ACS AUDIKA

• Dlaczego my
  • Poznajmy się

Dlaczego my

Poznajmy się

5. Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o.

Opinie o ACS AUDIKA Warszawa

Nie przegap nowości o ACS AUDIKA sp. z o. o.!

Kkkkk

28.06.2025 13:33

Czy może ktoś powiedzieć jakie pytania są na 2 etapie rekrutacji na stanowisku Specjalista da obsługi pacjenta
    Zawiedziony

23.06.2025 19:15

Pracuję drugi rok. Jak wszędzie są plusy i minusy. Wiem, że nie chcę pracować na nierealnych celach, nie chcę być korposzczurem. Wiem do kogo pójdę w razie potrzeby aparatowania kogoś bliskiego a do kogo nie...
    Romek

10.06.2025 11:31

Wyrazy serdecznego podziękowania dla P. Martyna Sawicka Audica - Płońsk Grunwaldzka 53 za mnóstwo okazanej empatii i wysoki profesjonalizm obsługi i poziom wiedzy przy zakupie aparatów słuchowych firmy Oticon JET2. Od badania słuchu poprzez dobór właściwego aparatu oraz dostosowania wielkości i właściwych parametrów aparatu do indywidualnych potrzeb pacjenta P. Martyna poświęciła mnóstwo czasu i przekazała szereg istotnych informacji w sprawie uzyskania najlepszego komfortu i użytkowania aparatów. Pani Martyno dziękujemy za okazaną pomoc ,czas i sympatyczną atmosferę na każdej wizycie . Gdyby wszyscy wykonywali z takim zaangażowaniem pracę i okazywali tak dużo empatii i spokoju popartego przygotowaniem zawodowym życie byłoby łatwiejsze. 😝👍😉
    Basia

14.05.2025 09:57

Cudowni pracownicy, wspaniałe miejsce pełne życzliwości. Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mnie i moich dzieci. Polecam. Jedyny minus to tramwaj, który przeszkadza podczas badania słuchu.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do ACS AUDIKA sp. z o. o.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Audiogram

22.10.2022 13:04

A czy ktoś pracował w tej firmie wyłącznie jako diagnosta i mógłby się wypowiedzieć?

22.03.2025 07:11

Możesz nie być diagnostą, bo im to obojętne. Byle byś sprzedawał. Deprawuje to podejście osób po studiach, które mają więcej obowiązków, ale nie chcą wciskać niczego na siłę.
    Nova firma

29.04.2025 13:56

Jest nova firma na rynku, w której protetyk jest tylko protetykiem a to handlowiec sprzedaje aparaty, protetyk tylko bada i dopasowuje aparaty a mimo to ma też premię od sprzedaży, zorientuj się - łatwo znajdziesz w sieci - szybko się rozwijają i właśnie szukają protetyków w całej Polsce brzmi dobrze?
    Pan pytajnik

28.04.2025 14:26

Jakie są zarobki na stanowisku Referent ds. obsługi biurowej i logistyki w Lublinie ? Oraz czy ktoś wie czy mimo wszystko to dalej sprzedażowa?
    Anna

28.03.2021 12:50

W bezpośredniej sprzedaży uczono mnie, że: jeden zadowolony klient powie o firmie trzem znajomym a niezadowolony dziesięciu. Myślę, że to samo tyczy się pracowników odnośnie firmy w której pracują. Chce napisać, że jestem zadowolona, że jestem pozytywnie zaskoczona dobrem, które spotkało mnie w tej firmie. Dziękuję ❤️ LUbelskie.
    Mateusz

24.06.2024 15:25

W moim przypadku pierwszy telefon z zaproszeniem na rozmowę był po miesiącu z hakiem
    O tak!

