Centrum Nauki i Biznesu ŻAK

• Bronisin
Katowice - Centrum Nauki i Biznesu Żak
Sosnowiec - Żak - Centrum Nauki i Biznesu

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Łódź

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.!

Viktoriia

11.03.2023 14:57

Zapisałam się na bezpłatny kurs florystyki, opuściłam pierwsze dwa tygodnie zajęć, czyli w ogóle nie byłam na zajęcia, potem przyszłam do sekretariatu żeby anulować umowę..... muszę zapłacić 160 zł kary za nieobecność. Kto miał to samo,napiszcie czy będę miałam coś poważnego za to że nie chcę płacić.
    kasia

11.03.2023 21:01

jest jak byk napisane, ze jeżeli nie masz 50 procentowej frekwencji to obowiązuje opłata 159zl za czesne, więc musisz zapłacić czy chcesz czy nie chcesz. czytałaś umowę?
    Viktoriia

12.03.2023 13:22

Pani tam pracuje że tak bardzo chroni tę szkołę? Nie dostarczyłam wszystkich dokumentów, nie byłam na zajęciach, rozwiązałam umowę, więc za co mam płacić? Za powietrze?
    Zgadzam się

09.03.2023 17:17

Tak czytam opinie na temat kierownika regionu R i ciężko się nie zgodzić. Nie jest on sprawiedliwy względem pracownika pracującego a "pracownika złapanego". I faktem jest, że ten który chciał się "złapać" ma względy jakich pracownik nie powinien mieć. Jest to dla mnie karygodne i niedopuszczalne. Trzeba również nadmienić, że kierownik R nie przepada za zgodą w zespole, musi być jakiś kwas, co jest niewytłumaczalne jak celowo można skłócać oddział i każdemu mówić coś innego i rzucać w eter opinie negatywną bądź ośmieszającą na osobę, której nie ma w pracy. Bądź ustalać coś, a później robić z tej osoby "kreatyna". Powinni się przyjrzeć pracy kierownika ponieważ świadczy on nieprawdę w obu kierunkach, a mówię tu o oddziałach i centrali.
    Małgorzata

06.03.2023 19:56

Ukończyłam kurs Kadry Płace ZUS prowadzony przez Panią Annę Malinowska polecam - dużo wiedzy teoretycznej jak i zadań praktycznych , które zawsze są omawiane .Pani prowadząca rzetelnie przekazuje wiedze i jest bardzo pomocna.
    Iryna Morozynska

05.03.2023 12:58

Uczestniczyłam w kursie Kadry, płace, ZUS prowadzonym przez Panią Annę Malinowską. Kurs świetny i godny polecenia. Pani Ania jest osobą bardzo kompetentną i profesjonalną. Jest otwarta na propozycje i świetnie prowadzi zajęcia. Dzięki jej wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej można naprawdę wiele się nauczyć. Grupa dostała wiele materiałów, również dodatkowych. Szczerze polecam ten kurs.
    Sylwia Stolarczyk

05.03.2023 12:57

Polecam kurs on-line KADRY,PŁACE,ZUS prowadzone przez panią Annę Malinowską. Wspaniała osoba,która z zaangażowaniem potrafi przekazać wiedzę pozostałym uczestnikom kursu. Ja jako początkująca nauczyłam się bardzo dużo na zajęciach. Wszystko przygotowane w 100% (od pomocy naukowych po godziny spotkań-a nie jest to łatwe przy dużej liczbie osób pracujących lub wychowujących dzieci) Polecam w 100%.Mam nadzieję,że spotkam się z Panią Anią na innych szkoleniach
    Iryna Prymachenko

05.03.2023 11:50

Polecam kurs Kadry, Płace, ZUS -online. Pani Anna Malinowska z pełnym zaangażowaniem przekazuje wiedzę. Wyjaśnia wszystko nawet po kilka razy. Jest też część praktyczna, która pomaga utrwalić wiedzę z zakresu spraw personalnych i umiejętności pracy z programami. Można bardzo dużo wynieść z tych zajęć. Polecam!
    Adrianna

05.03.2023 11:12

Uczestniczyłam w kursie ,,Kadry, płace, zus online" prowadzonym przez Panią Annę Malinowską. Jestem bardzo zadowolona. Pani Anna wszystko tłumaczyła w przystępny sposób, na zajęciach panowała pozytywna atmosfera. Mimo że uczestnicy mieli rozbieżne godziny, w których byli dyspozycyjni w ciągu tygodnia, Pani Anna zrobiła wszystko, aby każdy mógł jak najpełniej uczestniczyć w zajęciach. Wiele się nauczyłam w trakcie kursu i miałam możliwość zweryfikowania swojej wiedzy poprzez rozwiązywanie zadań, które były później omawiane i wyjaśniane. Polecam ten kurs każdemu kto zaczyna swoją przygodę z kadrami i płacami. :)
    Ilona

