Piekarnia Cukiernia AK
2 159 6 1

Opinie o Piekarnia Cukiernia AK

Greta

Ile może zarobić sprzedawczyni w sklepie firmowym , bo rozumiem, że nie tak jak na piekarni ?

Nowa

Jak dla mnie jest okej, niedawno zaczęłam pracę i nie narzekam

Hana

Trzeba rano wstawać, ale ogólnie praca przyjemna, ja mam taki zespół że nic tylko się cieszyć :) polecam ! :)

Zainteresowana

Czy aktualnie jeszcze rekrutują?

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@Zainteresowana 18.07.2018 12:21

Tak nadal trwa do sklepów w Warszawie, Pruszkowie oraz Grodzisku Mazowieckim. Pozdrawiam

Joanna G
@Piekarnia Cukiernia AK 18.07.2018 19:16

Dziękuję, też chętnie skorzystam z Państwa oferty mam nadzieję,że jeszcze aktualne :)

Ag...:)

Ja też się odważyłam i pracuje już drugi tydzień :) myślałam, że będzie o wiele ciężej, ale chyba dobra atmosfera robi swoje, czas leci szybko a praca jest całkiem przyjemna, nie ma nudy

rR

Mogę śmiało polecić :) byłem ostatnio na rozmowie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony warunkami jakie mi zaproponowano :)

Zadowolona z pracy

Pracy jest sporo, ale jest przyjemnie.. najważniejsza jest dobra atmosfera a tego u nas w piekarni nie brakuje, aż chce się przychodzić codziennie do pracy. Zarobki dobre , a wypłata zawsze na czas, ja nie narzekam.. pozdrawiam wszystkich

anonymous

Podnosić ceny to zrozumiałe. Ale zachować jakość to podstawa.Chleb Wiejski podrożał o 40 groszy ale jakość spadła o 50%. Czy to zmiana piekarza czy składników ? .Chleb stał się glinowaty. Stały zjadacz

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@anonymous 04.07.2018 07:13

Bardzo dziękujemy za powyższe uwagi. Takie informacje są dla nas cenne, dzięki nim możemy podnosić poziom naszych usług. Pozdrawiamy.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Posiadasz bieżące informacje na temat wynagrodzenia w Piekarnia Cukiernia AK? Twoja opinia może być bardzo pomocna.

Lidia

Moim zdaniem praca w piekarni jest wymagająca i bardzo ciężka. Nie ma tu opierniczania się ale pracowania i to bardzo szybkim tempie.

Waldek
@Lidia 13.04.2018 11:53

zgadzam się, ale zarobki tez dobre.

Janusz

Praca w piekarni moim zdaniem do bardzo fajnych prac należy, ogólnie trochę pracy się ma ale tak jest w piekarniach nigdy postów, wiadomo przerwy masz by coś zjeść itd. Ale pracy dużo się ma.

max

praca jak najbardziej na plus, składałem niedawno cv i po wiem tak nie zawiodłem się że złożyłem do tej firmy swoje cv.

pierkarnik
@max 08.05.2018 10:14

trzeba podkreślić że praca nie nalezy do łatwych a trzeba mieć cierpliwość też

Synonim

Praca w piekarni, nie należy do łatwy, ale w sumie dobra praca, dużo wysiłku jest ale no cóż jak to się mówi nie wolno się bać wysiłkowej pracy. Ja się nie boje, pracuje po za tym lubię atmosferę w tej firmę.

Anita

Ja powiem tak pracuje w piekarni ale na kasie, w sumie praca bardzo szybkim tempie bo trzeba wszystkich obsłużyć sprawnie, dobrze i szybko. Ale praca dobra.

jannn

Nie jest źle. W sklepie trzeba się nahararować. Ale tak jest wszędzie - w każdym sklepie. Nie uciekniesz od tego.

Milena
@jannn 25.04.2018 12:33

Ooo...naharować sie można, praca dla osób co się fizycznej pracy nie boi. Ale tak po za tym atmosfera w piekarni bardzo dobra.

grażka

Pracuję tutaj niewiele - bo dopiero 2 miesiące i przez ten czas już się wiele nauczyłam. Sama po sobie że jestem dużo cierpliwsza i zorganizowana.

szym
@grażka 23.04.2018 11:01

też tak miałem jak bylem nowym pracownikiem teraz pracuje już 2 lata i jestem zadowolony że tam pracuje w sumie nie mam jakoś złego zdania o tej firmie.

Arleta

Jestem zadowolony z tego, że pracuję w Piekarni, dobra praca, pewne wynagrodzenie. O to mi właśnie chodzi.

kk
@Arleta 18.04.2018 13:45

Praca dobra, wypłata dobra, ogólnie praca bardzo mecząca i wysiłku ale jak się nie boisz to dasz radę.

Vadi

Piekarnia dobra, firma też dobra, jeśli chodzi o pensje też dobre, czytam różne opinie na temat tej firmy bo czasami niedowierzam negatywom itd. Pracuje tam jakiś czas i powiem tyle firma jest dobra, jeśli szukasz pracy i ogólnie się nie boisz dużego i szybkiego tempa i masy roboty to praca dobra jest dla ciebie. Tyle powiem.