22.03.2025 06:42

I w tym rzecz. My dbamy o klientów. Firma dba o portfel na górze.Zaluje, ze mnie ominęło,ale ktos wymyślił kod rabatowy na 30% na kosmetyki na dzień kobiet jako prezent, gdzie ten kod jest przecież dostępny online dla wszystkich. Każda inna firma szanująca się chociaż czekoladę wręczy. Tu można zapomnieć.
    Ania

19.02.2025 23:16

Dzień dobry, chciałbym zapytać na jakie zarobki można liczyć na stanowisku dyrektora regionu. Czy można liczyć na podstawę co najmniej w wysokości 10.000 zł brutto/miesięcznie ? Poniżej tego minimum byłoby słabo.
    Regionalna

28.02.2025 23:41

Dyrektor regionu zarabia o wiele więcej niż 10.000 zł brutto. Dodatkowo ma solidną premię za to co sprzedadzą jego protetycy. Generalnie bardzo polecam pracę na tym stanowisku.

20.03.2025 09:47

Na jaką podstawę wynagrodzenia może liczyć osoba na stanowisku Starszego Specjalisty ds. obslugi pacjenta ? proszę o podanie widełek

20.03.2025 08:44

Jakich zarobków można spodziewać się na stanowisko Specjalisty ds. obsługi pacjenta? proszę o podanie widełek podstawy. Jak wygladają premie?
    criss

26.09.2024 14:03

Na stronie zauważyłem ofertę dla referenta ds. obsługi biurowej i logistyki. Ile firma dorzuca się do karty sportowej i ubezpieczenia?

26.09.2024 14:23

Cieszymy się, że jest Pan zainteresowany naszą ofertą pracy :) Audika oferuje możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego i zapewnia dofinansowanie do pakietów sportowych. O szczegółach opowiemy na rozmowie kwalifikacyjnej. Zachęcamy do aplikowania!
    Standard

13.03.2025 07:51

W okolicach połowy, nie opłaca się jak nie mieszkasz w dużym mieście, gdzie jest rozwinięty system multi. Oczywiście płacisz od tego jeszcze podatek. Jeżeli chodzi o benefity pozapłacowe czy wynagrodzenie szału nie ma. Na plus jedyny, że w miarę stabilna firma. Bo jeżeli chodzi o dbanie o pracowników to niekoniecznie.

14.04.2021 12:46

Audika. Komunikujemy się odpowiedzialnie

W Audice wierzymy, że zaufanie, współpraca i otwarta komunikacja są fundamentem naszej kultury organizacyjnej. Dlatego nie prowadzimy aktywnej komunikacji na platformach umożliwiających publikację anonimowych opinii. Naszym priorytetem jest budowanie relacji opartych na bezpośrednim dialogu, zarówno wewnątrz zespołów, jak i z kandydatami oraz partnerami.

Nie reagujemy na anonimowe wpisy – wolimy rozmawiać otwarcie, twarzą w twarz. Nasze relacje budujemy wewnątrz organizacji, a nie przez komentarze w Internecie. Wierzymy, że innowacyjność to także wybór mądrych kanałów komunikacji, takich, które wspierają transparentność, szacunek i odpowiedzialność.
    Dajemy radę, ale robimy to po swojemu, z zachowaniem naszych zasad. Jeśli chcesz nas lepiej poznać, zapraszamy do kontaktu przez oficjalne kanały: naszą stronę internetową, profil na LinkedIn oraz bezpośrednie spotkania rekrutacyjne.
    Bunia

03.09.2023 15:40

A co to na do sytuacji pracowników w firmie? Czy nie o tym piszę się na tym portalu?
    Standard

13.03.2025 07:46

Przy liczeniu premii z roku niestety odbija się to na zarobkach, progi robią się coraz bardziej szalone. Pracy więcej, bo jesteśmy psychologami dla pacjentów, protetykami (przynajmniej część z nas…), marketingowcami, przedstawicielami medycznymi i wiele więcej. To ogromne obciążenie i zamiast dostawać wsparcie jest nacisk na sprzedaż, co widać w doborze pracowników, którzy często nie mają pojęcia o tym co robią. Ręce opadają.
    jan

02.03.2025 18:26

woj.podlaskie -super obsługa. profesjonalizm ,uprzejmość i zrozumienie starszego pacjenta to cechy Pań z gabinetu w Białymstoku na ul.Witosa
    Ewa

19.02.2025 12:01

Pełen profesjonalizm,zaangażowanie,komunikatywność.Gratuluję takich pracowników! Odział Kalisz śródmiejska 13.
    Sławko

