EXTRAL Sp. z o.o.

Żory

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 167 ocen.

EXTRAL Sp. z o.o.
3 167 6 1

Opinie o EXTRAL Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

szukajaca pracy

Witam, czy są aktualnie przyjęcia w firmie Ekstral?jak wygala praca dla kobiet na produkcji, jakie zarobki na początku i czy po pewnym czasie przepracowania sa jakies dodatki,jaki socjal?weekendy obowiazkowe?

Iwona

@Wojtek, na stronie firmy EXTRAL można znaleźć oferty pracy ( https://www.extral.com/kariera ), a może już aplikowałeś i możesz się z nami podzielić swoim pierwszym doświadczeniem związanym z tą firmą? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w EXTRAL o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

Prezes

Ci Panowie co pracują na profilach dobrze kradną Uprzejmie donoszę

Wojtek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Jak się pracuje, warto szukać tu swojego miejsca?

Albert Einstein

No zarobek tu raczej taki że nie bardzo jesteś w stanie ryzykować pójściem na swoje. Zarabiasz tu tyle ile w większości firm w Żorach, z tym rewelacji nie ma. Klimat pracy nie jest zły. Dosłownie nikt nie stoi nad tobą. Dostajesz co masz robić i robisz jak tylko możesz, w zależności od stopnia trudności. Martwi mnie jednak pomysł dzielenia premią przez brygadzistów z wielu powodów. Jest to jeden z najprostszych ale i najgorszych rozwiązań bo... Po 1 Nie każdy nadaje się na dobrego brygadzistę i takiego neutralnego. 2 Zawsze mogą się znaleźć jakieś przchlasty co bez wazeliny będą wchodzić w d..pe. 3. Choćbyś robił swoje, a brygadzista będzie miał kiepski dzień to potem lipa i co Ci po tym że chodzisz cały miesiąc i starasz się wykonywać swoją robotę jak zwykły dzień twój lub brygadzisty może przesadzić o premii. Na pewną większość nie będzie klękać i butów lizać. 4. Dzielona praca nie zawsze może być równa. Jedni mogą mieć łatwiej i więcej przepracować inni trudniej i mniej chociażby spakować. 5 Nie każdy z każdym muszą się lubić, więc przychodzisz zrobić swoje i chcesz szczęśliwie wrócić do domu (nie przychodzisz pić z brygadzistą tylko by sam zarobić). Ogólną właściwie zasadą w każdej firmie nie powinno być właśnie dzielenie premią przez brygadzistów, co najwyżej kierownika. Sądzę że lepiej jest stworzyć stały system. Moim pomysłem jest raczej by zyski ze sprzedaży zostały rozdzielone po między pracownikami danego działu którzy np nie byli w danym miesiącu na L4. Sprawiedliwie każdy dostanie. Czemu ci co mają mozolną zabawę z profilami, wkurzając się że pół szychty na coś marnują co nie ma wagi, i lub trzeba czyścić, mają gorzej dostać od tych co mieli lajt profile i spakowali ich sporo. Jak dla mnie STANOWCZE NIE! dzielenia premiami przez brygadzistów. Zbyt niebezpieczne i może zachwiać równowaga klimatu po między pracownikami , lub pracownikami a brygadzistą. Lepiej dalej myśleć nad inną opcją. A za pewne jest ich więcej. Może częściej luźnych spotkań i rozmów zahaczając właśnie o premiowanie, wystarczyło by żeby na każdym spotkaniu był rzucony 1 pomysł , na koniec na kartkach każdy napisze czy jest "za" czy "przeciw" i sprawa taka szybko się rozwiązuje. Swoją drogą można by też porozmawiać na temat profili, dostaw, mierzenia, sprawdzania jakości profili, jak wyglądają porysowane profile po anodzie, jak po lakierze, jest też wielu nowych pracowników w tym i ukrainców (chcieliście to też im pokażcie jak bardzo ważna i nie raz trudna jest decyzja pakowacza który pakując z nimi odpowiada, nauczcie ich). Spotkania mogły by być minimum raz na 2-3 miesiące. Nawet starzy pracownicy nie są nieomylni, choć jest takich wielu którzy wprowadza nowego w błąd, więc takie spotkanie dla samego przypomnienia i rozwiania wątpliwości jest świetne. No i spotkania bez brygadzistów. Można by było robić kilkuminutowe spotkania z każdym pracownikiem na 15minut, np. 2-3 pracowników jednego dnia, za tydzień z innym. A nie się bawić w liściki, czy tak jak teraz pisać to na necie. Lepiej tworzyć dobry klimat więc i o kontakt wzrokowy. ?Inaczej jest pisać inaczej rozmawiać w 4 oczy. Za pewne każdemu zależy na pracy i na lepszym traktowaniu. Nie każdy potrafi siebie ocenić (ocenić w ilu % by chciał dostawać premie, są ludzie o niskiej samoocenie). Na pewno jest że każdy chciałby dostać tyle by mógł się utrzymać a nie ciągle żyć na garnuszku starych... A im dłużej będzie minium tym bardziej w człowieku tkwi wątpliwość przyszłości z firmą. Warto tracić wykształconych pracowników? Zastąpicie każdego ukraincem, czy też ciągle od nowa nowych szkolić... przez co Ci co będą ich szkolić nie koniecznie będą też zadowoleni i spokojni. Szukajmy lepszych/dobrych rozwiązań, im bardziej pracownik zadowolony tym bardziej wydajniejszy i szefu zadowolony, a klimat między ludźmi się nie psuje. Dbajmy o to.

xd
@Albert Einstein 29.07.2018 13:15

Idz se lepij nazod i zaczynej od pszedszkola jak ci nic nie pasuje mamin -cycu

Pracownik

NIE POLECAM ZATRUDNIAĆ SIĘ NA PAKOWNI

Tymon

EXTRAL ma opinię dobrego pracodawcy i jeśli tylko stok chce pracować to nie będzie narzekał.

Albert Einstein
@Tymon 29.07.2018 13:17

Zgadzam się, z tym że ja znam bardzo mało ludzi którym się pracować nie chce. dobry pracodawca nie oznacza że zarobki są dobre. Bo zarobek jest tu taki jak każdej firmie w obrębie Żor (aczkolwiek w tych nowych). Więc chodź masz w pewnym sensie rację to nie koniecznie jest to jakimś argumentem, mega wyprzedzającym inne firmy. Na Pniówku choćby na powierzchni, z opinii kilku znajomych. Masz zadanie, zrobisz je w 3h czy 4 to lepiej dla ciebie, Masz normę i masz gorzej jak ją przekraczasz. 14, barburki, lepszy ogólnie zarobek, nie (usunięte przez administratora) jak dziki osioł, chyba że chcesz sobie potem posiedzieć.

Iwona

Na stronie firmy EXTRAL jest ogłoszenie do pracy na stanowisko - operator maszyny, możecie napisać coś więcej o tym stanowisku jak wygląda praca? Wiecie jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych, czy wynagrodzenie połączone jest z systemem premiowym? Jak wygląda system czasu pracy? Występują nadgodziny, czy są dodatkowo płatne? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV? Nowe informacje dotyczące obecnych warunków zatrudnienia, będą niezwykle pomocne dla osób myślących o zatrudnieniu u tego pracodawcy.

Iwona

@Sylwester, możesz przybliżyć o kim piszesz? Czy tak zwany "Rudy" jest pracownikiem firmy EXTRAL? Jesteś byłym bądź obecnym pracownikiem tej firmy? Jeżeli tak to czy mógłbyś podzielić się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z tym miejscem pracy? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

stary wyga
@Iwona 27.06.2018 15:32

Owy Rudy jest starym pracownikiem firmy.Jest brygadzistą.Wymagającym brygadzistą.Wspolpracuję z nim 8 lat,i nigdy nie miałem z nim "spiny".Jest to człowiek wyznający pewne zasady np.jak nie chce Ci się pracować,to nie ma miejsca dla Ciebie w mojej brygadzie.Za to go bardzo cenię i szanuję,a ktoś,kto pisze takie bzdury,jest po prostu lebrem i nierobem.Pozdrawiam,stary wyga.

zorro
@stary wyga 28.06.2018 20:14

ale jaja (usunięte przez administratora)

Sylwester

Rudy dalej jeździ na wózku i nic nie robi ? Czy w końcu chwycił się roboty i coś pomaga ludziom

Iwona

@szukający pracy najlepiej zgłoś się bezpośrednio do firmy EXTRAL. Na ich stronie znajdziesz ogłoszenia na konkretne stanowiska: http://www.extral.com/kariera i przez formularz możesz wysłać swoje CV. Daj znać czy udało Ci się potem zatrudnić w firmie.

szukający pracy

Szukam pracy do kogo się zgłosić

szukający pracy

A ten P.B to co za człowiek że ustala premię roczne

Iwona

@Jak łatwo oceniać piszesz, że ciężko jest Ci się dogadać z pracownikami z Ukrainy. Skoro takie sytuacje mają miejsce w firmie EXTRAL to może zgłoście swojemu przełożonemu, żeby wprowadzić wymóg nauki języka polskiego?

Jak łatwo oceniać

Mietek Do: ;) 25.10.2017 06:50 "W firmie zaczynają przyjmować Ukraińców. Ale to duży plus ponieważ Ukraińcy są bardzo robotni i mogą zastąpić nie jednego młodego Polaka" Po za 1 ukraincem pozostali mają wyj...ne na to by uczyć się j.polskiego. Gdy polak jedzie za granice nie znając języka to po mimo to przebywając tam, stara się to nadrabiać, a ci to mają w gdzieś, przez co osoby z nimi robiące w sprawach technicznych mają przekichane. A jeszcze gorzej jak trafisz na tego który jest niewychowany. Co do "robotności" to zapewne obraziłeś nie jednego, a zdrugiej strony nie wiem co masz na myśli, bo wszystko zalezy jakie profile dostajesz. Jedni dostają same łatwiejsze i cięższe profile, a inni muszą się męczyć z papierem + zabawa w wysilanie jak wytłumaczyć ukraincowi co i jak. Możesz się męczyć przez pół szychty z profilem który ma papier na fale, jest drobny i lekki. przez co tonaż masz mniejszy. Szczerze? To polakowi nawet ten co mniej kuma to o wiele łatwiej już się z takim dogadasz niż z ukraicem. A skoro twierdzisz że są robotni to czemu nie zostało z początkowym zamysłem jaki było danie ich na inne działy? no bo bunt że ciężko by mieli się dogadać, ale za to pakowania może się męczyć? Oni powinni być raczej od przygotowania do pakowania(zbijania koszy czy przygotowanie desek na zamk), sprzątania, rosy. Niestety nikt nie pyta osób z nimi pracujących jak się mają, no ale cóż łatwiej mówić a trudniej zrozumieć. :) Każdy powinien na zmianę pracować z ukraicem a nie ciągle ta sama.

Iwona

@Spejson myślę, że powinieneś przeczytać swój wpis jeszcze raz i zobaczyć te pejoratywne wyrażenia, które są obrażające. Jest wolność słowa, ale są też zasady, które tutaj obowiązują i każdy musi ich przestrzegać.

zainteresowana

Wiem już, że praca w Exstral jest w porządku w sumie właśnie takiej roboty szukam, w której czułabym się po prostu jak człowiek a nie robot . Chciałabym móc pracować w przyjaznej atmosferze w takim tempie, w jakim daję radę, żeby nikt z dnia na dzień nie dodawał mi obowiązków i 8 godzin. Chciałabym się zapytać na jaki zarobek można liczyć na początek na pakowni, czterobrygadówka? Czy jest może na produkcji jakaś praca dla kobiet w normalnym systemie weekendy wolne, bo coś mi się obiło o uszy no i czy w normalnym systemie zarabia się mniej?

Spejson

Siemanko tu spejson .tak podoba mi sie praca i o ile wiem nikogo tu nie obrazilem poza tym jest wolnosc slowa i do tego nie trzeba miec studiow zeby to zrozumiec .czy padlo w moim tekscie dzis czy wcześniej jakies imie .nazwisko kogos kogo obrazilem chyba nie wiec prosze interpretowac ze zrozumieniem co sie czyta wiecej opini nie wystawie gdyz jesli ooinia ma polegac na wyimaginowanym jezyku i koloryzowania to po co te opinie odrazu napiszny jest super przydalo by sie robic po 12h bez urlopu i bez wyplat chyba ze ma sie studia elo.i czy skasujecie te opinie czy nie juz mnie to nie szczypie po co komu opinie ktore sa kasowane jak sa niewygodne

anonymous
@Spejson 10.01.2018 09:26

piszesz że na śląsku lepszej firmy nie ma a w sosnowcu????????

Halo
@Spejson 10.01.2018 09:26

Widzę że spejson ma jakiś kompleks na punkcie braku wykształcenia.studia są dla wszystkich, polecam spróbować.

spejson

sosnowiec to nie slask gosciu a moze dziewczynko poza tym to opinie anonimowe a ty sprzedajesz ze zaglebiak to spejson przyjdz powiedz w twarz a nie sie sra.....

Iwona

@Spejson to, że podoba Ci się praca w firmie EXTRAL i, że jesteś z niej zadowolony to nie usprawiedliwia Twojego języku. Jak mam nadzieję wiesz na forum jest regulamin i on jasno mówi, że obrażanie na forum jest nie do przyjęcia. Możesz nie tolerować zachowania tych osób, ale tutaj ich nie obrażaj, bo admin usunie Twój komentarz.

spejson

siemanko tu spejson .ksiega ulicy mowi .mowa o imprezach i pijanych na nich pracownikow a kiedy mamy sie opic jak przez caly rok mamy dwa tygodnie wolnego czasu .moze mamy przyjsc na impreze i pic soki kubusie i lizac lizaki chupa chups dal mnie to chore ze ludzie maja takie podejscie moze mamy byc jak maszyny dolej oleju i ogien ja rozumiem ze jak sie pracuje w biurze to kazdy weekend mozna byc w barze dyskotece albo z rodzinka ,my pracujac jestesmy tylko po pracy z rodzina bo wolnego nie ma i tyle a jak chcesz byc na imprezie typu a e bulke przez bibulke to do kosciola a nie do extralu

Ala

Jak Wy tam wytrzymujecie 15 dni pod rząd w pracy?? A kiedy czas dla rodziny i na życie?

zainteresowany

Ilu macie Ukraińców ? Na jakich działach maszyny, pakownia czy biura ?

anonymous

no i jak co roku to znowu P.B się nie popisał wraz z Prezesem,premia roczna jak kot napłakał, a wymagania od góry coraz większe,szkoda że tylko prasa jest doceniana premiowaniem comiesięcznym i rocznym za wysiłek całego zakładu,bo taka premia jak na innych działach ( nie licząc biur,bo tam na czyimś garbie się dorabiają samochodów służbowych, zawyżając statystyki i ukrywając błędy przed Prezesem ), wcale nie motywuje do większego wkładu pracowników w rozwój firmy,no ale cóż na niektórych kontach PLN się zgadza a reszta niech tyra :) jakby Prezes częściej zawitał na hale to zobaczyłby gdzie tak naprawdę odwala się największą robotę,,,

Ewa_92
@anonymous 08.12.2017 00:27

@anonymous Widziałem, że na stronie internetowej firmy Extral jest ogłoszenie - szukają człowieka do biura. Proponuję, żebyś wysłał im CV. Tym sposobem polepszysz swój status. W każdej firmie występują dysproporcje więc nie wiem w czym rzecz.

Iwona

@anonymous uważasz, że są dysproporcje między biurem a halą tak? Rozumiem Twoje rozżalenie, ale to są inne działy i inne stawki. W biurach pracują ludzie po studiach, którzy też mają swoje wymagania. Skoro uważacie, że jest to niesprawiedliwe to chyba jedynym wyjściem jest jakieś grupowe spotkanie z prezesem firmy EXTRAL i wyjaśnienie mu swoich sugestii i spostrzeżeń.

Iwona

@fizol , @Mietek widzę, że pakiet benefitów w firmie jest szeroki. Czy imprezy, o których wspominasz często się odbywają? W ogłoszeniach o pracę firma EXTRAL wspomina o piknikach rodzinnych. Czy w porze letniej często się odbywają? Co się dzieje na takim pikniku? Skoro firma się rozwija to myślisz, że macie szanse na podwyżki?

Pracownik

Najgorzej opierać się na opinii innych. Nigdy nie pracowałem u koreanców, ale tu jest dobrze. Pracujesz uczciwie to masz kasę i szacnek jako pracownik.

07 Zgłoś Się
@Pracownik 02.11.2012 19:16

Co według Ciebie znaczy zarobić kasę? 2000 ? 3000? A może 12000 ? Podaj konkretną sumę.

Endriu

Witam jak wyglada praca w UR. Jak wygladaja zarobki i klimat na dziale

;)

Wygląda to tak że pracujesz 15dni pod rząd a później masz 5dni wolnego. Robisz 5dni na rano 5na druga i 5 na nockę. W firmie zaczynają przyjmować Ukraińców. Ale to duży plus ponieważ Ukraińcy są bardzo robotni i mogą zastąpić nie jednego młodego Polaka który by chciał siedzieć na (usunięte przez administratora) i dostawać wyplaty z kosmosu.

Gosc

Czy to prawda że pracuje się 14 dni pod rząd a potem tydzień wolnego? Jak wygląda czterobrygadówka na pakowaniu?

Zostaw opinię o EXTRAL Sp. z o.o. - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXTRAL Sp. z o.o.