Marketing Investment Group S.A.

Adres: Osiedle Dywizjonu 303 PAWILON I, 31-871 Kraków

NIP: 6751187580 REGON: 351469736 KRS: 0000521685

Marketing Investment Group S.A.
2 118 6 1

Opinie o Marketing Investment Group S.A.

Aneta

Czy może ktoś przybliżyć jak wyglada rozmowa telefoniczna (1 etap)?

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Aneta 10.01.2019 15:53

Rozmowa telefoniczna (1 etap) to pierwszy kontakt rekrutera z Kandydatem. W czasie rozmowy przedstawiamy szczegóły związane z pracą na danym stanowisku, weryfikujemy kluczowe kwestie odnoszące się do kompetencji Kandydata, a także jego dostępność oraz oczekiwania finansowe. Przedstawiamy również ofertę benefitów oraz przebieg dalszego procesu rekrutacji. Zapraszamy do MIG!

G.

Atmosfera zapewne zależy od działu, ja oceniam ją bardzo dobrze wręcz wzorowo, o lepszą cieżko, ale to zawsze zależy na kogo trafi się w zespole. Zarobki? Zdycydowanie minus. Odpowiedzialność spora, ale zawsze można liczyć na wsparcie. Nigdzie nie jest idealnie.

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@G. 03.12.2018 20:13

Cieszymy się, że oceniasz atmosferę pozytywnie, często spotykamy się z taką opinią. Każda praca wiąże się z pewnym poziomem odpowiedzialności. Staramy się, by każdy w MIG mógł liczyć na wsparcie.

J.

Miałam rozmowę rekrutacyjną na jedno ze stanowisk w e-commerce. Myślę, że firma powinna ujawniać jakie ma widelki określone na dane stanowisko. Uważam, że moja kandydatura została odrzucona bo podałam dość wysoką kwotę. Słaby pakiet socjalny. Brak odpowiedzi na zadane przeze mnie mailowo pytanie.

nick
@J. 04.12.2018 19:30

Jak nie podasz najniższej krajowej to cie nie wezmą

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@J. 04.12.2018 19:30

Proces rekrutacji w MIG rozpoczyna się zwykle od rozmowy telefonicznej. W czasie rozmowy, poza wstępnym sprawdzeniem kluczowych kompetencji potrzebnych do pracy na danym stanowisku, pytamy również o oczekiwania finansowe Kandydata. Oczywiście zdarza się, że nie możemy im sprostać – w takiej sytuacji, szanując czas osoby aplikującej, kończymy proces rekrutacji na tym etapie. Zawsze jednak staramy się informować o tym Kandydatów. Benefity oferowane w centrali obejmują standardowe elementy, takie jak opieka medyczna oraz pakiet sportowy. Dodatkowo, dbamy też o miłośników mody, oferując zniżki na nasze produkty.

nick

pracowalem w e commerce 8 msc - ten DEPARTAMENT i zadania w nim to w większości przypadków wypełnianie strategii, ktore zostaly juz zaplanowane, czyli dobra praca dla ludzi po 40stce ktorzy sie wypalili zawodowo i w sumie nie maja co ze soba zrobic, lub dla ludzi ktorym odpowiada siedzenie na stołku i odklepywanie 8h, lub ludzi na studiach. Ciagle ucinają premie sprzedażowe bo zmieniają nagle plany i kejpjaje, plany nie są wyrabiane bo platforma ciagle generuje bledy - ktore musisz TY zglosic (czego w umowie napisanego nie masz - no ale łudzisz się - ze w koncu kiedys bedzie lepiej - nie, nie bedzie ) zarzad i osoby odpowiedzialne za te kwestie nic nie zmieniaja, ogolnie panuje dziwna atmosfera, niby kazdy sie lubi, ale jednak nie... zarobki bardzo slabe - jesli ktos mysli o zwiazaniu sie z firma i o GODNYM życiu - radze omijac szerokim łukiem. jestes rozliczany za to, ze sie starales ale rowniez za to, ze platforma wygenerowala zbyt duzo bledow, a wiec nici z premii, nici z awansu (chociaz sie starasz) generalnie firma lubi sobie zatrudniac ludzi po znajomosci - przylad podano ponizej, czyli zatrudniony syn Prezesa - w niejednym dziale stołki grzeją "specjaliści" ktorzy maja gdzies w krakowskich firmach plecy.. albo ludzie o zbyt wysokim ego ktorzy wprowadzaja niemila atmosfere (slyszalem nie jedno jak sie kogos miesza z błotem - niby kolega z dzialu a jednak nie, az dziwne ze osoby na stanowiskach kierowniczych nie potrafia wprowadzic przyjaznej atmosfery do zespolu - albo kogos zwolnic za to ze jest niemily i demotywujacy ) no i tak to wszystko splywa w kierunku dna, bacznie obserwuje losy tej firmy, mam wrazenie ze mniejsi gracze na rynkach lepiej ogarniaja tematy internetu, a zatrudniaja ludzi o mniejszym doswiadczeniu. Co mogliby zmienić zarządzający? Wykopać ze stołków kierownictwo ktore sie zasiedzialo i mysli ze dzieki samemu siedzeniu ten biznes wypali! Jeszcze jedno: firma stawia na nowych pracowników.. nowy to taki max do 6 msc - do tego momentu jeszcze jestes jako tako traktowany - ale potem jestes trybikiem W WIELKIEJ machinie zarabiajacym MALUTKIE pieniazki - jesli macie chociaz grosz szacunku do siebie nie idzcie tam pracowac !

1234
@nick 28.11.2018 07:54

Tak jest wszędzie w Krakowie

Pan Jacek
@nick 28.11.2018 07:54

Ludzi się poleca tak jak w każdej innej firmie, w Krakowie w ogóle trudno teraz kogoś zatrudnić z EC nie "po znajomości", bo wszyscy się po prostu znają (specjalistów jest naprawdę mało). Co do syna prezesa, to chyba wiesz, że chłopak pracuje w firmie dobre 10 lat i zaczynał jako magazynier-dostawca, czyli od najniższego szczebla i dorobił się obecnego stanowiska (które nie jest kierownicze ani co) żmudną pracą? Bardzo dużo można zarzucić tej firmie, tak jak i innym, jednak atmosfera panuje świetna (zawsze są wyjątki, tutaj także są poszczególne persony). Między innymi, wspominałeś, że pracowałeś 8 msc, jakiego awansu się spodziewałeś po tak krótki czasie?

Dno
@Pan Jacek 04.12.2018 21:34

Owszem, bo w innych korporacjach średnio po 6 mc przestaje się być asystentem, cZyli osobą która dop.się wdraża. Ale to jestwłaśnie przecież firma rodzinna wiec powinnam czekać tak jak moja koleżanka już 2,5 roku na wykreślenie sprzed jej stanowiska przedrostka "młodszy", jak się jednak ost.dowiedziala, na tym stanowisku specjalistów nie przewiduja xd

Dno
@Pan Jacek 04.12.2018 21:34

Nie , w MiG się nie poleca, tylko zatrudnia znajomkow/kuzynow/konkubentow itd, ktorzy wypadaja duzo gorzej na tle innych kandydatow . Po co w ogóle organizoeac rekrutacje w takim razie ? A no tak, po to aby pani gosia z hr miała komu opowiadać bajki na rozmowach i mydlić kandydatom oczy.

xyz
@nick 28.11.2018 07:54

Brawo wszytko zawarte co dzieje się w tej firmie tez byłem jej pracownikiem. Pani kierownik nie wie jak wyglada praca i szuka tylko osób które będą nią robić . Generalnie jak nie masz co z sobą zrobić to idź tam Nie masz planów na siebie to jest to idealne miejsce

xyz
@nick 28.11.2018 07:54

Dodam także ze jedna z najdłuższych liderek nie potrafi pomoc nie jest wog przykładem wychodzi z pracy na dwoe trzy godz jakby nigdy nic spóźnia się każdego dnia i ma być przykładem ? Dla kogo ? Jest idealnym przykładem jak wchodzić komuś w tyłek BRAWO

nick
@xyz 13.12.2018 19:49

Dokładnie!

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@nick 28.11.2018 07:54

Rzeczywiście – w firmie funkcjonuje Program Poleceń Pracowniczych, dzięki któremu pracuje dużo osób polecanych przez osoby już u nas pracujące. Nasi aktualni pracownicy, zarówno ze sklepów jak i z centrali, również mają możliwość zmiany stanowiska wewnątrz firmy, korzystając z rekrutacji wewnętrznej. Każda z tych osób przechodzi standardowy proces na dane stanowisko. Jeśli jej kompetencje są spójne z oczekiwaniami, oferujemy jej możliwość zatrudnienia. Warunki finansowe są dyskutowane podczas składania oferty i są zawsze wypadkową naszych możliwości (widełki wynagrodzeniowe na danym stanowisku), poziomu kompetencji kandydata i jego oczekiwań finansowych. Wynagrodzenie w e-commerce składa się z podstawy oraz części premiowej, która jest uzależniona od realizacji celów sprzedażowych. Są one planowane w krótszych, kwartalnych okresach, tak aby bardziej realnie i precyzyjnie reagować na bieżącą sytuację rynkową. W 2018 zmieniliśmy platformę e-commerce, na której działają wszystkie sklepy internetowe MIG. Wdrożenie wiązało się z pewnymi utrudnieniami, co często zdarza się przy tego typu projektach. Na bieżąco pracowaliśmy i pracujemy nad rozwiązaniem pojawiających się problemów. Liczymy, że w 2019 roku system będzie działał bez zarzutów.

Nickson

Praca w tej firmie to dramat, po 3 latach w centrali 2200 zł na rękę. Plany nie są wyrabiane dlatego przez większą część roku nie ma premii, ktora i tak jest żadna. Atmosfera bardzo ciężka, ze względu na ogólne sfrustrowanie pracowników. Na stanowiskach kierowniczych osoby bez merytorycznej wiedzy, mobbing, stresująca atmosfera. Radzę omijać szerokim łukiem.

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Nickson 15.10.2018 14:22

System wynagrodzeń w MIG jest skonstruowany zgodnie ze standardami budowy wynagrodzeń: widełki są szerokie i zróżnicowane ze względu na stanowisko, doświadczenie i kompetencje. Premie zaś przyznawane są na zasadach ogólnie znanych naszym pracownikom. Atmosfera od wielu lat jest wskazywana w ankiecie satysfakcji pracowniczej jako bardzo mocny punkt MIG. W ankiecie badamy również opinię o menedżerach i reagujemy w sytuacjach tego wymagających. Zaniepokoiła nas informacja dotycząca niewłaściwego traktowania pracowników, jeśli możesz podzielić się szczegółami prosimy o wiadomość na kariera@miggroup.com. Pozdrawiamy!

.
@Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group 21.12.2018 10:57

Tą wypowiedzią pokazaliście że nie macie pojęcia o tym, jak tak naprawdę wyglada praca szeregowego pracownika. Wasze badanie satysfakcji pracowniczej w firmie która liczy kilkaset osób nie jest w żaden sposób wymierne. Czy przy takiej frekwencji Waszym zdaniem opinia o firmie ma jakiekolwiek odbicie w rzeczywistości? Rozumiem że ciężko o inny sposób monitorowania zadowolenia ludzi z pracy przy takiej ilości osób ale może warto byłoby się przyjrzeć Działom, w których rotacja jest ogromna? Być może problemem są osoby zarządzające, nie zaś wysoce rozwojowy profil firmy jak piszecie. Wiem co mówię, trochę już w tej firmie było dane mi zobaczyć...

NICK
@. 06.01.2019 15:10

Podpisuję się jak najbardziej pod tą wypowiedzią. Pracowałam w jednym ze sklepów MIG, dokładniej 50 Style.. Wiadomo, atmosfera głównie zależy od osób, ale gdyby szefostwo zwracało wiekszą uwagę na to kogo zatrudnia, może jeszcze by to jakoś było. ;) Praca nie satysfakcjonowała mnie, więc po prostu odeszłam. Przez ten okres nie nauczyłam się niczego nowego, raczej w 50 Style nie da się rozwijać, ja osobiście czułam jakbym robiła krok w tył, po mnie odeszły jeszcze 2 osoby, bo miały dosyć oszukiwania ich przez pracodawcę, który wmawia im, że dokłada im premię do pensji( płacąc najniższą krajową i nic więcej), no i oczywiście przez zachowanie kierowniczkę sklepu, która nie nadaję się do pracy z ludźmi, a co dopiero na tego typu stanowisko.

aline
@Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group 21.12.2018 10:57

W (usunięte przez administratora) sobie wsadzcie te widelki i ankiety. Premie ??????????? Buahaha . Za miske ryzu zapieprzac na sluchawkach. Z takim myslenim i podejsciem to do Chin a nie TU !!!!!!!!!!! Mozna sie tylko domyslec kto to pisze .

Ratatujuj

Najgorsza praca jaka była mi dana. Kierowniczka Złotych tarasów to jakaś pomyłka, osoba która nie panuje nad swoimi emocjami. Psuje nastrój i wszystko jej nie odpowiada. Zarobki jak na Złote tarasy to kpina przy wyrobionym PT jak zarobisz 2800 to kwota która graniczy z cudem. Najpierw nabiegaj się za bucikami i sprzedaj ich za 100000 oczywiście netto! Wtedy dostaniesz 2800 ale nie ciesz się za wcześnie :) musisz je Przeciez zostawić bo w przyszłym miesiącu dostajesz 1800 bo założenie PT było śmieszne. Zniżkę dostaniesz jak wygrasz konkurs albo będziesz przydupasem Pani wyżej. A tak po 3 msc należy ci się jedna zniżka. Przychodzisz do pracy 15 minut wcześniej. Przerwa 30 minutowa z zegarkiem w ręku, co z tego ze były kolejki w sklepie. Było sobie wziąć jedzenie z domu

Shot30

Czy ktos może przyblizyc warunki pracy w centrali w obsludze sklepu internetowego?

Eh
@Shot30 17.10.2018 14:05

Tak. Zapieprz na słuchawkach.

zawiedziona24
@Eh 05.12.2018 06:02

Zapiepsz na słuchawkach,patrzenie na twój talktime. Lepiej trzymać język za zębami,bo po koniec umowy próbnej zostaną Ci wypomniane wszystkie słowa,które wypowiedziałeś. Nie polecam firmy. Zostałam zwolniona bo niby nic nie umiałam,a śmigałam w czasie rozmów,tylko raz miałam zawahanie czy chce tam pracować. Cudowna P. Kierownik rozwiązała moje wątpliwości i nie przedłużyła mi umowy. Omijajcie tą firme szerokim łukiem.

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Shot30 17.10.2018 14:05

Jest to praca związana z obsługą klientów sklepów internetowych, kontaktujących się z nami za pomocą różnych kanałów: telefonu, maila, Facebooka i czatu. Najczęściej odpowiadamy na pytania związane z naszymi produktami, przesyłkami czy zwrotami. Praca w pełnym, bądź niepełnym wymiarze godzin w zależności od możliwości pracownika, zmianowa. Zapewniamy umowę o pracę oraz możliwość dopasowania grafiku np. podczas studiów. Serdecznie zapraszamy!

Karo-25

Najgorsza firma . Jedyne co ,ze jest umowa o prace,ale łaski nie robią... Płaca może lepiej przemilczę ,bo w dzisiejszych czasach to tak jakby być niewolnikiem i dostawać miskę ryżu a raz w roku ryż z kurczakiem jak się uda . Oczywiście niby wszyscy mili,ale po miesiącu już wyszło kto z kim a kto przeciwko komu . Konfidentów tez nie brakuje .

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Karo-25 02.11.2018 18:40

Rzeczywiście zatrudniamy naszych pracowników na umowę o pracę. Kształtując poziom wynagrodzeń opieramy się na raportach płacowych z branży retail, aby wpisywać się w standardy rynkowe. Szkoda, że w taki sposób odebrałaś atmosferę w firmie. Pozdrawiamy!

Pani Królikowska

Praca w centrali jest stresowa, bardzo duzo odpowiedzialnosci, bardzo duzo pracy i niskie wynagrodzenie. Marketing Investment Group to firma, ktora wybiera kandydatow na podstawie tego jak niskie wynagrodzenie kandydat prosi. Dobra firma na staz max, potem uciekac. JAK NAJSZYBCIEJ. Rotacja we wszystkich dzialach jest ogromna. Kiedy pracowalam w centrali bylo okolo 270 osob. A kazdego miesiaca sie zwalnialo od 15 do 30!!!!. Wyobrazacie to obie?! 10% KADRY!!! ...udzie przychodza na okres probny i po tygodniu sie zwalniaja bo opadaja rece przed tym bezladem. Absolutny chaos ktory panuje w firmie dzieki temu ze nikt w takiej pracy dlugo nie wytrzymuje i sie zwalnia. A dopoki przyjdzie ktos nowy... Wyszkoli sie... I za miesiac sie zwolni... i znow to samo... duza rotacja... niskie wynagrodzenia. Moze cos sie zmieni w MIG'u... kiedykolwiek. Chociaz wiem ze przy takim rozumowaniu jaki ma zarzad (placmy ludziom mniej, wiecej zostanie dla nas) o "dynamicznym rozwoju" rozmowy byc nie moze. Ludzie, dobrzy i fajni ludzie, kreatywni ludzie, ktorzy tam siedza - uciekajcie jak najszybciej. Krakow ma duzo fajnych i przyszlosciowych firm z branzy - LPP, OTCF, ANSWEAR. NIE MARNUJCIE SIE w MIG!

Czasmija
@Pani Królikowska 05.10.2017 22:14

No cisnom tej biednej firmie od 2,5 roku a Firma nic. Potencjał ogromny a przy tak wynagradzanych pracownikach zysku 50% tego co mogli by mieć. Gratulacje dla właścicieli. A czas mija. Konkurencja rośnie. Marki zarabiają 50% tego co powinny :)

W.
@Pani Królikowska 05.10.2017 22:14

Pracuję w tej firmie od ponad 3 lat. Nigdy nie doszło do takiej sytuacji żeby zwalniało się 20 lub 30 osób miesięcznie.

dla znawcy
@W. 21.06.2018 22:37

w ubiegłym miesiącu zwolniło się ponad 20 osób

Ja
@dla znawcy 07.07.2018 23:28

Z czego większość to dyrektorzy i koordynatorzy ;)

Pewien Pan
@W. 21.06.2018 22:37

W ciągu 1 miesiąca zwolniło się około 8 osób. Wiem bo sam widziałem

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Pani Królikowska 05.10.2017 22:14

Jesteśmy dużą, rozwijającą się firmą, w związku z czym pewien poziom rotacji jest standardem na rynku pracy. Musimy jednak zaprzeczyć informacji o ilości osób odchodzących. Do do tej pory nigdy nie zdarzyła się sytuacja, by w ciągu miesiąca, zwolniła się tak duża liczba Pracowników, jaką Pani podała. Bardzo rzadko zdarzają się również sytuacje, gdy ktoś odchodzi po tygodniu okresu próbnego. Mocno zadbaliśmy o standardy wdrożenia pracownika, co ustrukturyzowało proces wejścia do organizacji i usłyszeliśmy wiele opinii, że jest to bardzo pomocne. Z każdą osobą, która odchodzi, rozmawiamy podczas exit interview, badając powody zwolnienia i starając się reagować na pojawiające się sugestie. Jeśli ma Pani własne sugestie, zapraszamy do kontaktu na kariera@miggroup.com Pozdrawiamy!

Ctrl C Ctrl V
@Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group 21.12.2018 11:01

Najważniejsze że jesteście z siebie zadowoleni ;)

taki ktoś
@Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group 21.12.2018 11:01

W roku 2018 byłam świadkiem 3 przypadków kiedy osoby odeszły po kilku dniach okresu próbnego. kilka kolejnych nie przedłużyło z własnej woli umowy po okresie próbnym.

taki ktoś

Firma w odpowiedziach poniżej szczyci się atmosferą, badaniem poziomu zadowolenia pracowników, exit interview i ogromnym rozwojem. 1. Atmosferę budują nie dyrektorzy, kierownicy czy o zgrozo "liderzy", ale zwykli pracownicy. W moim dziale atmosfera nie jest idealna. 2. Super atmosfery do garnka nie włożymy. 3. Za badaniem poziomu zadowolenia , exit interview i ogromnym rozwojem nie idzie dla pracownika absolutnie nic. Przynajmniej ja nie zauważyłam, a już trochę pracuję. 4. Na 107 opinii ocena 2 mówi sama za siebie.

Gosc

Panie prezesie prosze sprawdzac jak sprzata Wasza sprzatajaca ktora nie odkurza kilka dni w zarzadzie i nic nie robi a wysyla ja pan do sprawdzania innych sprzatajacych. Ja mylam po tej babce naczynia ona sama nie umie sprzatac a bedzie sprawdza no po prostu porazka jak traktujecie ludzi. Zaden autorytet tylko układy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wiecej szacunku dla człowieka a nie tylko najważniejsze pieniądze.

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@Gosc 10.10.2018 21:58

System sprzątania w firmie jest zorganizowany w taki sposób, aby wszystkie cztery piętra w naszym biurowcu były sprzątane każdego dnia, od poniedziałku do piątku, w czasie, gdy większość z nas kończy pracę. Do tej pory nie słyszeliśmy głosów niezadowolenia. Dziękujemy jednak za zwrócenie uwagi na tą kwestię. Przekazujemy temat do Działu Administracji. Pozdrawiamy!

Nick
@Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group 21.12.2018 10:53

Panie sprzętające "myją" ścierki w zmywarce, papierami z kosza wycierają blaty, upychają śmieci kartonem z mlekiem albo pojemnikiem od ekspresu, a lodówki które miały czyścić co tydzień śmierdzą trupem. No ale na kawkę i ploteczki zawsze mają czas.

nie podam

Nie polecam pracy w tej firmie. Moje sugestie dla Marketing Investment Group S.A.: Zachęcam do dokładniejszej lektury oponii byłych i obecnych pracowników. Opinie doskonale odzwierciedlają nastroje w firmie

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@nie podam 11.10.2018 21:52

Dziękujemy za tą opinię. Bardzo zależy nam na poznaniu zdania naszych pracowników na temat pracy w Marketing Investment Group. Na bieżąco monitorujemy sytuację w firmie i atmosferę panującą wśród pracowników. Od kilku lat, co roku, badamy poziom zadowolenia z pracy w ramach badania satysfakcji pracowników, zarówno w krakowskiej centrali, jak i we wszystkich naszych sklepach. Obecnie jesteśmy w trakcie kolejnej edycji. Od kilku lat atmosfera jest wskazywana jako bardzo mocny punkt pracy w MIG. Mamy nadzieję, że utrzymamy ten wynik również w tym roku :) Po każdym badaniu podejmujemy też działania, których celem jest zwiększenie zadowolenia z pracy w MIG. Opinie byłych pracowników zbieramy natomiast podczas tzw. „exit interview”. Pomysły na wszelkie zmiany i usprawnienia prosimy jednak kierować na adres kariera@miggroup.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy!

och

Ta firma odzwierciedla typową polskę i polską mentalność ciągle te same rekrutacje na te same stanowiska więc chyba firma nie dostrzega swojego problemu skoro jest taka rotacja,menadzerowie muszą tam niezłe cuda robić że się ludzie zwalniają lub są tak często zwalniani,jedynymi którzy się z tego cieszą są gwiazdy od piłowania paznokci z HR bo grafiki ciągle pełne i pytania o porażki i sukcesy muszą być w gotowości -omijać z daleka takie piekiełka

Specjalista ds. personalnych w Marketing Investment Group
@och 10.10.2018 16:34

Zgadza się – jesteśmy firmą polską. Działamy od prawie 30 lat, od kilku również poza granicami kraju. Jeśli chodzi o pracę w salonach najczęściej poszukujemy na stanowisko Doradca Klienta (takich osób w firmie zatrudniamy ok. 1000). W centrali często poszukujemy osób do obsługi klientów sklepów internetowych – obecnie, na tym stanowisku pracuje prawie 30 osób. Sprawdziliśmy – dziewczyny z HR-u preferują hybrydy. Zatem - zero pilniczków w pracy ;)

Szukaczek

Rekrutacja - Pani od rekrutacji pyta o informacje zapisane w CV trzymane w ręce. Kierowniczka siedząca obok przyznaje, że pracowała w tych samych miejscach co ja (kilku). Zarobki? Nie podajemy. Parking dla auta? Od dawna nie ma miejsc. Praca w weekendy? Tak ale z domu z prywatnego sprzętu... Po paru dniach więcej informacji: propozycja 3000 brutto przy zapisanym na Pracuj.pl minimum 4000 oraz przekazanym na rozmowie, trochę słabo a czytając opinie tutaj chyba się nie skuszę.

xzy

Powiem tak... ogłoszono nabór na stanowisko testera aplikacji internetowych. Złożyłem potrzebne dokumenty. Spełniałem wszystkie warunki z wyjątkiem doświadczenia (brakło mi półroku). Nikt się nie odezwał. Pomyślałem - okej, ktoś lepszy się znalazł. Po jakimś czasie z czystej ciekawości (sic!) chciałem sprawdzić czy ktoś znajomy się nie dostał i ku mojemu zdziwieniu na tym stanowisku pracuje ktoś z rodziny zarządu (to samo nazwisko jakie ma prezes) i ktoś kto wcześniej pracował jako kierownik biura obsługi klienta... Czy takie zagrywki to normalna sytuacja w większości krakowskich firm?

bigdream
@xzy 06.08.2018 21:43

xyz, Skąd masz takie info?

Ja
@bigdream 07.08.2018 20:52

LOL tak jest

Pewien Pan
@Ja 20.08.2018 13:33

Dokładnie tak jest

Bartosz

Może powinniśmy z większą pokorą przyjmować opinie osób rekrutujących. Chyba, że ktoś ma takie kompetencje?

zarobki takie duże w MIG

@Witek na stanwisku asystenta okolo 2k, specjalisty ok 3k, kordynatora okolo 5k, kierownika 8k.

Paulina
@zarobki takie duże w MIG 25.08.2018 22:03

brutto ;)

Edi

Miałam kontakt z działem HR już dawno nie widziałam takiej nieprofesjonalnej i zenujacej rozmowy z HR ,kompletnie nie czytaja CV ,pytania oderwane od rzeczywistosci i nie związane z tematem stanowiska,kompletna ignorancja oraz brak profesjonalizmu jakby małe dzieci zatrudnili do pracy tylko po to zeby odbierać maile i udawać ze sie na czymś znają - żenujące zachowanie tych niekompetentnych Pań !!!!

Witek

Może wiecie coś o ewentualnej pracy w firmie? Jakie zarobki można wyciągnąć?

Kira

Kilka miesięcy temu brałam udział w rekrutacji do centrali w Krakowie na stanowisko specjalista ds. social media. O całym procesie mogę powiedzieć tyle, że była to najmniej profesjonalna rekrutacja w jakiej miałam okazję brać udział. Z jednej strony zadawane były pytania które były kompletnie nie miały związku ze stanowiskiem, poprzez pytania w stylu "Gdzie widzisz siebie za 5 lat", "jakie są Twoje słabe/mocne strony" (serio, to nie te czasy...), a z drugiej panowie specjaliści wypytywali szczegółowo o kwestie, w których wymagali zdradzenia tajemnic firmowych aktualnego pracodawcy (pytając np. o szczegółowe budżety marketingowe), albo pytali o rzeczy których kandydat nie może mieć pojęcia, nie znając uprzednio strategii marketingowej firmy. Do tego wszystkiego nie otrzymałam informacji zwrotnej po zakończonej rozmowie. Żenujacy poziom rozmowy oraz osób rekrutujących.

Majka
@Kira 17.05.2018 15:21

Ciesz się że Cię nie przyjęli. Potem jest tylko gorzej... niestety.

rafalalka
@Kira 17.05.2018 15:21

Masz szczęście, że cię nie przyjęli, ja się z nimi musiałam użerać, ale w końcu stwierdziłam, że szkoda nerwów na ludzi, którzy próbują mówić ci co masz robić w dziedzinie kompletnie dla nich obcej. Najgorsze doświadczenie ever. Nie polecam.

Ciekawy

Ma ktoś może informacje nt. pracy/stażów na ul. Dekerta? Np. czy poszczególne działy wspólny mają tylko budynek czy jednak istnieje coś takiego jak "współpraca" ("integracja"), czy zarobki są zróżnicowane w zależności od działu w jakim się pracuje, czy jednak stawka jest w miarę stała, wydawana na podstawie, np. stażu pracy/doświadczenia... Zastanawiam się nad podjęciem pracy w w/w placówce, wszelkie rady byłyby bardzo pomocne.

szkoda gadac

@xzy Takie zagrywki to znak rozpoznawczy tej firmy ale takze większosci firm w krakowie,to jest taka nacja i nic z tym nie zrobisz większosc ludzi wyjezdza do Warszawy lub do Anglii a jak widzisz po wpisach nic dobrego tam cie nie czekało w tej firmie skoro tak sie ładnie zaprezentowali przed tobą :) Wystarczy zobaczyc po ciągłej rotacji i rekrutacji jak jest w tej firmie ,wpisy na go work tez nie dodaja uroku tej firmie wiec omijac szerokim łukiem taką patologie i krętactwo bo rekrutacja to fikcja.a dla tych niekompetentnych bab z HR to tylko wypełnianie grafika i udowadnianie ze są potrzebne a niestety jest to nie prawda bo srednio rozgarnięty kierownik danej komórki mógłby sobie sam zrekrutowac kogos do działu ale wtedy co by robiły te niekompetentne babyyy z HR kto by zadawał debilne pytania o porazki i sukcesy !!! i jakby spadła ranga menagoooo który musiałby sie wysilic i kogos zrekrutowac to by mu mogło pokrzyzowac plany palenia papierosa przed budynkiem !!!!!

Miron

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

JayZ
@Miron 31.07.2018 19:59

Ktoś napisał już najniższe w krk- w ichniekszym dziale obsługi klienta to stawki głodowe-premie śmieszne

Aneta

@Majka, napiszesz, skąd u Ciebie takie odczucia w stosunku do tego pracodawcy? Dlaczego uważasz, że nie warto pracować w firmie? @Radek, wyjaśnisz, co masz dokładnie na myśli? Osoby na stażu z reguły nie mają doświadczenia zawodowego i w związku z tym otrzymują niższe wynagrodzenie.

Lokaj
@Aneta 22.05.2018 03:54

@Aneta- długo pracujesz w MIG? Powiedz jak to to wyglada w centrali?

W.
@Lokaj 07.06.2018 00:17

W centrali praca jest chyba najciekawsza. Oczywiście zależy od stanowiska. Atmosfera jest niesamowita - wzajemne wsparcie jest odczuwalne na każdym kroku. Pracuję 3 lata i nie zawiodłem się :)

drogi W.
@W. 21.06.2018 22:42

Drogi W. Uprzejmie przypominamy, że forum przeznaczone jest do przekazywania opinii pracowników o pracowcach, a nie opinii pracodawców o samych sobie.

ktoś~~
@drogi W. 05.07.2018 10:53

Błyskotliwy komentarz... Atmosfera faktycznie jest dobra i jak się trafi do odpowiedniego działu, to są niesamowici ludzie. Zawsze są plusy i minusy. Zawsze się trafi też prawdziwy Polak, co potrafi tylko narzekać i ujadać. Zamiast pluć jadem, napisz coś konstruktywnego. Jeśli ma się przyjazne usposobienie to, wydaje mi się, że taka osoba będzie zadowolona z pracy w tej firmie pod kątem atmosfery. Bywają lekkie zgrzyty, ale to chyba normalne.

e-commerce, co myślicie?

hej, jak wygląda sytuacja w e-commerce w centrali w krk? jakie stawki ? jakie obowiązki? adekwatne do stawki? godziny pracy? mobbing? ciśnienie, presja czy cos? dajcie znać, czy warto w to iść.

ktoś~~
@e-commerce, co myślicie? 20.07.2018 14:43

Jestem z innego działu, ale nie słyszałem, żeby był jakikolwiek przypadek mobbingu, atmosfera w firmie raczej dobra, obowiązków mnóstwo, stawka niska.

xxxx

@Czarek Jak firma moze miec opinię dobrego pracodawcy skoro jest tak duzo rekrutacji i rotacji pracowników a po wpisach na go work tez widac jak jest w firmie,nie trzeba tutaj ganiusza zeby widziec co i jak jest w tej firmie !!!!!!!! Do standardów zachodnich takie polskie firmy nigdy nie dojdą bo mentalnosc polaków im na to nigdy nie pozwoli i do tego jeszcze menadzerowie z przerosniętym egoooo !!!! Czarkowi moderatorowi z HR z MIG doradzam nie moderowac tutaj tylko pochylic sie nad problemem i poszukac rozwiązania wewnątrz firmy

Czarek

Dziwne ale firma ma opinię dobrego pracodawcy a tu taki wywód filozoficzny!

...
@Czarek 17.07.2018 20:11

No to podaj jakieś konkretne źródła z których wynika, że firma jest dobrym pracodawcą :) Gdzie można znaleźć te wspaniałe opinie i kto może to oficjalnie potwierdzić?

Sad but true

Zgadzam się z xxxx i Panią Królikowską. Poszanowanie pracownika (zwłaszcza mówię tutaj o biurze obsługi klienta) w tej firmie równa się zeru. Na dziale polskim jedne z najniższych stawek w całym Krakowie, toteż nie ma się co dziwić, że szukają dosłownie jeleni a nie pracowników... Na stanowiskach kierowniczych sami niekompetentni ludzie, którzy chcą tylko dobrze wypaść w swojej roli, nie znając się w ogóle na pracy. Traktują cię jak jakieś mięso armatnie, sztuczne uśmieszki i ciągłe wymagania. Ludzie się zwalniają w rekordowym tempie, bo szkoda czasu na ten cyrk na kółkach. Jedna osoba odpowiedzialna za odbieranie 100-200 połączeń, a w międzyczasie jeszcze mnóstwo innych zadań. Ludzie, którzy tam pracują to głównie osoby niemające żadnych lepszych perspektyw, a zdecydowana większość zwalnia się po maks roku. Polecam jeszcze poczytać sobie opinie na temat sklepów MIG (nie tylko tych polskich), a zrozumiecie z jakim bagnem będziecie mieć do czynienia...

xxxx

Firma przez 30 dni nie potrafi znalezc pracownika i wystawia następne ogłoszenie z kolejnymi 30 dniami -zenujace ,no chyba ze sie szuka pracownika "pro bono " albo wymagania sa tak duze za miske ryzu ze łeb urywa :),ale za to rekruterki z HR sa przeszczesliwe bo ile pracy ,wpisów do grafiku i ile pytan o porazki i sukcesy mozna zadac przesłuchiwanym ,polacy to lubia sie doktoryzowac nad każdą rekrutacją a w szczegolnosci w tej firmie,firmy zagraniczne czesto rekrutuja juz przez telefon ale to niestety sa menadzerowie na poziomie i nie potrzebuja podpinac elektord do głowy tylko maja ludzkie podejscie a nie to co polscy milion pytan do a pozniej i tak szukaja najtanszego :)

Aneta

Na stronie internetowej firmy Marketing Investment Group znajduje się w zakładce kariera wiele ogłoszeń o pracę. Które z nich Waszym zdaniem są najbardziej atrakcyjne pod względem możliwości rozwoju osobistego, a które stwarzają szanse na najwyższe zarobki? A może są i takie gdzie obie te zalety występują równocześnie? Zachęcam do podzielenia się swoimi opiniami na tym forum. Będzie to dobrą wskazówką dla osób chcących aplikować do tej firmy.

Zostaw opinię o Marketing Investment Group S.A. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marketing Investment Group S.A.