Ama

Czytając komentarze innych muszę się zgodzić, praca do łatwych nie należy. Ale nie było problemu że wypłaty się spóźniały, zawsze były na czas.

Zygzak

Co po wiem to nie narzekam na prace, robotę mam i mam za co żyć to jest ważne teraz dla mnie.

Adam S.
@Zygzak 06.04.2018 15:10

Praca jest dobra, wiadomo że ma się dużo pracy masz w piekarni ale to normalne jest, chyba każdy wie.

Krzysiek
@Zygzak 06.04.2018 15:10

Praca jest dobra, wiadomo że ma się dużo pracy masz w piekarni ale to normalne jest, chyba każdy wie.

ffkjhejds

Co do pracy to atmosfera była ok. Godziny pracy są dobre, bo nie trzeba przesiadywać godzinami po pracy.

Mi
@ffkjhejds 28.03.2018 10:53

To prawda, po pracy nie przesiadujesz zbyt długo. Wiadomo tylko trzeba mieć siły bo praca do łatwych w piekarni nie należy. Wiec trzeba się wyrabiać czasem ze wszystkim. Ale tak praca dobra.

happy

Biorąc pod uwagę wszystkie plusy i minusy, szala przechyla się na tą dobrą stronę. W stosunku do konkurencji proponują dosyć wysokie pensje.

sysia
@happy 27.03.2018 09:08

Czy praca w tej firmie jest ciężka ?

Danuta
@sysia 29.03.2018 12:29

No praca no łatwych nie należy, dużo pracy masz, po za tym trzeba się dostosować czasami do tępa jakie czasami panuje ale tak to dobra praca itd. Po za tym wypłaty masz na czas więc to jest plus.

Kryśka

Widzę że jest dużo pozytywnych opinii na temat tej piekarni, nie dziwie się firma jest bardzo dobra i dobrze prosperuje, pracuje już tam około 3 lat, nie mam nic złego do powiedzenia. Ale praca do łatwych nie należy więc trzeba mieć siły trochę.

Ryjko

Praca wymagająca, po za tym bardzo pracowita i się ma dużo pracy. Do łatwych nie należy. Ale ogólnie ekipa miła i szef okey. Nic do zarzucenia nie mam.

Normalna Babka

Praca w piekarni nie jest z łatwych prac, jest pewno tempo i nie można zwolnić. Wiec jeśli pracujesz w niej a narzekasz, a wiedziałeś/łaś że praca taka jest to po co piszesz ze nie fajnie. Ja się cieszę, że mam prace, że mam za co wyżywić rodzinę moją. Bo w tych czasach trudno znaleźć prace. Dla mnie ta praca jest dobra, plus wypłaty ci się nie spóźniają i to mnie cieszy.

Kryśka
@Normalna Babka 20.03.2018 08:51

Zgodzę się, praca w piekarni do łatwych nie należy ale jak ktoś trudnej i ciężkiej pracy się nie boi to praca jest dla niego.

Elwira

Firma i praca w niej dla mnie do przyjemnych prac należy. Wiadomo że pracuje w piekarni wiec trzeba ogarniać wszystko i czasami jest natłok pracy. Ale tak jest w piekarniach i tego nie zmienisz. Ja powiem tak jeśli ktoś lubi ciężką prace i się jej nie boi to polecam prace.

witek
@Elwira 19.03.2018 10:34

Właśnie się zastanawiałem na podjęciem pracy w tej firmie ale patrzę się że są pozytywne opinie, mój znajomy tam pracuje i to samo mi mówi że dużo roboty do łatwych nie należy ale dobra praca.

Wiecia

Praca ciężka, ale każdy wie o tym. Po za tym wypłaty masz na czas, ludzie mili też są. A jak jesteś nowy to wiadomo że się uczysz i ogarniasz to co się dzieje i to co masz robić.

Gabriel
@Wiecia 05.03.2018 11:19

Owszem tak, ta praca do lekkich nie należy ale jak ktoś lubi to da sobie rade.

franki

Wg mnie pracę każdy musi ocenić sam. Bo każdy z nas ma inne odczucia, ma inne priorytety i pasuje mu co innego. Mi osobiście praca się podoba.

Alina
@franki 06.03.2018 10:49

Owszem, prace musisz sam ocenić. Dla nie których może to być łatwa praca, a dla innych może to być trudna praca. Po za tym jak kto w piekarni szybkie tempo każdy robi swoje i nikt na nikogo nie wpada. Mi się dobrze pracuje.

Aleksander

Bardzo dobrze mi się pracuje w tej piekarni, wiadomo praca do lekkich nie należy, a do wymagających. Wypłaty są na czas, a ludzie w pracy bardzo mili.

Zostaw opinię o Piekarnia Cukiernia AK - Otrębusy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Cukiernia AK