Centrum Nauki i Biznesu ŻAK

• Bronisin
Katowice - Centrum Nauki i Biznesu Żak
Sosnowiec - Żak - Centrum Nauki i Biznesu

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Łódź

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.!

Zainteresowany

20.10.2024 21:09

Sieradz, Łódź - czy polecacie kurs rejestratora medycznego ? Jacy są prowadzący ? Prowadzi to ktoś z wiedzą ?
    M.

21.10.2024 22:05

Dzień dobry, z czystym sumieniem polecam. W tych miastach jest jeden prowadzący Pan Adrian człowiek z ogromną wiedzą i zamiłowaniem do tego zawodu. Polecam

16.10.2024 11:19

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć czy zmieniła się kadra dyrektorska w oddziale w Pile od 2022roku ? Widzę że poszukują na stanowisko obsługi klienta, jednak jeżeli jest "stara" Pani w-ce dyrektor to podziękuję;)
    Daijoji

27.09.2024 20:09

Dwa dni temu, we środę, zadzwoniła do mnie Pani rekruterka z tej firmy (jak sądzę). Wysłałam 2 tygodnie temu swoją aplikację na stanowisko wicedyrektora w Szkole Żak w Gdyni. Pani przeprowadziła ze mną wstępną rozmowę i umówiła mnie na kolejną część rekrutacji, miała ona być przeprowadzona online na platformie Zoom, w obecności jeszcze innej Pani. Czekałam w piątek, czyli dzisiaj na jakąkolwiek wiadomość i nikt się do mnie nie odezwał. Rozumiem, że znaleziono lepszego kandydata na w/w stanowisko, jednak elementarne zasady kultury pomiędzy ludźmi wymagają chyba przynajmniej powiadomienia o zrezygnowaniu z umówionej wcześniej rozmowy rekrutacyjnej. Czy to ze mną jest coś nie tak?
    Tina

10.10.2024 13:27

Nie polecam pracy w tym miejscu a opinie negatywne nie są wyssane z palca . Pracujesz za najniższa średnią krajową jako sekretarz masz kilka etatów, jesteś również sprzątaczka która musi sprzątać sekretariat , telemarketerem który w ciągu dnia ma wykonać 70 połączeń jeżeli nie ma zapisu np 5 a masz 4 to pamiętaj Kr będzie miał pretensje gdzie jeszcze ten jeden zapis , jak i również robota papierkowa należy do twoich obowiązków . Dyrektorzy robią co chcą wychodzą o której chcą( oczywiście e-maile i notatki służbowe do centrali obrażające swoich pracowników są na porządku dziennym). Mało kto z centrali rozmawia jak jest na prawdę z pracownikami niższego szczebla no bo i po co skoro Dyrektorzy tej firmy chwaleni pod niebiosa nawet jak kłamią i oczerniają swój zespół. Jeśli ktokowiek odejdzie możesz zapomnieć że szybko znajdą kogoś na jego miejsce więc jesteś każda sobotę w pracy , a kiedy się odezwiesz na ten temat za plecami zostaniesz skrytykowana za plecami . Jedyny plus wyplata na czas i nic więcej nie liczcie na pensje 13, wczasy pod grusza bo tego w tej firmie nie ma. Nie polecam
    Stały bywalec

07.10.2024 22:56

Jest lepiej (to mój trzeci semestr w Żaku Łódź) i dużo fajniej. Roześmiany sekretariat i ewenement -nie-anonimowa dyrekcja, która przemyka przez sekretariat i rzuca kąśliwe uwagi do sekretarzy. Można się tam nieźle ubawić.
    Klaudia345

27.09.2024 17:02

Serdecznie polecam kurs: KADRY, PŁACE, ZUS, który prowadzi Pani Anna Malinowska. Podczas zajęć wykazywała się ogromnym profesjonalizmem. Otrzymaliśmy duży zakres wiedzy teoretycznej a także praktycznej. Pani Anna jest miłą osobą. Każdy z kursantów dostawał pomoc jeżeli była taka potrzeba. Z całego serca polecam!
    Monika Wolender

