ACS AUDIKA

• Dlaczego my
  • Poznajmy się

Dlaczego my

Poznajmy się

5. Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o.

Opinie o ACS AUDIKA Warszawa

Nie przegap nowości o ACS AUDIKA sp. z o. o.!

Chętna

21.08.2023 09:36

Juz po raz drugi wylałam cv do tej firmy i mimo że każdy mówił że po zakończeniu rekrutacji dostanę jakąś odpowiedź to do dziś jej nie dostałam

21.08.2023 09:58

Rekrutacja do oddziału w Czarnkowie jeszcze nie ruszyła – na razie wciąż zbieramy CV. Jeśli Pani aplikacja będzie brana pod uwagę, na pewno otrzyma Pani od nas informację. Pozdrawiamy Zespół Audika
Chętna

31.07.2023 22:01

Witam, staram się o pracę w waszym Czarnkowskim punkcie i chciała bym widzieć czy jeśli nawet nie zostanę przyjęta czy zostanę poinformowana o tym?

01.08.2023 09:59

Dzień dobry :) Niezależnie od etapu rekrutacji, Kandydat zawsze otrzymuje informację na temat procesu. Pozdrawiamy, Zespół Audika
[email protected]

11.07.2023 13:40

Witam serdecznie, w dniu wczorajszym odbyłem badania Słuchu w firmie Audika w Poznaniu. Badania zostały przeprowadzone fachowo i sprawnie w bardzo miłej atmosferze. Z badań jestem bardzo zadowolony - polecam tą placówkę.

10.07.2023 08:31

Dzień dobry, widziałam ogłoszenie o pracę jako Specjalista ds. Obsługi Pacjenta? Czy trzeba mieć doświadczenie w tej branży, czy wyjazd na szkolenie w Warszawie uczy od podstaw?

11.07.2023 09:26

Dzień dobry, doświadczenie w branży protetycznej nie jest wymagane na tym stanowisku. Mile widziane jednak będzie doświadczenie w obsłudze klienta. Zachęcamy do wysłania aplikacji :) Pozdrawiamy, Zespół Audika

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do ACS AUDIKA sp. z o. o.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

WALENTY PIERSA

14.06.2023 13:16

MOGE TYLKO PODZIĘKOWAC I SERDECZNIE POLECIC WIZYTE W CENTRUM AUDIKA WALENTY PIERSA OSREOŁEKA

14.06.2023 13:48

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa :) Zapraszamy do nas, gdy będzie Pan potrzebować naszej pomocy!

17.05.2023 11:54

Piszę w sprawie rekrutacji Specjalista ds. Obsługi Pacjenta w Tarnobrzegu. Mam ponad roczne doświadczenie w telefonicznej obsłudze klienta co jest podkreślone w samym ogłoszeniu jako wymagane i w dalszym ciągu nie otrzymałem żadnego telefonu, maila lub jakiegokolwiek kontaktu od rekrutera/ki. Trochę jest to dla mnie nie zrozumiałe że zgłasza się do was kandydat z odpowiednimi kompetencjami a wy w dalej odświeżacie job posta na pracuju czy olx, wątpię również żeby w samym Tarnobrzegu było dużo osób z doświadczeniem pracy na infolinii. Dodam że sama aplikacja została wysłana ponad miesiąc temu. No cóż podejrzewam że albo twarz się nie spodobała albo kolejna firma która czeka na pojawienie się "jednorożca" mimo że ma odpowiedniego kandydata pod ręką.

18.05.2023 09:02

Dzień dobry, każda aplikacja jest brana pod uwagę, jednak kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Dziękujemy za pańskie zgłoszenie - proces rekrutacyjny jest jeszcze otwarty.
Paula

10.03.2023 12:57

Bardzo miła atmosfera, brak stresu, pomocni ludzie, dużo szkoleń pomagających osiągać lepsze wyniki, możliwość szkolenia indywidualnego (jeśli ktoś potrzebuje o coś dopytać), jest system premiowy. Zależy jakiej pracy ktoś szuka natomiast ja zdecydowanie polecam ????

