Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j.

Adres: Starorudzka 31, 93-403 Łódź

NIP: 7292513950 KRS: 0000143462

Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j.
2 16 6 1

Opinie o Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j.

14ania88

Proponuję osobą oszukamym przez tą męde zgłosić sprawę do allegro jesli tam były zakupione towary. https://dlakupujacych.allegro.pl/bezpieczenstwo/program-ochrony-kupujacych/warunki-skorzystania Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwrócić pieniądze za towar którego nie dostałam

Ewa
@14ania88 27.01.2019 20:05

Jestem za!

john
@14ania88 27.01.2019 20:05

Prosze nie obrażać !!!!

Ewa

Witam.Kupiłam 12.12.2018 roku przez Allegro materac.Do tej pory nie dodarł.Dostawałam tylko meile że trzeba czekać najpierw do 20 dni a potem do 40 dni bo jest dużo zamówień( w ofercie w kilka dni miał dotrzeć) więc cierpliwie czekałam.W końcu otrzymałam wiadomość , że mój zakup został anulowany i że otrzymam zwrot pieniędzy.Do dzisiaj tj.12.02.2019 nie mam ani materaca ani pieniędzy.Pisze meile do firmy i zero reakcji.Stanowczo nie polecam???? a jeżeli już tak bardzo chcą Państwo coś od nich kupić to na pewno tylko za pobraniem.

SabZiro

Witam :) Czytając te wszystkie negatywne komentarze na temat firmy Marex,szlak najjaśniejszy mnie trafia jak ludzie mogą być zakłamani,wredni i zawistni,Mialem niesamowitą wręcz przyjemność pracowania w tej Firmie i mogę stwierdzić jedno ludzie tam pracujący to elita ! na rynku sprzedaży internetowej. Towar tam produkowany jest Najwyższej klasy !

zdruzgotana
@SabZiro 03.01.2019 20:53

To zapraszam do obejrzenia materacy zakupionych w tej firmie, masakra....Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Nawet ich nie rozpakowałam taki bubel.Zastanawiam się co teraz zrobić z tymi śmieciami :(

Aleksandra

Kupiłam materac 02.12. mamy 11.02. materaca nie dostalam, zwrotu pieniędzy tez, chociaż zarzekali się wielokrotnie że już już oddają.

Ania Wołoszyk

Kupiłam 9.12.2018 przez stronę internetową firmy kpl pościeli. Do dziś ani pościeli ani kasy. Na maile nie odpowiada a telefon milczy. A dziś jest 30.01.2019. Jestem w szoku że tyle ludzi jest przez tego (usunięte przez administratora) naciagnietych na kasę.

Klient

Tragedia i dramat. Towar zamówiony w listopadzie, do dziś cisza a dzięki Bogu już prawie luty. Miał być zwrot środków na konto do 14 dni, cisza. Ciągle wysyłam maile z zapytaniem, cisza. No bez za przeproszeniem jaj. Może zacznie Pan wywiazywac się że swoich umów, lub też dotrzymywac obiecanych zwrotów? Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wywiazywac się rzetelnie z umów z klientem. Jak na razie tego brak.

14ania88

Witam kiedy dostanę zwrot pieniędzy??? Termin już minął

Justyna
Zweryfikowany użytkownik

Witam, wszystkich oszukanych, niestety ja też zakupiłam 3.12.2018r. w tej firmie 2 komplety pościeli, za które oczywiście zapłaciłam. W odróżnieniu od większości zakupu dokonałam poprzez firmową stronę sklepu, która notabene dalej istnieje i przypuszczam, że dalej zbiera zamówienia. Dnia 6 grudnia na maila otrzymałam wiadomość o zmianie statusu zamówienia na: w realizacji. Na stronie, producent pisał że termin wysyłki do 21 dni roboczych więc cierpliwie czekałam. Mamy 23 stycznia 2019 i nic. Pościeli nie ma, na maile nie odpowiada, telefony, a znalazłam ich 6 różnych milczą. Jeżeli są inni poszkodowani, którzy nie mogą liczyć na zwrot z allegro, to może wartało by złożyć pozew zbiorowy, przeciwko temu Panu wyłudzaczowi.