19.02.2025 11:56

Kalisz ul. Sródmiejska 13. Opinia bardzo pozytywna. Przemiła obsługa, profesjonalna , życzliwa, dowcipna. Sprawne podejście, bez czekania, POLECAM!!!
    Zakaz konkurencji

30.01.2025 14:38

Czy w Audice przestrzegają zakazu konkurencji? Czy płacą to 6 miesięcy od wypowiedzenia umowy przez pracownika Czy rezygnują z tego i rozwiązują umowę o zakazie?
    Kwiatek

16.02.2025 19:57

Zwykle rozwiązują po miesiącu
    Emma

14.02.2025 15:10

Witam mam pytanie ilu zazwyczaj jest pracowników w placówce.
    Kwiatek

16.02.2025 19:55

Zazwyczaj jedna osoba czasem dwie
    [email protected]

31.01.2025 12:28

mam prośbę od grudnia 2024 do dzisiaj jest zamknięty gabinet w Obornikach WLKP. mam gwarancję i potrzebe kontaktu z gabinetem ico się dzieje proszę mnie powiadomić kupiłem 2- aparaty potrzebuję pomocy.
    Krystyna Samojluk

28.01.2025 19:31

Chciałam powiedzieć, że korzystam w Słuchmedzie z profesjonalnej obsługi. Pani mgr. Agnieszka Grześkiewicz jest bardzo miłą osobą. Podchodzi do mnie z ogromną życzliwością, jest ciepła i sympatyczna.

29.12.2024 18:16

05.01.2025 21:19

Pomorskie
    Geers

14.01.2025 22:19

Dodam że tak samo jest w Geers, masakra jakaś. Nierealne cele, (usunięte przez administratora) z każdej strony, kierownicy tylko naciskali nic nie pomagali. Marketing żenada, nic nie dostarczają pacjentów a wymogi jakbyśmy nie wiadomo z iloma laryngologami pracowali. Geers to w mojej opinii najgorsza firma że wszystkich wymienionych.

30.11.2024 10:37

Anna

01.12.2024 14:59

Dyrektorzy nie mają wpływu na premię. Premia jest średnia liczona z miesięcy od początku roku.
    K.

02.12.2024 09:44

Oczywiście,że mają! Jest to premia uznaniowa i mogą Ci ją zabrać ... I w przypadku,o którym pisałam tak właśnie zrobiło dwóch dyr. Jest to fakt z zeszłego miesiąca.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ACS AUDIKA?

Kontakt - ACS AUDIKA sp. z o. o.

al. Jana Pawła II 22 00-133 Warszawa

Branża główna: Sprzęt medyczny
    Ryszard

19.11.2024 09:31

Należy usprawnić wkładanie słuchawki intent4 do ucha przy pomocy zainstalowanego pręcika pvc do mikrofonu Drugi problem jest przy rozmowie telefonicznej,po otrzymaniu polaczenia telefon milknie a poziom głosu w aparacie słuchowym jest bardzo słaby,aby słyszeć trzeba otworzyć telefon,kliknąć na głośnik lub telefon a można to zrobić w aparacie słuchowym.
    Wynagrodzenie

21.09.2024 12:05

Hej, to jak to jest w końcu z tym wynagrodzeniem dla protetyka słuchu zgodnie z ustawą, czyli ok. 6200 zł brutto ? Wszyscy mają zapewnioną tę minimalną stawkę ?
    Barbara

21.10.2024 11:03

To przychodnie też nie są podmiotami leczniczymi?
    NICK

22.10.2024 13:42

Chodzi o to, że nie jesteśmy zatrudnieni przez szpital itd. Firmy protetyczne wynajmują gabinety w przychodniach. A to już co innego...
    Awans

07.10.2024 16:00

Hej, czy w będąc protetykiem słuchu mam szansę na awans na stanowisko kierownika regionalnego?

06.09.2024 17:00

Czy przedstawiciele medyczni zapewniają stały dopływ pacjentów, dzieki czemu mozna zrealizować plany?
    Odpowiedź

02.10.2024 07:21

Nie. Regiony są duże, a rąk do pracy brakuje, stąd sami dbamy o pozyskanie i relacje.
    Kajo

25.09.2024 02:46

Na czym głównie polega i się skupia praca, pracownika na stanowisku specjalisty ds. obsługi pacjenta?

