3.2/5

3. Opinie o pracodawcach Rogoźnica
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Rogoźnica 36-060

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

22.12.2023 22:04

Aaa

29.12.2023 13:18

Gdzie ta 4 rano??? Pomyliłeś zmiany ????

30.12.2023 14:01

Tak pomyliłem jest 14-22 :)
    Ali.

26.12.2023 18:01

Jeżeli będziecie mieli różne stawki w aneksach to będzie wpłynęło na to że każdy będzie miał różne kwoty za godziny nocne czyli dodatek za godziny nocne .BO od stawki w aneksie takie godziny będą liczone . Można takie wnioski wyciągnąć że się nie będzie opłacać chodzi do pracy na nocki . Tragiczna niesprawiedliwość pracujemy w Polsce w śród swoich Polaków który nie da zarobić. To za granicą w nie swoim kraju są lepiej Polacy traktowani i wiedzą za co pracują.
    aLIBABA

27.12.2023 14:36

Każdemu pracownikowi wykonującemu pracę w porze nocnej przysługuje dodatek do wynagrodzenia za każdą godzinę pracy w porze nocnej. Dodatek ten wynosi 20% stawki godzinowej wynikającej z minimalnego wynagrodzenia za pracę a nie podstawy jaką ma na umowie.
    Nikt.

26.12.2023 19:38

Jedno pytanie.DLACZego do wykonania kawał dobrej roboty to jesteśmy zaliczeń i do grupy zero ratujacej zycie ludzkie.A DO wypłaty to się zaliczamy do najniższej grupy. Tego się nie rozumie proszę.o wytłumaczenie. BO coś tu jest gdzieś nie halo. Każdy pracownik pracujący w Farmaku ratuje życie.drugiemu człowiekowi.
    Gucio.

26.12.2023 15:59

I znów będzie powtórka z rozrywki w naszym Farmaku dotyczące różnych stawek w umowach. To już było przerabianie. Nawet jak miałyśmy takie same stawki w umowach to i tak wypłaty były do danej porzeczki. I teraz dalej będzie ta nierówność traktowania ludzi bo jedni będą mieć większą stawkę w umowie A inni mniejszą. Tylko jednego tu się nie rozumie że każdy musi dany miesiąc przeżyć za te pieniądze czasami dochodzi wydatek bo trzeba zapłacić za mechanika samochodowego Nikt nam samochoda za darmo nie naprawi wydac trzeba kilka stówek na naprawdę . A na nocki trzeba dojechac samochodem bo autobusy w nocy nie jezdza. Tyko sie patrzy wykonac dobra robote tanią siłą roboczą.
    xyz

26.12.2023 10:17

Pracodawca, który zleci pracownikowi wykonywanie obowiązków służbowych, a branża nie należy do wyjątków uwzględnionych w Kodeksie pracy, popełnia wykroczenie i łamie prawa pracownika dotyczące czasu pracy. Musi liczyć się z tym, że może ponieść konsekwencje.
    Mory

24.12.2023 16:04

W oddziale Mory wychodzi na to że ludzie potrafią o siebie zawalczyć a w Rogoznicy pracują za nędzne pieniądze w dni ustawowo wolne.jak sobie na to pozwalacie to tak macie.
    Mikołaj

07.12.2023 10:01

Coś się zmienia w tym imperium. Paczki dla dzieci, dla nas bony i nawet wigilia strach pomyśleć co to będzie
    zlecenie

28.11.2023 21:34

Kpiną jest praca po 10 godzin osób ze zlecenia na (usunięte przez administratora). Bo biedne za mało zarabiają i chodzą po 10 godzin... A na umowie o pracę nie można mieć nadgodzin do zapłaty tylko na odbiór. Gdzie jakaś sprawiedliwość? Mało zlecenia zarabia? Poważnie?!
    Pracownik2

01.12.2023 00:53

(usunięte przez administratora)to jest fakt z jak(usunięte przez administratora) ludźmi mamy NIESZCZĘŚCIE pracować. Ludzie, zajmijcie się swoimi obowiązkami a nie tylko obserwujecie wszystkich dookoła i szukacie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak chcą to niech pracują i po 16 godzin, kogo to obchodzi? One przynajmniej zajmują się pracą a nie szukają dziury w całym. Jak wam się nudzi to znajdźcie sobie jakieś zajęcie a nie chodzicie, sprawdzacie, robicie jakieś podchody i donosicie. (usunięte przez administratora)i przedszkole. Niech w końcu każdy zajmie się sobą. Może jeszcze chcesz coś dodać skoro tak każdego obserwujesz z osobna?

02.12.2023 09:08

Ale one mają płacone za akord nie za godziny !! Zrozumcie to !! Mogą być i 15 godzin w pracy mają płacone za to co zrobią nie nie ile są godzin. Wieczna wojna między umowa zlecenie a umowa o pracę. Szczególnie na kontroli ,, bo (usunięte przez administratora) zrobią pojemniki pójdą do domu a my musimy siedzieć(usunięte przez administratora) ... Kontrola ....
    Wolny człowiek

02.12.2023 08:57

Przestańcie się kłócić i obgadywać bo i tak lepiej nie będzie w tej firmie bo to jest (usunięte przez administratora) i puki są chętni do pracy w tym (usunięte przez administratora) to się nic nie zmieni lepiej się pożegna z tą firmą i być zdrowym i szczęśliwym człowiekiem ja tak zrobiłam i jest super ????
    Pozdro

26.08.2023 09:01

Praca za najniższą krajową na umowie. Cały czas rotacja pracowników. Firma nie robi w tym kierunku nic żeby zatrzymać starszych doświadczonych pracowników.takze nie polecam.

31.08.2023 19:41

Każdy ma minimalna i akord więc nic nie robiąc masz swoją minimalna nie wyrabiasz akordu no cóż pracuj za nędzne pieniądze. Ci co naprawdę pracują i wyrabiają akord nie dostają minimalnej

02.12.2023 03:28

Zawsze możesz się zwolnić i pójść tam gdzie jest lepiej lub ew stworzyć swój (usunięte przez administratora) i trzymać w nim rygor. Gwarantuje Ci że nikt za tobą nie będzie płakał a nawet atmosfera w pracy się polepszy. ;) żyj spokojnie i daj żyć innym.
    Inwentaryzacja

14.11.2023 15:26

Wypłata z inwentaryzacji to jakaś kpina..zabrali prawie połowę za każdą przepracowaną godzinę..na sto procent za rok mnie nie bedzie..znowu opowiadane są bajeczki ile to niby firma płaci..

16.11.2023 09:03

Prosimy o kontakt z przedstawicielem działu Kadr i Płac w celu wyjaśnienia ewentualnych nieprawidłowości.
    Inwentaryzacja

15.11.2023 09:42

Pracownik innej firmy z wynagrodzeniem większym lub równym minimalnemu – zleceniodawca ma obowiązek opłacania za zleceniobiorcę wyłącznie składki zdrowotnej.w tym wypadku tak się nie stało.

15.11.2023 17:30

A pracodawcą wam wypełniał dokumenty i nie umiał czytać ze zrozumieniem czy raczej wy ? Więc do kogo pretensje ? Wiecznie wina pracodawcy a nie wasza co by się nie stało. Jeden pan odsunięty od władzy też ciągle w rządzie widzi winę innego :)

31.10.2023 12:35

Witam.zamierzam aplikować na stanowisko pracownik magazynowy. Zastanawia mnie tylko skąd tyle negatywnych opinii o tej firmie? W jaki sposób firma docenia pracownikow?Ile można zarobić w tej firmie .prosze o szczere i rzetelne odpowiedzi

01.11.2023 10:19

Śmialo aplikuj. Narzekają ludzie ze stażem dłuższym niż 5 lat, bo taka ich natura ... Praca jak każda inna. Na umowie najniższa krajowa resztę wyrabiasz sobie akordem. Ogólnie jest ok a co narzekali dalej będą pracować i narzekać bo nie jest tu wcale tak źle

20.10.2023 15:30

Pracodawca jest zobowiązany zapewnić pracownikowi w każdej dobie pracy tak zwany nieprzerwany odpoczynek dobowy. Wynosi on co najmniej 11 godzin, o czym stanowi art. 132 § 1 Kodeksu pracy.

21.10.2023 17:55

No i zapewnia w czym widzisz problem ? Umów zleceń możesz mieć nawet 10 i nie musisz mieć między nimi żadnej przerwy. A tak dzisiaj pracowaliście jeśli do tego pijesz.

05.09.2023 10:16

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Grupa Farmacol? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    cocojumbo

05.09.2023 16:22

Niejako (usunięte przez administratora)do odbioru, nie chcą płacić. Okres rozliczeniowy jest co 4 miesiące i wtedy należy odebrać godziny, bądź je odrobić, jeśli wychodzisz wcześniej
    Mou

05.04.2023 17:05

Hit za luty. Kierowca farmacol Witam. Za luty po wszystkich zusach, paliwach, podatkach zostało 2400 zł wypłaty. Za 6 dni w tygodniu Tyrki. Dzięki farmacol. Ten rok dojadę i żegnam z uśmiechem na twarzy. Towaru wywiezione Za pół banki a wy żarty sobie z kierowców robicie..
    Ultimate

13.05.2023 21:42

Jeżeli Tobie się opłaca za takie pieniądze pracować to widocznie masz jeszcze inne dochody z tej działalności ja takie pieniądze to płacę za wynajem mieszkania.Ja też pracuje w farmacolu na umowie o pracę ale stawka min to 3,5 tys m-c nie wiem po co takie bzdury piszecie.
    Marta

16.08.2023 06:02

Bez obrazy, ale o innych niech Pan się nie martwi, każdy myśli za siebie. Ludzie chcą mieć pracę i pracować, a bez obrazy w każdej firmie TERAZ (usunięte przez administratora) na składkach, Ci przynajmniej płacą, a w mojej poprzedniej firmie, trzeba się było kłócić o wszystko, o składki zdrowotne i nawet o umowę, której się nigdy nie dostało. Uważam, że narzekacie Państwo z zasady,, macie prace i jej nie szanujecie, jak się Panu nie podoba, widać się ktoś wypalił i najwyższy czas zmienić i tu zaskoczę wszystkich, wszędzie zarobki są takie samem, chyba, że ktoś pracuje jako kierownik, a nie każdy pracownik chce być pracownikiem i proszę nie obrażać nowych osób, bo każdy kiedyś zaczynał. Ciekawe czy Ci co się wypowiadali o nowych osobach na początku zatrudnienia tez byli tacy wybitnie ogarnieci. Wszedzie jest to samo. Narzekanie i obrzydzanie pracy innym, którzy chca pracowac, przez takie głupie wpisy ludzie potem nie chcac sie zatrudniac. Wie Pan, ja też nie dawno pochowałam męża i muszę teraz radzić sobie sama, niech ktoś pomyśli sto razy, nim coś napisze.
    Dyspozytor

05.08.2023 12:06

Co za (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) pracują w oddziale Rogoźnica. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku,ale nie ma solidarności wśród wszystkich pracowników. Minusują,a sami NIC nie mają do zaproponowania w kwestii poprawienia warunków pracy. Kim to trzeba być,aby wlepić komuś flagę za zwrócenie uwagi na problem? Ja chociaż wskazuję na nieprawidłowości w funkcjonowaniu oddziałów i próbuję zobligować firmę do zmian. Może to naiwne,ale na pewno nie (usunięte przez administratora) Widzę,że stary sprzęt typu złom wam nie przeszkadza. "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie."
    Dyspozytor

01.08.2023 09:48

Kto dał minus i flagę?Nie można już zadać pytania? Problem ze sprzętem jest we wszystkich oddziałach od lat. Czas poprawić jakość pracy,ale w Farmacolu to graniczy z cudem. Walka z wiatrakami albo syzyfowa praca.

01.08.2023 17:12

Nie narzekaj tylko jak masz ???????? to olej taką robotę farmacol to (usunięte przez administratora) uciekaj z tamtąd jak najszybciej i ciesz się wolnością
    Lkj

30.06.2023 08:19

Od dzisiaj pracujemy po nowej stawce 3600 brutto
    Lola

04.07.2023 08:43

A jak było ostatnimi laty? Minimalna rosła a ludzie na starych umowach pracowali na ultra niskich podstawach, a żeby wszystko było cacy to mieli dokładane z premii, którą - uwaga - sami musieli wyrobić..

04.07.2023 15:50

No właśnie ostatnimi latami. Teraz już jest podwyższana podstawą do najniższej plus to co wyrobisz. Co to do że będziemy psioczyć na to co było trzeba patrzeć na to co będzie... Kierowniczka (usunięte przez administratora) mówiła, że jak będzie zmiana podstawy to na takich samych warunkach jak w marcu. Czego nie słuchasz/łaś że zrozumieniem?? A jak nie wiesz czy teraz będą idź do źródła spytaj a nie rozwiewaj wątpliwości na forum.
    Pattii..

01.07.2023 22:14

Pytanie co do rozpisywania niedzieli.Przecież kierownictwo powiedziało że nie można rozpisywać niedzieli bo jest to niezgodne z prawem. Jednak niektórym osobom w pracy dalej się pozwala rozpisywać niedzielę.Więc tego się nie rozumie dlaczego jednym się pozwala rozpisać niedzielę a innym się wciska kity że nie wolna rozpisywać niedzieli. Wygląda na to że w tej pracy nie ma równego traktowania pracowników.
    Abceefghijk

02.07.2023 21:11

A co z odrabianiem spóźnień przerw itd. Zlecenia się to nie dotyczy ? Przychodzą spóźnione wychodzą za 10-15 nie czekają do pełnej godziny a wpisują się do pełnej godziny. Czy to jest sprawiedliwość ? Innego pracownika ścigają co do minuty im wolno wszystko....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

36-060 Rogoźnica

WWW

24.06.2023 23:28

Jak nakazuje Kodeks pracy, praca w niedzielę jest możliwa, ale w zamian pracownik ma prawo do dnia wolnego w ciągu poprzedzających lub najbliższych 6 dni. I nie ma tu znaczenia, czy w niedzielę pracował on osiem godzin, czy tylko jedną.
    www

25.06.2023 10:34

to może jeszcze coś o zmianach w kodeksie pracy, bo tego nie dowiemy się od naszego pracodawcy : Urlopy Główną zmianą wprowadzoną do Kodeksu Pracy będzie zagwarantowanie dodatkowych dni urlopowych, których celem jest umożliwienie pracownikom łączenia życia prywatnego z życiem zawodowym. Wprowadzony więc zostanie bezpłatny urlop opiekuńczy. Znajdzie on wykorzystanie w sytuacji w której pracownik musi zapewnić wsparcie osobie będącej członkiem jego rodziny lub członkiem jego gospodarstwa domowego. Wymiar tego urlopu wynosić będzie 5 dni. Dodatkowo przewidziano zwolnienie od pracy z powodu siły wyższej. Przysługiwało ono będzie w sytuacjach nagłych, związanych ze sprawami rodzinnymi spowodowanymi siłą wyższą – a więc chorobą, czy wypadkiem. Wymiar zwolnienia wynosił będzie, w zależności od sposobu wykorzystania – 2 dni lub 16 godzin w roku kalendarzowym. W przypadku tego rodzaju zwolnienia pracownik zachowa prawo do połowy wynagrodzenia. Tryb zgłoszenia wykorzystania takiego urlopu jest analogiczny do funkcjonującego urlopu na żądanie.

25.06.2023 12:39

Było to już przerabiane na spotkaniu z kierowniczka .... Dzień wolny przysługuje jak jesteś 8 godzin w niedzielę koniec kropka.

18.04.2023 15:03

Tez czekacie na wprowadzenie ustawą jawnosci wynagrodzenia wsrod pracownikow, jak ja?
    18L

11.06.2023 20:00

Ja odjęcie 100 zł z wypłaty odczuwam jako karę.. Karę za to że np.dziecko zachorowało i musiałam iść na opiekę.. Szkoda że zabrakło odwagi ogłosić na zebraniu likwidację półrocznej premii frekwencyjnej..

13.06.2023 13:14

A chciałaś dostać nagrodę ? Dodatkowa premie za to że masz chore dziecko i bierzesz l4 albo opiekę ? Trzeba było zostawić pod opiekę babci,dziadkowi , mężowi nie wiem opiekunce i przyjść do pracy i miała byś to 100 zł dodatku. Jak siedzieliście po pół roku w czasie pandemii na wolnym bo przedszkola zamknięte były i szkoły to jakoś ani jedna nie płakała a pieniążki z nieba na konto leciały.
    Praca

10.05.2023 19:55

Jak wynagrodzenia po nowych współczynnikach wydajności?
    Praca

26.04.2023 07:03

Czy Firma oferuje dodatki za pracę w dni ustawowo wolne?

29.04.2023 12:24

Firma w pełni swej łaskawości za Wasze poświęcenie, zaangażowanie, gotowość do pracy, zużyte paliwo za dojazd do pracy, nie spędzanie święta narodowego z rodziną oferujekompletnie NIC. Za dyżur niedzielny i świąteczny będziecie mogli odebrać sobie wolne wtedy kiedy Wam łaskawie KTOŚ pozwoli.

25.03.2023 09:10

Czy w firmie Grupa Farmacol są regularne szkolenia pracownicze?

07.04.2023 19:24

Na tyle regularnie ze 99% ludzi nie wie co oznacza FIFO/LIFO/DPD :)

01.04.2023 21:49

Jako pracownik firmy farmacol wychodzę z inicjatywą zorganizowania dużej imprezy firmowej gdzie każdy pod wpływem skonsumowanych trunków wysokoprocentowych mógłby śmiało wyrazić opinie kierując je w prost. Wiązało by się to z oczyszczeniem atmosfery w pracy jak i wyjaśnieniem pewnych nieporozumień pomijając przy tym pisanie bezsensownych postów na tejże grupie.
    herbatki z 22

21.02.2023 05:06

takie pytanie.. pozatrudniala braci a przesiaduja non stop u niej, przychadza na dana godzine a do roboty ida po godzinie bo juz nie raz to widzialam(em) musi (usunięte przez administratora)kierownikom (usunięte przez administratora) i sprzedaje napewno ludzi dlatego ma wzgledy za gorze

27.02.2023 18:36

Rozmowa NICZEGO nie zmieniła mimo kilku prób...za wprowadzanie nieustannego kwasu w grupie, myślę że jest tylko jedno rozwiązanie..
    Nowy 05

11.03.2023 09:56

Przecież wszyscy piszą tu prawdę o Farmacolu sama firma zapracowała na taką opinię

10.03.2023 15:04

Wynagrodzenie za luty wyższe 200 zł od najniższej krajowej.
    herbatka 22

21.02.2023 17:29

(usunięte przez administratora)uratują bo będzie do nich lazic i nadal sprzedawać. Uważajcie na (usunięte przez administratora)bo każdego sprzeda. Chodzi o zmianę (usunięte przez administratora)chyba że u (usunięte przez administratora) też ma kontakt. Uważajcie na nią
    Zielarka

22.02.2023 11:17

Wow skoro taka odwaga tu to zapraszam przyjdź pogadaj, poznaj, skoczymy razem na piwo, ciastko z kawa czy coś, a później oceniaj. Mam ciekawsze zajęcia niż donoszenie na ludzi. Każdy ma swoje zadania i obowiązki, Ty widocznie masz ich za mało albo wykraczaja poza twoje kompetencje skoro masz czas tu siedzieć i opisywać ludzi. To że ktoś rozmawia z kierownikami nie znaczy ze nie ma ważniejszych spraw do załatwienia z nimi niż obrabianie tyłka pozostałym tak jak ty to robisz. Ja przynajmniej pogadam czasem o (usunięte przez administratora)ze swoją zmiana, ranna, kierownikam czy z przeciwna zmiana a z Tobą co? A no fakt Ciebie omija już pewnie większość bo zajmujesz się tylko smarowaniem ludzi tutaj. Więc nic dziwnego:'-)
    Starypracownik

12.02.2023 20:25

Nigdy nic to nie pisałem ale teraz po tylu latach się tego nie spodziewałem. Jak może komuś za nic uciąć tyle z premii??? To się zalicza na skargi do Inspekcji Pracy. Przepracujesz cały miesiac, bez dnia urlopu, bez dnia L4, bez dnia opieki itp. a z premii znika prawie (usunięte przez administratora). Dlaczego ? Pewnie dlatego że szanowna Pani Kierownik obiecała zapłacić za nadgodziny i za niedzielę więc żeby za dużo nie zapłacić to musiała to bezkarnie uciąć z premii
    Miki.

13.02.2023 13:31

Przecież tak było zawsze że całej premii sie nie wypłacalo wszystkim pracownikom . Być może niektórym pracownikom się do tej pory płaci całą premię wypracowaną ale to już by musiała dochodzić Inspekcja Pracy Nam prawdy kierownictwo nie przekaże tylko nam mydli oczy.
    Obozowy

13.02.2023 19:50

Jak będzie trzeba przyjść w sobote lub niedziele do roboty pod koniec miesiąca to sobie o Nas przypomną...i naobiecują pieniążki jak zwykle..po czym dostajesz wypłatę i już wiesz, że czegoś brakuje na pasku... I żeby to była pomyłka...ale gdzie tam..dzisiaj brakuje Tobie, za miesiac mi, za dwa m-ce koledze z gabarytu, za trzy m-ce wózkowemu itd itp..
    Weekend

04.02.2023 13:06

Pracodawca ma obowiązek dać pracownikowi cały dzień wolny od pracy, nawet jeśli w niedzielę pracownik wykonywał swoje obowiązki tylko przez np. dwie, trzy godziny.

12.02.2023 09:43

Farmacol daje wolne jezeli przepracujesz pelne 8 godz w niedziele, a nie np. 4. Poza tym jak dostaniesz wolne to juz koszt paliwka pokrywa pracownik.

12.02.2023 09:54

A jeśli odbiór wolnego za nadgodziny NARZUCA nam pracodawca to musi udzielic pracownikowi wolnego w stosunku 1:1.5 czyli za 8 godz, dostajesz 12 godz wolnego. Czyżby marywy przepis w gkf?
    Skoczarek

09.02.2023 10:53

Jaka jest aktualna stawka kilometrową za rozwożenie leków do aptek? Dzięki
    X

11.02.2023 09:19

Wszystko ok, ale liczenie dojazdu do pracy to jakaś pomyłka - wszyscy jeździmy do pracy zza swoje złotówki...
    On

11.02.2023 17:18

Przecież jest tam opisany dodatkowy nieplanowany wyjazd z lekiem na ratunek życia a nie harmonogramowy codzienny kurs Z jakiej racji przewoźnik ma pokrywać ze swojej kieszeni koszt zobowiązania i zarobku tej firmy? (usunięte przez administratora)na wszystkim na czym tylko się da (usunięte przez administratora)

27.01.2023 10:00

Pracowalem na mag. Przyjecia wysylki. Z kim rozmawiac o ewentualnej pracy?

28.01.2023 21:45

Jak nie możesz wpaść na logiczna odpowiedź że najlepiej rozmawiać z kierownikiem magazynu to może lepiej nie rozmawiaj z nikim.

31.01.2023 21:36

Ciebie inteligencie nie ma co poznawac. Od kiedy na mag farmacolu pracuja tacy elokwentni erudyci jak ty(usunięte przez administratora) czlowieczku

25.01.2023 11:37

Mam pytanie do kierownictwa F. Czy jest zapotrzebowanie na prac magazynu w chwili obecnej? Jesli tak to jaka forma ktora sekcja ze tak powiem? Bo czytam ze sa jakies stacje kontrola ekspedycja. Na ktorym dziale sa wolne miejsca? Jestem chetny do podjecia zatrudnienia
    Bla

26.01.2023 18:44

Sądząc po nie których wypowiedziach stwierdzam że tak i nie tylko ja chyba jestem tego zdania Pozdrawiam zdrówka

27.01.2023 09:53

Z kim rozmawiac w tej sprawie?

17.01.2023 14:34

Dopytam czemu ta firma w umowach o pracę daje pracownikowi jednemu da (usunięte przez administratora). A drugiemu (usunięte przez administratora) I ten pracownik pracuję na jednym dziale np.kontrola , stacje . .Dlaczego ta nierówność traktowania pracowników.Bo czym sobie ktoś na ta kwotę wyższą zasłużył.
    Lllll.

24.01.2023 20:21

Pracownik pracujący z 10 letnim doświadczeniem w farmakolu dalej zarabia najniższą krajową wiec o czym tu mowa o jakich doświadczeniach przy zatrudnianiu pracownika. Zawsze nowo zatrudniona osoba najpierw się uczy tego co będzie wykonywać i w jaki sposób.to robić. Czyli pracować.Taki 10 letni pracownik to on już ma doświadczenie prawda . A stoi na takim samym poziomie finansowym jak osoba nowo zatrudniona.
    Jak zawsze

25.01.2023 14:51

Grupa Farmacol nabiera wody w usta :-D Bo jak napisza 'TAK' to czesc ludzi bedzie sie o to pytac, a jak 'NIE' to okaże się, że to nieprawda co pisali wczesniej. Dlatego nic nie odpiszą, albo skasują post.

23.01.2023 10:59

Mam pytanie do Firmy. Czy jest zapotrzebowanie w chwili obecnej do pracy w ekspedycji Firmy? W oddz Rogoznica? Pracuje w ekspedycji firmy kurierskiej. Szukam stalej pracy

24.01.2023 09:13

Zapraszamy do zapoznania się z ofertami pracy i złożenia aplikacji, można zrobić to bezpośrednio przez stronę: https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-magazynowy-rogoznica-pow-rzeszowski,oferta,1002296372, bądź przez bezpośredni kontakt z działem HR.

22.01.2023 17:13

Nie rozumie się kolejnej nierówności w traktowaniu ludzi w pracy. Jedni mają darmowy dojazd.do pracy nie interesuje ich zalanie baku w samochodzie czy naprawa samochodu .człowiek wychodząc z domu się zastanawia czy mu samochod odpali bo mogło w nim coś się zepsuć. Może mieć problem z dojazdem do pracy.A domaradz zawsze darmowy dojazd do pracy nic ich nie interesuje .Nie wydają pieniędzy na paliwo całą wypłata w rękach. Tak to wygląda że mają kasę na malowanie pazurów co dwa tygodnie inny kolor .Bo jak by się miało zalać bak samochodu czy zaplacic za naprawe samochodu to by zabraklo na malowanie pazura.
    Magia

23.01.2023 01:18

Tak, na pewno każdy dojeżdżający z tej grupy mieszka w Domaradzu i magicznym sposobem teleportuje się do miejsca wyjazdu. Nie wiesz jak jest naprawdę to oszczędź klawiatury.
    Domaradz

23.01.2023 14:27

To może przeprowadź się do Domaradza ?(żart) Co z tego że nie płacą . Zobacz jakie maja godziny 16-24 z tego ile wcześniej musza wyjść z domu żeby na ta 16 dojechać , wiec nie wiem czy jest czego zazdrościć zwłaszcza w lecie
    ultimate

23.01.2023 11:57

Witam wszystkich.Daja już aneksy do umów z nowymi stawkami.
    aqq

20.01.2023 23:58

Mi się w Farmacolu podobało pomimo niewielkich zarobków.. Wymagania niektórych osób za lenistwo są wygórowane. Niektórzy udają, że pracują to Farmakol udaje, że płaci. Owszem jest wiele niedociągnięć, niesprawiedliwości ale myślę, że warto to przegadać z osobami kompetentnymi zamiast siać nic niewnoszący zamęt po forum. Farmacol wbrew pozorom jest niewielki dlatego wyrażam się tak bezosobowo. Myślę, ze jeszcze wrócę do Farmacolu. Pozdrówka

19.01.2023 15:46

Miso pyta co z tym dodatkiem za pracę w Nowy Rok bo jakby temat umarł. Jedna zmiana dostała dodatek za pracę w Boże Narodzenie kwota dodatku to 300 zł. A gdzie nasz dodatek za Nowy Rok te 300zl.. I znów podsumowanie nierownego wynagradzania pracowników.
    Dodatek

19.01.2023 22:45

Za drugi dzień świąt dostali dodatek masz rację(usunięte przez administratora). Za wigilię i drugi dzień świąt było (usunięte przez administratora). I w Szczepana byli w pracy 8h a nie 3 godziny jak zmiana S. w nowy rok.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol