Lek S.A.
3 41 6 1

Opinie o Lek S.A.

Ładna

Witam! Jak jest na przepakowywaniu leków? I jaka jest z tego kasza do ręki?

Aneta
@Ładna 09.12.2018 12:55

Jak rozumiem, jesteś zainteresowany pracą właśnie na tym stanowisku? Czy powiesz nam, z jakich względów rozważasz akurat pracę w tym miejscu? Co jeszcze prócz warunków finansowych chciałbyś wiedzieć nim podejmiesz zatrudnienie w Leku?

Aneta

@Jb, Twoja wypowiedź niewiele mówi o pracy w Lek S.A. Może widzisz jakieś plusy pracy w tym miejscu? Powiedzcie czy w Lek S.A. można liczyć na premie bądź benefity pozapłacowe ze strony pracodawcy?

A Tak
@Aneta 24.07.2018 12:17

O jakich plusach można mówić pracując w szkodliwym dla zdrowia środowisku?, praca w tym zakładzie obarczona jest chorobą zawodową w niedalekiej przyszłości. Pracodawca, Dział personalny jak i służba BHP nic z tym nie robią, bo dobrze wiedzą że i tak nikt im nic nie udowodni ze względu na braki dokumentacji z wyników pomiarów środowiska pracy jak zafałszowanych raportów. Wynagrodzenia to średnia zarobków z wszystkich zakładów zatrudniających osoby bez wykształcenia oraz bez odpowiednich kwalifikacji więc nie zastanawiajcie się nad tym czy faktycznie ktoś kto pisze negatywne opinie nie doradza Ci dobrze przed popełnieniem błędu z którego będziesz się leczyć następne kilka miesięcy szukając innego pracodawcy

Aneta
@A Tak 08.11.2018 14:29

Jednak niektórzy decydują się na pracę w tej dziedzinie i zaglądają na forum, aby dowiedzieć się jak inni pracownicy oceniają pracę w Lek S.A. Dlatego jeśli pracujesz w tej firmie to opisz proszę warunki zatrudnienia. Dla tych osób cenne będą informacje o tym jaką umowę proponuje pracodawca dla nowo zatrudnionych pracowników oraz czy można liczyć na premie lub benefity.

Jb

Praca okropna. Najgorsze jak z (usunięte przez administratora) zrobia pana. Nie polecam.unikajcie to wesole miasteczko.

Szukasz pracy?

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Lek S.A. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby warunków zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Stryków i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Waldi

Może lepiej nie róbmy z tego forum takiego magla. Ważne, że dobrze się pracuje.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Ola
@Zainteresowany 06.04.2018 19:04

Tu masz 1000% racji sama widzę co tu się dzieje prawie co drugi ,,- druga ma tu romans mężatki i mężowie

Praca
@Zainteresowany 06.04.2018 19:04

Tak jest rekrutacja przez agencje pracy job piotrkowska 157 lodz. :)

Nic

Pracuje się dobrze tylko jest trochę jak w burde...u żonaci faceci piepsz...swoje koleżanki a mężatki dają swoim kolegom taka Sodoma i Gomora poza tym ok zarobki dosyć dobre i socjalne też.

i.

Jak się tam pracuje na stanowiskach inżynieryjnych? Widzę, że szukają sporo osób. Jakie stawki, atmosfera pracy (bardzo korporacyjna?), ludzie w porządku?

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Lek S.A.? Napisz o tym!

Asia

firma przenosi finanse do czech od września

Irek

Macie powód żeby nie pisać na forum?

Biochemik

Witam serdecznie. Przeczytałam mnóstwo negatywnych opinii na temat pracy w firmie Lek S.A. Jutro idę na rozmowę i powiem szczerze, że jestem trochę przerażona. Czy na dziale pakowania jest w porządku? Chodzi mi głównie o atmosferę. Pozdrawiam serdecznie

Aneta

W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Przedstawiciela Medycznego - czy ktoś z forumowiczów może opisać swoje doświadczenia związane z tym stanowiskiem? Jak wygląda proces rekrutacyjny na to stanowisko? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

loki

Witam. jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna na analityka kontroli jakości? jakie zorobki i benefity?

Aneta

@Yetowski czy byłeś na tej rozmowie kwalifikacyjnej? Chętnie dowiemy się więcej o jej przebiegu. Czego mogą spodziewać się inni kandydaci? Jakie wrażenie zrobiła na Tobie firma?

kk

Na chwilę obecną nie warto tam iść. Pracownik produkcji zarabia 2400 + 200 w karcie Lunch. Normy, nieposzanowanie pracownika przez zarząd, finansami rządzi HR, co roku podwyżka w wysokości 1-2%. Coraz więcej ludzi odchodzi do konkurencyjnych firm w Strykowie. Atmosfera na zmianach fajna, ale psuje to kierownictwo wyższego szczebla.

Yetowski
@kk 04.04.2017 15:44

Witam. Mam takie pytanie. Czy warto iść na produkcję czy ubiegać się o stanowisko magazyniera w Owej Firmie? Za dwa dni mam rozmowę o pracę w Lek-u. Co możecie mi podpowiedzieć. Pozdrawiam

kk
@Yetowski 09.05.2017 21:41

Na produkcję na pewno nie warto, chyba, że przejściowo. Dostajesz robotę i szukasz w międzyczasie innej. Zakłady w około, jak Corning na przykład - oferują o wiele lepszą atmosferę pracy i wyższe wynagrodzenie. O magazynie się nie wypowiadam, bo po prostu nie wiem :)

Aneta

Pracujesz w Lek S.A.? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie. Na jakie benefiy mogą liczyć pracownicy?

gdlasf

Z tego co wiem teraz nie prowadzą rekrutacji do tego działu @aksa ale za to są inne ogłoszenia np. na przedstawiciela medycznego

aksa

hej ile zarabiacie w kontroli jakości?

anonim

(usunięte przez administratora)

scout

Kontrola jakosci jest spoko o ile trafisz na chemie. Na mikrobiologii klika i kolesiostwo, wiec jak nie wejdziesz w uklad, to nie ma tam zycia.

oo
@scout 09.03.2016 09:16

tak zle jest na mikrobiologii?

asia

Napiszecie coś jak w kontroli jakości jest?

asia

hej a jak jest w kontroli jakości?

gosc

Gdy sie pracuje na umowe o prace to moze jest nie zle (premie, bony na obiady, szkolenia). Niestety trudno o taki wakat. Przewaznie pracuje sie jak na umowe o prace ale podpisujzc co miesizc nowz umowe zlecenie. Trzeba wynegocjowac dobra kase na poczatku, bo podwyzki nie uswiadczysz przez najblizszych kilka lat.

Zostaw opinię o Lek S.A. - Stryków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lek S.A.