Piekarnia Cukiernia AK

3 Dodaj opinię
Piekarnia Cukiernia AK
3 172 6 1

Opinie o Piekarnia Cukiernia AK

Weronika

Praca nie koliduje z moimi studiami, dla mnie jest okej :D bo lubie kontakt z klientem :D i zespół jest śmiechowy, więc polecam :)

Izka

To była moja pierwsza praca i miło ją wspominam. Trafiłam na fajne osoby w zespole :) Obowiązków nie ma tak dużo, a pieniądze są okej. Ogólnie polecam

MM

Praca w porządku :) Czasem ciężej czasem lżej, ale taka jest praca. Ogólnie mogę polecić.

Natalia
@MM 30.01.2019 09:03

Krótka w odbiorze jest Twoja wypowiedz, dlatego też zachęcam do jej rozwinięcia. Może zechcesz powiedzieć, czy w firmie Piekarnia Cukiernia AK każdy pracownik może liczyć na rozwój zawodowy i podnoszenie swoich kwalifikacji zawodowych? Takie doszkalanie pracowników zawsze pozytywnie wpływa na firmę, a pracownicy dzięki temu mają ułatwioną drogę awansu. A jak wygląda ta kwestia właśnie w tym miejscu pracy?

mimi123

Również polecam pracę w Otrębusach :D Dobra kasa, atmosfera generalnie jestem zadowolona

Natalia
@mimi123 17.12.2018 09:09

Piekarnia Cukiernia AK jest otwarta na nowe wyzwania, chętnie podejmuje się produkcji wyrobów, których nikt wcześniej nie wyprodukował. Do takich zadań podchodzą z ogromnym zapałem i motywacją, ciesząc się, że mogą się realizować w czymś zupełnie nowym i spełniać oczekiwania swoich klientów. Nic zatem dziwnego, że tak świetnie Ci się tam pracuje. Jak długi masz już tam staż pracy? A czy macie dostęp do jakichś ciekawych dodatków pozapłacowych?

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@Natalia 25.01.2019 16:06

Jest nam bardzo miło, że nasze starania są czytelne dla naszych klientów. Dzięki takiej opinii mamy energię aby tak działać dalej ;)

Hanna Zaradna

Dobrze mi się pracuje w AK Otrębusy. Idzie się ze wszystkim dogadać także polecam :D

Alex56

Bardzo fajna praca i firma mogę polecić bez dwóch zdań. Pieniądze, atmosfera, szefostwo wszystko na plus

Marek76

Bardzo dobry pracodawca. Jestem w zespole już od 3 miesięcy więc mogę z czystym sumieniem polecić firmę. Wszystko odbywa się zgodnie z tym co zostało ustalone na rozmowie rekrutacyjnej oraz spisane w umowie.

pozytywny

Dobra praca na start. Można się sporo nauczyć i pieniążków trochę zarobić

ktośśś

Płacą w terminie, nigdy nie było jakieś obsuwy na koncie. Praca nawet ok, idzie się przyzwyczaić na tyle, że po pewnym czasie polubisz ją

komi

Najlepsza firma w jakiej było mi dane pracować serio! I nie będę się tutaj rozpisywać jak to nie była oh i ah. Dla mnie w pracy liczy się najbardziej atmosfera- a to było tutaj na 5 z plusem

aaaaagnieszka

Wynagrodzenie jest adekwatne do zajmowanego stanowiska ani za duże ani za małe, choć zawsze chciałoby się więcej :) warunki bardzo dobre

idea

Normalna praca, normalni ludzie. Praca szybko schodzi i nie ma żadnych problemów.

jaaa12

Odkąd pracuje w Piekarni Cukierni AK-Otrębusy nigdy nie miałem sytuacji aby wypłata nie doszła w terminie na konto. Moim zdaniem solidny pracodawca.

MKonika

Ja tutaj wypowiem się bardziej z punktu widzenia klienta, a więc tak: jedzenie pych, obsługa profesjonalna i miła. Polecam na prawdę warto do nich zajrzeć :D

Tomaszzzzzzzzzzzzzz

W tej firmie jest na pewno spora elastyczność pracy. Wydaje mi się, że dla niektórych ten fakt może być kartą przetargową a więc warto o tym wspomnieć na forum. Ogólnie praca serio ok. Złego słowa nie powiem

anoniiimek

Dobre wynagrodzenie i fajne warunki pracy, atmosfera też na duży plus. Bardzo dobre miejsce dla osób rozpoczynających swoją karierę.

Martyyy

Wypłaty zawsze w terminie. Praca sama w sobie jak praca. Nie ma co narzekać :D

Dagmara

Bardzo fajny pracodawca dla ludzi poważnie myślących o pracy

Lidia

Moim zdaniem praca w piekarni jest wymagająca i bardzo ciężka. Nie ma tu opierniczania się ale pracowania i to bardzo szybkim tempie.

Waldek
@Lidia 13.04.2018 11:53

zgadzam się, ale zarobki tez dobre.

Bb
@Lidia 13.04.2018 11:53

Oczywiście, ale dużo lepiej niż w nie jednej firemce.. Ze zgraną ekipą można fajnie dawać radę i praca jest przyjemna

Bb

pracuje już jakiś czas i jak dla mnie jest ok wszystko :) :) :)

Greta

Ile może zarobić sprzedawczyni w sklepie firmowym , bo rozumiem, że nie tak jak na piekarni ?

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@Greta 19.09.2018 17:42

Proszę o wysłanie swojego CV, prowadzimy rekrutację do kilku sklepów firmowych, które planujemy w najbliższym czasie otworzyć. Podczas rozmowy udzielimy wszystkich informacji. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam.

xXpracujeXx
@Greta 19.09.2018 17:42

Ja uważam, że zarobki naprawdę dobre. Warto aplikować, sama się przekonałam i nie żałuję ;)

Hmm..
@xXpracujeXx 23.10.2018 09:25

Mówię , że w piekarni tak ciężko a ja wcale tak nie myślę - nie wszyscy muszą lubić pracę siedzącą ;p ja należe do tej grupy osób :)

Doma

Podejście do pracowników na wysokim poziomie, czujesz się szanowany i doceniony :) I to mi się podoba, cieszę się że zdecydowałam się na pracę tutaj

Olaaa

Pracuję w AK Otrębusy od kilki miesięcy i mogę wszystkim ciepło polecić :) Pozdrawiam! :)

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@Olaaa 01.10.2018 09:45

Bardzo się cieszymy !

Nowa

Jak dla mnie jest okej, niedawno zaczęłam pracę i nie narzekam

Hana

Trzeba rano wstawać, ale ogólnie praca przyjemna, ja mam taki zespół że nic tylko się cieszyć :) polecam ! :)

Zainteresowana

Czy aktualnie jeszcze rekrutują?

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@Zainteresowana 18.07.2018 12:21

Tak nadal trwa do sklepów w Warszawie, Pruszkowie oraz Grodzisku Mazowieckim. Pozdrawiam

Joanna G
@Piekarnia Cukiernia AK 18.07.2018 19:16

Dziękuję, też chętnie skorzystam z Państwa oferty mam nadzieję,że jeszcze aktualne :)

Ag...:)

Ja też się odważyłam i pracuje już drugi tydzień :) myślałam, że będzie o wiele ciężej, ale chyba dobra atmosfera robi swoje, czas leci szybko a praca jest całkiem przyjemna, nie ma nudy

rR

Mogę śmiało polecić :) byłem ostatnio na rozmowie i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony warunkami jakie mi zaproponowano :)

Zadowolona z pracy

Pracy jest sporo, ale jest przyjemnie.. najważniejsza jest dobra atmosfera a tego u nas w piekarni nie brakuje, aż chce się przychodzić codziennie do pracy. Zarobki dobre , a wypłata zawsze na czas, ja nie narzekam.. pozdrawiam wszystkich

anonymous

Podnosić ceny to zrozumiałe. Ale zachować jakość to podstawa.Chleb Wiejski podrożał o 40 groszy ale jakość spadła o 50%. Czy to zmiana piekarza czy składników ? .Chleb stał się glinowaty. Stały zjadacz

Piekarnia Cukiernia AK
pracodawca
@anonymous 04.07.2018 07:13

Bardzo dziękujemy za powyższe uwagi. Takie informacje są dla nas cenne, dzięki nim możemy podnosić poziom naszych usług. Pozdrawiamy.

Zostaw opinię o Piekarnia Cukiernia AK - Otrębusy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Cukiernia AK