Centrum Nauki i Biznesu ŻAK

• Bronisin
Katowice - Centrum Nauki i Biznesu Żak
Sosnowiec - Żak - Centrum Nauki i Biznesu

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Łódź

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.!

Lenka02

21.11.2022 17:53

Kurs/szkolenie Pierwsza Pomoc Pediatryczna było bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone z dużą i cenną partią materiału. Prowadząca bardzo dobrze przygotowana z ogromną wiedzą. Każda część szkolenia spełniała moje oczekiwania.

21.11.2022 15:59

Kurs Pierwszej Pomocy Pediatrycznej przeprowadzony w bardzo dobry sposób. Treści przekazane na kursie są zrozumiałe. Ogólnie oceniam kurs bardzo pozytywnie.
    Kurs asystent rodziny

20.11.2022 17:23

Bardzo dziękuję za zorganizowanie kursu Asystent Rodziny. Podejście wykładowcy bardzo profesjonalne. Wszystkim będę polecać kurs asystenta rodziny. Pan Łukasz olbrzymi praktyk, odpowiedział na każde pytanie. Atmosfera bardzo niepowtarzalna. Dziękuję za ten kurs i panu za prowadzenie to był strzał w 10 taki wykładowca.
    Michał

20.11.2022 12:17

Bardzo zrozumiały i konkretny wykład z kursu KPP. Miła Pani która prowadziła kurs Pozdrawiam
    Leszek

20.11.2022 12:15

Bardzo dobrze prowadzone zajecia
    Leszek

20.11.2022 12:14

Bardzo dobrze prowadzone zajecia
    Kamila

20.11.2022 12:13

Wykład bardzo mi się podobał pani rzeczowo opowiadała polecam każdemu pozdrawiam
    Mariana

19.11.2022 17:12

Kurs asystent rodziny jest bardzo dobrze zorganizowany (Wykładowca Pan łukasz) .
    Małgorzata X

13.11.2022 15:54

Kurs Kadry i płace ZUS przeprowadzony przez panię Annę Malinowską. Kurs był bardzo profesjonalnie przeprowadzony, nie nudziłam się, były zadawane pytania do kursantów, czy wszystko jest ok. Ćwiczenia były rozwiązywane na forum co mi się bardzo podobało. Bardzo polecam, na pewno kiedyś skorzystam. PEŁEN PROFESJONALIZM ????. Dziękuję!
    Ela Z.

13.11.2022 15:38

kurs KADRY, PŁACE, ZUS ONLINE -wykładowca Anna Malinowska. Kursy przeprowadzone w sposób fachowy.Wszystko przedstawione w sposób zrozumiały.Wszelkie wątpliwości wytłumaczone. Pani Ania bardzo sympatyczna i rzeczowa. Z czystym sumieniem polecam kursy.
    Mariola Graczyk

13.11.2022 15:35

Kurs Kadry , Płace, Zus prowadziła Anna Malinowska Kurs prowadzony bardzo profesjonalnie. Wykładowca przekazywał zagadnienia w bardzo zrozumiały sposób, zawsze. Pani Ania była zawsze i w każdym temacie pomocna. Myślę, że przekazała nam wiedzę w przystępny dla nas sposób. Dziękuję za fajną i zrozumiałą naukę.
    Ewelina

13.11.2022 15:33

Kurs kadry, płace, ZUS - prowadząca Pani Anna Malinowska uprzejma, pomocna, wszystko tłumaczy w przejrzysty sposób, sprawy kadrowe przestały być aż takie straszne. Przydatna wiedza nie tylko dla osób prowadzących działalność ale również dla pracowników, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę. Polecam!
    zabina5

13.11.2022 14:53

Przeszłam kurs KADRY,PŁACE, ZUS prowadzony przez Panią Annę Malinowską. Przebieg kursu oceniam bardzo dobrze. Pani Ania bardzo rzeczowo i skrupulatnie przedstawiła mi dany materiał. Atmosfera również była bardzo przyjemna (aż szkoda ,że to już koniec :) ) Polecam
    Ewa

08.11.2022 19:50

Niestety nic dobrego nie mogę napisać, same nerwy i szarpanie! Stawki godzinowe dla nauczycieli żenujące! Nie polecam! Zupełnie inaczej wyglądała rozmowa, a inaczej jest na piśmie!? Zupełnie inna stawka na piśmie niż w rozmowach, obiecanki cacanki! Dopiero kilka dni temu dostałam umowę do podpisu po moich prośbach, chyba, żebym nie uciekła wcześniej! Ta szkoła to masakra przynajmniej dla nauczycieli, słuchacze są zadowoleni bo nic nie muszą jak to mówią robić i tak wszystko będzie zaliczone, a niektórzy to od razu nawet trzy kierunki robią? Ale jak to robią to jest naprawdę interesujące!? Nauczyciele omijajcie tą szkołę szerokim łukiem! Ja podpisałam umowę i będę ale tylko ten rok!!! Nie wiedziałam, że tam tak jest!!!
    Kate

