4.2/5

• Komorów

3. Opinie o pracodawcach Otrębusy
  5. Opinie o Piekarnia Cukiernia AK

Opinie o Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy

Nie przegap nowości o Piekarnia Cukiernia AK!

Diana

10.10.2022 15:01

Super cukiernia. Zawsze super smacznie i bardzo miła obsługa.
    Lilka

27.09.2022 18:49

Mama próbowała w sklepie przy ul (usunięte przez administratora) kupić ciasto marchewkowe,niestety chamstwo pani w długich czarnych włosach doprowadziło do tego, iż mama wyszła z państwa sklepu trzaskając drzwiami....

28.09.2022 08:27

Dzień dobry, bardzo przykro nam czytać, że nasza klientka została źle potraktowana. Zapewniam, iż w najbliższym czasie zespół w tym sklepie zostanie jeszcze raz przeszkolony. Bardzo dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie.
    Stała Klientka

23.09.2022 16:52

Jestem regularnie w Państwa sklepie na ul (usunięte przez administratora) w Warszawie,w moim odczuciu nie najlepiej wygląda jak pani ekspedientka w długich czarnych włosach za każdym razem jak jestem w sklepie prowadzi głośne prywatne rozmowy przez telefon,dwie blondynki które tam pracują uwijają się jak mrówki,sprzątają, obsługują, a ich kuzynka w czarnych długich włosach siedzi i rozmawia przez telefon,ta pani jest również dość opryskliwa i lekceważy swoim zachowaniem klientów ,gdy podczas obsługiwania nie słyszą dwie przemiłe panie blondyki co chce kupić klient

28.09.2022 08:24

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Pani wpis. Oczywiście zrobimy wszystko aby poziom obsługi był na najwyższym poziomie. Dzięki Pani opinii możemy działać jak najskuteczniej. Pozdrawiamy serdecznie.
    Czami

26.09.2022 09:16

Bardzo polecam, mają pyszne torty. To już kolejny nasz zakup.
    oki

23.09.2022 09:39

Dobra umowa, człowiek wie co ma robić, nie dodają obowiązków. dlatego warto podjąć współpracę
    patrycja

22.09.2022 09:30

Kupuję tam pieczywo od kilku lat. Super pieczywo, super obsługa. Nie wyobrażam sobie teraz kupować pieczywa w innym miejscu.

20.09.2022 13:01

Wspaniała piekarnia w której można kupić pyszne pieczywo oraz słodkie bułki, pączki, ciasta i drożdżówki.
    Weronika

07.09.2022 18:55

W Nowej Stacji w Pruszkowie super oferta i bardzo dobre pieczywo i słodkości :)
    Hania

08.09.2022 11:06

No i bardzo miła obsługa, to warto dodać.
    Marta

05.09.2022 09:55

Dzisiaj odwiedzałam punkt w Pruszkowie. Super miła Pani, pyszne pieczywo, pączki i te orzechy Bueno :)
    Dominika

08.08.2022 11:28

Zarówno jeśli chodzi o pieczywo jak i słodkości można polecić. Do tego bardzo miła obsługa. Ceny też w porządku.
    Ewaa

07.08.2022 12:54

Bardzo lubię tą piekarnię. Przepyszne pieczywo, jak również ciasta i ciastka. Oczywiście wszystko zawsze świeże. Zdecydowanie polecam.

03.08.2022 10:15

Polecam
    Domino

11.07.2022 11:08

Dobry stabilny pracodawca. Warto spróbować swoich sił.
    Tomek

09.07.2022 23:55

Świetne pieczywo które od wielu lat tutaj kupuję. Smak i jakość które można polecić
    Tomek

07.06.2022 11:00

Polecam! Kupuje u nich pieczywo od dawna. Dzieci bardzo lubią świeże bułki od nich. Ja jestem fanem pieczywa razowego, żona podobnie.

