4.1/5

CSR

Wspieramy niepełnosprawnych!

Praca

• Skierniewice
Nowy Dwór Mazowiecki - Ever Grupa Sp. z o.o.
Warszawa - Ever Grupa sp zoo

5. Opinie o EVER GRUPA

Opinie o EVER GRUPA Warszawa

Nie przegap nowości o EVER GRUPA!

Joanna

16.10.2021 07:19

Do wszystkich pracujących i chcących pracować w everze.obsewujcie sytuację na swoich obiektach czy nie kończą się kontrakty.ja że swojego obiektu zostałam bezczelnie przeniesiona przez panią manager na obiekt przez nią narzucony.druga sprawa jezeli zapisujecie się na jakieś wycieczki nie idźcie czasem na zwolnienie lekarskie bo jak przyjdzie rminu wyjazdu to nie będzie wolno wam jechać.wlasnie e sobotę tj dzisiaj jest wycieczka do Kazimierza i ponieważ jestem na zwolnieniu lekarskim nie wolno mi na nią jechać. ..
    Warszawa

16.10.2021 23:11

To chyba logiczne, że jak jest Pani na zwolnieniu to nie może jechać na wycieczkę. Co do tego, że menadżer przeniosła Panią na inny obiekt bo kończył czy skończył się kontrakt. No w sumie nie musiała. Mogła Pani zostać bez pracy. Ręce opadają.
    nik1974

17.10.2021 13:03

No dokładnie.Pani powinna się cieszyc ze Panią przeniosła na inny obiekt a nie zwolniła a mogłaby to zrobic.
    Oddział w Olsztynie

14.10.2021 18:09

Aroganckie podejście do kandydata, rekruterka opryskliwa, poraża arogancją. Strach pomyśleć w jaki sposób traktują pracowników.
    Warszawa

15.10.2021 09:44

W podobny.

15.10.2021 09:47

Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie, przyjrzymy się pracy naszej rekruterki. Przykro nam, że został Pan tak potraktowany.
    Katarzyna

17.07.2021 18:40

Ja mam jedno głupie zasadnicze pytanie pracuje u was w firmie już miesiąc nie otrzymałam umowy jeszcze przez ten okres gdy dzwonię do Warszawy to wymówka jest taka że mam czekac bo ludzie są na urlopie czy ten rzekomy urlop będzie trwał 2 miesiące czy może pół roku?? A drugie co do kiedy macie czas zapłacić składki do ZUS bo minol już chyba wasz termin????

21.09.2021 10:20

Witam Ja pracowałem w Ewerze bez umowy i jak się okazało bez ubezpieczenia. Dopiero jak sprawa trafiła do prokuratury to firma zainteresowala się sprawą. Ja ci radzę jak najszybciej z tamtad uciekać. Pozdrawiam serdecznie ????

27.09.2021 13:49

Katarzyna Mode prosić o kontakt na priv? Mam ten sam problem. U mnie sprawa jest w prokuraturze. Mój e-mail [email protected] Będę wdzięczny. To mi pomoże Oczywiście ja pomogę tobie jak trzeba będzie
    Niktos

10.09.2021 16:46

Nie polecam tej firmy, byle jak wprowadzanie pracownika w zakres jego obowiązków, a potem pretensję! Do tego brygadzistka każe, aby z nią dobrze żyć inaczej zwolni, a ona sama wszystkim w (usunięte przez administratora) włazi i są tego efekty. Zatrudnianie niektórych osób z grupą, gdzie się kompletnie do tego nie nadają itp. a szefowa rejonu ma to gdzieś.

