Kato-Andrzej03.03.2010 11:37
KATO :) - 2010-03-03 08:30:15Kato-(usunięte przez administratora)2010-03-01 15:49:51dobre - 2010-03-01 11:59:32Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i mobbingu nigdy nie widziałam. Natomiast takich pierdół jak tutaj piszecie dawno nie widziałem. Jak dla mnie(usunięte przez administratora) powinien oddać sprawę do Sądu za to co tutaj piszecie o nim.
Natomiast dla niewiedzących, zarządzanie autokratyczne jest jednym z kilku modeli i udowodnione jest, że na CallCenter jest to jedno z lepszy rozwiązań.
Zresztą z całym szacunkiem dla (usunięte przez administratora)a wszystkich projektach, których szefem był do tej pory, jego zespoły były najlepsze a konkurencja zawsze za BKK, tak więc wkrótce też tak będzie na obecnym projekcie.
Jak mieliście za dobrze i nikt Was nie jechał przez kilka miesięcy to firma podupadła, od czasu kiedy (usunięte przez administratora)łapał Was za mordy od razu lepiej pracujecie, tak więc do roboty zbuntowane nieroby.
Styl zarządzania (usunięte przez administratora) nie jest autokratyczny moja droga tylko KATO-AUTOKRATYCZNY a to znacząca różnica. Pierwsze słysze aby kierowanie ludźmi według zasady Jak za nim nie pójdą to zostaną zwolnieni i taki jest właśnie styl zarządzania autokratyczny, widać, że mało wiesz o zarządzaniu. Jestem na codzień w CC i słyszę, że (usunięte przez administratora)j zwraca się do swoich pracowników w sposób stanowczy ale kulturalny. Uwierz mi, że w zarządzaniu autkratycznym jest krótka piłka.
MASZ WYKONYWAĆ POLECENIA BO SZEF JEST OD MYŚLENIA A TY OD WYKONANIA
Jeśli Ci się to nie podoba to wypadasz.
PODOBA CI SIĘ TO?Chyba pracujemy w innych call center skoro uważasz że (usunięte przez administratora)zwraca się w sposób kulturalny? Stanowczy? Zdecydowanie przekroczył granicę stanowczości swoim szczekaniem i warczeniem jak buldog ze wścieklizną!
Stanowczy? Być może dla kogoś kto został wychowany w patriarchacie faktycznie jest to tylko stanowczość ale uwierz mi, że dla normalnej polskiej rodziny w której nie ma patriarchatatu, a głowa rodziny nie jest policjantem, czy wojskowym to w jaki sposób(usunięte przez administratora) zwraca się do podwładnych swoich i nie swoich zakrawa o skandal.
Przeinaczyłeś kilka wypowiedzi i je zmanipulowałeś tak, aby kontekst był prześmiewczy. Celem na pewno było wybielenie (usunięte przez administratora)i pokazanie jego ludzkiej strony - cóż... (usunięte przez administratora) też na pewno można powiedzieć kilka miłych słów i zawsze można mówić, że setki tysięcy Żydów wobec których był "stanowczy" to spisek masonerii,(usunięte przez administratora)
Cała twoja opinia że(usunięte przez administratora) zwraca się kulturalnie, ale stanowczo polega na tym, że odkąd zaczęło się mówić, że zwolnione osoby zgłoszą go do sądu pracy o nękanie, gnębienie, szykanowanie itp. pracowników to zaczął trząść (usunięte przez administratora)/>
To jest właśnie pranie mózgów jakie robi (usunięte przez administratora) takim łatwowiernym baranom ja(usunięte przez administratora) Dorzucą do tego, że go wywalą na (usunięte przez administratora)każde polecenie wykona - nawet jeśli musi złamać prawa kodeksu pracy - trudno! weźmie na swoją napakowaną klatę konsekwencje prawne i karne, a jak się zrobi gorąco wokół niego to(usunięte przez administratora)zwolni i robią zaskoczoną krecią minę powie: JA O NYCZYM NEWEDZAŁEM ALE JUŻ GO ZWONYŁEM PLOSE PANA! :) Taki będzie finał mobbera (usunięte przez administratora)