3.6/5

• Poznajmy się!
  • Nasza historia
  • Nasze wartości
  • Dlaczego my?
  • VanKing w pytaniach i odpowiedziach
  • Nasze inicjatywy
  • Nagrody i wyróżnienia VanKing
  • Galeria

Poznajmy się!

Nasza historia

Nasze wartości

Dlaczego my?

VanKing w pytaniach i odpowiedziach

Nasze inicjatywy

• Staniątki
  • Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki
Kraków - CELKAR Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o VANKING CELKAR GROUP P.S.A.

Opinie o VANKING CELKAR GROUP P.S.A. Niepołomice

Nie przegap nowości o VANKING CELKAR GROUP P.S.A.!

QTZ

18.06.2026 15:18

Najlepszym osiągnięciem tej firmy jak do tej pory to zmiana brygadzisty z kogoś co ma IQ nie przekraczające przypuszczam 50pkt na kogoś normalnego, ale za to znów kolejną klapą jest awans na kierownika magazynu z kapelusza bo każdy rozkaz jest wykonywany i to w sekundę mówiąc przy tym: „wiem że to lipa ale nie chce denerwować (wiadomo kogo) xdd No takich jaj to chyba nigdzie nie ma. Polecam, kto tu pracuje to w cyrku się nie śmieje.
    TomTom

03.06.2026 11:33

Witam. Jakie są zarobki na stanowisku magazynier ? Dzięki za info. Pozdro

Kokodżambo

04.06.2026 19:40

Wszystko zależy od tego czy liżesz cztery litery czy nie plus nie licz na żadne premię na święta ani wczasy pod gruszą a na święta Bożego Narodzenia dostajesz paczkę za 30zł kupioną w hurcie jako podziękowanie za cały rok tyrania na tym cudownym magazynie

QTZ

05.06.2026 12:34

Tomusiu nie pchaj się do tego obornika. Na każdym kroku układy, układziki, manipulacja i przede wszystkim - stałą obserwacją na kamerach każdego Twojego ruchu, PIP lubi to! Jeśli już marzysz o pracy gdzie toksyczna atmosfera aż się ulewa to 4000 na rękę, moooże 4300 ale to musisz wejść naprawdę głęboko gdzie trzeba. Najlepiej to jakbyś był całkowicie uległy ich systemowi a jeszcze lepiej jakby pożal się Boże „kierownik” magazynu był Twoim wujkiem to może i zastępca kierownika zostaniesz, czy innym przydupasem. W moim odczuciu ubojnia w Hebdowie będzie lepszym wyborem w dalszej ścieżce kariery, pozdrawiam Cię Tomeczku serdecznie

fastbus

05.06.2026 10:10

Nie polecam Vankinga jako partnera ,upadająca firma,dobrze tam to juz bylo,teraz tylko coraz gorzej-od magazynu po sprzedaz itp.

03.06.2026 21:33

Nie polecam. Stres,ciągła presja,brak szacunku. #pracownikbiurowy

15.05.2026 14:01

Dzień dobry,
    w odpowiedzi na pojawiające się w ostatnim czasie komentarze, chcielibyśmy podkreślić, że transformacja, przez którą przechodzi dziś nasza Firma, jest świadomym i naturalnym etapem rozwoju organizacji, która profesjonalizuje swoje działania i przygotowuje się do dalszego skalowania biznesu.

Rozumiemy, że zmiana może być procesem wymagającym. Jednocześnie dla wielu osób jest to realna szansa na rozwój, zdobywanie nowych kompetencji i współtworzenie organizacji, która konsekwentnie się zmienia i rośnie. Naszym celem jako pracodawcy jest budowanie środowiska pracy, w którym umożliwiamy pracownikom wykorzystywanie swojego potencjału.

Obecnie intensywnie porządkujemy i rozwijamy procesy w wielu obszarach, tak aby codzienna praca była bardziej spójna, przejrzysta i lepiej wspierała zespoły. To element długofalowego rozwoju oraz dostosowywania organizacji do najlepszych praktyk rynkowych.

Trudno odnosić się do opinii osób, które jak same wskazują, nie są częścią organizacji od dłuższego czasu, ponieważ firma dynamicznie się zmienia, a wiele obszarów funkcjonuje dziś inaczej niż jeszcze kilka czy kilkanaście miesięcy temu.

Dziękujemy wszystkim pracownikom, którzy chcą rozwijać się razem z firmą, codziennie biorą odpowiedzialność za swoją pracę i przyczyniają się do budowania kultury otwartości oraz wzajemnego szacunku. To dzięki zaangażowaniu takich osób możemy konsekwentnie realizować długofalową strategię firmy.

