Sandoz Polska Sp. z o.o

Pruszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 112 ocen.

Opinie o Sandoz Polska Sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandoz Polska Sp. z o.o

xxx

byłem na rozmowie . dużo wymagają bardzo marnie płaca . nie polecam

kandi

BYłem na rekrutacji do linii antybiotykowej na Rybnik. Rozmawiałem z kierownikiem . Rozmowa bardzo profesjonalna, mocno szczegółowa, dopytująca. B. dobre wrażenie . Wiecie coś o tym kierowniku. ? Jest spoko?

zaproszony

Hej, jak się pracuje w CNS? W ostatnim czasie ok 2 msc chyba z cztery wakaty były? z czego to wynika? Jacy regionalni w kujawsko - pomorskim?

Ojojo

Nie polecam firmy nikomu. Wszyscy zastraszeni atmosfera okropna . Plany nieosiągalne, czyli na premie nie masz co liczyć. Teraz jeszcze zbierasz kropki co miesiac (jak w przedszklolu ). Trzy czerwone kropki( brak realizacji planu)i plan naprawczy . Nie zrobisz planu to out. Dodam, że plany naprawcze ma co drugi rep.generalnie jak nie musisz to nie zmieniaj .....

śląsk

Jest ogłoszenie na rybnik do linii antybiotykowej

Hcc

Matt daj sobie spokój z Sandoz, atmosfera fatalna, rotacje duże , ten region i kierowniczka tez zmiany co chwile

Stasiu

Jak jest sezon to zrealizujesz plan, jesli nie - możesz mieć kłopot. Mocny nacisk na udziały rynkowe. Kierowniczka chyba spoko, nagradzana na cyklówkach, zespół zajefajny, nowy FFM.

Matt

Witam, czy ktoś mógłby podzielić się swoją wiedzą na temat pracy przedstawiciela medycznego, linia antybiotykowa, region - pomorskie? Coś o kierowniku z tego terenu? Duża jest rotacja na tym terenie?

Gosc

Witam, Czy może ktoś napisać jaka jest podstawa netto ( widełki ). Jakie auta segment.

Agnieszka

Jak wyglądają warunki do rozwoju w Sandoz Polska Sp. z o.o? Obecnie dostępne są oferty pracy, w których zamieszczono informację o szkoleniach zapewniających podnoszenie kwalifikacji. W dzisiejszych czasach rozwój jest bardzo ważnym czynnikiem, który dla wielu osób jest podstawowym kryterium wyboru pracy. Warto podzielić się informacjami na ten temat z innymi użytkownikami, którzy zainteresowani są ofertami pracy.

KTOŚ
@Agnieszka 16.08.2017 23:02
Jak wyglądają warunki do rozwoju w Sandoz Polska Sp. z o.o? Obecnie dostępne są oferty pracy, w których zamieszczono informację...

Nie ma żadnych warunków do rozwoju. Jak to mówią menadżerowie wyższego szczebla w Sandoz potrzebni są ludzie którzy sie nie wychylają i robią co im każą. Jedyne co się tam rozwija to korupcja. NIE NABIERAJCIE SIĘ NA PUSTE FRAZESY. To jest najgorszy pracodawca na rynku.

DeJo
@Agnieszka 16.08.2017 23:02
Jak wyglądają warunki do rozwoju w Sandoz Polska Sp. z o.o? Obecnie dostępne są oferty pracy, w których zamieszczono informację...

Pracuje 2 lata. Przez ten czas nie miałem żadnego szkolenia podnoszącego moje kwalifikacje. Chyba ze firma mówiąc o szkoleniach ma na mysli cyklowki. W firmie jest terror, mobbing, większość ludzi na gwałt szuka nowej pracy. Plany dla większości nieosiągalne. Na ponad 300 rep, tylko 30 robi plan roczny. Dobra rada- z dala od tego obozu pracy.

Jelonek

Repowanie jak wszędzie. Obecnie atmosfera mam nadzieję się oczyszcza. Firma strasznie goni do przodu, 7 priorytetów naraz. Da się wytrzymać ale łatwo nie jest. Wszystko zależy od kierownika, dziwaków jak wszędzie nie brakuje.

