Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

michal

marketing Żaka poprawil sie teraz o 360 stopni. firma jest lepiej widoczna

Bojka
@michal 20.10.2017 17:09
marketing Żaka poprawil sie teraz o 360 stopni. firma jest lepiej widoczna

O 360 stopni? ????

Bojka
@michal 20.10.2017 17:09
marketing Żaka poprawil sie teraz o 360 stopni. firma jest lepiej widoczna

O 360 stopni, mówisz? ????

Jola

Zgadzam sie Kalisz to jakas porazka. Dyrektorka zwalnia ludzi za pomocą smsa. Nie ma odwagi porozmawiac z czlowiekiem. Kadra jest nie miła za równo dla uczniów jak i pracowników. Atmosfera jest tam fatalna. Stawki małe a kasa placona po terminie.

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
pracodawca
@Jola 08.11.2017 10:03
Zgadzam sie Kalisz to jakas porazka. Dyrektorka zwalnia ludzi za pomocą smsa. Nie ma odwagi porozmawiac z czlowiekiem. Kadra je...

Szanowna Pani, W ciągu ostatnich kilku lat w ogóle nie były rozwiązywane umowy zlecenia z nauczycielami. W Pani przypadku informacja została wysłana do Pani elektronicznie, bowiem nie było z Panią innego kontaktu, pomimo wielu prób. Co do stawek - podpisując umowę zaakceptowała Pani jej warunki, w tym finansowe. Jest nam przykro, że współpraca zakończyła się takimi animozjami. Życzymy sukcesów u innego pracodawcy Z poważaniem Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak

zniesmaczona

Wszystko zależy od ludzi pracujących w danym oddziale. ja miałam nieprzyjemnośc zmierzyć się z kłamstwem pani dyrektor. zadzwoniła do mnie w połowie marca z płaczem, żeby prowadzić zajęcia za jedną z nauczycielek, która nagle i ze złością odeszła z pracy. zrobiło mi się żal pani dyrektor i zgodziłam się poprowadzić zajęcia do końca roku szkolnego. przy podpisywaniu umowy nie było mowy o konsultacjach ani o dyżurach wakacyjnych. ale to najmniejszy problem.. Sytuacją podlegającą pod urząd skarbowy i PIP był fakt, że dostałam meila od pani dyrektor, że częśc swojej pensji mam przelać dwóm innym nauczycielom ze swojego konta na ich konta. podała mi numery ich kont( a gdzie ochrona danych osobowych??) na moje pytanie dlaczego pani dyrektor odpowiedziała, że prowadzili oni za mnie zajęcia na początku marca. jakież było moje zdziwienie, że ktokolwiek prowadził za mnie zajęcia 3-4 marca skoro miałam podpisaną umowę z datą 23 marca. pani dyrektor wysłał do mnie w czasie wakacji kilkanaście smsów i meili, że natychmiast mam oddać pieniądze. na moje kolejne pytanie co w takim razie z rozliczeniem w urzędzie skarbowym pani dyrektor odpowiedziała z wielkimi pretensjami, że nie rozumie o co mi chodzi i w takim razie ile mogę zarobić w żaku. ile mogę zarobić?- tyle ile przepracuję i nie chcę cudzych pieniędzy. uważam całą sytuację ze co najmniej absurdalną. uważam, że skarbówka powinna zająć się takimi procederami

zniesmaczona
@Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o. 06.11.2017 08:52
Szanowna Pani, Uprzejmie informuję, iż nic w tym temacie pod wskazany adres nie wpłynęło. Gdyby mogła Pani raz jeszcze przesłać...

tym razem moj meil dotarł do centrali Żaka. sprawa została wyjaśniona. tak jak pisałam każdy oddział tworzy inna grupa ludzi. i to nie firma jest odpowiedzialna tylko konkretne osoby. dziękuję " centrali" za zajęcie się moją sprawą

zniesmaczona
@Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o. 06.11.2017 08:52
Szanowna Pani, Uprzejmie informuję, iż nic w tym temacie pod wskazany adres nie wpłynęło. Gdyby mogła Pani raz jeszcze przesłać...

jeszcze raz dziękuję "centrali" za zajęcie się moją sprawą. zawsze z drugiej strony stoi człowiek i wszystko zależy od empatii danej osoby. dobrze, że w "centrali" pracują osoby, którym zależy na jakości pracy i opinii na temat pracodawcy

Zainteresowana 1

Witajcie Czy ktoś ma doświadczenie w pracy w bydgoskim oddziale? Niedługo idę na rozmowę na stanowisko marketingowe.