02.06.2022 11:01

Kupuję tutaj pieczywo od wielu lat. Zawsze super smak i bardzo miła obsługa ;)
    Damian

09.05.2022 12:31

Jakby ktoś rekrutował to dajcie znaka co i jak teraz w sprawie rozmowy, będę wdzieczny bo koło sierpnia będę starał się dostać. Pozdrawiam
    Pqti

08.05.2022 20:41

Ogarnęli tort na nasze wesele. Wyszedł piękny i smaczny. Goście zachwalali. Polecam!
    Mimmi

06.05.2022 09:30

Najlepszy chleb tutaj w okolicy. Obsługa bardzo miła, zawsze doradzą, wiadomo smakowo bardzo dobrze podobnie z wszystkimi wyrobami cukierniczymi.
    Magda

07.05.2022 16:19

No ja też lepszego nie znalazłam.
    Magda

07.05.2022 16:19

Otrebusy jak zawsze kozak. Smakowo się bronią ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnia Cukiernia AK?

Kontakt - Piekarnia Cukiernia AK

Wiejska 21 05-805 Otrębusy

NIP:5342035576

Branże: Piekarnictwo i cukiernictwo

05.05.2022 21:42

Świetne pieczywo. Zawsze smaczne. Smak świetny, na drugi czy trzeci dzień tak samo.
    Marta

27.04.2022 14:42

Świetne pieczywo!
    Deys78

21.04.2022 15:39

Od 2 lat związany jestem z cukiernią. Praca na zmiany - okey. Wynagrodzenie - znacznie lepsze niż u ich konkurencji w Otrębusach. Na plus: atmosfera w punkcie sprzedaży.
    Cemii

01.04.2022 12:21

Uwielbiam pieczywo z tej piekarni. Zachowuje świeżość i jest naprawdę smaczne. Duży wybór, także popołudniu można kupić chlebek czy bułeczkę na następny dzień. Polecam.
    Milka

01.04.2022 09:24

Pyszne wyroby, zawsze świeże i w korzystnych cenach. Piekarnia bardzo przypadła mi do gustu :)
    Diana

31.03.2022 12:53

Polecam bo mają świetne pieczywo a obsługa jest bardzo miła i potrafi dobrze doradzić.
    Dawid

22.03.2022 15:32

Będę startował w przyszłym miesiącu i mam nadzieję że się uda.
    Kartii

02.03.2022 10:51

Bardzo miła obsługa. Duży wybór dobrego pieczywa i słodkości. Rzadkość w dobie kiedy piekarnie sprzedają głównie odpieczone pieczywo mrożone.
    Mrożone

22.03.2022 11:49

Tutaj też jest dużo mrożonek . Wiec smacznego.
    Michał

01.03.2022 15:01

Oby więcej takich piekarni. Stawiają na jakość a to naprawdę ważne.
    Kajto

28.02.2022 11:01

Kończę szkołę i będę próbował się dostać. Robi tutaj mój kumpeli i chwali robotę.
    Ania

26.02.2022 20:08

Mogłam łączyć pracę ze studiami. Pozdrawiam cała ekipę
    Dorota

24.02.2022 10:34

Dzisiaj tlusty czwartek więc trzeba będzie wziąć paczki ;) Bo maja świetne ;)
    Limm

22.02.2022 13:32

Ogolnie prace mogę polecić. Jasno określony zakres obowiązków, płacą zgodnie z umową.

16.02.2022 16:14

Jak czytam te wpisy kierownictwa o dobrych bułeczkach to aż się płakać chce. Jaki klient wchodzi na portal opiniujący pracodawców i klepie takie bzdury, kto w to uwierzy?. Ja już jestem po horrorze w tej pseudopracy. Nie myliłam się, od początku coś tu śmierdziało podstępem. Rekrutatorka z Szembeka obiecuje złote góry, nic z tego. Dostajecie umowę zlecenie za marne grosze, na umowie nie ma podanej stawki godzinowej i tu jest właśnie pułapka. Bo jak umowa u mnie była na półtora miesiąca, to była stawka głodowa za całość, bez podziału na ilość godzin. Znaczy to tyle że jak pani kazała ci przyjść np w sobotę to przychodziłaś za darmo. Dziewczyny czytajcie umowe dokładnie, bo później będzie tylko płacz i zażenowanie !!! Pani zastawia się jakimiś widełkami w wypłacie, gdzie z jej widzimisie może podnieść wynagrodzenie , ale wcale nie musi. Traktuje to zlecenie jako szkolenie, szkolenia jednak żadnego nie ma, od razu pracujesz normalnie i robisz wszystko. W porę doczytałyśmy te zapisy w umowie i zwolniłyśmy się wszystkie. Oczywiście przy rozliczeniu również były problemy z pieniędzmi. My w porę dostrzegłyśmy jak nas pani robi na szaro, dziewczyny nie wierzcie jej i omijajcie Otrębusy szerokim łukiem!

17.02.2022 09:46

Droga Pani, jest nam niezmiernie przykro, że bezkarnie rzuca Pani oszczerstwa na temat naszej pracy. Nazywanie naszej firmy „pseudopracą” i opisywanie tego jako horror w naszej ocenie kwalifikuje się do dalszych działań na gruncie prawnym jako zniesławienie. Zdecydowana większość pracujących u nas osób to wieloletni pracownicy, a wpisy tego typu pochodzą najczęściej od tych, którym dziękujemy za dalszą współpracę lub od osób, które zatrudniając się w naszej firmie z góry miały na celu nadszarpnięcie naszego wizerunku jako pracodawcy wśród załogi. Na szczęście takie przypadki zdarzają się niezbyt często, ale jednak. Bardzo niska rotacja i ilość zadowolonych z pracy osób potwierdza, że warunki jakie proponujemy są uczciwe, a podejście do pracownika partnerskie. Nie będziemy jednak polemizować z kłamstwami, dalece bardziej wydaje nam się uczciwe złożenie zażalenia do odpowiedniej instytucji państwowej, niż anonimowe tworzenie hejtu w sieci. Wydawanie opinii w intrenecie pod anonimowym Nickiem, jest bardzo wygodnym rozwiązaniem, zgłoszenie do odpowiedniej instytucji wymaga podania swoich prawdziwych danych. Jeśli ktoś żywi do nas urazę za fakt, że został zwolniony to proszę pamiętać, że dobro klientów i dobra atmosfera pracy jest dla nas kluczowa, więc nie pozwolimy na to, aby ktoś to zakłócał tylko dlatego, że kieruje nim niska samoocena lub po prostu złe intencje. Żałujemy jednocześnie, że nie istnieje portal, w którym w sposób merytoryczny możemy opisać, jak pracuje dany pracownik i przestrzec przed marnowaniem czasu na naukę i tym samym stratę pieniędzy innych pracodawców. Taka ocena byłaby niezwykle cenna i z całą pewnością zaoszczędziłaby nam takich sytuacji jak ta. Życzymy samych sukcesów i pozytywnego nastawienia ;)

20.02.2022 21:11

Proszę Państwa, proszę o zaproszenie mnie na wokandę, stawię się i chętnie będę uczestniczyła w przewodzie sądowym wspólnie ze świadkami, których sąd powoła na mój wniosek oraz posiadając tą żenującą umowę zlecenie w rękach. Zeznacie, że to wszystko nieprawda, ja Państwa pomawiam w internecie na portalu opiniującym pracodawców SIC! Przypomnę tylko, że zeznanie nieprawdy, lub zatajenie prawdy jest karalne. Straszenie byłej pracownicy służbami to też marne podejście, trochę nawet śmieszne. Niestety nie mogę się jawnie przedstawić tutaj z imienia i nazwiska, ponieważ się najzwyczajniej Państwa boję. No ale wracając do tematu to zdecydowana większość Państwa pracowników to osoby ze stażem kilka tygodni, najwyżej miesięcy. Przypomnijmy, że moje wpisy nie pochodzą w związku ze zwolnieniem mnie z pracy. To ja musiałam zakończyć z Państwem współpracę, bo bym z głodu padła wcześniej, czy później. Macie Państwo olbrzymią rotację pracowników. Przed moim zatrudnieniem z relacji dziewczyn wynika, że zwolniło się większość załogi. W moim przypadku w ciągu kilku dni z Szembeka i z Czerniakowskiej odeszły 3 dziewczyny. I to też jest nieprawda? Jeszcze raz powtórzę, że żadnych szkoleń w Otrębusach nie ma, od początku jest ciężka praca za głodowe stawki. Proszę przestać się pogrążać swoimi wpisami tutaj, lepiej by było PRZEPROSIĆ I ZACZĄĆ TRAKTOWAĆ PRACOWNIKA JAK CZŁOWIEKA, KTÓRY CHCE GODNIE ŻYĆ. Apeluję do dziewczyn, które wybierają się na rozmowę o pracę w tej żenadzie... szkoda czasu, zdrowia i nerwów !!
    Zawiedziona

