PPF Hasco-Lek S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 411 ocen.

PPF Hasco-Lek S.A.
2 411 6 1

Opinie o PPF Hasco-Lek S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

PZ

Firmie poważnie przydałyby się nowe osoby OPTYMISTYCZNE, Z POZYTYWNĄ ENERGIĄ KOCHAJĄCE ŻYCIE i innych ludzi. Piszecie że marne pieniądze ludzie dajcie konkretne cyfry ile chcecie zarabiać a ile proponują ile się zarabia.Przecież nikt głowy nie straci jak ujawnicie zarobki na forum. A HR może dla sprawiedliwości albo zaprzeczyć albo potwierdzić.Kurcze ludzie skąd w Was tyle złości? Miłego dnia

xdx
@PZ 11.09.2018 09:57

Jawność zarobków? Jeszcze jakiś pracownik zorientuje się, że mało zarabiaja. Na rynku pracy pracuje panuje asymetria informacji - pracodawcy wiedzą dokładnie jakie są stawki na rynku a pracownikowi takie informacje jest bardzo ciężko pozyskać. Polskie "Januszexy" tak mają. Myślą, że utajniając zarobki w magiczny sposób wygrają z konkurencją.

Pz
@xdx 11.09.2018 10:26

Co to jest lub są Januszexy??? Przecież pracownik może ujawnić ile zarabia a nie pracodawca, czy może jest tak też że pracownicy się boją powiedzieć ile mają na rękę bo jeśli ujawnią prawdziwe zarobki to inni zaczną się zgłaszać na ich miejsce? Każdy tylko narzeka ale jakoś firma pełna pracowników Ludzie ujawnijcie zarobki tu wszyscy są anonimowi nie ma się czego bać!!

xdx
@Pz 11.09.2018 11:17

Mogę Ci zagwarantować, że każdy post zawierający zarobki zostanie usunięty w mniej niż 24 h (przynajmniej tutaj). Jak nie wierzysz to sobie przetestuj (nawet nazmyślaj). Jedyna droga to wymiana informacji bezpośrednio z ludzmi z firmy a jak w niej nie pracujesz to co wtedy?

cichy
@Pz 11.09.2018 11:17

Bać się nie ma czego ale jak bardzo irytuje traktowanie postów, bo rzekomo naruszają jakiś punkt regulaminu o czym oczywiście się nie dowiesz tylko zauważysz jego brak. Moich postów zniknęło wiele bo ... prawda boli i "nie podoba się" pracodawcy. Skąd masz info, że firma pełna pracowników? Ja mam zupełnie inne informacje i to nie z plotek, a wakatów w firmie jest b.dużo. "Januszex" to chyba autorowi postu chodziło o januszebiznesu.

s1
@cichy 11.09.2018 12:38

Jeśli nie wiesz że firma "pełna pracowników" i taka informacja jest dla Ciebie zaskoczeniem to chyba rzeczywiście jesteś oderwany od rzeczywistości i nie pracujesz w Hasco-Lek. Firma jest pełna pracowników i wciąż zatrudnia nowych bo się rozwija. Ty też możesz się rozwinąć, ale musisz najpierw ograniczyć czas poświęcany na przesiadywanie na forum gowork i opisywanie żywota bidulka, którego siłą trzymają w firmie.

cichy
@s1 17.09.2018 18:50

Ot wszechwiedzący "S1"- 1. gdyby była pełna, nie miałaby tak ogromnych potrzeb zatrudnieniowych - wakatów - ucieczka pracowników jest galopująca 2. firma nie rozwija się obecnie a przynajmniej żaden dział związany z produkcją farmaceutyczną - nowe produkty nie uważam za rozwój - nie pociąga to za sobą rozbudowy parku maszynowego czy stanu osobowego pracowników produkcji 3. za mój prywatny czas firma mi nie płaci i to moja sprawa w jaki sposób go spędzam a tym bardzie nic Tobie do tego 4. zatrudnij się w Hasco - pisałem tu już nie raz - potem podyskutujemy.

s1
@cichy 17.09.2018 22:45

Czy ty cichy / cicha pracujesz w biurze statystycznym Hasco-Lek, ze takie "pewniaki" sadzisz na forum? "galopująca ucieczka pracowników" - podaj w liczbach i procentach, wtedy pogadamy. Firma sie rozwija i rozbudowuje, wdraża nowe rozwiązania i produkty. Nie wiem gdzie ty pracujesz, ale raczej nie w Hasco-Lek, albo nie masz dostepu do żadnych informacji, a świat obserwujesz zza szybki akwarium. Stąd zgorzkniały ton i obsmarowywanie swojego pracodawcy, a na innego cię nie stać, nie zapominaj o tym.....

cichy
@s1 18.09.2018 17:06

Za to Ty wiesz co i gdzie się dla Hasco buduje, co właściciel (celowo nie podaję danych osobowych) ostatnio zakupił lub zamierza zakupić, w jakim kierunku produkcja się rozwija. Gdybym podał takie konkrety jak i na przykład wielkości wynagrodzeń na co niektórych działach, to nie wiem czy mój post wisiałby na stronie 5 minut, a następnego dnia dostałbym "wilczy bilet". Możesz mieć swoje zdanie, nikt Ci tego nie zabroni ale rzeczywistość niestety jest inna. Nie istotne jest, ile wakatów na chyba każdym już dziale jest, ale że jest ich coraz więcej i to nie z powodu rozwoju firmy ale .. nazwę to atmosferą panującą chociaż nie od nich samych to zależy. Inni tu już użyli dostatecznie trafnych określeń. Amen.

Zniesmaczona

ŚMIESZY MNIE TA FIRMA! A tłumaczenie, że nie zadzwoniliście bo coś spowodowało, że nie wybraliście, jest co najmniej nieprofesjonalne. Mam podobne doświadczenie co @Ares. Z tym, ze ja aplikowałam na stanowisko ds. obsługi pacjenta. ogłoszenie miało ponad 30 dni ale na stronie nadal było aktywne.. Dodam, że spełniałam wszystkie "wymagania", a moje doświadczenie zdobyłam i w Lux Med i w Medicover... Moje CV najwyraźniej również poszło w ETER, a moje przekonanie, co do firmy (że zatrudniają po znajomości) - utwierdziły mnie w tym. Reasumując - uważam, że firma jest niekompetentna i zakłamana. Inne przedsiębiorstwa potrafią dać odpowiedź zwrotną - nawet negatywną. Ta, niestety nie. Życzę, aby więcej ludzi się od Was zwalniało, a naprawdę nieoszlifowanych pracowników, którzy po oszlifowaniu mogą dać z siebie 200%, aby przechodzili Wam KOŁO NOSA.

abc
@Zniesmaczona 08.09.2018 12:14

Niestety, brak odpowiedzi, bez względu na to czy jest ona pozytywna czy negatywna, po rozmowie aplikacyjnej, świadczy o niskiej kulturze biznesowej firmy - to bardzo nieprofesjonalne ze strony osób prowadzących zatrudnienie i rozmowy z kandydatami. Zatrudnianie po znajomości to kolejny niefajny kwiatek w ogródku firmowym. A taki piękny wizerunek ma firma. Szkoda.

Aga
@Zniesmaczona 08.09.2018 12:14

Ile zarabiałaś w Medicoverze??? Pytam bo pracuje W Luxmed moje zarobki to 2800 brutto zastanawiam się jakie stawki są tutaj niestety nikt nie chce napisać konkretnej kwoty!

Refleksja...

Piękny poranek:)Witam Wszystkich!!! No nie, nie jedną miarą "golić" wszystkich, nie zdecydowanie nie,zawężanie tematu i wrzucenie Wszystkich do jednego pojemnika pod nazwą Nieszczęście byłoby zubożeniem tematu,bo ilu ludzi na świecie tyle historii,każdy z nas ma inne potrzeby, oczekiwania, dla każdego z nas sukces znaczy zupełnie coś innego. Ja przykładowo szukam pracy a nie koniecznie pieniędzy, JESTEM CHOLERNYM WYJĄTKIEM a niektórzy szukają pieniędzy a niekoniecznie pracy. Mój cel zawodowy to Korporacja, jestem zachwycona tym niezwykłym tworem jako zjawiskiem społeczno ekonomicznym,BO korporacja to nie praca to styl życia!Jednym odpowiada a innym nie i każdy ma prawo do swojego zdania, wyboru. Ja zdecydowanie sprzeciwiam się obrażaniu, wyzwiskom, niepotrzebnej frustracji. Mnie też nie przyjęto do pracy tam, ale nie mam żalu, mam szacunek dla ludzi tam pracujących i dla tych którzy z pracy zrezygnowali. Niech każdy będzie szczęśliwy. Każdy z nas może założyć własną firmę mamy dziś wolność wyboru. Tylko mi nie piszcie zaraz że pieniędzy nie macie że trzeba ukraść pierwszy milion etc. Kredyt i zapewniam Was nie będziecie pracować 40h tygodniowo tylko 25h na dobę. Biznes to ryzyko kredyt to ryzyko a bez ryzyka nie ma zabawy:)No i dołączycie do elitarnego grona Januszów. Sukcesów Miłego dnia

...

No właśnie! Pracownicy uwielbiają hejtować firmę, eliminować potencjalną konkurencję, a tak na prawdę wszyscy się rękami i nogami trzymają swoich stanowisk, no ale lepiej marudzić odstraszać innych a niech Pracodawca myśli że nikt tu nie przyjdzie pracować tylko ja tu będę i basta i niech mnie po nogach całują!Kurcze ludzie co z wami?! Nadal twierdzę że HR powinien szukać pozytywnych życzliwych ludzi szanujących innych i świat HASCO LEK Potrzebujecie DOBREJ ENERGII!!!

Xter
@... 11.09.2018 14:57

Pracowałem u tych Januszybiznesu 9 miesięcy i to były zmarnowane 9 miesięcy. A ty "..." to co ? sroce z pod ogona wyskoczyłeś(aś) że tu wszystkich jedną miarką golisz? Może to właśnie Ty jesteś "spirytus movens"?

PZ

Niestety nie jestem z firmy więc pojęcia nie mam ile się tu zarabia myślę że odpowiednia na stanowiskach administracyjnych w zależności od odpowiedzialności i umiejętności 2500zł-2700zl netto uważam że pensja odpowiednia, na pakowalni 1900-2000 zł netto dla kogoś bez wykształcenia wyższego to też ok pensja.nie wiem zatem ile należy powiedzieć żeby dostać pracę? Dajcie jakieś wskazówki???

ggg
@PZ 11.09.2018 11:59

Przedstawiciel 3900 net, premii nie widziałem od kiedy tu jestem.

Naiwna
@ggg 11.09.2018 13:15

3900 netto ile pracujesz dziennie godzin, sobota niedziela wolna, masz auto służbowe?!Ja chciałabym tyle zarabiać!Poważnie dobra pensja nawet bez tej premii!!!A ja durna na rozmowie powiedziałam 2500 netto ale głupia jestem!!!

Prawie zrekrutowana:)

Dzień dobry! Wydaje mi się że firma nie ma tak naprawdę wolnych etatów tylko ciągle dając nowe ogłoszenia, pojawiają się na te same stanowiska średnio co trzy miesiące próbuje mobilizować już pracujących do lepszych wyników, według zasady, "patrz ilu na Twoje miejsce jest chętnych", na jednych działa na innych niekoniecznie. To nie wina HR, dziewczyny też wykonują tylko swoje obowiązki i starają się je wykonywać sumiennie, byłam również na rozmowie kwalifikacyjnej i mam dobre wspomnienia, pomimo tego że nie zostałam przyjęta, odniosłam wrażenie że moje wyższe wykształcenie, ilość kursów, znajomość języków była z kolei za wysoka do proponowanego stanowiska,które okazało się pracą na produkcji tak naprawdę. Mogłam skorzystać z potencjalnych znajomości ale uważam to osobiście za uwłaczjące i nieprofesjonalne. Nie chciałabym w ten sposób otrzymać pracy. I jeszcze jedno aplikowalam do tej firmy ze względu na ilość negatywnych opinii, POWAŻNIE, im więcej firma takowych posiada tym dla mnie wydaje się bardziej intrygująca i pożądana, ale nie miałam odwagi powiedzieć tego otwarcie Pani KLAUDII, żeby nikomu nie zrobić przykrości podczas przesympatycznej rozmowy kwalifikacyjnej. POZDRAWIAM i życzę Wszystkim samych sukcesów

Małgorzata J.
@Prawie zrekrutowana:) 09.09.2018 10:36

Etaty są wolne tylko stawki są jakie są ,już z góry wiedzą ile pieniędzy jest na dane stanowisko,liczą że przyjdzie łoś za drobne :) dlatego po pytaniu:ile by Pani/Pan chciała zarobić na danym stanowisku ,już osoba jest nieosiagalna ;) Hr ma swój schemat pytań,które są tendencyjne i nic nie wnoszą oprócz znudzenia na rozmowie ,takie same pytania miałam ja i mój kolega ,oddzwoniono z ofertą nie do przyjęcia dla nas .

cichy
@Prawie zrekrutowana:) 09.09.2018 10:36

A wydaje się nie którym, że negatywy to tu tylko frustraci piszą :) - i? proszę nie mam racji, jestem obłudnikiem, leniem, frustratem oszołomem i ... Pani "ac" niestety jest krótkowzroczna albo ma wyjątkowe szczęście (o ile to nie kolejny troll) trafiając do tak zgranego zespołu zadowolonych z pracy pracowników Hasco. Czasami patrzy się i nic nie widzi albo widzi się tylko to, co chce się zobaczyć. Bywa i tak, że ma się oczy szeroko "zamknięte".

AAAaaa
@Prawie zrekrutowana:) 09.09.2018 10:36

@Prawie zrekrutowana:) - napisała sama o sobie pani KLAUDIA. Żyg!

MEDYCZNY

OStatnio sie tam zatrudniłem to mi huydaya dali co ma 300 tys km przebiegu i wypalone dziury od papierosów w siedzeniach, spadam...

lary flint
@MEDYCZNY 08.09.2018 11:17

SKANDAL!!!

Autek
@lary flint 08.09.2018 11:20

Tak właśnie opiekują się flotą firmy -kolejna osoba od znajomego kobieta ,która nad tym nie panuje ,za każdym razem otrzymuje się auto niezatankowane ,gdy jesteś umówiony na spotkanie i zaczyna się sprzatanie auta po poprzedniku(syfiarzu)papierki,butelki etc... I jedź sobie zatankuj A na spotkanie spóźnisz się na bank ;) nikt nie potrafi odebrać auta ,nikt tego nie pilnuje,chaos ....koleżance auto stanęło gdzie s w polu problem z silnikiem,kto takie samochody wydaje!!! Ale luz przecież to normalka :)

AŚKA

Praca dla spolek tej grupy to straszne doświadczenie. Wartościowi pracownicy bez względu na doświadczenie i poziom stanowiska zmieniają pracę szybciej niż zakładali bez względu na poziom stanowiska na jakim pracują. Dotyczy to zarówno osób pracujących w centrali jaki w spółkach zależnych czy też pracowników terenowych. Prawdą jest także fakt płacenia pensji poniżej pensji rynkowych dla każdego ze stanowisk. Efektem powyższej sytuacji jest konieczność po zatrudnieniu pracy ze współpracownikami którzy nie tylko są nie zadowoleni ze swej pracy lecz także posiadający mniejsze kwalifikacji niż potrzebne dla danego stanowiska. Męczyłam się tam 2,5 roku i mam dość.

Ares

Ciekawi mnie jakie "kwalifikacje" trzeba posiadać, żeby chociaż wzbudzić zainteresowanie sz.p. HR z Hasco, na chociażby jeden telefon, by bliżej poznać kandydata.. Aplikowałem kilka razy na stanowisko produkcyjne i ani razu nie otrzymałem telefonu.. Aż tyle ludzi aplikuje na te stanowiska, że jest taka... selekcja? Czy po prostu kto pierwszy ten lepszy.. Podobno teraz jest rynek pracownika.. A mam wrażenie, że ta firma nadal ma błędne spostrzeżenie, że na jedno stanowisko jest 20 chętnych...

ac
@cichy 31.08.2018 19:47

Innej odpowiedzi trudno sie było spodziewać od takiej osoby jak Ty. Śmiej się dalej, lepsze to niż zalewanie się własną żółcią. Do roboty codziennie wstajesz, kasę pierwszego bierzesz, nie przepracowujesz się, ale pracodawcy i pracowników nie tolerujesz, obsmarowujesz na forum. Obłuda i lenistwo, okraszone frustracją. Takim nigdy nikt nie dogodził, bo szklanka jest zawsze od połowy pusta, a zupa za słona. Co ciekawe, większość ludzi, z którymi pracuję ma zupełnie odmienne zdanie na temat pracy w Hasco i mimo "10 fakultetów", znajomości języków obcych i możliwości zmiany pracy - chcą tu dalej pracować, i nie piszę o "rodzinie" i "znajomych" pracodawcy, tylko "zwykłych" pracownikach, z którymi ty najpewniej nie masz do czynienia.

............................
@cichy 29.08.2018 19:42

nie ma kompleksów to prawda biorą osoby które mają małe oczekiwania i nie chcą się rozwijać są wierne jak pies a prawda jest taka że na 10 pracowników w rozmowie nada się 8 ale ludzie uciekają bo widzą co sie dzieje ogólnie nie ma nic skomplikowanego ale ze nowy odwala robotę za starszych pracowników to lipa

TVN

Czy ktoś może coś napisać o stanowiskach managerskich w firmie - szukają dyrektora.

Ghryyff
@TVN 20.08.2018 19:53

Pidobno wszyscy uciekaja z tego kolchozu.

Kulafon

Pracowałem w Hasco w tamtym roku. Co do rekrutacji. Wszystko odbyło się jak należy. O stawce, premiach i wszystkim o czym chciałem się dowiedzieć dowiedziałem się na rozmowie kwalifikacyjnej. Sama rozmowa faktycznie bezstresowa i konkretna. Dział HR bardzo pomocny. Panie zawsze służyły pomocą, a kiedy odchodziłem - co mnie zaskoczyło - również udzielono mi wszelkich niezbędnych informacji. Udzielono pomocy kiedy miałem problemy przy zbieraniu podpisów do "obiegówki", a to wszystko z uśmiechem na twarzy. Dział HR mega plus! Co do samej pracy. Jeżeli chodzi o kadrę kierowniczą to sam kierownik był naprawdę w porządku (chyba miałem szczęście xD).Obiektywny i konkretny, ale mistrz zmianowy? Masakra :). Dobrze sobie radziłem z wyrabianiem norm na produkcji i z samą pracą, ale zawsze ktoś miał jakieś pretensje. Od razu wam mówię, nie ma po co się starać. Denerwowało mnie podejście pracowników którzy nie chcieli po prostu przekazywać wiedzy. Trzeba było uczyć się błędach, których dało się w prosty sposób uniknąć. Padały teksty typu: "mi tego nikt nie pokazywał", "specjalnie Ci nie mówię jak to zrobić żebyś lepiej zapamiętał". No i to tyle. Popracowałem parę miesięcy, dostałem żenującą podwyżkę i dałem wypowiedzenie.

ByłyPracownik
@Kulafon 07.05.2018 18:35

Podpisywanie obiegówki nie jest żadnym obowiązkiem zwalniającego się pracownika. Nie ma prawnego zobowiązania do podpisywania jakiejkolwiek obiegówki. Składasz wypowiedzenie i na koniec dnia pracy wychodzisz. Mało pracowników o tym wie. Ja też dowiedziałem się za późno.

Kuba
@ByłyPracownik 20.08.2018 14:55

Dokładnie -To powinien wykonać dział hr -zdobyc podpisy na obiegowce,kto to widzial zeby pracownik -latal po budynkach firmy !! Tylko w tej firmie :)

lol
@Kuba 23.08.2018 13:30

Zdajecie sobie, że praktycznie w każdej większej firmie produkcyjnej uzupełnianie kart obiegowych należy do pracownika? Więc no nie za bardzo "tylko w tej firmie", bo praktycznie we wszystkich musisz obiegówkę zrobić. Trzeba i tyle, koniec dyskusji.

Gall Anonim

Pracuje w tej firmie ponad 10 lat. Jedno Wam napiszę - omijajcie ją z daleka! No chyba, że macie rodzinę na wyższych stanowiskach. Firma była jest i będzie na rynku bo jak nie Polacy to Ukraińcy będą pracować. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie - jest nie adekwatne to posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Porobili tzw. Grupy operatorskie i nie uwzględniają stażu pracy oraz osiągniętego wykfalifikowania. Nowy pracownik może zarabiać po 2 latach tyle samo co pracownik, który pracuje nawet 20 lat! Parking - szkoda pisać, ludzie i tak parkują po krzakach. Stołówka firmowa - tylko dla ludzi z biurowca, "zwykły" pracownik nie ma tam nawet dostępu. Co do ludzi na wyższych stanowiskach, totalna nie kompetencja i brak znajomości procesu produkcyjnego. Ale trzymają takich i dają im kasę za nic! Jednym zdaniem. Jak mieszkasz blisko i chcesz sobie dorobić to polecam ( nie pokazuje że umjesz pracować bo i tak tego nikt nie docenia) .

sknera

a w firmie jest możliwość wypracowania nadgodzin i czy wypłacają je w terminie?

hiszpanka
@sknera 20.08.2018 08:33

Nie ma nadgodzin. Możesz zrobić ale musisz potem odebrać wolne

cichy
@sknera 20.08.2018 08:33

I do tego wolne odbierasz 1 do 1.

Małgorzata

Dzień dobry, Czy w siedzibie w Siechnicach rekrutują Państwo na inne stanowiska niż te związane z produkcją? Mam na myśli działy związane ze sprzedażą, obsługą zleceń lub logistyką. Z góry dziękuję za odpowiedz.

Pomocnik
@Małgorzata 13.08.2018 11:01

Nie ponieważ jest to zakład produkcyjny A inne stanowiska są już obsadzone przez matki żony i kochanki,oraz moherowe berety i dinozaury ;)

zainteresowana

Witam czy ktoś z obecnie pracujących w Hasco może dać info jakie warunki pracy na stanowisku przedstawiciel apteczny, tylko proszę o miarę rzetelne informacje ,jaka flota ,narzędzia , budżetu czy realny plan

Colt
@zainteresowana 16.08.2018 11:00

Warunki pracy są takie że kto się przyjmuje na przedstawiciela to za chwilę odnajduje się w innej firmie ;)

Vr46dread

Witam byłem w tym tygodniu na rozmowie o prace , pokoi w którym mnie przyjęto (1m x 3m) trochę odstraszył ale pomimo to zaproponowano mi prace jako Operator Urządzeń stawka 3000 zł brutto plus niby 20% premi i dodatek za nocki , tu pojawia się moje pytanie do pracowników czy tak premia jest zawsze czy tylko to tak ładnie wyglada na papierku a w rzeczywistości dostaje się 0-5% ?? Będę wdzieczny za odpowiedzi

muh
@Vr46dread 03.08.2018 12:02

Tak, premie 20% dostajesz zawsze kiedy pracujesz. Tylko jak cie nie ma bo masz L4 to premii nie dostaniesz.

cichy
@muh 03.08.2018 14:22

Nie zawsze, to jest premia uznaniowa i nigdy nie wiesz czy dostałeś(aś) a jak nie to dla czego :(

Haslo
@Vr46dread 03.08.2018 12:02

To o premii tylko ustnie ,jeżeli chodzisz,nie podpadniesz(A można za wszystko i nic)jest na gębę ,gdzie indziej oferują więcej zobacz ogłoszenia są tylko 2 zmiany etc..

Nicola

Witam, gdzie w Łodzi mieści się siedziba Producencka Centrala Farmaceutyczna PROCEFAR Sp. z o.o.?

Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.
@Nicola 04.08.2018 09:03

Dzień dobry, siedziba PROCEFARU w Łodzi mieści się przy ul. Kilińskiego 230. Pozdrawiamy serdecznie Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.

Marcoss

Obrzydliwa firma. Zgnoić, zinwigilować, zrównać z ziemią a na końcu zapłacić najmniej jak tylko się da. Gdyby każda firma miała takie podejście do pracownika to każdy zarabiałby najniższą krajową. No oczywiście poza leśnymi dziadami. Nepotyzm i kumoterstwo w tej firmie sprawia, że nie chce się pracować a pensje że nie chce się żyć. No cóż, nikt tak Polaka nie zgnoi jak drugi Polak.

............................
@Marcoss 02.07.2018 20:35

ile teraz zarabia operator i jak wygląda praca

Dział HR, PPF Hasco-Lek S.A.
@Marcoss 02.07.2018 20:35

Szanowny Panie, stale zachęcamy naszych pracowników do tego, by wszelkie nieprawidłowości w pracy i funkcjonowaniu firmy zgłaszali swoich kierowników, a jeśli to niemożliwe, to wprost do Działu HR. Do każdej takiej sprawy podchodzimy indywidualnie i staramy się wspólnie rozwiązać wszelkie zgłaszane do nas problemy. Trudno też oceniać całokształt funkcjonowania firmy przez pracę w tylko jednym dziale, gdzie na negatywną ocenę może rzutować np. atmosfera w zespole albo nieporozumienia z przełożonym. Zatrudniamy ponad 1500 osób i praca w każdym departamencie wygląda nieco inaczej. Pensje pracowników również zależne są od ich doświadczenia zawodowego. Jeśli jest Pan nadal naszym pracownikiem serdecznie prosimy o kontakt z Działem HR, a postaramy się pomóc. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

Bystry
@Marcoss 02.07.2018 20:35

Jeżeli firma "gnoi" to trzeba zgłosić to nie do HRów tylko do Państwowej Inspekcji Pracy jako mobing a następnie pozwać firmę do sądu o odszkodowanie. Najlepiej zrobic pozew zbiorowy i się tego nie bać. Możesz paść ofiarą mobingu i nawet o tym nie wiedzieć. Wszelkie "gnojenia" są prawnie niedopuszczane przez kodeks pracy i trzeba z tym walczyć. W żadnym wypadku do HRu z tym nie idź, bo HRy to są działy wspierające wyzyskiwacza (tj. pracodawcę).

Quki
@Bystry 04.07.2018 14:08

W tych HR też pracują ludzie. Nie zapominaj o tym. Mają rodziny, kredyty i inne zobowiązania. Występują w wyjątkowo niewdzięcznej roli robiąc dobra minę do złej gry. W firmie właścicielskiej panem i władcą był i zawsze będzie jeden człowiek. A choćbyś w działach pozatrudnial miliony dobrych ludzi, toni tak nie unikniesz tego, że rękami tych ludzi ten pan zawsze zrealizuje swoje widzimisię. Najlepsza rada dla tych, którzy czują się oszukani i zaszczuci jest odejście stamtąd i dochodzenie swoich praw w sądzie pracy.

Aha aha
@Quki 05.07.2018 17:08

Jasne, już Sądy czekają żeby bronić pracowników

Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.
@Aha aha 05.07.2018 17:39

Drodzy Państwo, my nadal będziemy zachęcać do przedstawiania podobnych spraw najpierw Działowi HR. Firma nie jest mitycznym molochem, który dręczy pracowników, jak w jakimś hollywoodzkim firmie o potworach. Jeśli zdarzają się takie przypadki, to jest to niewłaściwe zachowanie któregoś z pracowników. My jesteśmy tutaj też po to, by wszelkie wewnętrzne konflikty rozwiązywać na Waszą korzyść. Jeśli tylko zauważycie Państwo jakiekolwiek zachowania przełożonych albo współpracowników noszące znamiona mobbingu, mówcie nam o tym jak najszybciej. Jak możemy rozwiązywać takie sprawy, jeśli dajecie na nie swoje milczące przyzwolenie? Oczywiście każdy pracownik ma prawo udać się do sądu pracy, jeśli inne środki zawiodły i sąd w takich przypadkach staje po stronie poszkodowanego. Czasem jednak wiele spraw można rozwiązać w inny sposób, do czego Was zachęcamy, bo jesteśmy tu dla Was. Pozdrawiamy serdecznie Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.

Co za tekst
@Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A. 06.07.2018 10:48

"Firma nie jest mitycznym molochem, który dręczy pracowników, jak w jakimś hollywoodzkim firmie o potworach." Bicz plis, co za tekst. "Jeśli zdarzają się takie przypadki, to jest to niewłaściwe zachowanie któregoś z pracowników". A jeśli to zachowanie któregoś z właścicieli, to co? Nadal to rozwiążecie na naszą korzyść?!

Aha aha
@Co za tekst 09.07.2018 21:33

Dzięki za reakcję :) No tak to właśnie wygląda….........

anonymous
@Co za tekst 09.07.2018 21:33

A ty jesteś dręczony czy innych dręczysz? Bo jak piszesz o ludziach bicz to widać jaki masz szacunek do ludzi

Co za tekst
@anonymous 10.07.2018 10:51

Nikogo od plaż nie wyzywam, bez obaw. Szacunek do ludzi również posiadam, podobnie jak wrażliwość estetyczną na słabe teksty i propagande hrów;) A jeśli pracujesz w Hasco, to wiesz o czy mowie.

Magadata

Do dzialu HR grupy HASCO: Korzystacie z systemu rekrutacyjnego firmy TRAFFIT Sp. z o.o. w 81-451 Gdyni. ktora oferuje m. in. nastepujace uslugi: "TRAFFIT sam przeczyta CVki kandydatów, oceni ich oraz zaproponuje Ci kandydatów, o których mogłeś zapomnieć" Pytanie: czy korzystacie z tej wlasnie uslugi firmy TRAFFIT ?

Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.
@Magadata 05.07.2018 18:25

Dzień dobry, tak, korzystamy z systemu Traffit, bo dzięki niemu możemy znacznie usprawnić nasze procesy rekrutacyjne. Proszę jednak nie dać się zwieść tekstom reklamowym na stronie firmy. Wbrew temu barwnemu opisowi Traffit nie oferuje usług na poziomie sztucznej inteligencji, która jest w stanie podejmować jakiekolwiek integralne decyzje. Jedyne co robi, to agreguje dane o kandydatach i na podstawie słów kluczy pokazuje ich aplikacje również w innych procesach rekrutacyjnych niż ten, na który wysłali swoje CV (o ile wyrazili na to zgodę). Funkcja ta pozwala zatem zwielokrotniać szansę kandydata na zatrudnienie. Nadal każde przesłane do nas CV czytają żywi ludzie - profesjonalni rekruterzy – którzy opiekują się rekrutacjami na określone stanowiska. Nikt nam nie podpowiada, który kandydat nadaje się bardziej na dane stanowisko. Takie decyzje podejmowane są indywidualnie na bazie wcześniejszego doświadczenia kandydata i wymaganych umiejętności przez doświadczonych pracowników Działu HR. Pozdrawiamy serdecznie Dział HR, PPF HASCO-LEK S.A.

Zainteresowany

W sieci pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika ds. sieci aptecznych, na wiele lokalizacji, na jaki socjal można liczyć na tym stanowisku? Jaka flota i jakie widełki finansowe? Dzięki za ewentualne info

Bystry
@Dział HR, PPF Hasco-Lek S.A. 03.07.2018 12:48

Szanowna HRowska biurwo, Zrobiłaś kopiuj-wklej i wkleiłaś 2 razy to samo mimo, że forumowicze o inne sprawy pytali. Właśnie po takim czymś widać jak poważnym działem jest HR i czego można spodziewać się po osobach tam pracujących.

DZIAŁ HR, PPF HASCO-LEK S.A.
@Bystry 04.07.2018 20:59

Szanowny Panie Bystry, mam taki zwyczaj, że zanim coś opublikuję, wcześniej staram się tekst zredagować w Wordzie, by był jak najbardziej czytelny dla odbiorcy. Dodając odpowiedź na tym portalu, wstawiłam go w niewłaściwym miejscu, dlatego później ponownie umieściłam go pod odpowiednim wpisem. Nie ma tu możliwości usuwania wpisów, więc nie mogłam tego zrobić i tak pozostał w dwóch miejscach. Kto jest bez winy i nie ma na koncie żadnej drobnej pomyłki, niech pierwszy rzuci kamieniem. Nie ma to nic wspólnego z profesjonalizmem, czy jego brakiem. Pan natomiast użył słowa „biurwa”, które oznacza „nieuprzejmą lub niekompetentną urzędniczkę”. Nie jestem urzędniczką i jeśli w moim wpisie znalazł Pan ślady nieuprzejmości, czy niekompetencji, to proszę mi je wskazać. Nie wiem dlaczego tak trudno Panu uwierzyć, że zależy nam na każdym naszym pracowniku. Jeśli pracuje Pan u nas i kiedykolwiek był w naszym pokoju, to doskonale Pan musi o tym wiedzieć. Nie widzę zatem powodu do obrzucania nieuprzejmościami osoby, której nawet nie miał Pan okazji poznać. W imieniu całego Działu HR życzę Panu wszystkiego dobrego :)

Bystry

Skąd Pan Han wziął pieniądze (kapitał) na założenie firmy w latach 80 tych? Czy firma została założona legalnie?

anticomunistico
@Bystry 04.07.2018 14:18

Tak jak D.Trump - doszedł do wszystkiego sam... z pomocą małej pożyczki od taty w wysokości 1 mln $.xD

amen

Na stronie firmowej jest oferta pracy na stanowisko Młodszy Technolog. Czy jest to prawdziwe zapotrzebowanie firmy czy kolejna oferta dla picu, żeby tylko podnieść znaczenie firmy? Warto aplikować czy jest to stanowisko już z góry obsadzone przez znajomego prezesa?

cichy
@amen 29.06.2018 01:13

Tego chyba Ci tu nikt nie powie na 100% ani na 50 %, ale po lekturze tylko tej jednej strony postów - nie miał bym większych wątpliwości.

Dział HR, PPF Hasco-Lek S.A.
@amen 29.06.2018 01:13

Szanowny Panie, traktujemy poważnie naszych kandydatów i nie marnujemy czasu osób, które do nas aplikują. Nie marnujemy też swojego czasu na tworzenie i umieszczanie w sieci ogłoszeń o pracę, które ogłoszeniami o pracę nie są (kto tak właściwie robi?). Jesteśmy firmą farmaceutyczną, więc wydaje się być naturalne, że poszukujemy osób do działu technologicznego, który jest jednym z kluczowych w naszej firmie. Gdyby nasze poszukiwania pracowników mogły opierać się na obsadzaniu stanowisk znajomymi prezesa, to znacznie ułatwiłoby to naszą pracę i diametralnie przyspieszyło procesy zatrudniania. Funkcjonujemy jednak jak każda inna firma i pozyskujemy kandydatów z rynku pracy na podstawie przesłanych do nas aplikacji. Serdecznie zachęcamy do wysłania swojego CV, a jeśli ma Pan jeszcze jakieś wątpliwości, to zachęcamy również do kontaktu telefonicznego (dane kontaktowe znajdują się na naszej stronie). Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

Kris

Większość negatywnych opinii pochodzi od ludzi którzy nie przepracowali nawet roku w tej firmie i nie mogli ogarnąć biurokracji która w każdej firmie jest standardem lecz w firmie farmaceutycznej jest jej dużo więcej. Raporty produkcji , pakowania itd. wiadomo ludzie którzy pracują już kilka, kilkanaście lat albo i więcej są przyzwyczajeni bo dochodzi czasami nowy dokument ale dla nowych pracowników niestety to czasami zbyt dużo. Na obecna chwile hasco jak każda firma ma plusy i minusy ale najważniejsze jest to ze jest wypłacalna na czas co niestety w wielu firmach bywa problemem. Jak pracowali korzystali z benefitów oraz majówek i wczasów za psie pieniądze dla siebie i rodziny a teraz tylko narzekają. Pozdrawiam

cichy
@Kris 28.05.2018 16:46

Niestety kol. Kris ale w Hasco nie dostaniesz dofinansowania do wczasów dla żony (pracującej w innej firmie) dzieci powyżej 15 roku życia czy innych bliskich z rodziny, więc nie wprowadzaj w błąd, że tu można za "psie pieniądze" wypocząć z rodziną! Być może jesteś miłośnikiem komunistycznych klimatów wczasów z lat 80-tych, ale wielu tego nie kręci.

Natka
@cichy 04.06.2018 23:23

Szczerze ? Na obecną chwilę nie widzę żadnych plusów a pracuję ponad 4 lata ... Tak źle tu jeszcze nie było :(

Tomek

Witam, chciałbym dowiedzieć się na temat pracy jako PM. Interesują mnie takie rzeczy jak : ilość wizyt, flota, benefity , wynagrodzenie, atmosfera. Proszę o rzetelną odpowiedz. Z góry dziękuje.

Wrocek

Nowy dyrektor się pojawił jakieś zmiany?

Maniek
@Wrocek 16.05.2018 13:34

Pan KB już nie pracuje?

XXX

Pod koniec roku 2017 byłam na rozmowie o pracę, a w zasadzie praktyki w dziale archiwum. Koniec końców na rozmowie okazało się, że to wcale nie w ramach praktyk a praca na umowę zlecenie - stawka oczywiście tajemnicą, a sama praca miała polegać na przenoszeniu kartonów ze starego na nowe archiwum, pani wyraznie dala do zrozumienia, ze szukaja jakiegos chlopa. Rozmowa rekrutacyjna odbyla sie w pokoju, a raczej kanciapie 1x1. Bardzo sie zawiodlam na tak rozbudowanej firmie, tyle lat na rynku a takie swinstwa w ogloszeniach. Trzeba bylo napisac ze poszukujecie pracownika fizycznego. Cale szczescie od razu na rozmowie zrezygnowalam.

XYZ
@XXX 04.05.2018 18:58

To ciekawe, że od stycznia pracuje tam jakaś nowa Pani :P

Xxx
@XYZ 07.05.2018 16:08

Może chłop już przeniósł kartony to zatrudnili kobietę, nie wiem, pracowałam wcześniej jako pracownik fizyczny więc nie odstraszyło mnie to, ale fakt faktem co innego w ogłoszeniu a co innego na rozmowie

x

Nie ma na rynku chyba drugiej takiej firmy. Marne zarządzanie, a właściwie jego brak (zasługa obsadzania kierowniczych stanowisk rodziną i znajomymi bez jakichkolwiek kompetencji), marnotrawstwo zasobów, traktowanie pracownika jak wyrobnika, który ma przyjść, siedzieć na (usunięte przez administratora) i robić, robić, robić, najlepiej za minimalną (a szkoda, że nie bardzo da się płacić mniej) i nisko kłaniać się Panu i Władcy co z łaską mu dał pracę. Jedyne, co w tej firmie działa dobrze to szeroko rozwinięte mechanizmy kontroli pracownika, bo przecież ten nierób i darmozjad na pewno się obija, kradnie i mataczy, mimo, że wrzucono już na niego obowiązki dwóch innych osób. Podobno kiedyś było lepiej, co wyjaśnia dlaczego tyle osób pracuje po wiele lat. Ale już zaczęli uciekać w podskokach.

abc
@cichy 03.05.2018 00:29

Nie jest proste zmienić pracę, ale trzeba coś zrobić w kierunku zmiany a nie tylko ciągle narzekać i użalać się nad sobą. Widać tak Ci jest wygodnie i bezpiecznie, więc ciesz się tym co masz, albo szukaj czegoś lepszego. Ciągle niezadowolony pracownik, narzekający , szukający we wszystkim podstępu i dziury w całym jest tolerowany ale też do czasu.

cichy
@abc 03.05.2018 16:12

... wygodnie nie ale bezpiecznie tak. Jak będziesz miał co najmniej 20 -30 lat stażu pracy jako pracownik, rodzinę i dom na utrzymaniu, nauczysz się pokory i rozsądnego podejścia do jakichkolwiek zmian. Że są tacy co narzekają? a co, mają się cieszyć, że mu pracodawca dokłada i dokłada wciąż nowych obowiązków nie zmieniając pensji i do tego jeszcze np. zmienia miejsce pracy? Jeżeli Ty tak lubisz to musisz być masochistą. Jak pracodawca zmieni podejście do pracownika na lepszą, to na pewno taką informację znajdziesz tutaj. I właśnie przy okazji zdradzę Ci i innym niedoszłym pracownikom, że coś drgnęło na lepsze w stosunkach pracodawca - pracownik ale jak to się zakończy to się okaże. Na razie są jakieś rozważania jak poprawić motywację do lepszej pracy, absencję i domotywowanie zaangażowanych (finansowe). O ile dobrze pamiętam za dawnej komuny już coś podobnego było a jaki był efekt ... spore grono Polaków zna efekty.

ziom

nie dają odpowiedzi zwrotnych po rekrutacji. słabe, jak na tak dużą firmę...i nie było to stanowisko na produkcję...

Magda
@ziom 06.02.2018 16:26

Potwierdzam, również usłyszałam słowa ''niezależnie od decyzji zostanie pani poinformowana o wyniku rekrutacji'' a do tej pory cisza. W tak dużej firmie lekceważenie potencjalnego pracownia nie powinno miec miejsca.

jutko4

Nie wiem , ale jakoś się pracuje. Jest rożnie jak wszędzie.

bea

Być może właśnie za sprawą "internetu" lub innego powodu coś jednak zaczęło się zmieniać na lepsze - Hasco wreszcie buduje parking dla pracowników. Jeżeli na tę "jaskółkę" pracownicy czekali 18 lat, to pozostaje mi i wszystkim pracownikom PPF HASCO-LEK wraz z pozostałymi spółkami życzyć duuuużo cierpliwości.

DonPedro1980@onet.pl
@bea 11.04.2017 13:54

Normalnie nie mogę uwierzyć. Bea Ty jesteś na etacie hejtera przeciw Hasco? Wiecznie wszystko negujesz jakby Hasco był najgorszym pracodawcą na świecie. Przedstaw swoją sytuacje zawodowa. Opisz co robisz lub robiłaś w Hasco. Z przyjemnością poczytam.

bea
@DonPedro1980@onet.pl 14.04.2017 07:52

Wierzyć mi się nie chce, że tylu ludzi nie umie czytać ze zrozumieniem. Czy ja napisałam, że "Hasco" jest najgorszą firmą? Owszem wylewam kubeł pomyj na firmę, chociaż nie wszyscy w tej firmie na to zasługują, ale często tylko to zmusza do trzeźwego spojrzenia na sytuację i poprawę. Tu, na tym portalu piszemy o tym co nam się podoba lub nie w firmach. Ja i wiele innych osób, którym nie jest obojętne w jakich warunkach pracują "wylaliśmy swoją żółć" na pracodawcę za "grzechy" jakich się pracodawca dopuszcza wobec pracowników. Skoro jesteś tak zauroczony firmą i wydaje Ci się, że My - hejtujący - nie mamy racji, jesteśmy w błędzie, to co takiego dobrego jest w "Hasco", że jej tak bronisz? Sam fakt, że pracuje się w niej na normalną umowę a pensja (średnio chyba poniżej krajowej) jest co miesiąc na czas na koncie to nie wystarczy, by zasłonić nimi pozostałe grzechy "Hasco". Niestety nie zadowolę Cię informacjami o mnie czy o mojej roli w "Hasco", bo tak jak niedawna "ankieta zadowolenia" miała być anonimowa, okazała się być wielką konspiracją albo kogoś z zarządu albo na jego polecenie, by wyłowić wszystkich niezadowolonych. Ankieta była tendencyjna i naprowadzająca w wynikach na konkretnego autora z niewielkim marginesem błędu, a ta on-line to już kompletna inwigilacja - każdy korzystający z takiej opcji mógł być bezbłędnie spersonalizowany i namierzony (zatopiony :( ). Błąd w dobrej wierze? To jest zagrywka fair? Błędów - grzechów "Hasco" mogłabym przytaczać znacznie więcej ale i tak zaraz usłyszę (przeczytam) masę krytycznych uwag w obronie "Hasco". Zaraz będą padały uwagi: "nie podoba się, to zmień firmę" - to jest OK? to jest dobre rozwiązanie? Być może dla niektórych tak, ale nie wszyscy mają taki komfort. Który z tych "dobrych" i przyszłych potencjalnie pracodawców zechce czekać 3 miesiące na nowego pracownika? Ponawiam: Czym "Hasco" miałoby sobie zasłużyć na super dobrą albo tylko dobrą opinię jako pracodawca? P.S. O dobrych firmach nie pisze się na forach, bo i po co. Albo ukrywa się to w tajemnicy by nikt inny nie wygryzł Nas z takiej firmy, albo nikt nie czuje takiej potrzeby dzielenia się swoim szczęściem.

xing
@bea 14.04.2017 12:33

To prawda, umowa o pracę + wypłacane na czas wynagrodzenie to nie jest coś niezwykłego, tylko zakichany obowiązek pracodawcy. W dobie kapitalizmu i galopującej konkurencji firma musi wyróżniać się czymś na tle pozostałych. Ta wyróżnia się.. tym, że za niedługo znajdzie się na szarym końcu wszystkiego. Ale czego chcieć od człowieka, któremu kasa przysłoniła widoki. Kasa nie idzie w parze z klasą. Tam ciągle nie chce się pamiętać, że rękami innych ludzi wypracowuje się ten swój zacny majątek. Nie ma tam także pomysłu na optymalizację, uproszczenie - bo po co? Wszystko jest pomyślane tak, aby nadzór nad każdym był jak najszerszy, a dlaczego - bo każdy w Hasco jest uważany za złodzieja i oszusta. I to jest smutne, bo jak ktoś ma taki obraz drugiego człowieka w głowie, to choćbyś się skichał - nie przeskoczysz. Najzabawniejsze jest to, że takie określenia lubi się przypisywać szaremu człowiekowi, który nic tam nie może... za to nikt nie spojrzy na najbliżej usytuowaną "koronowanej głowy" burżuazję. I to ciągłe przekonanie, że się da każdego kimś innym zastąpić..Czy widzicie pod bramą tej "kluczowej w Europie środkowej firmy" tłumy? Chyba sama ilość ofert pracy świadczy o tym, jaka jest tam rotacja. A za ten sławetny parking, co to niby się buduje nieopodal, zapewne będą pobierane opłaty.

BYŁY PRACOWNIK
@xing 17.04.2017 17:59

PARKING ZWANY CHASZCZOLEKIEM:)

Dea
@bea 14.04.2017 12:33

Rzeczywiście, to jest miejsce do pisania dobrych i złych rzeczy. To skoro uważasz, ze firma nie jest taka zła, czemu piszesz tylko złe rzeczy, a o dobrych jakoś ci się nie chce.

Ewan
@BYŁY PRACOWNIK 18.02.2018 15:40

Aha, a jak będzie marmurowy, to napiszesz, że jest za ślisko. Ha ha ha.

cichy
@DonPedro1980@onet.pl 14.04.2017 07:52

Z pewnych względów dawno się tutaj nie udzielałem, ale nie mogłem zostawić tego tematu bez mojego "3 grosze". @DonPedro... jak Ci się wydaje, hipotetycznie załóżmy, że to Ty jesteś pod nickiem @Bea, pracujesz w firmie od kilku czy kilkunastu lat, której "przypinasz łatkę" na tym portalu i podajesz swoje pełne dossier (jak to sugerujesz w swoim życzeniu), to jak myślisz ? jak długo popracowałbyś jeszcze w tej firmie, nim byś został wykopany dyscyplinarnie, bo przecież idioci w HR nie pracują i potrafią po tego typu namiarach trafić bardzo precyzyjnie. Jakiś czas temu kogoś w Hasco bardzo ubodło to, że o firmie źle się mówi a atmosfera jest nie ciekawa i zrobili "niby" anonimową ankietę (pisemną) - pytania tendencyjne i naprowadzające a pomyłka co do namierzenia autora opinii była wykluczona i tak samo wersja online dla posiadających firmową skrzynkę mailową (w linkach do strony ankiety-online spersonalizowany i niepowtarzalny nr ID). Wiedząc o sposobach "nagonki i osaczania" podałbyś te wszystkie informacje? Gratuluję intuicji.

cichy
@Ewan 07.03.2018 13:15

Przyjedź pod HASCO a właściwie za Hasco i zobacz ten sławetny były ale i nadal używany parking "chaszczolek" a potem możesz się tu naśmiewać, tylko nie wiem już z kogo, bo na pewno przejdzie Ci ochota na naśmiewanie się z pracowników.

Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
@cichy 22.03.2018 21:23

Szanowny Panie, wolność słowa jest bardzo cenną wartością, dlatego też nie usuwamy z tej strony komentarzy ani ich nie modyfikujemy. Rozumiemy, że pracownicy potrzebują takiego miejsca, gdzie anonimowo mogliby wyrazić swoją opinię i szanujemy to. Jednocześnie prosilibyśmy także o Państwa szacunek, w Dziale HR pracują tacy sami ludzie, jak we wszystkich innych działach i staramy się wykonywać naszą pracę jak najlepiej. Wśród naszych obowiązków nie znajduje się jednak śledzenie i nękanie pracowników, a wręcz przeciwnie, robimy co w naszej mocy, by pracowało się Państwu jak najlepiej. Odnośnie wspomnianej ankiety, miała ona charakter dobrowolny, można było ją wypełnić online lub papierowo wrzucając ją później do jednej z kilku urn na terenie zakładu. Osoby, które nie miały na to ochoty nie wypełniały danych dotyczących Pionów/Działów w których pracują oraz innych informacji „identyfikujących”, czyli metryczki, która jest standardowym elementem każdej ankiety. Ankieta była przeprowadzana przez firmę zewnętrzną, a my nie mieliśmy dostępu do papierowych ani do elektronicznych danych, do czego zobowiązywała nas podpisana z tą firmą umowa i o czym informowaliśmy naszych pracowników. Po zakończeniu ankiety nie został zwolniony żaden pracownik (choć większość wypełniła metryczkę), naszych pracowników nie spotkały także żadne represje. Dzięki pozyskanym od pracowników informacji mogliśmy natomiast wprowadzić kilka pozytywnych zmian w firmie, które może rzeczywiście nie dla wszystkich są widoczne. Serdecznie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem HR w razie jakichkolwiek nieprawidłowości w firmie (można to robić osobiście lub anonimowo zostawiając informacje w skrzynkach rozlokowanych na terenie firmy lub w dowolny inny sposób). Staramy się pomóc w każdej sprawie, która zostanie do nas zgłoszona. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek. S.A.

Zostaw opinię o PPF Hasco-Lek S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPF Hasco-Lek S.A.