eService

• Proces rekrutacji

Poznaj eService

Proces rekrutacji

• Skierniewice

5. Opinie o eService Sp. z o.o.

Opinie o eService Warszawa

Nie przegap nowości o eService Sp. z o.o.!

Paweł

22.06.2016 21:32

Nie polecam tej firmy, atmosfera jest fatalna. Oczekiwania w stosunku do pracowników są bardzo wysokie. Jak ktoś powyżej słusznie zauważył - spychologia. O awansie, podwyżce, poklepaniu po ramieniu, spokoju psychicznym - zapomnij. No niestety, ryba zawsze psuje się od głowy.
    Ania

21.06.2016 23:33

Na PH trwa permanentna rekrutacja i nie jest to zwiazane z rozwojem firmy a z rotacja ktorej nie widac konca.
    Inga

20.06.2016 16:10

Ze wzgledu na fatalna atmosfere w tej firmie lepiej dac sobie spokoj.
    Tomek

20.06.2016 06:54

Luz i swobda jak w biedronce ;-)
    ph

14.06.2016 22:21

Do Stanislawa: Przedstawiciele Handlowi sa na własnej działalności, należy realizowac wytyczone cele. Żadnych raportów, sprawozdań itp. Czas pracy zalezy od Ciebie. Luz i swoboda :)
    ph

14.06.2016 22:21

Marta

13.06.2016 17:33

To eService ma dzial marketingu? Pierwsze slysze.
    weronika

02.06.2016 23:22

jak przystało na firmę spawalniczą, potrzebują ludzi znających się na rzeczy. Nie wezmą kogoś, kto pierwszy raz ma do czynienia ze spawaniem. :) ciekawe czy mają duże zapotrzebowanie
    Piotr

31.05.2016 10:53

To jest firma z której sie szybko odchodzi i stad taka ilość wakatow.
    Borsuk

02.06.2016 15:54

No gdzieżby ktoś śmiał odchodzić. Jest tak dobrze, że są tu tylko same pozytywnie opinie - no bo jakież mogą być o firmie, która jest numerem jeden na rynku, w której pensje są bardzo dobre, są szkolenia, podwyżki, bonusy, dobra atmosfera, możliwości rozwoju i awansu zawodowego.
    J.

01.05.2016 09:03

Nikomu nie polecam tej firmy. Fatalna atmosfera.
    Kostek

25.04.2016 09:55

Atmosfera pracy w tej firmie jest fatalna.Zalecam trzymać się z daleka.
    janek

07.01.2016 16:15

Potwierdzam w całości
    Stanisław

05.12.2015 20:58

z 2tygodnie temu wysłałem cvkę na Przedstawiciel Handlowy w wielkopolskie, Kalisz, Konin, Ostrów Wielkopolski. ktoś tam robił albo robi? dużo trzeba sprzedawać?samemu się robi czy jest nad tobą jakiś kierownik albo koordynator sprzedaży?pomagają coś?jaka atmosfera?
    Ewa

26.10.2015 13:42

Oferta dotycząca przedstawiciela handlowego jest na portalu pracuj.pl
    przedstawiciel

04.10.2015 18:09

czy jest na forum jakiś były albo aktualny przedstawiciel handlowy eservice? Czy możecie powiedzieć jak wygląda praca, czy są plany realne do wykonania i ogolnie jaka jest atmosfera? I czy oczywiście warto aplikować? Zauważyłam, że faktycznie od kilku miesięcy jak nie od 2 lat cały czas są ogłoszenia na PH do tych samych miast - czyżby duża rotacja?
    qustion

19.09.2015 08:33

Czemu?
    wielki_łeb

14.09.2015 12:04

Pamiętajcie, składając wypowiedzenie - miejcie L4 przygotowane. Zwłaszcza, gdy macie 3-miesięczny okres.
    Dori

03.09.2015 00:20

od dłuższego czasu widzę że szukają ludzi do sprzedaży ciągle w tych samych miastach. taka rotacja czy te rekrutacje to po prostu ściema? ktoś coś wie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w eService?

Kontakt - eService Sp. z o.o.

Jana Olbrachta 94 01-102 Warszawa

Branże: Finansowanie i dotacje

24.08.2015 18:46

Brat_Ralfa

24.08.2015 23:02

Nie licz na to, że znajomość jakiegokolwiek języka (poza "francuskim") pomoże Ci tam w pracy.

18.08.2015 09:38

Brat_Ralfa

20.08.2015 14:46

100/100 :)
    em

14.08.2015 23:29

w takie upały dyrekcji w biurze nie ujrzysz, spotkanie w terenie za spotkaniem:)
    M.

08.08.2015 18:06

Pracuję tu już ponad rok i praca jest w porządku - ani bez rewelacji ani bez tragedii.Widziałam większy bałagan.ludzie są okej, ale sama praca denerwuje.Niech mi ktoś powie dlaczego programiści w innych firmach potrafią zrobić coś co działa a tutaj albo systemy nie działają albo klienci dzwonią po kilkadziesiąt razy dziennie? Coś tam jest nie tak.
    peya

29.07.2015 20:32

ludzie na dyrektorskich stolkach faktycznie maja tu dobrze, wpadaja do pracy kiedy chca, za dlugo nie nasiedza sie, a swoj czas glownie poswiecaja na siedzeniu na facebooku
    everything is possible

24.07.2015 22:20

a maili do evo nie ma? a szepnąć ludziom z evo nie można słówka jak są w centrali? lepiej siedzieć w internetach i użalać się...
    agi

22.07.2015 15:42

4 miechy szukają już kogoś na to stanowisko, domyśl się dlaczego.
    pati

20.07.2015 16:49

Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną na Asystentkę Zarządu - czy ktoś orientuje się jak wygląda współpraca z Zarządem, jakie są warunki pracy?

18.07.2015 13:19

wszystko

24.07.2015 13:07

A skąd EVO ma niby wiedzieć jak jest? Są jakieś wizytacje to jest tak sterylnie na biurkach (tak, tak sterylnie to nie przesadzone słowo - pani dyrektor kazała ostatnio chować kuwety z dokumentami niezbędnymi do pracy: nieważne gdzie - ważne żeby nie było ich widać), że żadna sala operacyjna by nie pogardziła.
    wszystko

24.07.2015 13:09

A skąd EVO ma niby wiedzieć jak jest? Gdy są jakieś wizytacje to jest tak sterylnie na biurkach, że perfekcyjna pani domu się chowa (tak, tak sterylnie to nie przesadzone słowo - pani dyrektor kazała ostatnio chować kuwety z dokumentami niezbędnymi do pracy: nieważne gdzie - ważne żeby nie było ich widać). Żałosne...
    kas

29.06.2015 19:26

Nie brzmi to zbyt sympatycznie jeśli mam być szczery, ale co poradzić, gdzieś pracować trzeba. Ciekawi mnie jedynie, czy ta dyrektorka ma kontakt ze wszystkimi pracownikami, czy jednak można trafić lepiej. Teraz eService poszukuje między innymi analityka (usunięte przez administratora)
    do kajden

05.06.2015 21:49

kajden, nie pracowałeś tam nigdy, słyszałeś o nich i nagle stwierdziłeś że wpadniesz na gowork i skomentujesz tą firmę,hahaha. a do tego komentujesz nagle tylko ostatni post, pomijając wszystkie wcześniejsze negatywne, ale prawdzie komentarze, hahahha, beka :)
    Clare

01.05.2015 16:41

Niedawno byłam na rozmowie u nich, sprawdzali moją znajomość angielskiego, niestety osoba która to robiła ledwo co dukała, chyba nauczyła się kilku zdań na pamięć, trochę słabo to wyglądało..
    Żenada

16.03.2015 15:16

Byłem ostatnio na rozmowie w tej firmie. Śmiech na sali ! 12 zł brutto na godzine, może może może po roku umowa o pracę. Jeżeli będziesz ostro harować, będziesz dokładny dostaniesz może o te 2-3 zł brutto podwyżki a godzinę, ale to tylko jeżeli będzie widać że się przykładasz. Nie chcę wiedzieć co powinienem rozumieć przez to słowo... Harować siedząc 8h na (usunięte przez administratora) najlepiej nie korzystając z łazienki i nie jedząc nic ? Sorry za ok 1420 zł niech sobie innego murzyna szukają.
    dramat

12.03.2015 17:04

Zaczynasz tu od 2000 brutto, i to zazwyczaj na zleceniu. Pierwsza i zarazem jedyna podwyżka po 2-3 latach, maks 300 brutto. Ale to pod warunkiem że siedzisz cichutko wpatrzony w monitor i wykonujesz zdecydowanie więcej obowiązków niż powinieneś. Dużo osób liczyło na poprawę po zmianie właściciela ale nic nie dzieje się. Dyrekcja i kierownictwo płacą sobie solidnie, do tego premie i liczne wyjazdy zagraniczne.
    uj

09.03.2015 14:52

Co masz na myśli pisząc techniczne stanowiska? Dzial techniczny to centrum obsługi akceptanta, czyli pierwsza linia kontaktu - tam zarabia sie 12 brutto na godzinę.
    marze c

09.03.2015 13:07

no dobrze a le jak jest na technicznych stanowiskach, bo mowa tutaj o obsłudze klienta jak jest w działach gdzie opiera sie praca z klientem zagranicznym w dziale bardziej technicznym?
    asgard

11.02.2015 17:01

Jaka firma taka strona :)
    bartek

23.01.2015 16:48

Haha, karierę chcesz robić,haha,dobre dobre.
    bartek

12.01.2015 17:01

Nie jest warte a atmosfera przefatalna.

23.06.2014 14:35

Bart

23.07.2014 21:55

Dziwi cię to? Zawsze jest tak ze prezes musi byc najmadrzejszy

Zostaw merytoryczną opinię o eService Sp. z o.o.