Centrum Nauki i Biznesu ŻAK

• Bronisin
Katowice - Centrum Nauki i Biznesu Żak
Sosnowiec - Żak - Centrum Nauki i Biznesu

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Opinie o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Łódź

Nie przegap nowości o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.!

Barba

29.09.2023 18:18

Ukończyłam kurs KADRY, PŁACE, ZUS pod opieką P. ANNY MALINOWSKIEJ. Bardzo konkretnie prowadzone zajęcia, wiedza i cierpliwość wykładowcy godna pochwały. Teoria poparta przykładami co pomaga w utrwaleniu wiedzy. Polecam wykładowcę i szkołę ŻAK.
    Beata

29.09.2023 18:06

Polecam bardzo kurs online "Kadry, płace, ZUS", bardzo dużo wiedzy, ciekawie przygotowane materiały i zajęcia, dużo ćwiczeń praktycznych także z obsługą programów: Gratyfikant GT oraz Płatnik. Zajęcia prowadzone przez Panią Anię super przygotowane, zawsze chętnie odpowiadała na pytania, dużo tłumaczyła jeśli ktoś czegoś nie rozumiał. To był naprawdę dobrze spędzony czas. Można nauczyć się wszystkiego od postaw, jak również poszerzyć swoją wiedzę. Polecam.
    Ewa

29.09.2023 18:03

Niezwykle profesjonalnie przygotowany i poprowadzony kurs Płace, Kadry, ZUS. Prowadząca kurs Pani Anna Malinowska to osoba z ogromną wiedzą i cierpliwością do każdego uczestnika kursu. Serdecznie polecam.
    Ania

29.09.2023 12:29

Czy po zapisie online trzeba wydrukować umowę?
    Monika

15.09.2023 19:47

Bardzo polecam kurs kadry płace prowadzony przez P. Annę. Mimo tego, że kurs odbywa się online jest to bardzo intensywny czas i duża dawka wiedzy, w krótkim czasie. Pani Anna wszystko dokładnie tłumaczyła i cierpliwie wyjaśniała jak tylko pojawiały się wątpliwości.
    Gosia

14.09.2023 12:03

Serdecnie polecam kurs! Pani prowadząca przedstawiła bardzo szeroki zakres materiału, odpowiadała wyczerpująco na wszystkie pytania. Bardzo dużym plusem były zajęcia na Rewizorze, połowa godzin to właśnie księgowanie w programie. Zaczynałam z prawie zerową wiedza, a po skończeniu kursu księguje w Rewizorze ????????
    aga r.

13.09.2023 22:34

Polecam kurs Księgowość II stopień z Panią Anną Malinowską, wspaniale prowadzone zajęcia i przekazywana wiedza, dużo zadań, ćwiczeń i zaangażowanie w wykłady wykładowcy. Zajęcia teoretyczne i praktyczne. Polecam.
    BASIA

12.09.2023 22:03

Wzięłam udział w kursie II stopnia z podstaw księgowości. Zajęcia prowadziła Pani Ania Malinowska. Jestem bardzo zadowolona z kursu. Wykłady i Wykładowca świetnie przygotowani. Pani Ania cierpliwa, wyrozumiała i świetnie tłumaczy. Dziękuję

10.09.2023 19:50

Gosik

12.09.2023 06:43

O to to, zgadzam się! Chaos i żenada. Myślałam że się czegoś nauczę, ale z tym raczej słabo. Dla nich liczy się tylko podpis na liście obecności
    @ kandydat

07.09.2023 21:47

Brak jakiejkolwiek wyobraźni w układaniu planu zajęć . Zajęcia w dwóch różnych miejscach i czas na przemieszczanie się to 5 min 3.5 km . Totalna porażka , brak wyobraźni . Oczywiście taki plan zajęć przedstawił Żak w Sieradzu
    mariola

