Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

paulen

14.08.2019 00:34

Proponowałbym zabrać brygadzistom dodatek 500 zł obniżyć premię kierownikom, obniżyć wynagrodzenia kadrą, pakowaczom skupić się na wybranych elementach produkcji a nie na wszystkim... Ludzie nie można mieć wszystkiego. Wybierzmy, to co lepsze, skupmy się na tym, co najlepiej się sprzedaje i jest dobre, produkujemy mniej, ale staranniej... Uważam, że lepiej zrobić mniej a dokładniej bez reklamacji niż więcej i byle jak. Pozdrawiam Paulina :-)
    Grzegorz

12.08.2019 14:31

Jack zapraszam Cię na pakowanie mądralo
    Stig

13.08.2019 20:47

Grześ to znów ty. Już dawno nie czytałem że pracujesz na pakowaniu. Super że czasem przypomnisz się . A tak poza tym to co u ciebie?
    Pracujący

13.08.2019 10:57

Będzie tak, że premie zostaną zabrane, dodatek brygadzistowski też, wczoraj poszły listy osób do zwolnienia a ludzie już dostają zmiany wynagrodzeń na niższe. Komuś zależy na tym, żeby rozpierdzielić firmę i do tego dojdzie bo kto z np. brygadzistów będzie chciał odpowiadać za robotę za te same wynagrodzenie co jego pracownik na hali produkcyjnej. Zastanówcie się ludzie póki jeszcze nie jest za późno. A kondycja finansowa firmy nie jest taka zła skoro klasztor się buduje i restauracje się otwiera. Pracownik ostatni powinien być pokrzywdzony. Zacząć od ograniczania kosztów które są tworzone niepotrzebnie a nie od pracownika.
    Dzony

12.08.2019 20:45

Dzis odbylo sie kolejne zebranie . Zla sytuacja finansowa firmy , bardzo prawdopodobne zwolnienia pracownikow , bilety na autobus wracaja do 61zl/msc , Soboty przymusowe oczywiscie za dzien do wybrania (brak 150 zl , jak to bylo wczesniej) . Niestety to nie jest dobry czas dla Eko Okien i tym bardziej dla pracownikow. Czas zaczac przegladac oferty :)
    nick

13.08.2019 09:09

mozesz napisac gdzie i kiedy to zebranie bylo i kto je prowadzil ?
    ZibiP

12.08.2019 23:00

Witam, ile dają na start na stanowisku: operator urządzeń sterowanych numerycznie?
    Niedoszły

12.08.2019 17:58

Dziś wstrzymane przyjęcia. Ponoć decyzja zarządu.
    Zapraszam

11.08.2019 11:33

Zapraszam do Filplast Kietrz, dla zainteresowanych nie pracują u nas pracownicy za wschodniej granicy, pracujemy na jedną zmianę + w sezonie dochodzą soboty. Na hali miła atmosfera. Zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną do Kietrza na Okrzei 21.
    Podjęło Cię?

12.08.2019 14:51

To nie jest portal ogłoszeniowy ! Nakręcasz sztuczny hejt na eko A później proponujesz inną pracę! Zero wyczucia, taktu i zachowanie godne pożałowania!!!
    Anonimowa

11.08.2019 21:14

Chce zapytać na forum. Czy praca w eko jest godna? Czy lepiej iść do Czech? Oraz jak to jest możliwe, że składam tam CV już chyba z 5 raz Online i zero odezwu? A obserwuje na przystankach nowe Panie? Z ciekawości zadzwoniłam zapytać. Uprzejma Pani poinformowała, mnie ze jest bardzo mało wakatow dla Pan i Trzeba czekać...

11.08.2019 21:08

Cześć. Jestem dziewczyną, zastanawiam się nad pracą w eko? Warto przejść tam do firmy? Czy lepiej wybrać Czechy? Oraz jak to jest. Ze kilkukrotnie składam CV online i brak odezwu? A na przystanku co nóż widzę nowe dziewczyny? Poznaje po koszulkach... PAN LUB PANI na messengerze napisali mi. Ze jest bardzo mało wakatow dla Pan... Właśnie widzę co chwila nowe dziewczyny, a u mnie odezwu brak... Istna parodia....

11.08.2019 13:36

11.08.2019 17:44

Nie pracuje w Eko Ale chętnie czytam co się dzieje w tym zakładzie.Wlos się Jezu jak to się czyta...Powodzenia...
    Jack

11.08.2019 13:43

W porównaniu do roku 2018 r. Nas, to nie interesuję, niech firma zajmie się rotacją ludźmi, ćpunami. Wtedy wynik może będzie lepszy. Niby weekendy płatne i system premiowy ma wrócić za msc, albo dwa jak firma wyjdzie na prostą i się odbije, ale w cuda wierzą tylko naiwni. Ludzie, którzy pracują tam od 4-6 lat są już tam kimś mają plecy, układy, dorobili się, że tak powiem pleców w tej firmie. Mogą więcej a robią zdecydowanie mniej niż nowi, albo osoby z mniejszym stażem. Odniosę się również do pakowaczy, którzy mało robią, czasem siedzą sobie po kilka godzin jak plan nie idzie popijając kawkę z automatu i zarabiają o 300 zł więcej od pracownika produkcji. Wiecznie narzekają, że im ciężko, albo za ciężko, to jest śmieszne robią mniej od pracownika produkcji, mają więcej wolnego i jeszcze 300 zł więcej zarabiają. Moim zdaniem wszystko zaczęło się psuć po otwarciu szóstej hali Z6 w czerwcu czy tam w lipcu. Gdzie przeniesiono znaczną część ludzi z różnych linii na szóstkę. Brakuję organizacji i dobrych fachowców, co drugie słowo na K, Ch na S i J. Ludzie na facebooku na własnej grupie mówią, że z msc na msc jest, co raz gorzej w tej firmie i ja potwierdzam tą tezę bo z msc na msc, jest gorzej. Miejmy nadzieję, że to się kiedyś zmieni i zostaną tylko normalni albo większa ich część.
    Obserwator

11.08.2019 11:23

Jakie prezenty jakie klasztory czy wy ludzie już do reszty upadliście na głowę? Czyim kosztem krwawicą pracowników!A co siostrunie mają inne żołądki... Niech zakasają rękawy i zapierdzielają od 6 rano na etacie np.w polu, rolnikom nieustannie brakuje rąk do pracy. Po powrocie nie mają żadnych obowiązków związanych domem i rodziną to mogą przez następne 8 godzin klepać sobie te swoje rożańce potem spać i rano od początku znów to samo. Niech zobaczą jak wygląda prawdziwe życie i same sobie zarabiają na te i tak niepotrzebnie nikomu klasztory a nie wykorzystywać ludzi i nie zabierać im ich ciężko zarobionych pieniędzy. Jakby same musiały na to (usunięte przez administratora) szybko odechcialoby im się takich przybytków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.08.2019 09:39

Fazi

11.08.2019 23:14

Śmieciu w pomarańczowej koszulce z napisem na tyle,,BRYGADZISTA,,nie jesteś godzien nosić tej koszulki...nie masz kultury,nie zostałeś wychowany w ciepłym normalnym domu przez cudownych rodziców...inaczej nie postepował byś z podwładnymi tak jak postempujesz tylko odnosił byś sie do nich z szacunkiem i respektem...jeśli gnoju miał byś troche oglady w sobie to chociaz nic bys nie mówił a nie śmieciu wyzywał i to nie jest pierwszy raz kiedy to pracownik zabrał swoje rzeczy i wyszedł z hali a był jednym z nas pracował z nami był rodziną przez ciebie śmieciu tylko firma Eko-okna traci na ludziach i reputacji,wszyscy oblechu mają cie dosyć na HS.Uchowana świnio z chlewa odejdź z tej firmy albo niech Szef Cię spuści jak (usunięte przez administratora) bo tylko do szamba,ścieku się nadajesz swoją osobą.
    miks

09.08.2019 21:30

Temat popsuł się na żaluzjach fasadowych, jak był Pan Tomek to wszystko zawsze było jasne i ogarnięte, ale niestety miał przy sobie pseudo przyjaciela który doprowadził do jego zwolnienia a teraz sam wskoczył na jego miejsce, tyle tylko że to gość bez wiedzy i doskonale udający....na szczęście ludzie już to widzą. Oby nie udało się oszukać reszty osób, jego niby kompetencją i opanowaniem , tak naprawdę trzęsie się w środku jak dziecko bo posiada wiedze na poziomie 5 % tego co Tomek. Zwykły fałszywy dwulicowy mały człowiek.....który chwali się nie swoim dorobkiem jak rak!!
    Jarek

09.08.2019 17:40

Tej firmy nie polecam. Przy moim stanowisku było czuć zapach potu i brudnego napleta , kierownik kazał wziąść prysznic i przełożyć wkrętarke do drugiej ręki. Pomogło ale niesmak pozostał.
    Nowy pracownik

10.07.2019 23:55

O co chodzi z tym Szogunem? już kilka słyszałem...
    Olek

05.08.2019 17:06

Miałem z nim do czynienia, to teoretyk znawca mów podwórkowych i chamstwa(usunięte przez administratora), po 2 tygodniach odszedłem z Eko, bo szkło po nocach mi się śni,
    Eko ludek

09.08.2019 05:34

Z tego co mówią to na szkleniu aluminium większość ludzie posiada I Q średnio rozwiniętego brokuła, zwłaszcza brygadzisci
    Boniekk Milano

07.08.2019 00:08

Polecam Filplast rzetelna Firma ludzie są ok, z tego co słyszałem rozbudowują produkcję na kilka nitek w Kietrzu. Wynagrodzenia na czas +premia
    Fil rko

07.08.2019 23:02

Za 1800 na miesiąc.Polecam.Ukraincow zatrudniają bo nie mają ludzi.Super firma.Oczywiscie ma plus mniejsze tempo pracy np: 50 okien zamiast 100 dziennie
    Jägermeister

06.08.2019 23:23

Eko Ludkowie ZAPRASZAM do Filplast w Kietrz na rozmowę Kwalifikacyjną dla pierwszy 10 osób bonus. Firma w ciągłym rozwoju z gwarancją zatrudnienia dla Fachowców, wynagrodzenia adekwatne do umiejętności +Premia od pierwszego miesiąca. Przyjdź Sprawdź Poleć dodatkowe Premie. 1+1= Premia Przyprowadź osobę zyskasz dodatkowo.Miła Rodzinna Atmosfer.
    Janek

07.08.2019 22:18

Jakie głupoty tu piszesz! Pracowałem w Kietrzu i wszędzie jest tak samo. Jak jest dobrze jest kasa ale jak sie cos sypie to najbardziej odczuwają to zwykli robole. Nie powiem ze w eko jest miód ale trafilem na modele i gdyby nie problemy rodzinne to napewno bym został.

06.08.2019 06:00

W eko pracuje od miesiąca...każdego dnia slysze wokoło (usunięte przez administratora) pracownikow i kadry zarzadzajacej nami na zmianie. Ciagle poganianie i cisnienie na jak najwiekszy przerob.Pytam się wiec dlaczego mam zasuwac a nie miec z tego w przyszłości nic w zamian??? (usunięte przez administratora)
    Pracownik produkcji

06.08.2019 20:06

Ja niejestem kierownikiem brygadzista a też postawiłem dom także w czym problem? Zazdrość?
    Maks

07.08.2019 13:33

Napisał dyrektor ????
    Tytan

07.08.2019 09:58

Po wypłacie za Lipiec szukam nowej pracy obcieta premia i nie bede t pracowal niech sciagna ten baner w glubczycach kolo biedronki (usunięte przez administratora) zl
    nick

07.08.2019 12:26

nastepne wyplaty beda jeszcze nizsze, bo od sierpnia odejdzie dosc fajna kasa za nadgodziny :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Zapraszam

07.08.2019 00:02

Witam Eko Byli Bracia. Zapraszam Do Firmy Filplas w Kietrzu, stała praca wynagrodzenia na poziomie z Premią pracuję tu po przenosinach z Eko i jestem bardzo zadowolony. Spokój Rodzinna atmosfera, może pieniądze mniejsze ale komfort psychiczny.
    Misia

07.08.2019 12:04

kobiety do tego filplastu też przyjmują i czy praca jest na 2 zmiany ?
    Kaśka

07.08.2019 11:43

Wypłata za lipiec to jakaś kpina,człowiek pracuje w firmie kilka lat i zamiast za tą pracę być coraz lepiej wynagradzany dostaje ochłap.Czas na zmianę pracy. (usunięte przez administratora)
    Qwerty

07.08.2019 10:51

Praca do lekkich nie należy. Im się wydaje, że pracownik za podstawę i dzień do wybrania będzie tyrał od poniedziałku do niedzieli? Ciężka praca = dobre zarobki. Tyle, co bez dodatków wszędzie zarobie.
    Poszukujacy

07.08.2019 10:43

Witam poproszę o opinię ponieważ sam w.przyszlym roku chce się tam zatrudnić ale po opiniach o eko oknach to już nie się odechciało, ile tam.praca nowym.na rękę na początku na produkcji i jakie firmy w okolicy polecacie gdzie.mozna zarobić od 3 tyś pozdrawiam
    Anthonio

06.08.2019 06:12

Ktos wie kiedy odebrane nam dodatki powroca,bo jezeli wcale to czas zmienic robote na taka gdzie za ciezka robote zostane odpowiednio wynagrodzony.

07.08.2019 08:36

2-3 miesiące i wszystko ma wrócić do normy. Zobaczymy. Rzeczywistość zweryfikuje
    Xdr

07.08.2019 10:28

Mogliby się zadeklarować. Za samą podstawę nie warto tyrać. Brygadzista wymaga, by w weekend do roboty chodzić. Mam poświęcić sobotę i niedzielę z rodziną, żeby wybrać np. wtorek wolny? Czas poszukać czegoś innego najwyraźniej.
    Bor

06.08.2019 09:44

Zacznijmy od tego.Nie bede pisac opini i o atmosferze. Panie prezesie.Mialem kiedys okazje wspolpracowac z Pana Ojcem.Duzo mnie nauczyl.Jedno co zapamietalem,szacunek do siebie ,materialu i narzedzi. Prosze sie przyjrzec dokladnie,ile materialu jest pobrane,i co sie z tego zrobilo.Bylem osobiscie swiadkiem,jak pracownik zle ustawil pile,i naciol bubli.Niezrazony tym,zciol to na male kawalki i poszlo do kontenera.Nie ma nad tym zadnej kontroli.ZADNEJ!!!!!!Prosze sie przyjzec dzialowi zakupow.Tam jest powoli kumoterstwo.Kupuje sie materialy przez posrednika,bez zadnych przetargow.Tylko jedna firma,nie tania,i tylko przez nich mozna cos kupic.Maja swojego czlowieka.Mam wiecej uwag,tylko ze pisac by trzeba dlugo.Moglbym Panu,lub kompetentnej osobie,osobiscie to przekazac.Ludzie wychodza z zalozenia,nie moje wiec mam to w wielkim powazaniu.Spotkalem sie z sytuacja,ze kierownik byl obrazony,ze ludzie nie chcieli robic nadgodzin.A nie bylo tyle roboty,na pewno.Ludzie zostaja po godzinach,tylko po to,zeby sobie wyplate pdniesc.Bo prosze mi wytlumaczyc jedno,co pracownik zrobi przez godzine?Musi zdac narzedzia,pogoda z koleds ktory przyszedl na zmiane.I efektywna praca wynosi 20-25 minut.Jest na to zgoda kierownika.Nastepnie,brygadzisci.To ze przepracowal w zakladzie kilka lat,nie swiadczy o tym,ze ma predyspozycje do bycia brygadzista.Taki czlowiek MUSI UMIEC zastapic kazdego pracownika na kazdym stanowisku.A tak nie jest,w wiekszosci przypadkow.Prosze sie przyjrzec w/w sprawa,a na pewno bedzie mniej kosztowac produkcja.

06.08.2019 08:41

Mam pytanie, bo tak szumnie reklamują w mediach ze na początek 2500zł netto i premie. Z tego co wiem to gdy wszystko jest ok, czyt. brak L4 i jakichś wpadek to premia wynosi 30%. Czyli wynagrodzenie które na początek w Ekookna się dostaje to 2500zł plus 30% premii? Czy jak to wygląda?
    Kerm

06.08.2019 05:44

Dziwne rzeczy dzieją się w firmie.Pracuje od dwóch tygodni na rozmowie obiecano mi premie i dodatki za weekendy,a tu taka lipa.Robota do lekkich nie należy,a za (usunięte przez administratora)można dziś pracować wszędzie.

05.08.2019 16:13

Przyjąłem sie w zeszłym miesiącu m.in. na zasadzie płatnych weekendów i dnia do wybrania a zostałem (usunięte przez administratora) z powodu zmiany zasad...

04.08.2019 11:44

Makq

04.08.2019 16:50

Serio taka rzecz miała miejsce ? Przecież z A takie coś w normalnej firmie jest dyscyplinarka z wpisem do akt...
    marcin

04.08.2019 22:50

z której zmiany brygadzista?

02.08.2019 11:34

Witam. Pracuję 6 lat, gdy się przyjąłem praca była dużo trudniejsza. A opinia gorsza. Ale szukałem pracy i byłem chętny. Wręcz się mocno wysiłkiem wykazywałem. Dostałem szybko umowę na stałe i czuję się doceniany. Oczywiście różnie każdemu wychodzi, a to dlatego że jest nas tysiące. Np weźmy jedną klasę szkolną 30 osób 2-4 ludzi to ćpuny. 3-6 hamy, 1 grubas. 1-4 kujony 8-12 przeciętniaków, i tak samo w naszej firmie. Czy wszyscy w Eko są tacy sami? Nie! Obecna sytułacja jest wynikiem trudności ogarnięcia takiego ogromu firmy. Ale każdy doświadczony pracujący pracownik wierzy właścicielowi Mateuszowi K. I jak on przychodzi to nie my ludzie się go boimy... (T.z szanujemy ale nie boimy.) tylko Kierownictwo. I słusznie moim zdaniem. Stara się o ogół firmy i pracowników. I dla inteligentnych teraz pisze; musi podejmować twarde i trudne decyzje. I po 21 latach to dzięki temu dziś idę do sklepu kupić telewizor np: na raty i mam szybką odpowiedź pozytywną tak szybko że pani z banku się dziwi. Zarabiam dwa razy więcej niż w na początku zatrudnienia. I cały czas jeżeli chodzi o pieniądze idzie do przodu. Tak to że teraz będzie ich mniej, bo ponoć te dodatki ...DODATKI.. Będą zatrzymane, myślę że to bedzie przejściowe. I z doświadczenia mówimy Szef przyjdzie polecą ludzie odpowiedzialni za ten bałagan. W końcu nazywa się to odpowiedzialne stanowiska... Tyle że niektórzy nie pamiętają o Tym. A On im ZAWSZE to przypominał. Dlatego ogólnie mam dobre zdanie o firmie i pracy i znajomym i rodzinie polecam ją i zachęcam. Ogólnie jak ktoś chce przjść nic nie robić lub grać i bawić się telefonem to nie. Nie polecam. To nie miejsce dla manekinów. A KTO chce przyjść do Pracy 8 godzin wykonać w miarę możliwości swój obowiązek. To jak najbardziej. Zależnie od osoby płci i sił są różne stanowiska. Trochę silnej psychy bo jednak to produkcją i każdy musi z innymi różnymi ludźmi pracować. Mam nadzieję że moja opinia coś wam dała.

04.08.2019 13:29

Miło mi, ale nie jestem właścicielem. I dobrze dla kadry kierowniczej. Bo bym ich dojechał. I poszli by do ekipy sprzątające ???? tam myślę że większość by też się nie nadawała... Wiele jest prawdy co tu się pisze. Ale ostatnia rzecz co bym pisał tu że większość zwykłych pracowników jest tu czemuś winna... Mam jak tu czytam wrażenie że niektórym tu na forum brakuje jaj.... Cóż, jest coś takiego jak kodeks pracy i uważam że warto go ogólnie poznać. A po drugie jak ktoś mnie osobiście denerwuje to wtedy mówię co myślę czy brygadzista czy kierownik. Jak nie działa to widocznie .... Było dużo określeń: (jest nie spełna rozumu )i z leksza spływa mi z pleców, ich zdanie. Robię tylko tyle ile mam warunków do pracy. Czyli czasem stoję, nie z lenistwa tylko że się nie da... I długo czekałem na taki moment i liczę właśnie na właściciela.

04.08.2019 20:58

No przynajmniej jest tu poczucie humoru???? Tak bo na raty płace 1750 a gotówka1899... Spoko wiem robię w Eko to mnie stać ale lubię okazje????
    Taki pracownik inny

04.08.2019 17:43

A ja wspomne może o trochę innych działach i o tym co tam się dzieje. Dzialy okolo produkcyjne (o biurach się nie wypowiem). Zgadzam się... Firmę budują i rozwijaja ludzie ale jak ma do tego dochodzic gdy jedyna stabilna rzeczą w dziale jest to ze w nim jesteś? Chociaż i z tym bywa różnie... To co było pasja obecnie jest horrorem. Obojętnie co nie zrobisz kilka osób ci udowodni ze jesteś na dnie (ahh te pupile) i to co robisz się nie liczy (Ci którzy cię zgnoili zrobią to samo potem i wtedy jest super świetnie-no ale tych z wiedzą po co, skoro można mu zawsze udowodnić że praca jest beznadziejna? ). Godziny pracy - zgadza się tylko te 8 godzin pracy (procz tego grafik itd tu znak zapytania)... Kiedyś Pan Właściciel zapytal czy w swojej pracy widzisz sens tego co robisz? Czy widzisz ze to co robisz pomaga firmie? Więc ja teraz zapytam czy nie widać ze tym ktorym się chce (a jeszcze paru ich zostalo) sa sprowadzani do parteru? Praca tych dzialow rzutuje na tych najważniejszych.... Czyli pracowników produkcji.
    Ciekawy

04.08.2019 15:41

IMO jeżeli jest źle i poskracali premie produkcji to przecież będzie jeszcze gorzej powinni kierownictwu dyrektorom itp. Poscinać wypłaty porekrutowac brygadzistów itp. Po szkołach studiach którzy mają trochę klasy A nie po zawodowkach czy w ogóle po podstawówce...
    nieznajoma

01.08.2019 23:24

To nie jest normalna robota, tylko (usunięte przez administratora). Brygadzisci (usunięte przez administratora) nie rusza żeby pomoc pracownikom, ale niezadowoleni że tak mało jest zrobione. Nie wspomnę że niedawno robili to samo. Firma długo nie pociągnie jeśli będzie taka atmosfera, rygor musi jakis być, ale bez jaj żeby wykanczac psychicznie ludzi. Mają źle rozplanowana pracę, a potem pretensje że mała wydajność itd. Wprowadzili teraz zmiany, premie o połowę niższe, jak w sobotę nie przyjdziesz to premii nie dostaniesz wcale. Co to kuźwa jest? Dajesz z siebie ile wlezie, raz nie przyjdziesz w sobotę i ci premie zabierze? Zachęcają do pracy żeby wypaść dobrze na rynku, a tak naprawdę to warunki pracy są złe. Tak samo po jakiego wała jest klima jak jej nie włączają a na hali ponad 35 stopni, szkoda pieniędzy bo jak najtańszym kosztem. Firma chce zarobić jak najwięcej ale pracownicy na tym nie zyskują.
    BJ.

02.08.2019 11:56

Pracuje tam rok i szczerze żałuję zmiany pracy... Udało się w przeciągu 2 lat ściągnąć ludzi, naobiecywac cudów a teraz ciach ucinamy wszystko bo firmy nie stać na nadgodziny. Typowa zagrywka białych kołnierzykow co na stanowisku swoje maja a Ci co mają najmniej niech w ogóle nic nie mają...

02.08.2019 10:42

01.08.2019 17:06

Nie rozumiem po co mamy systemy. Dobry pracownik, który nie popełnia błędów ma tracić premię, bo ktoś inny ma same błędy lub nie wyrabia norm. I weź tu zaplanuj kredyt, a później przychodzi taka wiadomość... Skoro nie szanują dobrych pracowników, którzy pracują po kilka lub kilkanaście lat to czas na zmianę pracy.
    Nowy robol

31.07.2019 10:27

Mnie co prawda to nie dotyczy bo jestem nowy i niby mi premia nie przysługuje ale o co chodzi z tym jak na pisano:"W najbliższym czasie zmienione zostaną: system wynagrodzeń, premii tak, aby był sprawiedliwy dla stosujących powyższe zasady." Jakoś co raz to mniej chce mi się tam pracować i zastanawiam się czy tym nie Ybnąć.
    Nowy robol

01.08.2019 10:45

No to jest przegięcie. Jak niektórzy pracowali wszystkie soboty to wychodzi, że przychodzili za darmo. A teraz do Pani z rekrutacji, proszę nie wciskać ludziom kitów na rozmowach o ekstra płatnych sobotach. Czuję się (usunięte przez administratora)
    Stary pracownik

01.08.2019 12:02

Znaczy to, że zarabiać będziesz mniej, premii raczej nie zobaczysz a umowy Ci nie przedłużą
    Misza 1983

01.08.2019 08:18

@Ty uuu w takim razie powodzenia Ci życzę w twoim robieniu kariery. Możesz ludzia ma forum rzetelnie napisać ma czym polega robienie kariery w Eko ? Czy może Ja się mam rozpisać o kilku fajnych sytuacjach z Alu ? Drugie primo nie Tobie oceniać po jakim czasie ktoś dochodzi do wniosku. Opinia na temat tego co się gdzieś dzieje czasem wychodzi po latach. A na jaki sprzęt do grania tam w Eko sobie próbujesz odłożyć to Twoja osobista sprawa, jak zrobisz karierę to może nawet nie na Pleja A na Xbox sobie odlozysz. To jak , rozpisujemy się o robieniu kariery w Eko ?
    Tomasz

31.07.2019 10:19

Mam pytanie jakie są warunki pracy w dziale handlowym Pozdrawiam Tomek
    Były

29.07.2019 21:00

W sumie wielka szkoda że firma nie zainteresuje się opinią jaką ma w sieci,od pracowników i nie tylko. A swoją opinie tworzą na tym że jak ktoś już zda karte obiegową po zwolnieniu/zwolnieniu się,to kobieta zadaje 6/6 pytań i się odpowiada pozytywnie bądź odwrotnie

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.