Kolejny poszkodowany...

SabZiro jak masz takie dobre układy z tą elitą złodziejaszków to poproś ich łaskawie w moim imieniu o zwrot pieniędzy, które to uczciwie wpłaciłem na konto herszta tej bandy Marka Wieszczyckiego za zakup materaca 22.11.2018 i po dziś dzień nie mam, ani materaca, ani pieniędzy. Póki co to ta elita sprzedaży internetowej ma zawieszone swoje konto na allegro "cudowny_sen", kilka lub kilkanaście złożonych doniesień na policji i prokuraturze o wyłudzenie, kilkudziesięciu lub kilkuset nabitych w butelkę i tylko czekać jak Interpol roześle czerwoną notę za hersztem bandy Markiem Wieszczyckim. To tak w temacie sprostowania jaka to Wielka Elita Przedsiębiorców z Łodzi!!!

Ale mam z Was ubaw
@Kolejny poszkodowany... 04.01.2019 11:41

Jak jesteś taki mądry w pisaniu to czemu osobiście nie pojedziesz pod adres firmy???? No .... Bo jesteś zwykły Janusz co tylko pisać umie A w rzeczywistości to zwykły dziad co liczy że tanio to będzie dobrze. Śmiać mi się chce z Was wszystkich. Jesteście zwykłymi dziadami.

ubaw zza krat ZK
@Ale mam z Was ubaw 08.01.2019 15:17

Gościu głupi jesteś albo tylko udajesz??? Ja mam jechać 400 km do Łodzi, żeby mi ten twój guru powiedział że mi nie odda pieniędzy??? I co miało by być dalej według Ciebie???? Fame MMA 5? Dzbanie ogarnij się i wydoroślej. Kupiłem legalnie towar u tej hieny i nie ważne za ile go kupiłem, ale chcę otrzymać albo materac albo pieniądze za niego. Widać twój mały móżdżek nie ogarnia podstawowych spraw i niewiele zrozumiałeś z tych wszystkich wypowiedzi. U ciebie to inteligencja równa pchły na łańcuchu i nadajesz się tylko do pchania karuzeli. Dziad, pajacu to cie zrobił i nie wiedział co ma dalej zrobić z takim przygłupem, więc Cie zostawił na tym świecie. Śmieszny błaźnie dałeś się (usunięte przez administratora) jakiemuś prywaciarzynie za parę set nędznych złotych miesięcznie i jeszcze teraz w podzięce za to wchodzisz temu swojemu królowi bez wazeliny tymi żałosnymi komentarzami. Żal mi ciebie klaunie. Chyba jakiś podwórkowy kozak jesteś, więc zgłoś się do któregoś z YouTube-rów to może Cie weźmie jako worek treningowy dla jakiegoś Janusza do kolejnej edycji Fame MMA i poszukaj sobie kolejnego Marexa, żeby zostać jego sługusem, bo tylko na tyle Cie stać w życiu. Rola błazna na dworze króla złodziejaszków niech ci służy przez resztę twojego nędznego żywota, bo jesteś typowy debilek ze zwarciem na strychu i trybów do tej pory nie porobiłeś. Jesteś tak głupi, że tylko twoje odbicie w lustrze jest głupsze i nawet bumerang do ciebie nie wraca. Rola nadwornego błazna na dworze Króla jest twoim życiowym powołaniem, ale może będziesz zainteresowany kolejną pracą, bo mam dla ciebie klaunie nową ofertę pracy, a mianowicie służył byś jako podnóżek do wsiadania na konia u nowego Pana, bo pracy stajennego z twoim IQ Ci nawet nie zaproponuję. Zawsze lepsze to jak służba u upadłego króla Marka W. sterującego swym królestwem zza krat ZK. Ale już kończę bo moje IQ spada jak czytam te twoje wypociny. Won pod kamień z którego wypełzłeś gamoniu. I jeszcze jedno na koniec: liźnij tyłek temu Markowi W. na widzeniu, żeby jednak oddał nam wszystkim to wszystko co sobie przywłaszczył to może będzie łagodniejszy wymiar kary i odsiadka się skróci o parę miesięcy.

