Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Bum

23.01.2025 12:15

Co musze zrobic jak zablokowalem portal pracownika
    xyz1

22.01.2025 19:27

Na jaką stawkę można liczyć w utrzymaniu ?
    Na taką samą

23.01.2025 05:28

Pracowałem w paru firmach i niestety tylko w tej spotkałem się żeby utrzymanie ruchu zarabiało tyle samo co produkcja... Nigdzie ale to nigdzie ludzie odpowiedzialni za maszyny i zdrowe ludzi nie zarabiali tyle samo albo mniej przy obecnym systemie premii niż produkcja. Przykre
    potwierdzam

23.01.2025 09:58

niestety to prawda... a gdyby tak produkcja miała sama sobie naprawiać? W jakim czasie mechanik jest w stanie nauczyć się pracy na stanowisku produkcyjnym? a w jakim pracownik produkcji na utrzymaniu ruchu? tu kieruje pytanie wyżej...
    Koniec

23.01.2025 09:24

Tak i wypowiedzenie poszło kpina z ludzi żeby codziennie przez okrągły rok dźwigać i ciąć te profile stalowe i po paru ładnych latach harówy dostać najniższą stawkę jak młody co przychodzi z ulicy.

23.01.2025 03:39

Ile zarobię w eko jako specjalista ds. zaopatrzenia? Jakie są zarobki w biurze?
    Przyszły pracownik

22.01.2025 09:11

Witam Bilbordy promujące pracę w eko oknach oferują 5000 zł Netto , co wchodzi w skład tej kwoty ? Czy dodatkowo do tego mamy system premii miesięcznej ? Jak wygląda praca w weekendy oraz zarobki w owe dni ? @pracodawca
    Umowa

22.01.2025 22:39

Na umowie dostaniesz 6255 zl brutto (4600 na reke ) Dodatkowo nagrode dyspozycyjna 588 brutto (odejmowana przy l4 i UŻ) Calosc daje ci 5000 zl. Dodatkowo premia uznaniowapo 3 miesiacach
    Oki

22.01.2025 21:57

Ma ktoś jakiś kontakt na portiernię na Wodzisław i kornice ? Meil telefon cokolwiek
    A

22.01.2025 17:11

W tej firmie zmiany następują w expresssowym tempie...zmiana na stanowisku prezesa...zmiany dyrektorów... zmiany brygadzistów... zmiany kierowników... zamiast szanować ludzi, którzy już są, poznali na czym polega ich praca, to co chwilę zmiany- bys nie był za dobry w tym co robiłeś i znów masz się uczyć czegos nowego, bys miał jak najmniejsze szanse się wykazać i tym samym uzyskać premię...chyba nie na tym polega szacunek do pracowników... robiąc takie ruchy skutecznie odstraszacie nowych pracowników, by nie przychodzić pracować do eko okien...
    Trochę stali

22.01.2025 06:45

Może jakiś dyrektor czy tym podobny gość od płac itp. wyjaśnić jedną rzecz dowiedzieliśmy się(od szanownych brygadzistów) że nowe umowy(aneksy) podobno nie zależą od stażu ale od tego na ilu stanowiskach pracujesz moje pytanie jest takie jeżeli pracuje kilkanaście lat na jednym stanowisku co nie jest rzadkością w tej firmie, konkretnie cięcie stali to będę zarabiał mniej od gościa który jest nowo zatrudniony pracuje dajmy na to 4,5 miesięcy ale zdążył liznąć już dwa czy trzy stanowiska bo nigdzie konkretnie się nie nadaje. Pakowacze to samo robią chyba najgorszą i najcięższą robotę zaraz po tych co ścinają stal nie rzadko latami i też dostaną ochłapy na umowach?? Proszę o wyjaśnienie bo jeśli tak to ma wyglądać to czas najwyższy pożegnać się z eko. Brak szacunku dla ludzi ciężko pracujących i mających już swoje lata albo ktoś kompletnie czegoś nie przemyślał co też pracując tu kilkanaście lat wydaje mi się nie jest rzadkością, szczególnie ostatnimi czasy odnoszę wrażenie że tu dyrektorzy od wszystkiego i niczego zmieniają się częściej niż pampersy u niemowlaka.
    Rama

22.01.2025 07:00

W samo sedno mistrzu dajmy na to takie cięcie zbrojenia do ram sam to robię już parę fajnych lat, prawda taka nikt tego nie chce robić kiedyś mi ktoś powiedział na ramy co ty tam trzeba się narobić lepiej się zwolnić niż ścinać ramy jak ludzie mają ścinać ramy szczególnie ci młodzi to dostają gorączki a reszta też nie lepsza jeden dzień może ale rok dwa czy parę lat a są ludzie którzy robią to latami więc ciekawe jakie dostaniemy te szumne aneksy za taką robotę.
    Lel

22.01.2025 14:33

Normalna sytuacja,najbardziej efektywne podnoszenie wynagrodzenia to zmiana pracy co 3-4 lata. Firmy placa nowym wiecej zeby do nich dolaczyc. Zawsze mozesz probowac negocjowac stawke albo wlasnie poszukac nowego pracodawcy i byc na miejscu tego kolegi ktory pracuje te 4mc. To nie jest tak ze taka sytuacja jest tylko w eko ale generalnie tak wyglada rynek pracy ze albo zmieniasz prace i zarabiasz coraz wiecej albo zasiedzisz sie i zostaniesz ze swoja stawka. Pozdro
    Jedno zdanie

22.01.2025 09:48

Moim skromnym zdaniem umowa powinna zależeć od tego co się robi i tyle w temacie, może żeby różnice nie były zbyt wielkie ale jednak bo jak porównać gościa klejącego naklejki przez okrągły rok a jak pakowacza czy robiącego na stali no jak przecież to jest przepaść.
    Masakra

22.01.2025 08:09

(usunięte przez administratora) i Parodia z tymi nowymi aneksami podobno młody dostanie na dzień dobry 5tysi na rękę a stary dobry pracownik który jednak robi naście albo dziesiat lat na jednym stanowisku to samo. Śmiech i Wstyd ta firma chyba się kończy.
    Lol

14.01.2025 17:30

Czy dostał już ktoś z produkcji aneksy? W firmie pojawiają się nowi pracownicy ze stawką startowa ponad 5tys brutto, bez doświadczenia oczywiście.
    gdzie masz mózg??

17.01.2025 11:37

kierownictwo nie wie wieć na pisze na goworku i zapytam:D ludzie wy jeszcze myślicie coś czy już tak ciężko z wami?? żeby tutaj kierowac takie pytania xd co za dzbany!!:)
    Andriu

21.01.2025 18:12

Normalna sprawa,zeby przyciagnac pracownika oferuje sie pieniadze. To ze Ty Januszku siedzisz w jednym miejscu X lat nie robi na nikim wrazenia. Zawsze mozesz zapytac o podwyzke jesli uwazasz ze na nia zaslugujesz albo jak ten nowy kolega co robi od roku zmienic prace i wynegocjowac lepsza stawke. Tak dziala rynek.
    xyz

21.01.2025 17:26

Jakiej płacy można się spodziewać w utrzymaniu ruchu ?
    rozczarowany

18.01.2025 00:53

Miałem 7800 brutto i dostałem wyrównanie tylko do 8000zł brutto na umowie, miało być 500zł podwyzki a nie 200
    Eksport

21.01.2025 17:02

No i ci wystarczy ja robię w raporcie i ledwo do 8.5tys. zarabiam a mam 3 kierunki skończone a ty zwykła zawodówkę gdzie jeszcze klasę powtarzałeś. Powinieneś łopata robić i to za najniższą krajową

19.01.2025 11:19

Po jakim czasie można uzyskać umowę na czas nieokreślony?
    Jan

20.01.2025 19:36

Trzy lata pracy. Bez przypałów l4 i bumelów

21.01.2025 15:09

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy wyjaśnić, że w naszej firmie od początku oferujemy umowę o pracę, a umowa zlecenie dotyczy jedynie okresu wakacyjnego i jest przeznaczona tylko na prace pomocnicze. Prosimy, aby nie wprowadzać w błąd innych kandydatów. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące proponowanych warunków zatrudnienia, zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji pod adresem [email protected] lub numerem telefonu 32 415 43 38.
    Pedro

18.01.2025 15:26

Witam mam problem z kierownikiem chciałbym zmienić dział ale kierownik niechce się zgodzić .czy są nato jakieś sposoby ,czy idzie z kimś na ten temat porozmawiać czy jestem na straconej pozycji i zostaje mi wypowiedzenie może ktoś przerabiał to i podpowie coś mowa o zakładzie w Wodzisławiu
    Jimmy Butler

20.01.2025 19:27

Uprzyj się że chcesz odejść, przestań pracować niech Ci cyferki spadną za normę poniżej tzn. Wal fochy,gadaj cały czas o przenosinach mnie bo po roku już odpuścił bo już czerwony tego wytrzymać nie umiał ze mną xD aż się poddał i puścił na inny dział tylko trochę z nim walczyłem łącznie rok czasu. Ps: myślał czerwony że mi (usunięte przez administratora)kasą zamknie bo dość od tego momentu co 3 miechy podwyżki dostawałem ale i tak odszedłem .

21.01.2025 15:08

Dziękujemy za podzielenie się swoją sytuacją. Rozumiemy, że kwestia zmiany działu jest dla Pana ważna. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z dyrektorem naszego zakładu w Wodzisławiu Śląskim, z którym będzie można omówić tę sprawę szczegółowo i rozważyć dostępne opcje.

16.01.2025 08:27

Znalazlem dzisiaj ogłoszenie, że ekookna szukają slusarz - spawacz na okna metalowe. Dlaczego w tym dziale non stop brakuje soawaczy? Ktos się kiedyś zastanawiał? Może to nie jest brak ludzi, tylko kadra jest nie przygotowana do rzadzenia? Kierownik odklejony, o spawaniu bardzo nikłe pojęcie. Do ludzi się odnosi z wyższością. Stanowisko dostał, no właśnie? Za co?
    Elokwenty

16.01.2025 20:59

Jeden brygadzista razem z kierownikiem - psiapiuły od zawsze. Swoje błędy i brak organizacji zrzucaja na pracowników. Normalna zagrywka. Pali się pod "d" to trzeba udowodnić ze to jednak jest pracownik do kitu. Jak masz pełno urlpu to wez sobie użedtkę. i wiele innych. Nie polecam.

21.01.2025 15:06

Dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniami. Zależy nam na rozwiązywaniu problemów i doskonaleniu naszej organizacji. Jeśli posiada Pan wiedzę o nieprawidłowościach, prosimy o zgłoszenie ich bezpośrednio do działu personalnego. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że rekrutacja pracowników do tego działu jest związana z jego dynamicznym rozwojem i zwiększonym zapotrzebowaniem na wykwalifikowanych specjalistów.
    Jaro

20.01.2025 00:55

Szefie, Dyrektorze czy wkoncu będą założone kamery do biur gdzie siedzą brygadziści i inni pseudo pracownicy !!!! Głównie chodzi o Wodzisław czy wogole ktokolwiek ma pojęcie co tam się tak naprawdę dzieje? Chodzi o biura gdzie siedzą pseudo brygadziści , którzy traktują normalnego pracownika jak intruza . Dlaczego my pracownicy fizyczni nie możemy sobie słuchać muzyki , pić kawy , urządzać pogawędek! My mamy na to tylko 20min (przerwę) !!! Kto wybierał tych ludzi do biur , mało tego zmiany nocne , popoludniowe proszę przyjść zobaczyć co tak naprawdę się dzieje .
    Jaro

20.01.2025 18:13

W naszej firmie to nie istotne czy się uczysz czy nie jak niema koleżeństwa to niema nic ale mniejsza z tym bardziej chodzi o sprawiedliwość bardzo chętnie bym zobaczył miny co niektórych jakbyśmy mieli kontrolę ! Pan w czapce chyba każdy wie o kogo chodzi powinien się najbardziej obawiać bo głównie tam są sielanki i samowolka
    Miki

20.01.2025 22:04

Zm.A, pakowacze Wodzisław - to samo. Zero kontroli, chłopy robią co im się podoba, nikt nie reaguje. (usunięte przez administratora)
    @pracownica Eko Okna żłobek

20.01.2025 20:46

Witam wszystkich którzy czytają i komentują tutaj na tej stronie. :) Chciałabym się dowiedzieć na temat żłobka w Eko Okien czy ktoś z was może mi podać informacje na ten temat? Chciałabym po prostu zapytać ,jak wasze dziecko reaguje na szybkie stawanie i czy szybkie stawianie to nie jest problem dla waszych dzieci , a co z paniami są one porządku ? Jak ogólnie wygląda dzień malucha od tej godziny 5:30 bardzo proszę o informację! Była bym wdzięczna! Bo chciała bym wrócić do pracy i dać mojego maluszka do żłobka już od października , więc bardzo proszę o jakie kolwiek informacje na ten temat ♥️????
    Wkońcu

18.01.2025 17:04

Przyjdźcie do Classen lutego już ponoć każdy będzie zarabiał przynajmniej na rękę 4000 tysiące jeżeli będziesz do 26 roku życia to i 4200 do 4500 na rękę masz pewne w zależności od stanowiska to już z premią czy dodatkami włącznie ale nie musisz mieć doświadczenia ani nie musisz ciężko pracować wystarczy być. A powyżej 26 roku życia to już różnie też w zależności od stanowiska i doświadczenia ale możesz robić 10 lat doświadczenie mieć i chodzić do pracy i się starać ciężko pracować ale dostaniesz 3800 na rękę też do 4500 ale musisz ciężko pracować i nie możesz siedzieć na telefonie

20.01.2025 15:23

Człowieku zostaw namiary to wyślę ci dane do firmy gdzie za siedzenie na (usunięte przez administratora) i próbę nie zaśnięcia jak przerobisz wszystkie dni dostaniesz 10 tysięcy. Nie musisz tyle robić ale możesz
    Jan

20.01.2025 19:29

4000 to teraz jałmużna jest w eko ma być 5000
    Jrjdndn

20.01.2025 17:18

Na pakowaniu do ilu kg się ściąga asortyment

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

97iu

20.01.2025 13:16

Jak wygląda praca na magaxyni3 ?
    Eko-Okna

19.01.2025 21:54

Czy praca jako operator maszyn cnc jest dobrze płatna?

29.12.2024 11:57

Czy to prawda, że ci co jeżdżą autobusami do pracy to mają na sobie ubrania robocze i w brudnych ubraniach siadają na siedzenia wychodzą z domu już arbajach. Dlaczego nie lepiej się przebrać w szatni i po pracy normalnie wykąpać i przebrać w czyste ubrania no chyba, że aż tak dumnie lubicie 10 godzin być w tych ciuchach w jednym busie ściśnięci w tych zapachach mam nadzieję, że macie chociaż maski założone.Kierowcy busa te aromaty nie przeszkadzają? Zresztą autami słyszałem, że też jeżdżą w brudnych ubraniach przecież powinny być szafki w szatni nie macie szacunku do siebie własnych samochodów czy do kierowców autobusu nie wstyd wam fuj.

19.01.2025 09:29

To przykro współczuję, że tak traktują ludzi,którzy pracują na sukces firmy trzymaj się i walcz o swoje powodzenia.

19.01.2025 21:41

My to nie znaczy ty więc nie wypowiadaj się za wszystkich mów za siebie.
    Ola

19.01.2025 21:20

Witam, kto ma szansę dostać się do eko okien, czy na tą chwilę są przyjęcia w Wodzisławiu Śląskim?
    Sigma

19.01.2025 12:30

@Pracodawca Wszystko ładnie ,pięknie z tymi podwyżkami ale mam pytanie!Jak będą rozliczani pakowacze którzy zbieraja punkty na premie ?Czyli jak będę miał komplet punktów i zrobię ten limit 2200zł brutto to nie muszę się już starać ? Bo niekiedy robię ten limit do połowy miesiąca!Wtedy będę mógł sobie spokojnie robić tylko jeden stojak na dzień ?Tak na marginesie to myślę że pakowacze z automatu powinni dostać największą stawkę bo nie ukrywając to jest najcięższa praca w całym zakładzie !No i nie powinno być żadnego limitu jeśli chodzi o premię.Pozdrawiam
    Szok

16.01.2025 16:20

Rok temu dostałem podwyżkę za dobre wyniki i cały czas dobrze pracuję a teraz podnieśli minimalną i wszyscy mają tyle co ja.
    Edek

18.01.2025 06:41

Nie porównuj Rafako do eko stary, całkiem inny świat, spróbuj w eko o 19 stej na drugiej zmianie iść się wykąpać i potem czekać na 22gą
    Konfederacja

18.01.2025 11:43

Dokładnie zgadzam się super płacą w eko najlepsze zarobki w regionie nigdzie tak nie płacą Mieszko,Rafako,Rafamet,Tenneco,Amazon, Classen,Purmo w Żorach u koreańców też tyle nie zarobicie Adient,Kftp, jedynie Db Schenker obto prawda sami na siebie ciśniecie a to że ktoś robi 5 czy 10 czy 20 lat to powinien się cieszyć, że dalej jest w formie mimo upływu czasu człowiek coraz starszy ale daje radę.Po pewnym czasie zarobki stają w miejscu a młodsze pokolenie nas dogania to normalna kolej rzeczy jeżeli sami nie staramy się wywalczyć umiejętnościami w negocjacjach bezpośrednich z kierownikiem czy tam dyrektorem i nie zadbamy za wczasu o swoje zarobki to pretensje możemy mieć tylko do siebie, że dalej tam się pracuje licząc , że sami do nas przyjdą i powiedzą masz podwyżkę proszę należy się otóż nie to nigdy się nie Smutne i okrutne ale prawdziwe.
    Zosia

17.01.2025 06:55

Witam czy jest ktoś w stanie powiedzieć coś o dziale gospodarczym na zakładzie numer 7??? Jaka atmosfera i czy ciężko?????
    Ktoś

17.01.2025 20:43

Jezus Maria... Czy ciężko... Ciężko, to odpowiedzieć na to pytanie. Dział gospodarczy nie jest działem lekkim i nie jest dla każdego. Trochę siły Ci się przyda i wytrzymałości - bo zależy gdzie Cię wyślą dokładnie, bo są dwa rodzaje gospodarczych. Możesz sprzątać biura, stołówkę i toalety, albo być sprzątaczem halowym (którzy sprzątają też tereny przyzakładowe), gdzie praca, no nie ukrywajmy, jest cięższa. Jak Cię brygadzista wyśle do sprzątania dworu, to będziesz np. odśnieżać, albo chodzić i zbierać (usunięte przez administratora) i zamiatać na tym dworze bez względu na pogodę, czyli i w upał i w mróz i w deszcz. Jak będziesz sprzątać na hali, to będziesz wywoziła odpady produkcyjne wózkiem z paleciakiem, to trochę waży, albo będziesz jeździła z paleciakiem po hali i zbierała kartony do wózka, albo segregowała (usunięte przez administratora) poprodukcyjne, albo będziesz zamiatała halę. Musisz sobie sama odpowiedzieć, czy to dla Ciebie ciężko czy nie. Najlepiej przyjdź i się przekonaj. A atmosfera... Hmm... Zależy. Wszystko zależy, bo znajdą się i osobnicy normalni i tacy co czekają, żeby Ci kłodę pod nogi rzucić. Nie chcę Cię zniechęcać, ale staram się nakreślić sytuację, bo nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. W każdym razie osobiście zakład 7 odradzam. Atmosfera przeciętna, w kierunku toksycznej, zdarzają się zachowania mo bbin gowe ze strony współpracowników, no, chyba że coś się już zmieniło. Mam nadzieję, że wyczerpałam temat.
    Hehe

18.01.2025 08:15

No właśnie, to jest to. Bo Ty widzisz. Ale nie pracujesz tam. Co innego jest na to patrzeć, a co innego to robić. Po raz kolejny powtarzam, że dział gospodarczy nie jest działem lekkim, a w głównej mierze zależy to od tego gdzie człowieka wyślą. Praca jako sprzątacz halowy lub na zewnątrz jest cięższa pod względem fizycznym niż sprzątanie toalet. Koniec, kropka.
    przestraszony

17.01.2025 21:07

Dragoni z Soboru Ewangelickiego pracują na tym zakładzie w Wodzisławie Śląskim i namawiają mnie do dołączenia do nich. Już kilka osób poszło.
    Aneksy

17.01.2025 10:22

Czy wy jesteście jacyś poupośledzani,żeby się co chwila pytać o aneks? A ile jest premia do tyłu wy niebieskie bezmózgi? 2 miesiące prawda? A zatem aneksy będą najpewniej w lutym po wypłacie podpisane z dn 1.02 . Trzeba być na prawdę Einsteinem żeby się tego doliczyć. Bez pozdrowień - EKO LUDEK .
    xddd

17.01.2025 16:15

jestes kretynem xD w mailu pisze ze podwyzki zostana uwzglednione w wypłacie za styczeń (do 10.02), wiec jakim (usunięte przez administratora) aneksy mialy by byc podpisane w lutym. Aneks mozesz podpisac i w ostatni dzien miesiaca, wazne zeby na aneksie byla data 01.01.2025r. Ale co ty mozesz wiedziec jak jestes (usunięte przez administratora) szczurem z przygotowki co cale zycie jedna rzecz robi i oczekuje super wynagrodzenia. Ha tfu
    Stefan

17.01.2025 17:36

Będą w przyszłym tygodniu. Jest ich dużo do wypełnienia więc cierpliwości
    Tomasz

17.01.2025 12:37

nie polecam jeśli zależy wam na zdrowiu psychicznych. oprócz chorych norm na hali sami dziwacy, jeden mnie np. namawiał żebym wstąpił do sekty. ta sekta oczywiście udaje zbór ewangelicki
    Krysia

15.01.2025 06:57

A mnie zastanawia czemu w eko robią tak wredni ludzie, oczywiście nie wszyscy, ale większość nic się człowiek zapytać nie może bo zaraz go obgadają albo wydzierają (usunięte przez administratora)
    Roky

17.01.2025 10:14

Ryba psuje się od głowy całą organizacją na górze to tylko wredni ludzie co donoszą na siebie
    Trucizna

07.01.2025 23:26

Nie wiem co się dzieje ale w ostatnim czasie dania podawane na stołówkach to totalne(usunięte przez administratora) i brak szacunku dla Nas czyli klientów!Dania są tak słabej jakości że chyba w wiezieniu lepiej karmią.Co My mamy za kucharki jak nawet ziemniaków nie potrafią ugotować!Straszny (usunięte przez administratora) !Nie warty nawet 10zl !!!
    @#@

16.01.2025 16:52

''na odwrut'' własnie gotują dobrze czasami w restauracji gorsze dziadostwo dają a trzeba płacić setkami ;)
    Adex

16.01.2025 20:12

To idź do Pani Prezes na skargę wysłucha i załatwi

12.01.2025 18:17

Witam czy te banery mówią prawdę co wszędzie wiszą że się dostaje 5000 zł na rękę po pełnym miesiącu pracy? Pozdrawiam
    Korki

14.01.2025 20:39

A potem jeszcze więcej i jeszcze więcej aż wszystko fajtnie na glebę i będzie jeszce więcej - bożek mamony wami zawładnął mamy pracować za to nic
    Prawdomówny

16.01.2025 14:12

4600 netto na start + 400zł netto dodatek frekwencyjny = 5000netto
    Zakrecona

11.01.2025 22:53

Czy to prawda że jednym z najlepszych kierowników w eko jest Krzysztof z drewna ? Słyszałam że jest bardzo emapatyczny i jako jedyny utrzymał się na oknach drewnianych, do ludzi podchodzi spokojnie i robotę ma zrobioną. W jaki sposób aplikować by trafić na jego dział ?
    myky

14.01.2025 12:13

ale to on jest tylko od magazynu kantowki, z produkcja i innymi obszarami on nie ma nic wspolnego. A to ze jedyny obstal na stanowisku nie czyni z niego zadnego bohatera.
    Z5 drewno

16.01.2025 11:30

I tu sie mylisz.bo nie tylko jest kierownikiem magazynu,jest jeszcze przygotówka.czyli struganie i cięcie drewna a to jest produkcja.
    Eko pracownik

15.01.2025 22:02

Czy podoba wam się pomysł opuszczania stanowiska o równej godzinie? Jak zejdziesz minute wcześniej, żeby dojść do szatni, która jest na drugim końcu hali, to masz 3 miesiące bez premi. Popieracie ?
    Sead

15.01.2025 17:02

Czy ktoś może spokojniejszy odpowiedzieć ile teraz można zarobić w eko oknach w Kędzierzynie-Koźlu na początek, jeśli to coś zmienia z dużym doświadczeniem? Ile zarabia brygadzista w eko oknach? Chodzi mi o sumaryczne kwoty wraz z premiami miesięcznymi
    Dick

14.01.2025 16:19

No jakoś cisza o tych aneksach. Nikt nic nie wie,kierownicy nie wiedzą nic. Na jakich zasadach i czy w ogóle. W eko jak zwykle obiecać coś wcześniej a później myśleć,że może jednak nie albo nie dla wszystkich.
    Baner

14.01.2025 20:44

Co ty gadasz przecież tak pieknie piszą ile się zarobi 5000 netto plus premie jednak nie jest zbyt kolorowo.

15.01.2025 15:09

Dziękujemy za opinię. Zapewniamy, że nowe zasady wynagradzania wejdą w życie od stycznia 2025 roku, zgodnie z wcześniej ogłoszonymi informacjami. Obecnie trwa proces przygotowywania kilkunastu tysięcy aneksów dla pracowników. Kierownicy zostali poinformowani o tym, że proces opracowania dokumentów trwa. W najbliższych dniach aneksy będą gotowe do wydania.
    Bart.Bet

15.01.2025 09:53

Podoba mi się nowa zasada co do odzieży roboczej. Super nie wiem czy to z inicjatywy BHP czy kogoś innego ale tak powinno być od dawna. Każdy ma chodzić w odzieży roboczej nie ma że ktoś lepszy lub gorszy. Miło widzieć, że kierownicy też chodzą w swoim kolorze a nie w prywatnych ubraniach. Jeszcze tylko powinni zrobić coś z Brygadzistą w BHP. Ich Kierowniczka jakoś od zawsze chodzi w czerwonej koszulce i wiadomo kim jest. A ich brygadzista czemu nie chodzi w pomarańczowej ? Powinni coś z tym zrobić bo jest to niesprawiedliwe.
    Nowa

13.01.2025 22:05

Są przyjęcie do eko? Wysłałam cv parę dni temu i cisza

15.01.2025 05:14

Człowieka ,który cicho siedzi i robi wszystko,żeby zadowolić przełożonych bez względu na zasady i charakter sprawy .
    Ewa

15.01.2025 09:52

Dla kobiet zawsze było ciężej tu z pracą, chyba ,że się na bardzo, ale to bardzo dobre znajomości. Tak głównie działają przyjęcia z polecenia.

14.01.2025 16:08

Kiedy będzie podwyżka ?Serio przychodzicie rozpoczęciem pracy 15 minut wcześniej i już pracujecie i nikt wam za to nie płaci?

15.01.2025 05:12

Co oznacza według ciebie przejmowanie zmiany przychodzi powiedzmy 13:45 siada na krzesło i siedzi i słucha co pracownik ma do przekazania co trzeba dalej robić co się wydarzyło lub co się wydarzy itp itd za darmo te 15 minut siedzi i słucha czy przygotowuje się już pod swoją zmianę narzędzia rozkłada itp itd i rozumiem, że idzie do domu o 21:45 tak czy nie ? Czy musi być w pracy 8 godzin i 15 minut i to jest obowiązek i to jest według ciebie normalne?
    Hmmm

15.01.2025 09:15

Mało roboty , ciekawe kiedy szef znowu zabierze nam wszystko , rejestrujące się do lekarzy już powoli bo to już niebawem Dlaczego w naszej firmie nie istnieje coś takiego jak postojowe ?

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.