Ela

Praca w Zaku w Kaliszu to jedna wielka sciema. Uciekajcie ludziska bo wyzysk na maksa. Wszystkie dodatkowe godziny na egzaminach i maturach robisz za darmo. Dyrektorka obiecuje kokosy a jak przyjdzie co do czego to umowy nie dostaniesz.

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
pracodawca
@Ela 05.11.2017 12:26
Praca w Zaku w Kaliszu to jedna wielka sciema. Uciekajcie ludziska bo wyzysk na maksa. Wszystkie dodatkowe godziny na egzaminac...

Szanowna Pani Elżbieto, Procedura zatrudniania na podstawie umowy zlecenia została opisana poniżej. Inne, niż opisane zatrudnienie, bardzo proszę zgłaszać pod adres hr@zak.edu.pl Każdą sprawę wnikliwie zbadamy Z poważaniem Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. z o. o.

chętny

Czy coś idzie na lepsze? Jak oceniacie obecną sytuację?

Były Żak

Szkoda firmy bo fajnie się tam pracowało. Serio, naprawdę niepowtarzalny klimat. Niemniej jednak skończyło się to wszystko wraz z odejściem Prezesa Pawła K. który jaki był taki był, ale czuł klimat i trzymał to wszystko w kupie. Najfajniejszych koordynatorów też już nie ma, zostali ludzie zafiksowani na cel. Otwórzcie oddział w Mordorze, a nie na Alejach- to dokładnie ten sam klimat umysłowy :) Powodzenia!

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
@Były Żak 16.10.2017 19:37
Szkoda firmy bo fajnie się tam pracowało. Serio, naprawdę niepowtarzalny klimat. Niemniej jednak skończyło się to wszystko wraz...

Szanowny "Były Żaku" Nie jest prawdą, że wszystko skończyło się z odejściem Prezesa Pawła czy "najfajniejszych" koordynatorów. Firma działa, dostosowuje się do nowych realiów, w jakich przyszło nam uczestniczyć, co wymaga zintensyfikowanego zaangażowania ze strony wszystkich Pracowników. Firma funkcjonująca w warunkach rynkowych ma do osiągnięcia CELE. Jest to normalny sposób funkcjonowania każdego podmiotu gospodarczego. Z poważaniem

robert

3 tys premii to malo?

odp
@robert 16.10.2017 18:01
3 tys premii to malo?

Robert - dla oosby nie związanej z firmą może 3 tyś premii to i dużo, ale nie wiesz, jaka tu kasa była kręcona, i za co

kris

MAREK: ja nie zgodzę się do końca - marketing pana Piotra jest może faktycznie inny. Mam jeszcze nadzieję że on po prostu musi potrwać zanim da efekty. Też chętnie widziałbym marketing i akcje na poziomie tych które robi konkurencja ale to właśnie takie dążenie do natychmiastowego efektu doprowadziło do tego co jest. Prezes Paweł oczekiwał efektu "tu i teraz" to i miał. A że realizowany takim a nie innym sposobem? Ludzie tak działają to norma. Brakowało naprawdę strategii. I nie niechodzi mi o to że "naczelny wódz i strateg" pan generał Roman ma jakąś i jest pacaneum na cale zło. Na pewno ze swym paziem skutecznie rozp*** wszysto czego sie dotknie. Mógłby przedłużyć ten urlop. Przynajmniej o pół roku, hehe. A takich osób w firmie którym naprawdę zależy robią swoje i przede wszystkim którym można ufać rzeczywiście nie za dużo już Zostało. Na pewno jeszcze dodał bym do tego grona Łukasza K. ALe nie bądźmy naiwni. Na prawdę najdalej w tej firmie zachodzą ci co najgłośniej krzyczą i robią wokół siebie szum a nie ci którzy powinni.