27.04.2023 09:06

System premiowy omówią z Tobą na rekrutacji. Trochę się to zmienia i ciężko odpowiedzieć na bieżąco. Też zależy w jakim miejscu pracujesz, stary/sprawny oddział czy mały słabszy. Szkolenia są super zabezpieczone. Zwykle trwają kilka dni. Jest hotel, wyżywienie i fajne warunki do szkolenia ale też na prawdę szkolenia są sensowne. Nie ma opcji tak na prawdę nie brać w nich udziału i z tego co widzę ludzie się nie migają.
Zniechęcony

26.03.2023 19:57

Czy kto z pracowników dostał już aneks do umowy z podwyżka ? Może coś powiedzieć czego można się spodziewać ?
Borys

11.04.2023 19:23

Tak. 190 zł po kilkunastu latach pracy. Smutek. Czas szukać szczęścia i pieniążków za ciężka i uczciwą pracę gdzie indziej. Osobiście nie polecam.
Ninaolo

12.04.2023 20:21

Zapomniałeś dodać Brutto. Miejmy tylko nadzieję, że tan czas minie i będziemy docenieni. Prawda? Audiko?
Mario

24.03.2023 18:59

Witam. Zastanawiam się nad kandydowaniem do lubelskiego oddziału. Nurtuje mnie tylko to, czy firma udostępnia pracę zdalną czy tylko stacjonarnie? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Kashmiree

29.03.2023 21:27

To zależy na jakie stanowisko. Jeśli na asystenta to nie ma opcji bo nie będziesz badać ludzi na odległość. Ale jeśli specjalista ds usługi pacjenta to myślę że kwestia komunikacji i ustaleń.
Wiesław

03.03.2023 13:12

Proszę o odpowiedź z kim mam się skontaktować w celu zakazu dzwonienia do mnie. Od paru miesięcy jestem nagabywany telefonami z tej firmy. Pani z Warszawy wydzwania i zaprasza mnie na badanie. Skąd macie moje dane osobowe? I jeszcze mówi że w tym wieku wskazane jest przeprowadzenie badania. W takim razie nie tylko imię i nazwisko, numer telefonu ale także i numer PESEL jest sprzedawany dla firmy. Nigdy nie podpisywałem żadnej zgody i nigdy nie wyraziłem zgody na kontakt.

03.03.2023 14:05

Dzień dobry, prosimy o kontakt na adres mailowy [email protected] w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Pozdrawiamy, ACS AUDIKA
Ilona

05.03.2023 18:54

Witam P. Wiesławie. (usunięte przez administratora) . Dlatego też tak jak zaznaczyła Audika prosimy o wycofanie zgody na kontakt podany w odpowiedzi. (usunięte przez administratora) Pozdrawiamy.

21.02.2023 04:09

Jakie są obowiązki na stanowisku specjalisty i jaka kasa?
Protetyk

03.03.2023 14:54

Ty tak na poważnie? Pracuje jako protetyk, mam u siebie specjalistę i uważam, że dziewczyna robi bardzo dużo jak na zarobki, które pewnie ma. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ma więcej obowiązków ode mnie, a wypłatę mniejszą. Jest bardzo ambitna i pracowita, bardzo cenię sobie jej pomóc, dlatego dziwi mnie takie umniejszanie specjalistom.... Jak jesteś protetykiem, uważasz, że zarabiasz za mało to zmień pracę lub zawód... (usunięte przez administratora)
Proetyk

03.03.2023 15:00

Przepraszam, powyższy komentarz miał być skierowany do @Serio?

22.02.2023 12:57

Profesjonalna obsługa. Polecam
Olga

19.02.2023 22:01

Cześć. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda szkolenie produktowe oraz sprzedażowe dla protetyków. Słyszałam, że trwają po 3 dni. Czy mocno cisną pracowników ? Czego się spodziewać? Jakieś testy? Czy bardziej ma to służyć pomocy w pracy? Pozdrawiam ????
Drodzy Pacjenci

18.02.2023 21:44

Bardzo nam miło czytać Wasze opinie Tutaj. Jeszcze milej byłoby je czytać w opiniach Google. Na naszych stronach. Dedykowanych do celowanych oddziałów. Gdzie każdy użytkownik może mieć do nich dostęp. Tutaj raczej zaglądają pracownicy i potencjalni zainteresowani pracą w naszej firmie. Dlatego też podsyłam Państwu instrukcje jak założyć konto w gmail-u abyśmy mogli cieszyć się z Państwa doskonałych opinii. Otwórz stronę logowania na konto Google. Kliknij Utwórz konto. Wpisz swoje imię i nazwisko. W polu „Nazwa użytkownika” wpisz nazwę użytkownika. Wpisz i potwierdź hasło. Wskazówka: gdy wpisujesz hasło na urządzeniu mobilnym, wielkość pierwszej litery nie ma znaczenia. Kliknij Dalej. Opcjonalnie: dodaj i zweryfikuj numer telefonu powiązany z kontem. Kliknij Dalej. Wskazówka: gdy wpisujesz hasło na urządzeniu mobilnym, wielkość pierwszej litery nie ma znaczenia. Kliknij Dalej. Opcjonalnie: dodaj i zweryfikuj numer telefonu powiązany z kontem. Kliknij Dalej. A potem Państwo mogą się cieszyć i wystawiać pozytywne opinie nie tylko u nas. I dodatkowo mają Państwo adres e-mail, który jest kompatybilny z wieloma stronami internetowymi. Pozdrawiam serdecznie i miłego użytkowania.
Boleslaw K. klient

17.02.2023 11:59

Jestem klientem ACS AUDIKA Odział w Bolesławcu.13 lutego miała miejsce moja trzecia wizyta .Bardzo pozytywnie oceniam profesjanalizm ,życzliwość i kulturę pracującej tam pani Eli.Dziękuję za miłą obsługę.Polecam ACS AUDIKA.
Joanna

11.02.2023 14:33

Podobnie jak niektórzy tu, chciałabym się dowiedzieć, ile zarobi specjalista ds. obsługi pacjenta we Wrocławiu. Niestety, w tym stanie gospodarki bez wiedzy, czy da się utrzymać za pensję, nie ma co podejmować rozmowy...
Hjk

15.02.2023 20:03

Najniższa krajowa
Dorota

15.02.2023 16:50

Jestem od niedawna klientem ACS AUDIKAzostalam bardzo profesjonalnie obsłużona .polecam
Henryk z Mielca

14.02.2023 21:58

W imieniu koleżanek i kolegów z Sekcji EiR ZNP w Mielcu dziękuję Paniom Elżbiecie i Dorocie-pracownikom Audiki w Mielcu, które 8.02.23 r. odwiedziły naszą siedzibę przy ul. Kościuszki i zbadały słuch kilkunastu osobom. Każda osoba otrzymała broszurki, długopis i lupę, która najbardziej przypadła nam do gustu. Niektóre osoby /.w tym ja / zostały poproszone przez Panie na dokładniejsze badania w siedzibie Audiki. Panie były bardzo miłe i merytoryczne. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
Inny

16.01.2023 12:11

witam Czy możecie zdradzić na jakie obecnie zarobki na start (podstawę) można liczyć jako dyplomowany protetyk słuchu aplikując do waszej firmy? Czy w jakiś sposób zależy to od miasta?
yHJGf

10.02.2023 08:21

Wszystko zależy od regionu i dyrektora regionalnego....W firmie mówią, że jest ujednolicenie wynagrodzenia, każą podpisywać zakaz rozmawiania między sobą o zarobkach, żeby zamydlić oczy. Jedni zarabiają najniższą krajową, inni nieco więcej, ale na kokosy bym nie liczyła
Tyuy

11.02.2023 21:13

Zgadzam się. Każdy ma inne zarobki mimo pracy na tym samym oddziale z takim samym stażem. Obowiązki takie same a pensja inna.
Cluuudi

03.01.2023 13:56

Dzień dobry :) Aplikowalam na stanowisko specjalista ds.pacjenta w Kolbuszowej. Czy może ktoś napisać jak dokładnie wygląda ta praca ? Czy jest jakiś firmowy uniform? Jakie wynagrodzenie, atmosfera. Z góry dziękuję
Marta

04.01.2023 11:33

Obecnie (usunięte przez administratora) plus premia (usunięte przez administratora) Uniformem jest biała koszula, granatowe spodnie, kardigan i apaszka, uniform zapewnia firma. Atmosfera zależy gdzie trafisz u mnie w oddziale jest neutralnie.
Xxx

10.02.2023 08:19

Od roku mam spódnice i sweterek identyczne, koszule najpierw były dwie, potem po pół roku można było zamówić kolejne dwie i póki co cisza

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ACS AUDIKA?

Kontakt - ACS AUDIKA sp. z o. o.

al. Jana Pawła II 22 00-133 Warszawa

Branża główna: Sprzęt medyczny
Potencjalny Protetyk

07.02.2023 14:54

Jak oceniacie, ile można zarobić w Audice? Jestem przed rozmową, chciałbym wiedzieć jakie kwoty obecnie są proponowane dla protetyka z kilkuletnim stażem. Jak mniej więcej są ustalane plany - do 50 tysięcy czy powyżej? Ile z tego można oczekiwać premii?
Zdemotywowany

08.02.2023 10:26

Powiem tak: gdyby to pytanie padło rok temu, zachęcałbym Cię do aplikowania. Teraz - uciekaj jak najdalej. Plany - mooooocno powyżej 50 na osobę, premie ucięto, podwyżek nie ma a nawet jesli będą, to trzeba najpierw zaliczyć szczegółowy test. Wypowiedzenie mam juz napisane, psychicznie nastawiam się na ten moment, kiedy je wręczę. Tak się bawić nie będziemy. Mam robić o wiele więcej, niż w zeszłym roku, a zarobię o wiele mniej. Na chwilę obecną pracownicy w Lidlu czy Biedronce zarabiaja więcej.
Ktoś

08.02.2023 14:06

50% to mało, u nas trzeba dodać 120% do tego....
Niezadowolona

08.02.2023 08:22

Za prawdziwego prezesa pierwszego pracownik miał szacunek i uznanie. Liczyło się doświadczenie w pracy i kontakt z pacjentem. Człowiek czuł się częścią firmy bo wiedział że ma wsparcie a teraz po znowych "lepszych" zmianach jesteś maszynka do zarabiania pieniędzy nie człowiekiem z doświadczeniem i wykształceniem tylko maszynka bo liczą się zera na koncie i czym więcej tym lepiej a ty pracuj za śmieszna premie o ile uda Ci się ją wziąć.
Demotywacj

07.02.2023 20:33

Niestety musze sie zgodzic praca przestala byc przyjemnoscia tylko chodze tam z bolem brzucha i stresem. Dyretor zamiast wspierac inmotywowac demotywuje . Mam nadzieje ze szybko znajde inna firme.

07.02.2023 19:47

Wymagania co raz większe, szkoda tylko, że nie przekłada się na wynagrodzenie, a na podwyżkę podstawy jeszcze dodatkowo trzeba sobie zasłużyć i przejść test pozytywnie.. Takie podejście pracodawcy nie zachęca do wydajnej pracy pracownika, wręcz prowadzi do stagnacji a przecież nie o to chodzi w rozwoju firmy.

15.01.2023 16:43

Na jakie obecnie zarobki na start (podstawę) można liczyć jako dyplomowany protetyk słuchu aplikując do waszej firmy? Czy w jakiś sposób zależy to od miasta?
Ktoś

07.02.2023 14:13

Najniższa krajowa to podstawa, plus premie o ile w ogóle da się te plany sprzedażowe zrealizować.

03.02.2023 18:25

Dzień dobry, jestem po rozmowie kwalifikacyjnej i ogólnie wygląda wszystko ok. Ale znając realia zbyt pięknie... Proszę o informację osób które pracują jaki jest naprawdę system premiowy i czy taki istnieje czy tylko to jest rzucanie słów bez pokrycia ? ....
Obecny pracownik

07.02.2023 07:01

Zgadza się wszystko co napisał pracownik. Na każdym stanowisku pracy robi się coraz gorzej, zaczynając od specjalisty, a kończąc na protetykach. U specjalisty nacisk na telefony, tak, że często czujesz się jak telemarketer, a nie pracownik, który ma robić przeglądy aparatów czy badania słuchu.

07.02.2023 12:35

Wszystko zgodnie z prawdą jeszcze wiele można by pisać ale co to da.
Ruda

03.11.2022 18:48

Drodzy specjaliści, czy jak pracujecie z dwoma protetykami to premie kwartalną macie dzieloną po 50% z kwot od wyrobionego przez każdego z nich targetu czy macie to sumowane
Specjalista

07.02.2023 07:41

Nie ma już premii kwartalnych na tym stanowisku

07.02.2023 08:28

Kiedyś nie było aż takiego problemu, dopiero od tego roku są. Cele sprzedażowe tak wysokie w porównaniu do roku poprzedniego, że są nierealne, premie kwartalne dla specjalistów zlikwidowane, protetycy mają pomniejszone premie. Nie dzieje się dobrze. Wszystko tłumaczone tym, że czynsze, prąd i inne rachunki poszły do góry tak jakby pracownicy nie odczuwali podwyżek na każdym kroku. Zero zrozumienia dla pracownika, bo liczy się zysk firmy.

