Centrum Nauki i Biznesu ŻAK

• Bronisin
Katowice - Centrum Nauki i Biznesu Żak
Sosnowiec - Żak - Centrum Nauki i Biznesu

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Łódź

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.!

BHP Puławy

17.01.2023 19:48

Super zostaliśmy przygotowani do zdania egzaminu zawodowego. Pan Łukasz świetny i merytoryczny nauczyciel. Super że nas prowadził. To taki prawdziwy opiekun wychowawca. Takich nauczycieli się zapamiętuje na długo.
    Monika

15.01.2023 19:20

Zapłaciłam za kurs kadry płace ZUS 700 zł. Kurs jest wart maksymalnie 100 zł. Czytanie ze skryptu, zrobienie kilku zadań i ściągnięcie dwóch programów do rozliczeń to wszystko co wchodziło w skład 55 godzin. Nie polecam, szkoda czasu i przede wszystkim pieniędzy na kurs który nie wnosi nic.
    m81337

13.01.2023 08:10

XD
    Mariusz

09.01.2023 21:27

DLACZEGO w Legnicy nie ma nikogo do kontaktu podczas zajęć sobota/niedziela? Nie ma do kogo się zwrócić,o nic zapytać..Przy zapisie obiecywali inaczej... Mają za to przecież płacone...zgroza..
    wiedząca

10.01.2023 16:16

ponieważ nie mają płacone, to dodatkowy dzień wolny :)
    Michał

06.01.2023 11:54

Żak Kwidzyn , tragedia nie polecam nikomu . Niczego się nie nauczysz , warunki (usunięte przez administratora) , dyrektorka pożal się Boże, nawet wypowiedzieć się nie potrafi.
    Nauczyciel

22.10.2022 15:54

Witam, przestrzegam Kolegów i Koleżanki przed pracą w tym... centrum nauki. Pierwsza kwestia jaka mnie osobiście poruszyła, to sama kwota wynagrodzenia jaką oferują za godzinę pracy- po 16 latach nauki, certyfikatach, specjalizacjach ich stawka wyjściowa na koniec października 2022 wynosi ... 19,70 zł BRUTTO. Oczywiście oferują WYŁĄCZNIE umowę-zlecenie, na 4 kartki A4 z samymi obowiązkami, co jest śmieszne za taką kwotę a ponadto nie precyzują kiedy pieniądze zostaną wypłacone, w ich zapisach nie ma konkretnej daty, np. 20-tego każdego miesiąca. Ponadto, będąc specjalistą pewnej dyscypliny naukowej ale posiadając również ubezpieczenie z innego podmiotu a także uprawnienia pedagogiczne, uprawniające mnie do zatrudnienia w oparciu o Kartę Nauczyciela, kłamią w żywe oczy- mimo dostarczonych im dyplomów. Dlatego, potencjalnym klientom odradzam aby zatrudnili się w tej pseudoinstytucji. Panuje bałagan administracyjny, nie ma chętnych na ich szkoły/kursy- co wcale mnie nie dziwi ale też nie ma naiwnych nauczycieli- chyba poza mną... Ze względu bardziej na ideę pomyślałem sobie, że 2 dni w tygodniu mnie nie zbawią, chciałem uczyć bardziej dla idei, ale niestety po otrzymaniu pseudoumowy, myślę, aby odejść z tej instytucji... Nie polecam, moja opinia w skali od 1 do 5 -1/5

08.11.2022 07:35

Czyli podpisujesz dokumenty bez czytania ?? umowę o pracę, czy umowę kredytową w banku też podpisujesz bez czytania? a później żalisz się na forach na warunki ? no bądzmy dorośli

06.01.2023 11:29

Zgadzam się bo tam tak jest sama prawda. Nauczyciele to maszynki do zarabiania na prezesa nic więcej jego interesują tylko pieniądze i wyniki. Zenada
    !!

05.01.2023 13:32

Zacznę od tego że Pani Józefa Sz nie nadaje się do pracy z ludźmi , tak antypatyczny niesprawiedliwa jak się na kogoś uwezmie nie ma szans na to słaby u niej skończył szkołę . Samo patrzenie na nią w człowieku wywołuje emocje przekazania , odpyta z czegoś innego niż jest w podręczniku , jak sama twierdz w pądereczniku są błędy tylko ona ma racje . I te jej nienawistne spojrzenia . Dla świetego spokoju odradzam komukolwiek póki ta Pani nie przejdzie na emeryturę mimo ze na oko wiek emerytalny ma już od bardz bardzo dawna . Nie polecam
    Największy błąd

02.01.2023 21:29

Nie polecam żaka w Kwidzynie. Zapisałem się na początku października, ciągle zimno brak ogrzewania, częste braki światła, ciągle zmiany planu nigdy nie wiesz na 100,% jak masz zajęcia brak warunków i informacji a kasę biorą i dyr wyglądająca jak dziecko Adamsów a sale zajęć wyglądają jak po wojnie
    Nie polecam

21.12.2022 21:11

Chciałbym podzielić się swoją opinią, iż byłem zapisany na bezpłatny kierunek, w pierwszym semestrze wszystko odbyło się prawidłowo po czym po jego upłynięciu udałem się do sekretariatu w celu potwierdzenia jego płynności w następnym semestrze, oraz ze względu na to że doszły mnie słuchy że dany kierunek ma być płatny od następnego semestru chciałem potwierdzić te informacje. W sekretariacie udzielono mi i formacji, że pierwsze słyszą, że dany kierunek ma być płatny i że w następnym semestrze zachowana zostanie płynność. Mimo tego otrzymałem do podpisania umowę na kolejny semestr, po czym po fakcie okazało się, że numer umowy i kierunek na tej umowie jest inny niż na duplikacie umowy, który otrzymałem za pierwszym razem przy rozpoczęciu przygody z żakiem ( tak wiem mój błąd, że nie zwróciłem uwagi na to przy podpisie, ale nie w tym sedno) Po jakimś czasie otrzymałem pierwsze ponaglenie do zapłaty w którym numer umowy był jeszcze całkowicie inny niż na posiadanych już 2 duplikatach umów. Po danym zawiadomieniu niezwłocznie udałem się do sekreteriatu aby sprawę wyjaśnić, na miejscu usiłowano mi wmówić że będąc ostatni raz w biurze „ z wlasnej woli zapisałem się na 2 kierunek z tego powodu że chciałem się zastanowić, który kierunek będzie mi odpowiadać” a jak napisałem wyżej udałem się tam głównie aby mieć pewność, że kierunek jest darmowy. Po tej informacji niezwłocznie zażądałem rozwiązania wszystkich jakichkolwiek umów zawartych na moje imię i nazwisko nawet jeśli o nich nie wiem, przy czym Pani z sekretariatu na siłe próbowała mnie odwieźć od tej decyzji, końcem końców podpisałem 2 wypowiedzenia a wezwania do zapłaty otrzymuje do dziś z numerem umowy którego nie posiadam a przecież przy podpisaniu umowy zawsze jest wydawany duplikat, okazuje się że jednak o jakiejś umowie nadal czegoś nie wiem. Z całego serca odradzam w/w podmiot zwany szkołą, bardzo tam naciągają ludzi a moja historia jest jedną z nielicznych.
    Jan

22.12.2022 19:40

Normalne w tórym oddzile tak jest?

22.12.2022 11:51

Nie polecam. Oferują nieprofesjonalne zajęcia niskiej jakości za duże pieniądze. Sekretariat niekompetentny, centrala tym bardziej. Rozpatrują moje wypowiedzenie od 2 miesięcy i nadal muszę płacić. Skandal.
    Ikselka

22.12.2022 03:49

Serdecznie polecam!!! Znakomity kurs maturalny przede wszystkim wykładowcy ścisłych dają z siebie bardzo wiele. Ogrom wiedzy chłonie się w trakcie nauki. Żywy kontakt z profesorami i pomoc na każdymkroku. Polecam to bardzo dobre usługi. Jestem już po czwartej maturze i naprawdę bardzo chwalę!!!
    J.C.

18.12.2022 11:57

Odbyłam kurs online " Kadry płace zus" w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK i serdecznie polecam go innym, jak rownież rzetelnie i z zaangażowaniem prowadzącą Panią Annę Malinowską, oby więcej takich wykładowców:-)
    Sara

18.12.2022 11:51

Bardzo polecam zajęcia z kursu Kadry Płace ZUS. Zajęcia były bardzo ciekawe, Pani Anna Malinowska - wykładowczyni ma szeroką wiedzę w tym temacie i bardzo dobrze tłumaczy. Kurs jest naprawdę wart uwagi.
    12J

18.12.2022 11:32

Polecam Szkołę Żak w Jastrzębiu-Zdroju jeśli chodzi o kurs kadry płace i ZUS, Pani która prowadzi wykłady bardzo miła i pomocna :).
    Ania34

18.12.2022 11:27

Zajęcia prowadzone perfekcyjnie i bardzo zrozumiale , sprawnie
    Joanna

18.12.2022 11:23

Dzień dobry, Właśnie ukończyłam kurs Kadry ,Płace, ZUS prowadzony przez Panią Anię Malinowska. Bardzo polecam, mimo, iż kurs online to bardzo dobry kontakt z prowadzącą. Wysoka merytoryczność Pani Ani, cierpliwe podejście i tłumaczenie. Można naprawdę dużo wynieść ;)
    Grażyna

18.12.2022 10:56

Właśnie ukończyłam kurs w Waszej szkole. Kurs KADRY PŁACE ZUS krótki ale bardzo intensywny. Nasza Wykładowczyni Anna Malinowska z dużym zakresem wiedzy i bardzo umiejętnym przekazem wiadomości. Dziękuję bardzo. Polecam! Naprawdę warto!!!
    Sandra

18.12.2022 10:49

Serdecznie polecam !!! Bardzo dobrze przeprowadzony kurs z kadr i płac, przede wszystkim Pani Anna Malinowska (wykładowca) wkłada bardzo dużo serca w swoją pracę przez co bardzo dużo wiedzy przyswaja się podczas samego kursu. Pełna komunikacja z wykładowca co też jest dużym plusem ponieważ w każdej chwili można uzyskać odpowiedź na nurtujące nas pytania. Polecam i zachęcam do korzystania z usług szkoły.
    M.J.

18.12.2022 10:24

Bardzo polecam kurs Kadry, Płace, Zus online z Panią Anną Malinowską. Pani Ania potrafi w jasny, przejrzysty sposób wyjaśnić każde zagadnienie, a przy tym jest bardzo sympatyczną i wyrozumiała :)
    Patrycja Bujny

12.12.2022 21:27

Dobrze przemyślcie też zanim podpiszecie umowę na roczny platny kurs. 3 miesięczny okres wypowiedzenia za który trzeba płacić a w okresie wypowiedzenia nie można uczestniczyć w zajęciach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Milionowa 21 93-105 Łódź

Branża główna: Wynajem nieruchomości

Patrycja Bujny

12.12.2022 21:24

Kurs 10 miesięcy "Stylistka paznokci" Gdańsk nie polecam. Chyba że ktoś jest bardzo mocno elastyczny. Godziny zajęć podawane z bardzo małym wyprzedzeniem. W ofercie opisane, że głównie zajęcia praktyczne ale to nie prawda, minęły 4 miesiące a praktyki prawie wcale...
    Sławko

08.12.2022 20:23

Super przeprowadzony kurs.
    Gosia

08.12.2022 20:23

Kurs w 100% spełnił moje oczekiwania. Prowadząca świetnie przygotowana, z wieloletnim doświadczeniem. Merytorycznie bez zarzutu.
    Irena

05.12.2022 00:57

Na jaki zarobki bym mogła teraz w Żaku liczyć jako Pracownik działu finansowego z wystawionego ogłoszenia? Plus chciałabym się upewnić, czy ono w ogóle jeszcze jest aktualne i czy przypadkiem się nie spóźniłam. Pozdrawiam ciepło.

08.12.2022 10:13

to chyba pytanie do pracodawcy :)
    PG

03.12.2022 07:59

Jestem bardzo zadowolona z kursu przeprowadzonego przez Panią Annę Malinowską (Kadry, płace, ZUS). Dużo przydatnego materiału oraz naprawdę spora ilość zadań praktycznych. Gorąco polecam!
    AP

02.12.2022 20:20

Brałam udział w kurcie Kadry Płace ZUS. Serdecznie polecam. Dziękuję Pani Annie Malinowskiej, która z cierpliwością i optymizmem prowadziła kurs, za ogrom przekazanej wiedzy i cenne wskazówki oraz za wszystkie dodatkowe materiały. Dzięki pracy na programach i dodatkowych materiałach usystematyzowałam swoją wiedzę oraz zdobyłam nowe wiadomości. Myślę, że zdobyta wiedza bardzo przyda się w pracy i w życiu prywatnym. Bardzo polecam.
    KATI