25.09.2024 13:52

Dziękujęmy za pytanie! Praca specjalisty ds. obsługi pacjenta polega przede wszystkim na telefonowaniu do pacjentów w celu umówienia na badania słuchu, odbieraniu połączeń od pacjnentów, umawianiu terminy wizyt i prowadzeniu kalendarza wizyt. Po przeszkoleniu specjalista wykonuje przesiewowe badania słuchu u pacjentów (w zależności od potrzeb gabinetu). Zadaniem specjalisty jest także bezpośrednia obsługa pacjenta w gabinecie (zaopiekowanie się pacjentem, udzielanie informacji, drobny serwis aparatów słuchowych) oraz prace administracyjne.
    Maria Muzyk

24.09.2024 13:58

Bardzo dziękuję za miłe i fachowe badanie, przemiłą atmosferę i szybką obsługę. (usunięte przez administratora)
    Szlachetna róża

23.09.2024 08:29

Firma przebiera w kandydatach, prowadzi wieloetapowe rekrutację i nie zatrudnia osoby, która ma wyższe wykształcenie,doświadczenie w pracy z klientem w branży medycznej,może pojechać na szkolenie do Warszawy i podjąć pracę od zaraz. Kogo wy szukacie? Chyba, sztuczną inteligencję nie człowieka. Na nowo wstawiacie ogłoszenie. Nie szanujecie pracownika i szukacie idealnego kandydata w nie idealnym świecie gdzie jest wojna, kataklizmy, nieudolne rządy. Stale się ogłaszacie, a ludzi, którym robicie wielką nadzieję na pracę(usunięte przez administratora) Nie będę polecała tej firmy nikomu, wręcz odradzam, także pacjentom.
    Baśka

09.09.2024 08:23

Jest nowa oferta pracy dla dyrektora regionu. Czy auto, telefon i laptop są wysokiej klasy i można je wykorzystywać prywatnie?

13.09.2024 09:22

To zależy co mamy na myśli pisząc wysokiej klasy? Jeżeli ktoś uwaza, że dostanie najnowszy samochód, laptop, telefon to oczywiście, że nie. Sprzęt ma służyć do celów służbowych.
    Do @Audika

08.08.2024 11:01

Mam pytanie, dlaczego firma wykorzystuje wizerunek BYŁYCH pracowników do swoich akcji marketingowych?
    Angelka

15.07.2024 10:20

Na stronie jest wakat dla protetyka słuchu. Czy to prawda że firma w pełni opłaca szkolenie i zapewnia wdrożenie na stanowisko? Zależy mi na tym bym miała wsparcie na każdym etapie :)

08.08.2024 07:02

Tak wszystko opłaca. Masz wsparcie na każdy etapie.
    Zosia

30.07.2024 14:20

Czy przedstawiciel medyczny może liczyć na dobre relacje z przełożonymi i zespołem? Nie pisali nic o atmosferze w ofercie ze strony a jest to dla mnie istotne.

08.08.2024 07:01

To zależy od regionu do jakiego należysz. Na początku zawsze jest ok. Jak będziesz realizować zadania, to na pewno atmosfera będzie ok.
    Czarek

01.08.2024 12:34

Ile można zarobić jako rejestrator medyczny? Obecnie rozglądam się za tego typu pracą i interesuje mnie na jakie warunki można liczyć w tej firmie.

08.08.2024 06:58

Trochę powyżej najniższej krajowej.( To zależy od tego czy TY również osiągniesz cel :).)
    tulipan

26.06.2024 21:35

Czego wy tak naprawdę chcecie? Tak dobrze płacicie że przebieracie w kandydatach i prowadzicie wieloetapowe rekrutacje nie mogąc jednocześnie obsadzić stanowisk czy sami nie wiecie czego chcecie? Zainteresowania medyczne i doświadczenie w kontakcie z klientem to dla was za mało.
    Tulipan

02.07.2024 20:33

Przecież pisałem wczesniej że oni sami nie wiedzą czego chcą więc ciągle szukają.
    Aleks

31.07.2024 19:59

Szukają protetyków z uprawnieniami bo jest ich jak na lekarstwo
    Zainteresowanie

