PPF Hasco-Lek S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 401 ocen.

PPF Hasco-Lek S.A.
2 401

Opinie o PPF Hasco-Lek S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPF Hasco-Lek S.A.

Kris

Większość negatywnych opinii pochodzi od ludzi którzy nie przepracowali nawet roku w tej firmie i nie mogli ogarnąć biurokracji która w każdej firmie jest standardem lecz w firmie farmaceutycznej jest jej dużo więcej. Raporty produkcji , pakowania itd. wiadomo ludzie którzy pracują już kilka, kilkanaście lat albo i więcej są przyzwyczajeni bo dochodzi czasami nowy dokument ale dla nowych pracowników niestety to czasami zbyt dużo. Na obecna chwile hasco jak każda firma ma plusy i minusy ale najważniejsze jest to ze jest wypłacalna na czas co niestety w wielu firmach bywa problemem. Jak pracowali korzystali z benefitów oraz majówek i wczasów za psie pieniądze dla siebie i rodziny a teraz tylko narzekają. Pozdrawiam

   
Natka
@cichy 04.06.2018 23:23

Szczerze ? Na obecną chwilę nie widzę żadnych plusów a pracuję ponad 4 lata ... Tak źle tu jeszcze nie było :(

   
Tomek

Witam, chciałbym dowiedzieć się na temat pracy jako PM. Interesują mnie takie rzeczy jak : ilość wizyt, flota, benefity , wynagrodzenie, atmosfera. Proszę o rzetelną odpowiedz. Z góry dziękuje.

   
Zainteresowany

W sieci pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika ds. sieci aptecznych, na wiele lokalizacji, na jaki socjal można liczyć na tym stanowisku? Jaka flota i jakie widełki finansowe? Dzięki za ewentualne info

   
cichy
@Zainteresowany 30.05.2018 19:37

Nie zdradzając żadnej tajemnicy w dobie RODO mogę Ci jedynie powiedzieć, a co na pewno dowiesz się na rozmowie rekrutacyjnej, że socjal to: wczasy i kolonie w pokomunistycznym zakładowym ośrodku wypoczynkowym w Mrzeżynie (jedna wizyta mi tam wystarczyła a "gruszki" nie ma), dopłaty do MULTISPORT, dofinansowania do imprez kulturalnych (kino, teatr, kabaret, i.t.p.) impreza firmowa majowa "MAJÓWKA", impreza karnawałowa połączona z wręczaniem nagród jubileuszowych, raczej dla wybranych dofinansowania do kursów i szkoleń zewnętrznych, "Mikołajki" dla milusińskich pracowników, zniżki na badania i zabiegi rehabilitacyjne w Vratislawia Medica (tu trzeba sobie zadać pytanie , czy dobrze jest być "chromym" i korzystać z takiej oferty, czy lepiej zdrowym i mieć to w ...). Być może nieliczni i "wybrani" mają coś więcej ale dla ogółu to tylko tyle. Co do floty, to jest tu sporo napisane i w większości pokrywa się z rzeczywistością, chociaż ostatnio trochę nowości się pojawiło ale kto to dostanie? Finanse to musisz sam dopytać, bo rynek pracy ostatnio się zmienia - na lepsze w stronę pracownika - a więc i w Hasco musiało również. Jak tanio skórę sprzedasz - tak będziesz miał do emerytury - z niewielkimi zmianami.

   
Wrocek

Nowy dyrektor się pojawił jakieś zmiany?

   
Maniek
@Wrocek 16.05.2018 13:34

Pan KB już nie pracuje?