04.09.2023 16:08

Korzystałam z usług tej firmy, z pewnego kursu. Zajęcia były przekładane kilkukrotnie. Jeżeli chodziło o podpisanie umowy to dało się wszystko od razu załatwić ( bo pieniądze oczywiście) , najgorzej wydane pieniądze w moim życiu. Zajęcia były skracane. A żeby otrzymać certyfikat to już czekam drugi miesiąc. Kompletnie nie polecam tej firmy.
    worker

22.08.2023 09:52

Jak wygląda praca na stanowisku Specjalisty ds.Obsługi Klienta (placówka w Piasecznie)? Czy można liczyć na jakieś benefity, jak wygląda atmosfera w tym oddziale?
    Gość

25.08.2023 22:32

W Piasecznie nikogo nie szukają
    Gość

29.08.2023 10:12

Pewnie nawet nie wiesz że szukają. Z dnia na dzień nie przedłużają umowy.
    Erykk

25.08.2023 18:59

Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem nie wywiązują się ze swoich obowiązków zajęcia wgl nie są prowadzone Do tego (usunięte przez administratora) tyle co mam do powieszenia o tej szkole Z daleka od tego (usunięte przez administratora)
    Yhhhhh

01.02.2023 18:53

Nie polecam pracy ze względu na kierownika północ. Traktuje on pracę jak rozrywkę. Nie reaguje na ważne rzeczy i zamiata je pod dywan lub ukrywa przed centralą. Wyżywa się na tobie jeśli nie jesteś dostępna tak jak on by tego oczekiwał, i nie myślę tu o pracy. Ta co jest dostępna może robić co chce, chodzić lub nie chodzić do pracy a czas pracy ma normalnie liczony po 8h, nie musi ta osoba pracować bo inni robią to za nią i to wedle kierownika jest w porządku. Ciągle kłamstwa, (usunięte przez administratora) i krętactwo. Nie wiem kto wybrał tak nieodpowiedzialna osobę na tak istotne stanowisko.
    Sekretarze

22.08.2023 17:57

A to ciekawe bo pracujemy z tym kierownikiem kilka lat i to co przeczytałyśmy jest po prostu wierutnym kłamstwem. Kierowniku pozdrawiamy :) i niech Pan do nas wraca.
    Sekretarzee

23.08.2023 21:27

Nam też się dobrze z nim pracowało. Mógłby do nas wrócić.
    Viktoriia Dubrova

21.08.2023 17:59

Polecam Państwu online kurs "Podstawy ksiengowości" prowadzony przez p. Annę Malinowską. Zajęcia intensywne, bardzo skuteczny. Obok teorii - dużo zadań praktycznych. Organizacja kursu, przkazywanie informacji i kontakt z prowadzącą - bardzo dobry. Dziękuję bardzo!!! Zapisałam się na drugi kurs. I mam nadzieję, że na następny kurs też trafię do pani Malinowskiej.
    Ewa

17.08.2023 20:47

Polecam Państwu kurs online "Kadry, ZUS i płace" prowadzony przez p. Annę Malinowską. Zajęcia intensywne, jednak cała organizacja zajęć, sposób przekazywania wiedzy /nierzadko zupełnie nowej/ - bardzo skuteczny. Obok niezbędnej teorii - dużo zadań praktycznych, na czym zależało mi najbardziej. Organizacja kursu, przkazywanie informacji i kontakt z prowadzącą - bardzo dobry.
    Joanna

17.08.2023 20:34

Kurs kadry, płace, ZUS oceniam na bardzo dobry. Pani Anna Malinowska prowadząca kurs posiada ogromną wiedzę którą potrafi przekazać słuchaczom. Dzięki temu kursowi nauczyłam się obliczać m.in listy płac. Polecam !!
    Nadia

17.08.2023 20:33

Kurs kadry płace ZUS, prowadzony przez Panią Annę Malinowską oceniam bardzo pozytywnie - mimo intensywności spotkań dużo można się nauczyć. Serdecznie polecam :)
    kadrowa