06.11.2022 00:21

Białystok -(usunięte przez administratora)i wodorosty. Plan publikują we czwartki przed zjazdem. Człowiek nawet nie może nic zaplanować bo nie wie czy zajęcia na rano czy do wieczora. Masakra. Dobrze że nie zapisałam się na żaden płatny kierunek jak moja koleżanka - jak chciała zrezygnować bo nauczyciel okazał się mieć mniejsze pojęcie o temacie od kursantów to kazali jej płacić za kilka miesięcy tej żenady
    Natalia

05.11.2022 09:34

Uczestniczyłam w kursie kadry i płace. Zajęcia dobrze zorganizowane. Pani prowadząca bardzo sympatyczna, wyrozumiała, chętnie odpowiadała na wszystkie pytania. Materiał jasno przekazany. Mnóstwo rozwiązanych wspólnie zadań pozwoliło na bezproblemowe zdanie egzaminu. Serdecznie polecam
    gruchy76

04.11.2022 21:52

Kurs -Kadry ,Płace ,ZUS Pani Ania prowadząca z ogromną wiedzą. Fachowe wspieranie kursanta . Z całego serca polecam!!!
    gruchy76

04.11.2022 21:40

Kurs -kadry,płace,ZUS prowadząca Anna (usunięte przez administratora)

04.11.2022 19:29

Brałam udział w kursie on-line Kadry, płace, ZUS. Kurs dość intensywny, ale wiedza przekazana w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolona. Przesympatyczna prowadząca z głosem anioła tłumaczy krok po kroku jak należy. Gorąco polecam.
    Patrycja Jekiełek

04.11.2022 19:06

Kurs Kadry płace ZUS super! Pani Ania Malinowska jest super wykładowca. Przekazuje rzetelnie informacje,tłumaczy nawet po kilka razy jeżeli ktoś nie zrozumie. Odpowiada na kazde pytanie z chęcią a nie z przymusu:)Bardzo miła i kompetentna osoba;) aż przyjemnie uczęszczało się na wykłady. Polecam każdemu! Wiedza, która nam Pani Ania przekazała na pewno zaowocuje :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Milionowa 21 93-105 Łódź

Branża główna: Wynajem nieruchomości

Julia

04.11.2022 19:00

Byłam na kursie online z kadr, prowadzonym przez panią Annę Malinowską. Samo przeprowadzenie kursu jak i prowadzącą oceniam na 5-tkę! Polecam

31.10.2022 14:58

Coraz gorzej już na tych stanowiskach sekretarzy. Dyrektorzy to myślą że na swoim stanowisku to wszystko im wolno. Dość że trzeba robić swoje na stanowisku sekretarza to jeszcze swoje obowiązki zwalają na sekretarzy. Nie polecam. Wkoncu Kierownicy by się zainteresowali co się dzieje w ich oddziałach
    Jula

12.10.2022 19:45

No i zaczął się (usunięte przez administratora) w Białymstoku. Masakra. Dawna administracja się posypała, nikt nic nie wie, plan zajęć w ostatniej chwili. Nauczyciele też płaczą ze starej dyrki nie ma i jest bajzel. Najpierw dostajesz smsa że zjazd potem że pomyłka. Siedzą naburmuszone jak za karę, że muszą obsłużyć klienta (zwłaszcza ta najmłodsza chamska jak nie wiadomo co a nowa dyrektorka słyszy i ma to gdzieś). Zaczęłam we wrześniu drugi kierunek, ale czas chyba się pożegnać bo nic dobrego z tego nie wynika. Jak do tej pory polecalam tak teraz radzę omijać szerokim łukiem.
    Kris

31.10.2022 09:01

Taaa dyrka lata po szkole jak na haju, do wszystkich się uśmiecha a o połowie rzeczy nic nie wie. Zawsze tylko "dowiem się i wrócę". Myśli chyba że robiąc dobrą minę rozwiąże wszystkie problemy. W sumie i tak jest lepsza niż ta druga nowa, tamta wie jeszcze mniej. To mój drugi kierunek w tej szkole i nie wiem czy chcę go kończyć, bo jest taki bałagan że ręce opadają. Plan na ostatnią chwilę, nauczyciele nie wiedzą co robić, bo coś miało być a potem nie ma. Dyrka tylko na podpisy na listach patrzy - tylko to się dla niej liczy. A ta naburmuszona larwa w sekretariacie to już porażka na całej linii - jak można trzymać osobę, która całym swym jestestwem jest niezadowolona ze swojej pracy i każdemu pokazuje jak bardzo jest tu nieszczęśliwa. Z wielką łaską załatwia cokolwiek. Nie polecam współpracy ze szkołą w B-stoku.

29.10.2022 14:31

Nie polecam pracy w Żaku! Sekretarze są traktowani w tej firmie (bo szkołą nie można tego nazwać ) jak maszyny do zapisów. Najważniejsze to zapisanie jak największej ilości osób, bez pomyślenia, kto ogarnie całą resztę. Oprócz bieżącej obsługi sekretariatu i obdzwonką ukochanych baz (call center) zajmujesz się marketingiem i dydaktyką- a to wszystko za najniższą krajową…
    Fan

28.10.2022 18:17

I jak jutro są zajęcia w Zielonej Górze czy już się zaczyna ? Przestawianie przesuwanie? Co tam się dzieje a już mieliśmy nadzieję że wszystko wróci do normy kto to teraz zarządza? Ja to myślę że w centrali śpią szkoda
    Kuba

29.10.2022 10:06

Jakie kursy?
    Czupur

25.10.2022 18:26

Po wpisach widze ze (usunięte przez administratora) we wszystkich oddziałach w kraju za najniższa stawkę nie może być dobra kadra do nauki jak konkurencja daje wiecej

25.10.2022 11:44

Nie polecam pracy w tej firmie. Wynagrodzenie śmieszne a obowiązki wciąż są dokładane. Zero pomocy ze strony KR czy centrali. Każą latać po festynach i zapisywać ludzi, a to wszystko za najniższą krajową. Najpierw zastanówcie się dlaczego nie ma ludzi na zapisy. Nie wynika to z braku starań sekretarzy a opinią o tej „szkole”. Popracujcie najpierw nad tym. a dopiero później zacznijcie się czepiać pracowników. Radzę wszystkim uciekajcie jak najszybciej, bo z rekrutacji na rekrutacje jest coraz gorzej. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma w tym wypadku nie jest prawdą, jest mnóstwo lepszej pracy.

25.10.2022 10:15

Nie polecam tej szkoły. Chodziłam na zajęcia przez dwa semestry, zdałam egzaminy ( jeden był do oddania nauczycielowi wypełniony w domu albo do sekretariatu) . We wrześniu dzwonię zapytac się o plan i okazuje się że jakimś cudem nie zostałam promowana.... Miałam chodzić dopisywać się na listę bo mieli to odkręcić- ostatecznie jednak nic się z tym nie dało zrobić. Nie jestem jedynym przypadkiem w tej szkole na Śląsku. Przez ciągły bałagan , zmianę dyrektorów rzetelne osoby, które chodziły na zajęcia teraz muszą albo powtarzać semestr albo przerwać naukę całkowicie To jest śmieszne! Błąd niekompetentnej dyrekcji zaważył na losach niewinnych ludzi.... Ja tego tak nie zostawię . Ludzie to nie (usunięte przez administratora) żeby ich tak traktować. Jestem wściekła, bo naprawdę zależało mi na skończeniu tego kierunku, chodziłam na zajęcia i wywiązywałam się ze wszystkiego ....
    Olivia

23.10.2022 12:17

Jestem rozczarowana zajęciami i „obsługą klienta” w tej szkole. Zapisałam się na zajęcia „marketing internetowy”: - brak praktycznych zajęć (na stronie jest obiecywane 70%) - brak wykupionego pokoju w Zoom, co pół godziny trzeba się na nowo logować (SKANDAL, pobierając od 40 uczestników ponad 200zl miesięcznie!) - prowadzący nawet nie przygotował prezentacji, kilka godzin mówi tylko o teori - zajęcia z tradycyjnego marketingu a nie marketingu internetowego Dodatkowo: Podpisałam umowę we wrześniu i od razu zapłaciłam pierwszą ratę za która w zamian dostałam - nic. Pani w sekretariacie w Częstochowie twierdzi, że zajęcia się we wrześniu odbyły a ja nie dostałam żadnego maila ani Smsa. Zapłaciłam 219zł za dosłownie nic. Teraz zapłaciłam drugą ratę - według Pani w sekretariacie w październiku będzie jeden zjazd, czyli zapłaciłam 438zł za jeden zjazd. Dodatkowo, w strefie słuchacza nie ma żadnych informacji, terminy zjazdów, dostępy do Zoom - dosłownie nic. Kontaktowałam się kilka razy z sekretariatem który jest niekompetentny i dodatkowo pisałam maile i z obsługa klienta na messengerze. Z ich strony brak odpowiedzi. Nie polecam!
    Ewa

24.10.2022 07:13

To norma ten bałagan i przekrety co do prezentacji nie musi być. Mogą potem dostarczyć materiały. To też sztuka mówić beż niczego tyle godzin
    Julia