27.09.2021 13:44

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie w tej firmie jest kolesiostwo. Oni tam mogą wszystko. Ja prawie miesiąc pracowałem bez umowy a kiedy trafiłem do szpitala po Zatrzymaniu krążenia i upomniałem się o umowę i ubezpieczenie zostałem zwolniony. Dr facto sprawa jest w prokuraturze
    Medium

28.09.2021 09:48

Ja z kolei zaczęłam pracę w przychodni, wg ustaleń telefonicznych. Dla mnie to był wymarzony pełny etat, bo pracowałam na połówkę w innej firmie. Lada dzień miał się zjawić menedżer, by spisać umowę. Tak i nie przyszedł, a ja się przeziębiłam ostro, co w przychodni nie przystoi i musiałam iść na zwolnienie. Zwolnienie poszło na poprzednią firmę, bo oficjalnie byłam jeszcze na urlopie, który rozliczono po moim odejściu. W takiej sytuacji doszła jeszcze rezygnacja szefowej przychodni z usług Ever Grupy (rozmawiałam, podobno nie byli zadowoleni z firmy, a nie z mojej pracy), o czym dowiedziałam się wróciwszy ze zwolnienia, bo przecież nie od menedżera. Chyba po dwóch tygodniach została spisana umowa zlecenie, na podstawie której otrzymałam wynagrodzenie za krótki czas pracy. Zaproponowano mi pracę na innym obiekcie, ale wolałam wrócić do poprzedniej pracy, ale już na nieco większe obowiązki 3/4 etatu.

25.09.2021 06:36

Takiego braku szacunku do pracownika to nie widziałem jak żyje przebieralnia damsko-męska, stołówka i magazynek chemiczny w jednym i bez okna,woda dla pracownika który pracuje w 30 stopniach zapomnij rękawiczki do pracy zapomnij albo sobie kup sam w końcu ja z 2 grupą inwalidzką zarabiałem 1900zł żadnych opiek medycznych paczek czy innych benefitow . Ta firma to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) mają prowadzone postępowanie. Przestrzegam obchodzić szerokim łukiem.
    K

23.09.2021 17:28

Dzień dobry. Jaka musi być minimalna ilość pracowników na obiekcie aby zespół miał brygadzistę a nie tylko kierownika obiektu?
    mati

21.09.2021 18:08

Pracowałem kiedyś dla tej firmy na obiekcie onninen teolin jako kierowca wózka widłowego w ekipie sprzątającej nie polecam tam roboty najniższa stawka brak dodatków nocnych kierownikiem był niejaki Jacek kawał prostaka zwolnił mnie po 4 mies pracy bez podania powodu kazał brygadziście mnie zwolnić
    Robert

19.09.2021 10:36

Nie pracujcie u tych wyzyskiwaczy otwórzcie sobie sami działalnośc jest teraz tyle dotacji w Warszawie jest pełno biurowców które za pół ceny wezmą taką firmę a na czysto zarobicie około 10 tys ja poszłemz tego (usunięte przez administratora) i założyłem sobie budowlankę nie mogę się opędzić od zleceń mam nowy samochód i dwa razy do roku leżę sobie nad Bałtykiem do góry jajami
    Niunia malinka

13.09.2021 17:30

Nawet w Bydgoszczy w fokusie tak jest ze obiecują że będą wypłacać z a nadgodziny

07.07.2021 14:20

Widziałem ogłoszenia do pracy w Browarze w Białymstoku , chciałbym się dowiedzieć czy warto?
    Joanna

12.09.2021 09:20

Nie polecam ale zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam serdecznie

24.02.2021 07:22

Chcę krótko napisać.Nikt mnie z tej pracy nie zwolnił wystarczył mi jeden dzień na Ministerstwie (usunięte przez administratora)Brygadzista bez szkolenia w komunikacji z ludźmi bez empatii awansowana z tytułu takiego że długo pracuje! To naprawdę koszmar nigdy w tej firmie nie pracowałam znałam z opowieści ale sprawdziłam na własnej osobie i przestrzegam .