02.12.2022 19:51

KADRY PŁACE ZUS ONLINE- WYKŁADOWCA- ANNA MALINOWSKA BARDZO DOBRZE PRZEPROWADZONY KURS, SZEROKI ZAKRES WIADOMOŚCI PRZEKAZANY W CZYTELNY I RZETELNY SPOSÓB. WYKŁADOWCA SUMIENNY, POMOCNY. BARDZO POLECAM, Z PEWNOŚCIĄ SKORZYSTAM JESZCZE Z KURSU PROWADZONEGO PRZEZ PANIĄ (usunięte przez administratora)
    Hanna

02.12.2022 19:50

Wykłady przeprowadzone profesjonalnie. Wykładowca posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Materiał kursu przekazany bardzo jasno i przystępnie. Polecam
    Karolina

02.12.2022 19:45

Właśnie skończyłam kurs Kadry, Płace, ZUS prowadzony przez Panią Annę Malinowską. Gorąco polecam!
    EK

02.12.2022 19:43

Polecam kurs Kadry i Płace online przeprowadzany przez Panią Annę Malinowską. Dużo wiedzy w praktyce - mimo że w trybie online ,nie tylko sucha teoria. Rzeczowo i na temat.
    gosia

02.12.2022 19:36

Polecam Kurs Kadry i Płace prowadzony przez p. Annę Malinowską . Bardzo duża wiedza wykładowcy materiał przedstawiony w sposób zrozumiały poparty przykładami. Bardzo się cieszę że mogłam wziąć udział w takim szkoleniu . Polecam :-)
    JW

01.12.2022 16:57

Polecam serdecznie kurs Kadry i Płace prowadzony przez p. Annę Malinowską. Dobrze wykorzystany czas, ogromna cierpliwość, fachowość, wiedza i doświadczenie. Dziękuję raz jeszcze.
    Beatka

29.11.2022 20:08

Tragiczna szkoła. Począwszy od zaopatrzenia: jest 0 na dzień mojego kursu nie przyszła dostawa i nie było wystarczającej ilości materiałów dla wszystkich kursantów musieliśmy się nimi przerzucać. Nauczyciel nic nie robił, jak musiał wstać pomóc z wielką niechęcią. Dyrekcja kilkakrotnie mnie okłamała i wymijała się od sensownych argumentów przez co nie mogę uzyskać reklamacji. Wszystkiego z kursu mogłam nauczyć się sama w domu i miałabym chyba większy poziom wiedzy. NIE POLECAM. omijajcie tę szkołę szerokim łukiem!!
    Kuba

30.11.2022 08:39

Który oddział ?
    Iwona

28.11.2022 10:13

Polecam ŻAK bardzo cieszę się że trafiłam właśnie na tą szkołę. Bardzo dobra kadra, miła i pomocna. Zajęcia konkretne, godziny dostosowane do kursanta. Ja osobiście polecam :) dziękuję za ten wspólny czas.
    Fan

28.10.2022 06:59

Dodaje merytoryczna odpowiedź administrator kasuje niewygodne odpowiedzi szkoda czasu na pisanie wiadomo co się dzieje w szkole Żak nie polecam zarządzanie w Zielonej Górze tragedia czy łódź tego nie widzi czy udaje? Że jest wszystko ok?
    Czylenik

25.11.2022 09:45

A za czasów starej dyrekcji było dobrze? Zajęcie nie odbywały się wgl , atmosfera nerwowa, dyrektorka wszystko załatwiała ciastem i kawa, nic nie grało czlaosik się czuł jak w oborze a nie w szkole!
    Lidia

19.11.2022 17:05

Super kurs bardzo dużo praktycznych spraw Polecam
    Asystent rodziny

24.11.2022 22:03

Masz rację, mieliśmy super kurs asystenta rodziny. Pan Łukasz przekazał mnóstwo praktycznej wiedzy. Lidziu brakuje mi tych spotkań online Tobie też?
    Zarobki

21.11.2022 20:51

Jaka jest stawka godzinowa dla prowadzących?

22.11.2022 09:47

taka jaką sobie wynegocjujesz
    iekawy2

23.11.2022 09:25

to jaką sobie wynegocjowales?
    xyz

21.11.2022 20:25

na jakie obecnie zarobki może liczyć nauczyciel w tej szkole?
    Prawda

22.11.2022 17:13

Na takie że na chleb zarobisz oni ci połowę zapłacą z tego co dostają dotacje na nauczyciela 35zl podziel na pól
    BHP

21.11.2022 20:45

Polecam!
    lublin

21.11.2022 20:24

Jak oceniacie oddział Żaka w Lublinie? Kadra, atmosfera, zajęcia?

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.