Marek

no chyba nie do końca była cisza....ale fakt, jeśli były godziwe pieniądze - była motywacja. A teraz ? ..premia - jak ogólnie się uda - 2 - 3 tys. brutto ( ale trwa omamianie wielkimi kwotami).....nikt za takie pieniądze nie będzie się narażał: -pracownie niewyposażone - ale trzeba otwierać nowe kierunki - nękanie milionem tel. uczniów , wiadomo w jakim celu - na granicy prawa - na wszystko brak pieniędzy Jeszcze tylko desperaci dają radę TU WYTRWAĆ! Nie zrobisz jednego punktu z "piramidy" nie masz premii..a liczby nowych i pf nadmuchane do granic .....To jest motywacja ? -marketing na czele z Panem Piotrem T - dno - niezgodność oferty kursowej z www i ten brak ulotek, plakatów kursowych ... jak je promować ? własnoręcznie zrobionymi kserówkami ? - koordynatorzy marketingu są tylko od zatwierdzania delegacji i umów ulotkowych..zero pomocy Gdzie w tym wszystkim właściciel? Nie widzi tego i faktu, że odchodzą ludzie ? że są minusy w zapisach...ile miast zrobiło pf we IX ? W lutym zobaczymy efekt nowego premiowania . Jeśli we wrześniu jest marny wynik, to co będzie dalej ? A przy nowych zasadach dotowania od stycznia i z obecnym marketingiem, umrzemy śmiercią naturalną. Po co spotkania i debatowanie, jak i tak nikt nas nie słucha...będzie nowe - lepsze ...tylko chyba nie dla Żaka... Zero reklam i działań we wrześniu i dziwne, że nie ma zapisów? Jedyny plus tej firmy to Pani. Ela. Z. i Pan Arek Ż. Właścicielu - obudź się bo stracisz firmę - zarządzający nie radzą sobie, nie mają pojęcia o skutecznym marketingu i szkole.

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
pracodawca
@Marek 14.10.2017 16:59
no chyba nie do końca była cisza....ale fakt, jeśli były godziwe pieniądze - była motywacja. A teraz ? ..premia - jak ogólnie...

Szanowny Panie Marku, Dziękujemy za Pana opinię. Ponieważ zmieniają się uwarunkowania, w których przyszło nam działać, Firma musi dostosować się do tych zmian i sytuacji rynkowej. Wdrożone rozwiązania wspierają główne cele biznesowe firmy i, co równie ważne, przekłada odpowiedzialność za wyniki miast na pracowników tychże lokalizacji. Piramida, którą Pan przywołuje, nie ogranicza Panu możliwości otrzymania dodatkowego wynagrodzenia w stopniu, jak to Pan opisał. Zachęcamy do skorzystania z dostępnych dla Pracowników materiałów informacyjnych w celu ograniczenia nieporozumień i złych interpretacji. Dział Marketingu dokłada wszelkich starań, aby Żak był widoczny i promowany (polecamy choćby Żak stories, dostępne na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co ma odzwierciedlenie w bieżących wynikach. Kursy są dostępne w pełnej, prezentowanej ofercie- co ważne: część jest realizowana także w podejściu „szycia na miarę” – warunek realizacji: to zebranie się grupy chętnych. Prosimy pamiętać, że elementem zmian o których piszemy powyżej są także zmiany w obszarze sposobu realizacji zadań i celów, zmian Pracowników w podejściu do realizacji dotychczasowych zadań. Z poważaniem Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. o.

marian

teraz byli pracownicy jada po żaku... szkoda gadac ale jak zarabiali dobrze to jakos cisza byla

robert

Robert u nas w oddziale brak jest jakiegokolwiek sprzetu: komputerow, rzutnikow itp. urzadzen nauczyciele jak osiolki nosza swoje prywatne i narzekaja zero zadowolenia zarabiaja 16 zl netto za godzine żenada to ja w sklepie mam wiecej na godzine i po co mi SZKOLA - MAGISTER hihihi

marylka

zostawili najlepszych pracownikow. zmiany byly potrzebne w tej organizacji od dawna i to sie zakowi teraz udaje.