30.08.2021 13:49

Szanowny Panie Sewerynie, 'elita' odnosi się do komentarza użytkownika z nickiem 'Pracownik', który zarzuca nam brak awansów wewnętrznych. Każdy typ umowy pracownik musi podpisać osobiście (niemożliwe więc, aby nie otrzymał Pan dokumentów), aczkolwiek chętnie zajmiemy się Pana problemem. Zachęcam do kontaktu z działem kadr lub proszę szerzej opisać sytuację mailowo na adres [email protected], a postaramy się zweryfikować historię Pana zatrudnienia.
    Jaca

12.09.2021 09:07

To może sprawdzicie maszyny na obiekcie przy Chałubińskiego w Warszawie? Pomine fakt że brygadzistka i kierowniczka obiektu lecą w ,,,,uja jak się patrzy. A tak przy okazji... Ile czasu można u państwa pracować bez umowy i ubezpieczenia zdrowotnego? Pytam jako osoba niepełnosprawna czekająca na operację. Nie pozdrawiam

05.09.2021 23:44

W Poznaniu pracuje cala familia p. Dyrektor. Za calkiem nie zla kase?! P. Monika i jej maz z tego co wiem oraz manager p. Sylwia. Chca wszystkich wyrzucic z pracy nie dbaja o ludzi. Dlaczego nikt tym sie nie zainteresuje?!

30.08.2021 11:10

Dzisiaj rano był wpis z obiektu w Ostrołęce dotyczący pracy w szpitalu i nie wypłaconego dodatku covidowego, dlaczego został usunięty? Ever Grupa to nie pierwszy wpis, który usuwacie, czy jest cos nie tak w zapytaniu o nie wypłacone nadgodziny i dodatek covidowy, czy pracownicy maja pracować za przysłowiową miske ryżu? Profesjonalna firma z takim stażem na rynku pracy, a nie wie co odpowiedzieć pracownikowi.

01.09.2021 08:58

Panie Obserwatorze, przenieśmy więc naszą rozmowę na maila ([email protected]) , zachęcam do przesłania konkretów dot. obiektu - chcielibyśmy to sprawdzić.

01.09.2021 13:21

Wystarczy sprawdzić w Dziale Płac, który obiekt/ obiekty rozlicza bez miesięcznej listy obecności, a kartką stwierdzającą ogólnie ilość wypracowanych godzin zlecenia na rzecz danej Spółki i spytać kto ostatnio przesyłał rozliczenie kwiecień- lipiec. W takiej karcie można sobie wpisywać godziny jak się komu podoba, jeden podpis i wszystko wiarygodne.

31.08.2021 16:59

Nie rozumiem dlaczego klniecie na tą firmę. Pracowałem pod kilkoma kierownikami, empatia, zrozumienie. Pełna kultura. Listy na czas, pieniądze na czas. Są wyrozumiali.

24.08.2021 18:54

A mam do was pytanie czy na święta Bożego Narodzenia dostaliście kiedyś kolwiek jakiś talon albo coś bo u nas na obiekcie Faurecia Grójec nic nie było

30.08.2021 12:37

Szanowny Były Pracowniku, co roku organizujemy paczki dla dzieci naszych pracowników.
    Sewer

30.08.2021 13:26

Nie. Nic nie dostałem
    Xd

30.08.2021 09:15

Brak umów o pracę obiecanych na obiekcie w Tychach ????

30.08.2021 11:45

Szanowny XD, prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym lub działem kadr, celem weryfikacji umów. Ewentualnie prosimy o więcej konkretnych informacji na [email protected], abyśmy mogli zweryfikować problem.
    LionHeart

24.08.2021 23:22

Firma porażka. Kombinatorzy jakich mało. (usunięte przez administratora) i pogarda do człowieka jakiego mało. Bazują na ludziach mających problemy z logicznym myśleniem, problemami alkoholowymi, a także z poważnymi zaburzeniami na tle nerwowym z tendencją do autoagresji względem innych pracowników (segregacja odpadów). Przynajmniej tak było na obiekcie w Tychach. I było to tolerowane przez kierownictwo i dyrekcje, ponieważ priorytetem jest jak największy zysk jak najniższym kosztem. W swoich szeregach posiadają brygadziste z manią wyższości, który ma tendencje do sadyzmu. A poniżanie i gnębienie pracownika na oczach pracowników linii daje mu dużo satysfakcji. Sprzęt na którym się pracuje, najwyźszych lotów nie jest ale dawał rade. Reasumując praca na obiekcie przy Towarowej jest bardziej dla desperatów, a także tych którzy mają wyłączone myślenie i uwielbiają być gnojeni. Trzeźwi, logicznie myślący ludzie nie mają tam czego szukać. Konkludując nie warto tam aplikować. A jeśli jednak ktoś by się zdecydował to warto być po szkoleniu z samoobrony i generalnie umieć się bronić. Ps. Alkoholizm i agresja.
    Pracownik ddd