26.09.2024 20:00

Właśnie skończyłam kurs on-line "kadry, płace, ZUS", który prowadziła Pani Anna Malinowska. Chciałabym bardzo podziękować za tak wartościowe szkolenie, Pani Ania jest fantastycznym wykładowcą, zarówno część teoretyczną i praktyczną prowadziła z wysokim zaangażowaniem. Było czuć, że chce nam na prawdę przekazać wiedzę i chciała żebyśmy wszyscy zrozumieli co i jak liczyć. Jak trzeba było to tłumaczyła nawet kilka razy. Bałam się, że kurs on-line będzie taki jakby dla dyplomu, ale dużo z niego wyniosłam. Nawet zadania na programach kadrowo płacowych robiliśmy (gratyfikant i płatnik), Pani Ania wszystko nam tłumaczyła krok po kroku a potem ćwiczyliśmy sami pod Jej okiem, można było udostępniać swój ekran, jeśli czegoś nie potrafiliśmy zrobić. Polecam w 100% !! Bardzo dobrze wydane pieniądze na zdobycie dodatkowych umiejętności. Dziękuję !
    Kinga

26.09.2024 19:52

Polecam serdecznie zajęcia z Panią Anią Malinowską i kurs, który prowadzi: KADRY, PŁACE, ZUS. Pani Ania prowadzi zajęcia pod kątem praktycznym, dzięki temu można szybko opanować liczenie w praktyce listy płac, wynagrodzenie brutto, netto, godziny nadliczbowe, ekwiwalent za niewykorzystany urlop itd. Podczas kursu Pani Ania w sposób merytoryczny odpowiadała na każde pytanie słuchaczy. Mieliśmy też fajną grupę bo praktycznie każdy coś od siebie powiedział. POLECAM i jeśli się zapisujecie to zadawajcie pytania i jak czegoś nie rozumiecie to zgłaszajcie bo Pani Ania wszystko tłumaczy bez względu na to co każdy wie i jakie ma dotychczasowe doświadczenie i wiedzę.
    Kursantka

26.09.2024 19:10

Polecam wykładowcę, Panią Annę Malinowską z kursów kadrowo-księgowych. Rewelacyjnie wszystko tłumaczy, jest bardzo cierpliwą i ciepłą osobą. Oby takich więcej :)
    Ewa

26.09.2024 12:00

Ukończyłam kurs ,, Kadry, Płace, Zus - grupy 14-09-2024" prowadzonej przez panią Annę Malinowską. Jestem bardzo zadowolona. Wiedzę, którą przyswoiłam, liczenie wynagrodzeń, listy płac, obsługa programów kadrowych zawdzięczam bardzo cierpliwej, ciepłej , wspaniałej pani Annie Malinowskiej. Jakość szkolenia na wysokim poziomie. Wszystkim zastanawiającym się gorąco polecam
    Kim

23.09.2024 20:10

Podjęłam edukację na kierunku terapeuta zajęciowy z uprawnieniami, jestem bardzo zadowolona, a nawet momentami zachwycona prowadzeniem zajęć przez P. Martę, uważam, że to Osoba uzdolniona pedagogicznie, chętnie i z łatwością przekazuje merytoryczne zagadnienia oraz chętnie dzieli się własnymi doświadczeniami, obserwacjami, wnioskami z lat pracy-robi to w wyjątkowy sposób, chce się wracać na zajęcia, iść na kolejne. Przekazywanie empiryczne jest bezcenne, a tutaj mamy takie możliwości gratis, rzadkospotykane.. Każde zajęcia coś ciekawego wnoszą do mej wiedzy. Polecam
    Ciekawa

19.09.2024 09:47

Czy ktoś już był w żaku na stylizacji paznokci? Proszę o opinie, dzieki
    belfer

14.09.2024 23:25

Odkąd w Łodzi pojawiła się nowa Pani dyrektor naprawdę dobrze się pracuje.
    Słuchaczka

15.09.2024 13:17

Nie wiem, jak się pracuje, bo jestem słuchaczką, ale mnie i mojej grupie ta Pani Dyrektor bardzo pomogła a od dwóch poprzednich słyszeliśmy tylko obietnice...
    Natka2000

14.09.2024 13:15

Właśnie ukończyłam kurs kadrowo płacowy pod nadzorem Pani Ani :) Bardzo przyjemnie zleciał kurs, dokładnie cały kurs trwał, wszystko Pani Ania super nam przekazywała, na spokojnie można było wykonywać zadania . ???? Jestem bardzo zadowolona i polecam bardzo serdecznie !!! ????
    @Agnieszka

