Piekarnia Cukiernia AK

5. Opinie o Piekarnia Cukiernia AK

Opinie o Piekarnia Cukiernia AK Otrębusy

ReviewUserIconStar

02.12.2024 14:10

Wszystko warte swojej ceny. Jakość pieczywa bije na głowę konkurencję.
    ReviewUserIconAda

07.11.2024 12:53

Jestem zachwycona chlebem z tej piekarni! Smak jest niepowtarzalny, zwłaszcza w porównaniu do chleba ze sklepów sieciowych.
    ReviewUserIconEdyta

04.11.2024 09:56

Świeży, gorący towar, bardzo duży wybór, sympatyczna, profesjonalna obsługa.
    ReviewUserIconkeki

27.10.2024 18:55

Wspaniała piekarnia, która ma naprawdę szeroki asortyment – od chleba, przez bułki, po pyszne ciasteczka!
    ReviewUserIconMaja

06.09.2024 13:20

Każde ciasto od nich to prawdziwa przyjemność, zarówno dla oka, jak i dla podniebienia.
    ReviewUserIconEmka

14.10.2024 09:54

Tak, to prawda, ciasta mają naprawdę najlepsze.
    ReviewUserIconAneta

10.10.2024 10:41

Jedno z moich ulubionych miejsc z pieczywem. Zawsze super smak i idealny zapach. Świeży chleb to po prostu poezja.
    ReviewUserIconKinga

25.09.2024 17:13

Wyjątkowy smak tradycji ... Wypieki z piekarni Otrębusy mają w sobie coś magicznego. Chleb na zakwasie jest pełen smaku, świeży, a jego skórka jest idealnie chrupiąca. Czuć, że to pieczywo robione z sercem i tradycją.
    ReviewUserIconBasia

12.09.2024 11:27

Pieczywo jest doskonałe, a ciasta zawsze kuszą swoim wyglądem.
    ReviewUserIconIwo

13.08.2024 10:28

Pracowałem już jako sprzedawca w piekarni i planuję wysłać CV tutaj. Natrafię na zgrany zespół i życzliwe, wspierające szefostwo?
    ReviewUserIconOntis

10.09.2024 16:25

Z tego co mi mówiła koleżanka która tam pracowała mówiła że atmosfera była dobra, tak samo warunki jeśłi chodzi o $$$
    ReviewUserIconOntis

10.09.2024 16:25

Super piekarnia, koleżanka tam pracowała przez jakiś czas i sobie chwaliła warunki
    ReviewUserIconMeri

10.08.2024 17:26

Chleb pszenny z tej piekarni jest zawsze wypieczony do perfekcji, z idealnie złotą skórką.
    ReviewUserIconLena

12.08.2024 10:53

To fakt, chleb mają świetny.
    ReviewUserIconPaulina

07.08.2024 14:37

Zawsze świeże i pyszne wypieki!
    ReviewUserIconZula

10.07.2024 11:04

Każda wizyta w Otrębusach to gwarancja pysznego pieczywa i miłej obsługi. Uwielbiam ich chleby!
    ReviewUserIconMagda

03.04.2022 07:48

Jak zawsze mogę polecić tort od nich. Super smak!
    ReviewUserIconJadzia

11.06.2024 15:51

W tym roku zamawiałam na komunię córki. Był i śliczny i bardzo smaczny.
    ReviewUserIconHania

08.07.2024 12:35

Dwa torty zamawiałam ostatnio. Wszystko tak jak chciałam. Co do smaku - rewelacja!
    ReviewUserIconHania

08.07.2024 12:34

Piekarnia z bardzo dobrym chlebem w dobrych cenach. Chleb w kilku rodzajach, różne bułki i słodkości
    ReviewUserIconIwona

04.07.2024 13:33

Plus za rozsądne ceny i serdeczność pracowników!
    ReviewUserIconViko

12.06.2024 09:18

Według mnie najlepsze pieczywo, dobre ceny i bardzo miła obsługa :)
    ReviewUserIconJadzia

11.06.2024 15:50

Jeśli chodzi o Warszawę i okolicę to na pewno warto ich wyróżnić. Smakowo super, jakość pieczywa i słodkości bardzo wysoka.
    ReviewUserIconPaweł

10.06.2024 23:03

Jestem stałym klientem i nigdy nie czułem się rozczarowany ich ofertą.
    ReviewUserIconMagda

08.06.2024 23:48

Moje smaki i to totalnie. Zarówno chleby jak i bułki super.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnia Cukiernia AK?

Kontakt - Piekarnia Cukiernia AK

Wiejska 21 05-805 Otrębusy

NIP:5342035576

Branże: Piekarnictwo i cukiernictwo

ReviewUserIconBaśka

22.01.2024 07:44

Szukam pracy u nas na wsi. Nie mam prawka żeby dojeżdżać dalej. Ale martwi mnie trochę problem z. Wypłatami o którym piszecie.ponawiam pytanie o to ile się spóźnia wypłata? Albo to jednorazowe sytuacje i teraz jest w miarę stabilnie? Szukają może piekarzy? No i czy są nocne zmiany jak tak to jaka dają stawkę ?
    ReviewUserIconPracownik

05.06.2024 13:06

Pracuję już kilka lat i nigdy nie spóźniła mi się pensja. Zawsze na czas albo nawet kilka dni przed. Nie rozumiem dlaczego ludzie wypisują takie głupoty ponieważ pensja jak idzie to w tym samym czasie dla wszystkich pracowników. :)
    ReviewUserIconKate

