Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Poezja ekookienna

08.09.2019 06:53

kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera.
    Basia

08.09.2019 12:56

Nie mów w piekle bo kawiarnie zamkną...????
    Cichosza

08.09.2019 09:23

Dlaczego cały czas narzekacie i nic z tym nie robicie. Pozwalacie aby stopniowo zabierano wam wszystko oprócz podstawy której się nie da zabrać. Obudźcie się wreszcie. Postawcie się na te niesprawiedliwe potrącenia z wynagrodzeń. Niech zorganizują spotkanie wszystkich pracowników z Prezesem. Zapytajcie wprost. Ile jeszcze będzie zabierane.?Jeżeli nie uzyskacie zadowalającej was odpowiedzi to naciskajcie dopóki nie zostanie ten temat wyjaśnione raz na zawsze. Jeżeli to nie pomoże to wiecie co macie robić. Jest was tylu. W kupie siła. Nie dajcie się.
    taka mala sugestia do z2 i z6

08.09.2019 08:30

Jezeli chcecie miec wiecej okien to pogoncie dzial handlowy niech sie wezmie do roboty, bo chyba za bardzo zamowien nie ma, my na produkcji nie mamy co robic, np na salamandrach robi sie plany na tydzien do przodu, do ktorych nawiasem mowiac brakuje szyb, wiec tych z wyprzedzeniem tez nie mozemy robic, na aluplastach tez male wyprzedzenie, wiec to nie jest prawda, ze produkcja jest do niczego i nie nadąża. Druga wazna sprawa to (jak juz beda te zamowienia) stworzcie wiecej linii, (w eko niusach chwaliliscie sie, ze macie juz nowe zgrzewarki zakupione) bo co z tego ze w ciagu kilku miesiecy przyjeto kilka tysiecy osob jezeli byly one poupychane na istniejacych liniach...Na dzien dzisiejszy powstaly tylko dwie linie i to jedna dopiero od lipca robi na swoich maszynach a druga linia pracuje dopiero od...poczatku wrzesnia. Mysleliscie ze majac np 10 czy 13 linii i zatrudniajac masowo ludzi, ta sama ilosc linii bedzie robic 2 razy tyle okien ??? Nie jest wazne czy na linii pracuje 18 czy 30 osob, okien bedzie zawsze tyle samo
    moneyway

06.09.2019 10:29

Kiedy będą wypłaty? Ktoś coś wie? Bo zapowiada się weekend bieda edition ;)
    Duszek

06.09.2019 18:06

Czy ktoś dostał dziś wypłatę ?

08.09.2019 06:46

Nie zgodzę się z Pana/Pani opinią. Wchodzę na to forum ponieważ odraża mnie fala krytyki wobec właścicieli firmy i wieczne narzekanie ze strony ludzi, którzy chcą tylko brać nic nie dając od siebie przy okazji wypominając komuś to czym jeździ. Cieszę się z tego co mam ponieważ ciężko na to zapracowałem i pracuję nadal. Jedyne co dał mi mój ojciec to przykład na to jak żyć bez kredytu i zarabiać.
    Konrad

07.09.2019 12:41

Firma padnie jak mucha z laczka, dowodem na to jest: 1) zabranie płatnych weekendów 2) masowe zwolnienia 3) brak przyjęcia nowych osób 4) zabranie dodatku stażowego 5) opóźnienie w wypłatach

07.09.2019 17:23

Przepraszam bardzo o jakie opóźnienie w wypłatach chodzi? o opóźnieniu będziecie mogli pisać po 10-tym. Jak wy jesteście ograniczeni ja (usunięte przez administratora)..
    Szymon

07.09.2019 17:37

Nie wytrzymam! Co za głupoty piszesz? Jakie opóźnienie w wypłatach? Jest 7 a wyplaty są do 10 więc o co ci chodzi? Widziałem dzisiaj ze kadrowe były w pracy wiec pewnie przyszły żeby szykować wyplaty bo przecież głównej kadrowej nie ma więc jest ich mniej pomyślałes o tym? Pozatym po co zatrudniać nowe osoby? Zebyscie narzekali że byle kto przychodzi i nic nie robi?
    Damian

28.08.2019 12:52

Moi drodzy, Nie jestem pracownikiem EKO-OKNA, byłem w ostatnim czasie w Waszej firmie jako podmiot zewnętrzny. Moim zdaniem macie bardzo dobre warunki pod względem pracy jak i kwestii socjalnych. Gdyby nie EKO-OKNA na tym uboczu (delikatnie mówiąc) na którym ktoś postanowił założyć firmę, większość z Was nie miałaby pracy. Nie założylibyście rodzin, nie mielibyście żon, mężów, dzieci itd. Większość z Was byłaby pewnie przysłowiowym żulem pod budką z piwem. Dziewczyny wyprowadzałyby krowy na łąkę, później obrabiałyby przygłupich mężów, w nocy szły z nimi do łóżka i tak każdy z Was wiódłby życie typowego patola. Nie narzekajcie, tylko pracujcie i dziękujcie Bogu (ja osobiście nie wierze w Boga, ale wy macie jeszcze świadomość człowieka z XiX wieku), że na tej wiosce działa tak duża firma. Pozdrawiam Was buraki co tak hejtujecie. Dla całej reszty szacun.

05.09.2019 22:45

Chociaż pewnie Byk to przykrywka bo tymi nocami Testo obrabia Damiana a później Damian obrabia Testa...oby tylko nie przy Byku bo inaczej będzie to Zooofilia

07.09.2019 16:40

Do roboty przećpany półgłówku. Rób na mnie rób.
    Tymon

07.09.2019 12:39

g d z i e j e s t w y p ł a t a ? ? ?
    Kł*sek ma małego barabasza

07.09.2019 09:06

Jak 10 nie będzie kasy na koncie,to 11 w robocie mnie nie zobaczy prezesik.A niech tylko N-ke dostanę za ten dzień ;))))
    Lol

06.09.2019 21:09

Proponował bym prezesowi zainteresować się działem LABORATORIUM z2 . Oaza ciszy i spokoju. Tam upycha się mężów i żony. Krzeseł już brakuje i miejsc przy biurku...
    Czarny

07.09.2019 08:45

Tam jest baza ludzi uśpionych, jeden umie czytać,drugi pisać,trzecia kawy ,czwarty od tabelek.. To nie jedyna dziupla w Firmie ,redukcja uśpionych fikcyjnych działów o 70 procent nikt nie zauważy różnicy. Prezes powinien kupić reklamówki i przejść się po tych kurwidołkach i pocałować co drugiego/drugą z fikcyjnych figurantów .

07.09.2019 05:52

Radzę sobie pakowaczy szukać za wschodnią granicą bo to pan robisz to porażka .Chociaż i slychy chodzą że i Ukraińcy jak tak dalej będzie będą spier....do Niemiec.
    Sysi

07.09.2019 01:03

No pięknie jak tak dalej pójdzie, to zostanie tylko zarząd i zarząd będzie pracował na produkcji, pakował i rozwoził. Będzie norma i oszczędność :)
    viemd

07.09.2019 00:57

Również pozdrowionka z produkcji Dla Pana (usunięte przez administratora) jutro pomodlę się za Pana, mało dziś roboty miła atmosfera w pracy jakoś tak inaczej bez presji i parcia na szkło nawet kierownik nic nie mówi, tylko chodzi sobie po hali, spaceruję chyba też już ma Pana dosyć.
    quencek

07.09.2019 00:52

150 na dzień? a wcale bym się nie zdzwił jakby ludzię ci robili teraz tylko po 50-60 i tak dzień w dzień no co... kara musi być za te traktowanie i mobbing
    AniaZ2

07.09.2019 00:48

Zakompleksiony Pan "M" z bardzo małym IQ. Pozdrowienia z produkcji! mało roboty dziś, normy niestety nam nie uda się zrobić na spokojnie sobie dziś pracujemy z kolegami i śmiejemy się w puch z tego, co robisz i powiem Ci tak. Dużo maili piszesz, mówisz, a mało możesz. Buziaki ;**
    szkoda

07.09.2019 00:44

Jeszcze trochę i tą Waszą firmę na OLX-ach będziecie oglądać, w zakładce sprzedam. Ludziska nie dajcie się!
    Winogron

07.09.2019 00:42

Ile będzie ludzi na produkcji na halach za miesiąc za dwa? Odpowiedz sobie sam na to pytanie! To, co robisz jest chore!
    RaZZi

07.09.2019 00:39

Od poniedziałku nowe pieczywko pyszne i chrupiące jak te z lidl'a i biedroneczki mmmm ale pychotka sama chemia z dodatkami E i konserwantami mmmmm ale urwał XD Myjnia dla pracowników firmy och jessus najtańsze mycie 20 zł ceny chyba dla turystów z zachodniej granicy. Bo najtańsze mycie tańsze jest na stacji paliw, a nawet na bezdotykowej myjni za 1-2 zł Ankietki dot. budowy mieszkań och ale urwał ty lepiej sprzedawaj, to szybko póki popadniesz ziomuś w długi i nawet Santander ani ING nie udzieli Ci takiego kredytu na zabezpieczenie tego xd
    Sylwek73

07.09.2019 00:32

Prezes chyba chce spotkania z pakowaczami :D niech im wytłumaczy, dlaczego wypłaty opóźnione w tym miesiącu xd
    Beata

07.09.2019 00:29

Panie Mateuszu! Pan weźmie zimny prysznic, to naprawdę pomaga... Może wtedy dotrze do Pana, że źle Pan robi... Ludzi się szanuję, a skoro Pan tego nie robi, to my nie będziemy Pana szanować... Proszę nie liczyć na wyniki i zaangażowanie z Naszej strony. Nie bądźmy śmieszni, żyjemy w XXI wieku, nie jesteśmy w przedszkolu... Radzę się zastanowić zanim będzie za późno, a halę będą świecić pustką!

06.09.2019 17:54

Mam nadzieję że Pan (usunięte przez administratora)wie co robi zabierajac pomalu wszystko co jest do zabrania.Bo jeżeli nie to marnie widzę przyszlosc tej firmy i oby nowo wybudowane hale za chwilę nie świeciły pustkami bo nie będzie miał kto pracować i to nie dlatego że sa redukcję w zatrudnieniu tylko większość sama odejdzie.Niestety czasy się zmieniły i nikt mu już nie będzie zapieprzal za 1200zl jak bylo dawniej przez dlugie lata.Oby się nie obudzil jak będzie za późno bo na reputację trzeba pracować latami a stracic i tak już nie najlepszą można w momencie.Pozdrawiam i życzę przemyslanych decyzji.
    Naoair

07.09.2019 00:23

Chłopina się pogubił sam już nie wie, co jest dobre a, co złe. Myśli, że jak opóźni wynagrodzenia, odbierze dodatki za staż to będzie happy i postawi na swoje. A tu lipa, niestety pogorszył tylko swoją sytuację. Bo, to ludzie są najważniejsi i ludzie są górą!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Fryderyk

07.09.2019 00:21

Po mału firma chyba nie wypłacalna z miesiąca na miesiąc straty xd po tych Sobotach to mi i ludziom to się już tam nie chce nawet wyrabiać tej chorej normy 150 okien buhahahahaha biorę 2 tygodnie teraz urlopu na regeneracje niech się wali i pali mam wylane ;) Pozdro!
    Yewgi

07.09.2019 00:15

Oj czekaj prezesiono jak Ci obroty na produkcji zwiększymy, to się za głowę złapiesz. W poniedziałek już dziewiąty masz czas do 10-tego, aby twoje dziewyczyny z płac z banku Santander przelały wynagrodzenie ludziom, którzy ciężko i uczciwie na nie zapracowali w warunkach tropikalnych bez klimy.

05.09.2019 23:51

Nie wiem czy serio Eko potrzebują tak wielką flote transportową nie lepiej było by zlecac transport okien i drzwi do klienta firmie zewnętrznej za powiedzmy opłatą ktoś wozi to za nas nie wiem czy warto utrzymywać ten cały tabor tych kierowców,samochody ciężarowe,przecież to kosztuje ubezpieczenia samochodów,serwis,paliwo,ZUS,wypłata kierowcy,całe te zaplecze tego wszystkiego te parkingi przecież firma płaci za ziemię podatek za miejsce gdzie stoją te samochody od nieruchomości...te myjnie pracownicy związani z ta cała logistyką...ja nie chce nic mówić ale chętnie kupił bym busa plandeka 8-10euro palet coś w stylu ,,Kurnika,,i chętnie otwieram działalność i za 2 zł.za 1km.worze tym busem wszystko co Eko-okna chcą i gdzie chcą...pozostawiam Kurnik za 2 zł.z kilometra i wiooo...A jak by trzeba było to i prawko robię na ,,E,,bo C mam biorę zestaw i Panie Mateuszu grzejemy:)

06.09.2019 00:15

,,Solary,,*miało być nie filary
    Ktos

06.09.2019 20:57

Widac masz poukladane w tej glowie to czemu niewezniesz tego busa i niejezdzisz dla innej firmy. Zrob prawo jazdy kategori CE pojezdzi troszke i zobaczymy czy bedzie super.
    Mirosława

06.09.2019 00:29

A wypłaty teraz mają być nawet 9 każdego miesiąca nie piątego, szóstego jak zawsze było :) a no tak, to taki prezent za słabe wyniki. Chore podejście do sprawy. Oczywiście przymusowe weekendy nie przyjście w sobotę = urlop

06.09.2019 17:43

Mam nadzieję że Pan (usunięte przez administratora)wie co robi bo jak nie to marnie to wszystko widzę na dalszą metę.Oby nowo wybudowane hale nie stały za chwilę puste bo nie będzie miał kto w nich pracować bo większość odejdzie.
    kto pyta nie błądzi

03.09.2019 17:41

Mam kilka pytań odnośnie ostatnio wprowadzonych zmian, które mnie nurtują, proszę o odpowiedź kogoś kto to wymyślił lub zna może tą osobę, bo chyba tylko autor wie co miał na myśli :) 1 / Został wprowadzony taryfikator obciążeń za nieprawidłowości i weźmy na przykład pierwszą z góry nieprawidłowość: niezgodny kolor...komu zostanie potrącona kwota 300 zł. zgrzewającemu? osobie na odbiorze (pucerze)? składającemu? kontrolerowi? wszystkim? a może wszystkim przez których ręce przeszło dane skrzydło czy rama? 2 / Czy ta kwota zostanie potrącona z premii, jeżeli tak to co w przypadku niewyrobienia normy i braku premii, czy będzie o tą kwotę zmniejszona podstawa? 3 / Codziennie słyszy się o innym systemie naliczania premii, jak na dzień dzisiejszy naliczane są premie, procentowo od wartości? od ilości patyków? indywidualnie od ilości sztuk okien lub ram które przeszły przez dane stanowisko?
    były brygadzista

05.09.2019 22:55

No tak są stanowiska że błędy zostaną szybko wychwycone ze względu na to iż ninny element okna nie będzie pasował i da do myślenia że jest coś nie tak ale tak jak piszesz że są stanowiska gdzie można coś przeoczyć i przeleci przez całą produkcję wyjedzie do klienta i się nikt nie kapnie to trzeba wyliczyć wszystkie newralgiczne stanowiska na których takie błąd może powstać i dany pracownik musi mieć wyrobiony nawyk kontroli tego co sam przed chwilą zrobił bo człowiek z rutyny działa jak automat ( jest dział KONTROLI JAKOŚCI niech wprowadzą bardzo proste patenty samokontroli na każdym indywidualnym stanowisku przeprowadzą szkolenia udokumentują odpowiednio wytłumaczą każdemu z osobna pracownikowi żeby nie było że ja nie wiedziałem dać instrukcję zastosować karęcję w karaniu pracowników na tydzień czasu aż każdy zdąży przyswoić nawyk samokontroli i wtedy po tygodniu ewentualnie zacząć dopiero karać ) kary muszą być indywidualne ponieważ inne metody działają przez dwa trzy dni a potem po staremu byle do przodu . A tak jak nie będzie kontrolował tego co sam wykonał i puszczał byle do przodu 100 z podstawy i tak za każdy błąd jak mu wyjdzie na pasku -500 zł mniej to są dwa wyjścia albo się sam zwolni i wywnioskuje że jest za głupi na tą prace i przynajmniej grupa na tym zyska bo są błędy które firmę kosztują po 5000 zł za reklamacje i sobie rekompensuje to waszymi premiami ludzi którzy są sumienni i na tym tracą lub przez kieszeń wbije sobie do głowy żeby sprawdzić to co przed chwilą zrobił innego wyjścia nie widze.
    hhdjcbrjjsnxfh

06.09.2019 15:14

No to każdy będzie chciał robić na temperowce. Chodziło mi bardziej o to czemu miałbym płacić podwójnie. Za nie moje docinki, reklamacje a ktoś tylko za docinki. Druga sprawa kto będzie odpowiadał za montaż dodatków, poszerzeń . U mnie na lini kazdy twierdzi że to nie jego robota ???? Jest gdzieś jakąś lista kto za co odpowiada, pytam poważnie. Czy wszystko ma robić jedna osoba bo tak to niekiedy wygląda. Plan samych jedynek. Zawiasowy zrobi zawiasy, słupkowego nie ma bo udaje że czegoś szuka albo łazi co chwilę na palarnie. No a skręcający skręca (zazwyczaj jest to osoba w żółtej koszulce wiec niech skręca bo za chwilę będzie zasypany). Mówisz o samokontroli, niekiedy naprawdę nie ma na to czasu. Po prostu robi się dobrze, ewentualnie ktoś potem zawoła żeby poprawić. Nie ma czasu bo najpierw się stoi godzinę i czeka aż maszyne naprawia a potem trzeba gonić bo norma. Jak normę wyrobic jak nie ma dnia żeby coś nie działało.
    Wanda

06.09.2019 00:50

masaaa ludzi odeszła, masa ludzi odejdzie, zostaną tylko osoby co mają kredyty, rodziny na utrzymaniu, trudną sytuację finansową, generalnie firma stawia na młodych, pracowitych, starzy pójdą w odstawkę, podziękowania i wypowiedzienia.
    Kamil

06.09.2019 09:56

Jak wybudują osiedle wtedy będą skazani na tą firmę jak pies na łańcuchu wiadomo kredyt :)
    Ooooooo

06.09.2019 01:42

Witam to co się ostatnio dzieje,to jakaś masakra jak już pisano wcześniej ludzi niemieli zwalniać a zwalniają masowo ,nieprzedłużaja kontraktòw ,normy z kosmosu nikt nie patrzy na to że maszyny się psują że jest (usunięte przez administratora) wszystko tylko żeby premie uwalić,szukają oszczędności nie tam gdzie mają zwalniając zaznaczę dobrze pracujących ludzi nie robia sobie dobrej opinii i luźniej nikt nie będzie chciał pracować dla takiej firmy która (usunięte przez administratora) wypowiedzi prezesa to jak mydlane bańki że jesteśmy jak rodzina itd ,fakt rodziny się nie wybiera,nie zawsze jest super ale nie zwalnia się ludzi którzy dobrze pracują bo lepiej zatrudnię nowego za tańsza pensje tak pan z rodziną postępuje,to nie pomogą żadne kapliczki ani klasztory tym sobie miejsca w niebie niewykupisz
    Ilona

06.09.2019 01:13

W pierwszej kolejności, to kierowników powinni brać na alkomat bo ostatnio coś nie dobrego się z nimi dzieje.

06.09.2019 01:09

Teraz Pracownicy...Mati bo płacisz 2500zł.na rękę + 500zł.premi Ja bym robił tak do 3 miesięcy jak przyjdzie nowy to ta podstawa. Po 3 miesiącach jak zostanie robił bym tak że podstawa na rękę + to co sobie zapracuje dał bym 20zł.od wykonanych drzwi,10zł.od okutego okna,5zł.od złożonej ramy,5zł.od skrzydła,5zł.od Fixa,uszczelki powiedzmy premiowanie według brygadzisty-uszczelkowanie według uznania,pisze o Aluminium i to była by ta premia nie że pracownik nico robi a ma 2500 podstawy i 500 premi...czyli 3 tyś.zł. na miesiąc a może odda ze 10 drzwi na miesiąc.Trzeba by było zrobić tak że zapłacić pracownikowi 2500 na rękę...i dodatkowo jako premia 20zł. Od wykonanych drzwi i to jest jego premia...nie wiem może firmę było by stać na takie coś?powiedzmy że Pracownik wykonał by 2 drzwi na zmianę i jego premia to 40zł.zrobi więcej to ma więcej nie zrobi nic to nie ma nic.ale jak zrobił by 3 szt.dziennie miał by za to 60zł. Razy 6 dni no bo szedł by w sobotę do pracy bo chciał by zarobić czyli 360zł.premi za tydz.×4 tygodnie daje 1440zł.miesiecznie samej premi za wykonywaną pracę.Mysle że był by zadowolony i pracownik bo jego praca jest doceniana a i firma by skorzystała no bo po co trzymać obiboków...ten co pracuje ten ma a komu się nie chce robić to pa...firma nie utrzymuje nie robów pracowity Pracownik zarabia a i firma sie bogaci bo jak byly by checi i duzo towaru schodziło to i firma zarabiai szybko by wyszło co i jak...zlecenia są pobierane i odbijanie w systemie przez Pracownika i wiadomo było by kto zasługuję a kto nie i taki który chce pracować był by doceniony za swoje chęci...no bo 1440zł.miesiecznie samej premi dla nie 1 luksus.Tylko czy firmę jest na to stać żeby tak było bo nie wiem...
    Justyna

06.09.2019 01:04

Kochani czy wy macie klapeczki na oczach? Przecież firma już nie wyjdzie na prostą tylu dobrych ludzi z niej odeszło na przełomie 3 ostatnich tygodni. Może tego tak nie widać bardzo bo widzimy skupisko ludzi, ale znacznie mniejsze niż 2 msc temu. Ponadto ludzie nie chętnie chcą już pracować w tej firmie, a znalezienie nowych osób to graniczenie z cudem.
    Kaya

06.09.2019 00:55

Niech ktoś w końcu się weźmie za kontrolę jakości bo stoją i opierają nogę o prosiaka, nie robiąc kompletnie nic przez 8 godzin, albo wieczne spacerki z telefonem w ręku po hali, jadalni. Sytuacja ma miejsce na Z2 nie wiem jak na innych halach, nie mówię, że wszyscy, ale znaczna część. Ponadto notoryczne korzystanie z telefonu w czasie pracy. Zarabiają ponad 3 tys zł netto z premią prawie 4 koła i uja robią. Powinni się za nich wziąść w pierwszej kolejności.
    Kompot

06.09.2019 00:44

Potężne kary dla pracowników za fuszerkę, albo pomyłkę nawet do 500 zł z wypłaty, myjnia dla pracowników najtańsze mycie pojazdu małego 20 zł, średni sedan 30 zł o hahahahahahha firma stacza się z dnia na dzień
    asia

06.09.2019 00:36

modlitwa już nie pomoże wszystko co dobre się kiedyś kończy firma prędzej czy później z takim podejściem zbankrutuje i będzie nie wypłacalna z tygodnia na tydzień jest, co raz gorzej
    Edek

06.09.2019 00:27

transwestyta albo coś z główką nie tak bo nikt normalny o zdrowych zmysłach nie ubiera perułki i nie chodzi po Z6
    Jacob

06.09.2019 00:24

Nic dziwnego że znaczna część osób podchodzi już olewczo do tej pracy kierat, kierat i jeszcze raz kierat przez 6 dni w tygodniu i tak, co tydzień, ludzie już mają tego dosyć, niektórym siadło już na psychice i fizycznie są wykończeni. Ktoś wraca z 2 tygodniowego urlopu zrelaksowany pełen sił a po kilku dniach powrotu do kieratu jest wykończony. Miało być spotkanie z szefem firmy w biurze brygadziści się zebrali była umówiona data i godzina a gościu olał sprawę nie przyszedł. No to jak on tak poważnie podchodzi do tematu własnej firmy to daleko nie zajedzie. W dodatku dowiedziałem się od sprawdzonego źródła, że w nagrodę za kiepskie wyniki produkcji wypłaty będą opóźnione na styk :) Uciekam z tego kieratu, bo dobro się zakończyło końcem LIPCA!
    Tomek

06.09.2019 00:16

Wielce rozczarowany Pan prezes bo wyniki produkcji nie poprawiły się wręcz pogorszyły, o jejku a czego on się spodziewał, że będzie lepiej? Masowe zwolnienia osób, które nic nie robią, osoby, które nie nadają się na danym stanowisku przeniesienie na inne, albo podziękowanie bo coś z nimi trzeba uczynić. Rekrutacja w dalszym ciągu zawieszona, wycofanie z obiegu żółtych koszulek bo delegacji z Niemiec się nie spodobał fakt, że żółci robią okna, ciapaki z zachodniej granicy nie chcieliby wówczas od osób na okresie próbnym okien. Brak płatnych weekendów a miało trwać tylko przez jeden miesiąc, kolejne kłamstwo, ale karma prędzej czy później wróci, albo już wróciła.
    Nosacz

03.09.2019 19:32

Fajna ta praca w eko taka nie za dobrze płatna , ze niezamondrymi kolegami wymodelowane gimbusy prezentują swoje irokezy jak kogóty , i wyciskaja klaty jak pakery a w głowach mają treciny aaaahahhaha ta praca zozsatnie do konca moich dni w pamieci pozdrawiam takiego dziadka slepego i głuchego z ni to robota szła co drugie okno do ciecia ale wesoło było
    Fabio

04.09.2019 18:13

Lepiej niech głupki pracują niżby na bezrobociu mieli siedzieć

03.09.2019 18:25

"W związku z zakończonym w dniu 26 lipca 2019 r. projektem rekrutacji zakładającym wzrost zatrudnienia w naszej firmie informujemy, że od dnia 1.09.2019 r. wycofujemy nagrody za przeszkolenie nowych pracowników." I bardzo dobrze. Bardzo Państwu dziękuję za takie posunięcie. Bardzo proszę o codzienne kontrole biletów w celu zmniejszenia liczby gapowiczów w autobusach. I przy okazji proszę o podniesienie cen biletów autobusowych do kwoty minimum 75 złotych miesięcznie.

04.09.2019 16:17

Produkcję znam lepiej od ciebie syneczku. No ale trza było się uczyć, żeby się wybić.... Boli nie BIEDAKU.
    Majster

02.09.2019 14:33

Praca porażka kierownictwo tego zakładu w normalnej firmie nie znalazło by zatrudnienia przy lopacie zero wiedzy zero doświadczenia nie mają pojęcia o niczym robią tylko tyle żeby utrzymać się stołka które załatwił mu szwagier wujek albo przyjaciel mamy Moze prezes zamiast pracować na produkcji najpierw sprawdzi ile z tego potrafią jego kierownicy dla mnie przygoda się skończyła i w sumie nie wyciągnąłem z niej żadnej wiedzy gdyż od niekompetentnych przełożonych nie da się niczego nauczyć myślę że ktoś o jakiś ambicjach i wiedzy długo tez tam nie zostanie
    Zbysio

03.09.2019 18:36

100% popieram ryba psuje się od głowy wiec myślę że w końcu ktoś się weźmie za tych kierowniczych nierobów którzy po za mobbinigiem nie robią nic . Nie potrafią zarządzać zespołem nie znają procesu produkcji ani asortymentu wprowadzają tyko zamieszanie i straty dla firmy ile razy było robione cos byle jak A potem chowane żeby nikt wyżej nie widział że zmarnowali materiał i czas ludzi jak chcą testować swoje ograniczone pomysły powinni się pod nimi podpisać A nie udawać że nic się nie stalo
    PracownicaA

04.09.2019 08:27

Ja też popieram. Nie będę generalizowac bo wśród tych wszystkich kierownikow i dyrektorów sa tacy którym się chce (policzyć na palcach jednej ręki ale jednak) ale jak ja słucham ciągle ich zaskoczonej gadki i hasel "nie rozumiem" gdy trzeba ogarnac na prawdę coś pilnie to ręce opadają. Dobrze ze cześć tych którzy kierują tym wszystkim maja pod sobą ludzi którzy pytaja o konkrety i coś robia bo niestety sami nic by nie ogarneli bez podstawowej wiedzy i chociażby czytania ze zrozumieniem

03.09.2019 09:50

Praca osoby ogarniajacej zamowienia od klientow to ciagly stres, za kazda pomylke obowiazuje kara finansowa, ktora czesto przewyzsza wysokosc premii 500zl. Dodatkowo zabiera sie prace do domu bo programy firmowe sa powolne, wadliwie dzialajace a papierologii jest zdecydowanie za duzo, poniewaz zamowienia I wyceny sa drukowane na kazdym etapie zeby miec tzw dupokrytke na wypadek bledow innych dzialow i w efekcie skopane zamowienie. Kultura pracy osob zarzadzajacych jest slabiutka, sa to osoby z roznymi kompleksami z powodu cech zewnetrznych, do tego dochodzi bardzo niski sufit, wiedza ze pewnych rzeczy nie przeskocza I wola gnebic innych niz wykrzesac z siebie troche kreatywnosci. Prace polecam osobom, ktorym zalezy na rozbudowie cv, jednak trzeba przygotowac sie na stres, ktory wynika jedynie z atmosfery panujacej w biurze.
    Gocha

03.09.2019 19:26

No dokładnie! Czlowiek dwoi się i troi ale stres robi swoje. Szef chce mieć super pracowników za małe pieniądze ale tak się nie da. Każdej sytuacji musi być ktoś winien. Nie raz pracowałam w domu bo się nie wyrabiałam w firmie i nigdy nic miłego nie usłyszałam. Kasa fajna nie powiem ale chyba wolę zarabiać mniej A mieć w domu spokój. Dlatego poważnie myślę o wypowiedzeniu. Nie dla mnie praca w handlu.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.