24.08.2021 19:05

Witam czemu wszytkie firmy dostają jakie kolwiek bony na święta a tutaj nic? Mowa o obiekcie Faurecia Grójec
    Prawda

07.08.2021 15:31

Napisze krótko ta firma to tragedia, a wprowadzająca w obowiązki w Gdańsku pani Kasia jeszcze większa. Jeżeli w taki sposób traktuje się osoby które maja pracować na stanowisku kierownika to strach pomyśleć jak traktują personel sprzątający. Brak szacunku o dotrzymywaniu umowy nie wspomnę. Całe szczęście że nie podjąłem pracy kierownika w Gdańsku -brak szacunku , brak profesjonalizmu, wykwalifikowanej kadry wprowadzającej - piszę tu o pani kierownik Kasi o odpowiedzialności nie wspomnę. Przyjrzałem się tej firmie jako osoba z zewnątrz i nie polecam a nawet odradzam tam podjęcie pracy. Pozdrawiam szeregowych pracowników tej firmy w Gdańsku i współczuje bo nie macie łatwo. Jeżeli tak traktuje się przyszłego kierownika to personel sprzątający chyba codziennie musi staczać niezła walkę z przełożonymi. Jeżeli kierownictwo firmy będzie zainteresowane mogę przedstawić szczegóły.
    Kamil

02.08.2021 18:41

Jako pracownik sprzątający pokoje hotelowe dostawałem 11.50zl za pokój, w 8h pracy ujdzie wyrobić się na 6 pokoi - max za dzień 69zl. Słabo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EVER GRUPA?

Kontakt - EVER GRUPA

Arkuszowa 39 01-934 Warszawa

NIP:5261020441

Branża główna: Sprzątanie

07.07.2021 22:45

Szanowny Pracodawco Proszę o wyjaśnienie, od kiedy EVER zatrudnia pracowników młodocianych tylko na stanowisko pracy z przywilejami tzn. pomoc przy obsłudze strefy restauracyjnej, ale bez pakietu sprzątania toalet i nie jest to również tajemnicą, że jest to bliska osoba managera. Rozumiem okres wakacyjny co roku jest ubogi w pozyskanie nowych pracowników, ale jakieś zasady powinny obowiązywać, jeżeli kadra zarządzająca chce takim sposobem zatrudniać swoje rodziny, to może lepiej nie dołować obecnych pracowników, tylko sami niech zakasają rękawy i z taką samą werwą jak wykonują dodatkowe zlecenia na innych obiektach popracują na swoim, przecież firma tak samo zapłaci jak pracownikowi młodocianemu. Żenująca sytuacja siostrzenica goni kuzyna, a kuzyn ciotke i tak za chwile wkroczymy w kumoterstwo.

26.07.2021 14:05

Szanowna/ Szanowny Pani/Panie, okres wakacyjny cechuje się zwiększoną podażą młodych ludzi, którzy chcą w tym czasie pracować oraz sobie dorobić. Jeżeli chce Pani/Pan zgłosić jakiekolwiek nieprawidłowości związane z wykonywaniem pracy przez te osoby, zachęcam do kontaktu z działem kadr lub mailowo na [email protected]

30.07.2021 21:18

Super, niech sobie młodociani pracują, ale odpowiedź nie do końca na całe zapytanie. Rozumiem, że może wykonywać lekkie prace wskazane w umowie i posiadać zaświadczenie lekarskie potwierdzające zdolność wykonywania określonych obowiązków, ale dlaczego na jednym obiekcie kadra kierownicza zatrudnia swoją rodzinę i z automatu zabiera godziny innym pracownikom i zleceniobiorcom i nie mogą nic dodatkowo zarobić? Właśnie w tym zapytaniu zabrakło tak ważnej odpowiedzi.
    Ala

24.07.2021 09:15

Dlaczego firma nie wynagradza swoich pracowników dodatkowymi bonusami? Np. premia frekwencyjna?
    Miceil

19.07.2021 09:25

Jeśli chodzi o firmę ever to totalnie się nie nadaje do sprzątania jeśli chodzi o firmę ever firmie oi przy ul swiatopełka w Poznaniu między innymi pracownicy tej firmy podczas pracy śpią i zamiast pracować to opierdzielaja się 2 albo 3 godz lub pracownicy wiecznie się spuzniaja na drugą zmianę
    Obi

19.07.2021 19:25

Niby śmieszne, a gdzie kadra zarządzająca, razem śpią i się spóźniają, czy są tak zapracowani, że nic nie widzą, zresztą tak jak na wielu innych obiektach. Tylko gratulować zaangażowania i życzyć samych nowych awansów
    Arch

21.07.2021 11:02

Nawet nieletnich zatrudniają
    Ruda

19.02.2021 09:48

Dzień dobry. U nas na obiekcie w Brzegu Dolnym nie możemy narzekać na kierownictwo. Rękawiczki dostajemy. Pani kierownik pomocna, zawsze pomoże dowiezie towar . Jak trzeba pójdzie posprzątać czy weźmie maszynę i do czyszcza. Gorzej z gora zmieniają wszystko i nie patrzą na pracowników pani kierownik walczy o nas ale nie wygra że swoim szefostwem.
    Pracownica

05.07.2021 19:44

Długo myślałaś co odpisać, ale dziękuję za zaintetesowanie problemami na innych obiektach. Dzisiaj bez ataku :)
    UczulonynaPracę

12.07.2021 11:02

Nie wiem co to zachwalać czego oczekiwać jest to praca za najniższą stawkę na rynku Nawet mogę powiedzieć że ujmuje godności bo za 3000 można wykładać towar w firmie dorywczo na przykład Makro czy innym markecie żadna to łaska z pracodawca jest dla ciebie miły jeśli wykonuje swoje obowiązki sumiennie środki czystości i ochrony osobistej to jest obowiązek a nie przywilej więc tutaj też nie dopatruje się cudownej metamorfozy na polskim rynku . Jak dla mnie płacę są bardzo niskie a wymagania są dosyć wysokie bo praca z tego to wiem jest nadal za najniższą krajową bardziej jako dodatek dla emeryta
    Pracownikiui

06.06.2021 20:18

Do dnia dzisiejszego nie mam umowy i nawet nie wiem czy dostanę wynagrodzenie za pracę. Jestem zatrudniony jako osoba z orzeczeniem natomiast pani brygadzistka dzwoni i chce abym został na 10-11 godzin w pracy. Oczywiście nie polecam tej firmy.
    Walentyna

18.06.2021 13:43

Szanowne Kadry Ever Grupa, ja również pracowałam bez pisemnej umowy, ba, nawet bez osobistej rozmowy z miejscowym przedstawicielem. Umowa została podpisana później. W międzyczasie firma straciła umowę z dyrektorem obiektu, gdzie pracowałam i nie poinformowano mnie o tym. Nie wiem, w jakim stopniu ta sytuacja była zaskoczeniem dla Ever Grupa, dla mnie to osobista porażka (weszła inna firma ze swoimi pracownikami) i po rozmowie dyrektorem obiektu okazało się, że były zarzuty do firmy, a nie osobiście do mnie, pracownika. Wszystkie formalności były załatwiane po ustaniu obowiązków i nawet zdaje się umowa zlecenie trwa nadal...
    Łódź

01.07.2021 00:46

No bardzo ciekawe że podpisujecie umowę ja już czekam na umowę 10 dni i jeszcze jej na oczy nie widziałam
    [email protected]

30.06.2021 15:14

Ewer zatrudnia przed wszystkimi Ukrainki, mają więcej godz niż Polki, bo one muszą zarabiać, taką opinie uzyskałam od Kordynatora A my mamy inne zakładki.
    Asia

26.06.2021 08:57

Nie polecam pracy w firmie Ever, jedynym plusem są wypłaty na czas, ale jest to szczególnie pilnowane, żeby pracownik nie mógł zgłosić, a z resztą spraw dotyczących pracownika takich jak warunki pracy, poszanowania ze strony przełożonych oraz innych mających wpływ na jakość wykonywanej pracy to firma doskonale sobie radzi. Pracownicy, którzy doświadczyli tego na własnej skórze i szanujący siebie dawno zapomnieli, że taka firma istnieje i nikomu nie będą polecać, zeby tam się zatrudnić.
    Elżbieta

25.06.2021 18:56

Firma bardzo dobra brygadzistka bardzo uprzejma kierownik bardzo miły człowiek Wypłaty na czas a nawet przed Polecam Firmę Ever

21.06.2021 15:36

Zgadzam się ze środków wiecznie brak już nie mówiąc o rękawiczkach,których notorycznie brak.Maszyny i zepsute odkurzacze stoją zepsute miesiącami . Brygadzistka kombinuje jak może żeby pracownicy mieli czym robić .Moim zdaniem powinna być kontrola co jakiś czas na budynku ,albo rozmowa z pracownikami ewentualnie z brygadzista z budynku co tak naprawdę się dzieje i nie z kierownikiem lub menadżerem którzy również zaniedbują swoje obowiązki ale głównym derektorem.Naprawde ostatnio źle się dzieje i może wkoncu ktoś się tym zajmie ,pracuje parę lat w firmie więc wiem co mówię .

21.06.2021 19:33

Audyt fajna sprawa, ale zapowiedziany dużo wcześniej tak jak na naszym obiekcie skutkuje to tym, że z magazynu dostaliśmy domestos, który po rozcieńczeniu z wodą ma stworzyć niepowtarzalny zapach świeżości i taki pół na pół rozcieńczony z wodą mamy zalewać toalety, a po takim audycie wracamy do tych samych rządów i przecierania sanitariatów szmatką zamoczoną w czystej wodzie. Audyt wewnętrzny to często mydlenie oczu pracownikom, ponieważ managerowie i dyrektorzy regionalni znają dobrze pracowników administracyjnych przeprowadzających tzw. wizytacje, więc może dla przykładu warto zatrudnić osoby z zewnątrz i przeprowadzić audyt zewnętrzny i porównać, czy przeprowadzane są rzetelnie, czy tylko zeby w dokumentacji był zapis, ze firma interesuje się obiektami i co na nich się dzieje.

23.06.2021 18:56

Słuszna uwaga.
    Gdańsk

17.05.2021 20:31

To najgorszy pracodawca z jakim miałem do czynienia. Fatalna atmosfera, kolesiostwo. Absolutnie nie polecam.

18.06.2021 08:38

Tak samo u nas, do kadry kierowniczej zaproszono zwykłą pracownicę, bo nie można dopuścić kogoś z zewnątrz, a wiadomo w jakim celu i teraz mamy tzw. trójkę rządzącą, tyle tylko że pracownica z awansem zaciążyła i ciekawi nas czy dopuszczą kogoś z zewnątrz, czy znowu awansuje pracownik, którego sobie upatrzyli jako kozła ofiarnego.
    Pracownik konesera Warszawa

08.05.2021 19:38

To są żarty takie traktowanie niepełnosprawnego pracownika, któremu była obiecana lekka praca, a dostaje 21 pięter do zrobienia w 7 godzin i nakazując mu skakanie po drabinie z odkurzaczem by odkurzał ściany i nagle gdy wykonujący polecenie kierowniczki Dany pracownik spadł z drabiny i zgłosił to kierownictwu, że wydarzyła się krzywda pracownikowi, kierowniczka chowa się w ubikacji i podsłuchuje, że pracownik rozmawia z przyjacielem i w nerwach użył kilku wulgaryzmów nie robiąc nikomu tym krzywdy zostaje zwolniony bez poinformowania go o tym osobiście tylko dowiadując się od innych pracowników. Sprawę zgłaszam do pefronu i państwowej inspekcji pracy. Żegnam się z takim traktowaniem i z taką firmą!
    Były

17.06.2021 18:40

Robaczywa firma. Pseudo zakład pracy chronionej. Hajs dostają z pfronu i darmowych pracowników mają. Nic od siebie. Wyzysk. Pensja głodowa. Stanowiska pracy są niedoposażone. Długo by opowiadać.
    Exrobotniczka

14.06.2021 16:39

Nie polecam pracy na obiekcie awf w warszawie na marymonckiej przez brygadzistke
    Exrobotniczka

14.06.2021 16:29

Brygadzistka na akademi sportowej na Marymonckiej byla zla kobieta jakas niezrownowazena psychiczna. Nie dalo się tam normalnie pracowac mobinguje tych ludzi co nie wchodza jej w d Kolesiostwo, swoim kolezankom dopisuje godziny pracy, jej kolezanko cwaniakowaly wychodzily dużo wcześniej a kase braly. Bobul ova Brygadzistka krzyczala na ludzi Czemu taka osoba tam byla jsk nie powinna być powinna być znowu zwykla sprzątacz.
    Mania

07.06.2021 17:11

Pracuje w tej firmie od od paru m-cy,po tzw "sprawdzeniu się " miała być umowa o pracę ... zlecenie jak było tak jest, wolnego wziąć nie możesz nawet z ważnych powodów bo przecież nie ma nikogo na zastępstwo...i tak tyrasz za 13,50 od poniedziałku do soboty,i nawet nie śmiej poprosić o urlop...Jeszcze chwilę i spadam z tąd ,niech się pali,wali,deszcz żabami żuca...nie polecam

09.06.2021 19:58

Ja też pracuję bez umowy Najlepsze jest to że poszedłem ostatnio do lekarza i okazało się że nie mam ubezpieczenia zdrowotnego. Więc traktują osoby jak (usunięte przez administratora) Nie polecam tej firmy. Pozdrawiam

29.05.2021 12:40

Praca bardzo dobra, kierowniczka kompetentna ludzka. Płyny wszystko na czas. Polecam.

28.05.2021 17:02

Kiedy będą paski za Maj w systemie nowym?

28.05.2021 15:40

Kiedy w nowym systemie będą widoczne paski?

28.05.2021 15:36

Kiedy będą paski wprowadzone?
    Emer

27.05.2021 12:14

Pracuję w Everze w ochronie i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń do tej firmy. Kasa bez jakichś kombinacji i zawsze na czas
    Dramat jakiś

22.05.2021 22:43

Pracuję w Białymstoku na obiekcie browar kierownik Krzysztof naśmiewa się z ludzi z grupami doświadczam mobbingu codziennie Pracuję już pewien okres czasu zbieram dowody i będzie pozew. 1/10
    Medium

23.05.2021 13:48

Z ciekawości zapytam, jak kierownik naśmiewa się z ludzi niepełnosprawnych? Można prosić o bliższy opis, bo to bardzo karygodne!
    Klara

25.05.2021 19:59

W Krotoszynie również nie jest kolorowo Młodej Pani Kierownik uderzyła woda sodowa,do głowy.O wszystko trzeba się prosić. A spróbuj iść na L4 to jezdzi na tobie jak po psie .Pani Mariola była kierownikem z powołania. A brygadzista to dopiero jest chamski .Nawet pracownicy z mahle go nie cierpią.

Zostaw merytoryczną opinię o EVER GRUPA