Pozdrawiamy
    VanKing
    Magazynier 12

01.06.2026 10:23

FT1 ależ bajki opowiadzasz😂😂.widac ze dostałeś zlecenie na hejt😂.czyzby od starej ekipy pana P i T?😉 Nawet przechodząc w alejkach nowy dyr macha głową i każdemu mówi dzień dobry - ręki może nie podaje , ale czy musi?tobie nikt ręki na magazynie nie chce podawać 😂. Dostałeś propozycję spotkania od nowego dyr i się do obsrales?!😂. Takis odważny- jak zwykle w gębie😂.internetowy bohater się znalazł😂. Takie ciotexy jak ty tylko w necie mocne w gębie . W życiu live ciotexy😉
    FT1

01.06.2026 22:47

Weź się gościu pode mnie nie podszywaj, bo potem przychodzą takie lizodupy jak @Magazynier12 i muszę potem wyjaśniać kwestie oczywiste osobom posiadającym iq temperatury pokojowej. A jak już wspomniałem o nim, to weź gościu wróć do szkoły podstawowej i naucz się interpunkcji i gramatyki, bo ewidentnie ten etap edukacji pominąłeś. Ale skoro już podjąłeś decyzję żeby coś napisać i się zbłaźnić, to pozwól że ci odpowiem. Nie odniosę się do tego co pisałeś względem, komentarza osoby która nie umie sama wymyślić swojego nicku, więc odniosę się tylko do tego co uważam że dotyczy komentarza z dnia 22.05 oraz odpowiedzi Pana Dyrektora. Zlecenia na hejt nie dostałem, gdyby mnie ktoś prosił o zawarcie opinii tutaj, to nigdy bym jej nie zamieścił. Mówiąc stara ekipa Panów P i T, nawet nie wiem do końca o kogo dokładnie ci chodzi. Co do zachowania samego Dyrektora, to nie mogę ocenić, bo nawet nie wiem jak wygląda, więc nie wiem który z was ma rację co do jego zachowania. Co do obsrania zbroi, osoby które wiedzą że ja to ja (pozdrawiam ich bardzo serdecznie), wiedzą również że jestem jedną z ostatnich osób która trzyma język za zębami, jeśli ma opinię na pewne tematy, nie ważne z kim się rozmawia. Możesz się teraz zastanawiać, że skoro lubię się dzielić opinią, to czemu się nie przyjąłem propozycji spotkania od Pana Dyrektora. Już tłumaczę. Otóż Pan Dyrektor w swojej odpowiedzi, praktycznie nie odniósł się do argumentów jakie przedstawiłem, a w moim mniemaniu, jedyne co napisał to "dobrze jest, dobrze robią dobry przekaz leci". No więc, jak tak miałaby wyglądać rozmowa, to ja jednak podziękuję, bo szanuję swój czas. Jeszcze na koniec, bo możesz nie wierzyć, na słowo, że to dwie osoby pisały, więc ja uwierzę w twój intelekt, i dam ci zadanie. Porównaj sobie styl pisania tego tekstu, oraz tekstów z 22.05, z tym co kto inny napisał wczoraj. Jeśli nie widzisz różnicy, to współczuję twojej rodzinie.

08.05.2026 07:36

A mi się podoba w przeciwienstwie do innych. Może nie jest łatwo na magazynie ale widac zmiane ku dobremu. Przyszedł nowy dyrektor logistyki i widac od razu ze niektorym sie przyslowiowe 4litery pala bo zacznie byc wkoncu jakies normalne zarzadzanie. Ja tam trzymam kciuki bo firma nareszcie jest transparentna

29.05.2026 21:39

O czym ty piszesz chłopie brat Bartka to porażka , chłop nie nadawał się do pracy , a do tego zachowywał się jak prostak, co do Patryka może jest ostatnio bardziej nerwowy , ale co mu się dziwić mają co raz więcej pracy i co raz większą presję a Ty jak masz ochotę pobawić się w kierownika jest wolny wakat na kierownika dostaw spróbuj , a dam się przekonasz jak stanowisko bardziej odpowiedzialne ryje psyche Pozdrawiam
    FT1

31.05.2026 16:06

To jest Polska 💪💪💪💪 nie Korea. Żyjemy w demokratycznym kraju 💪💪💪. Każdy mówi tu prawdę 😍😍
    Profesor

29.05.2026 18:04

Dzień dobry. Jestem byłym pracownikiem czytam wszystkie opinie. Moje zdanie jest takie dla zarządu i działu HR. Opinie w 99% prawdziwe ale wy nie słuchacie ludzi. Podobno nie ma ludzi nie zastąpionych , to nie prawda. Ostatni czas pokazał brak podstawowych rzeczy do pracy , palety , kartony. Był jeden chłopak który wszystko ogarniał K. N💪 firma wypuściła bez żalu. Teraz statysa oczywiście ja to przejmę po nim a nić nie robi. To była tylko pokazówka , tak naprawdę nic nie robi. Kierownicy zmianowi to przepaść poziomu IQ oczywiście pozytywnie na stronie dziewczyny❤️ myślę że to w skali miażdżącej 90/10. Kierownicy na dostawach to samo taka sama sytuacja. Był kierownik💪 który miał swoję zdanie , zasady, honor i zawsze mówił co myśli. Już go nie ma. Drugi to nic się nie odzywa a wręcz przeciwnie na wszystko przytakuje . Typowa parówa. Niech dział HR co z tym wkońcu zrobi bo wykonczycie ludzi psychicznie. Jeśli to czyta nowy pan dyrektor to naprawdę najwyzsza pora zmienić osoby na wskazanych stanowiskach. Dużo Zdrówka dla wszystkich i opanujcie się kablowaniem. To już jest korporacja a nie rodzinna firma. Miłego weekendu dla wszystkich , ja już mam urlop.

30.05.2026 17:58

Nie znam cię ale napisałeś prawdę w 100%. K.N gość naprawdę ogarnięty 👏💪 wszystko miał w jednym palcu . Nadal pomaga firmie , jak oni wypuścili takiego człowieka z tej firmy. Inżynier specjalista to tragedia, niby wszystko ogarnie a taka prawda że chłopak nie ma pojęcia o niczym. Gdzie on kupił tego inżyniera na Tandecie , Rybitwach 🤣. Kierownicy zmianowi to przepaść poziom inteligencji osobistej to według mnie w procentach wynosi 99/1 . Przykre ale prawdziwe pani M❤️❤️❤️ kulturalna i spokojnie pochodzi do wszystkich , nawet gdy ją góra ciśnienie. Pan P tylko krzyczy a wręcz wrzeszczy na ludzi. Jeśli tylko ktoś mu coś odpowie odrazu biegnie na skargę do wójka. Codziennie do niego na wszystkich kabluje. Nowego dyrektora tak bardzo się boi że musi pójść z kimś na spotkanie 🤣. Gość wiecznie jest kryty . Kierownicy na dostawach . B.K petarda 👏 ogarniał wszystko 💪 firma nawet nie myślała żeby go zatrzymać, bardzo przykre. Drugi P.J to prawda on nie ma własnego zdania na wszystko się godzi a potem narzeka że mu kazali. To dobry chłopak tylko boi się utraty pracy i dlatego w oczach ludzi jest mięciutki jak parówka. Oczywiście pozdrowienia dla pewnego pana w tej firmie, najwyższy stopniem wojskowym Generał 💪💪💪💪.
    Wola Batorska

31.05.2026 14:58

Pozdrowienia to jemu powinni słać do zakładu psychiatrycznego. Pomyśleć że ten WIELKI kierownik z wykształceniem zawodowym o iq prawdopodobnie zdecydowanie poniżej średniej żeby nie pisać brzydko był zmianowym przez kilkanaście lat to już wiele świadczy o tej firmie, ekhm przepraszam - koł cho zie za minimalną krajową z obserwacją na kamerach jak pracujesz każdą minutę zmiany przez kolejnego kierownika magazynu z czapy bo wszedł gdzie trzeba xd
    Magazynierskie zero

22.05.2026 16:56

(usunięte przez administratora) januszex, brak szacunku, wyzysk, ciężka praca za małe pieniądze. Odradzam, za takie pieniądze już lepiej poszukać innego (usunięte przez administratora) z lżejszymi rzeczami, przynajmniej plecy ci za to podziękują ;)
    Busiarz

21.05.2026 15:28

Firma niezbyt ciesząca się poszanowaniem,w pełni na to zasłużyła.Zostali tylko ci co wchodzą nowemu prezesowi ...brak słów
    #KierownikSklepu

21.05.2026 10:59

Nie polecam, niewiadomo jaka wypłata bo premia przyznawana losowo, po przyjściu nowego dyrektora jest dramat kierownictwo boi sie odezwać na coraz to „mądrzejsze” pomysły i na wszystko przytakuje, traktowanie ludzi bez szacunku co widać po odejsciach i to nie tylko zwykłych pracowników.
    #PracownikSklepu
    Xyz

21.05.2026 10:27

Juz lepiej iść pracować do żabki...
    Barek

19.05.2026 13:50

Firma stacza sie na samo dno,zawyżone targety,łojenie klientów na 40 proc marży.promowanie chinskich towarów jako swój produkt i przede wszystkim brak szacunku do ludzi..........dramat
    #PracownikSklepu
    Stefan

18.05.2026 18:10

Vanking określa się pracodawcą a w rzeczywistości większość osób świadczy usługi na śmieciowych b2b. Te korporacyjne gadki nie zmienią realiów.W firmie od około roku dzieje się poprostu źle.Wiekszosc osób albo poprostu nie ma gdzie odejść albo boi się zmiany wciągając się w lata w tym przybytku.Totalny brak szacunku do człowieka ale przecież o to chodzi i dlatego między innymi ludzie posiadają smieciowki bo wtedy z dnia na dzień można się pozbyć ‚problemów ‚.Firma tragedia!
    Stary dziad

18.05.2026 10:46

Łysy z KJ is the best …jedyny gość na którym można polegać , pozdrawiam .
    Były magazynier

15.05.2026 23:05

Powiadomienie pracownika 3 dni czy tydzień jak w innych przypadkach,że mu się umowy nie przedłuży jest po prostu nie na miejscu .Takie rzeczy powinny być mówione chociaż z miesięcznym okresem .0 szacunku do ludzi
    Dżony Brawo

16.05.2026 09:32

A czego ty oczekiwałeś? Szacunku po kilku latach pracy? Nie w tej firmie mój drogi, tu szacunek do pracownika za ciężko wykonywaną pracę jest znikomy zresztą widać jak doceniają pracowników którzy mają długi staż i są doświadczeni

15.05.2026 11:04

Fala odejść pracowników sama mówi o tym jaka to jest firma
    Don hulio

13.05.2026 14:47

Wprowadzane standardy światowe ale płace rynkowe chyba z rynku we Wieliczce

13.05.2026 02:01

Ta firma zasługuje tylko na same negatywne oceny... (usunięte przez administratora)
    Busiarz

08.05.2026 15:46

Firma nie dba o ludzi,zawyżone targety,śmieciowe umowy.poprostu dramat
    Świeżak

02.02.2026 10:39

Witam, na jaką realnie wypłatę można liczyć na magazynie?

03.02.2026 11:10

Jak będziesz właził w zadek narcyzom zmianowym to te 4500 możesz dostać ale jak im się nie spodobasz to nie zarobisz 😆

07.05.2026 20:07

Słowem w sedno, za moich czasów z tym włażeniem było identycznie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VANKING CELKAR GROUP P.S.A.?

Kontakt - VANKING CELKAR GROUP P.S.A.

Podłęska 25 32-005 Niepołomice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Lampa

07.05.2026 13:08

Firma tragedia,same śmieciowe umowy z ludzmi,traktowanie zle.Tylko w jednym kuerunku-dla firmy,nic dla ludzi.unikac jak ognia.

07.05.2026 20:06

Pamiętajcie aby wystawiać ocenę w gwiazdkach bo negatywów jest tu przewaga a oni dalej jakims cudem mają ocenę 4/5. Widzę 2 lata odkąd mnie nie ma prawie i jaki syf tam był taki dalej jest. jedyna różnica to kilka stówek do pensji więcej.

23.04.2026 10:56

Włóż_wspak

30.04.2026 12:45

Czyli standartowo dalej jest ch..jowo ale stabilnie
    Kordian Zawiłow

06.02.2026 07:06

W mojej ocenie organizacja pracy w magazynie jest problematyczna, a standard komunikacji pozostawia wiele do życzenia. Odniosłem wrażenie, że traktowanie i stawki nie są spójne dla wszystkich, co odbiera motywację i poczucie sensu. Faworyzowanie wybranych osób tak to odczuwałem sprawiało, że trudno było tu mówić o równości i sprawiedliwości. Szkoda, bo przy lepszym zarządzaniu i jasnych zasadach to miejsce mogłoby naprawdę działać dobrze. Mama Brygadzisty, dziewczyna brygadzisty, Wujek dziewczyny brygadzisty itp. tak działa system w tej firmie. Jeżeli chodzi o wypłatę nie idzie się doliczyć ile człowiek zarabia miesięcznie ponieważ są premię miesięcznie w zależności od sprzedaży towaru a nie tak jak było umówione przy podpisaniu umowy. Rozbieżność jest dość duża.

12.02.2026 07:58

Piszecie tak, aby zrobić burze. Ten chłopak o którym piszesz jest specjalistą a nie kierownikiem. Poza tym, była wewnętrzna rekrutacja na Pełniącego obowiązki kierownika i nikt się nie zgłosił a teraz pretensje. I tak, są tutaj osoby spokrewnione czy chodzące ze sobą. Ale część tych osób jest w innych działach i nie odczuwam żadnego wpływu czy faworyzowania innych osób z tego tytułu. Wynagrodzenie to podstawa i do tego premia frekwencyjna i wydajnościowa. Nie raz już premia była tłumaczona ale jak nie słuchacie to tak właśnie jest. Od żadnej sprzedaży premii nie ma. I sorry ale jak macie takie zarzuty to idźcie do HR i o tym powiedzcie. Nie raz z Wami rozmawiały i próbowały być otwarte. Ale jak gadacie ogólnikami to co mają zrobić? Takie pisanie nic nie da a są to w dużej mierze pomówienia. Jak czegoś nie rozumiecie to się wcześniej zapytajcie.
    Włóż_wspak

29.03.2026 12:57

Wybór na stanowisko brygadzisty czy zastępcy to trochę farsa jeśli ktoś zgłosił się z poza tych ktorzy mieli być to szybko ich sprowadzano na ziemię ze nie mają szans a głosowanie w stylu stoimy i podnosimy rekę to nie głosowanie kandydaci powinni być zgłoszeni wszyscy a głosowanie anonimowe Tylko wtedy nie poszło by tak jak tego oczekuje kierownictwo system informowania trochę by upadł. Co do Tomka fakt jest specjalistą i dobrze pracuje to trzeba przyznać pomimo czy go się lubi czy nie jednak sukcesywnie szedł od dołu do góry. Ale charakter ma trudny jednak chłop jest zdolny tylko dziwi mnie ze będąc inżynierem rozmienia się na drobne pakując palety on powinien być przynajmniej w akwarium

24.08.2025 01:10

Firma stawia wyłącznie na szybkie tempo i ślepe wykonywanie poleceń. Mobbing brygadzistów i manipulowane ankiety HR pokazują, że pracownik nie jest tu nic wart. W firmie wszystko działa idealnie… pod warunkiem, że jesteś „ulubieńcem” szefostwa. Reszta pracuje w nadmiarze godzin i w atmosferze ciągłego stresu. Moje doświadczenia z firmą oceniam bardzo negatywnie. Nierówne traktowanie pracowników: nadgodziny były dostępne tylko dla wybranych osób, tzw. „ulubieńców”, a reszta mogła zapomnieć o dodatkowym wynagrodzeniu mimo ciężkiej pracy. Praca ponad siły: obowiązków było tak dużo, że często trzeba było pracować również w soboty, co mocno odbijało się na życiu prywatnym. Mobbing i presja: brygadziści regularnie podnosili głos, wywierali presję i stosowali praktyki, które można nazwać mobbingiem. Pracownicy boją się odezwać, bo wiedzą, że zostaną za to zakrzyczani albo odsunięci. HR bez znaczenia: w teorii dział HR prowadził ankiety zadowolenia, ale w praktyce niewygodne opinie były „poprawiane”, tak aby wyglądało, że wszystko jest w porządku. Dodatkowo panie z HR chodziły po hali i prosiły pracowników, aby wystawiali pozytywne opinie na platformach takich jak GoWork – zamiast realnie rozwiązywać problemy. Brak perspektyw: nawet pełne zaangażowanie i dobre wyniki nie gwarantują stabilności zatrudnienia ani docenienia ze strony przełożonych. Podsumowując – w Vanking liczy się przede wszystkim szybkie tempo i ślepe wykonywanie poleceń, a nie realna troska o pracowników. Dla kogo ta praca? Może być opcją dla osób, które szukają chwilowego zajęcia i nie oczekują rozwoju ani stabilizacji. Każdy, kto liczy na normalne warunki pracy, szacunek i uczciwe podejście, będzie mocno rozczarowany.

20.11.2025 23:08

Dziękuję za odpowiedź. Chciałbym jednak doprecyzować, że sytuacje opisywane wcześniej nie były odosobnione. Przez długi czas wśród pracowników panowało poczucie, że niektóre osoby na stanowiskach nadzorczych mają pozycję nieformalnie uprzywilejowaną. Wielokrotnie można było usłyszeć deklaracje o „nietykalności”, co tylko wzmacniało przekonanie, że zgłaszanie problemów może być ryzykowne. W rezultacie pracownicy nie korzystali z oficjalnych kanałów nie dlatego, że ich nie było, lecz dlatego, że nie mieli zaufania, że cokolwiek to zmieni. Warto zauważyć, że dopiero po dłuższym czasie pewne kwestie zostały dostrzeżone na wyższym szczeblu i podjęto jedną, pojedynczą decyzję kadrową, która wyraźnie odbiła się echem wśród zespołu. Tego typu ruchy nie pojawiają się bez konkretnego powodu, co pokazuje, że sygnały pracowników nie były bezpodstawne. Niestety — poza tym wyjątkiem — atmosfera i warunki pracy nie uległy rzeczywistej poprawie. Co więcej, coraz częściej można zauważyć, że osoby zaangażowane i rzetelne same decydują się odejść. To zawsze powinno być dla każdej organizacji sygnałem alarmowym, bo utrata wartościowych pracowników nie wynika z przypadku, ale z warunków, które nie sprzyjają stabilności, motywacji ani poczuciu sprawiedliwego traktowania. Nie chodzi o tworzenie negatywnego obrazu firmy. Chodzi o to, że problemy nie znikają od powtarzania deklaracji — znikają dopiero wtedy, gdy ludzie widzą spójność między komunikacją a praktyką. Pojedyncze decyzje personalne mogą coś sygnalizować, ale jeśli nie towarzyszy im konsekwentna zmiana kultury pracy, to sytuacja pracowników pozostaje taka sama jak wcześniej.

20.11.2025 23:11

Amortyzator

19.11.2025 15:28

Biorąc pod uwagę wszystkie opinie na gowork to zbyt kolorowo w tym (usunięte przez administratora) nie jest i zgadzam się, to prawda. Rypanie jak woły pod presją, stała obserwacja na monitoringu czy to przez kierownika magazynu który wytknie ci że w tym i tym dniu o tej i o tej godzinie robiłeś coś co w jego opinii jest karygodne, czy to przez brygadzistów, a nawet przez osoby które w ogóle nie mają uprawnień do monitoringu które sobie ten monitoring oglądają w domu poza godzinami pracy. Stałą nagonka żeby „(usunięte przez administratora)” bo jak nie to wielki Pan brygadzista o specyficznym poziomie rozumowania się obrazi i zgłosi do kierownika, a sam chodzi i mówi na głos że masz rypać aż się ból leje po (usunięte przez administratora) bo inaczej „cię zwolnię”, śmiech na sali. Jesteś ulubieńcem kierownictwa to można sobie tam pracować, ale tylko nie robisz pod ich widzimi się to nie ma o czym mówić nawet. Potężny (usunięte przez administratora) Nawiązując do działu hr to sam nie wiem z czego oni tam żyją, kto miał z tym działem do czynienia ten w cyrku się nie śmieje
    Wózkowy

20.11.2025 13:39

A może właśnie nic nie robiłeś jak zawsze. Skoro tak ci źle w tej firmie to co tutaj jeszcze robisz? Może nikt cię nie chce w innej firmie bo widzą jaki jesteś. Doceń to co mamy na magazynie, firma spoko, dobre wypłaty, benefity, nie masz nocek, może robota nie najłatwiejsza ale warunk dobre, można liczyć na ludzi tutaj. Może dawniej było gorzej z brygadzistami ale zauważ człowieku że dużo ta firma zrobiła żeby się zmienili. Teraz pracuje się z nimi lepiej.
    RobolNr6

19.09.2025 15:17

Pracując tutaj od jakiegoś czasu i patrząc na to co się w tej firmie dzieje to jak tak dalej pójdzie i dalej nie będziecie patrzeć na kierowników zmiany przez których właśnie ludzie się zwalniają to do roboty będzie musiał podwinąć rękawy cały biurowiec bo na magazynie nie będzie miał kto pracować pozdrawiam serdecznie

20.09.2025 11:24

Ich to nie interesuje, za wsze imigranci moga przyjść a wymiana pracownika za 2-3 miesiące z agencji np bardzo ich ucieszy.
    Robol

09.10.2025 00:35

Tak tak agencja pracy weszła i przyjaciele ze wschodu rezygnują pierwszego dnia po kilku godzinach
    60-tka

04.05.2025 13:02

Zaiste praca na luzie wporządku ludzie każdy pomoże ba każdemu zaufać możesz nikt pod tobą dołu nie wykopie a jaka praca taka płaca więc zadxpcać trzeba by kierownik był zadowolony a jak on uśmiechnięty chodzi to i ty się o nic nie boisz że ktoś cię zgnoji
    gruppenführer Wolf

06.08.2025 17:35

jest tu pozytywny przekaz i to jest super, ale wkrada się tu pewna rozbieżność bo "trzeba zdxpcać i nie boisz się, że ktoś cię zgnoji ach to takie niemieckie podejście do pracy z całą niemiecką tradycją arbaitu aż oczy patrzą z dumą.
    Wciąż ten sam

16.07.2025 22:23

Sprawnie działa ten HR, żeby namawiać pracowników do wystawienia pozytywnej opinii 😉 Nie oszukujemy się, nikt z własnej inicjatywy by tego nie zrobił... No ale nic, tonący brzytwy się chwyta...
    Przodownik Pracy

22.04.2025 21:03

Pracuje się tutaj bardzo fajnie, super ludzie, super atmosfera. Jestem bardzo zadowolony i zapraszamy na pokład ;)
    Przodownik Pracy

29.04.2025 15:19

Toć to sama prawda! Vanking to najwspanialsza firma na świecie! Niczym arkadyjskie ogrody na zboczach olimpu

01.02.2025 14:49

Pojawiło się ogłoszenie na specjalistę ds. części jak wygląda sprawa z zarobkami ( jak naliczana jest premia , jakie są jej składowe premii na stanowisku sprzedawcy) jaka jest atmosfera w biurze wśród sprzedawców. Proszę o merytoryczną odpowiedź
    Kama

16.01.2025 13:23

Prosze jak wygląda atmosfera w biurach? Pojawiła się oferta na spec ds sprzedaży oraz spec ds. zakupu, jakich widełek płacowych można się spodziewać?Czy kobiety także są zatrudniane? Home office faktycznie istnieje?
    Kama

27.01.2025 19:16

Coś więcej? Rozwiniesz?
    Zainteresowany

10.11.2024 21:53

Cześć! Jak wygląda praca w e-commerce? Widzę że szukają ludzi. Jakie zarobki atmosfera? Praca zdalna rzeczywiście realna? Pozdrawiam
    Rydz

04.10.2024 07:24

(usunięte przez administratora) Pracownikow zwykłych szeregowych nic tu nie motywuje do dobrej pracy zarobki (usunięte przez administratora)mozliwosci poprawienia ich obciete obiecywane podczas przyjecia mozliwosci tj nadgodziny czy soboty nie istnieją, (usunięte przez administratora) Wprowadzono metode Kaizen ktora z metody Kaizen ma tylko pomysły ktore i tak w wiekszosci sa fatalne, a reszta jak zrozumienie i szacunek nie istnieją, chaos i praca prawie jak (usunięte przez administratora) zachowanie work life balnce nie istnieje jak ma istniec skoro wynagrodzenia nie pozwalają zaspokoic podstawowych potrzeb. System socjalny nastepna (usunięte przez administratora) zapomnijcie o wczasach pod grusza czy bonach na swięta potworzone jest w ramach jednego przedsiębiorstwa kilka podmiotów wiec nie muszą a na świeta odłóżcie sobie z tych 25 zł co dostajecie w benefitach. (usunięte przez administratora)
    Normalny gość

05.10.2024 11:52

Nić dodac nic ująć. Normalka tam. (usunięte przez administratora) Kto mądry popracuje kilka miesięcy zobaczy co jest grane i spada. Na dziale przyjęć czy na serwisie jest znacznie lepiej. Na zbieraniu i pakowaniu jesteś robolem który niby akordu w umowie nie ma ale realnie jest to normalny akord. (usunięte przez administratora) zmianowego to jesteś w tej nieco lepszej ekipie a jak nie to jesteś (usunięte przez administratora) :D Nikt normalny kto sam siebie szanuje tam dłużej nie pracuje.

16.10.2024 23:28

Aż tak źle to nie jest - po prostu zaczynają robić to samo co inne firmy. Raczej nie na darmo kierownicy odbyli szkolenia z wyzyskiwania zasobów. Poza tym wystarczy poszperać po internecie aby zobaczyć kto przyszedł do tej firmy i zrozumieć że ta firma nie ma już przyszłości.
    Przyszlosciowy

05.09.2024 20:25

Witam jestem zainteresowany ogłoszeniem o pracę na magazynie w waszej firmie, chciałbym poznać opinie pracowników jak wygląda praca i czy warto w ogóle aplikować bardzo proszę o rzetelne informacje
    Potencjalny pracownik

20.08.2024 15:53

Widziałem ogłoszenie na pracuj że poszukujecie magazyniera. Uprawnienia na wózki mile widziane dlatego chcę spytać czy jest jakiś dodatek wypłacany za wózki?? Jak wygląda praca na wózku??

03.09.2024 08:44

Dzień dobry, już na etapie ogłoszenia jest zawarta informacja, że szukamy Magazyniera/operatora wózka widłowego. W zakresie jest wpisane przyjmowanie i wydawanie towarów, kontrola stanów i mile widziane osoby z uprawnieniami na wózki widłowe. Podczas rekrutacji kandydaci są informowani, że jeżeli ktoś ma uprawnienia, to nie pracuje na wózku cały czas, tylko tak jak w ogłoszeniu jest napisane, zajmuje się zbieraniem, pakowaniem towaru a w razie potrzeby użyciem wózka widłowego. Na rekrutacji prócz osoby z HR jest Kierownik zmiany. pozdrawiam, Barbara Budzowska VanKing Celkar Group P.S.A.

03.09.2024 09:08

Dzień dobry, Pracodawca nalicza wynagrodzenia zgodnie z prawem i wewnętrznymi systemami premiowymi, które są znane pracownikom. Powyższy przykład jest niezgodny z prawdą, taka sytuacja nie miała miejsca. Wynagrodzenie pracownika może się różnić ze względu na to, że składa się z różnych składników, np. L4, urlopy, nadgodziny, NKUP, KUP, progów podatkowych, spraw komorniczych, PIT 11, PPK, benefity i inne. pozdrawiam, Barbara Budzowska Vanking Celkar Group P.S.A.

25.08.2024 19:52

Widz numeroUno

31.08.2024 10:56

Co to w ogóle za komentarz ? Dotyczy on pracodawcy, regionu czy stanowiska ? Płacą w tej firmie minimalną krajową ? Na jakim stanowisku ? Przeglądam opinie o pracodawcach i takie komentarze są bezużyteczne i nic nie mówiące bo bez dopytywania się niczego się człowiek nie dowie ... Zoaliniony, płaca minimalna z reguły nie dotyczy stanowisk wymagających specjalnych kompetencji, czy tu jest inaczej czy po prostu marudzisz ?
    Bartek

08.08.2024 14:45

Zapytam wprost, czym zajmuje się Bartek, jakie ma obowiązki i za co dostaje kasę. Co robi dla nas, co to oni codziennie, nie jest tajemnicą zakres obowiązków lecz chciałbym wiedzieć czym on się zajmuje.
    Były

08.08.2024 12:51

O tym zakładzie można książkę napisać, mało kto ją w ogóle przeczyta bo zarząd i kolejni przedstawiciele daleko stąd. Jako magazynier opowiem swoją historię. Od 6 rano przedstawiciel pracodawcy T. Mówi co masz robic, kiedy wyjść a sam P. Wychodzi co godzinę na papierosa. Nieważne niech pali dla zdrowia. Dziwne spotykanie się osób na serwisie, każdy to widzi. To że jest wyższy i duży jemu wolno ? Ciągle brak porządku, zawsze czegoś szukasz. Panie Durekotorze wiek, że pan zajęty choć kilka lat temu był pan inny. Może więcej porządku, uczciwych lokalizacji, proszę samemu wejść pod regał 4
    Normalny gość

04.07.2024 17:05

Niestety moge każdemu odradzić ta firmę. Pracowałem prawie rok. Odszedłem z uwagi na jawny (usunięte przez administratora) przełozonego i pracowników którego szefostwo nie potraktowało poważnie. Co najlepsze zamiast wyliczyć wypłatę tak jak obiecywali z należącymi sie premiami za przepracowany czas ucieli mi je wszystko bo dałem wypowiedzenie z uwagi na (usunięte przez administratora) Rozstaliśmy się szybko z zapewnieniem że nikt się na mnie finansowo nie będzie mścić. Niestety zrobili odwrotnie i dali podstawę i ani złotówki obiecanej premii. Co do samej pracy to jest ciężka, o satysfakcji mowy raczej nie ma a system premiowy jest tak zawiły aby pracownik nie wiedział ile jej ma i za co. Jeżeli ktoś uważa że zarobi tu więcej niż 4 tys nie robiąc jak (usunięte przez administratora) w soboty i po godzinach to zapewniam że nie zarobi. Kolesiostwo, wysmiewanie, faworyzowanie - trudne środowisko pracy i do tego za stosunkowo małe pieniądze do wysiłku jaki wymaga. Brak sprzętu, brak wsparcia technicznego, brak serwisu (macie robić tym co jest a jak nie działa to co nas to interesuje). Nie polecam, nie warto, wyzysk i nic więcej.
    Slawek

08.08.2024 10:07

Jedna z niewielu opinii, która jest subiektywna. Nie mam zamiaru porównywać biura oraz zarządu, tak jak napisałeś "kolesiostwo" kto kogo lubi, komu kawę proponuje jest ok. Brakuje zaangażowania kierowników, może mniej fajek na palarni, więcej nauki, lub przekazywania wiedzy. Możecie jako kierownicy wciąż śmiać się z D. Który po prostu jest chory. Ciągle mówicie że damy rady,że DPD a reszta jednak nie wychodzi. Kierownik lub dyrektor nigdy nie ma czasu bo spotkanie audytorem lub poważnym kimś stał się B. Słabo zbierał, słabo wysyłał i słaby jest. Ale doceniacie innych niż kogoś kto lata pracuje
    Lessi

08.08.2024 10:31

A o czym byś rozmawiał z kierownikiem zmiany jak dużo dokumenizamknietych. Baterie do skanera a nawet o to gdzie sprzedajemy to powie rumuni
    Rodzinna firma

18.07.2024 21:36

Dobra decyzja będzie jakiś billboard :) kto się czym zajmuje w firmie przez pana garnitura, rurkę pcv aż do momentu pracownika

26.07.2024 11:48

A po co kierownikowi taka wiedza :D on odpowiada za to żeby wszystko danego dnia wyjechało, a nie jaka ilość paczek wychodzi od nas :) jak potrzebujesz takiej wiedzy udaj się do chłopaków z biura za ścianą kierownika zmiany
    Zmianowy

08.08.2024 10:20

To jaką wiedzę według pani powinien mieć kierownik zmiany ?nie wie ile paczek dziennie to bywa zbędną wiedzy?????????

Zostaw merytoryczną opinię o VANKING CELKAR GROUP P.S.A.