   
XXX

Pod koniec roku 2017 byłam na rozmowie o pracę, a w zasadzie praktyki w dziale archiwum. Koniec końców na rozmowie okazało się, że to wcale nie w ramach praktyk a praca na umowę zlecenie - stawka oczywiście tajemnicą, a sama praca miała polegać na przenoszeniu kartonów ze starego na nowe archiwum, pani wyraznie dala do zrozumienia, ze szukaja jakiegos chlopa. Rozmowa rekrutacyjna odbyla sie w pokoju, a raczej kanciapie 1x1. Bardzo sie zawiodlam na tak rozbudowanej firmie, tyle lat na rynku a takie swinstwa w ogloszeniach. Trzeba bylo napisac ze poszukujecie pracownika fizycznego. Cale szczescie od razu na rozmowie zrezygnowalam.

   
Xxx
@XYZ 07.05.2018 16:08

Może chłop już przeniósł kartony to zatrudnili kobietę, nie wiem, pracowałam wcześniej jako pracownik fizyczny więc nie odstraszyło mnie to, ale fakt faktem co innego w ogłoszeniu a co innego na rozmowie

   
Kulafon

Pracowałem w Hasco w tamtym roku. Co do rekrutacji. Wszystko odbyło się jak należy. O stawce, premiach i wszystkim o czym chciałem się dowiedzieć dowiedziałem się na rozmowie kwalifikacyjnej. Sama rozmowa faktycznie bezstresowa i konkretna. Dział HR bardzo pomocny. Panie zawsze służyły pomocą, a kiedy odchodziłem - co mnie zaskoczyło - również udzielono mi wszelkich niezbędnych informacji. Udzielono pomocy kiedy miałem problemy przy zbieraniu podpisów do "obiegówki", a to wszystko z uśmiechem na twarzy. Dział HR mega plus! Co do samej pracy. Jeżeli chodzi o kadrę kierowniczą to sam kierownik był naprawdę w porządku (chyba miałem szczęście xD).Obiektywny i konkretny, ale mistrz zmianowy? Masakra :). Dobrze sobie radziłem z wyrabianiem norm na produkcji i z samą pracą, ale zawsze ktoś miał jakieś pretensje. Od razu wam mówię, nie ma po co się starać. Denerwowało mnie podejście pracowników którzy nie chcieli po prostu przekazywać wiedzy. Trzeba było uczyć się błędach, których dało się w prosty sposób uniknąć. Padały teksty typu: "mi tego nikt nie pokazywał", "specjalnie Ci nie mówię jak to zrobić żebyś lepiej zapamiętał". No i to tyle. Popracowałem parę miesięcy, dostałem żenującą podwyżkę i dałem wypowiedzenie.

   
x

Nie ma na rynku chyba drugiej takiej firmy. Marne zarządzanie, a właściwie jego brak (zasługa obsadzania kierowniczych stanowisk rodziną i znajomymi bez jakichkolwiek kompetencji), marnotrawstwo zasobów, traktowanie pracownika jak wyrobnika, który ma przyjść, siedzieć na (usunięte przez administratora) i robić, robić, robić, najlepiej za minimalną (a szkoda, że nie bardzo da się płacić mniej) i nisko kłaniać się Panu i Władcy co z łaską mu dał pracę. Jedyne, co w tej firmie działa dobrze to szeroko rozwinięte mechanizmy kontroli pracownika, bo przecież ten nierób i darmozjad na pewno się obija, kradnie i mataczy, mimo, że wrzucono już na niego obowiązki dwóch innych osób. Podobno kiedyś było lepiej, co wyjaśnia dlaczego tyle osób pracuje po wiele lat. Ale już zaczęli uciekać w podskokach.

   
cichy
@abc 03.05.2018 16:12

... wygodnie nie ale bezpiecznie tak. Jak będziesz miał co najmniej 20 -30 lat stażu pracy jako pracownik, rodzinę i dom na utrzymaniu, nauczysz się pokory i rozsądnego podejścia do jakichkolwiek zmian. Że są tacy co narzekają? a co, mają się cieszyć, że mu pracodawca dokłada i dokłada wciąż nowych obowiązków nie zmieniając pensji i do tego jeszcze np. zmienia miejsce pracy? Jeżeli Ty tak lubisz to musisz być masochistą. Jak pracodawca zmieni podejście do pracownika na lepszą, to na pewno taką informację znajdziesz tutaj. I właśnie przy okazji zdradzę Ci i innym niedoszłym pracownikom, że coś drgnęło na lepsze w stosunkach pracodawca - pracownik ale jak to się zakończy to się okaże. Na razie są jakieś rozważania jak poprawić motywację do lepszej pracy, absencję i domotywowanie zaangażowanych (finansowe). O ile dobrze pamiętam za dawnej komuny już coś podobnego było a jaki był efekt ... spore grono Polaków zna efekty.

   
ziom

nie dają odpowiedzi zwrotnych po rekrutacji. słabe, jak na tak dużą firmę...i nie było to stanowisko na produkcję...

   
Magda
@ziom 06.02.2018 16:26

Potwierdzam, również usłyszałam słowa ''niezależnie od decyzji zostanie pani poinformowana o wyniku rekrutacji'' a do tej pory cisza. W tak dużej firmie lekceważenie potencjalnego pracownia nie powinno miec miejsca.

   
jutko4

Nie wiem , ale jakoś się pracuje. Jest rożnie jak wszędzie.

   
bea

Być może właśnie za sprawą "internetu" lub innego powodu coś jednak zaczęło się zmieniać na lepsze - Hasco wreszcie buduje parking dla pracowników. Jeżeli na tę "jaskółkę" pracownicy czekali 18 lat, to pozostaje mi i wszystkim pracownikom PPF HASCO-LEK wraz z pozostałymi spółkami życzyć duuuużo cierpliwości.

   
Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
@cichy 22.03.2018 21:23

Szanowny Panie, wolność słowa jest bardzo cenną wartością, dlatego też nie usuwamy z tej strony komentarzy ani ich nie modyfikujemy. Rozumiemy, że pracownicy potrzebują takiego miejsca, gdzie anonimowo mogliby wyrazić swoją opinię i szanujemy to. Jednocześnie prosilibyśmy także o Państwa szacunek, w Dziale HR pracują tacy sami ludzie, jak we wszystkich innych działach i staramy się wykonywać naszą pracę jak najlepiej. Wśród naszych obowiązków nie znajduje się jednak śledzenie i nękanie pracowników, a wręcz przeciwnie, robimy co w naszej mocy, by pracowało się Państwu jak najlepiej. Odnośnie wspomnianej ankiety, miała ona charakter dobrowolny, można było ją wypełnić online lub papierowo wrzucając ją później do jednej z kilku urn na terenie zakładu. Osoby, które nie miały na to ochoty nie wypełniały danych dotyczących Pionów/Działów w których pracują oraz innych informacji „identyfikujących”, czyli metryczki, która jest standardowym elementem każdej ankiety. Ankieta była przeprowadzana przez firmę zewnętrzną, a my nie mieliśmy dostępu do papierowych ani do elektronicznych danych, do czego zobowiązywała nas podpisana z tą firmą umowa i o czym informowaliśmy naszych pracowników. Po zakończeniu ankiety nie został zwolniony żaden pracownik (choć większość wypełniła metryczkę), naszych pracowników nie spotkały także żadne represje. Dzięki pozyskanym od pracowników informacji mogliśmy natomiast wprowadzić kilka pozytywnych zmian w firmie, które może rzeczywiście nie dla wszystkich są widoczne. Serdecznie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem HR w razie jakichkolwiek nieprawidłowości w firmie (można to robić osobiście lub anonimowo zostawiając informacje w skrzynkach rozlokowanych na terenie firmy lub w dowolny inny sposób). Staramy się pomóc w każdej sprawie, która zostanie do nas zgłoszona. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek. S.A.

   
Tadek

Według Citi dostępne dane potwierdzają, że polska gospodarka weszła w fazę ekonomicznego bumu. - Rozgrzana gospodarka będzie pomagała pompować nasze wynagrodzenia. Od miesięcy piszemy, że brak wykwalifikowanych pracowników doskwiera już większości gałęzi polskiego biznesu (wg danych GUS-u to już ponad 30 proc. przedsiębiorstw, wg danych Work Service ponad 50 proc.). Doskwiera tak bardzo, że niektóre firmy alarmują, iż uniemożliwia im to dalszy rozwój (to na razie same deklaracje, ale po wciąż pełzających inwestycjach, możemy domniemywać, że coś jest na rzeczy). Choć pojawiają się głosy, że ten temat jest stanowczo przesadzony (np. ekonomisty Ignacego Morawskiego, który mówił Business Insider Polska: "Szefowie firm powinni po prostu przestawić swoje myślenie, że to teraz oni muszą zabiegać o ludzi do pracy"), to narastająca presja płacowa jest faktem oraz nie wynika ona tylko i wyłącznie z polityki wielkich korporacji (które notabene odpowiadają za lwią część podwyżek w sektorze przedsiębiorstw). Podwyżki pojawiają się również w małych firmach.

   
Starydobrykomuch
@ziom 06.02.2018 16:28

No bo póki co ty zapie...lasz za miskę ryżu we własnym kraju i prezio nie musi na razie po Pakistańczyków sięgać.

   
Witold

Niestety na forum bardzo często piszą osoby które organicznie nie tolerują pracy. Firma jest dobra ale i tak nie będą zadowoleni.

   
mrau

Aktualnie poszukują na stanowisko Senior Product Manager. Ktoś się wypowie jak pracuje się w Dziale Marketingu, czy w ogóle da się pracować?

   
Sałata

Bez wyższego wykształcenia więcej nie zarobisz .

   
DOK

Co do pracy na magazynie i w Procefarze to faktycznie chłopaki odwalają kawał dobrej roboty. Nie tylko tam ale i „nad” nimi ( DOK) ludzie traktowani są przedmiotowo, ważne żeby przerobić zamówień jak najwiecej bo jak nie to prezes się mocno zirytuje. Każde L4 jest mocno komentowane przez kierownika działu obsługi klienta, dziewczyny są poniekąd straszone Buką, premia - tylko w żartach między nami, nie polecam ....

   
Tadek

Naukowcy po raz kolejny alarmują: stres pracowniczy jest zabójczy, a praca zmianowa powoduje uszkodzenia pamięci i zdolności umysłowych ludzi. Ponoć może nawet powodować raka. Praca w nieregularnych godzinach może być przyczyną długotrwałego uszkodzenia pamięci i zdolności umysłowych ludzi. Praca na zmiany jak „jet lag” Najkrócej mówiąc, chodzi o to, że brak stałych godzin pracy burzy harmonię naszego organizmu w sposób, który naukowcy porównują do zespołu nagłej zmiany strefy czasowej, czyli popularnego „jet lagu”. Wielokrotne podróże między poszczególnymi strefami czasowymi powodują nadmierną produkcję hormonów stresu. A to z kolei – według naukowców – ma zwiększać ryzyko wystąpienia zawału czy zachorowania na raka. Tak samo mają wyglądać skutki nieregularnych godzin pracy.

   
nie-naukowiec
@Tadek 11.02.2018 10:17

To znowu amerykańscy naukowcy? Tak samo niekorzystnie wpływa na ludzi objadanie się i brak ruchu, a ile osób przestrzega tych zasad dla własnego dobra i zdrowia?

   
Nowy

Hej! Byłem na rozmowie na Żmigrodzkiej jeszcze w styczniu. Dzisiaj zadzwonili proponując mi 2,8k brutto co jak na mój gust to cholernie niska stawka jak na wymagania. W ogóle jak na produkcję, w końcu to nie opakowania plastikowe, za których robienie zaproponowano mi 300zł brutto więcej... No i niby jest ta premia 20% ale zaznaczono mi to, wręcz wytłuszczono, że tego nie mam na umowie. Że praktycznie zawsze się ją daje ale to taki "wewnętrzny bonus". No i nie muszę chyba mówić, że to już brzmi dziadowsko. Rozpocząłem pracę w innej branży za trochę większe pieniądze ale w 4-ro brygadówce co absolutnie mi nie pasuje i się zastanawiam. Co poradzicie?

   
cavani
@stary pracownik 02.02.2018 10:21

dokładnie kolega wyżej ma rację , ja zwolniłem się 2 lata temu a za mną jeszcze 3 osoby podziękowały ...a z tego co wiem jest coraz gorzej ...i ten prezes ...faktycznie totalne dno i ubectwo ...bluzga wydziera się wyklina po prostu gość jest totalnym zerem i nie wiem jakim cudem jeszcze tam urzeduje.. dziękii magazynowi ma potworne zyski ,konto firmy cały czas idzię w górę a pracownicy sa marionetkami którzy maja zasuwać za grosze a wykonują kawał dobrej roboty! rysuje się czarna przyszłość tej firmy

   
Teodor

Dla mnie Hasco to (usunięte przez administratora).Ludzie marnie zarabiaja,mnostwo obowiazkow.w ostatnim roku z magazynu zwolnila sie cala stata zaloga a nowi to ludzie chyba bez wizji na dalsze zycie. Nie polecam.????

   
Lolek

Pracuję w firmie już długo i podchodzę do swoich obowiązków bardzo poważnie. Nie narzekam i polecam innym

   
Hascowianin
@mi 12.01.2018 00:04

To dlaczego tak długo tam pracujesz?? Nie męcz się... A tak na marginesie to osoby pracujące najdłużej na produkcji są największymi cwaniakami i nierobami w firmie niezależnie od stanowiska. Domagacie się tylko kasy, a sami z siebie nic nie dajecie. Nawet "wiedzą" się nie dzielicie z nowymi pracownikami tylko gadacie: "mnie nikt tego nie uczył'.

   
Ania_23

A czy w Hasco są jakieś dodatki????

   
123
@Ania_23 07.01.2018 09:49

Gratis dostaniesz kompletny brak zaufania, stałą kontrolę, terror super niewykwalifikowanej kadry pseudokierowniczej.

   
deded

I Ziopek wyleciał....:) Dobrze ze ktos zauwazyl totalny brak kompetencji Powodzenia w poszukiwaniacgh pracy

   
Andrzej

Witam :) Miałem rozmowę w Hasco Lek i zaproponowali mi ok 2400 na rękę. Czy jest to możliwe ?;)