14.09.2024 08:51

Zakończyłam Kurs Kadry, płace, zus - podstawy prowadzony przez Panią Anię Malinowską jest godny polecenia. Ogromna i ciekawa wiedza przekazana w sposób profesjonalny, rzeczowo, zrozumiale a przy tym super atmosfera. Pani Ania z Ogromną wiedzą i do tego cierpliwa w przekazywaniu wiedzy. Polecam szkoleniowca P. Anię Malinowską w 100%
    wikkal

13.09.2024 19:51

Kurs bardzo szybki i treściwy, szczerze polecam kurs kadry, płace, ZUS. Pani Ania genialna osoba, pomocna, życzliwa, czuć w niej pasję i chęć przekazywania wiedzy kursantom.
    Monika

13.09.2024 19:04

Pragnę podziękować Pani Ani za wspaniałe prowadzenie zajęć kursu Kadry-Płace ZUS. Rewelacyjnie wytłumaczony krok po kroku.
    Joanna

09.09.2024 15:46

Nie polecam słaby poziom nauki po rezygnacji każą płacić mimo,że się nie uczęszczałam do szkoły.
    Czupur

08.09.2024 21:19

Placa najniższa a Góra zbiera miliony (usunięte przez administratora) na stanowisku dyrektora osoba nie mająca pojęcia o niczym pracowalam można by książkę napisac ludzie przychodza na maturę a nie maja gdzie pisac stoja na korytarzu i czekaja na salę 15 min przed rozpoczęciem egzaminu i takich przykładów jest więcej odradzam
    Kurs online

08.09.2024 20:54

Najlepszy kurs w jakim uczestniczyłam - podstawy księgowości ! Mimo obaw przed kursem online ten był wyjątkowy - prowadząca wszystko tłumaczyła, pokazywała na ekranie, rozwiązywała z nami ćwiczenia praz zaopatrzyła w niezbędne materiały do zajęć. Gorąco polecam Panią Annę Malinowską - jest niezastąpiona w tym co robi!
    Natalia

08.09.2024 20:49

Uczestniczyłam w kursie podstawy księgowości prowadzonym przez P. Annę Malinowską. Kurs niesamowity, bardzo dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej w jednym. Wykładowca świetnie przygotowany do zajęć, które odbywały się punktualnie. Duży plus za pracę na programie dzięki któremu udało się poukładać wiedzę. Kurs intensywny, ale dzięki temu na bieżąco ćwiczyłam materiał i nie musiałam sama się przygotowywać do zajęć, prowadząca na każdych zajęciach pytała czy wszystko jest jasne, a jeśli była potrzeba to wracała i omawiała po kilka razy temat. Polecam każdemu zajęcia z Panią Malinowską!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Milionowa 21 93-105 Łódź

Podstawy Księgowości

08.09.2024 13:30

Jeśli ktoś chciałby zmienić branżę lub nauczyć się czegoś nowego polecam kurs online podstawy księgowości, bardzo przyjemnie tłumaczone wszystko od A do Z. Bardzo miła prowadząca, która nauczyła nasza grupę wszystkiego od zera. Polecam wszystkim jeśli się zastanawiają :)
    Klaudia K.

08.09.2024 13:28

Bardzo polecam zajęcia z Panią Anną Malinowską - Podstawy Księgowości. Świetnie przekazywana wiedza, ogrom cierpliwości i życzliwości przy tłumaczeniu nawet po kilka razy tego samego.
    archiwista

05.09.2024 09:57

Szkoła fatalna. Nauczyciele z przypadku nie przygotowani do zajęć. Na zajęciach puszczają filmiki. Nie polecam tej szkoły
    Wiki1233

05.08.2024 21:38

Witam czy opłaca się iść na kryminalistykę fajnie jest ??
    Obiektywnie

30.08.2024 18:38

Żak to jakiś żart. Skopiował kryminalistyke ze szkoły lupus w której jest o od dobrych 2 lat jak nie dłużej i jeszcze na bezczelnego firmuja to że sa jedyna szkoła w której jest ten kierunek
    Jolka