07.02.2023 07:03

Cześć! Z tego co ostatnio dzieje się w firmie ciężko wyciągnąć pozytywne wnioski. Obcinanie wynagrodzeń, przekazywanie pracownikom, że generują koszty i masa innych absurdalnych zdań. Koszty, które rzekomo generujemy, dzięki nam zwracają się firmie kilkukrotnie! Ponadto inflacja, drożyzna i zobowiązania pracowników nie ulegną zmianie ze względu na mniejsze wypłaty. W tej sytuacji my, jako pracownicy prędzej zrozumielibyśmy, ze firma nie może nam dołożyć, natomiast nikt nie jest w stanie pojąć, że dodatkowo zostaje nam zabierane z każdej strony. Każdą osobę, która jest „wyżej” niż my zapraszamy do przepracowania miesiąca z takim napięciem, stresem i za niewiele ponad najniższa krajową. Pozdrawiam

07.05.2022 10:31

Czy nowo zatrudnione osoby w ACS AUDIKA sp. z o. o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

29.09.2022 09:51

Zapraszamy do złożenia aplikacji, wówczas uzyska Pani odpowiedzi na wszystkie pytania :)
Julka

23.01.2023 20:31

określony, na trzy miesiące
Henryk L.

14.01.2023 16:22

Byłem na bezpłatnym badaniu słuchu w gabinecie w Bolesławcu, które przebiegło profesjonalnie i bardzo sprawnie. Pani Helena przeprowadziła badanie merytorycznie i cierpliwie. Jestem bardzo zadowolony, polecam.
Rozczarowana

23.09.2020 21:45

Jestem w stanie wiele zrozumieć. Mamy kryzys. W dlaczego działania zarządu są skierowane tylko w jedną stronę. Skoro w gabinetach jest mniej pacjentów, mam mniejszą szansę na sprzedaż, ucięto pensje, ale jakoś budżet dziwnym trafem mam do wypracowania większy niż w ubiegłym roku. Skoro zarząd twierdzi że cały czas jest kryzys to proszę zweryfikować budżet i limity. Dlaczego mam generować wyższe przychody za mniejszą pensje? Jaką mam do tego motywację? No przepraszam, jak wyrobię limit to mam normalna pensje i premie, tylko, że to nie jest takie proste. Odkąd pracuje nie dostałam żadnej podwyżki. Przyjęłam dobrą ofertę kilka lat temu, przez ten czas najniższa krajowa urosła już kilka razy a moja pensja w dalszym ciągu nie drgnęła a nawet teraz jest gorsza. Ode mnie wymaga się coraz więcej. Mam być w pracy psychologiem, ekonomistą, pozyskiwać cały czas nowych klientów, przewidywać obroty na poszczególne miesiące i nawet nie mrugnąć okiem gdy proponuję emerytom rozwiązania za kilkanaście tysięcy, a Ci patrzą na mnie jak na wariatkę (pracuje w regionie, w którym emerytury naprawdę nie są wysokie, czasem trafi się klient z zasobniejszym portfelem ale rzadko). Ja sama pracując w tej firmie nie mogłabym sobie pozwolić na takie aparaty (zastanawiała bym się głęboko nad zakupem dwóch inizi bo to by był dla mnie duży wysiłek finansowy), ale pacjentom jeszcze z mniejszymi dochodami ode mnie mam przekazywać cenę jak by to było kilka złotych a nie kilka albo kilkanaście tysięcy. Misja firmy, o której ciągle słyszę to jedna wielka ściema, liczy się tylko zysk, nie pacjent, nie pracownik, ale żeby jak najwięcej i jak najdrożej sprzedać.
andrzej

07.09.2022 14:31

Dlatego ze aparaty sa za drogie nie mowiac juz o naprawach pogwarancyjnych
jacekstel

28.12.2022 12:55

To co piszesz to prawda na 100 % Kapitalizm ma wielkie kły
Premia

13.12.2022 21:49

Jak jest liczona premia w gabinecie gdzie jest większa ilość protetyków. ?dany procent dzielony na trzech protetyków? Czy inny sposób premi.
Nowa

16.12.2022 09:12

Premia jest dzielona przez ilość protetyków
Kashmiree

25.12.2022 16:25

Premia miesięczna to stały %, bez względu na to ilu pracuje protetyków. I to masz do podziału . Jeśli jest was 3 to dostajecie proporcjonalnie po tyle samo na głowę.
alva10@wp,pl Janek

16.12.2022 05:54

Audika - Nowe Miasto Lub. Profesjonalna i bardzo mila obsluga klienta w/w punktu protetyki sluchu. Pani Ludmila J.pomocna w kazdym etapie spawy. Dziekuje.

07.12.2022 10:03

Wczoraj byłam klientką firmy ACS AUDIKA w punkcie obsługi klientów w Bartoszycach woj. Warm.-Maz. Zostałam obsłużona bardzo kulturalnie. Udzielono mi dokładnych informacji odnośnie użytkowania posiadanych słuchawek. Słuchawki zostały wyregulowane do aktualnej mojej słyszalności. Instrukcje były przekazywane bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i będę polecała tą firmę swoim znajomym mającym problemy słuchowe. Z poważaniem - Teresa Olchowik
Do Rudej

04.12.2022 22:00

Ruda oczywiście,że jest dzielona pół na pół, bo przecież pracujemy 8 godzin i w tych godzinach obrabiam dwa oddziały, nie zostaje po godzinach ,aby obdzwaniać drugi oddzial. A jak jest u Ciebie?
AUDIKA WARSZAWA UL. STRUSIA 7

30.11.2022 19:56

Mam przyjemność przekazać serdecznie podziękowania dla Pani Izy Tyczyńskiej za wspaniałą, kompetentną opiekę nad moim słuchem. Pani Iza jest miłą i serdeczną osobą, co dla mnie, zaawansowanej seniorki jest bardzo ważne. A Państwa hasło "Twój słuch naszą troską" jest realizowane przez Panią Izę w 100% ! Droga Pani Izo, życzę dużo zdrowia ! Zofia Lewek - Korkozowicz Warszawa Wesoła
Beata

15.11.2022 12:51

Witam. Jestem klientką Audika w Golubiu-Dobrzyniu od kilkunastu tygodni. Byłam na kilku wizytach, ponieważ ubytek słuchu okazał się tak istotny, że muszę nosić aparat. Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy Audica. badanie słuchu, dobór aparatu, możliwość testowania sprzętu, umowa ratalna- Pani Monika, która mnie "prowadzi" to w każdym z tych tematów profesjonalistka. Posiada wiedzę z zakresu utraty słuchu, świetnie potrafi opowiedzieć o zaletach i różnicach w aparatach słuchowych, w prosty, zrozumiały dla laika sposób. Kobieta przy tym jest niesamowicie miła i cierpliwa. Polecam Audikę w Golubiu-Dobrzyniu. Mam nadzieję, że w innych miastach jest równie profesjonalnie!

16.11.2022 11:37

Dzień dobry! Bardzo nam miło czytać te słowa, dziękujemy! Pozdrawiamy Zespół Audika Polska

16.11.2022 11:29

Czy jak wysłało się CV z dobre 2/3 tyg temu i nie było żadnego odzewu ze strony pracodawcy, to oznacza, ze już raczej nikt się nie odezwie? Jak to było w Waszych przypadkach, po jakim czasie dostaliście propozycje? Wiem ze wybranych kandydatów ale mam doświadczenie również z wyrobów medycznych jeśli chodzi o prace ale jest cisza… bardzo zależało na tej pracy.

16.11.2022 11:32

Dzień dobry! Czas, w jakim nasi rekruterzy oddzwaniają do kandydatów, którzy wysłali swoje CV, zależny jest od kilku czynników (m.in. od pilności rekrutacji), ale uśredniając, zamyka się w okresie od 2 do 4 tygodni. Warto zaznaczyć, że kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami - taką informację znajdziecie Państwo w wiadomości, którą otrzymacie po złożeniu aplikacji. Pozdrawiamy Zespół Audika Polska

10.11.2022 12:16

Pani Jolanta R bardzo dobra i mila obsluga Polecam

10.11.2022 12:10

Audika Oswiecim ul,Żwirki Widury 5Pani Jolanta R bardzo dobra i miła obsluga klienta polecam

Zostaw merytoryczną opinię o ACS AUDIKA sp. z o. o.