TOYA Sp.z o.o.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 67 ocen.

TOYA Sp.z o.o.
2 67 6 1

Opinie o TOYA Sp.z o.o.

Maciej

Moje sugestie dla TOYA Sp.z o.o.: ciągle się wyłącza pakiet 150/25 żałosne

Maja

@Matz, próbowałeś wyjaśnić zaistniałą sytuację z szefostwem? Być może brak połączenia spowodowany był problemami technicznymi? @Triax, jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą na tym stanowisku? Jeśli tak powiesz nam czy złożyłeś już swoją aplikację?

Triax
@Maja 05.10.2018 10:13

Na razie nie składałem CV Pani (usunięte przez administratora) jakby to powiedzieć, badam rynek na razie :) bo za jakiś czas nawet trzeba będzie to już robić intensywniej. Pani pracuje w firmie Toya?

Maja
@Triax 09.10.2018 19:53

Nie jestem byłym ani obecnym pracownikiem Toya. Niewątpliwie warto zrobić takie indywidualne badanie rynku, które pozwoli nam wykreować pewien obraz firmy. Forum GoWork.pl także może Ci takie swoiste badanie ułatwić. Co jest dla Ciebie istotnym aspektem pracy? Liczą się dla Ciebie przede wszystkim dobre warunki finansowe? A może atmosfera w firmie ma także duże znaczenie?

Triax
@Maja 17.10.2018 11:50

Finanse ważna rzecz ale dobra atmosfera bardziej ważna, praca powinna być jak drugi dom rzecz jasna nie w pełnym znaczeniu tego słowa.

Maja
@Triax 22.10.2018 10:34

Trudno się z Tobą nie zgodzić w tej kwestii. Przyjazna atmosfera wpływa pozytywnie na współpracowników, co także niweluje poziom stresu i czyni prace bardziej satysfakcjonującą. Co oprócz atmosfery ma dla Ciebie duże znaczenie w danym miejscu pracy? Może istotne są także benefity pozapłacowe?

Matz

Zacznę od fatalnej obsługi w Biurze na Przybyszewskiego. Niekończące się kolejki. Przemądrzała, niesympatyczna cwaniara po drugiej stronie biurka. Kolejny raz przedłużenie umowy skutkuje tym, że muszę ponieść dodatkowe koszty. A dlaczego? Bo oferta, którą posiadałem była "bonifikowana" z tryliarda złotych na te trzydzieści kilka. Nikt z firmy nie zainteresował się przedłużeniem świadczenia usług ponieważ nie jest to w ich interesie. Klient (usunięte przez administratora) zapłaci więcej i luz. To jest patologia. Tak więc mimo zapewnień, że oddzwonią z ofertą nikt ze mną się nie skontaktował. W telekomach jest nie do pomyślenia.

Triax

Witam, czy poszukujecie Państwo kogoś do oddziału w Krakowie na stanowisko techniczne np związane TV ?

Maja
@Triax 02.10.2018 10:57

Od czasu opublikowania Twojej wypowiedzi minął przeszło miesiąc. Przez ten czas wiele mogło się zmienić. Czy możesz powiedzieć nam jak potoczyła się Twoja kariera zawodowa? Być może jesteś już pracownikiem TOYA? Czekamy na Twój komentarz.

Maja

@Renata, a czy wysłałaś już swoją aplikacje na wybrane stanowisko? Jeśli czeka Cię rozmowa kwalifikacyjna - trzymamy za Ciebie kciuki. A może zdecydowałaś się podjąć zatrudnienie w firmie i jesteś obecnie jej pracownikiem? @Franky4Palce, dziękuje za merytoryczną opinię. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat proces rekrutacji w tym miejscu? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Czy jest wyłącznie jeden etap rekrutacji a może jest ich kilka?

Franky4Palce

Pracuje w TOYA od kilkunastu miesiecy i szczerze moge napisac POLECAM PRACE W TOYA. Przeszedlem caly proces rekrutacyjny bez zadnych znajomkow w firmie. Doświadczenie w sprzedazy mam i zostalo to docenione. Atmosfera pomiędzy pracownikami wrecz fenomenalna, zero jakies kwasow. Kasa OK, zawsze na czas, prowizja takze. Co niestety u innych pracodawcow nie zawsze jest w porzadku. Jezeli ktos szuka pracy, chcą pracowac a nie tylko udawac zapracowanego to spokojnie w TOYA spelni sie zawodowo. Co do jakosci uslug swiadczonych przez TOYA to wystarczy zobaczyc ranking na speedtescie. Toya jest na 1-2 miejscu.

Maja

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Renata? @Renata, czy jesteś w dalszym ciągu zainteresowana pracą w tym miejscu? Jeśli tak, na jakim stanowisku chciałabyś pracować? Czy na tym, które opisałaś w swoim komentarzu? Co oprócz atmosfery jest według Ciebie istotnym czynnikiem by praca w danym miejscu była dla Ciebie satysfakcjonująca?

Renata
@Maja 31.07.2018 17:15

Tak jestem zainteresowana pracą w Toya. Obecnie pracuję w firmie, której blisko do korporacji. Brakuje mi elastyczności działania. I ludzi którzy tworzą zespół a nie takich, którzy się zwalczają. Proszę o odpowiedź kogoś kto tam pracuje. Warto zmieniać?

Renata

Jest ogłoszenie na pracownika obsługi klienta w Łodzi, czy ktoś z obsługi napisze czy atmosfera pracy jest okey? jeżeli klimat pracy zły np. kierownictwo choleryczne to odpada.

Maja

@Retka, rozumiem. Czy powiesz nam jak wygląda aspekt możliwości rozwoju w firmie? Czy pracownikom umożliwiono podnoszenie kwalifikacji na przykład poprzez finansowanie branżowych szkoleń lub kursów? W komentarzu poniżej wspomniałaś, że są organizowane jednak nie wspominałaś jakiego rodzaju to szkolenia. Powiesz nam coś więcej na ten temat?

Maja

@Retka, dziękuje za opinię. Czy powiesz nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy według Ciebie otrzymywane wynagrodzenie jest proporcjonalne do ilości wykonywanych obowiązków? @Aśka, trudno się nie zgodzić, że w miłym towarzystwie czas szybko płynie. Czyli jak rozumiem atmosferę panująca w firmie oceniasz jako dobrą - możesz podać jakieś szczegóły dotyczące tego dlaczego tak sądzisz? Dla każdego pracownika dobra atmosfera może oznaczać coś innego, dlatego dalsza Twoja wypowiedź w tym temacie będzie szczególnie cenna.

Retka
@Maja 15.07.2018 20:12

Wiesz, zawsze można było by dostać podwyżkę ;) miło jest jak Cię doceniają.. Trudno mi określić czy wynagrodzenie jest adekwatne, myślę że mogło by być ciut większe, ale tutaj mówię tylko w swoim imieniu.. Nie wiem co jeszcze miałabym więcej powiedzieć.. pytaj, a odpowiem :)

Maja

@Retka, czy jesteś aktualnie pracownikiem firmy TOYA? Możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu? @Warto!, jak wygląda aspekt możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Może osobiście brałeś udział w jednym z nich i możesz podzielić się z nami wrażeniami?

Retka
@Maja 09.07.2018 08:09

Tak, nadal jestem pracownikiem firmy TOYA, bardzo sobie to chwalę. Warunki... hmm jak dla mnie sa ok. Kasa zawsze się zgadza i jest na czas... organizowane są szkolenia, wyjazdy integracyjne... Mamy dobry pakiet ubezpieczenia prywatnego, zniżki do Wytwórnii czy karte OKsystem... Naprawdę jak dla mnie nie mogło mi się trafić nic lepszego a pracuję już prawie 6 lat...

Aśka

Pieniądze - jak na telemarketing - przyzwoite ale ludzie zajeekstrafajni!!! Szybko mija czas.

Ela

Kolesiostwo i same pocioty, zamknięty krąg ( obsadzanie stanowisk osobami bez żadnej wiedzy i doświadczenia ) żenujące pomysły - nie spotkałam tam nikogo kompetentnego w preciagu swojej kariery ! Od kierowników biur ( kuzynki, córki itp) przez przedstawicieli po dyrektoru(f) - bo tylko tacy tam są + jakiś Marian : idiota i (usunięte przez administratora) - dyrektorek z intelektem 3 latka ( posada za głębokie gardło tak wszyscy obstawiają ) NIE POLECAM TEGO BYDŁA ( 8 lat w g**nie przesiedziałam)

Retka
@Ela 21.06.2018 23:42

I przez 8 lat Ci to nie przeszkadzało ?? Zadziwiające....

ala
@Ela 21.06.2018 23:42

Uśmiałem się jak norka :):):) chce tylko zwrócić uwagę że jest to firma prywatna i mogą zatrudniać kogo chcą , a kierownikiem może być nawet szympans jeśli spełnia oczekiwania zarządu:) Czytając Twoją opinie wnioskuje ze z jakichś powodów nie zostałaś doceniona , że większym poważaniem , szacunkiem i uznaniem cieszą się ci niekompetentni idioci, a Ciebie wybitnego fachowca nie doceniono . To taka nasza cecha narodowa, "polaczkowość" jak mnie nie doceniają to znaczy że jest układ. Tak jakbym słyszał w tvp... "przez osiem ostatnich lat...…"

Retka
@ala 27.06.2018 14:37

Nie czuję się niedoceniana w tej firmie wręcz przeciwnie :). Chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i to chyba Ty nie zostałeś doceniony, lub uważasz się za lepszego od innych. Nie wiem co skłoniło Cię to wystawiania takich opinii chyba nuda, lub problemy z zatrudnieniem, skoro masz czas siedzieć i wypisywać te brednie. Toya jak każda prywatna firma ma prawo zatrudniać kogo chce na jakich chce warunkach jeśli tylko sam zainteresowany się na nie zgadza. Jak każda firma popełnia błędy w zatrudnianiu ludzi. Dlatego nie rozumiem Ciebie i Twoich wypowiedzi. Rozumiem, że możesz mieć jakiś żal, ale skoro przez 8 lat pracy nie przeszkadzało Ci to na co się skarżysz to myślę że są to żale mocno naciągane.

Tymek
@Ela 21.06.2018 23:42

Ela, skoro było Ci tak źle w TOYA, dlaczego zostałaś tam aż 8 lat?

TOYA Sp.z o.o.
pracodawca
@Ela 21.06.2018 23:42

Na forum nie powinno się zamieszczać informacji o konkretnych osobach. Takie wpisy są niezgodne z regulaminem. Nie używamy wulgaryzmów, jest to niezgodne z regulaminem i skutkuje usunięciem wpisu. Wymieniajmy się opiniami na temat pracy w Toya, ale pamiętajmy o wzajemnym szacunku wobec innych. Każda wypowiedź jest ważna i ma sens, jeśli jest poparta argumentami pod warunkiem, że nie krzywdzi dóbr osobistych innych. Dbamy o Naszych pracowników i każda informacja jest dla nas cenna. Jeśli w jakiś sposób możemy pomóc prosimy o maila do działu HR: dsarekrutacja@toya.com.pl.

Retka
@Retka 28.06.2018 12:31

przepraszam, ale z rozpędu nie doczytałam kto dodał opinię i myślałam, że to była odpowiedź do mojej wypowiedzi :)

Remik

Czy warto starać się o pracę w firmie?

br
@Remik 08.04.2018 16:07

nie warto

Franek
@br 08.04.2018 22:18

warto

Warto!
@Remik 08.04.2018 16:07

Fajny zespół, ludzkie podejście do pracownika, wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas, a przede wszystkim możliwość rozwoju przez organizowane szkolenia. Polecam! :)

Ulka

Podpowiedzcie jak się tu pracuje? Czy jakiś socjal macie?

TOYA Sp.z o.o.
pracodawca
@Ulka 20.06.2018 20:39

Zapewniamy stabilizację (dajemy umowę u pracę), atrakcyjny social :opiekę medyczną (Enel- Mel), dofinasowanie do karty sportowej (ok. system), zniżki na koncerty do Wytwórni, dostęp do oferty telewizyjnej oraz wiele innych atutów, o których można się przekonać dołączając do naszej ekipy. Wynagrodzenie na start uzależnione jest od posiadanego doświadczenia i kwalifikacji, do tego na stanowiskach związanych ze sprzedażą należy doliczyć prowizje ze sprzedaży. Dalszy wzrost podstawy oraz wysokość premii jest wynikiem zaangażowania i rozwoju, które przekładają się na efektywność działania. Zespół jest bardzo różnorodny dlatego jesteśmy tak fajną i zgraną ekipą! :)

Maja

@Retka, ciekawa jestem czy jesteś osobą zatrudnioną w firmie TOYA? Jeśli tak, to jak to wygląda z Twojego punktu widzenia? Czy widzisz jakieś podobieństwo swoich spostrzeżeń do tych, którymi podzieliła się na forum @Ela? A może wydaje Ci się, że jest to opis absolutnie nie pasujący do realiów firmy TOYA. Zachęcam do pozostawienia tutaj swojej opinii na temat tej firmy. Na pewno będzie ona bardzo pomocna dla tych, którzy myślą o podjęciu w niej pracy.

Retka
@Maja 26.06.2018 21:31

Tak, pracuję w Toya od ponad 5 lat. Zgodzę się z tym, że jest to firma rodzinna tzn. że jest wiele osób ze sobą spokrewnionych sama chcę jakoś ściągnąć swojego narzeczonego. Nie zauważyłam większego kolesiostwa w naszej formie, choć pewnie by się jakaś jego forma znalazła, co do braku kompetencji ludzi w tej formie to jak w każdej znajdzie się ktoś kto nie wiadomo dlaczego ma dane stanowisko. Ja jestem zadowolona z mojej pracy w firmie Toya, myślę, że po latach poszukiwań , bycia oszukiwaną znalałam swoje miejsce. I żeby było jasne w firmie Toya nie ma nikogo z mojej rodziny, pracę dostałam przychodząc na rozmowę kwalifikacyjna.

Maxu

Czy pani M.D. nadal pracuje na Kapelance i wzbudza ferment w oddziale krakowskim?

Jak nie my to kto
@Maxu 17.06.2018 11:50

Już nie...

Bartek

Może obecnie przy braku pracowników firma zacznie podnosić wynagrodzenia?

Zuza

Jest takie mądre powiedzenie: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!

PrzedstawicielŁódź

Pracuje w tej firmie ponad pół roku jako przedstswiciel terenowy i jak na tę chwilę nie mogę powiedzieć złego słowa. Umowa o pracę na cały etat, wysoka prowizja od sprzedaży, dodatki na święta, szkolenia, wyjazdy integracyjne i co najważniejsze świetna rodzinna atmosfera ( pracowałem już w paru miejscach i takiego podejscia nie było ). Czytam komentarze ludzi, którzy narzekają na śmieszne zarobki i jestem zdegustowany ponieważ piszę je najwyraźniej osoby, które chciałyby dostawać kilka tysięcy za to, że tylko otworzyły rano oczy i wyszły z łóżka. Praca dla osoby lubiącej kontakt z ludźmi( nie zawsze przyjaźnie nastawionymi), konsekwetnych i nie poddajacych się po pierwszej porażce, jeśli wykonujesz swoją pracę i masz "gadane" a przede wszystkim umiesz pracować bez konieczności stania nad Tobą osoby, która sprawdza czy rzeczywiście coś robisz czy tylko udajesz to jest to idealna praca :) podsumowując jeśli chcesz pracować a nie udawać to gwarantuję, że zarobisz tu "dobre" pieniądze.

Piter
@PrzedstawicielŁódź 20.03.2018 12:35

Znowu chyba opinia pracodawcy. Bo zarobki są marne. W porównaniu do innych firm wręcz śmieszne. Rodzinna atmosfera? Śmieszne. Ja nie polecam

PrzedstawicielŁódź
@Piter 13.04.2018 17:13

Jakie to firmy tak świetnie płaca jeśli można wiedzieć?

Michał

Wiadomo jak wygląda praca programistów? Jakie mniej więcej są zarobki, atmosfera itd w Łodzi?

Administrator

Dawno nikt z pracowników TOYA Sp.z o.o. nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich wrażeniach związanych z nią

Norbi

Niektórzy niestety tylko narzekać potrafią. Idealnych firm nie ma

brath
@Norbi 25.01.2018 10:30

Tej firmie bliżej do przedszkola niż do ideału

Karol
@brath 25.01.2018 22:57

Dlaczego tak jest?

Gru
@Norbi 25.01.2018 10:30

Idealnych nie ma ale są lepsi. Wystarczy chcieć

jackdaniels

Czy ta niemiła pani z Kapelanki to może pani M.D.? Czy nadal tam pracuje? ;)

GPON
@jackdaniels 31.08.2017 10:43

Pracuje i ma się dobrze

anonymous
@GPON 31.08.2017 22:16

niestety

kika
@anonymous 27.11.2017 21:51

:-(

Mateo

Pracuje w Toya od niedawna, ale już od piczątku czułem,że to firma dla mnie. Dobre wrażenie miałem już na pierwszym spotkaniu podczas rekrutacji, wszystko zostało mi bez ogródek wyjaśnione, na czym polega praca. Odwiedzam klientów w domach, ale plus jest taki, że wiem gdzie mam jechać, mam swój teren przydzielony przez koordynatora. Praca nie jest łatwa ale daje satysfakcję, nikt nikogo do niczego nie zmisza, niczego nie ukrywa. Jeśli pracujesz uczciwie zarobisz, jeśli się obijasz dostajesz tylko podstawę. klienci są różni są tacy co potrafią Cię zmierzać z błotem, ale są też tacy którzy zapraszają na kawę. Mimo wszystko polecam.

do mateo
@Mateo 06.11.2017 08:52

Bujda na resorach, pracodawca chyba sam sobie wystawil opinie bo zaden pracownik nie ma dobrego zdania o tej pracy

Domlodz

internet telewizja chłam pierwsze słabe transfery zmniejszona liczba połączeń duże pingi i zrywanie połączenia przy streamingu drugie tv boot prawie codziennie zawieszanie się obrazu itd co z tego że będziecie dzwonić zgłaszać jak i tak powiedzą że to twoja wina bo stary system albo stare sterowniki karty sieciowej Toya światłowód gdzie on jest tylko w studzienkach bo do domu masz podłączenie przewodem jak od kablówki przeszedłem do Neti i nie żałuje światłowód prosto do domu stabilnie bez żadnego ale tv nawet chwili zawieszania i nowy sprzet a nie buble z komisu albo epoki kamienia łupanego cisco Omijajcie tę firme z daleka zakłamani

gośćć

Czy opisze ktos jak wyglada praca w firmie Toya na stanowisku "Przedstawiciel Handlowy w Dziale Sprzedaży Aktywnej w Łodzi ". Bo nie wiem czy dziala to na zasadzie chodzenie po domach i proszenie sie o podpisanie umowy czy tez normalne przedstawicielstwo handlowe

zespół Toya
@gośćć 06.04.2017 13:59

Praca w na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w Dziale Sprzedaży Aktywnej w Łodzi polega między innymi na : utrzymaniu dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz nawiązywanie nowych kontaktów handlowych na podległym terenie; dbaniu o utrzymanie pozytywnego wizerunku firmy na rynku; realizacji planu sprzedażowego oraz raportowaniu wyników pracy. pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym

Asior
@zespół Toya 04.05.2017 10:29

Toć drodzy Państwo TOYA, to nie jest żadna odpowiedz na pytanie, wiec odpowiem za Was - aktywne pozyskiwanie klienta w tej firmie to pukanko do drzwi :)

Mark
@Asior 27.10.2017 21:03

Potwierdzam - to pukanko do drzwi i wciskanie usług, ewentualnie jeżdżenie po domach i podpisywanie umów zawartych przez infolinię za psie pieniądze. W Krakowie jest tak samo i jeszcze trudniej.

Nowa

Pracuje od niedawna w TOYA KRK nie mam problemu z dogadaniem się ze współpracownikami. Jest miło i sympatycznie. Zarobki całkiem niezłe , zwłaszcza prowizja. Do tego korzystam z karty Multisport i opieki medycznej w prywatnej klinice.POLECAM

ex-pracownik

To co pisze Mik to prawda. Rotacja pracowników, kiepskie zarobki ( w markecie na kasie się lepiej zarabia), nerwowa atmosfera (przez pewną osobę no może dwie z wiecznymi humorami i fochami), nadmiar obowiązków (robisz wszystko) do tego masz pracować jak maszyna i nie masz prawa się pomylić bo zaraz się na ciebie ktoś wydziera i daje do zrozumienia ze jak ci nie pasuje to droga wolna (wiadomo kto). Same minusy. Może w Łodzi jest lepiej, w Krakowie póki góra się nie zmieni albo nie zmieni podejścia do ludzi nigdy nie będzie lepiej. Tak jak Mik NIE POLECAM oddziału w krakowskiego. Szkoda tracić czasu na te nerwy.

Toya
@ex-pracownik 24.07.2017 20:35

Nasza firma słynie z dobrej atmosfery i staramy się by dotyczyło to wszystkich działów. Jeżeli jednak obserwujesz zjawiska, które Twoim zdaniem mogą być niepokojące zgłoś je do HR Managera. Na pewno uda Wam się wspólnie znaleźć jakieś rozwiązanie sytuacji. Pozdrawiamy. zespół Toya

ex
@Toya 26.07.2017 11:24

Zmieńcie tą Panią, a na pewno kurz opadnie i pracownicy poczują że pracują w firmie szanującej pracownika a nie w murzylandzie. Kto pracuje albo pracował w Kapelance ten wie, o którą panią nerwowo trzymającą stołek mowa. Karta Multisport to nie cud w dzisiejszych czasach, a gdzie indziej bardziej szanują pracownika

Mik

Nie polecam pracy w oddziale krakowskim. Nerwowa atmosfera, zastraszanie, niekompetencja, rotacja pracowników, pieniądze nijakie.

Toya
@Mik 16.07.2017 12:26

Zapewniamy stabilizację, opiekę medyczną, atrakcyjny socjal. Wynagrodzenie na start uzależnione jest od posiadanego doświadczenia i kwalifikacji, a do tego należy doliczyć prowizje od sprzedaży w przypadku osób zatrudnionych w biurze obsługi klienta czy przedstawicieli handlowych. Dalszy wzrost podstawy oraz wysokość premii jest wynikiem zaangażowania i rozwoju, które przekładają się na efektywność działania. Zespół jest różnorodny dlatego jesteśmy zgraną ekipą, co podkreślają sami pracownicy! :) Obecnie prowadzimy rekrutację między innymi do BOK w Krakowie oraz poszukujemy chętnych do pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego. pozdrawiamy, zespół Toya Sp.z o.o.

Zostaw opinię o TOYA Sp.z o.o. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOYA Sp.z o.o.