26.08.2024 12:02

Kolesiostwo i nepotyzm...Jak jesteś koleżaneczką "pani dyrektor" to nic nie robisz i wychodzisz z pracy razem z nią-czyli ok.11.00- 12.00,w zależności od potrzeby albo fryzjer albo kosmetyczka,no jeszcze kino w godzinach pracy :) Natomiast na sekretarzy zrzucane są WSZYSTKIE obowiązki: od sprzątania niemałego oddziału(bo nie chce się zrekrutować pan sprzątających, to Ty sekretarzu biegasz z mopem :), przez obdzwonkę, marketing,maile, zamawianie artykułów biurowych i wiele, wiele innych....Atmosfera tragicznie (usunięte przez administratora)..Strofowanie sekretarzy przy osobach trzecich jest na porządku dziennym...Jeśli cokolwiek w oddziale jest nie tak( a przy takim bałaganie organizacyjnym zawsze jest) jest to winą sekretarza...Nie polecam pracy w Legnicy

28.08.2024 10:48

W tamtym semestrze przeniosłem się z tebu (gdzie sekretarki są mega naburmuszone i cięzko udzielić jakichkolwiek informacji) do żaka. Sekretarki zawsze uśmiechniete i z chęcia pomogą w każdej sprawie. Dyrektorki i tych innych pań na zjazdach też o wszystko można zapytać. Odniosłem wrażenie że w sekretariacie panie się lubią :) Polecam tą szkołe.
    KG

17.08.2024 12:53

Polecam kurs Podstawy księgowości prowadzony przez Panią Annę Malinowską Bardzo dobrze poprowadzony, bez żadnych opóźnień i problemów, Pani Ania jest bardzo pomocna i z chęcią odpowiada na wszelkie pytania i rozwiewa wątpliwości. Serdecznie polecam korzystać z wiedzy i doświadczenia Pani Ani
    Uczestnik kursu

17.08.2024 11:56

Dzisiaj ukończyłam kurs podstaw księgowości - bardzo energiczny, bogaty w informację, a przede wszystkim praktykę. Był to drugi z najlepszych kursów jakie odbyłam ( pierwszy kadry, płace, ZUS - z tym samym wykładowcą). Organizacja spotkań, materiały, atmosfera a przede wszystkim ogromna wiedza wykładowy - kurs prowadzia Pani Anna Malinowska - sprawiły, że nawet osoby, które nigdy nie miały styczności z tematem mogły osiągnąć bardzo dużą wiedzę. Spotkania bardzo częste dzięki czemu nie sposób zapomnieć materiału, ale zawsze bogate w wykład poparty różnego rodzaju ćwiczeniami. Był też omawiany program na którym także mogłam ćwiczyć. Myślę, że jeszcze nie raz wrócę na kurs jeśli poprowadzi go Pani Anna.

14.08.2024 18:10

Pracowałam w Żak-u prawie 2 lata zero podwyżki bo przecież nie zasługujesz nie wyrabia zespół planu, frekwencji to czym sobie zasłużyłaś na premię. Dydaktyka była fajna nie mam nic do zarzucenia ale kierownik regionalny był nie pomocny wszystko zrzucał na oddział bo on przecież za nic nie odpowiada to wasza broszka i muście zrobić tak żeby było dobrze. Jak znaleźć nauczyciela za najniższą krajową, który będzie uczył z chęcią i pasją? Tak samo jak sekretarze najniższa krajowa a obowiązków tylko przybywa jak nie dzwonienie po ok 80 razy dziennie, to jeszcze robienie marketingu, zapisywanie uczniów, odbieranie telefonów i inne rzeczy które zleca kierownik regionalny. O premii miesięcznej możesz pomarzyć plany są wysokie i mało miast je wyrabia a jak wyrabia to są inne zastrzeżenia żeby dostać cokolwiek. Odradzam pracę w tym miejscu szkoda czasu i nerwów (:
    @CentrumNaukiiBiznesuŻAK

16.05.2024 10:29

Po wielu latach pracy z czystym sumieniem mogę polecić pracodawcę. Wynagrodzenie zawsze na czas, premie adekwatne do osiągniętych wyników. Dodatkowo możliwość korzystania z bezpłatnych szkoleń podczas zjazdów integracyjnych dla pracowników, które są organizowane na naprawdę wysokim poziomie .
    Mgiełka