05.03.2023 11:04

Polecam kurs - Kadry, płace, ZUS ONLINE - prowadzony przez Panią Anię Malinowską. Ogrom rzetelnej wiedzy, bardzo dużo praktycznych ćwiczeń co skutecznie pomaga w przyswojeniu materiału i bardzo miła atmosfera podczas zajęć. Ogromnym plusem była również dostępność Pani Ani, która odpowiada na każde pytanie i na każdą wiadomość. Polecam.
    Karolina G.

05.03.2023 10:31

Byłam na kursie Kadry, płace, zus. Moim wykładowcą była Pani Anna Malinowska. Wykłady bardzo ciekawe, ogrom wiedzy a także bardzo dużo pomocy ze strony wykładowcy. Właśnie jestem po egzaminie, który poszedł mi bardzo dobrze! To zasługa Pani Anny :) Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam!
    Agata

05.03.2023 10:29

Polecam zajęcia z Panią Anną Malinowską! Kurs przebiegł bardzo dobrze. Pani posiada ogromną wiedzę, mam wrażenie, że poświęcała każdy moment, abyśmy zostali dobrze przygotowani do kierunku. Oby więcej takich wykładowców!
    Aleksandra Dąb

05.03.2023 10:19

100 % satysfakcji z kursu. Ukończyłam kurs Kadry, płace, ZUS. a Swój sukces zawdzięczam super prowadzącej . P. Ania Malinowska jest cierpliwa i wyrozumiała dzieki czemu nawet trudne zagadnienia są zrozumiałe. serdecznie polecam.
    Asia

05.03.2023 10:08

Uczestniczyłam w kursie szkoły Żak - KADRY , Płace, ZUS - online. Polecam wszystkim z całego serca. Super wykładowca, konkretnie i na temat. Dużo można się nauczyć.
    Agnieszka

27.02.2023 21:52

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej szkoły. Szkoła nie ma totalnie wpływu na to czego nauczają wykładowcy, zajęcia są skracane i nie odrabiane, semestry są łączone i w rezultacie następuje powtórzenie materiału. Nauczyciele zmieniają się jak rękawiczki. W ciągu semestru było już ich trzech. Przez kilka semestrów nauczyciel uczył całkowicie innego programu i było to zgłaszane i nikt z tym nic nie zrobił. Chodzi tutaj o kurs "Dekoratora wnętrz" w Białymstoku. Omijać z daleka.
    Piotr

27.02.2023 13:44

A w Kwidzynie znowu nie ma prądu a z prądem i internetu!!! Chcesz zapłacić za szkole nie możesz chcesz zaświadczenie nie możesz!!! Ale o braku płatności ze straszeniem windykacja potrafią wysłać SMS !!! Chcesz zrezygnować bo nie powiem co cię trafia nie możesz bo nie wydrukują rezygnacji bo brak prądu i internetu i jeszcze musisz zapłacić za 3 miesiące bo tyle trwa wypowiedzenie umowy. A o tym że będzie zmiana lokalu to słyszałem w październiku a zaraz marzec !!! A i jeszcze słyszałem że instalacje wymieniają. To nie szkoła to ściema
    BHP Puławy

26.02.2023 19:27

Mam obecnie zajęcia z oceny ryzyka zawodowego z p. Łukaszem. Wymagający okropnie, ale jaki skuteczny. Już po dwóch zjazdach zaczynamy wiedzieć więcej niż po dwóch semestrach. Polecam zajęcia z tym Panem.
    Zdziwiona

24.02.2023 09:10

Prawda jest taka, że z kierownikiem R......... nie da się pracować. W oddziale jego maskotka ma specjalne względy, a Ty musisz tyrać ale jak coś jest z winy maskotki to wybiela ja w centrali a winna jesteś ty... I jeszcze czuje się tak pewnie że przecież nikt mu nic nie zrobi , pracownik roku normalnie. Dno... Nie polecam. Do centrali na tą osobę powinna pójść informacja zbiorowa ze szczegółami. Może wtedy ktoś z centrali uciął by to przy tej zgniliźnie.
    Bhp Wrocław

24.02.2023 06:38

Proszę o opinie o kierunku technik bhp we Wrocławiu. Czy warto?
    Wiktoria

22.01.2023 00:05

Podejście do uczniów tragiczne, zero przepływu informacji między uczniem a szkoła. Jedyna informacja jaka dostaniecie to opłata za szkołę. MASAKRA. A i czytajcie umowy uważnie 3 miesięczny okres wypowiedzenia z opłatą 3 kolejnych rat. Nie polecam.
    Obserwator

22.01.2023 14:41

A gdzie to tak
    Allah

20.02.2023 11:01

Wszędzie tam gdzie żak i jeszcze nie zaliczają ci semestru który już raz ukończyłeś bo tak jak im się kasa nie zgadza .Żall pl ta szkoła

15.01.2023 14:45

Była uczennica

02.02.2023 18:24

(usunięte przez administratora) Białystok - nie polecam. Omal nie straciłam pracy, bo do ostatniej chwili nie mogłam ustalić grafiku na weekendy, bo plan pojawiał się tuż przed zjazdem. Musiałam zrezygnować z nauki w tej szkole i zmienić na inną.
    Jo

19.02.2023 18:33

Mam to samo. Jak koleżanka zapytała się czy w tym semestrze w końcu będzie znany plan z wyprzedzeniem, to laska z sekretariatu głupio się uśmiechnęła i powiedziała, że to pani dyrektor układa plan, a ta kiedy nie zajdę nawija farmazony przez telefon (tak słychać jej śmiech nawet przez zamknięte drzwi)
    Alicja

26.01.2023 13:10

Szkola nie wywiazala sie z umowy z ich przyczyny nie doszlo do kursu online a teraz ciagle do mnie pisza i kaza mi zaplacic za kursy.Jak udowodnilam ze to z ich winy to ich to nie obchodzi przyslali windykatora.Nie polecam wrecz ostrzegam
    Adrianna

17.02.2023 08:05

Hej,powiedz proszę jak wygląda Twoja sprawa z firmą eindykacyjną...mam podobną sytuację. TRZEBA z tym zrobić porządek bo jak można płacić za coś w czym nie brało się udziału.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Milionowa 21 93-105 Łódź

Branża główna: Wynajem nieruchomości

Żak

06.02.2023 20:40

Dlaczego nikt z tym nic nie robi. Sekretarz to sprzedawca, wykonujący obowiązki dyrektora i co jeszcze. Czy ktoś się wogole zacznie tym interesować. Wychodzą kiedy im się podoba

07.02.2023 12:10

Niestety, myślę, że nikt się za to nie weźmie. Dlatego lepiej nie robić sobie nadziei tylko się zwolnić, to nie jest praca na dłuższą metę.
    Karolina

05.02.2023 21:26

Polecam kurs Kadry Płace ZUS online. Pani Ania Malinowska z pełnym zaangażowaniem przekazuje wiedzę. Jest bardzo ciepłą i cierpliwą osobą. Wyjaśnia wszystko nawet po kilka razy. Można bardzo dużo wynieść z tych zajęć. Polecam!!!
    Zawadzka Milena

05.02.2023 18:15

Zajęcia z Panią Anną Malinowską to czysta przyjemność. :) Profesjonalne podejście do uczestników w szkoleniu. Bardzo sympatyczna atmosfera, Pani prowadząca naprawdę z dużą wiedzą, cierpliwością, i chęcią pomocy do uczestników. Polecam!
    Stanislaw

03.02.2023 14:29

Żak w Legnicy nie ma nic wspólnego ze szkołą....Odwoływanie zajęć na chwile przed, oceny na ładne oczy i gubienie zadań w sekretariacie KATASTROFA
    mmoksiu

31.01.2023 15:09

Witam Nie polecam. Z uwagi na covid nie podjąłem edykacji, nie bylem na żadnych zajęciach a w międzyczasie straciłem dochód. Mimi wyjaśnień mam firmę windykacyjną która domaga się spłaty za nieodbyty kurs. Chciałem zapisać się na nowy semestr i zapłacić za jego korzystanie ale NIE !!! (usunięte przez administratora). TAK PRAWDA.

29.01.2023 23:28

Najgorsza szkoła policealna, nie polecam. Oni (usunięte przez administratora) wszystkich
    Słuchacz DSA Zielona Góra

16.01.2023 20:07

Wielkie podziękowania dla Pani nauczycielki Kariny, która dobrze prowadziła zajęcia i przygotowywała nas do egzaminu który większość zaliczyła dziękujemy za poświęcony nam czas. Dsa Z.G.
    Sluchacz

17.01.2023 19:33

Zgadzam się z opinią.
    Dormina

29.01.2023 02:08

Zajęcia były przeprowadzane zgodnie z planem i rzetelnie, atmosfera super. Niestety ta Pani też już nie pracuje jak i pani Beatka, ale pełny szacun za podjętą decyzję. Byliśmy ostatnim rocznikiem który miał szczęście i dobrych nauczycieli.
    Zły

28.01.2023 10:31

Jestem uczniem LO w Kwidzynie i odradzam tym co planują się zapisać. To co się tutaj dzieje to nie jest do przejścia. Ale ostatnia sytuacja mnie przerosła. Dowiadujesz się na grupie że twoje prace zostały zagubione przez dyrektora szkoły idziesz pytać co teraz ale nie masz informacji bo dyrektora nie ma. Idziesz kolejnego dnia i dyrektora również nie ma. Jak już trafiasz cudem na tą panią otrzymujesz informacje proszę się nie martwić znajdę prace. Co to ma być, ta pani jest nieodpowiedzialna osoba i patrząc na nią jak ona wygląda to nie wiem czy bym chciał aby sprzątała w mojej firmie. Jak ja bym prowadził swoj biznes tak jak ona prowadzi to coś to już dawno bym padł z głodu
    Laura

27.01.2023 18:44

Stanowczo odradzam. Zapisałam się na jednodniowy kurs do żaka. Szkolenie nie odbyło się w podanym terminie oraz nikt się ze mną nie kontaktował by o tym poinformować. Kurs został wznowiony 14 dni poźniej, choć w umowie był zapis o możliwości przesunięcia terminu tylko o 8 dni. Chciałam zrezygnować z kursu, jednak powiedziano mi, że nie ma takiej możliwości i jestem bezwgzlędnie zobowiązana do zapłaty. Nie przyszłam na kurs i próbowałam reklamować sprawę drogą mailową. Pani Paulina Dębska z działu reklamacji twierdzi że moja rezygnacja z kursu wpłynęła po 14 dniach od terminu zawarcia umowy oraz że spółka nie uznaje mojej rezygnacji. Od 10 dni czekam na maila z odpowiedzią, a kontakt jest bardzo mocno utrudniony.
    IN

21.01.2023 09:38

Kurs Kadry i płace był naprawdę dobry. Bardzo dobre przygotowanie przez Panią Anne Malinowską, zarówno teoretycznie jak i praktyczne.Zajecia nie tylko klasyczne na kartce ale również w popularnych programach kadrowych. Także mogę polecić ????
    Anna M

20.01.2023 20:26

Z czystym sumieniem mogę polecić kurs Kadry Płace ZUS online. Pani Ania Malinowska z pełnym zaangażowaniem przekazuje wiedzę. Wyjaśnia wszystko nawet po kilka razy. Można bardzo dużo wynieść z tych zajęć. POLECAM!
    Anna

20.01.2023 20:25

Uczestniczyłam w kursie Kadry, płace, ZUS prowadzonym przez Panią Annę Malinowską. Kurs świetny i godny polecenia. Pani Ania jest osobą bardzo kompetentną i profesjonalną. Wie o czym mówi, jest otwarta na propozycje i świetnie prowadzi zajęcia. Dzięki jej wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej można naprawdę wiele się nauczyć. Grupa dostała wiele materiałów, również dodatkowych dla osób chętnych aby ćwiczyć na konkretnych zadaniach z życia wziętych. Biorąc pod uwagę jej osobowość, zaangażowanie i wiedzę, szczerze polecam ten kurs pod jej "skrzydłami".
    MartaF

20.01.2023 20:12

Korzystałam z kursu w trybie online "Kadry, płace, ZUS". Dzięki przesłanym materiałom w pigułce dużo się dowiedziałam, dzięki wiedzy merytorycznej i teoretycznej prowadzącej zajęcia Pani Annie Malinowskiej znacznie więcej wiedzy przyswoiłam, ale tak naprawdę zrozumiałam dużo więcej na godzinach ćwiczeń spędzonych podczas naszych spotkań online. Duża ilość wiedzy teoretycznej i praktycznej pozwoliła mi nie tylko zdobyć "papier", ale nauczyć się obsługiwać komputerowe programy kadrowe i przygotować mnie do przyszłej pracy w dziale kadrowym. Zajęcia online odbywały się w terminach dogodnych dla wszystkich uczestników/słuchaczy, bardzo fajna atmosfera, dużo pytań, dużo odpowiedzi, dużo przykładów. Dziękuję :)
    MartaF

20.01.2023 20:01

Korzystałam z kursu w trybie online "Kadry, płace, ZUS". Dzięki przesłanym materiałom w pigułce dużo się dowiedziałam, dzięki wiedzy merytorycznej i teoretycznej prowadzącej zajęcia Pani Annie Malinowskiej znacznie więcej wiedzy przyswoiłam, ale tak naprawdę zrozumiałam dużo więcej na godzinach ćwiczeń spędzonych podczas naszych spotkań online. Duża ilość wiedzy teoretycznej i praktycznej pozwoliła mi nie tylko zdobyć "papier", ale nauczyć się obsługiwać komputerowe programy kadrowe i przygotować mnie do przyszłej pracy w dziale kadrowym. Zajęcia online odbywały się w terminach dogodnych dla wszystkich uczestników/słuchaczy, bardzo fajna atmosfera, dużo pytać, dużo odpowiedzi, dużo przykładów. Dziękuję :)
    Słuchacz

20.01.2023 19:59

Polecam! Bardzo podobały mi się zajęcia z Panią Anią z Radomia . Nauka w miłej atmosferze oraz dużo wiedzy. Szkoła jest super ponieważ jednocześnie można pracować i uczyć się.
    słuchacz

20.01.2023 19:53

Jestem bardzo zadowolona z kursu kadry, płace zus prowadzonego przez Panią Annę Malinowską. Uważam, że jest on bardzo dobrze zorganizowany. Proporcjonalna ilość wykładów do ilości ćwiczeń ułatwia zrozumienie zastosowania teorii w wyliczeniach. Dziękuję bardzo.
    Małgorzata

20.01.2023 19:35

Ukończyłam kurs z zakresu " Kadry, płace, ZUS". Pani prowadząca- Anna Malinowska to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Z pełnym zaangażowaniem przeprowadziła cześć merytoryczną, a co jest jeszcze bardzo ważne teoria została poparta praktyką( zadania praktyczne- dużo liczenia :) bez której opanowanie materiału byłoby ciężkie. Jeśli będzie więcej takich osób to z pewnością jeszcze będę chciała poszerzyć swoje kompetencje o kolejne kursy w szkole :)
    Anetta B.

20.01.2023 19:18

Ukończyłam kurs "Kadry, płace i ZUS" prowadzony przez p. Annę Malinowską. Jestem bardzo zadowolona sposobem prowadzenia zajęć jak i ogromem wiedzy przekazanym przez prowadzącą. Wykonywanie ćwiczeń a nie tylko suchy wykład spowodował, że łatwiej było przyswoić wiadomości i opanować umiejętności. Cierpliwość w tłumaczeniu wykonywanych czynności związanych z kadrami czy płacami godna podziwu. Dziękuję i polecam!!!
    BHP gdansk

04.11.2022 13:10

Ta szkoła w Gdansku to poprostu same nerwy i strata czasu, nic nie da się załatwić, co chwilę zmiana dyrektorki, gołosłowne obiecanki "czekamy na odpowiedz lub trzeba zaczekac bo coś tam, nie wiemy". Listy takie siakie i owakie, łączone semestry haos straszny, polubownie nie da się, to będzie w inny sposób, nigdy więcej nie zapisze się do żaka, NIE POLECAM !!!
    Bhp lbn

04.12.2022 09:44

Można uniknąć kary jeżeli chodzi się np przez połowę zjazdo w miesiącu i bez kary bo mam 50% w miesiącu tak mi tłumaczyła pani w sekretariacie
    Obeznana

20.01.2023 13:26

Bo wy ludzie nie wiecie, ze to nie dyrekcja decyduje o zajeciach tylko CENTRALA która ze wsyzstkim czeka na ostatnia chwile. ;)
    Maria

07.12.2022 16:47

Nie polecam już któryś raz z rzędu jest przekładany kurs na masaż baniką chińską. Zapłaciłam za niego. Dostałam telefon że kurs ma się odbyć 17 grudnia oczyma okazało się że będzie on dopiero w styczniu.
    kasix

20.01.2023 13:25

Proponuje czytać umowy, które się podpisuje. W umowę jest jasno napisane, w jakich przedziałach czasowych może się odbyć kurs oprócz pierwotnie ustalonego ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.