17.07.2024 10:35

Hej, jestem pracownikiem firmy konkurencyjnej który otrzymał wasze czasopismo Audika News. Widnieje tam informacja że 25% protetyków zarabia powyżej 10 tys., a średnie wynagrodzenie to 8713,36 zł. Czy możecie się odnieść do tej informacji? Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko protetyka słuchu do Was :)
    Buba

18.07.2024 08:15

Brutto, czy netto ?
    Zainteresowanie

19.07.2024 08:57

Brutto
    Kashniree

08.10.2023 13:58

1. Kiedy firma ustosunkuje się do wprowadzenia ustawy o zawodach medycznych i o minimalnej płacy jaka teraz obowiązuje również w zawodzie protetyka? Kiedy będą podwyżki w związku z tą ustawą? Będą wyrównania za zaległe miesiące kiedy firma nie wypłaca podwyżek ? Większość z nas jest zapewne później poziomu który gwarantuje ustawa. 2. Czy będą jakieś jasne informacje na temat likwidacji stanowiska koordynatora? Każdy koordynator zostanie dyrektorem i stąd te zmiany, które zapowiadał prezes czy o co chodzi z tymi zmianami?
    Ona

13.05.2024 09:22

Hej.Jestem po rekrutacji.Mialam już 2 etapy. 1 telefon, 2 video. Teraz etap 3 " dzień próbny" i okazuje się, że 3 osoby przeszly po etapie 2 na 3. Trochę to śmieszne szczerze mówiąc, że za najniższą krajową taki system rekrutacji. Sama zatrudniałam ludzi i powiedzmy sobie delikatnie...nie rozumiem do czego to ma służyć? Przecież doświadczenie jest na cv, drugi etap rozmowy nie trwa minute, masę pytań od A do Z.. A 3 etap? Tak to wygląda. Zwykły pracownik A rekrutacja jak na dyrektora ???????? @audika
    Guess

28.06.2024 12:07

To wszystko zależy gdzie masz punkt. Jak w dużym mieście to duży cel
    GN

26.06.2024 18:19

Jestem klientem pani Anety Buczkowskiej z oddziału w Pasażu Ursynowskim.Po prostu nie mam słów. Pełen profesjonalizm,zaangażowanie,komunikatywność.Gratuluję takich pracowników! Grzegorz

30.04.2024 09:01

Czy to prawda, że osoby na wyższych stanowiskach często są degradowane?
    Lilka

24.05.2024 16:01

Tak miałam 8 dyrektorów przez kilka lat
    ABC

07.06.2024 19:18

Często to może nie jest trafne określenie ze względu na niewielką ilość osób na wyższych stanowiskach ale firma zna przypadki gdzie takie procedery się działy. Często osoby kompetentne i z ludzkim podejściem nagle wracały na protetyka lub się zwalniały z niewiadomych przyczyn lub do oddziałów przychodziły meile z informacja, że współpraca z kimś została zakończona. Ale ta firma nie weryfikuje informacji i co usłyszy to bierze za fakt
    Marzena

07.06.2024 14:23

Zarobki lekko ponad najniższą???Słyszałam, że w tej firmie bardzo dobrze zarabia nawet 14tys.
    On

21.05.2024 14:52

Proszę o informację jak obecnie kształtuje się wysokość wynagrodzenia na stanowisku Przedstawiciel Medyczny?
    PM

22.05.2024 12:58

8000 brutto podstawa + premie
    Miki

10.05.2024 21:13

Napiszę tak... wysłałam parę razy CV bo piszę w ogłoszeniu że wszystkiego naucza itp. Bardzo mi zależy na pracy w tych godz i zrobiłabym wszytko by nauczyć się wszystkiego tak jak trzeba. Ale niestety odrzucili moja aplikacje no trudno. Ale na przyszłość proszę pisać jakie są dokładnie wymagania u potencjalnych kandydatów... zaoszczędziłabym czasu i marzeń że wkoncu po urlopie macierzyńskim mogę wrócić normalnie do pracy i spełniać się w pracy i w rodzicielstwie...

Zostaw merytoryczną opinię o ACS AUDIKA sp. z o. o.