17.08.2023 20:22

Pracowałam 2 lata na stanowisku Specjalisty ds. kadr i płac, z powodów zdrowotnych byłam zmuszona do przerwy w pracy przez 9 miesięcy, co spowodowało, że bałam się powrotu do pracy, z powodu braków w wiedzy merytorycznej, czułam się niekompetentna, by ponownie zająć ww. stanowisko. Ale znalazłam informację w internecie, że Centrum Nauki i Biznesu ŻAK, prowadzi pełne szkolenia z Kadr, Płac i ZUS'u. Jestem już po zaliczonym egzaminie i bardzo się cieszę, że uczestniczyłam w kursie, wzmocniłam swoją wiedzę merytoryczną, a poprzez wykonywanie wielu zadań praktycznych, nie obawiam się powrotu do pracy. Wiele spraw zostało mi przypomniane, oraz uaktualniłam swoją wiedzę o nowe artykuły z Kodeksu Pracy, ponieważ co jakiś czas są wprowadzane nowe zasady przez nasz rząd. Polecam szkolenia w ŻAK'u, prowadzący są bardzo cierpliwi i pomimo wielu pytań, spokojnie, każdą niejasność wyjaśnią.
    PatrycjaP

17.08.2023 20:06

Kurs KADRY, PŁACE, ZUS - jestem bardzo zadowolona. Prowadząca w sposób jasny i przystępny wytłumaczyła wszystkie zagadnienia, poświeciła dużo czasu i dostosowała godziny zajęć do pracujących kursantów. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Centrum Nauki i Biznesu ŻAK?

Kontakt - Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.

Milionowa 21 93-105 Łódź

[email protected]

15.08.2023 12:58

Kurs KADRY, PŁACE, ZUS bardzo się podobał i moja opinia jest pozytywna. Dziękuję i pozdrawiam. Agnieszka
    Karen.28

12.08.2023 17:29

Nie polecam kursów online, brak jakichkolwiek informacji przy zapisie na kurs i wprowadzanie ludzi wbłąd przy podpisywaniu umowy. Zapisując się na kurs miesiąc wcześniej, po rozpoczęciu wykładów mimo to, że coś może tobie nie odpowiadać i chcesz zrezygnować to i tak musisz zapłacić za cały kurs. (usunięte przez administratora)pieniądze od ludzi za nic. Totalna porażka i bezczelność. Mimo to,że ich pracownik popełnił błąd nie są wyciągnięte żadne konsekwencje i tak Ty musisz płacić pieniądze mimo składanych reklamacji. NIE POLECAM I ODRADZAM KAŻDEMU!!!
    Kasia

04.08.2023 20:50

Polecam kurs kadry I płace z Panią Anią Wszystko super wytłumaczy, kurs sam w sobie trwał dwa tygodnie w godzinach popołudniowych, na końcu jest egzamin. Bardzo polecam dużo wiedzy w krótkim czasie
    Mirella

04.08.2023 20:23

Szkolenie w Żak Centrum Nauki i Biznesu na kierunku Kadry, Płace, Zus online było wyczerpujące merytorycznie, bardzo dobra organizacja spotkań. Zajęcia bardzo ciekawe, a uczestnictwo w nich to czysta przyjemność. Mam wrażenie, że wiedza sama wchodzi do głowy, gdy zajęcia są prowadzone w ten sposób. Prowadząca zajęcia Pani Anna Malinowska bardzo sympatyczna, otwarta, przystępna dla uczestników i pomocna. Wysoki poziom merytoryczny, zajęcia prowadzone w sposób zrozumiały, a wszelkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, bardzo dużo praktyki. Polecam!
    M.N.