Czesław
@ubaw zza krat ZK 08.01.2019 22:03

Drodzy użytkownicy, uprzejmie Was proszę, abyście wzajemnie w swoich komentarzach nie się nie obrażali się w ten sposób. Jest to wątek, w którym dyskutujemy o firmie Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j. Rozumiem Wasze rozżalenie związane z rzekomymi oszustwami, których dokonała się ta firma na platformie allegro, jednak proszę o zachowanie i spokojny ton wypowiedzi. Czy ktoś z Was odzyskał może swoje pieniądze? Przed zakupem nie sprawdzaliście dokładnie opinii o tej firmie oraz komentarzy poprzednich kupujących? Proszę o odpowiedź, jak to wyglądało.

do Czesław
@Czesław 09.01.2019 12:31

Witaj Czesław! Faktycznie może trochę za bardzo się uniosłem w tym ostatnim komentarzu, ale frustrują mnie takie wypowiedzi na poziomie szkoły podstawowej czy wioskowej gangsterki. Jest to bardzo płytkie i nie poparte żadnymi argumentami osoby, która wypowiada się z ironią w poważnej sprawie, a dodatkowo z tego co sama pisze, nie jest osobą pokrzywdzoną i nie dotyczy go bezpośrednio sprawa z oszustwami popełnionymi przez osobę Marka Wieszczyckiego na rzecz wielu kupujących. Większość piszących tutaj jest tak jak ja oszukanymi przez firmę "Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j." i albo już odzyskała swoje pieniądze albo dopiero czeka na ich zwrot z Programu Ochrony Kupujących lub jeszcze jest ostatecznie niezdecydowana w jaki sposób odzyskać swoje pieniądze. W tej chwili chyba jedyną i najszybszą metodą odzyskania wpłaconych środków jest zwrot z POK allegro. Allegro w tym momencie staje naprawdę na wysokości zadania i ci kupujący którzy robili zakupy przez tą właśnie platformę mogą liczyć na zwrot wszystkich wpłaconych pieniędzy w ciągu kilku dni od dnia złożenia wniosku. W moim przypadku były to 4 dni. Dziwię się że chyba jeszcze do wczoraj funkcjonowała strona www.marex.info.pl i można było robić zakupy w nie istniejącej od dłuższego czasu firmie. Sytuacja uległa już jednak zmianie i strona została usunięta. Co do mojego zakupu w tej firmie materaca, to ja zakupiłem materac w połowie listopada 2018 roku i wówczas wszystko wydawało się w porządku. Komentarze na średnim poziomie, ceny towaru i wysyłki nie za wysokie, funkcjonujące konto allegro "cudowny_sen" i duży asortyment sprzedawanego towaru nie wzbudził we mnie szczególnych podejrzeń, ponieważ jest wiele sklepów internetowych o podobnych ocenach. Czas oczekiwania na towar był określony jako 14 dni roboczych. Mając na uwadze zbliżający się termin przedświąteczny był więc też do zaakceptowania. Po upływie tego terminu zainteresowałem się o swój zakup i zapytałem w e-mailu sprzedającego kiedy dostarczy mi towar. W odpowiedzi usłyszałem że dostawa będzie opóźniona o 10 dni roboczych z powodu zbliżających się Świąt. Przyjrzałem się wtedy bardziej tej firmie i okazało się że pierwsza informacja na jaką się natknąłem jest taka, że spółka "Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j." jest zamknięta na stałe, konto użytkownika "cudowny_sen" jest zawieszone, a zaczynające pojawiać się komentarze i oceny sprzedaży tego użytkownika allegro jak również komentarze pisane tutaj uświadomiły mi, że prawdopodobnie nie mam co liczyć na otrzymanie zakupionego towaru. W kolejnej wiadomości do tej firmy poprosiłem o zwrot pieniędzy, na co otrzymałem "formularz odstąpienia od umowy zawartej na odległość" który to wypełniłem i odesłałem. Sprzedający zobowiązał się do zwrotu pieniędzy w terminie 14 dni, czego oczywiście nie zrobił. Nie pomogły kolejne wiadomości do niego na które oczywiście nie odpisywał. Na nic zdała się też rozpoczęta dyskusja allegro ze sprzedającym przy udziale pracownika allegro. Nie widząc innej możliwości na odzyskanie pieniędzy wystąpiłem z wnioskiem o zwrot pieniędzy z funduszu POK allegro. Jak czas pokazał intuicja mnie nie zawiodła i jeżeli nie wystąpił bym do POK allegro to dalej czekał bym po dziś dzień na pieniądze od Marka Wieszczyckiego na które prawdopodobnie nigdy bym się nie doczekał. Opisałem ci w skrócie jak wyglądały moje nieudane zakupy w nieistniejącej już firmie. Wszystkim nabranym, naciągniętym i oszukanym przez osobę Marka Wieszczyckiego życzę jak najszybszego odzyskania swoich pieniędzy.

kate
@Ale mam z Was ubaw 08.01.2019 15:17

spokojnie znajomy wybiera się do owego bosa oszusta i sam sobie weźmie kasę i zamieni kilka słów osobiście . pozdrawiam panie Marku i miłego wieczoru ;) jak to mówił wieszcz ...karma wraca

marex oszust !!! nie polecam

materac kupiony ma allegro4.12 2018 r ! dzis jest 18.01 2019 ! do tej pory nie ma materaca ! zero kontaktu ze strony sprzedawcy, pomimo moich e-maili ! zero odzewu, pieniądze wpłacone i cisza! sprawa zgłoszona na policję

Marynia

Witam Kiedy bedzie zwrot pieniedzy za dwa materace. Prosze jak najszybciej oddac kase bo zglosze sprawę na POLICJĘ. 14 dni juz minęło. Jest Pan niesłowny!!!!!!!! (usunięte przez administratora) acha i prosze oproznic skrzynke pocztową i odbierac telefony i odpisywac na emaile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KACPER

Nie polecam produkują byle co a z reklamacja w tej firmie ciężko coś uzyskać obiecują jedno robią drugie.Zakupiłem wadiwy materac obiecali wysłać nowy a po 14 dniach napisali żebym odeslal to rozpatrza reklamacje!!! NACIAGACZE Moje sugestie dla Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j.: (usunięte przez administratora)

do Jana123

Jana123 jeżeli zależy Ci na odzyskaniu pieniędzy za zakupiony materac to jak najszybciej wypełniaj wniosek do POK allegro które zwróci Ci pieniądze w ciągu kilku dni. T(usunięte przez administratora) będzie Ciebie wodził za nos do Wielkanocy, a i tak zapewne nie otrzymasz zwrotu wpłaconych pieniędzy bo gość zwinął interes i szukaj teraz wiatru w polu. Ja wypełniłem i odesłałem otrzymany od niego formularz odstąpienia od umowy dnia 09.12.2018. Po 14 dniach oczekiwania na zwrot pieniędzy, o których poinformował mnie w email-u rozpocząłem dyskusję ze sprzedającym allegro z powodu braku ich zwrotu, lecz jak można było się spodziewać nie było żadnego odzewu(usunięte przez administratora) Dnia 02.10 bm wysłałem wniosek do POK i wczoraj miałem już zwrot całej wpłaconej za materac kwoty + koszty dostawy na swoim koncie. Brawo allegro za tak szybką decyzję i przelew środków wpłaconych na konto (usunięte przez administratora)

Jana123
Zweryfikowany użytkownik

Zamówiłam na allegro materac ciągle piszą że wysyłka wydłuża się teraz do 40 dni roboczych. Patrzę w internet a tu zamknięte na stałe. Oczywiście każdy mail z innego konta o informacji opóźnienia. Dostałam formularz odstąpienia od umowy, o zwrot pieniędzy wypisałam, mam nadzieję że wyślą pieniądze. Komuś już zwrócili?

Wkurzona
Zweryfikowany użytkownik

Zakupiłam u nich materac przez Allegro- płatnośc zrealizowana ponad miesiąc temu. Zero odzewu. Zwykły złodziej..... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wywiązać się ze swoich zobowiązań.

Zniesmaczona

No tak - telefony milczą, skrzynki są zapchane, stacjonarne powyłączane. Oszust! Działalność zawieszona od 2018.01.01. Skarbówka powinna się zainteresować tym typem. Towar przyszedł - nawet dość szybko, ale zepsuty. Na e-maile nie odpowiada.. Panie Marku Wieszczycki - nie ładnie!!

Zly_Na_Marex_vel_Cudowny_sen

Witam! Spotkała mnie ta sama nieprzyjemność ze strony firmy Marex co większość komentujących Państwa. Firma Marex posiada na Allegro sklep"Cudowny_sen" zakupiłem tam materac 2.12.2018, zapłaciłem finalizując zakup za pomocą przelewu int. Do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia nadania a tym bardziej przesyłki. Otrzymałem tylko maile z informacjami o opóźnieniach:10 dni, a ostatnio 40 dni z adresów mailowych nie przypisanych do tego sklepu, w mailach nie było najmniejszej wzmianki jakiego sklepu, czy też jakiego zakupu dany mail dotyczył. Ale, że innych zakupów na allegro nie poczyniłem mogę domniemac, że chodzi o spędzającego "Cudowny_sen" czyli Marex. Czeka mnie teraz droga odzyskiwania pieniędzy. Mocno odradzam!

Zdezorientowana

Marex wróć! Potrzebuję 20 paczek kulki silikonowej..

Monbach

Zamowilam materac w listopadzie 2018 na allegro. Do dzis nie dotarl, raczej nie został nawet wyslany. Jak wynika z informacji email tej pseudo firmy Termin dostawy zostal przedluzony o kolejne 40 dni roboczych!!!!! Masakra. Odstapilam od umowy, brak zwrotu pieniędzy. Maja jeszcze 2 dni i występuję do allegro o zwrot pieniedzy za posrednictwem programu ochrony konsumentów. Ostrzegam innych.

Konrad

zamówiłem materac 6.12.2018 na allegro, do dziś nie ma kontaktu, co się dzieje z przesyłką

Sławek

Kupiłem materac przez platformę Allegro dn. 18.11.2018 i do dziś nie otrzymałem przesyłki. Kontakt telefoniczny niemożliwy Takiego sprzedawcę trzeba omijać szerokim łukiem.

Sara

Kupilam materac 22 listopada odrazu za niego zapłaciłam dziś jest 31 grudnia, a materaca brak pisalam do nich o zwrot pieniedzy zero odpowiedzi. Uwaga to (usunięte przez administratora) Teraz czekam na pieniądze, które ma mi oddać Program ochrony kupujących z allegro

Piotr

Kupiłem materac na początku grudnia na allegro. Minelo dzis 14dni roboczych które sprzedawca miał na dokonanie wysyłki towaru. Nie ma ze sprzedawcą żadnego kontaktu. Tel nie podał do kontaktu a na maile nie odpisuje. Pieniądze zapłacone przez PayPal podczas zakupu. Podejrzewam że zostałem oszukany tak jak inni, którzy się tu wypowiadają.

Lidia_19)2

Kupiłam przez Allegro materac w dniu 01.12.2018 r. Nie otrzymałam towaru i brak odpowiedzi ze sprzedającym. Firma Marex chyba zwinęła się i oszukała wiele osób. Czas zgłosić temat dk Allegro

Krystian

Również zakupiłem materac z początkiem grudnia po wplacie zero kontaktu.Zglosilem do allegro jednak olewali dyskusje dlatego skorzystałem z programu ochrony kupujących i po 2dniach od zgłoszenia dziś już mam pieniążki od allegro na koncie,a allegro poprzez policję będą krętacza szukać.

Dominik
Zweryfikowany użytkownik

Ja również dałem się nabrać na niższe ceny towarów i zostałem wyrafinowanie oszukany przez firmę "Marex" Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j. Mianowicie, zakupiłem przez allegro w tej firmie materac i gdy po wskazanym na aukcji czasie oczekiwania na towar tzn. 14 dniach roboczych nie otrzymałem go to napisałem e-maila z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji. W odpowiedzi usłyszałem, że z powodu okresu przedświątecznego muszę czekać na materac kolejnych 10 dni roboczych. Postanowiłem w takim przypadku odstąpić od umowy wysyłając stosowny formularz. W kolejnej odpowiedzi firma zobowiązała się do zwrotu wpłaconych pieniędzy w ciągu 14 dni. Oczywiście nie dokonano w tym czasie zwrotu wpłaconych środków. W tej sytuacji nie pozostaje mi chyba nic innego jak zgłosić sprawę do allegro, a następnie przez nich lub samemu na policję i skorzystać z Programu Ochrony Kupujących, które oferuje allegro dla oszukanych i liczyć na zwrot pieniędzy z ich funduszu. Dodatkowo po przeczytaniu tu wszystkich opinii straciłem ostatni cień nadziei na odzyskanie pieniędzy bezpośrednio od firmy "Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j. - Łódź". Doniesienie o tych wyłudzeniach i oszukanie Nas wszystkich powinno być niezwłocznie złożone w prokuraturze i ten gość powinien powitać Nowy Rok za kratami ZK karnego gdzie jest miejsce dla takich hochsztaplerów, naciągaczy, oszustów i pijawek.

Simon
Zweryfikowany użytkownik

Dokonałem zwrotu dwóch materacy, mam potwierdzenia zapłaty, 6 grudnia dostałem ostatni mail od firmy ze zwrot został przyjęty, przekazany do działu księgowości i zostanie natychmiast wpłacony, od 6 grudnia brak odpowiedzi na maile oraz brak możliwości kontaktu telefonicznego międzyczasie znalazłem na Google info ze firma zamknięta na stałe, opisałem dzisiaj na allegro swój problem ale wątpię czy coś pomogą.. Czy ktoś z Was również pisał do allegro i dostał jakąkolwiek odpowiedź? Z tego co widzę na gowork to jest nas wielu z tym samym problemem, czy możemy coś zdziałać czy już po wszystkim Waszym zdaniem? Chętnie przyłącze się do wspólnej walki o nasze..

Agula

Witam ja również zostałam oszukana 30 listopada zakupiłam łóżko i do dnia dzisiejszego cisza, ani łóżka nie mam, ani pieniędzy. Do firmy nie można się dodzwonić bo nie odbierane są telefony. ta firma to totalne dno, jutro idę na policję i nie mam zamiaru dłużej czekać.

Łysy

Tragedia I Masakra .Materac to totalny bubel .Brak jakiegokolwiek kontaktu.

Łysy

Wysyłka z dużym opóźnieniem Materac otrzymam innych wymiarów Kontakt że sprzedającym jest jednym nie możliwy nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na e-maile.Po miesiącu materac się dosłownie rozsypał totalny szmelc i brak kontaktu w celu reklamacji NIE POLECAM OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA. Materac to jeden wielki bubel . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwrot gotówki

Zostaw opinię o Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marex Wieszczycki I Spółka-sp.j.