23.10.2022 14:21

Odradzam uczęszczanie do szkoły i na kursy. Brak informowania o dość istotnych kwestiach z niekorzyścią dla podejmującego naukę. Jednym słowem, mają cwaną taktykę by oszukać ludzi na kasę. Nie polecam!!
    Dorota

22.10.2022 21:52

Ukończyłam Kurs Kadry, Płace, ZUS. Pani Anna bardzo miła i sympatyczna osoba. Przekazała ogrom wiedzy na ten temat w sposób bardzo czytelny i zrozumiały. Jestem zadowolona z Kursu i Polecam w 100%.
    Klaudia

21.10.2022 20:01

Ukończyłam kurs Kadry, płace, ZUS i jestem bardzo zadowolona. Pani Anna Malinowska to kompetentna, cierpliwa i ciepła osoba. Kurs był merytoryczny, zwięzły i również dużym plusem są materiały, które w jego trakcie otrzymaliśmy i do których będziemy mogli wrócić, jeżeli będzie potrzeba odświeżenia informacji. Polecam.
    pppp

21.10.2022 19:36

Kurs ZUS kadry płace -świetne przekazanie informacji , wiedza w pigułce ,przydatne ćwiczenia . Wykładowca Pani Ania bardzo miła i pomocna , rzetelnie przekazuje wiedze .
    Małgorzata

21.10.2022 19:34

kurs Kadry i Płace online z Panią Anną świetny, bardzo przydatna wiedza przekazywana bardzo profesjonalnie
    Nataliia Reutenko

21.10.2022 19:16

Wielkie dzięki. Kurs Kadry. place.ZUS dał mi dużo nowej wiedzy. i są dla mnie bardzo przydatne w mojej pracy. Panni Anna jest bardzo dobrą nauczycielką. Serdecznie polecam kurs
    KAMILA

21.10.2022 19:06

Bardzo pouczający kurs kadry, płace i ZUS. Wybrałam opcje on line i jestem pod wielkim wrażeniem nauczania i nabytej wiedzy. Wszystko super tłumaczone, pomoc i profesjonalizm. Dziękuje jeszcze raz za nabytą wiedzę od p. Anny Malinowskiej. Bardzo serdecznie dziękuję i polecam.
    AKow123

21.10.2022 18:44

Uczęszczałam na kurs ONLINE - Kadry, Płace, ZUS i jestem niesamowicie zadowolona! Mimo krótkiego czasu, bo tylko 55 godzin zajęcia poprowadzone ciekawie, dużo wiadomości przekazanych, a sama Pani prowadząca - Pani Ania M. mega! Nawet nie wiem kiedy ten czas minął. Jeśli ktoś się zastanawia nad udziałem w takich zajęciach to szczerze polecam!
    Jak

28.09.2022 17:27

Mam pytanie jestem wykładowcą jak długo czekać trzeba na kasę cena 25 brutto za zajęcie zwala z nóg brak sal pomocy dydaktycznych porażka mój nadluszy okres oczekiwania na kasę 5 miesięcy....
    ciekawy

17.10.2022 14:03

co za bzdury wygadujesz - pracuje tam już kilka lat, co do kwoty to się zgadzam - grosze, natomiast zawsze wynagrodzenie za poprzedni miesiąc jest wypłacane w następnym miesiącu, jeszcze nigdy się nie zdarzyło opóźnienie - 5 miesięcy oczekiwania ?????

20.10.2022 20:31

Również się zgadzam że nie ma takiego długiego czasu oczekiwania na pieniądze
    Ciekawa

28.09.2022 11:14

A mnie ciekawi jakie jest średnie wynagrodzenie sekretarza szkoły - bez premii, sama podstawa. Ma ktoś może taką wiedzę?
    Ela

06.10.2022 13:42

Najniższa krajowa, nie licz na więcej.
    Julek

15.10.2022 19:04

Cienko z płacą a wymagania jakbyś zarabiał miliony szkoda czasu na taką firmę naciągacze
    Kaczoreskju

02.09.2021 16:01

Jak wygląda może ktoś wie... Jak wygląda 1 zjazd w żaku? Inauguracja semestru i od razu jest nauka , czy jak ?
    Sara Kraków

05.08.2022 16:43

Ta szkoła to jakaś tragedia bylam w ciąży zagrożonej i tylko dla tego że zrezygnowałam nagle zaczęli mnie straszyć windykacja należności sądem wiedząc że jestem w ciąży mimo że poprawnie złożyłam wypowiedzenie stresem jaki powodowali właściwie całą ciążę urodziłam za wcześnie obecnie nadal mnie zastraszaja mimo że nie mają prawa dzisiaj złożyłam zawiadomienie z powodu art 191 kk jak kazał mi adwokat
    Anzelm Bohatyrowicz+

09.10.2022 01:45

Fakt, wszystko prawda. Tylko trzeba chodzić, chociaż później nigdzie się nie wychodzi. Tacy sprinterzy xD

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.