z jakiegoś powodu nie mogą lub nie chcą rozmawiać o swoich problemach ani z przełożonymi twarzą w twarz, ani przez Telefon Zaufania, mogą wysłać wiadomość e-mail na adres [email protected]. Anonimowy Przyjaciel zapozna się z wiadomością i odpisze, gdy tylko będzie to możliwe.
    News image
    Nina

23.11.2019 12:37

Jestem zadowolona z pracy w firmie Ever pieniądze zawsze na czas. Kierowniczka bardzo miła pracuję dopiero od września ale nie mogę narzekać
    Pracownica

25.08.2019 20:10

Witam serdecznie pracuję w everze od prawie 4 lat dodałam już tu swoją opinię na temat P. Dyrektor regionu Agnieszki. Widząc że ludzie piszą różne opinie na temat firmy chciała bym dodać że firma ever jest przyjazna dla pracowników mają szkolną kadrę kierownicza po Pani Agnieszce moim przełożonym została Pani Joanna w. Kobieta ciepła wyrozumiala potrafiaca zrozumieć pracownika i wspierać w różnych sytuacjach przede wszystkim podoba mi się zaangażowanie i wsparcie ze strony przełożonych. Firma daje możliwości rozwoju po ok 3 latach pracy zostałam brygadzistką, nigdy nie usłyszałam złego słowa ze strony przełożonych dziwią mnie niektóre komentarze bo wiem doskonale że firma profesjonalnie szkoli swoich pracowników zwłaszcza kadrę kierowniczą więc przełożeni mają profesjonalne podejście do swoich pracowników. Życzę każdemu takich przełożonych jak w Poznaniu są i tak udanej współpracy jaką jest moja ????????szczerze polecam ever.
    Janek

13.11.2019 11:54

Szczerze..? Za najniższą krajową stawkę ? I jedną z najniższych w Europie..? Pani nie przesadza z tą..szczerością ?

02.11.2019 11:51

Wszystko w porządku moga wysłać maila ale nasuwa się teza że po adresie mailowym i tak będzie wiadomo kto się poskarżył czy mam rację?

04.11.2019 09:33

Pani Joanno, dostęp do informacji, które wpływają na adres @alert mają tylko osoby, które są w stanie zweryfikować problem i pomóc go rozwiązać- jest to bardzo małe grono osób, które dbają o to, aby żadna informacja nie wydostała się na zewnątrz. Staramy się zadbać o dobro pracownika oraz o jego anonimowość, najpierw badamy sprawę i o ile sytuacja tego nie wymaga, nie angażujemy przełożonych ani osób wymienionych w korespondencji (chyba, że chciałaby Pani takowe osoby zaangażować). Jeżeli opisze Pani swój problem, postaramy się pomóc- zachęcamy do kontaktu.
    Stara gwardia

30.10.2019 11:15

Hej jest ktoś na forum lub jeszcze jakiś pracownik na pl. Unii lubelskiej co pracowali w latach 2014-2016 Jak tak to proszę o kontakt może zorganizujemy spotkanko z dawnych lat znowu na jakieś piwko ;)
    Dragon

31.10.2019 06:22

Tak
    Stara gwardia

03.11.2019 13:48

Dragon pracowałeś wtedy w tamtych latach z jakimi brygadzistami ? Pracujesz jeszcze tam ?
    Szczęśliwa

30.09.2019 19:35

Pracuje w tej firmie 6 miesięcy i jestem zadowolona. Praca bardzo fajna, kierownictwo super i wypłata zawsze na czas!!! Jedyne zajefajne kierownictwo o które tak marzyłam by z nimi współpracować. Zawsze wysłucha i zawsze doradzi.
    Ciekawa

30.10.2019 19:25

Gdzie pracujesz?Ciekawa
    Natalia

17.10.2019 10:24

Czy ktoś z Państwa pracuje dla firmy Everest w Gdańsku lub okolicy, będę wdzięczna za opinię.

09.10.2019 13:16

Czy w firmie są paczki świąteczne dla dzieci pracowników?
    JOANNA

06.10.2019 14:47

Witam.Z wielką uwagą śledzę wątek opini o Everze gdyż sama mam przyjemność w tej firmie pracować, Osobiście jestem bardzo zadowolona z obiektu pensję otrzymuję na czas.Jednak nurtuje mnie jedna sprawa. Aby nie narazić się na nieprzyjemności nie podam obiektu ani danych osobowych swoich ani osoby o którą mi chodzi.Możliwe,ze treść poruszonego tematu sama Was naprowadzi kto to napisał ale to będzie wasz domysł.(usunięte przez administratora)Jak doczyszczałam obiekt w większości sama to było dobrze.Przy wypłacie dostałam nawet 100 złotych premi.Jak się dołóżyłam doprezentu imieninowego dla p, koordynator też było okey ale w zamian za to nie zostałam poproszona ani na kawę ani na ciasto.Czy to jest w porządku?Liczę na szybką odpowiedz.
    Pracownik serwisu sprzedająceg

24.09.2019 21:37

Zamiast zajmować się odbijaniem obiekcji warto było by przychylic się do opini pracownikow z regionu Łódzkiego bo jedna opinie pracownika można zbagetelizowac ale jest tu dużo osób które mają bardzo negatywne opinie. Rzeczywiście kierownik P.Jacek jest człowiekiem pozbawionym jakiego kolejek kręgosłupa moralnego obiecuje coś czego Tak naprawdę nie ma obiecuje stawki które przy wypłacie się n8e zgadzają! Do tego umowę można zobaczyć ale dopiero po 1-2miesiaca czy jest to legalne czy tez firma bazuje na tym? Zaraz pewnie będzie komentarz że to nie możliwe? Czemu nie ma profesjonalnych szk9len BHP przecież jak można szkolenie przechodzić w 5minut w głowie się nie mieści. Firma na poziomie ????
    Zawiedziona.

13.09.2019 12:24

Potwierdzam wpis Pracownika z Łodzi. To że nie wypłacaja to jedno ja zaczęłam tam pracę w sierpniu kierownik tej firmy obiecywał mi 14 zl na rękę przy wypłacie okazało się że 12. Z groszami jestem oszukana ale nie tylko ja ale wszyscy pracownicy tej firmy nie ma jednej osoby ktorej by się zgadzało. Niby ma być wyrównanie ale dopiero w następnym miesiącu śmiech bo powinni być jeszcze w tym.
    Ziola

19.09.2019 22:54

Co z tego że będzie powiedziane jak i tak dostaną mniej bo kierownik nie potrafi przeliczać brutto na netto????

23.09.2019 15:20

Szanowny, zachęcam do zapoznania się z artykułem, https://www.rp.pl/artykul/1165563-Wynagrodzenie-za-prace-trzeba-ustalic-w-kwocie-brutto.html Pracodawca ma obowiązek zawierać w umowie kwotę brutto. W Internecie jest kilka kalkulatorów umożliwiających obliczenie stawki godzinowej netto, więc można łatwo rozwiać wszelkie wątpliwości lub niejasności, a następnie skonfrontować to z pracodawcą. Pozdrawiam
    Ciulala

13.08.2019 22:58

Pracuję w firmie prawie 18 lat i też twierdzą że jestem zły ale nigdy nie biorę opinie pracowników do siebie poprostu od nas też klienci wymagają aby standard był taki jaki firma oferuję jesteśmy firmą która ma wysoki standard i tego klient wymaga

19.09.2019 20:47

Wysłuchać? Pomiędzy jednym a drugim odbieranym telefonem śmiech. Wysoki standard dobrze brzmi słowo komercyjne dobre w sprzedaży ale prawda jest taka że w trakcie rozmów z kierownikiem odbiera telefon porozmawia i wraca do rozmowy gdzie kultura osobista wymaga samego przeproszenia swojego obecnego rozmowy.
    Ziola

19.09.2019 22:51

Dałeś jasno do zrozumienia że ludzie Cię mało interesują! Ale potrafisz napisać jesteśmy solidna firma tylko że solidna i utrzciwa firma nie (usunięte przez administratora) swoich pracowników A dlaczego bo to że jest dobra i solidna jest osiągana dzięki pracownikom tam zatrudnionych. Dzięki ciężkiej pracy która na codzień wykonują
    Pracownik Sprzątaczka Łódź

14.09.2019 11:31

Witam, Jakiś czas temu podjęłam pracę w tej firmie jako pracownik sprzatajacy moje pierwsze wrażenie bardzo pozytywne ogloszenie znalazłam na portalu społecznościowym gdzie stawka godzinowa to 14 zł netto zgodziłam się na te warunki otrzymałam umowę wraz z załącznikami jednak nie było tam nigdzie wpisanej stawki kiedy spytalam dlaczego nie ma wpisanej otrzymałam odpowiedź od kierownika że nie wie ile to jest brutto i wpisze ta kwotę Pani z kadr pomyślałam ok. W dniu wypłaty która na szczęście otrzymałam bo są pracownicy którzy nieotrzymali mimo że na umowie jest napisane że wynagrodzenie powinno wpłynąć do dnia X otrzymanej kwoty która ustalalam z kierownikiem nie otrzymałam. Kwota netto nie przekraczała nawet kwoty 13 zl bardzo się rozczarowałam i poczułam się oszukana moze nie przez Firmę ale przez kierownika wyżej wymienionej firmy. Jak później się okazało ma niby być 14 zl ale dopiero od tego miesiąca ale moja umowa nadal opiewa na kwotę niecałych 13 zl. Nie mam zamiaru znowu być oszukana . I nie polecam tej firmy nikomu .
    Basia

14.07.2019 07:57

Witam w firmie Ever bardzo dobrze mi się pracuję na kierownictwo nie mogę powiedzieć złego słowa A po zatem z Agnieszką Sypniewska znam się 14 lat pracowalam z nia w innej firmie i do tej pory razem pracujemy .Pozdrawiam
    Pracownik Łódź

11.09.2019 17:29

Nie ma co się dziwić też miło by mi się pracowało z kolezaneczka sprzed lat :-)
    Jędrek

01.09.2019 02:16

Bardzo denerwuje mnie fakt iż nygus otrzymuje dokładnie taką samą kasę, jak pracownik który należycie wywiązuje się ze swoich obowiązków! (a to demotywuje) Pozdrawiam

30.12.2018 14:42

Do Ever przyjmują ludzi tylko z orzeczeniem żeby nie musieli za duzo kasy na ludzi placic, tylko żeby oni jeszcze dostali za ludzi z orzeczeniem, jak widziałem w huhtamaki Gliwice jacy ochroniarze pilnują tego zakładu to powiem śmiech na sali, same dziadki co sami potrzebują pomocy, kiedyś tam pracował taki starszy facet o lasce, utykal że głowa boli, jakby tak przyszło co do czego to on sam by najpierw potrzebował pomocy, potem pamiętam dziadka alkocholika jak się weszlo na ochronę to jak do gorzelni, a kierowniczka pani Edyta P. nic z tym nie robiła byle miała ludzi do pracy z grupą, taka tania siła robocza, a jak nie byłeś z grupą to tylko umowa zlecenie, o umowie o prace można tam zapomnieć, pani Edyta dużo gadała, obiecywała i na tym był koniec, a premie pracownicy z Ever dostali tylko wybrani a potem słyszysz że ona traktuje wszystkich na równo, dobre sobie, tylko patrzyła swojego interesu i żeby jak najwięcej obiektów otworzyć bo z tego miała kasę, taka cwaniara ze Sosnowca,
    Była pracownica

13.01.2019 16:00

W firmie Ever premie dostali tylko pracownicy zatrudnieni z grupą, a reszta o premi mogli zapomnieć, tylko ciekawe dlaczego ludzie z tej samej firmy i robią ta sama robotę i tylko ludzie z grupą dostali premie, widocznie tam są ludzie gorsi i lepsi, a jak się upomnisz o podwyżkę to usłyszycie że narazie nie ma z czego, ale kierowniczka z Ever Gliwice Edyta Patynska już nie jeździ oklejonym autem slyzbowym tylko takim na poziomie, a jak się ją spytałem czy nowe służbowe, to powiedziała że ona na to pracuje i nie lezy i jej się należy, a ja co leżę na socjalu, pachne a kobiety loda mi robią i samo się sprząta, śmieszna odpowiec kierowniczki i jej podejście do pracowników, pnie się do góry po trupach i po cichu, tylko z kierownikami kontrakty podpisuje żeby kasy wiecej zgarnąć, a o pracownikach nie pomyśli. Więc się zwolnilem, a wy jak chcecie zebrać to do Ever Gliwice zapraszam.
    Jędrek

01.09.2019 01:43

Pracuję ok. 2 lat, ale o premii dla ,,roboli" nigdy nie słyszałem.
    Ciekawa

30.08.2019 15:03

Witam serdecznie chciałbym uzyskać kilka informacji od pracowników firmy w Warszawie. Jak wygląda praca kierownika obiektu? Czy kierownik musi być pod telefonem 24h, czy musi być do dyspozycji również w weekendy? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
    Maleńka

08.08.2019 13:29

Hej w formie ever pracuje od 8 lat na samym początku było naprawdę fajnie i kierownik był ok schodki zaczęły się straconym obiekcie galerii przenieśli mnie 1 z budynków i tu się zaczęło mam budyn3k do sprzątania o powierzchni ponad 1000 m2 i w dodatku sama , gdzie mam stopień umiarkowany i nie powinnam przebywać sama na budynku że względu na jedną z moich chorób ale widocznie 5o firmę nie obchodzi pytałam się Pan czy chcą się zamienić na obiekty to był śmiech i odpowiedź my takie głupie to nie jesteśmy!!!! Że prędzej się zwolnią niż tam pójdą. Więc zastanawiam się czy nie podziękować everowi za współpracę .

19.08.2019 09:31

@MALEŃKA chcielibyśmy zweryfikować ten problem- prosimy o kontakt na adres [email protected] celem wyjaśnienia oraz uzyskania większej ilości szczegółów. Pozdrawiamy, GRUPA EVER

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA