IMPACT POLAND Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 63 ocen.

IMPACT POLAND Sp. z o.o.
3 63 6 1

Opinie o IMPACT POLAND Sp. z o.o.

pyta nie błądzi

Czy Maintec i Impact to ta sama firma?

Agata

Znalazłam wiele aktualnych ofert pracy, które można podjąć za pośrednictwem IMPACT POLAND. Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował na jedną z aktualnych ofert? @Janek, czy zdecydowałeś się na podjęcie zatrudnienia? Jeśli tak to ostatecznie przekonało Cię do podjęcia takiej a nie innej decyzji? Koniecznie podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Janek

Mają ofertę pacy za Ogrodnika do Belgii wato z nimi jechać?

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w IMPACT POLAND Sp. z o.o. o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Administrator

Czy ktoś z użytkowników chciałby wypowiedzieć się na wątku o Maintec Sp. z o.o. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

IMPACT POLAND Sp. z o.o.
@Administrator 12.04.2018 09:17

Witam serdecznie, Przypominamy, że od dnia 01.03.2018 nazwa firmy została zmieniona z Maintec Sp.z o.o. na IMPACT Poland Sp. zo.o. Pozdrawiamy, Zespół IMPACT Poland

Krzysztof

Polecam firmę jak najbardziej , pracowałem jako elektryk w Hasselt i wszystko się zgadzalo wiec nie wiem skąd te żale .Pozdrawiam Panie z firmy

Administrator

Czy swoje wątpliwości związane z Waszą pracą w Maintec Sp. z o.o. rozwiązujecie razem z pracodawcą?

Pracowita.Marta

Przez jakich posredników zatrudnia Maintec? Wiem, że napewno przez agencję "Fidess", ponieważ byłam u nich na spotkaniu ale czy macie informację o innych?

Agata

@Maintec Polska dziękuję za odpowiedź. Kontakt z pracownikiem ceni się w tych czasach. @Ciekawy ostanie wpisy są z sierpnia, więc jako takiego milczenia na forum nie ma, ale w Polsce zwykle tak jest, że jak ktoś jest zadowolony ze swojej pracy to nie chwali się tym nigdzie. Opinie pojawiają się w momencie negatywnych doświadczeń.

pracowita.marta
@Agata 14.09.2017 12:24

Witam serdecznie, jestem bardzo zainteresowana pracą w Brnie. Niestety mam złe doświadczenie z agencjami pracy w Czechach. Czy mogłabym otrzymać wzór umowy z Państwem. wstępnie mam podjąć pracę w poniedziałek. Z góry dziękuję za pomoc.

Zośka
@pracowita.marta 14.11.2017 10:21

Proszę uważać na tą firmę!!!!!! Co innego mówią a realia są całkiem inne. Kłamią w każdej sprawie, wynagrodzenia, warunków pracy!!! NIEEEE POLECAM NIKOMU!!!!

Maintec
@Zośka 15.01.2018 19:15

Witam serdecznie, Prosimy o bezposredni kontakt z naszym biurem w Opolu lub Gdańsku. Czy kontaktowała się Pani z nami? Z wyrazami szacunku, Zespół Maintec Polska

Agata

@Zośka chcesz powiedzieć, że podczas rozmowy z pracodawcą Maintec ustala się warunki pracy, które potem wyglądają całkowicie inaczej? A czy te warunki zgadzają się z umową, którą podpisujecie?

Agata

@Drewniany_Kloc słuszne słowa. Trzeba pamiętać, że to jest praca i w niej się pracuje. Bo za pracę dostaje się wynagrodzenie. Ty polecasz pracę w Belgii za pośrednictwem Maintec to może powiedz o dokładnych warunkach wyjazdu do pracy za granicę za pomocą tej firmy.

Stolarz

Jeszcze przed świętami się wybieram przez nich do Belgii. Juz dostałem umowy i wszystko gra. Zobaczymy jak na miejscu. Ktos juz jest tam jako stolarz?

Tomek
@Stolarz 21.11.2017 09:33

Do jakiej firmy i jakie miasto?

Blaaaa.

Byl ktoś.moze w drukarni w hasselt za pośrednictwem właśnie tej firmy ?? Jeżeli tak to chciałbym.sie dowiedzieć coś na temat warunków jakie tam są . Z góry dzięki

Drewniany_Kloc

Hah, marudy, marudy, marudy... Ja wyjechałem prawie rok temu do Belgii. O nic prosić się nie trzba, jest problem, zglaszam i jest załatwione. Widziałem ja juz takich oszukanych... albo nawaleni jak PKS albo do pracy na kawe przychodzili. Czy to aż tak trudne, żeby zrozumieć ze w pracy sie pracuje? Umowa działa w dwie strony. Pozdro dla Oszukanych i niesłusznie zwolnionych. A Maintec w Belgii można polecić smiało!!!!

Agata

@pracowita.marta nie jestem osobą z firmy Maintec Sp. z o.o., więc Ci nie pomogę. Przez stronę internetową firmy spróbuj się skontaktować w swojej sprawie. @Anonim jesteś pewien, że bez powodu było zwolnienie? Może jednak popełniłeś jakiś błąd, za który firma miała prawo Cie zwolnić.

Anonim

Co sądzicie o agencji pracy w Brnie, ktora zatrudnia w firmie Tyco Electronic w Kurim? Proszę o opinie.

Anonim
@Anonim 25.09.2017 18:03

Zwalniają bez powodu. Właśnie szukam pracy

patryk

Witam chciałbym napisać coś o tej firmie są to zwykli oszuści dokładnie 24 o godzinie 4:30 miałem wyjazd do Czech z Opola oczywiście wyjazd był, umowa została podpisana ale kiedy już byłem na miejscu w czechach okazało się wszystko inaczej, umowę podpisałem śmieciową w której były większe zarobki dzwoniąc do tej agencji mówili że dojazd będzie z pod hotelu do pracy jak i również w 2gą stronę okazało się to kłamstwem ponieważ dojazdy były na własną rękę pierw Tramwajem pozniej Autobusem około 11 km warunki w hotelu nie są ciekawe pokoje są brudne i zaniedbane już nie mówię o sprzecie który powinien być do codziennego użytku pralki to na oczy nie widziałem do tego polacy którzy tak pracują to sami alkoholicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednej osobie zginął portfel i telefon każdy każdego oskarża 2 dni męczyłem się z powrotem do polski przez ta firmę po prostu mówiąc nabijają ludzi w butelke pamiętajcie szkoda waszego czasu na tą firmę w polsce lepiej płacą po prostu byłem i widziałem na własne oczy nie polecam i ostrzegam pozdrawiam

pracowita.marta
@patryk 29.09.2016 17:33

zastanawiam się nad pracą... czy mógłbyś pokazać umowę od nich? z góry dziękuję :)

Men

Pracowałem z firmą Maintec w Holandii i byłem bardzo zadowolony z tej współpracy. Nie rozumiem niektórych wypowiedzi i mam wrażenie, że piszą je osoby mające osobista urazę. To bardzo wypacza wizerunek agencji.

Ciekawy

Jaki jest powód takiego milczenia pracowników firmy?

Agata

@Men masz rację, że dobrze świadczy o firmie, która odpowiada swoim pracownikom. Może jednak są na forum jacyś pracownicy Maintec i udzielą rad? Jest wiele stanowisk (https://maintec.net/pl/oferty-pracy/) i każdy chciałby wiedzieć czy warto próbować.

Maintec Polska
@Agata 24.08.2017 14:37

Witam serdecznie Pani Agato, Staramy się być w stałym kontakcie z naszymi pracownikami oraz kandydatami. W razie jakichkolwiek pytań najszybciej można uzyskać informację telefonicznie, lub poprzez kontakt mailowy praca@maintec.net Zachęcamy do kontaktu! Pozdrawiamy, Zespół Maintec Polska

Men

Czy jesteście pewni że nie można powiedzieć cos dobrego o agencji? Widzę jak sa aktywni na forum i wyjaśniają sprawy.

Liwiec

Maintec to fajna agencja, mają dużo ofert pracy i sądzę, że jak ktoś potrzebuje pracy to cos znajdzie.

Iza

Maintec ma dużo różnych prac szkoda tylko , że nie ma nic dla kobiet.

Agata

W ostatnim czasie pojawiło się kilka ofert do pracy w Hasselt. Jak ocenianie prace w tym miejscu?

Murator

Jestem blacharzem i pracuje z nimi już długo. Nigdy nie było żadnych problemów, kasa w terminie, uzgodnione warunki zawsze były spełnione. Tylko pracować z nimi.

Toczek

Do niedawna z nimi współpracowałem, ale w Holandii. Kasa sie zgadzała, godziny były, chwalić ich nie będę, ale z obietnic się wywiązali. Nie jest źle.

Men

Widziałem ofertę pracy dla elektryka praca w Belgii.Czy to jest aktualne? Ile można zarobić ,jakie mieszkania?

nikola

Firma nie poważna, wydzwaniają, piszą maile, oferty wysyłają że praca jest, czeka, tylko się decydować. Potem cisza, nikt nic nie wie, na maile nikt nie odpowiada. Czy ktoś pracę dostał czy nie, zero wyjaśnień.

Janusz W

Jak Pana oszukali? Pracuje też przez tą firmę w Niemczech.(niedawno zacząłem) Czy muszę się obawiać? Pozdrawiam

oszukany pracownik

Nie polecam. Mowia cos innego a rzeczywistosc jest jeszcze inna (gorsza). Maintec Opole to oszusci. W skali od 1 do 10( gdzie 1 oznacza totalne dno) oceniam na 0.

Zostaw opinię o IMPACT POLAND Sp. z o.o. - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPACT POLAND Sp. z o.o.