Dyrektorka Gorszego Sortu

Droga Elżbieto ta 'skostniała przeszłość' to prawie 20 lat w czasie ktorych szkoły Żaka były, trwały przechodziły trudne i bardzo tudne chwile i kształciły masy ludzi. Jak to możliwe że bez pana Dyrektora??? No normalnie cud jakiś, lepiej już powinnam w lotto zagrać! Jeśli teraz mówi że przeszłości trzeba się pozbyć bo wszystko było źle że najważniejsze to zmienić kolory teczek, w nazwie jakiegoś dokumentu zmienić czcionkę żeby było profesjonalnie albo przepisywać ręcznie sterty starych dokumentów to nie jest wesoło. Chodzi o coś jeszcze niż tylko żeby pokazać jak się jest 'skutecznym' a wsysjko co firma robiła przez te lata było do bani? To rzeczyiwście trzeba się pozbyć 'skostniałej przeszłości' i otoczyć ludźmi bez doświadczenia ale też bez niewygodnych wątpliwości. Tacy na pewno od razu nie dostrzegą że król jest nagi a i winą za cokolwiek łatwiej będzie na nich zrzucić.

Elżbieta

Panie Aleksandrze, Ma Pan całkowitą rację, że zwykle jest tak, że anonimowa opinia jest traktowana z przymrużeniem oka. Proszę jednak mieć na uwadze że kultura pracy w Polsce jest ciągle odbiegająca od standardów zachodnich i tutaj po prostu za opinię negatywną choć rzetelną traci się często pracę. Pod szyldem działania na niekorzyść firmy. Dlatego szczerze cieszę się mogąc przeczytać właśnie te anonimowe opinie bo w szczerość tych podpisanych imieniem i nazwiskiem zwyczajnie wątpię. Często też zaklinamy rzeczywistość myśląc, „ee, komuś tam się nie udało ale mnie na pewno się uda”. A w szkołach Żak wgruncie rzeczy nie jest wcale tak źle. Jak wszędzie są ludzie fajni i bardzo fajni są też tacy którzy nie powinni pracować z ludźmi ale – wszędzie tacy są. To jest tak że ich obecność jest najbardziej odczuwalna. Teraz w firmie bardzo dużo się dzieje i dużo zmienia. W głównym dziale firmy nowy dyrektor przeprowadza istną rewolucję i to prawda że na rewolucje to niedobry czas. Ale na spotkaniach uspokaja że jak już pozbędzie się „skostniałej przeszłości i świętych krów” to wszystko będzie tak jak powinno być - dyrektor szkoły będzie znowu dyrektorem a nie zajmował marketingowymi bzdurami czy naborami i będzie zarabiać – i on i nauczyciele - tak jak powinien i wtedy wszyscy będą chcieli pracować w Żaku. I ja mu wierzę. Więc nie przejmowałabym się tym że opinie są negatywne tylko cieszyła że w ogóle są. A firmie warto dać szansę bo zmiany są dobre.

Aleksander

Wszedłem tutaj, aby poznać opinie o Żaku. Oczywiście te wypowiadane anonimowo należy traktować z przymrużeniem oka. Prawda zazwyczaj nie jest czarno-biała. Oczywiście z punktu widzenia pracownika nigdy nie jest wystarczająco dobrze. Zawsze jest zbyt niskie wynagrodzenie, niedobry szef, dużo pracy...Cóż, czy nie lepiej być swoim własnym szefem i zapewnić sobie to wszystko, czego oczekuje się od pracodawcy? Po co narażać swoje nerwy na pracę u kogoś i skazywać się na wieczne niezadowolenie? Drodzy Pracownicy - spróbujcie być pracodawcą. Zobaczycie wówczas, jak zmieni się Wasz punkt widzenia.