22.05.2024 22:55

Proszę się zastanowić nad tym, co piszecie bo słabo dbacie o pracowników jak poprzednicy napisali dyrektorzy nie bronią swoich oddziałów tylko jeszcze na nie donoszą , nie da się stworzyć w tym miejscu stałych zespołów ,bo żeby mieć zgrany i fajny zespół to trzeba szanować się nawzajem..
    Alejazda@

14.08.2024 16:31

Człowieku zejdź na ziemię, jedyne co jest prawdą to wynagrodzenie na czas. Na ilu zjazdach integracyjnych byłeś ???? Proste pytanie pamietasz Zawiercie i ostatni zjazd bez podziału ???? Nie wprowadzaj ludzi w błąd. I nie podbijaj pozytywnych opini bo wszyscy wiedzą że w Żaku ludzie się nie licza tylko cyfra, plany i kasa ! PS. Skoro jest tak pieknie to po co te ogłoszenia ? Rotacja jest wieksza niż w mrowisku. Zresztą Ty to wiesz. Prawda :)
    Kursantka

03.08.2024 15:53

Był o mój pierwszy kurs w tej szkole, ale mam nadzieję, że nie ostatni, prowadząca Pani Ania to osoba niezwykle miła i cierpliwa, ogrom wiedzy, który przekazała na pewno przyda się w pracy, polecam każdemu kto nie ma czasu chodzić na wykłady naukę online, wybór kursów bardzo szeroki, każdy znajdzie coś dla siebie, aby poszerzyć swoją wiedzę i zdobyć nowe umiejętności, kursy w Żak'u to świetna sprawa. Polecam z poważaniem JP
    Anna

23.07.2024 08:18

Dzień dobry ,jak wygląda praca sekretarza szkoły , chciałam aplikować na ofertę pracy mam pytanie jakie są widełki płacowe ? Skąd taka duża rotacja w sekretariacie
    Znam się

26.07.2024 20:04

Widełki? Najniższa krajowa, brak perspektyw na podwyzkę podstawy, na rozmowie kwalifikacyjnej zachęcają premią, ale nie każdy oddział wyrabia przeciez premie, wiec zostajesz z najniższą. Rotacja w zależności od oddziału, są oddziały gdzie rotacja jest spora, ale są też takie oddziały, co mają stały sklad. Zależy od tego na jakiego dyrektora i wice się trafi i przede wszystkim jakiego kierownika regionalnego
    MM

07.06.2024 20:31

Gorąco polecam Kurs: "Kadry, Płace, ZUS" prowadzone przez Panią Annę Malinowską. Kurs był bardzo dobrze zorganizowany przez Prowadzącą. Otrzymałam wielki zastrzyk wiedzy teoretycznej i praktycznej oraz mogłam popracować na programach kadrowo - płacowych. Pani Prowadząca jest osobą sumienną, zorganizowaną, rzeczową, miłą, pomocną i chętną do współpracy, oraz nastawioną na zdobycie wiedzy przez kursanta. Zawsze chętnie powracała do niezrozumiałych zagadnień i tłumaczyła je do skutku, aż wszyscy zrozumieli. Na uwagę zasługuje rzetelne przygotowanie zajęć pod kątem merytorycznym i kontakt z kursantem. Pani Prowadząca przekazała na kursie ogrom wiadomości o materii kadr, płac oraz o programach kadrowo - płacowych. Kursanci mieli możliwość wykonywania zadań praktycznych, które ugruntowywały wiedzę teoretyczną, wykonując dużą liczbę ćwiczeń, powtórzeń, zadań dodatkowych oraz pracując w programach komputerowych, które to programy Prowadząca pomagała zainstalować na zajęciach, w przypadku problemów. Wszystkie materiały dydaktyczne były w pełni merytoryczne, uwzględniające kluczowe zagadnienia występujące w dziale kadr, płac i dotyczące pod tym kątem ZUS oraz opracowane w sposób jak najbardziej zrozumiały dla osoby, która z tą tematyką nie miała do czynienia albo miała w ograniczonym zakresie. Na wszystkie zapytania mailowe Prowadząca odpowiadała szybko. Wszystkie zajęcia na moim kursie rozpoczynały się o czasie, nie było żadnych spóźnień, opóźnień, skracania zajęć z powodu nieprzygotowania zajęć przez Prowadzącą, a niekiedy zostawało się nieco dłużej, żeby zakończyć jakieś zagadnienie. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i wiedzy Prowadzącej. Życzę sobie i innym kursantom, by wszystkie kursy i szkolenia były prowadzone w podobny, jeśli nie taki sam, sposób.
    martuchna16

26.07.2024 13:41

Chciałam zapytać w jakim mieście robiłaś kurs?
    Kasia

21.07.2024 20:00

Kurs place kadry ZUS na pewno są przydatne. Jedynie co mi się jie spodobało to że w sekretariacie przekazują zupełnie inne informacje na temat zajęć miały być raz w tygodniu przez miesiąc. Pani Ania Malinowska w prosty sposób przekazała wiedzę.
    Patrycja

19.07.2024 20:00

Bardzo polecam samą szkołę w Siedlcach jak i kursy w Żaku. Kurs Kadry Płace ZUS oraz prowadząca bardzo miła, konkretna,rzeczowa, materiały obszerne.
    Anna

19.07.2024 20:00

Dziękuję bardzo za naukę. Bardzo ciekawe wykłady w kurse Podstawy księgowośći. Kadry, Place, Zus. Lektorzy przedstawiają materiał w sposób bardzo szczegółowy i zrozumiały, a przy tym są przyjaźni i gościnni.
    KPLZAG

19.07.2024 19:20

Kurs KADRE PŁACE ZUS - bardzo przydatna wiedza. Wykładowca super przekazuje wiedzę opierając teorię na wielu przykładach życiowych , takich których możemy doświadczyć w pracy. POLECAM
    Brak

14.07.2024 20:26

Nie polecam kadry rekrutacyjnej. Zero szacunku i mydlenie oczu wizją zatrudnienia. Po pobraniu moich dokumentów w celu sprawdzenia uprawnień , nie otrzymałam żadnej odpowiedzi w tej kwestii cokolwiek. Patrząc na komentarze, dobrze się stało. Jak to powiedział kierownik regionu dla niego liczy się bardziej umiejętność sprzedawania niż inne. Rekruterka, którą także brała udział w procesie nie wiem po co była , nie zadała ani jednego pytania tylko siedziała jak mumia. Oczekujecie profesjonalistów ? Zacznijcie od siebie!
    Ewa

11.07.2024 12:20

ŻAK to tragedia! Nauczyciele z łapanki, jeszcze ciągle narzekający na niskie pensje i dlatego zamiast 4-5 godzin zajęć robili tylko 1-2 godziny! Plan ciągle był zmieniany! W sekretariacie nic nie można załatwić bo o co spytasz to nikt nic nie wie, nie pojmuję jak to wszystko działa? Dodzwonić sie też nie można do sekretariatu, dyrektor też z łapanki i ciągle zmieniający się, w ciągu mojego rocznego pobytu byli już trzej dyrektorzy!!! Mam dość! Nie wiem co mam robić dalej? Nie polecam tej szkoły, z dala od takiego kształcenia!
    Absolwentka

10.07.2024 10:51

Nigdy więcej tej szkoły,kierunek rejestratorka medyczna to porażka, pierwszy semestr nauczyciele z łapanki,w drugim semestrze dopiero dostałyśmy konkretnych nauczycieli,miało być 70% praktyk na programie,a miałyśmy tylko jeden dzień gdzie nawet nauczyciel nie znał programu i niczego nie nauczyłyśmy się. Załatwić coś w sekretariacie to masakra,w ogóle nie odbierają telefonów,osoby w sekretariacie mało kontaktowe, nie kompetentne Kurs rejestratorka medyczna jego odpłatność po ukończeniu oceniam kosmiczny. 199 zł mcznie za jeden weekend teorii to gruba przesada. Nie polecam
    Basia

05.07.2024 21:34

Ukończyłam w tym roku szkołę florystyczną, jestem bardzo zadowolona, zajęcia które prowadziła Pani Marta Kleaga-Piechaczek były niesamowite, takich nauczycieli jak Pani Marta ze świecą szukać ????gdyby każdy nauczyciel miał w sobie tyle pasji i chęci ci do nauki nauką była by przyjemnością ????gdyby Pani Marta prowadziła jeszcze inne zajęcia w Żaku napewno bym się na nie zpisała????

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.