   
sdcdcdece
@Andrzej 18.11.2017 10:23

I Ziopek wyleciał....:) Dobrze ze ktos zauwazyl totalny brak kompetencji

   
Tuwim_A_Tuniwim

Dodam swoje parę groszy. Nie będzie mocne, by ominąć sprawy prawnicze. Oznajmiam, że jest to historia HIPOTETYCZNA. Nie oskarżam firmę o cokolwiek, nie udostępniam informacji poufnych. Jak najbardziej prawo do opinii mam. Przedstawiam Wam historię IKS-DE w HL. Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń rzeczywistych jest w tej historii niezamierzone i przypadkowe! ====== HL to jest plantacja białych murzynów (hipotetycznie xD). ==== 1. Pierwszy dzień białego murzyna skończył się inną stawką w umowie, niżli potwierdzoną telefonicznie przez menago. Któżby tam podawał na pierwszej rozmowie stawkę, no chyba nie Arcymistrz z samego Wrocka? Wymuszalibyście na Nim taki bezpardonowy zabieg czy słowną deklarację? Wstydu nie macie?! Ktoś bliżej nieokreślony* przyznaje się mimochodem do winy, pada słynne "no dobra, mogłem się pomylić” i chowa głowę w piach, bo jako dziecko został przez matkę naszprycowany estrogenami, także pozostaje ciągle niewiadome jakiej jest płci. Żadne przepraszam, pocałujcie mnie z języczkiem, połaskoczcie. Pozostało tylko straszenie przez Arcymistrza z Wrocka i publiczne strofowanie, jak w przedszkolu, bo chyba jesteście szaleni, jeśli uważacie tę firemkę za poważną (hipotetycznie xD). W prywatnej rozmowie sam Arcymistrz nie wyraża ubolewania. Pada słynne zdanie, że jest PRZEDSTAWICIELEM samego diabła i dla niego pracuje, a Ty robolu, znaczysz mniej niżli nic. Biały murzyn jednak drąży temat dalej, bo nie daje mu to spokoju, po czym sam Arcymistrz zwierza się, jak na kozetce u psycholicho, że on także posiadał ów podobny zapis (zmniejszający szekle) w swoim cyrografie. Padają znowu niczego-i-nic-nie-warte deklaracje, że w przyszłości "coś-tam", "jakoś" będzie. Zastanawiające wydaję się, że sam Arcymistrz zjawia się w kołchozie w ŁDZ dosyć często, zapewne, by wyrobić normę na łódzkiej linii (część wspomnianego cyrografu). === 2. Umowa to jakiś tam papier, z jakąś tam kwotą (wiadomo jaką - NAJNIŻSZĄ), z informacją, że jak chcecie wiedzieć coś więcej, to wszelkie dane zawarte są w dodatkowych, niezałączonych dokumentach typu regulamin pracy, regulamin kołchozu im. Sorosa (pozdro dla hahaha-eru!), porozumienia w sprawie premii i dlaczego Ci jej nie zapłacimy! I to są wyku***ście ważne doksy do poczytania i wykucia na blachę. Tam znajdują się RODZYNKI. Uważam, że jest to wysokiej jakości zabieg manipulacyjny jakiego nie powstydzi się sam Joseph Goebbels – ciągle honorowy obywatel Wrocka. Jak nie przeczytasz to będziesz w czarnej d*pie, jak przeczytasz, to chociaż będziesz wiedział, jak czarnej. === 3. Ponieważ ktoś wykoncypował sobie fakt, że zatrudni w mur.zynowie osoby wykształcone i wykwalifikowane, to w ramach ich eksploatacji (w chwilowym zastoju smyrania batem) kieras będzie mógł zlecić takiemu delikwentowi dodatkowy, płatny "nic-nieznaczącym-uznaniem" biznes. I u podstaw tego diabelskiego planu leży regulamin pracy. Te niczemu winne zapytania o visual basic (xD), o photoshop (xD), o poziom excela (xD), o samo programowanie (iks-ku&wa-de) mają za zadanie przesiać tych najbardziej kumatych, zwinnych, by za minimalną mogli wyrabiać plan i wpisać to sobie do „cv”. „Byłem magazynierem-programistą” xD === 4. Braki – brakuje wszystkiego. Począwszy od sztućców, płatnego automatu do kawy, skończywszy na trzeźwości i elastyczności tęgich głów. Przerażający brak podstawowych przedmiotów związanych z pracą (szafki, karty wstępu, nożyczek, nożyków, wózków). Podstawowy błąd w stosunku do pracowników (tanie chwyty manipulacyjne, kłamstwo, spychologia, ostracyzm). Wazeliniarstwo, kumoterstwo. Nieodpowiednie osoby na stanowiskach, w szczególności niekompetentne! (przychodzi ktoś i pyta jak się drukuje doks - serio?!) === Konklużyn: Co jak co, praca idealna dla ludzi o mocnych nerwach, z tendencją do sad.o-mas.o, z przewagą BD:SM – jako ten beta niewolnik. By owca była cała i wilk syty… Jeśli jesteś „ładna”, ale niekumata, bez tendencji do BD.SM w pracy i wydziwiania, to Arcymistrz zatrudni Cię bez mrugnięcia oczkiem na takim stanowisku, z jakimiś tam możliwościami. Nie martw się, NIE MUSISZ umić, przecież tam większość wysoko-szczeblowych nic nie umie… Wystarczy być otwartym na nowe możliwości i odpowiednio elastycznym. Prawda, Arcymistrzu? === FIN IKS DE (XD) ===

   
Andzela
@Tuwim_A_Tuniwim 15.11.2017 17:24

Czy Arcymistrz to B.......?????

   
anonymous

Praca w dziale telemarketingu. Stanowisko: opiekun klienta. Jakieś opinie? Od czego uwarunkowana jest premia?

   
Staruszek

Witam, osobiście w zakładzie w Siechnicach przepracowalem ponad 5 lat. Z roku na rok i z miesiąca na miesiąc firma podupada. Nowozatrudnieni spotykają sie z umowami na zastępstwo gdzie Po ciężkiej pracy za marne grosze są zwalniam bo ktoś tam wrócił z l4 i już nie da potrzebni. Kierownictwo nie ma normalnego stosunku do pracowników, brak powagi oraz szacunku do pracowników. Praca za marne grosze, ucinanie olbrzymich kwot z premii za l4 itd. Paski z wypłaty wydawane nawet Po pół roku. Raz jako operator zarobisz 2800 zł a raz 2200. Nie polecam gorąco tej firmy. Za parę lat Hasco będzie historią.

   
Nol
@Staruszek 13.11.2017 13:09

Taki chyba jest cel umowy na zastępstwo, żeby zastąpić stałego pracownika, który z różnych przyczyn nie może przez jakiś czas pracować. I to chyba dobrze, że pracownik wie, że jak wróci, to praca będzie na niego czekać? Czy to też niedobrze, że taki pracownik na L4 może się czuć bezpiecznie?

   
2500 netto

Mi powiedzieli ze 2500 netto mozna zarobic na magazynie.? Prawda ?

   
magneto
@2500 netto 12.10.2017 12:53

Ja pracuję na produkcji i o 3000 na rekę mogę zapomnieć po 5 latach pracy brakuje mi kilku stówek to jest wyzysk na wejściu dostajesz najniższą krajową a potem cię czarują że jak się sprawdzisz to dostaniesz mega pieniądze a to nie prawda . Bieda , wstyd i (usunięte przez administratora)

   
manq91

Witam, pracował ktoś lub był na rozmowie o prace jako przedstawiciel medyczny w hasco - lek? Jak się tam pracuje? Jak może wyglądać 1 oraz 2 etap rekrutacji?

   
operator

Zauważyłem, że jest ogłoszenie dla operatora. Ile na dzień dobry, na rękę można zarobić?

   
kfe,df
@Dział HR PPF Hasco-Lek S.A. 27.10.2017 10:50

Oni wyzyskuja ludzi. oferuja nedzne wynagrodzenia. godnie zarabiaja rodzina przyjaciele i ludzie z ukladami na szczytach

   
Jarosław

Zacząłem w firmie pracę i jak na razie jestem bardzo zadowolony.

   
Kopeć
@Jarosław 19.10.2017 11:09

A wyciągniesz chociaż ze 3200 na rękę? I na jakim stanowisku? To może i ja się zdecyduję

   
Corso

Witam,jestem umowiony na rozmowę do Hasco Lek na rozmowę -stanowisko: magazynier ...czy ktos mógłby napisac jakie zarobki da tam w firmie? ??? Dziekuje.

   
corso
@Hi 13.10.2017 05:09

Jaką stawkę zaproponowali ? Ja jeszcze na rozmowie nie byłem a o stawce przez telefon nie chcieli mówić..

   

Zostaw opinię o PPF Hasco-Lek S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPF Hasco-Lek S.A.