18.02.2022 15:40

Dzień dobry. Długo zastanawiałam się czy w ogóle jest sens pisać na takich portalach. Ale skoro ktoś się odważył postanowiłam i ja - szczególnie, że również byłam straszona zniesławieniem. Mimo, że minęło już sporo czasu od mojego rozstania z tą firmą to nadal wręcz uwierzyć nie mogę, że dalej to może tak funkcjonować. Podczas rozmowy rekrutacyjnej bardzo jasno określiłam jakie wynagrodzenie mnie interesuje (sama wychowuje dziecko, więc doskonale wiedziałam ile mi potrzeba na wydatki), i że poniżej takiego zejść nie mogę, więc szkoda naszego czasu. Przystano na moje warunki! Myślę sobie świetnie! To na szybko załatwienie opieki nad dzieckiem zanim ruszy żłobek i biegiem na "szkolenie". Okazało się, że szkolenie to właściwie już normalna praca, a koleżanki mi podpowiadały co robić. To też mnie nie zraziło. Zależało mi. Starałam się. Potrzebowałam umowy. Miałam od razu dostać zlecenie. Czekałam. Stres był coraz większy, więc zaczęłam pytać koleżanek. I tu nagle okazało się, że to o czym rozmawiałam na rozmowie o prace to jest kompletnie nierealne. Że nie ma mowy o takich pieniądzach. Próbowałam dowiedzieć się u kierownictwa. Zaczęły się kolejne problemy. Już wiedziałam, że tej umowy nie dostane. Ale dostałam zlecenie. Umowe zlecenie. Na śmieszną kwotę. Właściwie nie miałam nic do powiedzenia. Nikt nie odbierał moich telefonów. Nikt nawet nie zamierzał wyjaśnić mi tej sytuacji. Przez kilka dni byłam tanią, naiwną siłą roboczą. Człowiekiem, który był okłamywany od samego początku. Wygląda na to, że praktyki pozostały takie same. Ja trafiłam potem do normalnego pracodawcy, który podpisuje normalną, czytelną jasną umowę. I nie to nie jest szczęście. To jest NORMALNE! Zostałam (usunięte przez administratora) i nie dlatego jestem zawiedziona. Zawiedziona jestem, bo mimo mojego zgłoszenia do PIP widzę, że nadal sytuacja nie uległa zmianie i nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje. Na koniec dodam, że również nie wypłacono mi całej kwoty ze zlecenia. Dla samotnej matki 250 zł to bardzo dużo.
    Exum

15.02.2022 14:03

Praca w tej firmie jest dobra na początek swojej kariery, ale też i dla osób bardziej doświadczonych.

16.02.2022 22:28

Raczysz sobie żartować pani kierownik? Ta praca nie nadaje się dla praktycznie dla nikogo pod kątem nieludzkiego wynagrodzenia jakie oferujecie. Upodlenie człowieka w państwa firmie sięga zenitu. Nikt tu nie będzie pracował za pieniądze, które się zarabiało 15 lat temu i skończ się podszywać pod pracownika, ponieważ żaden z pracowników, z którymi rozmawiałam tego nie potwierdza.

17.02.2022 09:48

Uzyskała już Pani odpowiedź pod swoim wpisem. Pozdrawiam serdecznie.
    Anita

16.02.2022 09:50

Polecam ;) Zawsze można kupić dobre pieczywo bez ulepszaczy.
    Jola

29.12.2021 11:57

Najsmaczniejsze wypieki jakie jadłam. Moja ulubiona piekarnia

24.01.2022 12:47

Jeśli nie codziennie to kilka razy w tygodniu na pewno. Pieczywo równie smaczne.
    Anita

16.02.2022 09:49

Zgadzam się. Najlepsze pieczywo I ciasta. Zawsze świeże i smaczne.
    Ewa

14.02.2022 12:28

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

01.02.2022 11:42

Pieczywo super. Zero problemów. Profesjonalizm i uprzejmość obsługi godne polecenia.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia Cukiernia AK