Była dyrektor

ŻAK to jedna istna masakra! Byłam dyrektorem przez pół roku w jednym z oddziałów i niestety nie dałam rady! Nie sprostałam wymaganiom świecenia oczami za wszelkie nieścisłości Centrali, dałam sobie po prostu spokój! Stawki dla nauczycieli wprost żenujące, a wymagania ... oj wielkie! Nie sprostałam stawianym wymaganiom przez firmę, nie mogłam oszukiwać uczniów oraz nauczycieli, miałam po prostu dość! Cieszę się bo jestem wolna ale obecnie poszukuje innej pracy ale wolałam bezrobocie niż zwykłe naciąganie i oszustwo! Przepraszam słuchaczy i nauczycieli, że musieli korzystać z usług ŻAKA!

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
pracodawca
@Była dyrektor 10.04.2017 18:06
ŻAK to jedna istna masakra! Byłam dyrektorem przez pół roku w jednym z oddziałów i niestety nie dałam rady! Nie sprostałam wy...

Szanowna Pani, jest nam niezwykle przykro, że ma Pani takie wspomnienie z pracy w Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. z o. o. Może mieć Pani rację, że po prostu wymagania, które firma ma wobec Dyrektorów (jak sama nazwa stanowiska wskazuje nie mogą być one małe) nie zostały dopasowane do Pani osoby Życzymy Pani powodzenia w poszukiwaniu zatrudnienia, które będzie spełniało wszystkie Pani oczekiwania. Z wyrazami szacunku Zaspół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak. Sp. z o. o.

Petent 2

Podpisuję się pod opinią "petenta". Widać (usunięte przez administratora) mają identyczne - nieprzygotowani do rozmów, brak feedbacku, strata czasu. Państwo wielce szanowni dyrektorzy i kierownicy zatrzymali się w epoce kamienia łupanego.

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
@Petent 2 10.04.2017 11:31
Podpisuję się pod opinią "petenta". Widać (usunięte przez administratora) mają identyczne - nieprzygotowani do rozm...

Szanowny "Petencie" Bardzo się staramy po każdej rozmowie dać naszym kandydatom odpowiedź odnośnie wyników rozmów. Każda taka informacja, pomimo, że przykra, jest dla nas cenna. Żeby jednak móc polepszać nasz wizerunek, potrzebne są nam konkrety. Zachęcamy do opisania sytuacji i wysłania jej do nas na adres hr@zak.edu.pl Obiecujemy, że zajmiemy się sprawą z najwyższą starannością, aby na przyszłość wyeliminować podobne sytuacje. Z wyrazami szacunku Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. z o. o.

Petent

To z tego co tu czytam to chyba dobrze, że mnie olali. Zaproszono mnie na rozmowę dotyczącą stanowiska specjalistycznego w centrali w Łodzi. Widać, że nie ma sensu nawet składać papierów na oferty pracy, rozmowa nieprofesjonalna do granic możliwości, nieprzygotowana, brak feedbacku i olewanie "petenta". Pozdrawiam dyrektora (usunięte przez administratora) . Nie ma sensu składać tam nawet papierów.

pracownik

Specjalista ds. rozwoju usług edukacyjnych, Specjalista ds. pozyskiwania słuchaczy, specjalista ds. marketingu itp. nazwy stanowisk polegają głównie na rozwieszaniu plakatów i roznoszeniu ulotek a także spotykanie się z licealistami i namawianie ich do zapisania się do szkoły. zapisywanie znajomych to też powszechna praktyka. zapiski w ogłoszeniach, że wymagana jest gotowość do regularnego używania samochodu prywatnego do celów służbowych to nie żarty. zwrot kosztów paliwa po długim czasie. poza tym codzienny mobbing ze strony przełożonych POLECAM jeśli masz dużo znajomych, lubisz pracę na świeżym powietrzu, dopiero zaczynasz swoją przygodę z pracą na cały etat i jesteś silny psychicznie.

Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.
pracodawca
@pracownik 22.11.2016 18:19
Specjalista ds. rozwoju usług edukacyjnych, Specjalista ds. pozyskiwania słuchaczy, specjalista ds. marketingu itp. nazwy stano...

Szanowny "Pracowniku", Nasze ogłoszenia o pracę w sposób rzetelny i prawdziwy informują o zakresie obowiązków, nie rozumiem, dlaczego Pan/Pani pisze, że zapisek o użytkowaniu swojego samochodu to faktycznie nie żart (żadnego z powierzanych obowiązków nie traktujemy w kategorii żartu). Na rozmowach kandydaci są informowani, jaka praca jest do wykonania i każdy kandydat może samodzielnie podjąć decyzję, czy naszą propozycję zatrudnienia (w podanym charakterze) przyjmuje, czy też nie. A nawiązując do zarzutów mobbingu, zachęcam do napisania o szczegółach na adres hr@zak.edu.pl. Chciałabym się zapoznać z konkretami owego "mobbingu", by mieć pewność, że nie jest on przez Panią/Pana mylony np z uzasadnioną krytyką, do jakiej przełożony ma prawo . Z poważaniem Zespół HR Centrum Nauki i Biznesu Żak Sp. z o. o.

była pracowniczka

Zasadniczo stanowiska marketingowca nie polecam. Praca jest ciekawa i pieniądze nie są najgorsze, ale to jak ta firma traktuje pracowników to koszmar. Zero szacunku. Centrala ma jakieś abstrakcyjne plany i pomysły zupełnie nierealne. Nie wspiera - potrafi tylko wymagać cudów, rozliczać i wprowadzać zamieszanie w oddziałach, psuć atmosferę. Główne zadanie marketingowca? Zapisać jak najwięcej osób, najlepiej ze swoich znajomych (pewnie dlatego często się zmieniają). Poza tym przekręt na przekręcie. Ulotkowicze nie dostają wypłat na czas (mimo że w umowie jest zapis, że i tak czekają na nie prawie miesiąc), podobnie z opłacaniem faktur czy szkoleniowców. A ty musisz świecić oczami i przyjmować tony skarg.

Paulina

Praca to nie praca, to niewolnictwo! Byłam sekretarzem, to niby pracownik biurowy ale byłam tam wszystkim taki człowiek orkiestra i praca umysłowa i fizyczna za minimalną stawkę przez całe dnie właściwie bez ograniczeń czasowych A stawki dla nauczycieli? To normalny obciach, a wymagania to kosmiczne?

Wiktor

Praca makabra! Odradzam starać się o tą pracę zarówno nauczyciele jak i pracownicy sekretariatu to poniżej wszelkich stawek, dyrektor tez oczywiście kokosów nie zarabia, może tam w Centrali mają lepiej ale na dole jest jeden wielki szajs

Anna

No zobacz jak jednak wszyscy wiemy o kogo chodzi... :-)

miśka

Witam. Mam pytanie czy ktoś wie jakie są stawi dla wykładowców kosmetycznych.

Oferty Pracy

Specjalista ds. Marketingu Dąbrowa Górnicza Centrum Nauki i Biznesu Żak 2015-10-20 Żródło: Gowork.pl Dąbrowa Górnicza (śląskie) SPECJALISTA DS. MARKETINGU Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza PRACUJĄC Z NAMI BĘDZIESZ ZAJMOWAĆ SIĘ: • przygotowywaniem i wdrażaniem strategii marketingowej na rynek lokalny • planowaniem i organizacją kompleksowych akcji marketingowych i sprzedażowych • realizacją planów wsparcia sprzedaży zgodnie z określonymi celami • współpracą przy planowaniu budżetu marketingowego • monitorowaniem i analizą wyni

były pracowkik
@Oferty Pracy 07.01.2016 02:29
Specjalista ds. Marketingu Dąbrowa Górnicza Centrum Nauki i Biznesu Żak...

Uwaga! Praca na stanowisku specjalisty ds. marketingu i sprzedaży to praca umysłowa a zarazem fizyczna w tej firmie! Jednego dnia w garniturku drugiego w dresie!!! Raz jesteś w sekretariacie raz na plakatowaniu/ulotkowaniu innym razem jako "przedstawiciel" firmy w innej szkole lub placówce edukacyjnej napraszając się i błaźniąc przed ludźmi by zapisali się do ciebie! Szacunku ze strony centrali jak i słuchaczy absolutnie żadnego! Nadmienię że ilość ludzi (centrala nazywa nowych peseli) których musisz zapisać do szkoły są absurdalnie wysokie! to wszystko robisz na początku za najniższą krajową lub NIEWIELE więcej. Umowa o pracę jest po 3 miesiącu sprawdzającym! Obiecują kokosy ale na umowie po 3 miesiącu masz marne grosze! WYPŁATA NA CZAS! ZAWSZE!!! Ale to cały plus tej pracy! Z owej wypłaty musisz wyłożyć na paliwo do swojego samochodu którego będziesz używać 3-4 razy w tygodniu! Za szkody powstałe na skutek używania i zużywania się auta nikt ci nie zwróci! Uwaga ULOTKOWICZE za 6,15 brutto na godzinę w żółtej koszulce ŻAKA biegasz po mieście i wsiach z ulotkami stoisz pod stacja metra lub na przystanku tramwajowym a i tak zapłata może być spóźniona bardzo bardzo!!! Owszem kasę dostaniesz ale niestety długo po wyznaczonym terminie! Uwaga SEKRETARZE jesteście do wykonywania pracy czarnej brudnej i często wasze imię i nazwisko pieczęć jest na dokumentach, możecie zostać wmieszani w niezłe afery. Wracając do marketingu praca może wydawać się bardzo fajna stanowisko atrakcyjne ale na żaden prestiż nie można liczyć! Szanujcie się ludzie nie dajcie się oszukać nie podpisujcie byle czego każdą umowę czytajcie wielokrotnie i nie dajcie się zwieść pozorom! Ta firma jest legalna jej twarzą jest znany aktor, reklamy są bardzo atrakcyjnie brzmiące ale to zasługa szarych pracowników z oddziałów którzy nierzadko błaźnią się przed innymi tylko po to by w późniejszym czasie stwierdzić że byli zwykłymi pionkami w grze o wielką kasę dla centrali z łodzi! Pozdrawiam BYŁY PRACOWNIK!!!

praca

a jak z odziałem łodż warto sie zatrudnic na koordynatora?

mamusia

Ja pracowałam 5 lat, w tym czasie podwyżka po okresie próbnym a druga przy "awansie" choć jak usłyszałam od Dyrektora AŻ- kosmetyczna, bo to przecież o prestiż stanowiska chodzi. Wstyd. po moim odejściu nowe osoby dostaję kwotę brutto równą moim zarobkom netto na tym stanowisku. Lecą ze stawkami na łęb na szyje. Mobing to zbyt łagodne słowo, a gdy widzą, że na debila nie trafili zamiatają sprawę pod dywan z pytaniem "Ale po co się denerwować, dogadamy się przecież?" Jeden plus, nauczyli mnie nieźle kombinować.

ciekawa
@mamusia 17.11.2015 18:50
Ja pracowałam 5 lat, w tym czasie podwyżka po okresie próbnym a druga przy "awansie" choć jak usłyszałam od Dyrektora...

hej odpisz, na jkim stanowisku pracowałaś i jaką pensję miałaś??

Zoska

Pracowałam w tej firmie i odradzam wszystkim. Mobing na maxa i naciaganie na zapisy do szkoły i promowania uczniów. Koordynatorzy to co jeden to mądrzejszy. Nic nie robia i tylko wymyslaja no bo trzeba o czyms w centrali rozmawiac. Ciesze sie ze mnie juz tam nie ma.

anonim

(usunięte przez administratora)

MK

Daj sobie spokój z tymi sieciowymi pseudoszkołami.

Była nauczycielka

Praca i nauka w CNiB ŻAK w Świnoujściu to jedna wielka porażka :( Niskie zarobki nauczycieli( usunięte przez administratora ) Miałam dość i dałam sobie spokój, szkoda mojego czasu i zaangażowania :(

lolek

Jeśli chodzi o zarobki są godne pożałowania zarówno w centrali ja i oddziałach. Marketingowcy zarabiaja poniżej ( usunięte przez administratora ) szkoda czasu i nerwów. Podwyżek brak.

Zostaw opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.