13.05.2024 14:42

Chciałabym wszystkich raczej ostrzegać przed tą firmą niż do niej zachęcać. Niewiele można uzyskać finansowo ze swojego zaangażowania, bo nie dostaje się z tego nic, tak jakby się należało pracodawcy wszystko. Naciąganie prawa w kwestii wypisywania urlopów żeby uzupełnić brakujące godziny, a w grafiku planowanie ich mniej niż powinno być, sprytne, ale mało zgodne z prawem. Dopóki się człowiek nie zapyta o wynagrodzenie i jego niezgodności to się jest tym dobrym, potem już z górki i do wypowiedzenia.
    ReviewUserIconAnia

10.05.2024 08:42

Pewna i sprawdzona piekarnia. Smakowo super, ceny też takie że można tanio kupić fajne pieczywo. A słodkości to już totalne szaleństwo.
    ReviewUserIconEdimi

09.05.2024 22:33

Chleb z piekarni Otrębusy zawsze zachowuje swoją świeżość na długo, dzięki czemu można cieszyć się nim przez kilka dni.
    ReviewUserIconTarkos

04.04.2024 14:45

Piekarnia Otrębusy ma najlepsze ciasta, jakie kiedykolwiek jadłem. Idealne na każdą okazję!
    ReviewUserIconKolti

08.05.2024 18:52

Można też zamówić konkretne jakie się chce także duży plus za to.
    ReviewUserIconKolti

08.05.2024 18:50

Pyyyyyszne pieczywo i bardzo miła obsługa :)
    ReviewUserIconDaria

05.05.2024 20:45

Od lat kupuje pieczywo tylko u nich. Smak, obsługa, jakość - wszystko się zgadza
    ReviewUserIconEmila

08.04.2024 11:37

Zajadam się ich pysznymi wyrobami od kilku lat. Chleby, buły, bułeczki - wszystko pyszne
    ReviewUserIconLibis

08.03.2024 08:32

Świetna piekarnia! Chleb zawsze świeży i chrupiący. Polecam
    ReviewUserIconRombi

07.03.2024 15:45

Piekarnia Otrębusy zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Miła obsługa, przepyszne pieczywo i ciasta sprawiają, że jest to mój ulubiony punkt na mapie miasta.
    ReviewUserIconBeata

05.03.2024 16:07

Jeśli chodzi o pieczywo, to Piekarnia Otrębusy to moje miejsce numer jeden.
    ReviewUserIconWawros

08.02.2024 10:07

Piekarnia Otrębusy to miejsce, do którego chce się wracać. Ich chleb, zawsze świeży i pachnący, jest najlepszym dowodem na to, że tradycyjne metody pieczenia są bezcenne.
    ReviewUserIconAdam

05.02.2024 16:53

Jestem wiernym klientem Piekarni Otrębusy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem.
    ReviewUserIconPerkin

08.01.2024 15:08

Pieczywo z prostym składem. Nie nadmuchane powietrzem. Nawet przy dłuższym przechowywaniu nigdy nie uległo zepsuciu.
    ReviewUserIconAsia

09.01.2024 11:37

Tutaj się muszę zgodzić. Pełno jest pieczywa napompowanego, a tutaj jest normalne z fajnym składem. Na drugi, trzeci czy czwarty dzień jest równie dobrze.
    ReviewUserIconNika

06.01.2024 21:45

Super pieczywo w dobrej cenie, zawsze świeże i duży wybór :)
    ReviewUserIconKlientka

20.12.2023 17:07

Dzień dobry,zakupiłam u Państwa piernik pomarańczowy ,na opakowaniu jest waga 0,575,na paragonie 0,598,dlaczego ekspedientka waży piernik kolejny raz skoro jest waga podana,zaznaczam,że nie chodzi o te ok.2 zł różnicy w cenie /chociaż na wielu klientach są to spore pieniądze/,tylko o fakt kombinowania,piernik kosztuje 54,60za kilogram więc nie jest najtańszym towarem,czasy nie są latwe, a na każdym cieście świątecznym/pakowany zapłacić dodatkowo po ok 2zl /to z kieszeni klienta dodatkowo i 10zł więcej zniknie z portfela za ten sam towar/także mimo zdecydowania rezygnuję z zakupu ciast na święta u Państwa Zdjęcia wagi na cieście i paragonu posiadam
    Piekarnia Cukiernia AK

20.12.2023 18:41

Dobry wieczór, jest nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Zależy nam na rzetelnej obsłudze naszych klientów i takie „niedopatrzenie” nie jest przez naszą firmę akceptowane.
    ReviewUserIconDominika

11.12.2023 10:38

Pieczywo od nich bierzemy od wielu lat i jest ok. Jakość na tym samym poziomie, cenowo też ok. Polecam :)
    ReviewUserIconMarta

07.12.2023 20:54

Najlepsze miejsce z pieczywem jakie znam. Polecam!
    ReviewUserIconKarolina

07.11.2023 07:48

Dobry chleb i bułki. Zdecydowanie lepsze niż w markecie. Pieczywo smaczne na drugi i trzeci dzień, w przeciwieństwie do chleba z innych piekarni.
    ReviewUserIconKamila

02.11.2023 11:07

Świetne pieczywo - jakość na którą nie można narzekać. Ceny też ok. Do tego bardzo miła obsługa.

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia Cukiernia AK

Nie przegap nowości o Piekarnia Cukiernia AK!