04.08.2023 20:01

Ukończyłem kurs Kadry, Płace i ZUS u pani Anny Malinowskiej i jestem bardzo zadowolony z jego przebiegu. Zajęcia prowadzone w jasny i klarowny sposób, sporo zadań do przećwiczenia, otwartość na wszelkiego rodzaju sugestie odnośnie spotkań czy pytania, jak najbardziej na plus.
    @kamcia

04.08.2023 19:45

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA W SIERPNIU ukończyłam kurs "Kadry, płace ZUS". Pani Ania Malinowska była bardzo miła, Tłumaczyła wszystko krok po kroku zadania oraz obsługę dwóch programów płacowych, nawet dla początkującej było wszystko zrozumiałe. BARDZO POLECAM SUPER !!! :)
    Dominika.

24.07.2023 18:11

W lipcu ukończyłam kurs "Kadry, płace ZUS". Połączenie z wykładowcą bez zarzutów, 15 min. przed zajęciami. Pani Ania Malinowska była bardzo miła, w sposób spokojny i wyczerpujący odpowiadała na wszystkie zadane pytania, wątpliwości; Tłumacząc krok po kroku zadania oraz obsługę dwóch programów płacowych, tak że nawet dla początkujących było wszystko zrozumiałe. BARDZO POLECAM !!! :)
    Iwona

24.07.2023 10:01

Szkoła ŻAK to kompletna porażka i wyłudzanie pieniędzy od ludzi może w końcu ktoś się tym zajmnie. A jak komentarz szkołu nie jest pozytywny się usuwa wtedy. Pozdr,
    @Karolina

20.07.2023 20:02

Ukończyłam Kurs Kadry, Płace, ZUS. Jestem zadowolona z przebiegu kursu i prowadzącej Pani Annie Malinowskiej. Dużo informacji teoretycznych jak i praktycznych zadań. Możliwość zapoznania się z dwoma programami do praktycznej nauki zawodu płacowca. Prowadząca bardzo miła i pomocna na każdym etapie nauki. Polecam.
    wz

07.07.2023 19:49

Serdecznie polecam kursy online prowadzone przez Panią Annę Malinowską: Podstawy Księgowości oraz Kadry, Płace , ZUS. Prowadząca jest bardzo sympatyczną osobą i posiada ogromną wiedzę, którą potrafi przekazać kursantom. Podczas zajęć oprócz wiedzy teoretycznej wykonuje się bardzo dużo zadań praktycznych i dzięki temu naprawdę można wiele się nauczyć.
    antonio

07.07.2023 19:45

Jestem zadowolona z kursu. wiedza przekazana w bardzo dostępny sposób. Prowadząca wspaniała-Pani Ania Malinowska
    Klaudia

07.07.2023 18:51

Właśnie ukończyłam kurs Kadry, Płace i ZUS z Panią Anną Malinowską i serdecznie polecam Wszystkim tym, którzy chcą iść w kierunku Kadr i Płac. Ogrom wiedzy, wspaniałe podejście Pani Ani pomoże zrozumieć wszystkie kwestie związane z tym kierunkiem. Kurs nie tylko pomoże w pracy, ale również i w życiu codziennym wyliczając najutrudniejsze kwestie związaną z listą płac :) Na pewno to nie pierwszy kurs, w którym wezmę udział :)
    Bylypracownik

01.07.2023 13:00

Nie polecam. Po tyle latach w Żaku najniższa krajowa cały czas, za sprzedaż,za marketing, za sprzątaczkę w oddziale. Sekretarz jest wszystkim. Szkoda że tylko dyrektorów traktują dobrze , może by tak ich pracy lepiej się przyjrzeć co robią. Praca w soboty do 16 po prostu poniżej pasa , wszyscy do 14 a Żak musi się wyróżniać
    Bylypracownikk

03.07.2023 21:48

I lepiej nie będzie. Sekretarze na wszystko pracują a pensja groszowa. W wakacje soboty powinny być zamknięte, max do 13-14 bo i tak nikt nie przychodzi. Ale gdzie inni mogą mieć wolne a ty pracuj.
    KiedyśTutajPracowałam

03.07.2023 21:16

Pracowałam na stanowisku sekretarza szkoły. Stawka - najniższa krajowa plus premie za frekwencję oraz rekrutację. Może cos sie zmieniło, nie mam aktualnych info. Progi premiowe wyżyłowane niesamowicie, że do końca nie wiadomo czy premię oddział otrzyma. Na stanowisku sekretarza robisz wszystko, jesteś recepcjonistka, pracownikiem call center, marketingowcem, pracownikiem dydaktycznym, bo wypełniasz dzienniki, robisz zakupy na egzaminy zawodowe, na zajecia i do sekretariatu. Co dla mnie bylo poniżające, pracodawca nie zapewnia pracownikom oddziału kawy, herbaty czy wody! Przepraszam, woda jest w kranie, bo pewnego roku zamiast budżetu latem na wodę w butelkach został kupiony dzbanek filtrujący... Ogólnie nie ma atmosfery wspierającej, (usunięte przez administratora) ze ledwo zipiesz, a i tak dostajesz (usunięte przez administratora), ze dzisiaj jeszcze nikogo nie zapisałaś do szkoły! Najważniejsze są zapisy do szkoły nie ludzie, którzy pracują i jak pracują. Ludzie z centrali nie znaja realiów pracy w oddziałach, nie mogę użyć słowa, ze wymagają ( bo to przecież w pracy jest normalne) tylko cisną pracowników niesamowicie. Masz przed sekretariatem kolejkę sluchaczy, a z centrali dostajesz maila, zeby wyslac swoje pomysły na jakiś temat i nie możesz napisac, ze postarasz sie odpisac jak tylko skonczysz obsługiwac, bo dostajesz zwrotkę, że nie umiesz zorganizowac swojej pracy. Jak zorganizować pracę jak jednoczesnie odbierasz telefon, odpisujesz na maila i wystawiasz zaświadczenie o nauce osobie, ktora siedzi na przeciwko ciebie... Trudno jest nawet zorganizować przerwę na toaletę. Nie ma możliwości, aby stworzyć zespół w takich okolicznościach jak kazdy na kazdego zrzuca obowiązki, nie ma na nic czasu, a po pewnym czasie każdy sie poddaje i odchodzi, bo wytrzymać nie można... Ogólnie jak masz inne opcje, to wybierz inną pracę. Jeżeli nie, to potraktuj żaka jako chwilowe przeczekanie i nie dawaj z siebie 100%, bo ten pracodawca na to nie zasługuje.
    Justyna

12.06.2023 13:23

Dzień dobry Czy warto iść do szkoły "Żak" na kurs "Rachunkowość" w Warszawie? Podziel się swoimi doświadczeniami. Dziękuję.
    aga r.

08.06.2023 13:12

Kierunek kursu KSIĘGOWOŚĆ stopień I, osoba prowadząca kurs Anna Malinowska polecam jako klient w związku z doskonałym wprowadzeniem w księgowość i obecnie użycie zdobytej wiedzy w praktyce dzięki Pani Annie. Wspaniałe przygotowanie do zajęć i umiejętność przekazywania wiedzy kursantom. Pani Ania zawsze pomocna i otwarta na pytania kursantów w celu pomocy i tłumaczenia tak przecież nie łatwej księgowości. Bardzo jestem zadowolona z odbytego kursu, zdobytej ogromnej wiedzy, którą obecnie z powodzeniem wykorzystuje w obecnej pracy na dziale księgowości. Polecam. Pozdrawiam ;-)
    Nie pracuje już

21.04.2023 09:41

Jeśli mam oceniać pracę w oddziale pod kątem nauki i współpracy z centrala to oceniam na dobrze. Dużo się nauczyłam i pomoc czy wsparcie z centrali była zawsze. Sympatyczni ludzie z dużą wiedza. Pracowałam dość długo więc wiedzę wyniosłam. Ale byłam świadkiem nieodpowiedniego podejścia do pracy kierownika, na początku wiadomo nie odzywałam się bo zależało mi na pracy ale im dłużej pracowałam tym więcej się we mnie zbierało, więc zaczęłam mówić co mi nie pasuje i do dyrektorki i do kierowania. Ale wszystko o kant (usunięte przez administratora) nic to nie wnioski a nawet czułam się osaczona, obgadywana i robiono mi na złość. Na co kierownik nie reagował a później sam się przyłączył w gnębienie mnie w tzw. białych rękawiczkach. Bo to było tak że jeśli nie szałas za kierownikiem i nie zamykalas oczu na to co robił to byłaś złym pracownikiem. Później chronił mnie fakt że praktycznie wszystko robiłam bo dyra się tym nie zajmowała no i miała pozwokone od kierownika że może wychodzić szybciej do domu ponieważ sprawy rodzinne itp a ja robiłam to wszystko. Tylko mogę się domyślać dlaczego miała specjalne miejsce i traktowanie u kierownika. Teraz się cieszę że już mnie nie ma znalazłam pracę jest fajna i teraz też w pracy odpoczywam tam tego nie było. Mam kierownika który pracuje tak samo ciężko jak my i traktuje równo wszystkich. Tamten nie był dobrym przykładem. I był mistrzem udawania że pracuje. Często słyszałam jak rozmawiał ze swoją kierownik i takie bajki przez telefon mówił co on nie zrobił i co u nas robi że uszy więdły. Albo jeśli chodzi o podwyżkę to zawsze mówił że on by chciał i on rozmawiał ze swoją kierownik ale no ona taka jest że nie da. Prosiłem i mówiłem ale mam zakaz. I zawsze zasłaniając się tym jaka to ona jest niedobra że się nie godzi itp noni co on ma zrobić przecież z nią nie ma dyskusji. Z siebie robił kryształowego dobrego a z tamtej pani ta zła i bezwzględna. I wiem że mówił tak też innym pracownikom bo dzwonimysmy do siebie od samego początku pracy to tu też każda z każdą rozmawiała. Ostatnio się dowiedziałam że ponoć zdjęli go z tego obszaru gdzie rządził że niby bliżej centrali. Ucieszyłam się bo chciała bym aby to jak pracuje ten człek i co robi i jak ściemnia wyszło na jaw. Bo słyszałam też że niedaleko mnie miasto ma dziewczynę w oddziale bo też dziewczyny narzekały okropnie na niego. Ja się cieszę że pracowałam prawdziwie i szczerze. Dziewczyny w innych oddziałach bardzo fajne do dziś mamy kontakt ale o pracy nie rozmawiamy i jak wszczesniej pisałam centrala też fajna. Jak to mówi moja mama zawsze w każdej pracy jest zgniłe jajo. I kierownik to właśnie to zgniłe jajo jest
    aniołek

29.05.2023 13:53

Z jakiego oddziału piszesz?
    BeataP.

26.05.2023 20:04

Zajęcia online - kurs Kadry i Płace, ZUS prowadzone przez Panią Anie Malinowską bardzo polecam . Wspaniały człowiek , posiadająca ogromne pokłady wiedzy , przy tym super przekaz i podejście do ludzi . Bardzo ciepła osoba. Polecam tylko Panią Anie :)))
    Danuta

26.05.2023 19:14

Jestem po II stopniu podstaw księgowości. Szczerze polecam zajęcia z Panią Anną Malinowską. To jest niesamowite, że z totalnego laika potrafię księgować zdarzenia gospodarcze w programie, rozumiem zasady ogólnie pojętej księgowości. Zajęcia są zrozumiałe, jeżeli czegoś się nie jest pewnym tłumaczone do skutku. Bardzo dużo zadań praktycznych, a to tak naprawdę one pozwalają na ćwiczenie w jaki sposób powinno się księgować.
    W

25.05.2023 19:27

Bardzo polecam kursy online z podstaw księgowości u wykładowcy Pani Anny Malinowskiej. Pani wykładowca bardzo sympatyczna i bardzo czytelnie przekazuje wiedzę. Można się wiele nauczyć.

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Nauki i Biznesu ŻAK Sp. z o.o.