PPF Hasco-Lek

2.1/5

• Dlaczego warto z nami pracować?
  • Proces rekrutacji

Dlaczego warto z nami pracować?

Proces rekrutacji

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o PPF Hasco-Lek S.A.

Opinie o PPF Hasco-Lek Wrocław

Nie przegap nowości o PPF Hasco-Lek S.A.!

04.07.2024 08:01

Dzień dobry!

Cieszymy się, że do nas trafił_ś!
    Zachęcamy do zadawania pytań i dzielenia się swoją opinią. Wierzymy, że Twoje spostrzeżenia pomogą nam usprawnić funkcjonowanie naszej organizacji. Równocześnie prosimy o utrzymanie merytorycznego poziomu wypowiedzi na forum – wpisy, które będą naruszały regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Zapraszamy do zapoznania się z poszczególnymi zakładkami, w których znajdziesz więcej informacjio naszej firmie, dlaczego z nami współpracować oraz o procesie rekrutacyjnym. Jeśli nie znajdziesz tutaj odpowiedzi na interesujące Cię kwestie, zachęcamy do kontaktu z naszym Działem HR: [email protected].

Pozdrawiamy!
    Gabriela

17.08.2024 14:45

Młodszy operator produkcji ma w ofercie wpisana jedynie stała podstawę. Jakie sa szanse żeby na start mieć parę stówek więcej niż minimalna krajowa?

19.08.2024 11:03

Wynagrodzenie zasadnicze na stanowisku młodszego operatora produkcji zaczyna się od 5000 zł/brutto. Do tego są możliwe premie i dodatki do wypłaty.
    Marta

16.07.2024 14:06

Swego czasu widziałam wakat dla asystentki ds. administracyjno - biurowych. Mogę liczyć na solidny i pewny onboarding na początku i wsparcie w późniejszym czasie? Zespół jest życzliwy pod względem wdrożenia nowych osób?

17.07.2024 11:29

Dbamy o naszych pracowników niezależnie czy są nowi w organizacji, czy już jakiś czas współpracujemy. Na początku Twojej kariery w naszej firmie zapewniamy szkolenie wprowadzające, a na dalszych etapach zatrudnienia zawsze służymy pomocą i wsparciem.

Revlon

02.07.2026 22:11

Jaka flota jest do dyspozycji PM,możliwość korzystania prywatnie? atmosfera pracy. będę wdzięczny za informacje.
    #PrzedstawicielMedyczny

Lipa

18.06.2026 18:53

Czy istnieje dofinansowanie do dojazdów do pracy? I na jakie zarobki może liczyć operator z doświadczeniem w farmacji?

Po rozmowie o pracę

08.04.2026 20:47

Stanowisko Specjalista ds. budowlanych. Niestety pomimo osobistych zapewnień (już po rozmowie o pracę w siedzibie firmy) o wynikach rekrutacji ( w czasie w przeciągu ok. tygodnia) pani z HR Z.L. nie przekazała żadnej odpowiedzi, informacji. Po miesiącu próbowałem zadzwonić do rekruterki ale niestety nie odebrała i nawet nie oddzwoniła. Jest to nie do pomyślenia, że w tak duzej firmie traktuje się drugiego człowieka bez żadnego szacunku, z pominieciem podstawowej kultury pracowniczej i zasad jakie obowiązują (jeśli się na coś umawiamy to powinno się dotrzymać słowa). Świadczy tylko o słabej jakości i polityce firmy. Co do pracy, najważniejsze: pierwsza umowa, którą oferują dla wszystkich stanowisk to na czas określony na 6 mcy. Kolejna albo ma czas określony lub nieokreślony. Niestety pensja po kontynuacji współpracy ( po zakończeniu pierwszej umowy) pozostaje bez zmian... Taka polityka firmy. Więc ile ugrasz na rozmowie o pracę tyle zarobisz przez kolejne umowy i lata....
    #SpecjalistaDsJakosci

06.04.2026 19:38

Czemu jest tak dużo ogłoszenie na przedstawicieli? Jakaś restrukturyzacja w firmie?
    Byla Kandydatka

06.03.2026 23:21

Firma od miesięcy szuka pracownika do działu ryzyka. Czy cos jest z tym stanowiskiem nie tak? Za małe wynagrodzenie?
    inżynier

11.02.2026 14:25

niestety, ale to prawda, ludzie popracują kilka miesięcy i rezygnują z pracy, albo nie chcą przedłużać umów
    była pracownica

26.01.2026 08:29

Wszystkim, którzy zastanawiają się czy warto pracować w tym miejscu, chciałabym przekazać, żeby nie mieli jakichkolwiek wątpliwości czytając poniższe opinie. W 99% są one prawdziwe i oddają charakter tego miejsca. Aż dziw bierze, że taka organizacja w XXI wieku jeszcze działa. Nie ma słów, jakimi da się oddać skalę kuriozum, jakie da się tam zobaczyć.
    Olek

10.02.2026 19:36

Zgadzam się z Tobą w 100%. Na początku myślałem że ludzie ściemy tutaj piszą, jednak okazało się to prawda i to bardzo szybko.
    Ktoś

05.02.2026 17:55

Witam, jak wygląda praca na pakowaniu/produkcji? Jak ludzie i atmosfera oraz ogólne warunki pracy
    Paweł

05.02.2026 17:04

Witajcie. Czy możecie podzielić się informacją na jaką stawkę startową może liczyć PF ? W jakim feedbacku są odbierani w środowisku aptecznym ? Chcą współpracować z firmą czy raczej stawiają na innych ? Może lepszych na pozycji? Jaka flota ? Premie są realne do wyrobienia ?
    Tomasz

22.01.2026 19:13

Czy ktoś mógłby proszę napisać którego dnia miesiąca jest wypłata? Chodzi mi o to czy na koniec miesiąca czy 10 kolejnego miesiąca.
    rekrutant

29.12.2025 14:16

Rekrutacja to totalne (usunięte przez administratora) pani z HR nawet nie potrafi się pojawić na spotkaniu. Dodatkowo firmę nie stać zapłacić aktualnych stawek rynkowych dla Specjalistów . Sprzęt obsługujący linie produkcyjne jest stary jak sam zakład. Brak porządnego parkingu dla pracowników. SPECJALIŚCI i INŻYNIEROWIE nie składajcie CV szkoda waszego czasu. NIE POLECAM!
    Ven

19.01.2026 10:48

Cześć, aplikowałeś może na specjalistę ds. automatyki? Jakie stawki zaproponowali? Zastanawiam się też, czy kilka ogłoszeń na to samo stanowisko wynika z rotacji pracowników, czy raczej z nowych inwestycji.
    Tammy

27.08.2025 18:18

Pamiętam jak czytałam opinie ale pomyślałam, że niemożliwe żeby było tak źle. Niestety myliłam się. To nie jest najlepszy pracodawca delikatnie mówiąc. Brak fundamentalnego szacunku do pracowników co odbija się na codzienności i pracowników fizycznych i biurowych.
    Kiedyśtambyłem

29.08.2025 20:59

Firma spoko, fajne benefity. Dużo zależy od bezpośredniego przełożonego. Są tacy którym zależy na pracowniku i potrafią wywalczyć fajny hajs. Żadne widełki nie są przeszkodą tylko wytłumaczeniem jeśli jesteś słaby.
    Olek

09.12.2025 13:17

No co ty opowiadasz. Masz widełki i dziękuję bardzo. Co najwyżej możesz awansować poziomo wtedy widełki są inne. Co do płacy to raczej się nie rozpędzaja ze stawką. Czas pracy mocno zależy od regionu, ale teraz tereny zostały tak podzielone że czas pracy wszystkim się wyrównał podobno. Czyli 8h+ przeważnie. Wybór należy do Ciebie.
    Agata

02.10.2025 10:10

Osoby zajmująca się rekrutacją jest niekompetentna i nieprofesjonalna w swoim postępowaniu. 45 minut przed umówioną rozmową kwalifikacyjną ( oczywiste, że byłam już w aucie) otrzymałam SMSa! ,że musimy przelożyć spotkanie i prośba o podanie innego terminu. Niestety nikt do mnie nie odpisywal więcej ani nie odbierał telefonu. Kompletnie nie poważne.

02.10.2025 17:19

Szanowna Pani, przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz związane z nią niedogodności. Podjęliśmy już odpowiednie kroki, żeby takie zdarzenia nie miały miejsca w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Zespół Hasco-Lek

04.09.2025 14:51

Dzień dobry Czy możecie napisać jakie są aktualne warunki pracy na stanowisku Przedstawiciela Ds. POZ? Ilość wizyt Narzędzia pracy Podstawa netto na tym stanowisku Realne zadania do wykonania W każdej firmie wygląda to inaczej i spotkałem się już z sytuacją kiedy po zakończonym dniu pracy musiałem robić raporty i tabelki które były codziennym standardem i realny czas pracy to był 9-19 a często nawet później. Nie dało się tak funkcjonować. Chcę zmienić pracę i ogłoszenie Hasso przykuło moją uwagę. Chcę jednak poznać opinie osób które pracowały bądź pracują na tym stanowisku i znają warunki.

16.07.2025 10:18

Mam pytanie o stanowisko Specjalisty Badań i Rozwoju - widzę, że jest oferta na pracuj.pl, zatem chcę zapytać jak wygląda praca na tym stanowisku? Na jakie zarobki można liczyć? Jaki jest zespół R&D? Jak wygląda współpraca z innymi zespołami?
    Aaa

13.06.2025 20:56

Czy są przyjęcia na stanowiska operatorów jakości i kierowników zmianowych jakości? 😀

17.06.2025 13:05

Wszystkie oferty pracy są publikowane na stronie internetowej Hasco-Lek w zakładce - Kariera -> Oferty Pracy. Zachęcamy do jej regularnego przeglądania. Z wyrazami szacunku, HL
    Kandydatka

08.06.2025 22:49

Witam, proszę o informację w jakim przedziale mieści się wynagrodzenie na stanowisku Młodszego Specjalisty ds. Kadr. Czy są przewidziane jakieś premie, system motywacyjny w tym dziale?

09.06.2025 13:31

Szanowna Pani, zachęcamy do złożenia aplikacji. Szczegóły wynagrodzenia omawiamy z każdą\ym kandydatką\em podczas procesu rekrutacyjnego. Z wyrazami szacunku, HL
    BB86

06.06.2025 17:17

Witam, proszę o informację jakie wynagrodzenie jest oferowane na stanowisku Operator Naważalni? Czy praca jest 3 czy 2-zmianowa? Czy jest jakiś system premiowy na tym stanowisku? Czy pracuje się tam w zespole czy w pojedynkę?

09.06.2025 13:08

Szanowna Pani/Szanowny Panie, operatorzy naważalni pracują w systemie zmianowym. Pierwsza zmiana zaczyna się o 6 rano, a kończy o 14. Druga trwa od 14 do 22. Pracuje się w zespole, który obecnie liczy przeszło 20 osób. Premia miesięczna jest przyznawana za brak absencji, zaangażowanie w powierzone obowiązki oraz realizację wyznaczonych celów. Przy czym należy spełnić wszystkie powyższe warunki łącznie. Z wyrazami szacunku, HL
    Słabo

02.06.2025 17:02

Brałam udział w rekrutacji, zostałam zaproszona na spotkanie z HR Business Partnerką, która prowadzi rekrutacje? Bardzo dziwne i pierwsza czerwona lampka. Okazało się, że proces rekrutacyjny jest jednoetapowy, więc nie mam szansy poznać osoby, która byłaby moim liderem (albo ta osoba nie ma szans poznać swojego przyszłej pracowniczki i dobrać ją do zespołu) - druga czerwona lampka. Zostałam poinformowana, że otrzymam odpowiedź zwrotną niezależnie od wyniku rekrutacji. Minął ponad miesiąc od rozmowy i cisza. Trzecia czerwona lampka i już wiem, że dobrze się stało, że tam nie pracuję. Plus dla HR Business Partnerki za szczerość w trakcie rozmowy i jasne odpowiedzi na temat tego, co jej się nie podoba w organizacji i nieowijanie w bawełnę.
    xyz

26.04.2025 00:28

od 2 lat HL powoli stacza się w dół. Firma próbuje stać się korporacją dlatego nie jest już firmą a Organizacją:):) śmiechu warte stwierdzenie, ale za to są liderzy i wszelkiej maści specjaliści, eksperci, menagerowie:) śmieszna reorganizacja- jakby poprzednie nazwy stanowisk komuś przeszkadzały. Zatrudniono dużo dzieciaków we Wrocławiu jak i w Siechnicach nazywając to zespołem...brak ich kompetencji i wiedzy poraża...za Prezesa Stanisława rzecz nie do pomyślenia a młodzi( zarządzający) słuchają nie wiadomo kogo i ulegając trendom prowadzą firmę w dółłłłł.... "a miało być tak pięknie"

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PPF Hasco-Lek?

Kontakt - PPF Hasco-Lek S.A.

Żmigrodzka 242E 51-131 Wrocław

KRS:0000020657

Branża główna: Farmacja i suplementacja

27.06.2023 12:05

Pracuje w firmie od pewnego czasu… mam poczucie ze powinnam wyrazić swoje zdanie, gdyż nie do końca rozumiem większość tak negatywnych opinii. Oczywiście warunki pracy dają dużo do życzenia, ale dla mnie najważniejszy jest komfort pracy. W firmie na prawdę jest bardzo przyjemnie, sympatyczni ludzie oraz nie mogę nie wspomnieć o kierownictwie, p. Martyna cudowna, wyrozumiała kobieta- takich przełożonych ze świecą szukać.
    ewelina

23.07.2023 23:41

Może to Ty nie pisz na tym forum, jak nie jesteś i nie byłaś pracownikiem HL, bo twoje wtręty i są od czapy. Pilnuj swojej''Firmy'' i skup się na biznesie, a nie pouczaj co kto powinnien psać.

22.04.2025 12:09

Piszesz może o Siechnicy ?
    andrzej

14.04.2025 21:45

- bardzo słabe wynagrodzenia i benefity, brak jasnych zasad dotyczących planów rozwoju, podwyżek - przestarzały park maszynowy co chwilę awarie, brak narzędzi i (usunięte przez administratora) na produkcji, ciągle powtarzające się problemy które nie są wogóle rozwiązywane - generalnie firma zatrzymała się w rozwoju i mentalu gdzieś 30 lat temu, procesy i podejście do pracowników z poprzedniej epoki, polecam jedynie zdesperowanym i odrazu szukać czegoś innego
    Karolina

20.03.2025 14:43

Witam, proszę o informację jakie wynagrodzenie jest oferowane na stanowisku młodszego specjalisty skoro na produkcji oferują 5000zl brutto jak niżej Firma podaje?

24.03.2025 15:25

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. W Hasco-Lek wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od wielu czynników – przede wszystkim od działu, zakresu obowiązków oraz kompetencji wymaganych na danym stanowisku. Dlatego trudno jest porównywać bezpośrednio stanowiska o podobnych nazwach, takie jak „młodszy specjalista” czy „młodszy operator produkcji”, ponieważ wiążą się one z różnymi odpowiedzialnościami i wymaganiami. Aktualnie na stanowisku młodszego operatora produkcji oferujemy wynagrodzenie od 5400 zł brutto, plus premie i dodatki. W innych działach warunki mogą się różnić – adekwatnie do specyfiki pracy i oczekiwań wobec kandydatów. Staramy się, by nasze oferty były konkurencyjne i sprawiedliwe – zarówno pod względem wynagrodzenia, jak i możliwości rozwoju. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o konkretnym stanowisku, zachęcamy do kontaktu – chętnie opowiemy więcej. Pozdrawiamy serdecznie
    www

25.03.2025 16:36

Ja dostałem 5000 więc nie kłamcie, że młodszy operator dostaje od 5400
    byly pracownik

07.12.2024 04:14

Nie polecam. Duzy przemial pracownikow na produkcji nie bez powodu tak niska ocena. Niskie wynagrodzenia, bardzo duzo pracy, przestarzale metody zarzadzania z poprzedniej epoki.
    www

19.02.2025 11:59

Witam Zarobki aż takie niskie nie są (co nie zmienia faktu, że mogły by być wyższe). Pracy jest dużo, ale nie jest aż taka ciężka, jedynie jest dużo nauki, ja tam pracuję i jest ok, trochę dojazd mnie wykańcza finansowo, a tak po za tym może być
    Bulkis

05.02.2025 15:04

Na jaki okres podpisanie umowy pierwszej, potem drugiej i po jakim czasie można dostać na czas nieokreślony ?

11.02.2025 15:52

Okres, na jaki zawieramy umowy, zależy od obszaru zatrudnienia. W przypadku stanowisk produkcyjnych najczęściej stosujemy schemat, w którym pierwsza umowa podpisywana jest na okres próbny trwający trzy miesiące, druga na dwanaście miesięcy, a kolejna na czas nieokreślony. W obszarze pozaprodukcyjnym pierwsza umowa zazwyczaj zawierana jest na sześć miesięcy, następnie na dwa lata, a później na czas nieokreślony. Bardzo często istnieje również możliwość przejścia na umowę na czas nieokreślony już po pierwszej umowie, jeśli jest to zgodne z oczekiwaniami zarówno pracownika, jak i pracodawcy. W przypadku stanowisk zarządczych okres zatrudnienia ustalany jest indywidualnie. Pozdrawiamy serdecznie
    Kiki

22.01.2025 21:42

Naprawdę chcecie zrobić trzyzmianowkę z nocne-popołudniowe-rankowe na rankowe-popołudniowe-nocne? Mamy po tygodniu nocek wychodzić na ranki??? Jezeli to jest prawda, to chyba bedzie najbardziej neprzemyslana i głupia decyzja kierownictwa
    Były

01.11.2023 21:59

Firma taka chytra, że nawet zabrała pieniądze z Kafeterii benefit po ustaniu zatrudnienia. Nawet miesiąc nie minął a już nie da się wykorzystać pieniędzy, które mi się należały. Po prostu żałosne zagrywki.
    Niebyły

03.01.2024 10:17

Środki na Twoim koncie w Kafeterii Benefit są powiedzmy wirtualne. Dopiero w momencie ich wybrania stają się fizyczne i są doliczane do Twojego wynagrodzenia w celu naliczenia ewentualnego podatku. Po ustaniu stosunku pracy nie ma możliwości ich naliczenia, więc muszą zniknąć z konta Benefit.
    Dramat

13.12.2024 15:55

Karty kafeteryjne czy lunchowe to wstęp do cyfrowego pieniądza z określonym terminem ważności. Zamiast podwyżki/części wynagrodzenia. Łatwy do odebrania pracownikowi, który musi od wartości zapłacić podatek i nie liczy się ani do emerytury ani do zdolności kredytowej. Dla pracodawcy to nieozusowany, odliczany koszt uzyskania przychodu i narzędzie manipulacji.
    Monia

02.12.2024 11:37

Czy to prawda,że w zakładzie kobiety nie mogą być pomalowane , nie mogą mieć zrobionych paznokci itd? Słyszałam,że strasznie się tego czepiają czy to prawda?

02.12.2024 13:46

Fatycznie w obszarach produkcji farmaceutycznej obowiązują rygorystyczne zasady higieny i bezpieczeństwa, mające na celu eliminację ryzyka zanieczyszczeń krzyżowych, pomieszania produktów i zapewnienia najwyższej jakości produktów leczniczych. Wymogi te obejmują m.in. noszenie czepków osłaniających włosy, naturalnych paznokci, unikanie intensywnego makijażu oraz stosowanie odzieży ochronnej. Takie środki minimalizują możliwość zanieczyszczenia produktów substancjami obcymi, co mogłoby negatywnie wpłynąć na zdrowie pacjentów. Przestrzeganie tych zasad jest nie tylko wyrazem naszej odpowiedzialności za zdrowie konsumentów, ale także obowiązkiem prawnym. Pozdrawiamy serdecznie
    Karolina

15.11.2024 11:47

Dzień dobry, chciałabym zapytać jakie są zarobki na stanowisku Specjalisty ds. sourcingu? Oral czy jest możliwość przejścia po okresie próbnym na pracę zdalna?
    Maja

15.11.2024 00:28

Jak wyglada praca w jakości w tej firmie?
    tom

22.09.2024 22:17

W ofercie dla Specjalisty ds. Zakupów Operacyjnych widzę wzmiankę jedynie o stałej podstawie wynagrodzenia. naprawdę nie ma żadnych premii? macie coś innego na motywacje?

14.11.2024 11:28

Dzień dobry, w Hasco-Lek system motywacyjny dla pracowników biurowych opiera się na indywidualnym podejściu do oceny osiągnięć i zaangażowania. Premie są przyznawane na podstawie oceny pracowniczej, co pozwala nam na dostosowanie wysokości do indywidualnych wyników oraz wkładu danej osoby w realizację celów firmy. Pozdrawiamy serdecznie
    Darek

24.09.2024 10:43

W ogłoszeniu na starszego operatora produkcji branży farmaceutycznej pisali o imprezach integracyjnych. Fajnie scalają one ludzi i odbywają się poza firmą?

14.11.2024 09:02

Dzień dobry, w Hasco-Lek stawiamy na różnorodne formy integracji. Największą popularnością cieszy się coroczny piknik z bogatym programem atrakcji, w którym mogą uczestniczyć całe rodziny naszych pracowników. Dla miłośników sportu mamy firmowe biegi oraz drużyny biegowe. Organizujemy także rajdy a w okresie świątecznym odbywają się firmowe spotkania wigilijne, które są okazją do wspólnego świętowania w serdecznej atmosferze. Pozdrawiamy serdecznie
    zainteresowana

23.09.2024 14:39

Dzień dobry. Czy na stanowisku Specjalisty ds. różnorodności jest możliwość pracy w trybie hybrydowym?
    zainteresowana

22.10.2024 17:35

Czy proces rekrutacyjny na stanowisko koordynatora został zakończony?

28.10.2024 11:50

Dzień dobry, tak rekrutacja została zakończona. Pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do śledzenia naszych ofert.
    Kandydatka

14.10.2024 20:48

Na jakie wynagrodzenie może liczyć osoba na stanowisku HRBP?

15.10.2024 10:46

Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem HR Business Partnera. Wynagrodzenie na tym stanowisku jest uzależnione od kilku czynników, takich jak doświadczenie kandydata, zakres odpowiedzialności oraz kompetencje. Dlatego podchodzimy do kwestii stawki indywidualnie. Chętnie poznamy Cię lepiej i porozmawiamy o szczegółach podczas rekrutacji. Zapraszamy do aplikowania!
    Mag

10.10.2024 14:21

Wcale nie jest tak źle jak tu piszą. Pracuje w firmie 6 lat. Wcześniej w korporacji. Na plus rodzinna atmosfera. Tego nie ma w innych dużych molochach. Tu naprawdę są miłe relacje. Często pracują całe rodziny ale nie chodzi tu o znajomości ale o wybór, że chcą pracować właśnie w tej firmie czyli polecają ją innym. Mam fajnego przełożonego i bardzo zgrany zespół. Jest wyrozumiałość, zrozumienie. Zwolnień nie ma. Generalnie wszyscy się starają, żeby to było dobre miejsce do pracy. Dostrzegamy tu potencjał firmy i widzimy jak jest niedoceniana. Wydaje się, że góra nie chce zrobić z tego bezdusznej korporacji. Przynajmniej taka jest moja optyka. Są ludzie, którzy pracują tu długie lata. I jak wszędzie - znajdziemy tu przyjaznych ale też formalistów - tych omijam z daleka. Są fajne dodatki, benefity też ok. Pensja na czas albo i wcześniej. Czego mi brakuje? Zaplecze socjalne mleko do kawy itp. Nie wiem czy to jest niedopilnowane czy faktycznie się nie należy. Ogolnie ok!
    Jan

12.09.2024 17:05

Witam, chciałem się zorientować ile zarabia operator pomocniczy w państwa firmie ?

24.09.2024 16:02

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Stawka podstawowa na stanowisku operatora pomocniczego zaczyna się od 4500 zł brutto. Oprócz tego, oferujemy atrakcyjne benefity, system premiowy oraz różnego rodzaju dodatki, które mogą podnoszą wynagrodzenie. Zachęcamy do dołączenia do naszego zespołu!
    Babka

09.09.2024 10:31

Chciałabym zdobywać nową wiedzę jako starszy operator produkcji. Mam zapewnione zniżki na studia jeśli bym chciała je zacząć?

24.09.2024 15:57

Oczywiście, oferujemy wsparcie w zdobywaniu nowej wiedzy i umiejętności, dlatego nasi pracownicy mają możliwość skorzystania ze zniżek na studia na uczelni WSB Merito. Wystarczy podczas rejestracji przedstawić zaświadczenie o zatrudnieniu, aby móc skorzystać z tej oferty. Wierzymy, że inwestowanie w edukację i rozwój osobisty przynosi korzyści nie tylko naszym pracownikom, ale również całemu zespołowi, dlatego zachęcamy do korzystania z tego benefitu!

02.09.2024 12:01

Czy pracując w firmie PPF Hasco-Lek S.A. można dostać awans w pierwszych 3 miesiącach?

23.09.2024 14:20

Dziękujemy za pytanie. W naszej firmie jak najbardziej stawiamy na rozwój pracowników i istnieje wiele możliwości rozwoju zawodowego, zarówno w ramach struktur organizacyjnych, jak i poprzez poszerzanie kompetencji. Jednakże, okres trzech miesięcy to zazwyczaj czas, w którym nowa osoba wdraża się w swoje obowiązki i dopiero staje się w pełni samodzielna na swoim obecnym stanowisku. Z tego względu zarówno awans, jak i podwyżka po tak krótkim czasie nie są możliwe. Warto jednak podkreślić, że trzy miesiące to zazwyczaj okres próbny, po którym następuje ocena bieżących osiągnięć i perspektyw dalszego rozwoju. Naszym priorytetem jest wspieranie rozwoju każdego pracownika, a ocena roczna daje realną możliwość podsumowania dotychczasowych sukcesów, wyznaczania nowych celów oraz rozmów o dalszych krokach w karierze w naszej firmie. W obszarze produkcji zdarzają się awanse i podwyżki poza corocznym systemem ocen, jednak nawet tam okres trzech miesięcy jest zazwyczaj zbyt krótki na takie zmiany.
    Lepiej gdzie indziej

05.09.2024 14:03

Rozmowa na stanowisko automatyka jak najbardziej ok, rzeczowo. Pytania jaką opcja zabezpieczenia przyszłego zatrudnienia preferuje, odpowiedź: umowa wstępna. Szybka odpowiedź o chęci zatrudnienia i żadnej informacji do kiedy trzeba dać znać czy decydujemy się na współpracę, na kolejny dzień kilka pytań doprecyzowujących i odpowiedź zwrotna na kolejny dzień (wszak to jednak zmiana dotychczasowego zatrudnienia na inne), i tu zaskoczenie “za długo Pan myślał” i już nieaktualne… ultra słabe podejście i niestety trochę brak kompetencji Pani rekruterki, ale ogólnie dobrze się stało bo prawdopodobnie pracownik to nie partner, a cyferka w tabelce

06.09.2024 13:33

Bardzo Panu dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i uwagami dotyczącymi naszego procesu rekrutacyjnego. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i jest nam przykro, że w tym przypadku nie spełniliśmy Pana oczekiwań, a komunikacja z naszej strony nie była wystarczająco jasna. Rozumiemy, że zmiana pracy to poważna decyzja, dlatego staramy się odpowiednio zbalansować czas na przemyślenie oferty z naszymi potrzebami rekrutacyjnymi. Jeśli zabrakło wyraźnej informacji dotyczącej terminu podjęcia decyzji lub dodatkowych szczegółów, jest to coś, nad czym na pewno się pochylimy, aby poprawić nasze działania w przyszłości. Cenimy sobie konstruktywną krytykę, ponieważ pomaga ona doskonalić nasze procesy. Jeszcze raz dziękujemy za udział w rekrutacji i życzymy Panu powodzenia w życiu zawodowym.
    bunia

27.08.2024 07:58

Dzień dobry, wiem ze elektryk teraz w ofercie ma wpisana pracę na 2 zmiany ale czy jest w ogóle szansa żeby mąż mógł być tylko na jednej?

27.08.2024 13:39

Zatrudnienie na stanowisku elektryka wiąże się z pracą w systemie dwuzmianowym. Praca wyłącznie na jednej zmianie nie jest możliwa. Pozdrawiamy serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o PPF Hasco-Lek S.A.