Agnieszka

@Haery. porównujesz firmę Sandoz Polska Sp. z o.o do obozu pacy. Co jest powodem takiej niechęci do firmy? Dlaczego masz takie negatywne nastawienie? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z Sandoz Polska Sp. z o.o

Agnieszka

Kto pomoże użytkownikowi @dakota123124 i napisze więcej na temat warunków pracy na stanowisku przedstawiciel medyczny? @dakota123124 koniecznie podziel się z nami swoimi wrażeniami po rozmowie kwalifikacyjnej.

dakota123124

witam, proszę o informacje odnośnie warunków pracy w firmie Sandoz ( jak wygląda ogólnie praca, ilości spotkań , warunki finansowe , atmosfera w pracy ). zostałem zaproszony na rozmowę na przedstawiciela .

Jelonek
@dakota123124 17.05.2017 18:57
witam, proszę o informacje odnośnie warunków pracy w firmie Sandoz ( jak wygląda ogólnie praca, ilości spotkań , warunki finans...

Cześć. Już po rozmowie?

:)

Witajcie, proszę powiedzcie coś więcej na temat firmy a konkretniej na temat podstawy, premii , dodatków, floty, itp. będę wdzięczna również za info. dotyczącej samej rekrutacji. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie konkrety. :)

Mm

Czy jest tu ktos kto byl na rozmowie w grudziadzu do linii antybiotykowej?

ja

no i czcze gadanie a treści żadnej. Jak zarobki na PM???

Agnieszka

@Joker, proszę o komentarze na temat pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o, a nie o poszczególnych osobach.

Joker

Tylko czekamy kiedy Pana Hirka powiozą. Podobno w ostatniej firmie też był ostatni i nie grał z zespołem. Człowiek korporacja, dla niego nie liczy się rodzina, zespół tylko praca i jego tabelki.

Agnieszka

@Gogusia, czyli polecasz pracę w Sandoz Polska Sp. z o.o?

Osmańska
@Agnieszka 27.03.2017 11:19
@Gogusia, czyli polecasz pracę w Sandoz Polska Sp. z o.o?

Trudno polecać firmę która obecnie ma kilka spraw w sądzie o mobbing.

Gogusia

Pracowałam jeszcze w tym roku. Generalnie Ok gdyby nie zmiany i mała elastyczność kierownika. Pensja terminowo, premia znośna, dodatki super , leki dobre. Jak ktoś się obija, to trudno żeby był zadowolony.

Agnieszka

@Mack, a czy są jakieś dodatki do pensji? Jak ogólnie oceniasz pracę w firmie?

Lulu
@Agnieszka 23.03.2017 09:55
@Mack, a czy są jakieś dodatki do pensji? Jak ogólnie oceniasz pracę w firmie?

Nie wszystko można na pieniądze przeliczyć....

Mack

Totalna porażka,nie ma dnia żeby ktoś nie dał wypowiedzenia lub L4. Kierownik na mazowieckie Pan H. wykończy psychicznie wszystkich. Widzi tylko siebie i swoje tabelki.

Marina
@Mack 22.03.2017 16:17
Totalna porażka,nie ma dnia żeby ktoś nie dał wypowiedzenia lub L4. Kierownik na mazowieckie Pan H. wykończy psychicznie wszyst...

6 osób z 12 sie u niego zwolniło. Nie lepsza kierowniczka z kardio ... niejaka Dzolanta. Chora na glowe i zamiast pracować zwala wszystko naludzi. A sama ma spotkania o których nikt nie wie, zamiast pracować oczywiście

Agnieszka

@Jowestoo, dziękuję za opinię.

Agnieszka

@Jowestooo, a jakie znalazłeś pozytywy pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o?

Jowestoo
@Agnieszka 17.03.2017 09:07
@Jowestooo, a jakie znalazłeś pozytywy pracy w Sandoz Polska Sp. z o.o?

Ludzie , Ci na dole. I częściowo góra , nie Ty która kontrolujesz portal Droga Pani, czekamy na ankietę wynik zadowolenia pracowników Hurra i prosze ja opublikować

Jowestooo

Katarzyna Sejwa udzieliła wywiadu 1 marca po czym tydzień później rzuciła papierami i uciekła z Sandoza w trybie natychmiastowym !!!!!! .obecnie to obóz pracy perspektywy rozwojowe zapomni premie zapomni zebranie u lnekarzy o nowych pacjentów bo zawsze za mało działem Rx radzi niedipiesxzona pani traktująca ludzi jak gowno wstrętna maszyna korporacji codziennie ktoś rzuca papierami :dział marketingu nie istnieje bo wszyscy odchodzą .jako rep ,praca bez premi !!?!! Tabelki do tabelek 12 wizyt lek plus 2/3 apteczne a wie, ze inne działy robio i po 16, .obecnie najdroższa firma generyczna w Polsce. Porażka nikomu nie polecam.

Paula
@Jowestooo 16.03.2017 22:51
Katarzyna Sejwa udzieliła wywiadu 1 marca po czym tydzień później rzuciła papierami i uciekła z Sandoza w trybie natychmiastowy...

Sejwy K. Nie rzuciła papierami a podziękowali jej. Za zarżądanie przez mobbing.

Agnieszka

Czytaliście już wywiad? Był przeprowadzony specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,187073,wywiad-katarzyna-sejwa Co uważacie?

Katarzyna
@Agnieszka 01.03.2017 12:47
Czytaliście już wywiad? Był przeprowadzony specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,187073,...

Pani Agnieszko, bardzo proszę o rzetelne i całościowe informowanie uczestników tego forum. Wywiad z p. Katarzyną Sejwą został zrobiony już bardzo dawno temu i nie pochodzi z roku 2017. Pisze Pani, że jest z marca - ale którego roku? Taki brak pełnej informacji czasem prowadzi do błędnych wniosków.

Kandydatka

Widziałam ogłoszenie do specjalistyki - reumatologia. Czy ktoś wie jakie są warunki płacowe, jaka atmosfera, gps? Tutaj opinie nie są najlepsze, a zależy mi na dobrej zmianie, dlatego jeśli ktoś ma doświadczenie w pracy w tym dziale proszę o opinie. Warto?

niki
@Kandydatka 20.02.2017 07:28
Widziałam ogłoszenie do specjalistyki - reumatologia. Czy ktoś wie jakie są warunki płacowe, jaka atmosfera, gps? Tutaj opinie...

Na jaki teren jest to ogłoszenie do reuma/uro?

michael

Kondzio szef antybiotyków to jest giguś dopiero. Te teksty o uczciwości po tym, jak sam ma wyrok z 2014 roku za korupcję. W internecie sporo na temat afery sędziow piłkarskich. Poznań górą.

paula

Orientujecie się czy jeszcze szukają na teren Ostrołęki, czy już znaleźli??? Znajoma mówiła ze szukaja, ale nie mogę znaleźć tego ogłoszenia.

eee
@paula 29.11.2016 21:19
Orientujecie się czy jeszcze szukają na teren Ostrołęki, czy już znaleźli??? Znajoma mówiła ze szukaja, ale nie mogę znaleźć t...

znaleźli

Kasia S.

Najgorsza firma na rynku. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Jak ktoś upomni sie o swoje to od razu jest szykanowany i zastraszany zwolnieniem dyscyplinarnym. mają wiele spraw w sądzie i wszystkie przegrywają. Trzymać sie od nich z daleka. Czy przedstawiciel medyczny czy farmaceutyczny nie ma znaczenia wszyscy muszą pracować w aptekach. I są zmuszani do łamania prawa, bo firma wymyśla akcje na leki refundowane co jest zabronione prawem. zmuszają również do płacenia za leki refundowane.

polak
@Kasia S. 22.11.2016 20:28
Najgorsza firma na rynku. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Jak ktoś upomni sie o swoje to od razu jest szykanowany i zastraszany...

najgorszą to jest firma KRKA

pf
@polak 09.12.2016 07:55
najgorszą to jest firma KRKA

KRKA i słynna Aurora ,która wyleciała z Sandoza,Benckizera za mobbing.

Paweł

mam pytanie. Czy ktos z Was zna panią Aurorę która pracowała w firmie Sandoz? Podobno wyleciała za mobbing-prawda? Pytam,gdyż jest teraz w KRKA i robi to samo. Wcześniej czytałem,że robiła to samo w Benckizer.

Angi

Nie polecam pracy w Sandoz to nue jest ta firma co jęcze kilka lat temu.Stressd stress i jeszcze raz mobing ....Atmosfera straszna ,zmiany co chwila ,brak możliwości w pracy z lejarzami, beznadziejny system rozliczania faktur .Placa nieźle przedstawicielom ale kasa to nie wszystko ludzie uciekają do innych firm nawet na zastępstwo.Ja tez uciekłam po niecałych 3 miesiącach

Haery.
@Angi 28.10.2016 23:10
Nie polecam pracy w Sandoz to nue jest ta firma co jęcze kilka lat temu.Stressd stress i jeszcze raz mobing ....Atmosfera stras...

Pracowałem w sandozie / leku ..8 lat , ( w lepszym okresie firmy)!i powiem. Przyszłym Pracownikom ....obecnie te nie firma farmaceutyczna , tylko ukryty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Z zakompleksionymi kierowniczkami. Itp . Itd . NIE POLECAM .

Juras

O jakich technikach mówisz @Damin? Ja za bardzo nie jestem obeznany właśnie w tym, jak to wygląda na rynku i chętnie bym się czegoś dowiedział na ten temat

anonim

(usunięte przez administratora)

Damin

Przedstawiciel medyczny, mam za sobą kilka rozmów, ale każda firma ma jakies swoje techniki. Jesli cos wiesz, to bardzo mi to moze pomoc. Z góry bardzo dziekuje!

Damin

Czy byłby ktoś uprzejmy i odpowiedział mi jakie pytania mogą pojawić sie na 2 etapie? Bardzo prosze o wszelkie wskazówki! Pilne! Dziekuje

Findajob

Witam, Zostałem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjną do firmy Sandoz na PM w przyszły piątek. Rozmowa odbedzie sie z pracownikiem dzialu HR. Czy ktos moglby yc tak uprzejmy i podpowiedziec jak przebiega taka rozmowa w tej firmie i jakiego typu pytania zostaja zadawane przez rekrutujacych? Z gory dziekuje

jacek

jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?

mb

Jak jest na terenie mazowieckim

krka=sandoz

widzęże przełożona Aurora wyleciała z Sandoza do KRKA za mobbing i robi to samo,co "nowa" przełożona w Sandozie. Korporacje tak mają,Wiem,że Przedstawiciel w KRKA skierował sprawę do Sądu za mobbing.

Pola

Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi, jak wygląda drugi etap rozmów na PM? :)

byryllo

Witam wszystkich, właśnie pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciela Medycznego. Chciałbym od was uzyskać informację: ile wynosi śr. ilość wizyt na dzień, czy PM obsługuje zarówno lakarzy jak i apteki itp. Jakie są warunki zatrudnienia tzn. podstawa ile wynosi, czy samochód jest do dyspozycji. No i jedno z najważniejszych jaka jest ogólna atmosfera w pracy, w szczególności chodzi mi o rejon Śląsk. Z góry dziękuję wszystkim za informacje. Pzdr

Monia

Część wszystkim:) w piątek mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowiska przedstawiciela medycznego. Jakich pytań mogę się spodziewać? Proszę pod powiedźcie na co zwrócić uwagę kiedy będę się przygotowywać do rozmowy:)Nigdy nie byłam na rozmowie o wyżej wymienione stanowisko.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lokals

@emilia, dziękuję za podpowiedź. Już zasiliłem ich bazę w moje CV :-) Pozdrawiam z Wielkopolski.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lokals

Tak, ale takiego specjalisty nie poszukują na terenie Wielkopolski. A chętnie bym aplikował :-)

Lokals

Cześć. Właśnie poszukują do linii CNS/pain na teren Kalisz/Sieradz. Czy ma ktoś wiadomość, jakie są warunki pracy w tej linii? Płaca, ekipa, kierownik, narzędzia pracy?

Olaf

Praca w Sandozie to beznadzieja. Szczególnie irytuje brak porozumienia pomiędzy tzw.kierowniczką Joanną P., a pracownikami na jej zmianie.Ta "kobieta" nie potrafi spokojnie wytłumaczyć pracownikowi danego problemu odnośnie produkcji. A dlaczego?-ktoś zapyta.To proste-ponieważ nie zna się na procesie i tyle.Dla niej liczą się procedury wyuczone najlepiej na pamięć :-).A poza tym jest niemiło nastawiona dla osób nowych, uczących się.Generalnie nie można na nią liczyć, w żadnym aspekcie zawodowym.Nie polecam współpracy z tą panią.

Ewa

Szokuje mnie twoj wpis, biedny człowiek bez samochodu, ale zapominasz ze ten samochod nie jest do wozenia tylka po miescie tylko jest to narzedzie pracy i to ciezkiej. A jak zaczniesz w sandoz to lekko nie bedzie i sa tacy, ktorych nawet kasa nie jest w stanie zatrzymac.

no łał

WOW !!! Pensja i samochod , no rzeczywiście ciekawie to wyglada hahahaha

Yeti

Hej podobno prowadzona jest rozmów kwalifikacyjna na PF od Rx na zachodniopomorskie wiecie coś na ten temat jaki kierownik jak poprzedni PF na tym terenie pracował pisze jako PF z 8 letnim doswiadczeńiem w tej branży Warto .....dzieki

Zostaw opinię o Sandoz Polska Sp. z o.o - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandoz Polska Sp. z o.o